מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת נשיפה HELICO PYLORIסיגל21/04/2013
שלום ,
בבדיקת קולוסקופיה התגלה חיידק, וקיבלתי אנטביוטיקה.
הבנתי שהחיידק עמיד לטיפול אנטביטיוטיקה.
הופנתי לבדיקת נשיפה והתוצאות הם:
ערכי ייחוס : שלילי - קטן מ- 5
אבקש לדעת מה פשר התוצאה.
ועוד שאלה: האם כדאי לקחת כדורי ביו (חיידיקים טובים)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת נשיפה HELICO PYLORI - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/04/2013מודבר על גסטרוסקופיה לא קולונוסקופיה.החיידק לא קיים ולכן לא צריך טיפול.
אין צורך לפרוביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדד19/04/2013
דר מלניק שלום
אימי בת 65 לאחרונה כאבים קלים בפי הטבעת,
בשעות הבוקר יציאות רגילות.
קצת כאבי בטן,
ממה לדעתך נובעים כאבים אלו?
תודה
דד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/04/2013קשה לתת איבחון מהמידע.
עקב הכאבים חשוב להבדק אצל רופא גסטרו.
יש מקום לשקול בדיקה של קולונוסקופיה בין היתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
דד20/04/2013האם במרפאתך ברחובות אתה מקבל מבוטחי לאומית כרופא גסטרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי C.T. בטןשירה19/04/2013
ד"ר שלום רב,
בת 55. רזה מאד. לא לוקחת כדורים כלשהם. לא אוכלת ג'נק פוד. עושה הליכות יום יומיות. לא שותה שתיה מוגזת אלא רק מים. לא מעשנת. לציין כי עברתי בדיקות דם להפטטיס ABC ותקין אנזימי כבד פעם מידי פעם מחוץ לתווך הנורמה אך לא יותתר מידי ופעם מתנרמל לגמרי.
כעט, עקב נימולים וזרמים בגוף שהחלו לפני כתשעה חודשים זה התחיל באזור החזה מצד שמאל מעין רטט פנימי ואני מרגישה ויברציה (כנראה) כי אותה תחושה מופיעה לי כמעין זרם קל בכל הגוף ותחושת נימולים עיקצוצים בכפות הרגלים ולא נמצא עדיין הבחנה לבעיה .
עברתי בירור אורטופדי, נוירולוגי, כירורג שד, שיצא תקין.
נשלחתי לאקו לב שיצא תקין.
עמוד שדרה צווארי וגבי - תקין.
מיפוי עצמות-תקין.
בדיקות דם-תקין.
כעט ביצעתי כאמור C.T. חזה בטן ואגן והתשובה:
הכבד מודגם במשערת 14 ס"מ עם צפיפות שומנית ללא נגעים וללא הרחבת דרכי מרה תוך כבדיות כיס המרה תקין.
שאר הבדיקה תקינה.
מה זה אומר הכבד במשערת (מה הכוונה משערת?) 14 ס"מ (לא גדול מידי) עם צפיפות שומנית? מה זה אומר? מה עלי לעשות? איזה בירור נוסף? מה המשמעות?
האם יש קשר בין סיפורי על נימול/זרמים /רטט תופעות מהסוג הזה לבין הממצא?
אודה לתשובתך.
ב ב ר כ ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי C.T. בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/04/2013הכבד הוא שומני והגודל סביר.
כבד שומני יכול להיות מהרבה דברים.
חשוב לשלל מחלה מטבולית הקשור לאגירת נחושת שמשפיע גם על הכבד וגם סיבוכים נירולוגיים.
המילה נקראת וילסון- ויש לבדוק בשלב ראשון חלבון בדם בשם צרולופלזמין ולעבור בדיקת עיניים מיוחדת- slit lamp.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ברצוני להוסיף ולציין
שירה19/04/2013ד"ר שלום רב,
תודה לתשובתך. בהמשך לכך רציתי לציין כי בשנת 2011 נעשתה לי בדיקה כפי שהמלצת CERULOPLASMIN (נחושת בדם), מקווה שרשמתי נכון, האם לבדיקה הזו התכוונת? בכל אופן הבדיקה יצאה תקינה.
האם זה מוריד את ענין החשד לוילסון לדעתך? ו/או שצריך לברר יותר כגון בדיקת עיניים וכו'?
