מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליכן פלנוסעדי08/05/2012
שלום, קראתי תגובה שנכתבה ע"י מר דוד פרלה בנוגע לליכן פלנוס, ממנה אני סובלת בגלים למעלה מ 15 שנים, ולפיו חשיפה לשמש עלולה לעורר את ההתפרצות. ולשאלתי, מדוע שולחים אותנו המטופלים לפוטוטרפיה הרי מדובר בסופו של דבר בקרינה ולא משנה כמה תבודד את המזיקה מהמזיקה פחות? דבר נוסף, יתכן שמה שמעורר את הליכן הוא שימוש בכדורים כמו משככי כאבים, אנטיביוטיקות וכו'..? שמעתי על כך לראשונה רק לפני כחודש ביעוץ פרטי וזאת למרות שיש לי ותק מגיל צעיר כולל אישפוז יום בתל השומר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
רונית08/05/2012אני מאד מזדהה עם מה שרשמת.
לי ככל הנראה זה פרץ בגלל אטופן שקבלתי אבל לא בטוחה.
אני עשיתי פוטותרפיה בבייליסון שגרמה לי להמון כתמים חומים
והפסקתי מייד.
עכשיו מקבלת טיפול בשתיה עם משחה מיוחדת שנקראת פסורליט
שמצאתי בגוגל יש שיפור מעולה בהמון מקומות.
מאד ממליצה לך לא להחשף לשמש.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס - תגובה
דוד פרלה14/05/2012עדי שלום,
מנסיוני ישנם מטופלים שחשים החמרה בחשיפה לשמש,ויש כאלה שחשים דווקא הקלה בחשיפה מתונה בשעות אחה''צ או בוקר מוקדם,,
כך שקשה לדעת כל אחד לפי נסיונו ,
בכל מקרה בפוטתרפיה מדובר בקרינה מסוג שונה,אנני מומחה לפוטותרפיה אך בהחלט ראיתי מספר גדול של מטופלים שדיווחו על שיפור כתוצאה מהטיפול,
קשה לשים את האצבע על גורם וודאי מסוים שמוציא את הליכן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בבטן הריוניתאלונה30/04/2012
שלום,
אני בחודש רביעי, מתגרדת בבטן,
הבנתי שיתכן שיש קשר למתיחה של הבטן ונאמר לי כי יש שמן (אולי נבט חיטה)
שעשוי לסייע הן בגירוד והן במניעת סימני מתיחה.
אכן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים בבטן הריונית - תגובה
אמיר קלי02/05/2012יתכן אך מומלץ לבדוק אצל רופא עור קרם אדרמה או תחליב לחות מרגיע של קאמדיס יכולים לעזור בינתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחותירדן23/04/2012
אני בת 17 מסירה שיער כבר שלוש שנים מבית השחי באמצעות שעווה. כבר שנה בערך יש לי כמו גוש קטן כזה בבית השחי הימני שנבע מהסרת שיער (הורדתי ויום אחרי זה הופיעה הנפיחות). לאחר הסרת השיער האחרונה שעשיתי (מוצ"ש) כואב לי באזור. אני מורידה שיער מהאזור פעם בכמה זמן בשעווה.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות - תגובה
אמיר קלי24/04/2012לאחר הורדת שיער מתפתחים לעיתים פצעים בשורשי השיער טיפול מקומי של משחות אנטיביוטיות וכד יכול לעזור פני לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוראה לילדה בת 7מגי23/04/2012
שלום רב.
לבת אחותי בת ה-7 יש סבוראה.
המחלה הופיעה עוד בהיותה תינוקת בת מס' חודשים, מאחורי האוזן וטופלה בקרם.
נכון להיום מצבה החמיר והמחלה הופיעה גם כקשקשת בראש ואל העפעפעים.
לעיתים מופיע אודם בטבור.
כיצד מומלץ לטפל במחלה והאם יש טיפול שיסייע להעלים את המחלה לחלוטין?
