מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואה תכופהו.04/04/2011
שלום , יש לי בעיה שכבר שנים על שנים מאז שזוכרת את עצמי יש לי חילוף חומרים מאוד גבוהה וצואה מאוד תכופה , זה די משגע אותי , האם זה סימן למחלה כלשהי ?? איך אפשר לטפל בזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה תכופה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/04/2011אנני בטוח שזו בעיה ומציע להפנות לרופא גסטרו שינסה לאבחן מהקורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר יכולת להתרוקן - צואה ושתןשמעון כהן04/04/2011
אני בן 48. מאושר ואופטימי, נשוי + 7.
לפני שנה וחצי עברתי ניתוח בצואר וקיבוע חוליות C5-7 עקב מאיליופתיה צוארית. כמו כן יש לי בעיה בעמוד שידרה גבי ומותני.
יש לי קושי ללכת וכל החלק התחתון של הגוף עם תחושת נימול וצריבה כמו כויה, תחושת עיפות, כבדות תשישות.
עם הכול אני יכול עוד לחיות, אבל בנוסף יש לי בעיה בלתת שתן וצואה. אני לא סובל מאי שליטה. אני מטופל בליריקה (עד 300 ביום).
כדי לתת צואה אני נאלץ ליטול כדורים משלשלים, אבקות ריכוך. למרות כל זאת כדי לתת יציאה אני נאלץ לבצע חוקן אפילו עם מים מספיק וזאת כדי לייצור מעין ואקום בזמן הלחיצה. התחושה היא שהצואה אינה מגיעה לרקטום ונשארת תקועה במעים איפושהו. איני מרגיש את לחץ על פי הטבעת. הבטן עושה רעשים ותנועות, אבל הצואה לא מגיעה ל"מטה". פעמים רבות יש לי תחושה ליציאה וכאשר אני עושה חוקן- יוצא רק הנוזל ללא הצואה.
לפעמים אני נאלץ לשתות חומרי ניקוי מעיים (כמו לפני קולונוסקפיה).
אני מאוד מתוסכל מכול המצב, ואני מחפש תשובות מאוד ברורות ומדויקות. האם הבעיה שלי נובעת מבעיות עמוד השידרה - צוארי וגבי ? והאם ניתוח נוסף בגב יכול לתת פתרון לבעיה ? אילו בדיקות עוד ניתן לעשות על מנת לדעת איפה האזור ה"פגוע" בדיוק?
* תוצאות בדיקה אורודינמית-FLOW תקין, שלפוחית בנפח מוגדל, שארית שתן קטנה, לא בוצע CMG.
* תוצאת בדיקת מנומטריה - אניזמוס.
* תוצאת בדיקת EMG של ספינקטר אנאלי-סימנים של פגיעה אקסונאלית קלה בעצבוב של EXTERNAL ANAL SPHENCTER משמאל.
* בדיקת קולונוסקפיה-תקינה, יש טחורים פנימיים (לדעתי בגלל הלחץ ה"מיותר").
* בדיקת טונוס אנאלי - תקין.
** שמעתי שיש מן גלולה שבולעים והיא נותנת תמונה של תנועת המעיים, האם זה נכון?
אודה לכם מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר יכולת להתרוקן - צואה ושתן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/04/2011הגלולה מצלמת מעי הדק בעיקר ולא תעזור לך.
נראה שיש לך אבחנה- אניזמוס וטיפול עם ביופידבק יכול מאוד לעזור. לכן ממליץ להפנות שוב למי שביצע הבירור המקיף אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה לאורך זמן באנזים GPTיאיר04/04/2011
שלום.אני בן 28 ונוטל תרופה נוגדת חרדה בשם VIEPAX XR במינון 225 מ"ג.
לאחר כחודשיים נטילה רצופה בוצעה בדיקת דם כולל כימיה של הדם: כל הבדיקה תקינה
פרט ל-GPT שיצא גבוה (ערך של 70 בטווח מעבדה תקין של 3- 41).
שאר אנזימי כבד תקינים.
חזרתי על הבדיקה לאחר כשבועיים ושוב הכל תקין פרט ל-GPT שנשאר גבוה.
אולטראסאונד כבד נמצא תקין.
נשללו וירוסי כבד.
אציין שכך קרה לי בדיוק עם תרופה נוגדת חרדה אחרת (ציפרלקס) ולכן החליפו לי את התרופה לנוכחית.
האם במצב כזה ניתן להמשיך בבטחון מלא לקחת את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייה לאורך זמן באנזים GPT - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/04/2011אם אין עליה נוספת לדעתי ניתן לקחת הכדור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Alprox- להרגעת מערכת העיכול.מיכל04/04/2011
שלום,
בת 37, לפני כ- 3 חודשים נמצא בגופי חיידק השיגלה. אז שילשלתי בתדירות גבוהה מאד למשך מס' ימים.