לציין כי הרטט שאותו אני מתארת הינו רטט פנימי בגוף ולא חיצוני האם זה לדעתך עדיין מחשיד לוילסון? כי לפי מה שקראתי על וילסון לאחר שציינת זאת, זה משהו כמו פרקינסון, ואצלי הרטט ,זרמים, והתחושות הנוירולוגיות הינם תחושות פנימיות שאינן נראות כלפי חוץ.
האם בכל זאת המלצתך בעינה עומדת באם ביצעתי הבדיקה כאמור? ומה עלי לעשות לדעתך?
תודה מראש על סבלנותך האדיבה.
ב ב ר כ ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ברצוני להוסיף ולציין - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/04/2013הסיכוי לוליסון פחות ך חשוב להשלים בדיקת העיניים.
לא נראהלי ששאר התלונות קשורות למחלת כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במערכת העיכולX17/04/2013
סובל מעצירות ונפיחות בבטן
וסובל מריח שלשול לאחר יצאה מהשירותים
או ממצבי לחץ.
ואזור פי הטבעת נקי אין כל סימן לצואה.
בן 21* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במערכת העיכול - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2013יתכן מאוד מעי רגיז אך דרוד בדיקת רופא גסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומנייפית17/04/2013
שלום רב
האם כבד שומני משפיע על היציאות ? אם כן איך זה בא לידי ביטוי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2013אין קשר ליציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגלל כאבי בטן עשיתי בדיקת קולונוסקופיהרביד17/04/2013
שלום רב ,
אני בת 47 ולאחרונה סובלת מכאבי בטן ,בעיקר ברום הבטן אך לעתים דקירות בכל אזור הבטן העליונה והתחתונה ,נראה לי שזה גובר לאחר שאוכלת .
בבדיקת גסטרו' נמצא גסטריטיס ("ארוזיות נודולריות ").
הייתי אמורה לעבור קולונוסקופיה לפני מס' ימים .קיבלתי 3 דפים עם הסבר מפורט הכולל הכנה עם מרוקן ו,וכדורי לקסדין .בערב הראשון לקחתי בשעה שהומלצה אך בערב השני נזכרתי כ 3.5 ש' אח"כ .האם זה השפיע על ההתרוקנות ? כי עוד שעה לפני הבדיקה למחרת הרגשתי שלא התרוקנתי כמו שצריך ואולי זה יצר לחץ על הקיבה וכאבי בטן .
כמו כן ,אני נוטלת אומפרדקס בבוקר באופן קבוע .האם ביום הבדיקה לפי הכלכלה המומלצת מותר לי ליטול את הכדור ?באותו יום לא נטלתי ,אולי גם זה טרם לכאב הבטן .
שאלה אחרונה , ולא פחות חשובה :
לפני כחודש עברתי בדיקת גסטרוסקופיה .שאלתי היא האם זה חיוני להודיע לי דקה לפני שמרדימים אותי שאחד הסיכונים בבדיקה הוא גם מוות ? אותו רופא הוא זה שעמד לערוך לי את בדיקת הקולונו' ? אולי גם בגלל זה נלחצתי :-)
בסופו של דבר לא עברתי את הבדיקה,הרגשתי קוצר נשימה .הוסבר לי שאני בלחץ אך לא נרגעתי .יש איזו הכנה מנטלית שכדאי לי לעשות לפני הבדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולונוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2013לא נראה לי חשוב אם לקחת הכדור לקסאדין האיחור.
אין בעיה לקחת כדור אומפרדקס לפני הקולונוסקופיה.
הבדיקה בוצעה לאחר הסכמה מדעת כולל תופעות הלואי.
הן נדירות והיו מקרים של מוות- אך עוד יותר נדיר.
גם אם מסבירים לך איך לחסות את הכביש יש צורך להזהיר מפני מוות.
