מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי כבד אחרי לידהmish15/03/2010
שלום
אני 10 שבועות אחרי לידה (שלישי)
לפני 11 שנה כריתת כיס מרה במסגרת ניתוח לקיצורקיבה.
משנת 2004 תפקודי כבד מעט גבוהים רופאת משפחה לא התרגשה והסבירה כי המקור בכבד שומני כך גם הראה אולטרה סאונד.
כאמור 10 שבועות אחרי לידה, אולטרה סאונד כבד תקין ללא הסננה שומנית או הרחבה של מרה אולם תפקודי כבד כדלקמן:
ast 30
alt41 (נורמלי 34)
ggt 51 (נורמלי 38)
alk 139 (נורמלי 105)
copper 158.1 (נורמלי 155)
אני שלילית לכל סוגי הצהבת ולגבי מחלת הנשיקה נדבקתי בעבר הרחוק כרגע לא חולה. כמו כן שלילית ל- SMOOTH MUSCLE AB ול- MITOCHONDRIAL יצויין שברקע סובלת מתת תריסיות ומטופלת ב800 מיקרוגרם אלטרוקסין בשבוע ולפי בדיקה אחרונה של TSH הבלוטה מעט מדוכאת.
הופניתי למרפאת כבד לעוד חודשיים וחצי - מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לממצאים הנ"ל.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MISH
ד''ר יעקב מאור15/03/2010מספר מצבים יכולים לגרום להפרעה: כבד שומני ללא הדגמה ב- US (רגישותו להסננה של למעלה מ- 30% מתאי הכבד). תת-פעילות בלוטת התריס שאינה מאוזנת. דלקות אחרות שמערבות דרכי מרה. אין האמור מחליף את היעוץ אצל מומחה למחלות כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ז'ילברח14/03/2010
שלום רב
יש לי ז'ילבר האם יש מניעה שאשתמש בגלולות למניעת הריון???(אני בת 38)
לתשובתכם אודה
ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח
ד''ר יעקב מאור14/03/2010אין מניעה. למען ההבהרה תסמונת ג'ילברט הינו מצב בו הבילירובין - שהוא תוצר הפירוק של כדוריות הדם האדומות ויוצר את הצבע הצהוב במצב ל צהבת עובר מטבוליזם או פינוי איטי מהרגיל. המצב אינו גורם פגיעה בכבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיפהדני14/03/2010
שלום.
נשלחתי לבדיקת נשיפה עם הנחיות להפסיק את השימוש בלנטון.
בינתיים הרופא בחופשה, ואבד לי דף ההוראות.
אשמח לשמוע כמה זמן צריך שיהיה הפסקה בין השימוש בלנטון לבין הבדיקה.
בנוסף, התחלתי לקחת את הלנטון לפני 4 ימים לאחר הפסקה של שבועיים, האם ארבעת הימים הללו מחייבים אותי להפסקה רגילה, או שאפשר להסתפק בהפסקה קצרה יותר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאור14/03/2010דרושה הפסקה של שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אינזימי לבלבענת14/03/2010
שלום רב,
האם ניתן לבדוק את רמת הפרוטאז(או אינזים מפרק חלבונים אחר) בבדיקת דם? והאם יש בדיקות נוספות לאיתור רמת אינזימי לבלב מלבד בדיקת עמילאז וליפז?
כמו כן כיצד ניתן לבדוק את תפקוד הלבלב האקסוקריני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר יעקב מאור14/03/2010איבחון תפקוד הלבלב אינו רגיש לפגיעות קלות בתפקוד. השיטות הטבות והרגישות לקביעת פגיעה הינן מסובכות ודורשות בדיקות של הפרשת ביקרבונט ואנזימי לבלב כתגובה לגירוי מזון או גירוי הורמונלי. האיבחון נעשה על סמך תסמינים, ממצאי הדמיית הלבלב כגון CT או אולטראסאונד אנדוסקופי. ובדיקות אנזימטיות כגון אלסטז בצואה-שוב שיטה שאינה רגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילוריבןלימור14/03/2010
ד"ר שלום רשמתי לך על הבדיקות הנ"ל אך מה שמוזר לי לפני שלושה חודשים הבילורבין TOTAL היה 0.8 אז איך פתאום הוא עלה ל 1.3????
