מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיית מים לעור בריאאביבית21/11/2012
שלום, רציתי לדעת איזה כמות של מים יומית מומלצת לצריכה בעונת החורף על מנת שהעור יראה בריא ורענן. האם זה מונע הווצרות קמטים בגיל צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מים לעור בריא - תגובה
דוד פרלה21/11/2012אביבית שלום,
בין 8 -10 כוסות ביום זו ההמלצה ,שתית מים בהחלט תורמת להזנת העור ולמניעת תופעות יובש וקמטים בטרם עת,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מצליחים לשתות כ"כ הרבה?
דניאל22/11/2012אני לא מצליחה לשתות מים זה ממש מגעיל אותי. יש להם טעם פושר ועכור. זה בסדר לשתות בחורף רק מיצים וקולה וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מצליחים לשתות כ"כ הרבה? - תגובה
דוד פרלה23/11/2012כן ,כמובן שמיצים טבעיים עדיפים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן גם אני לא
קרן26/11/2012מסוגלת לשתות מים מהברז - יש להם טעם לוואי נוראי, אבל תנסי אולי לשתות מינרלים, מי עדן טעימים מאוד (לי בכל אופן :) ולא הייתי ממליצה לך להתקיים ממיצים גם אם הם טבעיים - בכל זאת הגוף שלנו צריך מים מעבר לזה במיצים טבעיים יש המון סוכר ובטח ובטח שלא להתקיים מקולה או משתייה מוגזת אחרת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאק קרטוזיסאפרת18/11/2012
איך רפואה משלימה יכולה לעזור במקרה של סבוריאק קרטוזיס באזור האף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאק קרטוזיס - תגובה
אמיר קלי19/11/2012למיטב ידיעתי אין אפשרות לעזור לבעייה בעזרת רפואה משלימה.מומלץ לפנות לרופאי עור לבדוק לו פתרונות הם מציעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוז בפניםעדי15/11/2012
האם דיקור סיני או טיפול ברפואה משלימה ניתן לטפל בקופרוז? כמו כן בפגמנציה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוז בפנים - תגובה
דוד פרלה15/11/2012עדי שלום,
שתי הבעיות לא קלות לטיפול ברפואה משלימה,
בקופרוז ניתן להקל בעזרת צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון,
באבחון הסיני בקופרוז יש פעמים רבות תופעות של חום הגורמות לכלי הדם לבלוט יותר ,והטיפול עוזר להפחית אותם.
על פיגמנטציה קשה מאוד להשפיע ,יש משחות הבהרה רפואיות שאתה יכול להתייעץ עם רופא עור לגביהם,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן שנהליאור11/11/2012
שלום,
לפני מספר ימים בני בן השנה התחיל להתגרד בצורה קשה בראשו.
כמובן שבדקתי מספר פעמים ולא מדובר בכינים.
אין לו בראש שום נגעים (מלבד זה שהוא כבר פצע את עצמו מרוב גירוד)והעור שלו לא יבש במיוחד.
הרופאה חושבת שמדובר באטופיק דרמטיטיס. האם יש משהו טבעי שניתן לתת לו (במקום הסטרואידים עליהם המליצה)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה - תגובה
אמיר קלי13/11/2012הטיפול ברפואה סינית לאטופיק דרמטיטיס יעיל ועם אחוזי הצלחה גבוהים במיוחד ללא צורך בשימוש בסטרואידים
. נסה מוצרי קאמדיס להשיג בסופרפארם כמו כן יש קלינרל. וליפיקאר יש כמובן במקרים רבים צורך לראות את הילד ולהתאים הבחנה מדויקת יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצה או נגעים של הרפסבת-אל06/11/2012
שלום רב! לפני כ-5 ימים חשתי בגרד בגב העליון צד שמאל (קו החזייה). המקום נראה והרגיש תחילה כעקיצה לכל דבר,כשאר העקיצות שיש לי בגוף -יתוש רגילות. אך לפני יומיים הגרד התפשט ממוקד הראשוני שלו לצד המותן השמאלי עד למתחת לשד.
ועכשיו זה גם מקרין ודוקר לעיתים.רופאת משםחה ראתה את זה ואמרה שזוהי אלרגיה והמליצה על משחת סטרואידים ואנטיביטוקה-אוגמנטין במידה וזה ממשיך להתפשט.
רופאת עור היום העלתה את החשד שמדובר בהרפס.
