מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכבד בגודל תקין -קיימת הסננה שומנישלום12/03/2014
בן 52 בריא בדרך כלל משקל גוף תקין - בדיקות דם תקינות - לבלב . טחול . תקין . האורטה ברוחב תקין.- רטרופרטונאום נראה חופשי. כליות תקין
כבד גודל תקין -קיימת הסננה שומנית במידה בנונית במרקמו
וספק המנגיומה בקוטר 1.5 באונה השמאלית מתמזגת עם מרקמו של הכבד
בקשר לכבד מה עליי לעשות ?האם זהו שלב שפונים למומחה כבד ? או לעזוב את זה
או דיאטנית למרות שמשקל גופי תקין
.המנגיומה בכבד במעקב מספר שנים נותר אותו דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכבד בגודל תקין -קיימת הסננה שומני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/03/2014כבד שומני לא רק קשור לעודף משקל- גם לשומנים גבוהים גם לשתיה עם פרוקטוז כגון קולה וגם אוכל מהיר.
מציע להפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתייעקב12/03/2014
שלום רב.
אני סובל מבקע בסרעפת של שלושה מילימטר כ שלוש שנים. זה כשנה כשאני אוכל עגבניה אני סובל מכאבי ראש עזים ביותר במשך כעשר שעות. היתכן האם יש קשר לבקע, או פשוט זאת בעית אלרגיה לעגבניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/03/2014לדעתי אין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמילה מפגלקסדינה12/03/2014
שלום
אני כבר חמש שנים שותה פגלקס פעמיים ביום על מנת שיהיו לי יציאות רכות מאחר שסבלתי מפיסורה כרונית עד שנותחתי פעמיים.
היום אני כבר בריאה אבל עדיין מוצאת את עצמי שותה בוקר וערב פגלקס איך נפתרים מהבעיה? אני נורא חוששת מעצירות ונורא חוששת לעשות את הצעד מלהפסיק לשתות את זה, מה אתם הייתם ממליצים?? האם השריית שזיפים יכולה לעזור אשמח לכל הצעה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מפגלקס - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/03/2014מציע קודם כל להוריד לפעם ליום.
במקביל לקחת תוספת סיבים כמו konsyl
שזיפים יכולים לעזור גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם ההוצאה..הכספית?
אבי02/05/2014אין לו תחליף, למוצר? גם אני מחובר. לא מכור. אז איפה מוכרים אותו בפחות מ50 שח? או לחילופין בכמות גדולה...אבל אז אולי אתמכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם ההוצאה..הכספית? - תגובה
פרופ' דורון זמיר04/05/2014נסה אולי ברשתות iherb TO HA. אך רק מחברה מוכרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד גודל תקין -קיימת הסננה שומניתשלום12/03/2014
בן 52 בריא בדרך כלל משקל גוף תקין - בדיקות דם תקינות - לבלב . טחול . תקין . האורטה ברוחב תקין.- רטרופרטונאום נראה חופשי. כליות תקין
כבד גודל תקין -קיימת הסננה שומנית במידה בנונית במרקמו
וספק המנגיומה בקוטר 1.5 באונה השמאלית מתמזגת עם מרקמו של הכבד
בקשר לכבד מה עליי לעשות ?האם זהו שלב שפונים למומחה כבד ? או לעזוב את זה
או דיאטנית למרות שמשקל גופי תקין
.המנגיומה בכבד במעקב מספר שנים נותר אותו דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד גודל תקין -קיימת הסננה שומנית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/03/2014לדעתי אם יש כבד שומני כדי להיות פעם אחת אצל רופא כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהשני12/03/2014
שלום ביצעתי בדיקה מדגימת צואה , תוצאה :
Parasites in stool 1 :
Parasites dir micr תוצאה found
שם החיידק (לא כתוב ) -שם אנטביוטיקה Blastocystis hominis -
קוד רגישות 'Quantity' - תוצאת רגישות cysts
שאלתי
הבנתי שזה חיובי
1. תוצאת רגישות רשום cysts זה אומר שיש ציסטה ?
2. תוצאה חיובי - מה אומרת כלל התוצאה , מה יש לי ?
דרוש טיפול ?