את לחוצה ולדעתי הסבר נפרד לפני הבדיקה יכולה לעזור ולקחת כדור הרגעה בלילה לפני כמו לוריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רביד18/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה לפני בדיקת קולונוסקופיה
רביד28/04/2013הייתי אמורה להפסיק לצרוך ירקות ודגנים 72 ש' לפני הבדיקה -כלומר החל מהיום בבוקר .שכחתי מזה ושמתי לב לכך רק עכשיו ( 23:15 ).בערך מ 18:00 -19:00 אני ללא הדברים הנ"ל. אני אמורה לעבור את הבדיקה ביום ד' הקרוב בשעה 9:00 .האם אוכל לעבור אותה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהאילנית17/04/2013
שלום רב, אבא שלי כבן 80 מאושפז בבהח.הוא סובל מחיידק בשם קלוסטרידיום דיפיצילה.הוא מקבל אנטיביוטיקה בשם ונקומצין.ברגע שמפסיקים לו את האנטיביוטיקה החיידק שוב חוזר ויש לו שילשולים.האם יש אפשרויות טיפול אחרות או נוספות? אבא לא מוכן לאכול כמעט כלום ותוך תקופה של חודש וחצי או חודשיים הגיע למשקל בסביבות 50 קילו. המון תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2013יש מספר טיפולים לקלוסטרידיום חוזר -כולל אנטיביוטיקה חדשה בשם ריפקסימין.
להתייעץ עם רופאי גסטרו המטפלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה - תגובה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/04/2013יש אופציה גם של מתן אנטיביוטיקה לתקופה ממושכת יותר וכולל הפסקה בהדרגה.
גם מתן פרוביוטיקה.
הטיפול למצבים הכי קשים הוא השתלת צואה מתורם בריא -על ידי מתן בזונדה והזרקה בקולונוסקופיה.
טיפול זה מוצלח אך לא מקובל כל כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה
אילנית18/04/2013אנא הרחב לגבי אפשרויות טיפול נוספות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק20/04/2013יש אופציות כמו שציינתי והטיפול של הקו האחרון הוא השתלת צואה .
קשה אירגונית לסדר את זה אבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעב תמידיעינת17/04/2013
אני בת 52, בריאה בד"כ, עושה הרבה ספורט, צמחונית ומקפידה לאכול אוכל בריא בארוחות קטנות כל כ- שעתיים.
לפני כשבוע התחילה לי תופעה מאד מציקה. תחושת רעב חריפה שקיימת כל הזמן - גם אם זה עתה סיימתי ארוחה.
כשעוברות כמה שעות, הרעב נהיה בלתי נסבל. לפעמים אני נהיית רעבה באמצע הלילה - דבר שמעולם לא קרה לי קודם.
להשלמת התמונה אציין מספר דברים שאיני יודעת אם הם קשורים לתופעה או לא - לאחרונה אני בהליכי "גמילה" מתרופת אפקסור, שנטלתי לא מעט שנים, נראה לי שעקב כך התחלתי לסבול מנדודי שינה (לילה או שניים בשבוע) ומגלי חום
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעב תמידי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק18/04/2013יתכן שיש קשר- מציע להתייעץ עם הרופא שנותן את התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה קטנהבלי שם16/04/2013
רציתי לציין שאני רק בן 28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה קטנה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/04/2013זה לא תקין וכן צריך בירור.
יתכן בעיה של דרכי המרה ולעתים עקב כבד שומני.
מציע לבצע אולטראסאונד של הכבד ובדיקות דם כולל anti-mitochondrial antibody.
