מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן נוראייםאמוש01/06/2014
שלום, לפני שלושה ימים כאבי בטן שלא היו אף פעם(בריאה בדרך כלל) ויום למחרת הכאבים החמירו עד כדי כך שלא יכולתי לזוז בכלל, גם לא בישיבה ולא בשכיבה ממש התפתלתי מכאבים שנמשכו למעלה משלוש שעות שכבר הוביל לבכי נוראי ממש כמו תינוקת, בערך הכאבים התחילו בעשר בלילה וזה נרגע רק לקראת שתיים בלילה, אפילו ללכת למיון לא יכולתי מרוב שלא יכולתי לצעוד, ואחרי שהכאבים נרגעו הלכתי לישון, ויום אחרי קמתי עדיין עם כאבים אבל הרבה פחות מורגשים יותר בחילות וחוסר תיאבון שכחתי לציין שהייתה לי גם נפיחות בבטן והרגשה של רצון להקיא, אך לא הקאתי, פניתי לרופא היום ונאמר לי שזה וירוס שתוקף לארונה הרבה אנשים ונתן לי שני סוגים של תרופות האחד פפברין והשני אומפרדקס, בכל זאת ההרגשה היא עדיין עם בחילות ורצון להקיא ולא יכולה ללכת בצעדים רגילים, מה יכולה להיות הסיבה?
לפני כשלוש שנים חליתי בצהבת מסוג הפיטיטיס בי האם יש קשר?
בדרך כלל אין לי הרבה יציאות פעם ביומיים שלושה, האם זה קשור?
אשמח לתשובה בקרוב, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן נוראיים - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/06/2014קשה להבין מאחר ואין מיקום מדוייק של הכאב אין קשר להטיטיס כנראה . הסיפור יכול להיות גזים או הרעלת קיבה אך קשה להתחייב לפי התאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד משקל לא רצונירבקה01/06/2014
שלום
מזה כחצי שנה אני סובלת משלשולים לסרוגין, כאבי בטן, בחילות וירידה במשקל של כ-16 ק"ג. בדיקות U.S סי.טי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה יצאו תקינות פרט לדלקת קלה בוושט. גם בדיקה להליקובקטור יצאה שלילית.
אני נואשת ולא יודעת למי לפנות ומה עוד לעשות.
אשמח לעזרה
רבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד משקל לא רצוני - תגובה
פרופ' דורון זמיר05/06/2014שלשול המלווה בירידה במשקל מצדיק בירור רציני שבוודאי כבר עשית כולל שלילת צליאק קולונו+איליאוסקופי ואולי CTE של המעי הדק או בדיקת קפסולה תפקודי בלוטת התריס וצואה לטוקסין קלוסטרידיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות הקאותאפי31/05/2014
בחודשים האחרונים קורה לי כל מספר שבועות,
שיש לי בחילה ומיד לאחריה הקאה.
בדיקת נשיפה יצאה תקינה, וגם בדיקת גאסטרוסקופיה תקינה..
מה עוד כדי לבדוק? מה זה יכול להיות?
בברכה
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות הקאות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק31/05/2014מציע להבדק אצל הרופא על מנת להחזור על האנמנזה ולנסות להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות
רוז30/06/2014היי. האם ״ מוטיליום ״ מונעת הקאה גם במקרה של וירוס , וגם במקרים אחרים. ואיזה תרופה מונעת הקאה בוודאות מוחלטת לא חשוב באיזה מקרה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות - תגובה
פרופ' דורון זמיר02/07/2014פרמין מורידה בחילות והקאות וכן במקרים קשים במיוחד זופרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטיליום
רוז07/09/2014אשמח לדעת מה לגבי מוטיליום. אני מרבה לסבול מבחילות. ביצעתי את כל הבדיקות והכל תקין. ככל הנראה המעי הרגיז. מוטיליום יכול למנוע לי בקאות במקרים של בחילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטיליום - תגובה
פרופ' דורון זמיר07/09/2014השפעתו מתונה נסה פרמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמכרות למשלשליםקארין30/05/2014
שלום רב
אני סובלת מבולמיה ואנורקסיה מעל שנה ובנוסף לכל נוטלת משלשלים תקופה ממושכת ארוכה מאוד ( חצי שנה בערך!!!)
