מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואה שחורהשי18/04/2011
אני שם לב בזמן האחרון שהצואה שלי (לפחות הראשונה ביום) יוצאת בצורה של גושים קטנים שחורים כמו זפת ולאחריהם יוצאת צואה יחסית רגילה.
ועוד משהו שאני שם לב והוא שיש לחלק מהצואה במים מן שובל אדום כזה כאילו הצואה אולי מכילה דם.
מה עליי לעשות בנושא ואיזה בדיקה עליי לעבור ?
חג שמח ותודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה שחורה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2011צואה שחורה יכולה להצביע על דימום ממקור עליון במערכת העיכול. יש להפנות בהקדם לרופא המטפל לבירור. אם יש תלונה של סחרחורת וחולשה ואיבוד הכרה עליך להפנות למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
שי18/04/2011אני לא סובל מסחרחורות או תחושת עילפון.
האם כדאי במצב שכזה לפנות לרופא המשפחה ולבקש הפנייה דחופה לבית חולים על מנת לעבור בדיקות אנדוסוקפיות או אולי לחכות ולבצע בדיקת צואה ?
או שבכלל רופא המשפחה אמור להפנות אותי לרופא גסטרואנטרולוג ?
עכשיו אנחנו בתקופת חג וחול המועד ואני חושש שהאחיות בקופת החולים שלי לא עובדות בחול המועד.
מה עליי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/04/2011אם יש שד לדימום לדעתי עדיף להפנות למיון. אחרת לא ניתן לסיים הבירור בפרק זמן סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחמת הכבדדנה18/04/2011
שלום ד"ר נכבד,
אמי סובלת משחמת הכבד כשנתיים. בחצי שנה האחרונה היו לה מספ אירועיםשל אניצלופטיה אחד היה קשה מאוד עם אמוניה 400 שהיתה מאושפזת שבוע ימים לצורך איזוןץ והיו כמה אירועים של חוסר התמצאות ובלבול קל שחלפו לאחר שעה אחרי נטילת הלובלק. תופעה מואד לא נעימה אשר ]וגעת לה בביטחון העצמי. איזה תרופה חוץ נהלובלק צריך לקחת ע"מ למזער את אירועי הבלבלת?
בנוסף בצקות ברגלים , בקרסול האם יש קשר לשחת ואם כן אייך מטפלים בזה??
חג שמח ובריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחמת הכבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2011בהרבה מקרים האנצפלופטיה משנה למשהו- זיהום, הפרעה במלחים בדם, שימוש בכדורי שינה למשל ולכן ישש להמנע מכל זה. מציע להתייעץ עם רופא הכבד לגבי מניעה מחר שזה תלוי בגורם.
הכבד השחמתי מתקה לייצר מספיק חלבונים וזו הסיבה שיש בצקת ברגליים- מאחר שהחלבונים עוזרים לשמור הנוזלים בתוך כלי הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטרדובי17/04/2011
לרופא שלום.
אני בן 46 וכבר כ3 שנים סובל מהרגשת נפיחות לאחר כמעט כל ארוחה (אפילו קלה). לפני מספר שבועות לאחר ארוע קל של פרפור פרוזדורים הומלץ לי לקחת אספירין. האספירין גרם לבחילות ולאחר ביצו בדיקה התגלה חיידק הליקובקטר ברמה 27.
הטיפול התרופתי מאד עזר וכבר אין הרגשת נפיחות. שאלתי היא - כיוון שככל הנראה אני כבר שנים עם היידק - האם רצוי לבצע גאסטרוסקופיה או בדיקות אחרות לברר את מצב הקיבה ולמנוע גידולים.
אציין שבצעתי בדיקה כזו בשנת 2007
בברכת חג שמח.
דובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011אם עשית גסטורסקופיה לפני 4 שנים אנני חושב שצריך לעשות עוד פעם. אם התלונות חוזרות בהמשך מציע כן לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבדyul17/04/2011
אמי בת 58, הגיע לרופא גסטרו עקב תלונות על כאבי בטן והתרוקנות לא מלאה.