אשמח לתשובה מפורטת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/03/2014יש ציסטות אך לא ברור איזה
בלסטוסיסטיס ללא חשיבות- לא גורם לסימפטומים ואין צורך לטפל
יש להתייחס לתוצאות ולמשמעות עם הרופםא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור תפקודי כבד קבוע גבוהיםענת12/03/2014
בת 59. בתקופה האחרונה כל הזמן תפקודי הכבוד שלי גבוהים. היום עשיתי מספר בדיקות דם והתוצאות הן:
אלקליי פוספטס = 131
GGT = 79
GPT = 41
GOT = 34
IRON = 47
UREA = 45
ANC ENZ = 77.5
שאר בדיקות הדם תקינות. מטופלת באלטרוקצין 100 ובליפיטור 10.
מה התוצאות הנ"ל אומרות לך?? הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור תפקודי כבד קבוע גבוהים - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/03/2014יתכן הרבה דברים וצריך בדיקה אצל רופא כבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ענת12/03/2014מה זה ACE 77.5?? מה זה אומר?? ומה מצב הברזל האם מאד נמוך לעולם לא היה לי ברזל נמוך,?? (תגובתך הקודמת כפי שאתה מבין לא היתה מספקת . כי לא כתבת איזה דברים יכולים להיות עם תוצאות כפי שכתבתי). אודה על פרוט תגובתך לפחות מינימלית. לכן קיים הפורום, לא כן?? חחה. הרבה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפדקס ועלייה במשקלמירי ת11/03/2014
שלום דר מכובדים
קיבלתי מרופא גסטרו אומפרדקס 29 פעמיים ביום
האם כדור הנל גורם לתאבון מוגבר או עליה במשקל?
רוב תודות מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומפדקס ועלייה במשקל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/03/2014בדרך כלל לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבדיוני11/03/2014
שלום רב פרופסור
היו לי במשך כמה חודשים תפקודי כבד גבוהים מאוד 110-150 (ALTׁׂׂ) וAST גם יחסית גבוה. כל שאר הבדיקות יחסית תקינות כולל שומנים בדם . כתבתי לך לא מזמן שגם עשיתי בדיקות להפטיטיס ומחלת נשיקה וכו והכל שלילי וייעצת לי לעשות מספר בדיקות כבד בנתיים הבדיקות של היום מדהימות - הכל ירד ונכנס לנורמה וALT 25 . אני מאוד מאושר האם כדאי לבטל את התור למרפאת כבד? כמו כן ממה הדבר יכול לנבוע? תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי כבד - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/03/2014בכל מקרה לא הייתי מבטל את התור- קרוב לודאי מחלה של וירוס אך שווה לבחון את כל האפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לכאבי בטןורד11/03/2014
שלום רב,
אני בת 48, ומזה כחודשיים סובלת מכאבי בטן קלים בד"כ באזור הטבור ומעליו, שמתחילים אחה"צ ונמשכים כמה שעות, ובעיקר גורמים לאי-נוחות. במשך מרבית התקופה היו כאבים חזקים יותר, נפיחות ושלשול, אבל המצב הוקל מאד מאז הפסקתי ביוזמתי לצרוך מוצרי חלב לפני כשבועיים.
רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות דם, US בטן, קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. האם אלו הבדיקות המתאימות? או שכדאי שאבקש הפניה לגסטרואנטרולוג מומחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לכאבי בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/03/2014מציע בדיקה אצל רופא גסטרו- הוא גם צריך לבצע את הבדיקות אז לתת לו אפשרות לבדוק אם נחוץ.
הופעה של כאב בטן חדש בגילך דרוש בירור אבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם,תמר10/03/2014
שלום עשיתי בדיקת דם לבדוק צליאק כול הבדיקות יצאו תקינות מלבד אחת
CELIAC SCREEN
התוצאה שלה יצאה גבוהה מהרגיל 85.8 U/ml שהכי גבוה בגרף זה 40
מה זה אומר ?
רק בדיקה זאת יצאה גבוהה כול השאר הם בגדר הנורמאלי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/03/2014מציע לדבר עם הרופא גסטרו לגבי החשד ולשקול גסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיזור הבטן העליונהדניאלה09/03/2014
שלום רב,
לפני יותר מ5 שנים נמצא אצלי חיידק ההליקובקטר פילורי, ונעלם.