תפקודי כבד + ALT AST CK תקין בדיקות שתן תקין
bilirubin total 1.30
bilirubin conjugated 0.20 בטווח
bilirubin unconjugted 1.10 בטווח
גם בדיוקת שתן תקין וגם ספירת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
ד''ר יעקב מאור14/03/2010התנודות בבדיקת הבילירובין הינן בטווח הנורמה אם כי יתכן שקיימת תסמונת על-שם ג'ילבר. ראה תשובתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר13/03/2010
יש לי כל הזמן, גם אחרי ארוחות "קרקורי בטן "כאילו לא אכלתי. וכן יש לי יציאות מוגברות
רציתי לדעת, ממה זה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
ד''ר יעקב מאור13/03/2010צורך ביציאה או יציאות לאחר ארוחות הם חלק מרפלקס טיבעי של הגוף. הרפלקס מוגבר באנשים עם מעי רגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בבטןאמא13/03/2010
הרגשתי היום גוש קטן בבטן העליונה השמאלית ולצידו במרחק של כ 10 ס"מ גוש קטן יותר נוסף - מה זה יכול להיות? צריך לעשות איזושהי בדיקה?
חשוב לציין שאני בת 42 אמא ל- 3 בריאה בדרך כלל למעט:
1. היפרפאראתירואידיזם - (בחודש האחרון עברתי ניתוח להסרת בלוטה הפאראתירואיד המוגדלת).
2. כאבי בטן עליונה המקרינים לעיתים למרכז הגב העליון - (עברתי בירור גסטרואנטרולוגי שכלל אנדוסקופיה שיצאה תקינה + צילום US שהדגים כיס מרה מפותל עם אבן בקוטר 2 ס"מ בתוכו).
אני מודאגת מהגושים שחשתי במישוש בבטן, אשמח לתשובתך המהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ד''ר יעקב מאור13/03/2010יתכן שאת ממששת גושי שומן בדופן הבטן הקרויים ליפומות שאין להם משמעות. גשי להבדק אצל רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית מזון+רגישות למזוןצריך עזרה13/03/2010
שלום,
אני כשנה וחצי חייל.
כבר כ-4 שנים סובל מעליית מזון חומצי ורפלוקס (GERD)ברמה בינונית.
לקחתי כדור נגד חומציות אומפרדקס לתקופה מסויימת אך לא כ"כ עזר (עזר מעט כשלקחתי וכשהפסקתי חזר להיות באותה תדירות).
ביצעתי לפני שנה וחצי בדיקת גסטרוסקופיה שיצאה תקין.
בעיה רפואית זו אינה רשומה בפרופיל הרפואי שלי ולפני הפגישה אצל הגסטרולוג שהייתה לפני מספר חודשים, הוא לא ידע על זה כלום.
יש לי פגישה אצל גסטרולוג צבאי מחר ורציתי לשאול מס' שאלות:
1. למי שמבין בתחום - מה אפשר לעשות כטיפול בבעיה זו? מה אתה ממליץ כטיפול בה?
2.בעיה אחרת שיש לי - רגישות למזון. יש לי רגישות להרבה מזונות וקיבה מאוד רגישה. האם יש דרך לטפל בזה? האם ישקשר בין העליית מזון שיש לי לעניין זה?
3. האם לדעתכם בעיות אלו יכולות להוסיף סעיף של בעיה רפואית קשה (פרופיל נמוך) לפרופיל הרפואי? במידה וכן - מה הוא הליך הוספת סעיף רפואי - האם רופא מומחה יכול להוריד לי פרופיל על המקום? או שזה תהליך בירוקרטי שלוקח מלא זמן ואני צריך לעבור דרך הרבה רופאים מומחים?
בכל מקרה - יש לי פרופיל נמוך אבל אני בכל זאת מעוניין שיתווסף לי סעיף רפואי ברמה קשה של בעיה זו. אם אבקש זאת מהרופא במפורש - זה יכול לעזור או שלדעתכם זה רק יגרום לו לרצון רע ("מה החייל הזה מתערב לי בעניינים?")