בבדיקת US- מוקדים היפראקוגניים (כבד בגודל תקין) ככל הנראה הסננה שומנית מוקד בגודל 2 ס"מ ככל הנראה המנגיומה. כל שאר האיברים בגודל תקין. הומלץ לפנות לבירור נוסף לביצוע CT.
1. האם הערכה כזאת של US אמינה- במידה ומדובר בגרורות האם הכבד היה מוגדל או שהממצא היה זהה?
2. האם זה אופייני כי למצב זה מלווה תחושת עייפות?
3. האם בכל בדיקת US יש המלצה לביצוע בדיקת CT?
4. האם יש קשר בין ל.ד גבוה ולא מאוזן לממצאים אלה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011הממצאים של כבד שומני והמנגיומה ניתן לזהות בברור על ידי us לרוב. יש קשר בין כבד שומני ליתר לחץ דם.
לעתים צריך ct לאשר אבל לא ברוב המקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד
yul17/04/2011תודה רבה על תגובתך.
חשוב לי לדעת במידה והיה מדובר בגרורות בכבד- ניתן בוודאות לאבחן זאת ולהבדיל מתהליך של הסננה שומנית?
יכול להיות שכתוצאה מכבד שומני היא חשה בכאבי בטן ונפיחות בקיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2011כמעט בכל המקים ניתן להבדיל בין כבד שומני לבין גרורות דרך us.
כבד שומני יכול להיות קשור לאי נוחות בבטן עליונה מימין אבל לא כל כך נפיחות בבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמילי17/04/2011
יש לי תופעה מוזרה. כל יום ראשון קבוע אני רצה לשירותים 3 אפילו 4 פעמים ביום. אני לא מבינה למה זה . זה יכול להיות שזה בגלל שביום שבת זמני הארוחות והתפריט התזונתי שלי משתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011ויכול להיות ביטוי למעי רגיז עקב מתח בתחילת השבוע למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולקוס וקרוהןאנט17/04/2011
שלום.... שמי ג'ולי ואני בת 22.
לאחר שלל תסמינים שכוללים כאבי בטן עליונה, בחילות, צרבות, עייפות, עצירות וכו' התברר שהיה לי חיידק הליקובקטר שבעקבותיו גם התגלה אולקוס ודלקת בתריסריון... לאחר גסטרוסקופיה אמר לי הרופא גסטרו כי בביופסיה לא נמצא חיידק אבל הממצאים של הבדיקה מחשידים למחלת הקרוהן... אחותי חולה בקרוהן והתסמינים שלה היו שונים לחלוטין ... האם התסמינים שלי אופיינים לקרוהן? יש לי גם פיסורה אבל הרופא לא אמר שזה משהו שנראה כרוני ... בנוסף כבר שלושה ימים שאין לי תאבון בכלל.. גם כשיש צלחת אוכל מלפניי אני לא מסוגלת לאכול אותה.. האם זה אופייני לקרוהן או לחילופין לאולקוס שיש לי? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולקוס וקרוהן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011התלונות של קרוהן לא ספיציפיים ויכולים להיות דומים למחלות אחרות. לא ניתן לקבוע האבחנה רק על ידי התלונות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ממושך בפרוביוטיקהלירן17/04/2011
האם שימוש לתקופה ניכרת בפרוביוטיקה (לצורך העניין אלה מסוג ביו 25 של סופהרב) יכול לעשות נזק לגוף? השתמשתי בחיידקים הטובים בהמלצת נטורופת ולאחר שבבדיקה התגלה שיש לי הליקובקטר (הערך עמד על 9 כמדומני). אני סבור שהם כן עזרו להסדיר את היציאות שלי, אבל לעיתים הם מעייפים אותי מעט אחרי שאני לוקח אותם...
עצתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ממושך בפרוביוטיקה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011קודם כל אנני חושב שיש קשר בין פרוביוטיקה לבין טיפול לhp.
