מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובד עצות: חולה כבר שבועיים וחציאורן31/01/2010
ד"ר שלום,
אני בן 39 ובריא בדר"כ.
אני חולה מזה כשבועיים וחצי עם כאבי ראש וחום גבוה (38.6 בערך) + זעת לילה מרובה.
סיבת המחלה טרם נמצאה אולם בבדיקות דם שערכתי התגלו ערכי GGT / GOT / GPT
גבוהים מאוד.
יש לי כבד שומני, ואני נוטל TESTOMAX 50 מ"ג X 1.5 ביום. בנוסף אני נוטל
אלטרוקסין 50 מ"ג ביום.
מה יכול להיות הגורם לכל זה?
תודה רבה,
יוסי.
ALKP-Alkaline Phosphatase: 145.8 (120-30) u/l
ALT (GPT): 534 (0-37) U/l
AST (GOT): 274 (0-37) U/l
GGT: 249 (0-55) U/l
Neutrophils %: 27.3 (40-75)%
Lymphocytes %: 56.9 (22-43)%
Basophils %: 2.4 (0-2)%
Neutrophils % confirm.: 28 (40-75)%
Atypical Lymphocytes %: 8 (0-5)%
C.R.P: 2.9 (0-0.5) mg/dl
CMV IgG: 138.2 AY/ml - POSITIVE
CMV IgM: Negative
EBV Ab.: POS EBNA IgG - EBV Past infection
Hepatitis A IgM: Negative
Hepatitis A - IgG: Positive
Hepatitis B Surface Ag: Negative
Hepatitis B Core Ab: Negative
Hepatitis B Surface Ab: >100 mIU/ml
Hepatitis C Ab(EIA): Negative
HIV Ab: Negative
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד''ר יעקב מאור31/01/2010כל שניתן לומר על-פי הבדיקות שצרפת כי אתה לוקה במחלת חום מלווה בדלקת כבד ועל-פי תמונת הדם יכולה להתאים למחלה זיהומית כגון מונונוקלאוזיס. אבל, נחשפת כבד בעבר לנגיפים העיקריים הגורמים מונונוקלאוזיס. אני ממליץ כי תכנס לבירור אינטנסיבי - עדיף אולי באישפוז שיתווה תוכנית אבחנתית כולל CT, ביופסית כבד אם נידרשת וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בבטן עליונה וצואה רכהדניאל30/01/2010
שלום רב,
אני בחור בן 21, בריא בד"כ. בשנה האחרונה אני סובל ממחסור בברזל ללא סיבה ידועה!
בתקופה האחרונה הנני מבחין לעיתים בצואה חומה עם גוון שחור ואף יציאות רכות. בנוסף לכך, אני חש רגישות במרכז הבטן העליונה קצת מתחת לסרעפת (הכאב הזה הוא כרוני רק בלחיצה על האיזור)... יש לציין כי בדיקת גסטרוסקופיה שביצעתי לפני כחצי שנה יצאה תקינה כולל ביופסית תריסריון ובדיקת דם סמוי בצואה שלילית, בנוסף לכך נשלל צליאק בנוגדנים ואין עדות למחלה דלקתית של המעי....
האם לדעתך מדובר בדימום כלשהו במערכת העיכול? מה עליי לעשות וכיצד עליי להמשיך בבירור? האם ישנו צורך בבדיקת קפסולת וידאו למעי הדק???
תודה ואשמח לקבל תשובה בהקדם!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
ד''ר סטיבן מלניק30/01/2010לא נראה לי שיש דימום ממערכת העיכול. יתכן קשר לרפלוקס למשל ואני מציע נסיון טיפולי עם תכשיר כגון לוזק ולנטון שמקטין הפרשת חומצה.
יש מקום לקולונווסקוםיה לבדוק מעי הגס ולאחר מכן צילום חושט קיבה ופאסג- לפני ביצוע בדיקת קפסולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובד עצות...ערן30/01/2010
שלום לכולם.
שמי ערן ואני בן 28.
מאז היותי בן 12 בערך, היו לי בחילות בוקר שלפעמים לוו ברפלקסי הקאה, אך ללא הקאה לרוב.
