מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימצפוציטיםגיא30/06/2014
מה המשמעות של לימצפוציטים אינטרא-אפיתלבמעי הדק עם מבנה וילי שמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימצפוציטים - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/06/2014הסננה דלקתית, תתכן גם בצליאק אך שם יש גם השטחת וילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה בבקשה
גיא02/07/2014רציתי לדעת בבקשה איזה מקרים נפוצים חוץ מצליאק יש עליה בלימפוציטים מסוג אלו?(אינטרה אפתילאלים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עם הלשוןחן30/06/2014
בן 20 לא מעשן,מזה חמישה חודשים הלשון שלי לבנה לגמרי(ראה תמונה).בגירוד עם מנקה לשון אני רואה שיוצא כמו נוזל לבן כזה.פניתי לשלושה רופאי:רופא משפחה,רופא כללי נוסף ורופא שיניים-כל השלושה אמרו שהם לא רואים בלשון משהו בעייתי.
אין לי כאב בלשון ואם אני לא חושב על זה זה לא מעסיק אותי בכלל ובכל זאת מטריד אותי שאולי מדובר במשהו מסוכן.עשיתי נוסף ליעוץ עם הרופאים US של בלוטות תת לסטיות שנראו לי מעט נפוחות אך האולטרסאונד יצא תקין.בדיקות דם כלליות יצאו תקינות גם כן.מרגיש בסדר גמור.
יש לי תור ל-אאג אבל הוא רק לעוד חודש ותור למומחה פה ולסת רק בתחילת ספטמבר,האם מניסיונכם כדאי לחכות עד אז?יכול להיות שמדובר במשהו מסוכן?האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי להפטר מהמצב הלא נעים הזה?
**מעט הצהוב שמופיע לקראת סוף הלשון לא קיים במציאות,כנראה מדובר בלכלוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשללה פטרייה בשני משטחים שונים
חן30/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עם הלשון - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/06/2014אין זה תחומושל גסטרואנט. אך הסיפור שפיר ׁכדאי גם לשלול HIV ׂ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חן30/06/2014יכול להיות איידס אם טרם קיימתי יחסי מין?-לא קיימתי מאף סוג.
יכול להיות שזה סימן לבעיה בפלורת המעיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה דחוףטניה29/06/2014
שלום רב : שמי טניה מדרום הארץ אני חיילת לקראת סוף שרות מזה זמן ממש רב הנני סובלת מכאבי בטן הפרעות אכילה הקאות וכו' החלטתי בשירות הצבאי לבדוק את זה שלחו אותי לבדיקות גילוי חיידק hp אם אני לא טועה ויצא חיובי , לאחר טיפול תרופתי נסעתי שוב ולאחר בדיקה התגלה כי עדיין מופיע חיובי , לאחר מכן שלחו אותי לרופא גסטרו ששלח אותי לבדיקת גסטרוקופיה ושם אובחנן לי
ושט : לא נמצא ממצא פתלוגי
קיבה : אין ממצא פתלוגי
תריסיון : כיב בדופן קידמי ואחורי של בצל התריסיון . ארוזיות מרובות בבצל וחלק השני של תריסיון ,
להמלצת הרופא התחלתי טיפול תרופתי שכלל את התרופות : t lanton 30mg moxypen f 500 mg t doxylin 100mg ו - t tavanic 250mg לאחר טיפול תרופתי נשלחתי שוב לבדיקת החייבק hp ועדין מופיע חיובי , יש לי תור רק לעוד 3 חודשים לציין שאני מעשנת וסובלת מכאבים והפרעות אכילה .
האם מצבי למי הממצאים ולפי הדו"ח רופא הוא קשה מסוכן ויכול להחמיר ? ואיך אפשר לטפל במידה והטיפול תרופתי לא עוזר כמו כן למה יכול להיות שהוא לא עוזר ???
