מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע סרעפתינועה10/06/2014
שלום וברכה,
בעקבות כאב גרון חריף ובחילות עשיתי בדיקת גסטרו והתגלה אצלי בקע סרעפתי.
הפסקתי לשתות קפה ועוד לפי ההמלצות שקיבלתי.
כיום הסמפטומים המרכזיים שלי זה ריפלוקס/הרגשת בחילה אחרי האוכל , שעוברת רק אחרי שאני משחררת גרפס גדול.
הרופאה נתנה לי אומפרדקס/מוטיליום.
שאלותיי הן:
האם כדאי להשתמש בתרופות? אני בד"כ מעדיפה כמה שפחות תרופות
האם יכול להיגרם נזק אם לא אקח את התרופות?
האם יש לשקול ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2014מציע נסיון טיפולי של טיפול לחודש חודשיים.
בהרבה מקרים זה מספיק.
יכול להיות סיבוכים אם איו טיפול למשך שנים.
איו התויה לניתוח ללא נסיון טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנזימי כבד בהריוןהדר10/06/2014
כעת 10.6 בשבוע 23 להריון בדיקת GOT ו-GPT שניהם קרוב ל- 60 (ערך נורמלי 31). לפני כחודשיים היו ערכים של בערך 90 אבל מאז הפסקתי לקחת תמיכת פרוגסטרון ואז הערכים ירדו בהדרגה והגיעו לסביבות 23 בתאריך 22.5. אולם, מאז 22.5 הבדיקות החלו להראות עליה וזאת למרות שמזה זמן רב איני לוקחת אף תרופה למעט כדורי ברזל. בדיקת אולטראסאונד בטן עליונה כולל דופלר כבד הראתה שהכל תקין (למעט קצת הרחבה בכליה ימנית שנאמר כי שכיחה בהריון). כל יתר בדיקות הדם תקינות. עשיתי בדיקות וירולוגיות ואומונולוגיות אפילו לצליאק והכל תקין. הרופא שלי אינו יודע מה הסיבה לעליה. אנא עצתכם הדחופה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנזימי כבד בהריון - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2014כעת נראה לי רק מעקב.
חשוב לבדוק ggt וחושב להיות ערה לתלונה של גרד.
דרוש מעקב של מומחה בכבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע כתום באסלהשני10/06/2014
שלום,
כבר מספר שנים שאני סובלת מכאבי בטן ושלשולים. בשנה האחרונה ירדתי הרבה מאד במשקל ללא סיבה, וללא הצלחה לעלות חזרה.
בשבועות האחרונים הבחנתי בתופעה מעט מוזרה.. כאשר יש לי יציאה אז אני מבחינה במין צבע צהוב-כתום זוהר שיוצא ממנה ומתרכז ממנה בתחתית האסלה.
חשוב לציין שאני לא אוכלת בכלל ירקות/ פירות, או כל מאכל כתום אחר שאני יכולה להעלות על דעתי..
האם התופעה תקינה?
בתודה מראש,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע כתום באסלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2014אני לא חושב שניתן להסיק מסקנות ממראה של הצואה.
לא ניתן לאבחן משהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה -כיסים במעי דיברטים זה הנוזל
נאוה22/06/2014שלום רב גם לי בדיוק שתארת !נאמר לי כתוצאה מהדיברטים כאשר מודלק כלומר כיסים לאורך מעי הגס האבחנה - דיברטיקולוזיס' למדתי מגוגל :תזונה מונעת התפתחות דלקת העיקר חשוב לאכול תירס תפוח אגוזים ושיבולת שועל כל יום עוזר באחריות' . כמוסות כורכום אוכמניות גם מונע דלקות זה בקצרה. אאחל לך בריאות טובה ושמחה לך ולבני משפחתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא ממצאים בקולונוסקופיהאלגרו09/06/2014
לד"ר שלום רב,
אני בן 60 ובשבוע שעבר עשיתי קולונוסקופיה ( בפעם השניה תוך 5 שנים) בגלל הסיבה שלאימי ז"ל גילו סרטן המעי הגס בגיל 85.זהו המקרה היחיד במשפחה של סרטן המעי הגס.
שאלתי:
1- האם אני אכן נמצא בקבוצת סיכון? הרופא שעשה את הבדיקה טוען שאני אכן נמצא בקבוצת סיכון והוא מציע קולונוסקופיה כל 5 שנים. האם זאת גם דעתך או שצריך לעשות את הבדיקה מוקדם יותר?
2- בממצאים נמצא שהכל תקין מלבד "הימצאות של מספר סעיפים לאורך המעי הגס" וההמלצה היא לדיאטה עשירה בסיבים. אילו מאכלים מומלצים ואילו אסורים? בתודה מראש ובברכת כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא ממצאים בקולונוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/06/2014סרטן מעי הגס בגיל 85 לא נחשב לגורם משפחתי.