מאז לא חזר, ולא חזרו כאבים(בעבר שהיה לי את החיידק לא היו כאבי בטן)
לפני כמה חודשים התחלתי לסבול מכאבים בבטן העליונה, שמלווים בצרבות והכאב מקרין לגב ולעיתים גם לחזה.
במשך זמן רב סבלתי מזה, עד שנכנסתי לאינטרנט וחקרתי, ומאז שיניתי את הרגלי האכילה שלי, אני לא אוכלת אוכל חריף, חמוץ ואוכלת מאכלים ספציפים ממש שכוללים: שניצל תירס'עוף רק בתנור, מרקים, אורז, עוף. לא אוכלת עגבניות או מטוגן, גם לא מוצרי חלב ולא חלב. לא שוקולדים או מתוקים בכלל. ומאז, למעלה מחודשיים שנעלמו הכאבים.
חשוב לציין, כי לפני כחודש וחצי בערך, חרגתי מסדרי אכילה אלו ללילה אחד שבו אכלתי אוכל חריף, והכאבים הופיעו באותו לילה באופו נורא הרבה יותר מהנורמלי.
הבעיה שלי היא כזאת: עשיתי בדיקת נשיפה למציאת הליקובקטר ולא נמצא חיידק, בדיקות דם תקינות, אולטרסאונד תקין. היום הייתי אצל רופאת גסטרו, היא אומרת לי שמאחר וכל הבדיקות תקינות, אין שום חשד לדלקת בקיבה או כיב קיבה. אני לא יודעת מה לעשות. אמרתי לה שקראתי על בדיקת גסטרוסקופיה, היא אומרת שמאחר ואין חשד, היא לא יכולה להפנות אותי לבדיקה זו שתסכן אותי, ושעליי להתחיל לשלב עוד מאכלים. אני מפחדת נורא מלאכול מאכלים כמו חלב וכדומה, בהקשר למה שקרה לי בפעם האחרונה שניסיתי לשלב ארוחות אחרות. אני בטוחה שהכאבים נעלמו בגלל שאני לא אוכלת מאכלים חומציים או מזיקים לקיבה. אינני מעוניינת לחיות ככה יותר. מאוד חסר לי חלב וגבינות, ובטוח שהבדיקות דם שלי כבר על הפנים בגלל שאני לא אוכלת טוב.
מה אני עושה עכשיו? לא רוצים להפנות אותי לבדיקה זו. אני לא יודעת איך לטפל בזה.
בתודה רבה!! מקווה שתוכלו לעזור לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באיזור הבטן העליונה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/03/2014יתכן תלונות קשורות לרפלוקס- מעבר חומצה מהקיבה לושט.
אנני יודע את גילך וזה חשוב.
יש אפשרות לנסות טיפול עם מדכאי חומצה כגון אומפרדקס אך יתכן מקום לגסטרוסקופיה בהאתם לגילך ותגובה לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילי הוא 21.6
דניאלה10/03/2014תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
דניאלה10/03/2014האם לדעתך עליי לשלב עוד מאכלים בסדר היום שלי?
קראתי טיפה על רפלוקס, והבנתי שזה יכול להעלם ע"י אכילה נכונה.. חשוב לציין כי לאחרונה רזיתי כ22 קילו.. האם הכאבים נעלמו אך ורק כי כרגע אני אוכלת אוכל מסודר? האם לפי דעתך אם אני אשלב מאכלים נוספים כגון- חלב הכאב יחזור?
ושאלה נוספת- אני יודעת שחלב סויה יכול להיות תחליף טוב לחלב. יותר טוב לקיבה. מה את אומרת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת.. - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/03/2014אני מציע להבדק אצל רופא גסטרו עקב הכאבים חוירידה במשקל.
לרוב החלק של תזונה בטיפול לא החלק העיקרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל רופאת גסטרו
דניאלה12/03/2014כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, הייתי אצל רופאת גסטרו, והיא אמרה לי שבגלל שהבדיקות דם תקינות, בדיקת אולטרסאונד תקינה, אין חיידק הליקובקטר, אין זכר או חשד לכיב קיבה.