אודה מראש על הקדשת תשומת לבכם וזמנכם ואודה מאוד אם תוכלו לעזור לי בכל דבר ולייעץ אני בחורה ממשש צעירה עוד חיילת ומודאגת ממצבי
תודה מראש.. טניה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה דחוף - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/06/2014קבלת טיפול משופר ללא העלמות החידק ולשוא, די נדיר האם גם נטלת אותו? מאחר ויש לך גם כיב כדאי לשקול טיפול אחר כדאי להבדק ע"י גסטרואנטרולוג בקרוב בכל מקרה כדאי לקחת PPI (לוסק נקסיום וכד) במינון טוב. האם את נוטלת כדורים לכאבי מחזור כמו נורופן ודומיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר דורון
טניה30/06/2014לא הבנתי כל כך האם אפשרי ליצור קשר בנייד שלך ??ואני כן לוקחת תרופות נגד כאבים בגון נורופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה רק מחוש ?עמית אלתם29/06/2014
בגיל 60 , מזה מספר שבועות ,מחוש קל בבטן תחתונה ,וכן צורך במאמץ ביציאות ,כאילו חסימה חלקית לקראת היציאה,
ביום שישי האחרון לפנות בוקר קלקול קיבה קל ,מספר שעות יציאות תכופות ורכות ללא כאבים או מאמץ ,בבוקר פסק עם תחושת ריקון מלא,שישיושבת אכלתי כרגיל ללא מיחושים בבטן וללא יציאות ,היום יציאה קטנה עם צורך במאמץושוב חזרה התחושה בבטן תחתונה ,רופאת המשפחה ,בורחת מאחריות ושולחת לגסטרו והגסטרו בחופשה בחו"ל ואני מודאג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה רק מחוש ? - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/06/2014כדאי לבצע קולונוסקופיה באם לא עשית בחמש השנים האחרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לקרוהן- לילד בן 13אמא מודאגת29/06/2014
לילדי בן ה13 יש חשד למחלת קרוהן.
התסמינים שמהם הוא סובל : ירידה משמעותית במשקל ( 17 קילו ), כאבי בטן עוויתים, גזים מרובים ( יכול להגיע ל100 נפיחות ביום ) התכווצויות, שלשולים תכופים מיימים. זה כבר ככה כמעט שנה.
בדיקות דם :
ASCA שלילי
p-ANCA - חיובי שהפך לשלילי בתוך כמה חודשים
ESR- לעיתים גבוהה 27 ( 0-20)
CRP תקין
קלפרוטרטין תקין
נוגדנים לצליאק- חיובי
חומצה פולית מאוד נמוכה
המוגלובין - גבולי
פריטין- מאוד נמוך
B12- תקין
IRON- מאוד גבוהה הרבה מעל הגבול העליון
לוקח חומצה פולית וB12 ( זה בא ביחד למרות שלא חסר B12 )
במינון של 1000 מקג ביום מכל אחד.
אולטרה סאונד בטן ואגן : דפנות מעי דק סופי מעובה עם נוזל מסביב לא הודגם תוספתן מודלק
להמשך בירור , הממצא חשוד כמעורב במחלת קרוהן.
תוצאות גסטרוסקופיה + קולונוסקופיה :
ושת- תקין
קיבה- גסטריטיס כרונית ללא חידק
תרסריון - תמונה ברורה לצליאק
מעי גס- דלקת קלה לא ספציפית, ללא תמונה ברורה ל IBD
איליום סופי- היפרפלזיה לימפטית
לאחר 4 חודשים ללא גלוטן ללא שיפור והמשך ירידה במשקל ושלשולים ועוויתות, מקבל פנטזה ממשיך עם התקפים אך בפערים יותר גדולים.
תוצאות MRE- מילוי חלקי של חומר הניגוד בפיתולי מעי דק ללא מילוי באיליום הסופי. למרות המגבלות ללא ממצא פתולוגי
כעת עומד לעבור VEDIOCAPSULE ENDOSCOPY עקב חשד ל
CROHN'S DISEASE- JEJUNOILEITIS
בנוסף עם חשד לGLUTEN ATAXIA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה היא
אמא מודאגת29/06/2014מה הסיכויים שזה קרוהן ?
יכול להיות קרוהן במעי הדק ושהMRE פספס אותו ?
האם לקחת B12 למרות שלא חסר יכול להזיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבצילי28/06/2014
אני בחורה עם נכות קלה ובגלל זה לא פעילה בגלל כאבים כרוניים ניתנו לי תרופות שגורמות לעצירות ובמשך ארגע שנים השתמשתי במשלשלים, בחמשת החודשים האחרונים הייתי בלי במשלשלים ואכלתי הרבה לירות והעניין פחות או יותר הסתדר לא בצורה נורמלית אבל לא הייתי לגמרי במצב קשה, הפסקתי גם עם המשכיח הפכפכים בתקופה זו, היום הבעיה חזרה בלי שאקח אף תרופה כבר כמה חודשים, האם יכול להיות שנזק מהתמכרות למשלשלים לא יתבטא במשך כמה חודשים ופתאום יצוץ מחדש בלי שינוי באורח החיים או בלי לקיחת תרופות?
או שזה כנראה סתם משהו נקודתי?
