מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקסילין ועליה באנזימי כבד פי 8שמרית10/01/2010
אני לוקח אנטיביוטיקה כמה ימים ועשיתי בדיקת דם שגרתית ויצא לי ALT ו AST גבוהים- ALT 400 ו AST 350. הרופא אומר שזה סביר שזה יעלה כשלוקחים דוקסילין אבל העליה נראית לי חריגה. אשמח לקבל חוות דעת נוספת מכם
נ.ב-אני בריא בדרך כלל ולא לוקח תרופות חוץ מדוקסילין בימים האחרונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי הכבד
ד''ר סטיבן מלניק11/01/2010נראה לי גם קצת גבוה. יתכן משני לסיבה של הדוקסילין, ואין קשר. יש להמשיך לעקב מקרוב ואם ממשיך לעלות להפסיק הדוקסילין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לטיפול בחיידק ה.פילוריעזרי כהן10/01/2010
כמה זמן צריך לקחת אנטיביוטיקה משולבת (מוקסיפן+קלרידקס+פרוטוציד) על מנת להכחיד את החיידק בקיבה? (רמה בבדיקת נשיפה -25) ומה עוד אפשר לעשות על מנת לפתור בעיה זו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HP
ד''ר סטיבן מלניק11/01/2010בין 10-14 יום. מוצלח בכ80%. אם לא יש לבדוק אם באמת צריך למחוק הנגיף ויש פרוטוקולים עם 4 תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות בכבדחנה10/01/2010
שלום רב
בדיקה של ct ממצא אצלי מספר ציסטות בכבד בקוטר של עד 6.6 ס"מ
מבקשת לדעת עם יש צורך לבירור נוסף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות
ד''ר סטיבן מלניק11/01/2010כנראה רק US חוזר לבשוק שאין שינוי בגודל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב העליוןירושלמית09/01/2010
בימים האחרונים אני מרגישה כאבים בגב העליון, שאינם קשורים עם מצבי ישיבה-עמידה וכו'/
איך אוכל לבדוק אם יש לזה קשר למשהו גסטרולוגי? האם יש סממנים נוספים שכדאי לעקוב אחריהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירושלמית
ד''ר יעקב מאור09/01/2010רצוי שתבדקי אצל גסטרואנטרולוג מומחה באם יש גם תסמינים של דרכי העיכול כגון: צרבת, בחילות, הקאות, כאב בטן, קושי בבליעה, שינוי משקל וכדומה). באם יש חשש פני ליעוץ גסטרואנטרולוג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והפטיטיס Cא09/01/2010
שלום רב!
אצל בעלי התגלתה מחלת הפטיטיס C. בדיוק בזמן הקרוב תכננתי להכנס להריון. ברצוני בכל זאת להכנס להריון, כי אני כבר מזמן עברתי את גיל 35. מה הסיכוי להדבק בהפטיטיס? האם הזרעה תוך-רחמית הינה הפתרון?. מה ניתן לייעץ לנו בנושא הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר יעקב מאור09/01/2010ההדבקה בדרך מינית בהפטיטיס C בין בני זוג קבועים הינה נדירה ביותר. אין צורך להשתמש באמצעי מניעה או לחליפין להרות בהזרעה מלאכותית במקרה זה (למעט באם לבן זוגך גם HIV). תוכלי להבדק בבדיקת דם פשוטה באם נדבקת. אספקט נוסף הוא צורך של בן זוגך בטיפוללהפטיטיס C. במקרה כזה יש להמנע מהריון בגלל הופעת מומים משניים לטיפול התרופתי בהפטיטיס C. יש להמנע מהריון כל זמן הטיפול ו- 6 חודשים לאחר מכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ישן שכשל והריון
רפאיה בת אל12/02/2010שלום רב,
לפני שלוש שנים עשיתי טיפול בפגסוס ובקופגוס במשך 48 שבועות. לשמחתי הנגיף נעלם לכמה חודשים ואז חזר. היום יעצו לי לחכות לתרופות דור חדש.
במצב דברים זה, האם כניסה להריון שלי יש בה איזה שהוא סיכון. אני בת 39 וחולה בהפטטיס C.
מודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת אל
ד''ר יעקב מאור12/02/2010הריון בחולות הפטיטיס C בטוח אלא במקרים הנדירים שבהם יש מחלת כבד מתקדמת כגון שחמת הכבד. עליך לדון בנושא הריון כעת מול טיפול חוזר כעת עם המומחה למחלות כבד המטפל בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ממערכת עיכול תחתונהאני09/01/2010
בוקר טוב,
לפני 10 שנים לערך אושפזתי בבי"ח בשל יציאות דמיות שנמשכו כ-5 ימים ברציפות.
לאחר כל הבירורים נמצא פוליפ אינפלמנטורי באיליום הסופי וטחורים.
הייתי במעקב של רופא גסטרו במשך עוד כשנתיים לאחר האשפוז ןמאז ביצעתי כ-3 בדיקות קולונוסקופיה. (האחרונה לפני כ-5 שנים).
ובנוסף ביצעתי קשירת טחורים 3-4 פעמים בתקופה זו.(לאחרונה לפני כ- 4 שנים להערכתי).
מידי כמה חודשים יש לי יציאה דמית (יציאה עם אסלה אדומה מדימום טרי) שנמשך לרוב בין יציאה אחת ל-3.
היום לפנות בוקר שוב היתה האסלה אדומה מדם טרי שיצא רק בעת הוצאת הצואה בליווי קרקורים רבים בבטן. (לציין כי לאחרונה יש לי הרבה קרקורים בבטן), כאשר היציאה עצמה מאוד רכה ולא קשה ובסופה מעת מיימית וכבר במהלך היציאה הדימום פסק לכאורה.
חייב לציין כי כל מקרה כזה מעלה בי חששות, דאגות וחוסר שקט.
רציתי לשאול:
1) מהו בכלל פוליפ אינפלמנטורי והאם יש לו פוטנציאל להפוך למשהו מסוכן בהמשך ?
2) האם יש פרק זמן שלאחריו ניתן לומר כי הממצא אינו מסוכן ואין צורך לעקוב אחריו ? (במקרה שלי מעל 10 שנים).
3) האם הדימומים שיש לי אחת למספר חודשים (6-10 חודשים) ועפ"י התאור שלי מתאים לטחורים ?
4) האם ישנה דרך להבחין האם יש צורך בבדיקת רופא לאחר דימום. (למשל תכיפות היציאות הדמיות, מספרן ועוד סימנים אחרים) ?
5) האם מומלץ לעבור עוד בדיקת קולונוסקופיה והאם הוירטואלית רלוונטית במקרה שלי ?
6) כיצד יש לטפל בבית לאחר ארוע כזה ?
7) האם הקרקורים שייכים למקרה או שהם מקריים ? האם בכלל קרקורים יכולים להעיד על בעיה ?
8) האם בעיה מסוכנת שגורמת לדימום חייבת להתאפיין בעוד תופעות ? (כאבי בטן, בחילות וכו').
תודה רבה על התשובות מראש, על אף שאני די "מנוסה" במקרים אלה בכל פעם מחדש זה מעלה לי חששות ופחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר יעקב מאור09/01/2010ברור לך כי אתה צריך יעוץ פרטני אצל מומחה לגסטרואנטרולוגיה ופרוקטולוג מומחה. במסגרת הפורום אוכל לציין כי פוליפ אינפלמטורי או פוליפ דלקתי אינו מהווה סיבה למעקב כמו פוליפ אדנומטוטי או פוליפ "גידולי" (שפיר). לאחר 5 שנים מומלץ לחזור על קולונוסקופיה בקבוצת גיל מתאימה (גיל 50 לאנשים בסיכון רגיל וגיל 40 או פחות בנוכחות סיפור משפחתי של סרטן המעי הגס או פוליפים אדנומטוטיים במעי הגס). אנני ממליץ במקרה שלך על קולונוסקופיה וירטואלית המגלה פוליפים בגודל מעל 6 מ"מ בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להדבק מרוק בהפטיטיסשני08/01/2010
A B C
?
ואם כן אז מומלץ בעצם לכל אחד להבדק?
ובמה אפשר להדבק אם דורכים על מזרק ברחוב/בים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר יעקב מאור08/01/2010הדבקה בהפטיטיס A מתרחשת במעבר של הנגיף המופרש בצואה עם מזון (היגיינת ידיים).