לא היה לה מה להגיד לי.. היא רק אמרה שאני אתחיל לשלב מאכלים נוספים בתזונה שלי, אבל אני מפחדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אצל רופאת גסטרו - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק14/03/2014יתכן מעי רגיז ולזה היום מומלץ נסיון עם כלכלה low fodmap.
מציע לחפש בגוגגל- נושא מאוד חם היופ בגסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פילורי וMDMAרחל09/03/2014
שלום
הבעיה שלי החלה לפני כמה חודשים, כאשר הבחילות שחוויתי לא הניחו לי לאכול בתדירות וכמות טובה. בעקבות כך ירדתי במשקל ביותר מעשרה קילו. לפני כמה שבועות אובחן אצלי החיידק הליקובקטר פילורי. מיד התחלתי לקחת את הטיפול האנטיביוטי שעליו המליץ רופא המשפחה, הכלל שלושה סוגי אנטיביוטיקה, נוגדי חומציות ופרוביוטיקה. באחד הימים לקראת סוף הטיפול האנטיביוטי עשיתי MDMA, ולצורך כך הפסקתי (למשך פחות מיום) את כל שאר הכדורים הנ"ל. לאחר יומיים, ביום האחרון לטיפול האנטיביוטי התחלתי להיות חלשה מאוד. הרגשתי בחילה חזקה שהשתלטה על כל התחושה הכללית. לפעמים יש הקאות אך לרוב אין, רק הבחילה היא הנוראית. מקריאה בנושא הבנתי ששיבשתי את ממשק הסרוטונין שלי.
למדתי שלא כדאי לבלוע אמפיטמין בקירוב לנוגדי חומציות, ובמיוחד שלא אם יש לך הליקובקטר.
עבר כבר שבוע מאז, והבחילות לא מפסיקות ולא נותנות לחיות. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פילורי וMDMA - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/03/2014גם טיפול נגד החיידק יכול לגרום לבחילות.
אני לא יכול להציע משהו מעבר להמתין עוד ולהפנות לרופא המטפל לקבל טיפול נגד בחילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בבליעת רוקb07/03/2014
שלום,
מזה תקופה ארוכה אני חשה שיש לי קושי בבליעה של רוק בלבד. אין לי בעיה עם שתיית נוזלים מכל סוג שהוא וגם לא בעייה עם מזון. אני יכולה לאכול ולשתות כרגיל.
התחושה היא שיש לי תמיד ליחה בגרון, והבליעה היא קשה ביותר עד שלפעמים אני מרגישה שאני חייבת לשתות מים כדי להרגיע את התחושה הזו. זו תחושה שאני חשה תקופה ארוכה על בסיס יומיומי. תחושה לא נעימה ומלחיצה מאוד.
עשיתי בדיקה אצל רופא א.א.ג שאמר שהכל תקין, וגם תוצאות בדיקת האולטרסאונד יצאו תקינות.
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בבליעת רוק - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/03/2014יתכן בעיה של תנועה של הושט ומציע להפנות לרופא המתמחה בתחום של תנועה בושט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטורענת07/03/2014
שלום רב,
בבדיקת נשיפה יצאה תוצאה 7.1 .
האם המצב מחייב טיפול אנטיביוטי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטור - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/03/2014חצי מהמדינה מזוהם עם הליקובקטר ולא צריך לטפל בכולם.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטור
ענת08/03/2014רופאת המשפחה המליצה לי לקחת טיפול אנטיביוטי לכן אני פונה לפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה ב-HCV במגע מיניאריק07/03/2014
שלום ד"ר
אשתי חולה ב-HCV כרוני עם VIRAL LOAD גבוה מאוד, מצב הכבד תקין ונמצאת תחת מעקב.
לאחר קיום יחסי מין התגלה אצלי בפין פצע קטן מדמם. מה הסיכוי להדבקה במצב זה?
מתי אפשר לבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר דילגת עלי
אריק08/03/2014.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה ב-HCV במגע מיני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/03/2014ככלל הסיכוי של העברת הםטיטיס c לאחר יחסי מין קטן.
הסיכוי קיים אבל ואולי יותר גבוה עם פצע פתוח.
מציע לבדוק נוגדנים לhcv אצלך עכשיו ובעוד 4 שבועות.
אם חיובי חדש אז יש טיפול מאוד יעיל עם הצלחה של סביב 90%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)