אני נמצאת בהריון בשבוע 20 וחוששת מההשפעה על העובר . אני מדקרת אך לא סגורה על האבחנה.מה נכון כרגע לעשות ואיך לטפל באופן טבעי? ברור לי שמראה עיניים במקרה הזה הוא הכרחי אך אשמח לכוון לפחות. אין לי חום והמקום לא חם למגע.. רגיש מאוד!!
אשמח לתשובה מהירה,
בת-אל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה או נגעים של הרפס - תגובה
אמיר קלי13/11/2012אכן נראה שיש לך סוג של אלרגיה . הטיפול ברפואה סינית למצבים כאלו יעיל מאוד והשימוש בצמחים בטוחים לך ולעובר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעור?!אתי יאיר 2230/10/2012
שלום רב.
אחותי בת 18 היתגייסה אחרי יומיים של בכי
רגליה של אחותי היתנפחו כפות רגליה יותר נכון ויבלות גדולות
ואדמומיות! .... מזה יכול להיות??
ובהקשר לרגליה
הידיים ,הצוואר , הרגליים עצמם ....
נפיחות אדמומיות זה ניראה כמו אלרגיה אבל זה לא...
והגרון שלה התחיל להיתנפח .... החופל נתן לה פטור נעליים
אבל האם זה יעזור לה?!
אני ישמח לתשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעור?! - תגובה
דוד פרלה31/10/2012שלום,
פטור מנעליים יכול לעזור,יכול להיות שהייתה לה תגובה לא טובה לעור הנעל,בכול מקרה חשוב שתיהיה במעקב רופא עור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה בפניםעלמה28/10/2012
שלום,
אני בת 30 סובלת מפגמנטציה ורופא העור אבחן מלזמה בגלל הגלולות
הוא נתן לי מרשם לתרופה בשם hydroquinone אבל היא לא נמצאת במלאי בשום בית מרקחת והם לא יודעים מתי תשוב
מה האופציות שעומדות בפני בשלב זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בפנים - תגובה
אמיר קלי30/10/2012אכן מה שקיבלת מתאים ביותר לטיפול בבעיה
תבדקי שוב מתי תגיע או לחפש בבתי מרקחת שנשאר להם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וויטליגוסמדר24/10/2012
האם דיקור סיני עוזר לויטליגו?עד כמה?ואם צריך להוסיף הומופטיה או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וויטליגו - תגובה
דוד פרלה24/10/2012סמדר שלום,
הויטיליגו (בהקת )היא בעיה בעור הקשורה לתאי המלנוציטים, (אלו היוצרים את הפיגמנט בעור). ויטליגו הוא מצב של היעדר תאי מלנוציטים בעור (התאים המייצרים את הפיגמנט). אבל הסיבה לא ידועה , אחת התיאוריות אכן היא כי מדובר במחלה אוטואימונית שהגוף תוקף את תאי המלנוציט שלו, אך יש גם תיאוריה שאומרת כי הדבר נגרם מתאי עצב פגומים המפרישים חומרים רעילים ההורסים את המלנוציטים ויש תאוריה נוספת הטוענת כי אולי המדובר בפגם גנטי. מאופיינת בתהליך התפשטות כתמים לבנים על העור ובעיקר באיזורים החשופים לשמש.
הבשורה הטובה היא שאצל חלק מהחולים היא יכולה להיעצר ולא להתפשט יותר. כמחצית מהאנשים הסובלים מתופעה זו מפתחים אותה לפני גיל 20. לא יודעים מה הסיבה ולא יודעים איך לרפא אך רואים שהיא מופיעה יותר אצל אנשים עם מחלות אוטואימוניות. לכן הטיפול במחלה ממוקד בסימפטומים ז"א שיפור ההופעה של הסובל ממנה תוך שיחזור צבע העור לצבע המקורי .הטיפול בילדים מומלץ שלא יהיה אגרסיבי ומומלץ שיהיה מושתת על הסתרת הנגעים ומריחת מסנן קרינה.
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור [ דיקור לבד אנינו מספיק ]הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לשפר ולעזור למצב זה בעיקר לעצירת התפשטות הנגעים, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
מומלץ לא לשלב בטיפול הומהופטי כדי שתדעי מה עזר וכמה עזר,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבל הבלים של החזרת האיזון הנפשי
רן06/11/2012היי
אני חולה ויטיליגו מגיל 18 כיום בן 27
אל תאמיני לאמירות פלצניות של החזרת האיזון
זו תשובה שמי שרשם לך רושם בכל תשובה שלו.
