מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HBVישראל חליפה04/05/2011
קודם כל תודה רבה מעומק לב !
האם ניתן לקבל תרופה אחרת (כגון זפקס) או תרופה אחרת במקום ברקלוד שלא אצטרך להיות קשור אליה כל החיים ?
לקחת אותה לתקופה מסויימת ולבדוק האם הוירוס קטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HBV - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/05/2011הברקלוד היא תרופה מודרנית מזפיקס ואין לה כמעט עמידות ולכן המשך עמה ובדוק רמת נגיף מידי מספר חדשים, לשלילת עמידות, אם נוצרת עמידות ניתן לתת טיפול אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV
ישראל חליפה04/05/2011מה הכוונה בעמידות לברקלוד ובשפה פשוטה אם הנגיף יורד למימדים קטנים האם ניתן להחליף או להפסיק הטיפול בברקלוד מכיוון בהתרופה לא זולה במיוחד בסביבות 500 ש"ח לחודש לאחר הנחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/05/2011ניתן, אך לא כדאי לעשות שחלוף כזה בתרופה שיוצרת עמידות, מה עוד ששחלוף מיותר כזה כשלעצמו יכול לעודד עמידויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בבליעהלירן04/05/2011
יש לי ריפלוקס כבר קרוב לשנה.אני נוטלת מדי פעם ולא באופן כרוני פנטרופזול 40 מ"ג פעם ביום.לאחרונה בזמן שלקחתי אומפרדקס התחלתי להרגיש שכשאני בולעת כאילו יש לי משהו שמפריע בבליעה.הלכתי לבדוק את בלוטת התריס עשיתי ב.דם ואולטרסאונד ואמרו לי שיש לי ציסטה בצד ימין באזור של הבלוטה אבל הרופאה שלי אמרה שהקושי בבליעה זה לא מזה אלא מהריפלוקס.אז כאמור הייתי עם כדורים וטיפול רפואי אז למה אני מרגישה זאת? אני לא חווה באופן תדיר "עליה" של אוכל אז למה זה קורה ואיך אפשר להיפטר מהרגשה מטרידה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בבליעה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/05/2011הרופאה צודקת כנראה.
לא תמיד מרגישים שהאוכל עולה . רפלוקס יכול לגרום לשיעול, קול צרוד וקשי בליעה.
מציע קודם כל לקחת פנופרזול כל יום חודש חודשיים ולבדוק התגובה.
יש צורך אבל לבדיקה של גסטרוסקופיה רופא אאג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר סטיבן ו...
לירן04/05/2011התחלתי להרגיש כאילו משהו תקוע לי בגרון בעת הבליעה דווקא כשנטלתי אומפרדקס.האם הטיפול התרופתי לא אמור להעלים תחושה זו? רק לפני 8 חודשים עשיתי את גסטרוסקופיה ושם עלו על זה שיש לי ריפלוקס.האם עליי לעשות זאת שוב? אין טיפול נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רואים אולקוס בבדיקת CT?גלית03/05/2011
אציין כי עברתי גסטרוסקופיה לפני שנה ולא ראו כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רואים אולקוס בבדיקת CT? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/05/2011לרוב לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומניבן03/05/2011
שלום
אני בן 20
לפני חצי שנה בבדיקות דם התגלה באקראי תפקודי כבד גבוהים
בדיקת US גילתה כבד שומני קל (בדיקות מחלות זיהומיות תקין)
באותו זמן שקלתי 87 ק"ג על 1.88 ס"מ. תזונתי הייתה לא טובה - כמו כמעט כל נער בגילי (אך פרופיל שומנים תקין לחלוטין)
מאז שיניתי את הרגלי התזונה ב 180 מעלות וירדתי 12 ק"ג
US השבוע היה תקין לחלוטין
1. רציתי לשאול מה אחוז מקרי ה false negative במקרה הזה, כלומר מה הסיכוי שעדיין יש לי כבד שומני למרות שה US כביכול תקין.
2. בנוסף רציתי לשאול איזה אמצעים לנקוט כמעקב ובאיזו תדירות (כי אם זה כבר לי בגיל 20 ואני לא שמן כנראה שיש לי איזשהי נטייה לאגור שומן בכבד)
3. והאם אפשר לחזור לאכול כרגיל (סוכרים, אלכוהול במידה) ?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/05/2011us מראה שומן רק שיש לפחות 20% שומן בכבד. כך שלא מאוד רגיש.
אם אנזימי הכבד תקינם סביר שאין בעיה קשה.
יהי אופציה לבצע בדיקת דם במקום ביופסיה של הכבד בעתיד הלא רחוק.
כעת עושים ביופסיה אם רוצים לדעת בודאות מה קורה.
מציע לשאול הרופא המטפל לגבי הכלכלה שלך עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת תבחין נשיפה להליקובקטררן03/05/2011
תוצאות הבדיקה הם 18.728 שיש סקאלה בצד שאומרת שהטווח התקין הוא בין 0 ל 3.5.
התוצאות שלי חורגות מהנורמה אך האם זה מחייב לגשת לקבל לטיפול ?