טופלתי בשני סוגי אנטיביוטיקה (שניתנו לי ע"י רופא גאסטרו), וחזרתי על התרבית וכן על בדיקת פרזיטים- שיצאה תקינה.
מאז, אני סובלת מיציאות רכות מאד (2,3 ביום) וריבוי גזים במערכת העיכול, שמטרידים אותי מאד.
ברצוני לציין כי אני מוטרדת מאד מהיציאות שלי ורב שעות היום עוסקת בכך.
רופא גאסטרו השאיר לשיקול דעתי ביצוע בדיקה קולונוס', רופאת המשפחה הציעה שהיות שהבדיקה פולשנית, ליטול למשך 10 ימים Alprox/Alpralid, כדי לבדוק האם חלה רגיעה בפעילות מערכת העיכול.
אודה לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Alprox- להרגעת מערכת העיכול. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/04/2011לאחר חיידק שיגלה יכולה להיות תלונות כפי שאת מתארת. לעתים זמן עוזר.
במקביל יתכן מעי רגיז עם תלונות דומות לאחר מחלה זיהומת.
נשמע חי הגיוני לנסות הטיפול ב alprox.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבהאלי04/04/2011
שלום רציתי לדעת אם יש דימום מהקיבה זאת אומרת צואה שחורה האם זה אומר שזה סופי ושזה מסוכן?פשוט לא עולים על זה פעמיים במיון עברתי את כול הבדיקות האפשריות מה זה אומר הדימום הזה מחייב מחלה קשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/04/2011לא חייב להיות מחלה קשה אך חשוב לנסות לגלות הסיבה. יש צורך ליעוץ רופא גסטרו- כולל גסטרוסקופיה, קולונוסקופיה ובדיקות של מעי הדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי05/04/2011עשיתי את שני הבדיקות,גם גסטרופיה לפני חודש הכול תקין,הענין שכבר יומים אני מי שילשול כזה בהתחלה אחרי זה צואה סליחה על הפירוט,יש לי ממש כאבים בטן בקיבה חזקים ואני כול היום מתרוצץ מחדר מיון לרופאים הצואה השחורה הייתה רק יום אחד ואחרי זה זה חזר לצבע רגיל אך אם שילשוים והמון גזים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
אלי05/04/2011אני הבנתי שיש המון אם דימומים,אז כולם חולים במחלה קשה?זה מחייב?אני ממש מפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/04/2011צואה שחורה יכולה להיות הן מדימום והן מצבענים שונים כברזל, כדורי פחם לגזים וכד'. במקרה שאין תרופה מחשידה כדאי לבצע גסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
אלי06/04/2011גם תבדיקה הזאות הצואה הייתה לי רק יום אחד ככה ותפס אותי ממש כאבים בבטן בקיבה,וגם לפני חודש בערך אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד'ר
אלי06/04/2011אשמח לקבל את הצעתך לנידון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/04/2011בכל חשד לדימום מדרכי העיכול יש לבצע גסטרוסקופיה וכמובן לבדוק את ספירת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי07/04/2011עשיתי גם גסטרופיה לפני חודש על ידי החדרת צינור מהפה וגם המון ספירות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לריפלוקסאתי03/04/2011
בת 52 סובלתת מזה כ-3 חדשים מאי נוחות באזור הקיבה, צרבת, ולעיתים כאבים, בדיקת גסטרוסקופיה תקינה, מטופלת מזה 3 שבועות פעמיים ביום באומפרדס, שאלתי תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש שיפור משמעותי בעקבות הטיפול והאם לוקח זמן לתרופה זו להשפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לריפלוקס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/04/2011לרוב יש שיפור די מהיר בחלק של התלונות אך לעתים עד חודשיים.
אם אין שיפור כלל לאחר 3 שבועות יתכן והתלונות לא קשורות לרפלוקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרוסקופיההילה03/04/2011
שלום, לפני שלושה חודשים גילו לי את החיידק הליקובקטר וטופלתי באנטיביוטיקה והחיידק (כנראה) עבר...במקביל גילו לי אבנים בכיס מרה ועברתי ניתוח להוצאתו..במהלך הבדיקות עשיתי גם בדיקת גסטרוסקופיה וקיבלתי היום מכתב עם התוצאות...חייבת עזרה בפיענוח מכיוון שהתור לרופא הוא רק ב22/5. התוצאות הן:
ממצא שפיר הדורש טיפול.(לפי מכתב מהרופאה).
1/ gastric antrum. biopsy:
- body type mucosa shows chronic gastritis, inactive.
- comment: giemsa stain negative for/ h.pylori
2/ gastroesophageal junction, biopsy:
- squamocolumnar mucosa with changes consistent with reflux esophagitis.
- comment: alcain blue\PAS stain negative for intenstinal metaplasia.