לא ייחסתי לזה חשיבות. בגיל 21 נסעתי לדרום אמריקה, ותמיד החבר'ה שטיילתי איתם צחקו על הכמות הגבוהה של ימים שבהם הייתי מקיא, ולא משנה מה הסיבה.
בגיל 24 בערך החלו לי המון גרעפסים לאחר שהייתי אוכל או שותה ואי נוחות בקיבה.
הסימפטומים לא ממש הפריעו לי בכדי לגשת לבדיקות.
בגיל 27 בערך לפני שנה שמתי לב שכל פעם כשאני מתקרר יש לי בחילות ורפלקסי הקאה.
הרגשתי שזה הקש ששבר את גב הגמל ולכן הלכתי לייעוץ גסטרו , הפנו אותי לבדיקת HP שהייתה גבוהה מאד ולבדיקת גסטרוסקופייה שם נתגלתה CHRONIC ACTIVE GASTRITIS ואודם בקיבה.
קיבלתי טיפול משולש לHP עשיתי בדיקת נשיפה שוב ואכן הHP בנורמה. אך הבחילות רק התגברו לרמה של כמעט בחילות יום יומיות והקאות אחת לשבוע בממוצע. לא שמתי לב שיש איזה שהוא סוג של מאכל שגורם לי לבחילות חזקות יותר או להקאות. אני לא שותה קפה ולא מעשן. מה גם שאני פיזיותרפיסט ולא הייטקיסט ולכן אין לי הרבה מתח בחיים.
אחרי ההקדמה, השאלות:
1. הרופא טוען שיש לי ריפלוקס ונתן לי אומפרדקס 40 לקחת במשך 3 חודשים ולחזור אליו.זה לא עוזר והכל אותו דבר.
2. איזה טיפול בדרך כלל נותנים לגסטריטיס ולאודם בקיבה.
3. האם יש איזה שהן בדיקות שאני צריך לבקש מהרופא בכדי לקצר תהליכים?? אני סובל מאוד ואני בחור צעיר שנפגמה איכות חייו.
אודה לתשובה ... אני אובד עצות...
תודה רבה רבה
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
ד''ר סטיבן מלניק30/01/2010אני נלא בטוח שאני יכול לתת אבחנה. אם זה רק בבקר אז יש אפשרות של ביטוי למעי רגיז. ברור שHP לא קשור. אודם בגסטרוסקופיה לא מסבירה התלונות לדעתי.
יתכן בעיה עם פינוי הקיבה ויש אפשרות לבדיקה של מיפוי קיבה לבדוק ההתרוקנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בקשר לגסטרוסיגלית29/01/2010
דוקטור שלום,
עברתי צנטור לב, תקין.
אובחן יתר לחץ דם הוחל תריתאס.
גסטרוסקופיה-אטרופיה של קפלים בגוף, בליטה קטנה בגוף,השאר תקין.
פתולוגיה אטרופיק גסטריטיס ומיטפלזיה אנטיסטנלית, דלקת קלה עד בינונית , אין HP הרופא ממליץ מעקב שנתי עם ביופסיה..
סובלת מכאבים ומחוסר תאבון מלווה בבכילות והקאות. מרגישה כאבים מהקיבה כלפי מעלה.
הרופא טוען שאין טיפול..
מה עליי לעשות?
תודה, סיגלית ביבס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
ד''ר סטיבן מלניק29/01/2010אין ממצא בגסטרוסקופיה המסבירה התלונות. המטפלזיה דורשת מעקב. צריך להחזור לרופא גסטרו שלך- יש עוד כמה אופציות לבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרקם צואהרובי29/01/2010
שלום רב, בשנה האחרונה אני צריכה לשרותים פעמיים בשעות הבוקר בהפרש של חצי שעה עד שעה,
אבל מה שמוזר זה שבעם הראשונה הצואה רגילה ובפעם השניה הצואה יוצאת רגילה אבל הופכת לבוצית/ מפוררת במים ולא במרקם אחיד. לפני מחזור המצב מחמיר למס' ימים ז"א ששתי היציאות הופכות לבוציות/ מפוררות במים. מעבר לכך אינני סובלת מכאבי בטן או נפיחות בבטן.