האם החריגה היא חריגה מוגזמת ?
מהם הסכנות שבשימוש אנטיביוטיקה להכחדת החיידק ?
האם יש טיפול טבעי להכחדת החיידק ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת תבחין נשיפה להליקובקטר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/05/2011הבדיקה נותנת תשובה כן ולא. לא משהו אחר.
יש מעט סיכון לטיפול ומקובל שאם מגלים מטפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן עליונה נפוחה.רונית02/05/2011
הסטורית בריאותת
כבד שומני לפני כשנתיים התחיל.
מחלת הנשיקה לפני כשנה
הפטיטיס B לפני 15 שנה הוירוס יצא בוודאות היתה לי צהבת שבועיים ואז הווירוס יצא.
לפני כחודש הופיעה לי חולשה רצינית
אני לוקחת ויטאמינים שכוללים ברזל 25 מ"ג
הבטן נפוחה מזה שבועיים
חוששת מבעיות רציניות
נשלחתי לבדיקות דם מקיפות
אין עוד תוצאות
אבל נמצאת בלחץ מהבטן בטן עליונה נפוחה.
העם בטן נפוחה אופיינית למצב חירום כמו גידולים סרטניים בכבד
אשמח לתשובה מהירה תודה
שומנים בדם גבוהים עקב הזנחה לא לקחתי כדורים נגד
250 כולסטרול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן עליונה נפוחה. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011קשה לתת איבחון דרך האינטרנט ויכול להיות הרבה גורמים לבטן נפוחה.
הכולסטרול אומנם גבוה אך לא בהכרח צריך טיפול תרופתי.
הכי טוב לדבר עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסדנה02/05/2011
שלום רב
האם הרפס זוסטריקס עשוי לגרום לעליה בערכם של אנזימי הכבד?
gpt-100
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011יכול להיות אך גם הרבה דברים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת גוש בגרוןטופז02/05/2011
יש לי תחושה שכאילו תקוע לי משהו בגרון ויש רצון להקיא את זה.
אתמול הלכתי למיון ורופא הכניס צינור דרך האף,ולא מצא כלום.
לצייו שיש לי צרבות ואני מטופלת בלוסק הרבה שנים.
לא עשיתי בדיקה לחיידק ,ולא גסטרוסקופיה ביגלל החרדה של הבדיקה.
האם זה יכול להיות ריפלוקס\גידול\או מה זה?
אני פוחדת לאכול
ואיך ניתן להרפא מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת גוש בגרון - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011יש מקום לבדיקה של רופא אאג לושט עליונה ובנוסף יש חשיבות לעשות גסטרוסקופיה.
לא סביר שמדובר על גידול אך חייב לבצע בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת HBV QUANTITATIVE PCRישראל חליפה02/05/2011
בהמשך להודעתי הקודמת כאן , (בה רשמתי כי קיבלתי את הערך 9180)
ביצעתי בדיקה חוזרת 11,875 IU/ml
הנני מטופל במרפאת כבד בקפלן
כאשר GPT 65 ושאר תפקודי בכבד תקנים כולל כולסטרול ושומנים
מה אומרת התוצאה וכיצד להמשיך מכאן ? האם זה דחוף להתחיל בטיפול ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת HBV QUANTITATIVE PCR - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011יש מקום להתחיל טיפול. מציע ליצור קשר במרפאת כבד בקפלן בום ד בבקר ואכתוב מכתב לרופא המטפל לגבי תחילת הטיפול.
לדעתי יש מקום להתחיל בentecavir 0.5 mg ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhbv תגובה
בר02/05/2011תודה על התשובה
אני מטופל אצלך במרפאת כבד בקפלן
האם התרופה נמצאת בסל הבריאות והאם ידוע לך המחיר שלה?
האם אפשר להפסיק לקחת את התרופה ברגע שמתחילים לקחת אותה ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהhbv תגובה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011אני יודע שאתה בטיפול אצלנו.
התרופה בסל ולכן לא יקר אך לא כדי להפסיק לאחר שמתחילים.
אבל יש בהחלט להתחיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV
ישראל חליפה02/05/2011האם ל entecavir (ברקלוד) יש תופעות לוואי ? הם אפשר ליטול אותה לפני השינה?
איך אוכל ליצור איתך קשר טלפוני?
הטלפון שלי הוא 0505238503
אני מזומן אצלך ל 25/5 האם זה סובל דיחוי עד אז ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/05/2011אני נוסע לכנס גסטרו לארה"ב מחר ואחזור לאחר שבוע.
אין כמעט תופעות לואי של התרופה וניתן לקחת בכל שעות היממה.
אפשר בשקט לחכות עד ל 25 למאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHBV
ישראל חליפה03/05/2011תודה רבה מעומק לב !
האם ניתן לקבל תרופה אחרת (כגון זפקס) או תרופה אחרת שלא אצטרך להיות קשור אליה כל החיים ?
