מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבד שומני עזרה בעקבות בדיקותפיני18/01/2011
שלום רב,
אני ידוע כסובל מכבד שומני ותפקודי כבד כ- 10 / 15 שנים
גובהי 180 ס"מ
משקל כ 90 ק"ג
בבדיקות שביצעתי השבוע התקבלו התוצאות הנ"ל, אנא עדכן אותי מה המשמעות,
ניסיתי לבדוק עם רופאת המשפחה ותשובתה היתה אין שינוי והכבד שומני,
האם כדי לבצע בירור מעמיק יותר
תודה.
ALKP 99
ALT -GPT 42
AST -GOT 40.5
וכמו כן בבדיקת אולטרסאונד נמצאו הממצאים הבאים:
הכבד בגודל תקין.מרקם אקוגני-שומני מאוד וכמו כן רגישות הבדיקה יורדת,
הודגמו סימני של FOCAL SPARING.
דרכי המרה התוך וחוץ כבדיים אינן מורחבות.
הלבלב - FATTY REPLACEMENT ולא הודגם עקב ריבוי גזים ושומן.
אבקש לדעת מה זה FOCAL SPARING
וכמו כן מה מהשמעות של תוצאת הלבלב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני עזרה בעקבות בדיקות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/01/2011אין משמעות לממצא בלבלב.
הכבד שומני לא בהכרח אחיד בתוך הכבד ויש אזורים עם יותר שומן משאחרים. מאחר שצריך להיות לפחות 30% שומן בכבד על מנת להדגימו בus יתכן אזורים שהם נראים תקינים ואזורים אחרים עם שומן- זה ה focal sparing .
המספרים של הכבד לא מצביעים על חומרת המילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת אוטואימונית בכבד ונטילת ריטליןנחי18/01/2011
היי אני סטודנט בן 28 ומאובחן כשנה עם דלקת אוטואימונית בכבד.
טופלתי בבודסון כ 4 חודשים ועדיין המדדים שלי גבוהים מהנורמה.
כרגע אני לא מטופל בסטרואידים לכבד.
לאחרונה אובחנתי כסובל מהפרעת קשב וריכוז והומלץ לי על נטילת ריטלין כ 20 מ"ג ביום באופן קבוע.
האם אוכל לקחת ריטלין עם מחלת הכבד שלי?
אם לא אז מה כן אפשר לעשות ? אני סטודנט וקשה לי מאוד עם הלימודים.
תודה מראש
נחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אוטואימונית בכבד ונטילת ריטלין - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/01/2011כעיקרון אם המחלה של הכבד מאוזנת אז אין בעיה.
אבל אם האנזימים של הכבד לא תקינים ואתה ללא טיפול יתכן והמחלה פעילה. אולי העייפות קושרה למחלת כבד פעילה מפריעה ללימודים.
בכל מקרה יש עדיפות בעיני להשתלת על הכבד לפני שמתחילים תכשירים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי מה התכוונת ?
נחי18/01/2011שאמרת "בכל מקרה יש עדיפות בעיני להשתלת על הכבד לפני שמתחילים תכשירים אחרים"
מה הכוונה "להשתלת על הכבד" ?
תודה מראש
נחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי מה התכוונת ? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/01/2011שהמחלה של הכבד תהיה שקטה- ולרוב אנזימי הכבד צריכים להיות תקינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותאלי17/01/2011
שלום
רציתי לדעת עם זה נחשב לעצירות,כשאני נכנס כול יום לשירתים,הבעיה שבלחיצה אחת יוצא אבל לא הכול ואני יושב שעות בשירותים ולא יוצא בלחיצה השניה אחרי זה מתחיל הכאבים,האם יש משהו לשתות שיתן לי להוציא הכול בישיבה בשירותים שיהיה טיבעי חוץ מקונסיל ניסתי ולא עזר,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אלי18/01/2011אפשר לקבל יחס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/01/2011אני מציע להפנות למכון גבטרו במקום מגוריך לבירור. יתכן הרבה סיבות לכך ויש צורך לבירור אנאטומי של האזור וגם פיזיולוגי של השרירים של האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוהןשני16/01/2011
שלום, שמי אלינור ואני בת 21.