לפני ההתמכרות למשלשלים לא הייתה לי בעיה רצינית רק מידי פעם ואז לקחתי משלשל אבל הפעם אני לא רוצה על מנת לא לחזור לסורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/06/2014טבעה של עצירות שהיא יכולה להחמיר עם השנים ואין להאשים הטיפול התרופתי בכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפטיטיס bאנונימית28/06/2014
שלום,
אני בחורה בת 24 הכרתי בחור שסיפר לי שהוא נשא היפטיטיס b
ברצוני לברר איך זה עלול להשפיע מבחינת יחסי מין? מה הן דרכי ההדבקה? האם דרך רוק ניתן להידבק?האם כל הזמן ישנו צורך להשתמש בקונדום? רצוי לציין שאני מחוסנת נגד הנגיף. והאם מי שמחוסן אינו יכול להידבק לחלוטין?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפטיטיס b - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/06/2014הפטיטיס B מדבק ביחסי מין לא מוגנים ובשימוש במחטים (נרקומנים) אם נולדת אחרי 92 כנראה חוסנת אך לא כולם יוצרים נוגדנים ואכן מחוסנים. אם אינך מחוסנת וניתן לבדוק זאת כדאי שתקבלי בוסטר. בכל מקרה ממליץ על יחסי מין בעזרת קונדום. צריך לזכור שכדאי לו לבחור לבדוק גם הפטיטיס C וHIV . נגיף דלקת כבד B נמצא בכל נוזלי הגוף כולל רוק אם כי הדבקה כאן שכיחה פחות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפטיטיס b
אנונימית29/06/2014שלום,
1. לפני כ 10 שנים קיבלתי את החיסון נגד היפטיטיס b
3 מנות. ולפני כחצי שנה עשיתי בדיקות hepatitis b surface ab- 50.9
hepatitis b surface ag- negtive
2. לא קיימתי עם הבחור יחסי מין אבל התנשקנו {דרכי הדבקה דרך רוק}
האם במצב הנ"ל אני יכולה להיות רגועה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיפטיטיס b - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/06/2014את מחוסנת ואין לך ממה לחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסיליןמירב27/06/2014
שלום רב
בני בועז בן 25 קיבל אנטיביוטיקה מסוג דוקסילין 100 , בני לא שם לב ולקח את הכדור בשכיבה וללא אוכל וכעת הוא סובל מכאבים בחזה במשך יומיים וקושי בבליעת מזון ללא צרבות, כמובן שהוא הפסיק ליטול את התרופה
האם התסמינים הללו ימשכו או יעלמו??האם יהיה איזה נזק במערכת העיכול עקב הכדור הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/06/2014דוקסילין יכול לגרום לארוזיה ואפילו התכייבות בוושט כדאי להמנע מבליעת דוקסילין גלולותכדורי אשלגן וכדורי ברזל בשכיבה יש לבלעם בעמידה ועם שתיה. ברוב המקרים יש החלמה ספונטנית בתוךכמה ימים ניתן לקחת PPI (לוסק ודומיו)אך ספק אם ישנו מהלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירותשרית27/06/2014
שלום רב אני בת 42עםרקע של רפלקס לפני כשבוע אכלתי שום אפוי בכמות גדולה ומס ימים אחרי הופיעו לי כעין דקירות שמתחילות באזור החבור בין ושט לקיבה ועולות למעל הזה תוקף אותי מס רב של פעמים ביום דקירות לכמה שניות לא קשור לאוכל התחלתי לקחת לוסק אבל אין שפור כבר ארבעה ימים עם לוסק גסטרוסקופיה מלפני חמש שנים תקינה מה הסיבות ומה כדאי לעשות האם מומלץ טיפול אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/06/2014שום בכמות יכול לגרום הן לגזים והן לצרבת ואי נוחות אפיגסטרית בהיותו חומצי . במידה ואין שיפור בשבועות הקרובים ניתן לשקול גסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באכאלזיהאירית26/06/2014
שלום, אבי בן ה 82. עבר לפני כ- 5 חודשים טיפול בבוטוקס בעקבות מחלת האכאלזיה. הוא נוטל נקסיום 20 מ"ג ומאז הוא משלשל מידי פעם והחלו רעידות בידיו ( הוא עבר סיטי ראש פעמיים ולא נמצאה בעייה נוירולוגית כלשהי) בעקבות כך רופא המשפחה החליף לתרופה אומפרדקס ואבי החל שוב להקיא. אודה לכם אם תמליצו על כדור חלופי בעל אותה פעילות רפואית ועם תופעות לוואי מזעריות. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באכאלזיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר29/06/2014ניתן להחליף לקונטרולוק או לנטון.כדאי לשלול פרקינסון אם הרעד נמשך והוא במנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיהבן 2824/06/2014
בעקבות עצירויות מזה 3 חודשים הופנתי לביצוע בדיקת קולונוסקופיה... רציתי לדעת העם בדיקת קולונוסקופיה יכולה לאבחן ליקויים ברצפת האגן שאולי הם הגורמים לעצירויות?