הקולונוסקופיה כמעט תקינה- מספר סעיפים ללא חשיבות.
לפי ההמלצות העכשויות דרוש קולונוסקופיה כל 10 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות וטינזמוסאדם09/06/2014
שלום רב ד״ר, בשנה שעברה הייתה לי מחלת amoeba dysentery ... לקחתי metronidazole והסימפטומים חלפו, אבל כבר חודש כמעט הסמפטטמים חזרו (טיניזמוס) ובנוסף הקאות מדי פעם, יש ימים בהן אני מרגיש טוב, אבל יש ימים שאני קם עם חוסר תאבון(לא אוכל כל היום) ואם אני אוכל משהו אז ישירות אני מקיא !! בתקופה זו אני לוקח דוסטיניקס לאדינומה ! מה זה עלול להיות ?!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות וטינזמוס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/06/2014יתכן משנה לדוסטינקס ומציע להתייעץ עם האנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול - יציאות רכותסטודנט09/06/2014
שלום.
לפני כ 8-9 חודש התחילו אצלי בעיות עם היציאות, בכיוון השלשול. שמתי לב שקפה(אמריקנו, ללא חלב) מזרז לי את פעילות המעיים ובקלות יכול לגרום ליציאות דחופות. הפסקתי עם הקפה. אחר כך היתה תקופה שאכלתי כ 150 - 200 גרם קוט"ג כמעט כל יום, ושמתי לב שזה משפיע על היציאות וגם על תחושת נפיחות קלה. הפסקתי גם עם זה ובאמת זה עזר.
אך עדיין יש לי את העניין, שהרבה פעמים אני רק מתחיל לאכול, וכבר יש תחושה שיש צורך ללכת לשירותים, גם אם זה לא שלשול.
השלשול נמשך עד כמה שעות, 2 - 3 יציאות, ואז נפסק. מאותו רגע יש הקלה במעיים ואפילו התאבון קצת עולה.
האם לדעתך, מדובר בקוליטיס? קרוהן? או בתסמונת המעי הגס? אני לא סובל מכאבי בטן, אלא באופן נדיר, אין לי ירידה בתאבון ומשקל. היציאות הן בצבע חום(רגיל), אבל כמעט תמיד עם נטייה ליציאה רכה.
בן 32, ללא בעיות רפואיות מאובחנות(למעט תסמונת גיילברט קלה). משקל תקין. לא סובל מהקאות. לא מעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול - יציאות רכות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/06/2014לא ניתן להגיע לאבחנה דרך הפורום ויש להפנות לרופא גסטרו על מנת להבדיל בין האפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן עליונהזהבית09/06/2014
שלום ,
רציתי להתייעץ ולקבל חוות דעה נוספת ,אני בת 25 בריאה ורזה אני סובלת מכאבי בטן עליונים כ5 חוד' , הרגשה של חוסר נוחות ,כבדות ולעיתים חמימות הכאבים מתחזקים בעיקר בלילה , כמו כן כשאני מתעטשת כואב לי בבטן לאורך קו הטבור כמו כן יש לי ליחה שלעיתים רחוקות מלווה בשחור/אפור כהה
ביצעתי 2 בדיקות :
אולטרסאונד בטן עליונה וכליות –יצאה תקינה +בדיקת תבחין נשיפה שגם יצאה תקינה עם ממצא שלילי (0.44)
כיום אני נוטלת כדורי אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום במשך חודש מתוך חודשיים שרופא המשפחה רשם לי ,שבוע שעבר ביקרתי אצל רופאת גסטרו היא אמרה להמשיך עם הכדורים ורק אם כאשר אסיים עם הכדורים והכאבים שהיו יחזרו באותה תדירות כשהיו היא תפנה אותי לבדיקת גסטרוסקופיה.
1)רציתי להתייעץ האם ישנן בדיקות נוספות שאני אמורה לבצע לאור האמור שציינתי לעיל לגבי הליחה עם הרוק השחור וכן הכאבים שיש לי כשאני מתעטשת ולקבל חוות דעת נוספת בכללי .
2)האם ישנו קשר מסויים לנטילת הכדורי ארקוקסיה שנטלתי לפני שחלו לי הכאבים האלו בהפרש של כחודש?
אודה לעזרה ולייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן עליונה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/06/2014יתכן קשור לארקוקסיה.
לא ניתן לתת חוות דעת רפואית בפורום.
מציע לפעול בהאתם ליעוץ של רופא הגסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דפיקות לב אחרי האוכלנטי07/06/2014
שלום
אני בשבוע 9
כשלושה שבועות חשה. דפיקות לב חזקות ומהירות כעשרים עד חצי שעה מהארוחה. לוקח לזה זמן לעבור.