תודה לכל מי שעונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר
ד''ר יעקב מאור13/03/2010יש לך שילוב שכיח של GERD - החזר חומצה מהקיבה לושט יחד עם סימפטומים של מעי רגיש. הגסטרואנטרולוג הצבאי אמור לאבחן סופית את הסיבה למחושים ולהתאים לך סעיף בריאות מתאים לחומרת בעייתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת מעבדהורה13/03/2010
מה זה Urea (B) יצא לי מדד 9 כאשר גבול תחתון הוא 17.
מה זה Creatinine (B יצא לי 0.5 כאשר גבול תחתון הוא 0.51
אני אם מחלת קרון פעילה- ידוע לי שזו הסיבה למדדים אך רציתי לדעת מה זה , על מנת להחליט האם לקחת עירוי ברזל, אודה לתשובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורה
ד''ר יעקב מאור13/03/2010המדדים מצביעים על תיפקוד כליתי שהוא תקין! אין קשר למחסני הברזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעשים חזקים מהבטן מלווה בגזיםרובי13/03/2010
שלום שמי רובי ואני בן 26 ובריא בדרך כלל ... מזה 5 חודשים שאני סובל מבעיית רעשים מהבטן שממש שומעים בסביבה שקטה + לאחרונה יש לי המון גזים יחד עם הרעשים , הייתי כבר אצל גסטרואנטולוג אבל הוא לא איבחן דבר מכיוון שאני אוכל בריא בדרך כלל ! הוא טען שזה יכול להיות נובע מלחץ נפשי אבל אני כרגע מאד רגוע ולא מצליח להבין מדוע זה לא מפסיק .
התדירות היא כל יום וזה כבר ממש מפריע לי באיכות החיים .
האם יש עוד משהו שניתן לעשות הוא לבדוק מכיוון שזה נמשך כבר המון זמן ללא כל שינוי משמעותי
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רובי
ד''ר יעקב מאור13/03/2010יתכן מאוד שאתה סובל מתסמונת המעי הרגיש. פנה למןמחה נוסף לגסטרואנטרולוגיה. יתכן שתוספת פרוביוטיקה (חיידקים טובים) יעזרו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
רובי15/03/2010אני שוב מציין שאני ממש לא בלחץ אבל תמיד אחרי שאני אוכל משהו זה מתחיל לקרות , הרעשים מהבטן והגזים !
מעי רגיש מתאפיין בסימפטומים אחרים לפי מה שקראתי ולכן אני לא בטוח שזה הבעיה .
השאלה היא האם יש איזה שהוא בדיקה שניתן לבצע בשביל לאתר את סוג הבעיה שיש לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרובי
ד''ר יעקב מאור15/03/2010אין בהכרח קשר בין לחץ נפשי למעי רגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
רובי22/03/2010השאלה היא האם יש איזה שהוא בדיקה שניתן לבצע בשביל לאתר את סוג הבעיה שיש לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תקופה ארוכהדביר12/03/2010
שלום רב,
אני בן 27 ,סובל מהאילובקטר קרוב ל3 שנים,ביצעו לי לפני שלוש שנים אנדוסקפיה גילו אילובקטר ברמה גבוהה,דלקת בקיבה ודלקת בתריסיון .קיבלתי טיפול משולש.לאחר כמה חודשים שוב קיבלתי.ולאחר שנה שוב קיבלתי.והשנה קיבלתי פעמיים אפילו שלוש פעמים במשך החצי שנה האחרונה.כחודשיים ויותר אני נוטל באופן קבוע אומפרדקס.לאחרונה במשך שלוש שבועות אני סובל מכאבי בטן תחתונה .כאבים חזקים.ובמיוחד לאחר כל ארוחה .רוצה לדעת האם יש מצב שצריך לעשות קונדסופיה? ללכת לקבל הפנייה לגסטרו? הייתי אצל הרופאת משפחה והיא אמרה לי לחכות לראות אם זה יסתדר לי ברגע שאקח עוד את החיידק הטוב פריבודיקה (כדורים חיידקים טובים) .אבל זה נראה לי שלא יחלוף מעצמו אם זה כבר ככה שלוש שבועות.אני לא יודע אם זה הקיבה ככה או שזה המעיים.כי כואב לי הבטן תחתונה.בייחוד לאחר שאני מסיים לאכול ואפילו כמה שעות לאחר מכן.מה כדאי לעשות? אני מפחד שלא יהיה לי כיב פיטי חס וחלילה או חסימה או משהו. יציאות יש לי יציאות רגילות לא שלשול.אין צרבות כבר,רק כאבי בטן חזקים ומפריעים אשמח לתגובה.