בחודשים האחרונים אני סובלת מעצירויות בתקופות .. לפעמים יש לי יציאה אחת ליום (יציאה רכה, אך לא שלשול) ולפעמים אחת ל-3-4 ימים.. לפעמים אני יכולה גם להבחין בחתיכות מזון בצואה . אני סובלת מגזים ברוב שעות היום שמלווים גם במן הרגשה שהקיבה 'מתכווצת'.. בנוסף אני סובלת מהרבה בחילות- לעיתים בחילות שמלוות אותי ימים שלמים וצרבות שכל הסימפטומים הללו יחד גורמים לי לנדודי שינה, חרדות ודכאונות, מה גם שאני אמטופובית ומפחדת פחד מוות מהקאות.. בנוסף אני שומעת כל היום רעשים מהבטן, כמו קרקורים .. ולעיתים שמתי לב שאם אני מכניסה את הבטן פנימה ושמה יד משמאל לתבור ולוחצת קצת אני מרגישה דופק חזק וכאילו משהו קשה או נפוח.. כנ"ל מסביב לתבור. אך בצד ימין אין לי את זה.. עשיתי אולטראסאונד של בטן עליונה ותחתונה והכל נמצא תקין, עשיתי סיגמואידוסקופיה מעי גס עד 50 סמ ולא יצא שום דבר חריג חוץ מפיסורה שעליה אני יודעת עוד מלפני כמה חודשים ולא מצליחה להיפטר ממנה.. למרות שלאחרונה אני פחות מרגישה בנוכחותה עקב העציריות או לחילופין היציאות הרכות . לפני כחודש בערך נמצא אצלי חיידק ההליקובקטר ולקחתי את הטיפול המשולש.. זמן קצר לאחר שהתחלתי לקחת את התרופות הופיעו לי 3 פצעים דמויי עקיצות יתוש , אדומים ועגולים.. בנוסף גם לפני כחודש גם יצא לי פצע ליד פי הטבעת , חשבתי בכיוון של פיסטולה אך לא זכור לי שראיתי איזושהי הפרשה דמית או מוגלתית מהפצע.. ואחרי 4-5 ימים הפצע עבר.. אני לא הולכת לעבודה כבר שבוע וחצי כי אני לא מרגישה טוב וגם בגלל שאני חרדתית..
אחד הדברים שמטרידים אותי זה שאולי אני חולה במחלת הקרוהן משום שגם לאחותי יש את זה ולפי שהבנתי זה גנטי.. אני הולכת לאותו גסטרולוג שאחותי מטופלת אצלו מזה 10 שנים אבל התור שלי אצלו זה רק במרץ ואני כבר די מיואשת מכל ההרגשות האלה, מפוחדת ודואגת.. האם תוכל לתת לי פחות או יותר את אבחנתך בנושא, האם זה נראה לך כמו תלונות אופייניות למחלה כזו או אחרת.. או סתם בעיה של מעי רגיז..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
שני16/01/2011שכחתי לציין שהפצעים שהופיעו לי היו ב-2 צידי השוקיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוהן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/01/2011לא ניתן לתת איבחון דרך פרורום- בשבילזה אנחנו בודקים חולים! יש אומנם עליה קטנה בשכיחות של קרוהן אצל קרובי המשפחה אך יתכן מאוד מעי רגיז.
תתיעצי עם הרופא המטפל על איזו בדיקות לעשות לפני התור לרופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטטיס Bישראלי16/01/2011
אובחנתי כנשא של המחלה .בעקבות עייפות רבה ורצון לישון.הרופא שלח אותי לבדיקת דם וכך התקבלו התוצאות-האם אלה התופעות או .מה התופעות של מחלה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטטיס B - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק17/01/2011המחלה יכולה להיות שקטה ועם טווח רחב של תלונות עגד לאעי ספיקת כבד סוערת.
יש להתייעץ עם הרופא המטפל על המחלה והטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות-ניתוחצופ16/01/2011
שלום אובחנתי כ חולה עם Colon inertia ("מעי עצל") הייתי אצל רופא מומחה שהציע לי לעבור ניתוח להסרה חלק מהמעי ובכך אוכל לחזור לחיים נורמלים
אני סובלת מעצירות קשה אני די מפחדת לעבור את הניתוח -מישהו שמע עליו?האם מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות-ניתוח - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/01/2011מציע להפנות למכון גסטרו בתל-השומר שמתמחים בתחום זה- ד"ר בארגבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלום בריום ושט-קיבהחנית16/01/2011
שלום רב,
להלן תוצאת צלום בריום ושט-קיבה. ציטוט:
הלקוח שתה 200 cc בריום.