יש מיט תופעות לואי מפרוביוטיקה בעיקר באנשים עם פגיעה במערכת החיסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהגבי17/04/2011
שלום אני בחור בן 35 יש לי כאבים חזקים מתחת הצלעות ומותן מצד שמאל.כאבים נוראיים בעיקר בשעת הליכה ומאמץ ולפעמים אני שומע רעשים בבטן מצד שמאל ממה זה נובע ??אנא עיזרו לי.יש לציין שיש לי בעיה של עצירות ועברתי לפניי כחצי שנה בדיקה של קולונסקופיה ומצאו לי פוליפ האם יש קשר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011קשה לתת אבחנה דרך הפורום. יש להפנות לרופא המטפל. מאוד לא סביר שיש קשר לפוליפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס cטל16/04/2011
שלום,
כמטפלת, רציתי לדעת מהם ערכי ast alt ggt כאשר יש הפטיטיס c בשיאה, ברמיסיה,
ast 77 alt82 נחשב כרמיסיה?
והאם אפשר בעזרת תרופות לסיים עם המחלה או המחלה נחשבת ככרונית ומדבקת תמיד.
תודה
אשמח למידע מספרי ככל שאפשר.
טל
מטפלת ברפואה סינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס c - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011hcv יכול להיות פעיל אם מספרים תקינים (פחות מ 30 בערך) וכמובן עם מספרים לא תקינים. אין התאמה בין המספרים לבין חומרת המחלה. רוב ההחלטות היום מבוססות על כמות הנגיף בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טל17/04/2011אז מה בעצם נותנת התמונה של ast 77 , alt 82 - הרב תאי כבד? משהו שניתן לשיקום?
תודה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011רק אומר שיש דלקת בכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צליאק?ענבל16/04/2011
שלום ד"ר,
האם ייתכן מצב שערכים גבוליים של ANTI TTG, יצביעו על בעיה שהיא לא צליאק?
ANTI TTG(IGA) 28.60 AU/ML ( 0.00- 20.00) (.........)*
Borderline
תודה,
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליאק? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011ברמה הטיאורטית כן אך לרוב המכריע בדיקה חיובית מצביעה על צליאק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואה וכאבי בטןאני16/04/2011
שלום,
אימי כבת 76, בבדיקת דם שגרתית לאחרונה נמצא ירידה בהמוגלובין (היה בעבר מעל 12 כיום 10.7) פריטין 200 יתר הבדיקות נראה שתקינות.
הבעיה: בחודש האחרון מדווחת על כאבי בטן. (נוטלת באופן קבוע תרופה לדילול דם עקב צינתורק בלב, נוטלת נורמיטן במינון מינימלי, כדור נגד עליה בכולסטרול - את אלה נוטלת מאז הצינתור. כולסטרול תקין).
ביומיים האחרונים יש מעט דם בניגוב בשירותים, והיום דיווחה שראתה דם בצואה "מסביב". איני בטוחה שהתיאור "מסביב" הוא מדוייק והשאלה מתייחסת לעצם הימצאות דם בצואה.
1. האם יש סיבות מלבד טחורים ומלבד סרטן המעי הגס (גסטרוסקופיה מלפני שנה תקין. נמצא גסטריטיס ונוטלת לנטון) בנתונים הנ"ל?
2. מה הסבירות לסרטן המעי הגס?
3. האם סרטן המעי הגס משמעותו שהולכת למות חלילה או שניתן לחיות עוד כמה שנים?
4. מה הטיפול?
מודאגת מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצואה וכאבי בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/20111- יש הרבה סיבות לדמם רקטלי
2- לא ניתן לדון על סבירות לסרטן אך עקב גילה ודמם רקטלי עליה לעבור קולונוסקופיה בהקדם
3-יש טיפולים מאוד מוצלחים לסרטן מעי הגס בכל השלבים
4-הטיפול מבוסס על כריתה התהליך וטיפול כימו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם מר בפהמיקי15/04/2011
שלום,
לפני שבועיים סיימתי טיפול בהליקובקטר.
באמצע הטיפול התחלתי לחוש טעם מר בפה בעיקר בלילה.לאחר הטיפול נותר טעם מר בפה שמלווה אותי כמעט כל היום. האם יתכן שזה עדיין תופעת לוואי של הטיפול?תוך כמה זמן זה יעבור?
האם יתכן שזו ווריאציה של צרבת ? רפלוקס מר מהקיבה?