ויטליגו היא מחלה בלתי הפיכה ולא ניתן לעולם עוד לרפא אותה.
לפני חצי שנה הייתי אצל מטפל אלטרנטיבי במחלות עור - רמי מור
שהוא הרמה הכי גבוה בעום במחלות עור.
והוא אמר לי במפורש את המילים האלה.
" אל תחפש תרופה או רופא כי הויטיליגו היא מחלה שלא תרופא בדור הזה "
ואת זה שמעתי מרופא עור גם כן ואני מאמין שזה הגורל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בפניםלונה21/10/2012
שלום וערב טוב בני בן 3, בשבוע האחרון החלו להופיע פצעונים בפנים שהתפשטו כפריחה בכל הפנים וגם מעט בידיים ובאיזור החיתול. רופא משפחה נתן פניסטיל טיפות פעמיים ביום. במשך 3 ימי טיפול לא חל שיפור. היום נבדק אצל רופא עור שנתן משכה אנטיביוטית אפלומיצין פעם ביום שכבה דקה. הבעייה שיש המון פצעים ומפוזרים בגוף ודיי קשה למרוח על הכל, מה גם שצריך למרוח נקודתית וקצת. בנוסף אני ממש חוששת למרוח לו אנטביוטיקה על כל הפנים, ובייחוד באיזור שמתחת לעיניים שכן הפצעים מאד מרוכזים בעפאפיים התחתונות. האם לדעתך זהו טיפול מתאים? כמה ימים יש להשתמש במשכה זו? תודה רבה על התמיכה ולילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בפנים - תגובה
אמיר קלי23/10/2012הטיפול מתאים. אם אין שיפור תחזרי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקים שחורים מתחת לעינייםלימי17/10/2012
שלום,
אני סובלת מאוד משקים שחורים מתחת לעיניים, הם מקנים לי כל הזמן מראה עייף
האם יש דרך לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקים שחורים מתחת לעיניים - תגובה
דוד פרלה18/10/2012שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן לילדמיכל09/10/2012
שלום רב,
יש לי בן בן 9 שיש לו נקודת חן אני חושבת מאז שהוא נולד , והיא גודלת כל הזמן היא היתה ממש קטנה ועכשיו היא כבר בגודל של קצת פחות מגרעין של לימון היא לא בגודל סימטרי היא מאורכת והיא כהה בפנים ומסביבה יש הילה כזאת בהירה, האם יש סיבה לדאגה?
קבענו תור לרופא עור אבל התור רק עוד חודש , יש לנו אפשרות לקבוע תור לרופא פחות טוב בימים הקרובים, האם יש אפשרות לחכות עוד חודש או להזדרז עם זה?
תודה מראש
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן לילד - תגובה
דוד פרלה10/10/2012נועה שלום,
הייתי מנסה להקדים ,מכיון שחוסר סימטריה ושינוי בגוון העור מחייב בדיקה רופא,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור פנים יבשעדי09/10/2012
אני לא יודעת אם זה בגלל שאני אחרי הקייץ ולא מרחתי קרם הגנה או לא, אבל בזמן האחרון אני מרגישה שהעור פנים שלי יבש וחסר חיים בנוסף הופיעו מס' כתמים כאלה כמו מהשמש (כמו שיש לזקנים על הידיים). מה אפשר לעשות כדי לגרום לו להראות יותר רענן וחיי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים יבש - תגובה
דוד פרלה10/10/2012עדי שלום,
צרייך להשתמש בקרמים של לחות והזנה בצורה קבועה,וקרמים של הגנה ביציאה לשמש כדי שלא יהיו עוד כתמים,
ניתן להתיעץ עם רופא העור לגבי קרמים להבהרת כתמים,
וניתן לשלב טיפול ברפואה סינית בצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון להורדת היובש בעור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בעור הפנים
שלי11/10/2012קודם כל כדאי שלמרוח קרם פנים איכותי מדי בוקר וערב, בנוסף אני יכולה להעיד על עצמי שהתחלתי לקחת לא מזמן תוסף שנקרא פיקנוגנול בהמלצת הנטורופתית שלי, גם כי הזנחתי קצת את העור שלי במהלך הקיץ, הוא בעיקר שומר על גמישות ולחות העור ושיפר את המראה של העור שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש
גלית19/10/2012קרם זה דבר חשוב, אבל כשהעור יבש באמת מה שחשוב זה סרום טבעי טוב.