לא סבלתי מזה לפני ההריון.
אני כן אוכלת מוצרי חלב ולחם לבן שלא אכלתי טרם הריון
כמו כן סבלתי מיתר פעילות של בלוטת התריס שנכון להיום בבדיקה אצל אנדוקרינולוגית תקין בטווח נמוך ודורש מעקב
האם זו תופעה מכרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב אחרי האוכל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/06/2014כן יכול להיות בהריון ולדעתי לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פילורי מכה בשניתלירי06/06/2014
שלום רב,
לפני כשנה וחודשיים חליתי בהתפרצות של חיידק הHP. טופלתי בטיפול משולש ובעקבותיו תבחין הנשיפה היה תקין.
לפני כשבועיים, לצערי חוויתי שוב את העניין ואני מטופלת כרגע שוב בטיפול המשולש.
ניסיתי לחקור ולהבין- מה מוביל להתפרצות של החיידק? (אני בת 28, סביר להניח שזו לא הדבקה אלא התפרצות של חיידק קיים וזה מאוד מטריד כל עוד אני לא יודעת ממה זה קורה- האם כל שנה זה יחזור על עצמו?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פילורי מכה בשנית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/06/2014לא בטוח שהתלונות קשורות להליקובקטר.
הטיפול הראשון לא הצליח.
צריך לזכור שחצי מהמדינה עם הליקובקטר ולא צריך לטפל בכולם.
מציע להתייעץ עם רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוסקופיהיפה06/06/2014
לפני7 שני ניסו לעשות לי קולונוסקופיה באחד מבתי החולים בארץ והרופאה לא הצליחה במשימה היא טענה שהמעי שלי מפותל. והיפנוזה אותי כבר באותו היום לבדיקה וירטואלית שהיתה תקינה. בספטמבר 2011 עברתי שוב בדיקה רגילה אצל רופא אחר במרכז רפואי כלשהוא נמצא פוליפ קטן בלי שום ממצא פתולוגי. שאלתי היא האם עלי לעבור כבר עכשיו בדיקה נוספת.? האם יש סיכון בזה שהמעי מפותל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיקות לב אחרי ארוחה בהריון
נטי06/06/2014שלום
אני בשבוע 9
כשלושה שבועות חשה. דפיקות לב חזקות ומהירות כעשרים עד חצי שעה מהארוחה. לוקח לזה זמן לעבור.
לא סבלתי מזה לפני ההריון.
אני כן אוכלת מוצרי חלב ולחם לבן שלא אכלתי טרם הריון
כמו כן סבלתי מיתר פעילות של בלוטת התריס שנכון להיום בבדיקה אצל אנדוקרינולוגית תקין.
האם זו תופעה מכרת?
תוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומני ומבנה היפואקואיבר06/06/2014
שלום רב,
בעלי בן 38.5 בעל עודף משקל עם כבד שומני, בבדיקת אולטרסאונד אחרונה נמצא מבנה היפואקואי 3*2.3 ס"מ לא ווסקולרי היכול להתאים ל-SOL.
שאר הבדיקה תקינה, ממצא יחיד.
הוא הופנה לבדיקת סי טי להמשך בירור אותה ביצע אתמול.
עד לקבלת התוצאות האם תוכל לתת לנו קצת מידע מה יכול להיות הממצא הזה האם חלילה יכול להיות גוש סרטני?
אנו במתח ודאגה וממתינים לתוצאות בחששות כבדים.
תודה רבה ושבת שלום,
בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני ומבנה היפואקואי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/06/2014זה לא חייב להיות גידול- לעתים הפיזור הוא לא אחיד וזה פשוט אזור עם פחות שומן.
הלֹct יעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בחילות וחולשהלירון05/06/2014
צהריים טובים,
אני בת 20 נוטלת אקסידול מזה 4 שנים כפעם בשבוע עד פעמיים /שלוש (במקרים יותר קיצוניים) בשל התקפי מגרנה.
מזה כשנתיים התחילו לי תופעות לוואי לאחר נטילת האקסידול - דופק מאוד מהיר חולשה חזקה וכאבי בטן. (ללא מחלות רקע נוספות או רגישות לתרופות.)
לצערי אין דבר שעוזר לי למגרנות מלבד האקסידול (מטופלת אצל ניורולוג).
לאחרונה, מזה כ3 חודשים התפתחה אצלי גם רגישות לקפאין ואני משערת שזה נובע מהאקסידול המכיל קפאין אספירין ופרצטמול.
הרגישות מתבטאת בדופק מהיר כאבי בטן שמוקלים אחרי הליכה לשירותים, כמו התופעות של האקסידול.