מנגנון בליעה תקין. קיים רושם לאיטיות בתנועה של סינוס פריפורמי שמאלי.
הודגם רפלוקס קל
קיבה: ב.מ.פ.
מה המשמעות של התוצאה.
האם יש בתוצאה להסביר תחושת חנק בעת אכילה ובכלל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלום בריום ושט-קיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/01/2011יתכן- אבל זה יותר מאתים לתחום של אף אוזן גרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות, גיהוקים , כאבים לאחר האוכלגיא15/01/2011
שלום
אני בן 24, בדר"כ לא סובל מבעיות במערכת העיכול. לפני כשבועיים התחילו לי בחילות קלות לאחר כל ארוחה, זה התפתח מהר מאוד לבחילות חזקות יותר, גיהוקים מתמידים והרגשה של כבדות ושל "מזון עומד" בקיבה. התחילו גם כאבים באזור הבטן התחתונה. יש גם רגישות למגע באיזור מפתח הלב. התסמינים מופיעים כשעה-שעתיים לאחר הארוחה (לא משנה מה אני אוכל) ונמשכים במשך הרבה שעות ומפריעות מאוד.
לאחר אכילה של ארוחה כבדה ובשרית הייתה לי תחושה של מזון עובר במעיים, תחושה שהוא לא עוכל כמו שצריך בקיבה-הרגשה סוביקטיבית אז לא יודע אם יש לכך משקל.
אין עצירות, צואה בעיקר רכה...
תודה רבה מראש, גיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות, גיהוקים , כאבים לאחר האוכל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/01/2011לא ניתן להגיע לאבחנה דרך הפורום ומציע להפנות לרופא גסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא תשובתךדור 515/01/2011
שלום אני בת 49, מעשנת, בבדיקת c.t. חזה שעברתי נרשם בין היתר:
כבד מוגדל, מוקד היפודנסי באונה שמאלית-ציסטה/המנגיומה.
מה פירוש?
רופא המשפחה כלל לא התייחס לכך. האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/01/2011בכל מקרה ממצא שפיר שלא צריך שום מעקב וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סבילות לשומניםאלמונית14/01/2011
לפני 7 שנים חליתי במחלת הנשיקה ומאז לאחר כל ארוחה כמעט, הרגשתי רע במיוחד:עייפות קשה,תחושה שהגוף מתחמם והרגשת כובד באזור הכיבה.
לאחרונה התחלתי דיאטה דלת שומן קפדנית ופתאום, בצורה חדה,כל מה שסבלתי מאז 7 שנים נעלם.הכל חזר ברגע ש"חטאתי"בסטייק או באטריות עם שמן לא מדוד(במסעדה).
לאחר הסטייק למשל,הייתי צריכה להתאושש מהמאמץ לעכל אותו יומיים,הייתי ממש חולה מזה ובקושי יכולתי לזוז מהתשישות.
הכוונה היא לא בעיית עיכול של המעי אלה ברמת הכיבה.
כל בדיקות הדם שלי תקינות(תפקודי כבד וכולסטרול)
האם ידוע כזאת תופעה?האם אני צריכה לטפל בזה או לחיות עם זה?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סבילות לשומנים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/01/2011יתכן ויש בעיה שך קצב התרוקנות של הקיבה עקב מספר סיבות.
יתכן גם כביטוי לתסמונת המעי הרגיז.
מציע להתייעץ עם רופא גסטרו להמשך הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בקיבהשושנה13/01/2011
שלום רב,
אני מעוניינת להתייעץ עמכם בנוגע לבעיות קיבה שיש לי מזה כחודש וחצי.