שאלה נוספת: בערך מאותו פרק זמן של 3 חודשים אני סובל גם מבעיות בהשתנה(השתנה מהוססת, איטית, התרוקנות לא תקינה),האם תופעות של השתנה לא תקינה ועצירויות שהחלו בן זמנית מעידות בסבירות גבוהה על גורם משותף של ליקוי ברצפת האגן?
מה היית ממליץ למטופל במצב כמו שלי, למי לפנות, אילו בדיקות לעבור?
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונוסקופיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/06/2014קולונוסקופיה אינה מזהה פתולוגיה ברצפת האגן אלא שוללת במקרה שלך גידול או פוליפ. כדאית התרשמות אורולוג ושלילת בעיה פרוסטטית (בתלוי בגילך אותו לא ציינת) לבירור עצירות יש לשלול תרופות, מחלות רקע כסכרת וניתן לעשות בירור במרפאה מתאימה כולל סמנים, מנומטריה אנורקטלית דפקוגרפיה וTRUS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיהמיכל24/06/2014
שלום רב,
רציתי להתייעץ לגבי קרוב משפחה שלי.
קשיש כבן 87, ברקע temporal artritis.
בחודשים האחרונים יש ירידה חדה ברמות ההמוגלובין, אשפוז ומתן מנות דם מספר פעמים.
בבדיקת דם סמוי תוצאה חיובית.
שאלתי - האם יש טעם לערוך בדיקת קולונוסקופיה?
אם, חלילה, מגלים גידול בבדיקה האם מטפלים בכריתת הגידול בגיל זה? אם לא, מלכתחילה אין טעם לעבור את הניתוח.
אשמח לתגובתכם המהירה.
בברכה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונוסקופיה - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/06/2014תלוי במצבו הבסיסי אם מדובר באיש שהולך ותפקודי יתכן מאד שינותח בכל מקרה אם יש פוליפ בר הסרה ניתן לכרתו. אני ממליץ לבמע הקולונוסקופיה (במידה ואין מדובר בקשיש סיעודי במצב ירוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נשיפהחדווה23/06/2014
שלום. אמי בת 78 סובלת הרבה זמן מהקיבה/בטן. תחושות של נפיחות. מלאות. כאבים. טוענת שלא יכולה ללכת כי הבטן מפריעה לה .עשתה בדיקת נשיפה שבוע שעבר והערכים בין 0.0-3.5 ולה יצא חריגה. התוצאה 18.5 מה זה אומר? שיש חיידק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת נשיפה - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/06/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי היום גסטרו. אני לא מפסיקהאורית22/06/2014
לגהק כבר יותר מ12 שעות.. זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי היום גסטרו. אני לא מפסיקה - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/06/2014כן יתכן שנכנסה כמות אוויר ניכרת בבדיקה וזה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עניין מרגיזמיואשת22/06/2014
שלום רב
אני בת 43 מזה תקופה אני סובלת מנפיחות בבטן עד כדיי קניית מכנסיים מעל למידה שלי ובמכנסיים יישנות אני אף מוסיפה כפתור כל דבר שאני מכניסה מנפח את הבטן והרעש נוראי ומביך במיוחד שאני עובדת עם קהל ניסית קל בטן שלא הזיז בכלל ניסיתי את הכדורים החדשים גארו דופילוס שאפילו החמירו את כאביי הבטן אני לא אוהבת ירקות ולא מרבה לאכול פירות או בשר אכן לא אוכלת מסודר ומרבה לשתות נס קפה אבקש את עזרתכם בעיניין
תודה מראשעל כל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין מרגיז - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/06/2014תעשי נסיון של המנעות מחלב ומוצריושבוע לשלילת חסר לקטז. בנוסף במידה ואת שותה משקאות תוססים או מעשנת-הפסיקי . כדאי להוריד גזר תפוחי אדמה ארטישוק ירושלמי כרובית בצל ושעועית . התיעצי גם עם דיאטנית. במידה ואין שיפור ניתן לקחת כדורי פחם כמו אנצפלמד או קרבוקסילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)