הדבקה בהפטיטיס B מתרחשת במגע עם דם , נוזלי גוף כולל אפשרות נדירה למעבר ברוק מזוהם בנגיף. רוב ההדבקות המתרחשות במבוגרים במגע מיני ובילדים במעבר מהאם.
ההדבקה בהפטיטיס C מתרחשת כמעט אך ורק במגע עם דם ומוצריו. הדרך הנפוצה להדבקה הינה שימוש בסמים. המעבר ביחסי מין נדיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם נעשו הסדרה של שלושת החיסונים
שני08/01/2010אי אפשר להדבק?
ובמה אפשר להדבק אם דורכים בטעות על מזרק ברחוב/בים לפני 3 שנים?
צריך לבדוק משהו? כי הרופא אמר שזה לא שורד יותר מכמה דקות.. אז לא לבדוק כלום..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
ד''ר יעקב מאור09/01/20103 חיסונים להפטיטיס B מקנה חסינות ב- 80 אחוז מהמתחסנים המפתחים כייל נוגדנים מעל 10 יחידות למ"ל לאחר החיסון השלישי.
האפשרות להדבקה ממזרק ברחוב קיימת אך נדירה - תוכלי לבדוק עצמך להדבקה בהפטיטיס B או C בבדיקות דם פשוטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכוםשרה07/01/2010
למי מחפש פיתרון אלטרנטיבי לבעיות בכבד, אבקת כורכום (בגוגל) מגנה על הכבד מפני רעלנים ואפילו הורגת תאים סרטניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה
ד''ר יעקב מאור08/01/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב ניתוחים בחולי הפטיטיס סימון07/01/2010
בת דודתי חולת הפטיטיס סי.
בנוסף יש לה בעיה אורטופדית -סיבוחים אחרי תאונת דרכים.
כל הרופאים שביקרה ( גפ באופן פרטי) מסרבים לנתח אותה בגלל שהיא חולת חפטיטיס סי.
האם קיים חוק שפותר רופא מלנתח חולים בהפטיטיס סי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר יעקב מאור08/01/2010אינני מכיר חוק המתיר לא לנתח חולה בהפטיטיס C. אני מניח שיעדיפו לבצע ניתוח כזה במסגרת ציבורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם חריגה - כבדלידור07/01/2010
GOT AST - 69
כאשר הנורמה נעה בין 3-44
============================
GPT ALT - 163
כאשר הנורמה נעה בין 3-50* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
ד''ר יעקב מאור07/01/2010הפרעה באנזימי כבד יכולה להיות חולפת כתוצאה מזיהום בוירוס שכיח ("שפעת") או כתוצאת שימוש בתרופות. באם ההפרעה מתמשכת או באם יהיו תסמינים יש צורך בבירור על-ידי מומחה למחלות כבד. האפשרויות השכיחות כוללות זיהום בוירוס הפטיטיס B או C וכבד שומני שלא ניגרם מצריכת אלכוהול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים אחר ניתוח להסרת כיס מרהנתי07/01/2010
שלום,
אימי בת 65 לפני כ-5 שנים עברה ניתוח להסרת כיס מרה.
מאז היא סובלת משלשולים כרוניים, ולמעשה ללא יציאות רגילות בכלל.
לעיתים היא צריכה להיכנס 10 פעמים ביום לשירותים...
היא עברה גסטרו, וקולונוסקופיה, וכן מבצעת בדיקות לדם סמוי על בסיס קבוע. הכל תקין.
מה לדעתכם הסיבה? מה אפשר לעשות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי
ד''ר יעקב מאור07/01/2010לעיתים מופיע שלשול לאחר כריתת כיס-המרה. השלשול ניגרם ממלחי מרה המגיעים למעי - במקום להיות המצב אגירה בכיס-המרה. הטיפול שיכול לסייע הן תרופות סופחות מלחי מרה כגון כולסטיפול. יש להפריד את זמן השימוש בתרופות אלה כשעתיים מארוחות ומנטילת תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ושאלה נוספת באותו עניין
נתי12/01/2010היא לוקחת קבוע כדורי סימבקור להורדת כולסטרול, האם יש מקום לקחת אותם יחד עם קולסטיפול, או שאפשר להוריד טיפול אחד?
תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי
ד''ר יעקב מאור12/01/2010אכן קולסטיפול מורד כולסטרול אך לא ביעילות כמו סטטינים ולכן עליך להתיעץ עם רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול פעם בשבועשרית07/01/2010
שלום רב, זה כבר חצי שנה אני סובלת משלשולים שבאים ווהולכים. לדוגמא בחודשיים האחרונים יכול להיות לי שלשול פעם אחת עד פעמיים בשבוע מעבר לזה יציאה פעם ביום ולפעמים ללא יציאה. שאלתי היא האם זה דורש ברור ? האם התסמינים האלה מוכרים לך ? האם תוכל לייעץ מה לעשות ? תודה (זה לא קשור למה שאני אוכלת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
ד''ר יעקב מאור07/01/2010יתכן שמדובר במעי רגיש אולם יש צורך בבירור המעי הגס על-ידי קולונוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרוקפיהמירית06/01/2010
0שלום אני בחורה בת 20 סובלת מכאבי בטן והתקפות של שלשולים אם כאבים בפי הטבעת וטחורים, בהפוגות,קיבלתי אנטיביוטיקה וכאשר היגעתי באותו מצב,לעשות בדיקת גסטרוקפיה לא הצליחו לעשות את הבדיקה למרות הספריי המאלחש וזריקת הטשטוש ולכן שלחו אותי לעשות את הבדיקה בהרדמה כללית בבית חולים,אני מחכה לתור!ולכן לאחר הניסיון הכושל למרות שלא הוכנס הצינור.הרגשתי אי נוחות בלאכול ולשתות מהספריי המאלחש את הלוע והבנתי שלאחר כמה שעות זה יעבור וחיכיתי. וכעבור יממה שלמה מאז עד עכשיו כאשר אני מנסה לשתות אני מרגישה שהנוזלים של השתייה עולים לי בחללי האף ויורדים לגרון רק כאשר אני לוחצת על הלחץ שנוצר לי באף מין תחושת אי נוחות,מתי זה יעבור???
אציין שזה הרגשה לא נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
ד''ר יעקב מאור06/01/2010אני מניח שההרגשה תעבור תוך יום-יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספים לעזרה בבעיות עיכוליונה05/01/2010
שלום ד"ר!
אני בת 27 וסובלת מבעיות עיכול שהחריפו בחודשים האחרונים.
אני רגישה ללקטוז (פער בבדיקה 60) ונמנעת מיוגורטים, חלב וגבינות רכות. בדיקות צליאק והליקובקטר שליליות.
לפני מספר שנים ביצעתי גסטרוסקופיה בעת החמרה - ללא ממצאים.
יש לי ריבוי יציאות (כ-3 ביום), נפיחות והתכווצויות בבטן, ולאחרונה גם צרבות.
יש לי תאבון טוב, ואין חולשה. הייתי אצל גסטרואנטרולוג, והוא אמר כי כנראה אני סובלת מתסמונת המעי הרגיז.
האם תוספי אנזימי עיכול יכולים לעזור לי (למשל - זימ-קל, או אנזים פפיה)?
האם סיליציאה ג'ל (סיליציום דיאוקסיד) יכול לעזור?
האם תוספת סיבים יכולה לעזור (אני אוכלת הרבה מאוד ירקות, לחם שיפון ושיבולת שועל) ?
חשוב לא פחות - האם תוספים אלו עלולים להזיק?
האם אתה ממליץ על בדיקות נוספות שכדאי לי לבצע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונה
ד''ר יעקב מאור05/01/2010עשויים לעזור חיידקים פרוביוטיים. לא ממליץ על אנזימי עיכול. התוכנית האבחנתית צריכה להקבע על-ידי הגסטרואנטרולוג המומחה המטפל בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיל לאחר לידהבתיה05/01/2010
שלום,
לפני שלושה חודשים ילדתי בלידה רגילה. מאז יש לי גזים כל הזמן ולא נעים לאמר, אבל הריח לא משהו.
מלבד זאת אני אוכלת ללא הפסקה. אני מניקה ועד כה ייחסתי את התיאבון לצורכי הנקה, אבל יתכן שיש סיבה אחרת?
בתקופה זו איני עולה במשקל למרות הכמויות הגדולות של האוכל.
אודה על התייחסותכם,
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתיה
ד''ר יעקב מאור05/01/2010יתכן שאת צורכת קטניות וחלב ומוצריו בצורה מופרזת. פני לדיאטנית. יש לבדוק את תיפקוד בלוטת התריס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)