לתשובה אודה מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/04/2011מהקיבה יש מעט דלקת ללא עדות לנוכחות החחידק ולכן הטיפול נגד החיידק הצליח. ביופסיה מהושט מראה דלקת- יתכן רפלוקס (חומצה שנפכת מהקיבה לושט) אך ללא סיבוכים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
הילה05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריגה ברמת הליפאזjacob03/04/2011
שלום רב,
אני בן 56 בריא בד"כ,
בחודשים האחרונים תוצאות בדיקת ליפאז היו מעל הגבול העליון ונעו בין 65.8 ל-67.6,
ערכי העמילאז ב-3 שנים האחרונות היו גם מעל הגבול העליון ונעו בין 121 ל-146 (בבדיקה אחרונה מלפני כשבועיים: 127),
יש לציין שלכיס המרה מבנה מפותל אבל בדיקות US של כיס מרה וכליות ובדיקת MRCP של דרכי מרה היו תקינים,
בעבר סבלתי מאבנים בכליות ומשני התקפי כליות,
אבקש לברר מה יכולות להיות הסיבות לחריגה הנמוכה ברמת הליפאז והאם יתכן שהדבר לא מצביע בהכרח על בעיה למרות החריגה מהגבול העליון,
בתודה ובברכה,
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריגה ברמת הליפאז-המשך
Jacob03/04/2011שלום,
שכחתי לציין שאני סובל גם מריפלוקס, גזים, חשד לגסטרו דאודניטיס ומעי רגיש,
כמו כן אבקש לברר מהן התרופות העיקריות שאחת מתופעות הלוואי שלהן היא עליה ברמת הליפאז,
תודה פרופסור,
יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומנייאיר03/04/2011
שלום לדר
הרופא המטפל איננו יודע מה לעשות כדי לפתור את בעית הכבד השומני.
כלומר הוא הציע הרזיה--מה שאני עושה כבר זמן מה
המעטה בשומנים=מה שאני ממעיט כבר שנים-ומשתמש רק בשמן זית כתית מעולה..
אולי תציע אתה--שזה מקצועך ומומחיותך--מה לעשות ?
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/04/2011עיקר הטיפול הוא ירידה במשקל עם נחוץ ופעילות גופנית.
מציע להפנות מרפאת כבד על מנת לנסות לגלות גורם אחר לתופעה ואולי לעבור ביופסיה של הכבד להעריך החומרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפואה יפנית יש יכולת טיפולית טובה
דקלה להב05/04/2011שלום,
כבד שומני הוא תופעה מוכרת כבר שנים רבות ביפן וישנן קומבינציות של נקודות דיקור שיעילות מאוד לטיפול בבעיה זו, לאחר סידרת טיפולים ניתן לראות שיפור באולטרסאונד ובתפקודי כבד בבדיקות דם
למידע נוסף צור קשר דקלה, מטפלת ברפואה יפנית 0544421245* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרפואה יפנית יש יכולת טיפולית טובה - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/04/2011אין עבודות רציניות בנושא ואני סקפטי, אך כטיפול להורדת משקל שיכול לתרום לכבד שומני ניתן לשקול זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה להפחתת כבד שומני
יאיר08/04/2011שלום לדר-
הצעת לי לעבור ביופסיה של הכבד כדי להעריך את חומרת הכבד השומני-שהתגלה אצלי באולטרהסאונד רוטיני., למרות שאני נוקט בדיאטה ובפעילות גופנית.
ולא שותה משקאות חריפים-ולא מעשן.
בברור מעבדתי מקיף לא נמצאה חריגה מהנורמלי.
האם לקחת את הסיכון של הביופסיה ?
ואם הביופסיה תאשר את מה שאני יודע כבר-שיש לי כבד שומני--אז מה יהיה הטיפול ?
האם אין איזו תרופה חדשה שמרפאה או לפחות משפרת בעיה זו ?
בתודה לעזרתך יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה להפחתת כבד שומני - תגובה
פרופ' דורון זמיר08/04/2011הביופסיה יכלה להראות חומרה וסיכונה תחת הדמיה אפסי, היא תראה צורך להסתפק בדיאטה או להוסיף טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים בבטן התחתונה מצד שמאלדודי02/04/2011
שלום,
מזה 3 חודשים יש לי הרגשה של התרוקנות לא מלאה ביציאות. הלכתי אחרי חודש בערך לרופא משפחה שנתן לי משלשלים - לא עזר. לאחר מכן חזרתי אליו והוא הפנה אותי לפרוקטולוג שבדק אותי ואמר שאין שום זכר לצואה. בשבוע האחרון אני מרגיש כאבים מאוד חזקים בצד שמאל בבטן התחתונה. הלכתי לבית חולים, קיבלתי עירוי ובבדיקות דם הכל היה תקין. הרופא הפנה אותי להמשך טיפול מול רופא המשפחה. רופא המשפחה נתן לי כדורים בשם COLTAL ביום חמישי האחרון שלא ממש עוזרים לי עד עכשיו. אני אמור לחזור אליו ביום ב' הקרוב. כמו כן הוא אמר לי שאם זה לא יעזור, הוא יפנה אותי לבדיקות מול גסטרולוג. הסברתי לרופא המשפחה שיש לי רעשים מאוד מוזרים מהבטן וכמו כן, הצואה נראית מוזר מבעבר, כאילו יותר דקה או "מפוסלת" (סליחה על הביטויים).