לפני כחודש וחצי חשתי ברע והקאתי בלי הפסקה במשך כמה ימים, הייתי
מאושפזת בתל השומר אך לא נמצא לי דבר מלבד זה שקיבלתי אנטיביוטיקה
שלא הייתה מתאימה לי ושהחמירה לי את ההקאות. קיבלתי פראמין,
ובעיקר מנוחה. אחרי יומיים באמת ההרגשה השתפרה. אך שבוע לאחר מכן
החלו שוב בעיות ההקאות והשילשולים, זה כבר מתמשך יותר מחודש ימים.
זה גם מלווה לסירוגין בצינון כבד. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בקיבה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/01/2011אם יש לך הקאות מעל חודש יש מקום לבדיקות נוספות ואני מציע לקבוע תור לרופא גסטרו ליעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוסקופיהclaudine13/01/2011
שלום ד"ר נכבד,
הופניתי לבדיקת גסטרו קולונוסקופיה עם כריתת נגע עקב סיפור משפחתי ו סיפור שלי ארבע שנים כאבי בטן שלשולים בחשד למחלת קרוהן
התאשפזתי יום לפני במחלקת פנימית ב על מנת לעשות את ההכנה לקולונו' שם
כבר מהצהריים התחיל לי התקף חזק של מיגרנה [אשר אני סובלת ממנה כבר 13 שנים כמעט כל יום התקף] התחלתי לשתות את המרוקן וההתקף מיגרנה רק נעשה חמור יותר וגם בנוסף אמרו לי הרופאים שאסור לקחת ROCKACET שהוא מצוין נגד התקף חזק מפני ש לטענתם הוא עושה עצירות
אני כבר מצאתי את עצמי מעולפת על הרצפה מרוב כאב חזק
הבעיה היא שאני לא יכולה לצום או קשה לי מאוד לצום כי זה עושה לי כאב ראש חזק
ומצד שני אני סובלת כבר ארבע שנים מכאבי בטן ושלשולים חזקים וכשבעבר הייתה COLITIS מיקרוסקופית [כמובן שנראתה דרך ביופסיה של בדיקת קולונוסקופיה]
מה דעתך??? מה אפשר לעשות מה אפשר כן לקחת על מנת להיות מסוגלת לעשות את הבדיקה הזו ללא השפעות כאלו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולונוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/01/2011יתכן והפתרון באשפוז- לתת נוזלים לוריד להקל על הצום וגם , תרופות חזקות נגד כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה אבל
claudine14/01/2011הכיעה היא שמאז התקרית המצערת הזו שזה קרה בבית חולים רמבם בחיפה
הרופאים כעסו עליי ולא רוצים לקבוע ליעוד תור לבדיקה ושחררו אותי במצב כזה לא טוב
האם יש אפשרות אחרת אולי בדיקת חלופית לבדיקת קולונו'????
האם אפשר לאבחן מחלת קוליטיס\קרוהן גם באמצעות בדיקה אחרת????
תודה מראש שבת שלום לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה אבל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/01/2011ב דיקת הבחירה היא קולונוסקופיה וכל תחליף מחייב הכנה -ואני מבין שזו הבעיה.
קולונוסקופיה וירטואלית היא עם קרינה ולא מאפשרת לקיחת רכמה לבדיקה פטולוגית.
אני מציע שתפני לרופא גסטרו אחר ולקבוע תור.
אנו יכולים לבצע הבדיקה בקפלן אל זה די רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה אבל המשך
claudine14/01/2011האמת היא שאני גרה בקרית ים ולהגיע לרחובות זה קצת רחוק לי מדיי
אבל אני מעריכה את הכוונה הטובה שלך לעזור לי
אולי במקרה אתה מכיר רופא גסטרו מומחה באזור חיפה והקריות שמוכן לעשות לי את הבדיקה במסגרת אישפוז יום לפני להכנה וגם שמוכן להתחשב בנסיבות שלי [ מיגרנה ] על מנת להקל אולי לפחות את ההכנה של הבדיקה וגם לעזור לאחר מכן
אני כבר לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד אני מאוד סובלת ממיגרנה קשה ומצד שני אני גם בקושי יכולה לאכול כי כמעט כל אוכל גורם לי לכאבי בטן נוראיים ושלשולים וגם ההמוגלובין ירד לי מ- 14 ל 12.5 וזה מדאיג אותי מאוד כי זה יכול להעיד על דימום במעיים או משהו דומא ואני מפחדת מזה מאוד כי כל הזמן ההמוגלובין שלי היה גבוה בין 14 ל 15 ועכשיו בשנתיים האחרונות כבר לא
אשמח לשמוע את חוות דעתך ד"ר יקר................