אני נטלת תרופות כל יום לאחר ארוחת צהריים:אספרין 100 מ"ג (בעקבות ניתוח לתיקון מסתם מיטרלי שעברתי בהצלחה לפני שנה, לאחר וגיטציה וקרע במסתם בעקבות סטרפטקוקוס מיתיס, טופלתי באנטיביוטיקה דרך הוריד למשך חודש וחצי רוצפין וגרמיצין, שבעקבותם סבלתי מקלוסטרידיום במעיים, טופלתי בשני סטים של פנגיל, עברתי בשנה האחרונה מס' פעמים בדיקת צואה על מנת לוודא שהחיידק איננו ולשמחתי התשובות יצאו תקינות), חומצה פולית (היות ואנו מנסים להיכנס להריון) ואצידופולוס של GNC . בחצי שנה האחרונה לערך הפסקתי לאכול מוצרי חלב מה שהקל לי על כאבי בטן ונפיחות מיד לאחר ארוחת הערב (שהתבססה על גבינות) ובבוקר למחרת הצואה היתה שוב חסרת מרקם. חל שיפור מאז הפסקת מוצרי החלב אבל אני חוששת ולא מבינה למה עדיין המרקם הצואתי לעיתים מתפורר במים.
האם יתכן כי האצידופולוס אחראי למצב?ממה לדעתך הצואה הזו נובעת?
מצטערת על אורך הסיפור, אשמח לקבל תשובה בהקדם. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צואה
ד''ר סטיבן מלניק29/01/2010התלונות שאת מתארת מאוד דומות לתלונות של מעי רגיז. עברת הרבה דברים והנסיונות להנס להריון אולי תורמים ללחץ נפשי.
בכל מקרה אני לא רואה סיבה לקחת אסיופילוס כבר ומציע להפסיק.
אני לא חושב שיש הרבה משמעות לצורת הצואה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעבדהיצחק28/01/2010
שלום רב,
לאבי יצחק בן 56 הראו תוצאות בדיקת מעבדה כך:
HBV QUNTITATIVE PCR - 2.52X10E7
HEPATITIS B DNA PCR - חיובי
Positive HEPATITIS A IgG
1 - mIU/ml 2.90 שלילי HEPATITIS Bs Ab
- Positive HEPATITIS Bs Ag
2 - Positive HEPATITIS Bc Ab TOT.
- Negative HEPATITIS Be Ag
- positive HEPATITIS Be Ab
- Negative HEPATITIS C Ab
רציתי לדעת מה זה אומר לגבי הבדיקה הכמותית? ומה בכלל זה אומר? יש סיכון? אודה לך אם תוכל לענות לנו
מודה לך מראש אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HBV
ד''ר סטיבן מלניק28/01/2010זה מצביע על מחלה פעילה קרוב לודאי וצורך לטיפול. יש להתייעץ עם הרופא כבד המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםלידור28/01/2010
האם לבדיקות דם GOT ALT GGT מחייב צום ? אם כן כמה שעות לפני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד''ר סטיבן מלניק28/01/2010לא צריך צום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי גיהוקים בלתי פוסקים בהריוןמיכל28/01/2010
אני בת 31 ובשבוע 15 להריוני. בשבועות הראשונים היו לי גיהוקים עם הבחילות. בשבועות האחרונים הבחילות כמעט פסקו, אבל נותרו לי התקפי גיהוקים (גרעפסים) קולניים, ארוכים ורצופים שכמעט ואינם פוסקים(בעיקר בשעות הלילה- גם בישיבה) אבל יש ימים שבהם גם לאורך כל היום. בהרבה פעמים התקפים אלו מלווים גם בצורך להקיא (הקאה מקילה למספר דקות).
נסיתי טאמס, סודה לשתייה, כדורי גסטרו (בעצת רופא הנשים שלי) ומאלוקס- שום דבר מאלה לא עובד.
אני לא מעשנת, לא לוקחת תוספי מזון כרגע, וכן נמנעת ממוצרי חלב, מאכלים חמוצים (כמו עגבניות, פירות הדר), קפאין ואלכוהול, בשר ומאכלים המכילים כמות גבוהה של שמן.
מחיפושים שעשיתי לא ראיתי שנשים נוספות סובלות מהתופעה בהיקף שבו הוא מופיע אצלי.
אני חייבת עזרה- אני לא מתפקדת ובקושי מצליחה לישון כבר כמה שבועות.