ובנוסף היש צורך להיבהל ? (: או שאני יכול להיות רגוע ולחכות בסבלנות .
כי אני כן בלחץ מהכאבים האלה ומפחד שהם אולי מהמעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביעד
ד''ר יעקב מאור13/03/2010התלונות יכולות להתאים לתסמונת המעי הרגיש אך הייתי ממליץ שתבדק אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה. בינתיים מתן פרוביוטיקה הינו רעיון טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס Cאירנה12/03/2010
שלום ל בעלי נתנו תיפול של 6 חודשים ב זריקת פאג-אינטרון 150 ו ב כדורים רבטול 3 פעמים ב יום אחרי 4 חודשים של טיפול כבר שבועאים חום של 39.2 עפרעות שינה כעבים ב חזה ו ב גב ו שיעול חזק האינו ב מיון בדיקות דם תקינות ריעות נקיות ... תודה על תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירנה
ד''ר יעקב מאור13/03/2010הטיפול להפטיטיס C בפאגאינטרפרון גורם לעלית חום שנימשך 2-3 ימים לאחר הזריקה. באם החום מתמשך ויש גם תלונות כמו שיעול יש צורך לבצע בדיקות כמו צילום חזה ואולי גם CT לבירור. לגבי המשך הטיפול אני מציע כי תתיעצו עם הרופא שרשם את הטיפול ( מומחה לגסטרואנטרולוגיה או מומחה למחלות כבד).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא עצתךבן12/03/2010
שלום ד"ר
אני בן 40
כבר חודשים רבים שיש לי כאבים ליד הסערפת. פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל
וזה קורה לי לאחר האוכל.
יש לי הרגשה שאלו גזים כלואים שרק לאחר שעות רבות משתחררים ולעיתים ריחניים. והגזים מאוד מכאיבים לי .
אילו כדורים לקחת. חשוב לי לקחת כדורים ללא תופעות לוואי
מדוע יש לי גזים כלואים?
אגב עשיתי בדיקת גסטרו ובבדיקה יצא שהכול תקין.
תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
ד''ר יעקב מאור13/03/2010להערכתי יש צורך בהשלמת בירור דרכי העיכול התחתונות. יתכן שתכשירי חיידקים פרוביוטיים יועילו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת המעי הרגיש וריצותגומו12/03/2010
שלום רב,
יש לי תסמונת המעי הרגיז, שמאוד מחמירה בריצות ארוכות. זה כרוך בהמון עצירות לשרותים במהלך ריצה - לפעמים כל 10 דקות, היציאות בן בנפחים קטנים מאוד, לעתים שלשוליות, ויש הרגשה של חוסר התקורנות מלאה ושעוד זמן קצר שוב אצטרך לשרותים. זה מאוד מקשה על הריצה. לאחרונה מאוד החמיר כולל בריצות מאוד קלות. לציין שאני לא מטופלת תרופתית. האם יש פתרון לכך? תודה מראש לפונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גומו
ד''ר יעקב מאור12/03/2010ראשית, יש לאבחן שאכן מדובר במעי רגיש. שנית, קיימים טיפולים שונים הכוללים שינויי תזונה, תוספת של תכשירים פרוביוטים (חיידקים טובים), תרפות שונות וטיפולים משלימים כגון היפנוזה או דיקור סיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק הליקובקור פילוריבני12/03/2010
האם יש קשר בין המצאות החיידק (נתגלה בתבחין נשיפה) שלא טופל לבין ירידה בכדוריות לבנות, נויטרופילים 300, או לפגיעה במח העצם? עברתי בדיקות מקיפות מלבד החיידק לא נמצא דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני
ד''ר יעקב מאור12/03/2010לא תואר קשר כזה. תואר קשר בין הליקובקטר פילורי ומחלה המורידה את טסיות הדם האחראיות על הקרישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)