שבת שלום לך והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך המהירה אבל המשך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/01/2011צריך קולונוסקופיה אבל לא אוכל לפתור בעיה של האשפוז להכנה.ץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעי רגישאלי13/01/2011
שלום רב
רציתי לדעת איפה אפשר לימצוא פרופסור רפואה מיקצועית פרטי,האם יש כזה דבר?
אני סובל כבר בערך 3 שנים מבעיה שעדיין אצלי,יש לי בעיה עם חוסר התרוקנת טובה כול הזמן גזים,חלקים כואבים צד ימין בטן תחתונה,עשיתי המון בדיקות,כולל סיטי,צילומים,וכול מה שצריך מלבד זה שהמוגלבין שלי קצת נמוך,יש עליות וירידות במוגלבין לא משמועתיות,לפעמים גורם לי חוסר תאבון או עייפות קושי,זה ממש מפריע לי בחיי הפרטים אני כבר מתסוכל ומגיע למצב של לחצים נפשים מהתוצאה אני כול הזמן חושב שיש לי משהו מסוכן ואז מפחד
אני מעוניין להתיעץ עם פרופסור מיקצועי שכנראה יוכל לפתור לי תבעיה עם כדורים או משהו הייתי אצל המון רופאים המון בדיקות ושום דבר לא עזר ,כול הזמן הרגשה של לחץ בבטן לפעמים רגוע לפעמים אוכל ומרגיש קצת חנק גזים גרפסים ממש תופאות לוואי מפחידות אני ממש חסר אונים מרגיש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיש - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/01/2011אפשר להתייעץ עם כל רופא גסטרו לבעיה זו.
הבחירה בעיקר תלוי על מקום מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלי13/01/2011הייתי אצל המון רופאי גסטרו שלא עזרו אני מחפש פרופסור באיזור שלי
יש לך מידע לתת לי מקום חיפוש טוב מה לרשום בחיפוש אני אשמח
תודה
האם נראה לך שבעייתי מסוכנת אני חושש מאד כול הזמן,כול הבדיקות שעשיתי היו תקינות חוץ מקצת מוגלביןנמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבקש את עזרתכם בבקשה-הליקיריב13/01/2011
שלום רב,
לאחר שעשיתי את בדיקת הנשיפה נמצא שיש לי את החיידק ברמה של 4.45
(יש לציין שעשיתי את הבדיקה לפני כחצי שנה ועכשיו אני רוצה להתחיל לקחת את האנטיביוטיקה)
שאלתי כזאת: האם הטיפול שנתן לי הרופא שעליו אני לא סומך הוא טיפול טוב שיכול להצליח ולהכחיד את החיידק.הטיפול כזה:
מוקסיויט 2 כדורים פעמיים ביום ,בנוסף אומפרודקס כדור אחד פעמיים ביום,בנוסף קארין כדור אחד פעמיים ביום. כל האנטיביוטיקה למשך 10 ימים.
האם הטיפול הוא טוב ויכול להצליח (יש לציין שאני מעשן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש את עזרתכם בבקשה-הליק - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/01/2011הטיפול הוא טיפול מובל ורוב הסיכוי שיצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת גסטרוסקופיהדניאל12/01/2011
עברתי בדיקת גטרוסקופיה בעקבות תחושת מליאות בבטן ותחושת שובע מוקדמת.
לקחו לי ביופסיה מהמעי הדק והתוצאה- fragment of small bowel mucosa within normal limits.
ומהקיבה- moderate chronic gastritis with intestinal metaplasia
מה זה אומר?? האם זה משהו חמור?
ומה מומלץ לעשות?
המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת גסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/01/2011יש דלקת בקיבה עם שינוים קלים. במידה שי חיידק כדי לתת טיפול. אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דניאל13/01/2011תודה רבה ד"ר!!
אם רשום שלא נמצא חיידק הליקובקטור אז זה אומר שלא צריך שום טיפול, ממה שקראת?
ובמעי הדק הבדיקה תקינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)