לאחר מכן מציע בדיקה אצל רופא כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבדבלי שם16/04/2013
שלום רב!! בבדיקת דם שביצעתי נמצאה שרמת הggt של תפקודי הכבד שלי מגיע לרמה של 166 כאשר הגבול העליון הוא 55 הגעתי עם זה לרופא משפחה והוא אמר לי שאין צורך לחשוש ושה ggt אינו מדד שלוקחים בחשבון זה נראה לי מוזר ולא הגיוני שכן התיחסו לזה בבדיקות מעבדה ורופא אומר שאין צורך להתיחס לזה
לכן אני פונה אליכם אולי תכלו להגיד לי מה פשר הדבר האם עלי לדאוג שכן טווח זה נמצאה הרבה מעל הנורמה אולי פי 2.5 מעל הגבול העליו מה זה אומר מה עלי לעשות איזה בדיקות נוספות עלי לבצע ביקרתי אצל רופא מומחה והוא אכן אמר לי שיש לי בעיה בתפקודי כבד אני חייב עצה נוספת בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי כבד - תגובה
פרופ' דורון זמיר17/04/2013GGT הוא אנזים קופצני מעט (עולה גם בהפרעה מינימלית המעיד על בעיה כולסטטית. הוא משמש לעיתים כפרשן לALK PHOS גבוה ומבהיר לנו בעלותו שמקור זה האחרון כבדי-כולסטטי ולא מהעצם. אכן ערך גבוה כזה מצדיק בירור-כדאי לראות אם ההפרעה חדשה או וותיקה ולשקול US בטן להדגמת הכבד ודרכי המרה וכן בדיקות סרולוגית כבד וביחוד AMA יש לשלול שתיית אלכוהול ונטילת תרופות שיכולות לגרום לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בצד ימיןנסים15/04/2013
ד"ר שלום,
עשיתי גסטרו לפני שבוע וחצי. מצאו לי דלקת בושט + בקע סרעפתי 3-4 ס"מ. התחלתי לקחת נקסיום. מאז הגסטרו יש לי כאבים במותן ימין וגם בבטן בצד ימין (זה לא היה לפני הגסטרו). הייתי במיון ולא יודעים מה זה. עשו בדיקות דם וצילום רנטגן של הבטן ולא מצאו כלום. מה זה יכול להיות? מה אתה מציע? הפסקתי את הנקסיום ליומיים ובמקום לקחתי אומפרדקס אך זה לא עזר. חזרתי לנקסיום. מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות בצד ימין - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק16/04/2013סיבוכים מגסטרוסקופיה נדירים ביותר.
אם איו ממצא בצילום עוד יותר נדיר.
אהנני בטוח שיש קשר.
מציע בדחקה חוזרת אצל הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירה15/04/2013
שלום,
האם הטפיל blastocystis hominis יכול לגרום לרגישות ללקטוז?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/04/2013לדעתי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילוזיית ריחמאי15/04/2013
שלום רב,
זה כמעל חודש אני מריחה ריח שלניקיון באפי אשר אינו במציאות.
על פי הבנתי הסיבה יכולה להיות גסטרולוגית או נירולוגית(?).
פניתי אל רופא המשפחה אשר הפנה אותי לגסטרולוג(טרם הספקתי לקבוע תור) במחשבה שהסיבה היא חיידק בקיבה. איזה חיידק גורם לכך?
האם באופן חד משמעי ניתן לאמר שאין קשר נירולוגי?
מה עוד יכולות להיות הסיבות וכיצד אתם ממליצים לי לפעול?
אודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילוזיית ריח - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/04/2013ני לא חושב שזה סביר שיש קשר לקיבה. יש לבדוק אם יש מקור בחניכיים.
לא נראה שיש מקור ניורולוגי.
כדי בדיקה של רטפא אאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קולונוס'ופיה וירטואליתדריון15/04/2013
בעת בדיקה שעברתי היו הפסקות חשמל במכון ונאלצו להפסיק את הבדיקה מספר פעמים מיד בהתחלה. נאמר לי לחזור אחרי מס' ימים ושוב חזר העניין על עצמו. בכל יום נפחו את המעי עם אוויר ושחררו את הלחץ מספר פעמים.
האם הניפוחים החוזרים האלה עלולים לכשעצמם לגרום לנזק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קולונוס'ופיה וירטואלית - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/04/2013מאוד לא סביר שזה יגרום לנזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סבילות למזון??ירון14/04/2013
שלום רב,
אני בן 37 שוקל 75 קג. אדם בריא.
בשבועות האחרונים אני סובל מכאבי ראש בחילות וחולשה בלתי מוסברת. בדיקות דם תקינות. בשנתיים האחרונות אני סובל מצרבות בדיקת גסטרוסקופיה תקינה.
רופאת משפחה העלתה סברה שייתכן שמדובר באי סבילות למזון מסוים סוג של אלרגיה.
שאלתי כיצד ניתן לבדוק אי סבילות למזון?? האם בדיקות דם מיוחדות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סבילות למזון?? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק15/04/2013צרבת ללא סיבה ברוה יכול להיות חלק של מעי רגיז ולעתים גם יש כאבי ראש.
לא נראה לי סביר שקשור לרגישות לאוכל אך ניתן להוציא פרטים מסוימים מהדירטה ולבחון התוצאה- עם הכוונה של דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)