שמעתי כי קיימת אפשרות לניתוח שאינו מסובך לפתור את הבעיה.
אודה לקבלת תשובה וייעוץ למי ניתן לפנות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראה לילדה בת 7 - תגובה
אמיר קלי24/04/2012סבוריאה מטופלת היטב ובאחוזי הצלחה גבוהים ברפואה סינית על ידי תמציות צמחים ומשחות על בסיס צמחי.לא ידוע לי על ניתוח ש"פותר" את הבעייה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן לבנדר ואלרגיהנעמה22/04/2012
קניתי שמן לבנדר כדי לנסות להעלים כתמים בעור (בילדותי היתה לי אסטמה של העור, אך כיום זה "רדום")
כל גירוד או חצ'קון שעובר משאיר לי סימן ואפילו עקיצת יתוש משאירה לי כתם שעובר רק לאחר חודשיים...
אבל!! יש לי כל סוג של אלרגיה אפשרית .... ונזלת כרונית ..
אני אלרגית לקרדית אבק הבית, פרוות חתולים/כלבים, ועוד דברים.
השאלה שלי, היא האם זה בטיחותי בשבילי להשתמש בשמן?
יצא לי לקרוא שזה לא מומלץ למי שיש אלרגיות ...
בנוסף, קניתי גם שמן עץ התה, ובחנות נאמר לי שאפשר לערבב עם שמן זית, זה בסדר אם אשתמש בשמן זית שקונים מהסופר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן לבנדר ואלרגיה - תגובה
אמיר קלי23/04/2012שמן לבנדר עלול להיות אלרגני למי שיש לו נטיה אלרגית.שמנים בטוחים יותר לטיפול בכתמים הללו הם שמן חוחובה ושמן אבליפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפנים ובצידי הלסת+פצעים מוזרעידן18/04/2012
שלום רב
לפני כחמישה חודשים הופיעו בפניי שני פצעים שנראו כמו פצעים רגילים ומשום מה לא עברו, באותה תקופה קיבלתי צו מילואים לחודש והחלטתי לעשות טיפול שורש לפני (לא יודע אם זה קשור). במילואים הרגשתי חולשה ועייפות כרונית ולא התקלחנו שבוע והפצעים החמירו והפנים שלי התנפחו היתה לי לימפה נפוחה בצד ימין מתחת לאוזן.
מאז אני בטיפול כבר 4 חודשים, הייתי אצל 2 רופאי משפחה,אצל אף אוזן גרון, רופא עיניים, רופא שיניים,2 רופאות עור והמטולוגית!!! עשיתי 4 בדיקות דם, בדיקות שתן, משטח גרון, אולטסאונד ורנטגן ושום דבא לא זז!! מצאו לי שרידים של מחלת הנשיקה שעברה לטענתם הרופאת עור אמרה לי שהיא לא יודעת מה יש לי אבל זה לא אקנה .
הפצעים יורדים וחוזרים אחרי יומיים שלושה, הפלימפה מתחת לאוזן ירדה אך הפנים עדיין נפוחות ואני כבר לא מזהה את עצמי במראה, לאחרונה יש לי גם חריקות באזור חיבור הלסת ממש ליד הנפיחות באזור הפאות.
אני כבר לא יודע מה לעשות אני אשמח להכוונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפנים ובצידי הלסת+פצעים מוזר - תגובה
דוד פרלה20/04/2012עידן שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוזנתי17/04/2012
שלום,
לבן זוגי יש קופרוז ליד האף קרוב לאישון-איזה טיפול מומלץ לעשות להעלמת הקופרוז?
הוא מעשן,בהיר עור,תזונה לא מאוזנת.