חשוב לציין שהכדורים שאני צורכת הם לא טבעיים אלא כדורי מרשם (לקסעדין, לבולק...)
ומדובר על צריכה של מספר כדורים כל פעם, מיותר לציין שנוצר תלות קשה מאוד בכדורים הללו.
בנוסף אציין שלא קיבלתי מרשם לטיפול בתרופות הנ״ל משום רופא אבל השגתי אותם בדרכים שלי....
אני רוצה לדעת מה הטיפול היעיל ביותר למקרים קשים אלו (לא טיפול נפשי אלא פיזי כי ללא כדורים אני יכולה לא להכנס לשירותים המון זמן)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות למשלשלים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק30/05/2014קודם כל צריך אבחנה ברורה ולזה מציע להפנות לרופא גסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקסדין לא עוזרבסטיאן30/05/2014
ניסיתי לקחת במשך כמה ימים ברציפות לקסדין שני כדורים, אבל אין השפעה.
הסיבה שלקחתי היא שהתרופה לפונקס גורמת לי לעצירות.
אולי צריך להעלות את המינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקסדין לא עוזר - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק30/05/2014ולנסות סיביםֿ ונוזל אבילק.
להפנות לרופא גסטרו אם לא משתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה מינון לעלות?
בסטיאן30/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה מינון לעלות? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק31/05/2014אבילק 30 מל בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לאיזה מינון של לקסדין?
בסטיאן01/06/2014מינון נוכחי הוא 2 כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת עמומה של כאב ברום הבטןנילי30/05/2014
שלום רב,
מזה מס' ימים שאני סובלת מכאבים עמומים ברום הבטן עם בחילות לא מסוגלת לאכול רגיל רק צנימים ותה בבונג ומתלווה כאב לסרוגין חד בצד ימין כלפי מטה במותן העליונה.
בלילה אני מרגישה את הכאבים עמומים כל הזמן ויש לי יובש בפה חזק וטעם קצת חומצתי.
קיבלתי ספסמלגין ולא נראה שזה עוזר. אני נעזרת בפרביוטיקה.
אשמח לתגובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לתלונה שלי
נילי30/05/2014היציאות שלי הם פעם ביום רכות בצבע צהוב לא היציאות הרגילות שלי ומתלווה בכאב חד של כאב בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרם קיבלתי תשובה
נילי30/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןליה27/05/2014
שלום,
כבר כמה שנים אני סובלת מכאבי בטן שמתבטאים בעיקר בבטן נפוחה וכואבת (אני כיום בת 23). בעבר נבדקתי בבדיקה גסטרולוגית כיוון שהיה לי חשש לצליאק אך התוצאות היו שליליות (גבולי אבל שלילי-שאין לי צליאק). כיום, לאחר ששהיתי בחו"ל ארבעה חודשים ולאחר יציאות מוזרות (דמויי סיבים שקופים (ליד הצואה לא עליה) ומתן צואה מספר רב במהלך היום המלווים בכאבי בטן) המצב השתפר אך הוא רחוק מלהיות טוב... פניתי לרופאת המשפחה שלי לאחר ששבוע שעבר חשתי כאבי בטן עזים ולאחר בדיקה במיון (חשד לאבן לא חוסמת). הרופאה אמרה שלדעתה זה לא אבן חוסמת אבל שאתייעץ בכל מקרה עם דיאטנית (יש לציין שלאחר שחזרתי מחו"ל ביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות ובדיקות דם שבהן נבדק חשד לצליאק פעם התשובה הייתה שיש לי צליאק ובבדיקה נוספת שאין לי). פניתי לדיאטנית וניסינו שבועיים הימנעות מגלוטן אך לצערי אין שיפור במצב, אני עדיין מרגישה צורך ללכת לשירותים ולעיתים כמעט ולא יוצא כלום אך התחושה כאילו עלי לשהות בשירותים זמן רב... כמו כן, הנפיחות בבטן לא ירדה באופן משמעותי... האם יש לכם השערות מה זה יכול להיות?! או מה עלי לעשות בכדי להקל על התסמינים? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק29/05/2014נשמע מאוד כמו מעי רגיז ומציע לשוב לדיאטית ולנסות כלכל דלת fodmap
זו שיטה חדשה ולפי הספרות מוצלח מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות כרוניתVibrant27/05/2014
אני בן 56 בריא בדר"כ.