אני משתמשת בסרום איכותי טבעי עם שמנים טובים וויטמינים מזינים את העור ואין מה להשוות למה שהיה מקודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה סרום מדובר? תודה
מעיין04/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש - בעיה פנימית
שירן23/01/2013ממה שאני יודעת רוב הבעיות של העור הן משהו פנימי.
ואם זה משהו חיצוני אז לרוב זה בגלל השמש. אבל לפי מה שאת מתארת זה מעבר לשמש. מהניסיון שלי כאשר היו לי בעיות, פתאום יבש, אפילו קצת משופשף (לא יודעת איך להסביר את זה בדיוק) אבל נראה לא טוב, אז הסבירו לי שזה קשור גם לתזונה שלנו. אחרי הכל מה שאנחנו אוכלים בא לידי ביטוי בגוף. בקיצר, אני התחלתי לאכול יותר ירקות, פרות, ויותר מאכלים טבעיים כדי לשפר את התזונה והעור. ובנוסף, גם לוקחת אומגה 3 (אני לוקחת את ה-950 של סולגאר כי זאת הכמות הכי גדולה של אומגה שיש) וזה מאוד טוב לעור ולעוד הרבה דברים, אבל לי הכי חשוב העור, וגם מונע את כל היובש, ועושה את העור חלק ונראה טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות יתרסימה04/10/2012
שלום רב,
אני לא יודעת אם נתקלתם פעם בתלונה כזו, ואני לא יודעת אם בכלל יש פתרון לבעיה שלי.
אני בחורה בגיל 25, בנתיים בהריון (אבל אני מניחה שזה לא קשור) ונורא מציק לי שאני רוב הזמן מגרדת בגוף, אני מרגישה שמשהו עקץ אותי או שיש לי משהו מתהלך על הגוף, אפילו לפעמים מתעוררת בלילה מגירוד ומדליקה אור כדי לוודא אם יש חרק או כלשהו אורגניזם במקום שמגרד לי, מעטים הם הפעמים שבאמת היה יתוש או עכבישון קטן! אך 90% לא רואה כלום!!
הרבה פעמים אפילו עושה מקלחת בתקווה שיקורר לי קצת את הגוף ושאהיה נקיה לגמרי.
אני נערה ששומרת הגיינה, הבית שלי נקי וגם שומרת על עצמי (כלומר הבעיה היא איננה חוסר נקיון).
אני מאמינה שאולי יתושים או חרקים או אורגניזמים הכי פשוטים שיש ואולי אינם נראים לעין, שנמצאים לרוב בכל בית וכל מקום אחר כמו עבודה וכולי הם מה שגורם לי לגרד. אך למה אני כן מרגישה את זה ואחרים לא! בעלי למשל יושן על אותה מיטה ולא מגרד לו כלום!!!
מה יכולה להיות הבעיה? והאם יש כזה דבר ״רגישות יתר״, ואם כן האם יש לזה פתרון?
תודה מראש,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות יתר - תגובה
דוד פרלה10/10/2012סימה שלום,
רגישות יתר של המערכת החיסון קיימת ,ויכולה להתבטאות בתחושות גרד ועיקצוץ,
טיפול ברפואה סינית הכולל דיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון יכול לעזור במצבים אלה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוויה בעור הפניםנעמה27/09/2012
שלום רב,,
בתי בת השנתיים וחצי נשרטה שריטה יחסית עמוקה בעור הפנים..
מרחתי לה משחה על דעת עצמי וניהיה לה כמו קוויה על כל המשטח שמרחתי.
מה אפשר לעשות על מנת שהאדמומיות והפצע יגלידו?
אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם האפשרי!!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוויה בעור הפנים - תגובה
דוד פרלה27/09/2012נעמה שלום,
עדיף שרופא עור או אחות תראה אותה ותמליץ על משחה רפואית,
כשהפצע נסגר את יכולה להשתמש בקלוקט משחה למניעת צלקות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיקכפיר.א22/09/2012
שלום לצוות המומחים,
ברצוני לדעת מה לעשות כשיש החמרה ניקרת בעור
באמת שכבר ניסיתי הכל,
בתקופה הזו של השנה עוד לא חוויתי החמרה כזאת במשך כל חיי
תודה על עזרתכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק - תגובה
אמיר קלי24/09/2012האם ניסת טיפול ברפואה סינית ?אחת ההצלחות הגדולות של טיפולים ברפואה סינית זה לבעיות של אטופיק דרמטיטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)