שמתי לב שהדבר קורה גם ללא שתיית הקפה ולעתים יש לי תסמינים דומים ללא נטילת כדור/שתיית קפה, ויש לי בנוסף הרבה בחילות ותחושת כבדות בבטן שאני משערת שנובעת מצריכה ממושכת של אספירין.
לקחתי אומפרדקס במשך כחודש - לא עזר לי. לאחר מכן הפסקתי לשבועיים ועשיתי בדיקת נשיפה להליקובקטור שיצאה שלילית(לפני שבוע).
Helico. Pylori Breath tst 0.61
יחד עם זאת עשיתי בדיקות דם:
Hematocrit 35.7 נמוך מהגבול
Lymphocytes % 56.9 מעל הגבול
Neutrophils % 34.8 מתחת לגבול
Fe - Iron 53 מתחת לגבול
Transferrin 362 מעל הגבול
Vitamin B12 183 מתחת לגבול
יש לציין שאף פעם לא היה לי מחסור בבי 12 וגם אנמיה (שהחלה לי רק בשנה האחרונה) בנוסף הבנתי שהדופק המהיר יכול לנבוע גם בשל המחסור בבי 12 והאנמיה.
שאלותיי הן-
אם אין לי הליקובקטור, מה הסיבות לתסמינים של הכאבי בטן חולשה ודופק מהיר?
כיצד ניתן לבדוק אם נגרם נזק אחר לקיבה כתוצאה מהשימוש בתרופה?
האם יכול להיות שגסטריקיס זוהי הסיבה?
האם המחסור בבי 12 יכול להעיד על בעיה אחרת כלשהי במעיים או במערכת העיכול?
מצטערת על השאלות הרבות, אני מאוד מודאגת ואשמח לקבל יעוץ מקצועי מכם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בחילות וחולשה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/06/2014יש מקום לדעתי לבצע גסטרוסקופיה על מנת לבדוק את הקיבה.
חוסר ויטאמין בי1 שכיח מאוד ולא בהכרח מצביע על בעיה בקיבה.
קשה לתת אבחנה דרך הפורום- אך אני חושב שנטילת הטיפול נגד מגרה תורם לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבדא05/06/2014
דוקטור שלום!
יש לי מחלה המוגדרת כמחלה כולסטטית גרנולומלית בכבד
מטופלת עם אורסוליט, שאלתי כיצד ניתן לדעת מה מצב הכבד מבחינת הצטלקות התאים שבו והאם זה יכול להוביל לשחמת- איך אוכל לדעת באיזה מצב הוא נמצא? אני עושה פעם בשנה אולטרסאונד ומידי חצי שנה תיפקודי כבד אך האם זה מספיק משקף? כ-10 שנים אני בטיפול,יכול להיות שזה עבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/06/2014GRANULOMATOUS HEPATITIS הינה סל של מחלות החל מסרקואיד, שחפת, לימפומה ורבות אחרות נדיר שמובילה לשחמת ואנו מטפלים לפי האבחנה הבסיסיתאם הסיבה אצלך לא ידועה יתכן ואת מטופלת באורסוליט בלבד כדאית התרשמות רצינית עם המעקב הרפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה אזופגיטיס ריפלוקסאלה04/06/2014
שלום,
יש לי אזופגיטיס וריפלוקס (יתכן שאצטרך ניתוח)
פעם בכמה יוצא שיש לי ליחה, בעיקר בבוקר כשמתעוררת, ועם הליחה נפלט לי פירור צהבהב עם ריח רע, לפעמים שניים (סליחה על התיאור).
ממה נפלטות החתיכות הללו? האם זה קשור למצבי? זה נראה כמו גרגר קוסקוס עבה והריח נורא.
תודה לתגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה אזופגיטיס ריפלוקס - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/06/2014יתכןשרידי מזון שעולים עם מיץ הקיבה (רגורגיטציה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו השתבש במע' העיכול ולא יודעת מהענת04/06/2014
שלו ם רב,
אני בת 40. מזה כארבעה חודשים חל שינוי ביציאות. היתה לי יציאה כל יום ופתאום זה כל יומיים עד ארבעה ימים מבלי שעשיתי כל שינוי בתזונה. בנוסף היציאות רכות מאוד מאוד, כמו שלשול. יש לציין שאני עוברת משבר. לא יודעת אם יש קשר בין מצב נפשי ומתח לבין השינוי הנ"ל.
אשמח אם תוכלו לעזור לי
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו השתבש במע' העיכול ולא יודעת מה - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/06/2014יתכן ששינוי בתזונה גרם לכך ובכל זאת שינוי מהותי בטיב היציאה בגיל 40 מצריך שקילת קולונוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)