לקחת אותה לתקופה מסויימת ולבדוק האם הוירוס קטן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי בדיקה אנדוסקופית גסטרוסקופיהתמי01/05/2011
שלום,
בעלי סובל מקיב קיבה מזה קצת יותר מחודש, בבדיקת נשפיה גילו שיש לו חיידק הליקובטור (רמה 7) והוא קיבל אנטיביוטיקה לשבועיים ואומפרדקס פעמיים ביום. כיומיים שלושה לאחר סיום האנטיביוטיקה הוא חש שוב כאבים בקיבה. בבדיקה אנדוסקופית גסטרוסקופיה - גילו כי לו ארוזיות בבולבוס דלקת קיבה. והמליצו לו לקחת אומפרדקס לחודשיים ולקחו ממנו ביופסיה.
מה זה ארוזיות בבולבוס? האם זה מסוכן?
האם עליו להמשיך באנטיביוטיקה? לשנות תזונה?
כמו כן, ממצאי הקיבה הראו על גוף פונוס וקרדיה תקינים אנטרום נודולרי גבושושי - האם זה טוב?
תודה,
אשתו המודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי בדיקה אנדוסקופית גסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011התיאור בגסטרוסקופיה יכולה להיות של כיב בהחלמה.
המשך הטיפול רק אומפרדקס- אין צורך לאנטביוטקיה נוספת.
ארוזיות הן קרע קטן ברירית הקיבה. לעתים רבות ללא תלונות בכלל.
האנטרום הנודולרי רואים עם דלקת של החיידק הליקובקטר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן עליונה וכאב גבגילי01/05/2011
החל מאתמול יש לי כאבים חזקים בבטן העליונה ובגב העליון.
במישוש שלי בבטן עליונה חשתי כאב ובחילה.
האם לפנות לרופא משפחה או גסדטרו?
תור לגסטרו יכול לקחת זמן רב.
מה יכולות להיות הסיבות לכאב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן עליונה וכאב גב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/05/2011יתכן קשור לחומצה ורפלוקס .
מציע בשלב ראשון בהחלט לגשת לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת התריס ועליה באנזימי הכבדדנה01/05/2011
שלום רב
האם הערך של בלוטת התריס tsh 5.96
עלול לגרום לעליה באנזימי הכבד- gpt 103?
ואם כן -האם התרופה לטיפול בבלוטת התריס לא עשויה להעלות עוד יותר את אנזימי הכבד?
בברכה ובתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס ועליה באנזימי הכבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/05/2011אין קשר בניהם. הtsh כמעט תקין ואנזימי הכבד גבוהים פ 3 לפחות ה
מגבול עליון של הנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן PHאורן01/05/2011
בבדיקת שתן PH יצא 5.5
הבנתי שזה תקין אך חומצי ושהאופטימלי הוא סביב 7
בנוסף יש לי כאבים ברום הבטן האם זה קשור?
האם תרופות כאומפרדקס המפחיתות חומציות בקיבה יכולות לשפר את החומציות הכללית בגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שתן PH - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/05/2011אנני חושב שיש הרבה מה ללמוד מבדיקה אחת של ph בשתן.
אין קשר לאומפרדקס לבין חומצה בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה צפהאורן01/05/2011
שלום
אני סובל מCFS עם בעיות עיכול לעיתים. מזה שבועיים שמתי לב שהצואה שלי צפה במים (מה שלא היה בעבר) והבנתי שזה לא דבר תקין
אני לוקח פרוביוטיקה
לאחרונה גם תוסף אנזימי עיכול
האם זה קשור?
האם יש צורך בבדיקות כלשהם במצב כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה צפה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/05/2011מציע להפנות לרופא המטפל- יתכן תת-ספיגה של שומן עקב בעיה בלבלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופעת שלשול
אורן02/05/2011מאז אתמול זה הפך לשלשול (צף) האם זה מרמז על משהו?
איזה בדיקות בתור התחלה נהוג לעשות במצב הזה?
כמובן שגם קבעתי תור לרופא המשפחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההופעת שלשול - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/05/2011לשלשול של יום אין צורך לבירור לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דםאפרים30/04/2011
שלום רב,
בבדיקת דם שערכתי כל הערכים היו תקינים פרט ל-
alt-137
ast-89
GGT-112
נשלחתי לבדיקות פעם נוספת + בדיקות ל-hepatitis
הבדיקות של : alt+ast+ggt היו הערך באותם ערכים
הבדיקות ל- hepatitis הראו כך:
HEPATITIS A lgG -positive
HEPATITIS Bs AB- 30.6 mlu/ml
HEPATITIS Bs Ag - negative
HEPATITIS C Ab - positive
ברצוני לדעת מה אומרות תוצאות הבדיקות האלה ומה עושים במצב הזה ועד כמה המצב קריטי ?
בתודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם - תגובה
פרופ' דורון זמיר01/05/2011יש חשד לדלקת כבד נגיפית C מאחר ו30% נרפאים ולא הופכחם לכרוניים ויש להם מוגדנים, יש לבצע את בדיקת סטנדרט הזהב HCV PCR והיא תגיד אם יש לך HCV פעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)