מזה שנתיים שלוש אני סובל מעצירות, יציאה פעם בשלושה ארבעה ימים. טיפול בלקסטיב לא ממש עוזר.
מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות כרונית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק27/05/2014צריך להפנות לרופא גסטרו שיעשה בירור. בדיקות דם, קולונוסקופיה עקב גילך.
המשך הבירור תלוי בתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות קולונוסקופיהירון26/05/2014
שלום,
לפני 4 חודשים ביצעתי קולונוסקופיה לבדיקת דימום (זוהי הבדיקה השלישית שלי ב-15 השנים האחרונות כאשר הקודמת היתה לפני כ-7 שנים)
במימצאים היה רשום כי נכרת פוליפ שנראה כליפומה (מה שאומת גם בתשובה הפתולוגית), הצקום נראה מעוות, טחורים והנחיה לחזור על הבדיקה בעוד שנה.
לציין כי לפני 15 שנה נמצא באיילון הסופי פוליפ אינפלמנטורי.
שאלותיי:
1) הבנתי שהמימצא שפיר לחלוטין ואין מקום לדאגה !?
2) אם אכן המייצא שפיר, מדוע נקבעה בדיקה נוספת בעוד שנה ?
3) מה פשר הצקום המעוות ? האם בעייתי והאם נדרשת פעולה כלשהיא לגבי מי מצא זה ?
המון תודות על היעוץ.
נ.ב.
בן 46, לא מעשן ולא שותה עם קולסטרול וסכרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות קולונוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/05/2014יתכן שהצקום המעובה הפריע.
לא ציינת אם היתה הערה לגבי טיב ההכנה- אולי הכנה ירודה.
הכי טוב לשאול את הרופא שביצע את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת במעי הדקשלום אסולין25/05/2014
אשמח לעזרה אני קצת לחוץ
בערך לפני שנה התחלתי להרגיש מוזר בבטן היה לי הרבה גזים ורעשים מהבטן ,לאחר זמן מה שמתי לב שיש לי מין גוש/טחור בפי הטבעת שהציק לי לעיתים.רופא משפחה שלח אותי לפרוטולוג שמצא כמה טחורים פנימיים ואחד מהם עם פוליפ קטן עלוי הוא אמר שאין ממה לחשוש .
הסברתי לו שאני מרגיש שיש לי משו בבטן ואני לא יודע מה והוא הפנה אותי לרופא גסטרו..שיתפתי את הרופא בתחושות שלי והוא אמר אולי זה מעי רגיז אבל בגלל שבגיל שלי לא אמור להיות טחורים הוא רוצה לשלוח אותי לקולונוסקופיה ,בבדיקה נמצאה ״איליום נראתה אפטה,התכיבות בודדות ומסביבה רירית מעט דלקתית,רירית סמוכה מעט היפרמית״ נלקחה ביופסיה ובתשובה נרשם שיש לי דלקת באיליום ומעקב רופא מטפל.
חשוב לציין שהגזים והקולות הברורים מהבטן פחתו ממש בחודשים האחרונים.
לפני מספר ימים התחלתי להרגיש תחושה של עיקצוצים בידיים ועניים שורפות ולא הצלחתי להבין למה ..במקרה בדקתי סוכר מסקרנות כי אבא שלי חולה סכרת והוא בדיוק בדק ויצא לי 170 סוכר
למחרת היה לי 160 אף פעם לא היה לי ככה אין לי סכרת..השאלה שלי מה דעתך על כל מה שסיפרתי ואם יש קשר לדלקת שפוגעת בתפקוד הלבלב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת במעי הדק - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/05/2014אין קשר לדעתי לבין ערכים גבוהים של סוכר לבין הדלקת במעי דק סופי.
יש צורך להערכה של סוכרת וסיבוכיה וזה יכול להיות על ידי הרופא המטפל.
יש שאלה אם יש מחלת קרוהן וצריך הערכה של רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודולןמיכל24/05/2014
שלום רב,
אני בת 64. סובלת משילשולים חריפים. לא יכולה לאכול כלל מוצרי חלב. ניסיתי מוצרים מחלב עיזים, אך גם מוצרים אלו גורמים לי לשלשול רב.