אני דיי בפחדים ודואג מאוד מכל זה. מה יכול להיות הדבר הזה???
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין את גילי
דודי02/04/2011אני בן 25.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים בבטן התחתונה מצד שמאל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק03/04/2011יתכן סוג של נעי רגיז אך זו אבחנה של שליליה.
עליך להשלים מספר בדיקות דם ואולי קולונוסקופיה ולאחר מכן אפשר לדון על טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטות,הקאות "קטנות"שחר02/04/2011
חשוב לציין שאני בת 13,
בשנה האחרונה אני פלטתי והקאתי בכמויות קטנות לעיטים רחוקות,לפני כחודשיים זה קרה 3-4 פעמים ביום ומדי פעם זה מגיע גם ל7-8 פליטות.
וכתוצאה מכך יש לי שרפה בבטן ובמעלה הגרון.האם תוכלו לאבחן את מה שיש לי,מה אסור לי לאכול ומה כן ואיזה טיפול יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטות,הקאות "קטנות" - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/04/2011נשמע לי כרפלוקס- העברת תוכן מהקיבה לושט.
יש טיפול אך מציע להפנות לרופא ילדים לכוון הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות ללקטוזרונה31/03/2011
האם יציאות מוגברות מידיי פעם יכולות להיות תסמין לרגישות ללקטוז? כמו כן אני סובלת מגזים ונפיחות בבטן כבר למעלה משנתיים, אך בחודש האחרון אני סובלת גם מידיי פעם מיציאות מוגברות, יציאות טובות, לא שלשול, היו ימים שהיו לי כ-8 יציאות ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות ללקטוז - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/04/2011יכול להיות קשור למחסור של לקטוז. תנסי נסיון עם כלכלה ללא חלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לקסטיבית במערכת העיכולרונה31/03/2011
האם תגובה לקסטיבית במערכת העיכול הכוונה יציאות רבות ביום??האם זה יכול לגרום מידיי פעם ל-8 יציאות ביום?? ממה זה נגרם? האם זה נכון שזה נגרם בגלל צריכה של מוצרים המכילים פנילאלנין, כמו סוכריות ללא סוכר, מסטיקים ללא סוכר, ממתיקים מלאכותיים, דיאט קולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לקסטיבית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/04/2011יותר סביר של acarbose באוכל דיאטני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
רונה01/04/2011החומר הזה שרשמת הנמצא בחומרים דיאטטים אם צורכים ממנו תקופה ארוכה של אפילו מעל שנתיים כמות גדולה זה יכול לגרום פתאום אחרי שנתיים ליציאות מורובות ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/04/2011קשה לי לומר- אך צריבה גדולה יכולה לגרום לשלשול. מעשית מציע להפסיק הצריבה לכמה ימים ולראות אם יש השפעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרוסקופיהמתן31/03/2011
אפשר בבקשה קצת פרטים איך בדיוק מתבצעת הבדיקה?
הבנתי שמטשטשים אותי.. בעזרת זריקה? כדור?
מרדימים גם את הגרון? שמים לי בועות חמצן? זה כואב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
מתן31/03/2011אני לוקח כדורי אריוס (לטיפול בנזלת אלרגית).. האם אני צריך להפסיק לקחת לפני הבדיקה?
אם כן, כמה זמן לפני זה צריך להפסיק לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לשחמת מרתית ראשונהרות31/03/2011
בברור לדלקת פרקים בוצעה בדיקת דם. הערכים החורגים היו ;
זוהו נגיפים ל מיטוכנדריה ab 37.48 ו- ASCA IGG 24.4
EMG כפות ידיים- מסקנה: mild left ulnar neuropathy at the elbow level 37.5
מבקשת משמעויות, כולל מידת דחיפות להגעה לרופא מומחה. הרופא המומחה דרך מכבי יכול לקבל רק ביולי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לשחמת מרתית ראשונה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק01/04/2011הבעיה בעצב יכול להמתין .
אין לי מספיק ניתונים לגבי אפשרות של בעיה כבדית אך אני בטוח שניתן להגיע לרופא גסטרו במכבי לפני יולי.אולי צריך ללכת לאזור אחר חוץ ממאזור מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)