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גראפסים
ד''ר סטיבן מלניק29/01/2010יש רשימה מאוד ארוכה של דברים הקשורים לזה. קשה לתת פתרון דרך הפורום , אם בכלל. גם הריון מגביל נסיונת טיפוליות. הסביר ביותר קשור לחומצה עולה לושט למרות שאת לא מרגישה את זה. ניתן לשקול נסיון עם לוזק להפסיק הפרשת חומצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחול מוגדלדור27/01/2010
שלום רב
אני סובל מכאבי בטן ושילשולים כבר שנים והרופאים חושבים כי מדובר בתסמונת המעי הרגיז. בשנה שעברה הייתי בהודו וחטפתי שם קילקול קיבה ושילשולים חריפים במשך שבועיים,מאז תדירות התקפי הכאבים והשילשולים גדולים יותר וחזקים יותר.
בחודש האחרון אני מושבת בבית מכאבי בטן ושילשולים חריפים.
לאחר בדיקות ct ואולטרסאונד נמצא כי:הטחול מגושם באורך 16.4 ס"מ בנוסף בבדיקות הדם נמצא eos ברמה גבוהה של7.2% בדיקות הצואה יצאו תקינות.
האם יש קשר בין 2 הממצאים החריגים?
האם טחול מוגדל מסוכן ואיך אפשר לטפל בו?
איזה בדיקות לגילוי מחלות טחול הייתם ממליצים לי?
והאם יש סבירות שכאבי הבטן והשילשולים הם כתוצאה מהטחול המוגדל?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחול
ד''ר סטיבן מלניק28/01/2010לדעתי יש מחלה אחת קשורה מחלה שקבלת בהודו. שתטפל בגורם הטחול יסתדר. צריך עוד ביקות צואה ויעוץ גסטרו חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסיכוי לכולסטאזיס של הריוןדליה27/01/2010
שלום,
הנני השבוע 31 להריון. לפני 3 ימים הופיע גרד סיסטמי בכל גופי ולאחר בדיקה נשלחתי לבדיקות דם ע"מ לשלול מצב נדיר של בעיה כבדית במהלך טרימסטר שלישי הגורם לאגירת חומצות מרה.
במקביל במהלך השבוע הקודם צרכתי אופטלגין בין 1000-2000מג ליום עב אוטיטיס מדיה.
תוצאות הבדיקות הראו:
ALT- 112, AST - 75, bili - 0.4
האם קיים סיכוי סביר שעליית האנזימים נובעת מנוגדי הדלקת שנטלתי? אם לא מתי כדאי לבצע בדיקות תפקוד נוספות או אבחון נוסף לכבד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר סטיבן מלניק28/01/2010זה נשמע חשוד למחלה של הריון-cholestasis of pregnancy. מציע מעקב מקרוב כמעט יומי עם רופאי הנשים. לא נראה לי להאשים האופטלגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי GPT\GOT\GGT גבוהים מאודאורן26/01/2010
ד"ר שלום,
אני בן 39 ובריא בדר"כ.
אני חולה מזה כשבועיים עם כאבי ראש וחום גבוה (38.6 בערך) + זעת לילה מרובה. סיבת המחלה טרם נמצאה אולם בבדיקות דם שערכתי התגלו ערכי GGT / GOT / GPT גבוהים מאוד (תפקודי כבד).
כמו כן נערכה בדיקת ESR בה נמצאו נוגדנים (לפני כשנה בבדיקה זהה לא נמצאו נוגדנים).
יש לי כבד שומני, ואני נוטל TESTOMAX 50 מ"ג X 1.5 ביום. בנוסף אני נוטל אלטרוקסין 50 מ"ג ביום.
אני מניח שכעת אצטרך לעבור בדיקות פולשניות יותר. מה מומלץ ומה יכול להיות הגורם לכל זה?
תוך כמה זמן מסוף מחלת EBV מופעים נוגדנים? היתכן שאני בסוף/עיצומה של המחלה?
תודה רבה,
יוסי.