הדיאטנית המליצה לי לקחת את הפורמולה מודולן. ראיתי שמודולן מכילה חומצת קזאין מלב פרה ושומן חלב, כמו כן יש לה טעם מאוד דומה לחלב.
האם מותר לי לקחת את הפורמולה הזו?
תודה רבה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודולן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/05/2014לא יודע אך ניתן לנסות.
מציע גם לעשות בדיקת נשיפה למחסור של לקטייז ואם אכן זו הבעיה ניתן להוסיף לקטייז לחלב וזה יקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת גסטרובת 2224/05/2014
שלום,
לפני ארבעה ימים עשיתי בדיקת גסטרו בה התגלתה לי דלקת דיפוזית בחומרה בינונית.
הרופא שלח ביופסיה ואמר שהתוצאות יגיעו עוד חודש לרופאת המשפחה. בנתיים הוא נתן לי כדורי "לנטון" לנטילה פעם ביום.
מאז ועד היום אני חשה כאבי בטן עזים באיזור הבטן העליונה ואפילו באיזור החזה. זה בא בגלים, בצורת דקירות חזקות, בעיקר כאשר אני רעבה או על בטן ריקה (בבוקר לדוגמא זה מאוד עוצמתי, עד שאני מכניסה משהו לפה).
אחרי הארוחה הכאב מעט נרגע אך יש לי תחושת בחילה חזקה והרבה פעמים אני מרגישה שהאוכל "עולה לי" ואני עוד רגע מקיאה.
האם זה תקין אחרי בדיקת גסטרו? לפני הבדיקה גם היו לי כאבים, אבל ממש לא ברמה הזו...
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרו - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/05/2014אני לא חושב שהתלונות קשורות לבדיקה אלה לדלקת הקשה בקיבה.
לנטון טיפול טוב לזה ויש להמשיך בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות?בן 2824/05/2014
כבר תקופה של כמה חודשים שיש לי תופעה שהיציאות יותר איטיות, מרגיש שאני לא מתרוקן עד הסוף ביציאות, שהחלק השני של היציאה אין לו כוח לצאת, האם מדובר בעצירויות? מבחינת תדירות היציאות זה בערך כל יומיים כשלפני זה היה כל יום... אני מרגיש גם שבזמן היציאות הדפנות של אזור פי הטבעת(בעיקר דופן ימין) מתקשות ומתבלטות החוצה, ושכאילו אזור פי הטבעת יותר נסתם... בבדיקה רקטאלית של כירורג לא התגלה ממצא, פיסורה או טחורים... מה יכול להיות הגורם לבעיה שלי? האם עלי לפנות לגסטרונטרולוג? יכול להיות שצריך לבצע גם בדיקת קולונסופיה? יש לציין שאני סובל גם כמה חודשים מהפרעות קושי במתן שתן כשעדיין לא נמצאה הסיבה, אולי יש קשר בין שני הדברים, כבר לא יודע כלום, נראה כל המערכות אצלי בגוף נדפקו ולא יודע איך לפתור את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/05/2014יתכן שיש בעיה עם קרקעית האגן.
מציע ללכת למרפאה המתמחה בתחום גכון בתל השומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבת ותרופה לדילול הדםאור24/05/2014
מידי פעם אני לוקחת כדור רני לטיפול בצרבת. כמו כן עלי לקחת תרופה בשם קלופידוגרל (קלוד) לדילול הדם. שמעתי שיש בעייה בלקיחת סותרי חומצה וגם מדללי דם. שאלתי היא האם הכדור רני הנמכר ללא מרשם ונלקח לא באופן קבוע יכול להיות בעייתי בשילוב עם התרופה קלוד?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת ותרופה לדילול הדם - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/05/2014תרופות כמו רני לא משפיעות על הפעולה של קלופידרוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת יומירה שלא נשמרה כראוירון24/05/2014
חולה קרהון - האם יתכן שזריקת יומירה שלא נשמרה בקרור כראוי והוזרקה. תגרום להתפרצות יום אחרי של חום 38.8 שלשולים והקאות, כולל כאבי רגליים ידיים וראש (תופעה שהיתה בזמן שהמחלה לא היתה ברמיסיה).
מה נכון לעשות??
אודה לתשובה מהירה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת יומירה שלא נשמרה כראוי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק30/05/2014יתכן שהחומר כבר לא טוב ויכול לגרום לכך
להפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)