ברצוני לציין שלפני כחודשיים סבלתי מצרבות נוראיות ואי נוחות בוושט .הצרבות עברו לפני הטיפול וכך גם האי נוחות בוושט. את החידק גילו במקרה בגלל הפניית רופא עור(זו לא טעות) לבירור המצאות החידק בגלל פריחה ותשובה חיובית שלי לשאלת צרבות.
אשמח לתשובה מהירה.אני מסוגלת לסבול את הטעם המר בפה אבל הרבה פחות את הדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם מר בפה - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/04/2011הסירי דאגה מלבך, אינך ניצבת בפני שום סכנה קיומית. טעם מר בפה בהקשר שלך יתכןמאד והוא בשל תרופתי (האלוף הוא פלגיל) גם החזר מרתי יכול לגרום לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיקי17/04/2011תודה רבה
מעריכה מאוד את התשובה העניינית והלא מתפתלת\מתחמקת .
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח גסטרוסקופי - דחוף דחוףמאיר14/04/2011
הודעתי מיום 12.4. נותרה משום מה ללא התייחסות, למרות שעניתם לכל האחרים.
אנא עזרו לי בפענוח הבדיקה.
תודה,
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפיענוח גסטרוסקופי - דחוף דחוף - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/04/2011אנני רואה את ההודעה.
אבקש לשלוח שנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות בבטןעירית14/04/2011
אי נוחות ברום הבטן העליונה.ללא תחתונה כאב שמקרין מהגב ולצלעות לבטן אם מעט בחילות הרגשה שמשהו "תקוע לי" במרכז הבטן העליונה וכשאני הולכת אני עוד יותר מרגישה תסימפוטמים. מעט חנק בגרון. ברקע מעי רגיז.
אני חוששת מקריש דם ?או תסחיף ייתכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות בבטן - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/04/2011אין קשר בין התלונות לקריש דם, כדאי לבצע בדיקת נשיפה להליקובקטר באם את צעירה ולשקול גסטרוסקופיה באם גילך מבוגר ויש ירידה במשקל או סבל של ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבי בטן ארוכיםמומי13/04/2011
שלום רב, הנני סובל מכאבי בטן במשך שנתיים כבר ולאחרונה זה ממש התחזק
הכאב מתחיל בבוקר, במשך היום מתייצב ואז בערב חוזר שוב...
הלכתי לרופא גסטרו ובצעתי בדיקות כמו: אולטרה סאונד בטן עליונה ותחתונה, בדיקות דם שונות לשלילת מחלות נפוצות, בדיקת גסטרו, בדיקת סאנגדוסקופיה, וטופלתי גם באנטיביוטיקה לאחר שהיה חייזק הליקובקטור, אבל למרות זאת עדיין יש לי כאבים
אני לוקח אבקת קונסיל וגם זה לא עוזר....
אני חושש שהרופא גסטרו שמפטל בי לא עשה עדיין את כל הבדיקות הנחוצות..... למשל לא עשו לי בדיקת צואה....
השאלה מה עושים? האם כדאי לעשות CT או MRI?
תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כאבי בטן ארוכים - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/04/2011קשה להעריך כל סצך אינפורמציה לא מלאה כזאת. בן כמה אתה" האם ירדת במשקל? איך היציאות? מה אופי בדיקות המעבדה, מיקום הכאב, זאת ועוד מצדיק התרשמות אישית ובדיקה ושקילת בירור נוסף
בברכה
פרופ זמיר 0577678940* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מומי14/04/2011אני בן 25, לא ירדתי במשקל, להפך הכל התחיל מעלייה במשקל ותזונה לא נכונה , כנראה!
היציאות מלוות בריר, הצואה רכה ויוצאת בחתיכות קטנות כל פעם....
הכאב הרבה פעמים בצד שמאל התחתון של הבטן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר15/04/2011הסיפור נשמע שפיר בהתחשב בנתונים אלה, חשובות בדיקות מעבדה תקינות ואנמנזה אישית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזאת אומרת שפיר?
מומי15/04/2011זה אומר גידול או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי כאבי בטן ארוכים - תגובה
פרופ' דורון זמיר16/04/2011שפיר-משמע במקרה שלך תסמונתמעי רגיש, אך כאמור עדיפה בדיקה והתרשמות אישית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)