Urea (B): 16 (17-43) mg/dl
ALKP-Alkaline Phosphatase: 137.2 (120-30) u/l
ALT (GPT): 364 (0-37) U/l
AST (GOT): 255 (0-37) U/l
GGT: 211 (0-55) U/l
%(Neutrophils %: 33.5 (40-75
%(Lymphocytes %: 48.1 (22-43
%(Monocytes %: 13.8 (3-13
%(Neutrophils % confirm.: 28.2 (40-75
(Atypical Lymphocytes: 24.2 (0-5
CMV IgG: 138.2 AY/ml - POSITIVE
שללי :CMV IgM
EBV Ab.: POS EBNA IgG - EBV Past infection
C.R.P: 4.1 (0-0.5) mg/dl
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אורן26/01/2010בבדיקת EBV נמצאו נוגדנים ולא ESR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי GOT
ד''ר סטיבן מלניק28/01/2010נראה כמחלה ויראלית. יש לעשות מספר בדיקות נוספות אך לדעתי אין צורך לטיפול פולשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..ADI26/01/2010
אני לפני ניתוח טבעת בקיבה וביצעתי צילום ושט, קיבה ותריסריון. בתוצאות כתוב כך-
"הודגם בקע היאטלי גולש עם רפלוקס קלוש. קשת התריסיון פונה ימינה- עדות לליגמנטום ע"ש טרייטס ארוך- עשוי להתאים למלרוטציה של המידגאט"
מה זה אומר? האם יש סיכוי שלא אוכל לעבור את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת..
ADI27/01/2010עבר יום מהצילום ואני עדיין מרגישה ממש רע, מיחושים קשים בבטן, יציאות ממש מוזרות (כמו בצק לבן) עם קושי רב וזה כשהייתי בצום מוחלט לפני הבדיקה וגם לאחריה לא אכלתי דבר בעקבות כאבי הבטן הנוראיים... האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ד''ר יעקב מאור31/01/2010שינוי צואה אפשרי אבל עליך להבדק על-ידי רופא המשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
ד''ר יעקב מאור31/01/2010עליך להתיעץ עם כירורג המומחה לניתוחי השמנה שיראה את הצילומים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתיעדי26/01/2010
יש לי בקע סרעפתי קטן אשר כנראה גורם לי לקשיי נשימה כאבים בקיבה וסחרחורת, אחרי האוכל הבטן מתנפחת לי מאד וקשה לי לנשום מה עושים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע
ד''ר סטיבן מלניק28/01/2010מציע קורס טיפולי של כדורים כגון לוזק ולנטון אשר מקטינים הפרשה של חומצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הליקובטורשרונה25/01/2010
שלום רב
ביצעתי בדיקת נשיפה להליקובטור. האחות מזגה מיץ תפוזים לכוס, והוסיפה את התרופה הנדרשת. לפני ששתיתי נשפכה כמות קטנה מהכוס (נניח, כ-חצי ס"מ מכוס חד פעמית רגילה).
עדין לא קיבלתי את התשובות. האם אוכל לסמוך על הבדיקה, או יתכן שהיא אינה מדויקת בעקבות כך שלא שתיתי את כל החומר ?
האם כדאי לחזור על הבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר סטיבן מלניק25/01/2010אם קצת נשפח אז כנראה שאין בעיה עם הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים לתינוקכרמית24/01/2010
שלום יש לי תינוק בו חודשיים הוא נולד פג במשקל של 1500 הילד לא רגוע כלל אני מניקה והורדתי את כל הגורמים לגזים ניסינו לתת לילד הכל את כל מה שהרופאה נתנה לו גרפווטר, בייביזים, אי בי סי דופילוס, נרס, סימיקול , גליקול לא עוזר כלום כל פעם אחרי ארוחה הוא מתענה מתפתל מתכווץ ניהי אדום.. הוא עושה צואה מאוד נוזלית אחת ליומיים הוא עושה פעמיים שלוש ואז עוד פעם יוממים כלום.. הבכי והכאבים לא ניראים לי רגילים הגדולה שלי סבלה מגזים אבל יש כאבים ויש כאבים וכל פעם ב10 בלילה עד 12 הוא צורח צרחות אני כבר אובדת עיצות הרופאה אומרת גזים אבל אני כבר לא יודעת אמרו לישיש דבר שנקרא ריפלוקס אבל לא ניראה לי שהוא פולט יותר מהרגיל איך מזהים ומה עושים הלאה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך גסטרו ילדים
ד''ר סטיבן מלניק24/01/2010לצערי לא אוכל לעזור- יש להפנות השאלה לרופא גסטרו ילדים. זה תחום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)