האם להזהר בחשיפה לשמש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוז - תגובה
דוד פרלה18/04/2012נתי שלום,
העבר את השאלה גם לורום רואת עור אסתטית,
יש להיזהר מחשיפת יתר לשמש ולמרוח קרם הגנה,
טיולים בדיקור וצמחי מרפא סיניים הניתנים לאחר אבחון יכולים להקל על המצב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרא16/04/2012
שלום דוקטור
אני בן 18 וסובל מהזעת יתר בכפות הידיים. אני רוצה לטפל בכך באמצעות הזרקת בוטוקס אולם זהו טיפול יקר מאוד ולכן רציתי לשאול האם אתם מכירים ביטוח פרטי או ביטוח מסויים באחת מקופות החולים שמחסה את זה בצורה טובה אשמח אם תגידו לי מי מכסה את הטיפול הכי טוב. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
אמיר קלי17/04/2012צטער אין לי שום מידע בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומותאנה06/04/2012
שלום .
עשיתי אפילציה בכל איזור החזה , נישארו נקודות ואני נורא מפחדת שזה פיגמנטיה ושהם לא יעברו . הבנתי שצריך לטפל בעור כמה שיותר מהר אבל עברו חודשיים אני מאוד מקווה שזה לא מאוחר .
איזה טיפול אני צריכה לעשות כדי למזער את הנזקים ? איזה משחה לקנות ?
פניתי כבר למטפלת והיא אומרת שזה יעבור מתישהו .אני לא מאמינה יותר לשום קוסמטיקאית . עשיתי בעבר הסרת שיער בקרן אור ועד עכשיו יש לי כתמים מכוויות .
אשמח לעזרהההה.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות - תגובה
אמיר קלי08/04/2012יש לפנות לרופאי עור שמתמחים ברפואה אסטטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפתדניאל04/04/2012
הקרקפת שלי ממש ממש שומנית, אין לי קשקשים או קליפות ענקיות כאלה עליה או משהו כזה, היא פשוט ממש שומנית והשיער עצמו סופר דופר יבש. השומן הזה אמור להיות על השיער לא? אז למה הוא נתקע על הקרקפת? ומה אפשר לעשות עם זה? איך לשפר את המצב?
גם השומן הזה מגיע רק עד איזה 2-3 סנטימטרים מהשיער שצמוד לראש ומשם הוא כבר מתחיל להיות ממש ממש ממש יבש ומגעיל, כאילו ייבשו אותו עם אוויר חם.
אני לא עושה פנים, צבעים..כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
דניאל04/04/2012אמרת לחברה שלי שדיקור סיני יעזור לה הוא יכול לעזור גם לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקפת - תגובה
דוד פרלה04/04/2012דניאל שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא [להורדת שומניות הקרקפת ]שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית עורמרדכי02/04/2012
שלום ד"ר,
אני בחור בריא בן 24. מזה 4-5 שנים אני סובל (במיוחד בחורף) מגירוד בחלק התחתון של הפין בעיקר באזור שקרוב לשק האשכים. מופיעות שם בליטות קטנות שלא עוברות.
לעתים אני מורח קרם פוליגנום להרגעת העור, שזה אומנם מרגיע את הגירוד, אך הבעיה כשלעצמה אינה חולפת לצמיתות ותמיד חוזרת שוב ושוב ושוב.
מה אבחנתך והצעתך בנושא?
תודה,
מרדכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית עור - תגובה
אמיר קלי04/04/2012יש צורך בבדיקה במרפיאה על מנת לקבוע הבחנה.בכל אופן תופעות של גרד שונות מטופלות בדרך כלל היטב על ידי צמחים תוספי תזונה ומשחות על בסיס צמחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם כהה בעור- מה אפשר לעשות?שחר01/04/2012
אני בת 20 וכבר כמה שנים שיש לי בישבן כתם כהה יותר (יחסית גדול וריבועי),
הוא לא נגרם מחשיפה לשמש כיון שגם בים ובבריכה אני לובשת מכנס קצר מעל הבגד ים.
ממה הוא נוצר, ואפילו חשוב יותר, כיצד ניתן להפטר ממנו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כהה בעור- מה אפשר לעשות? - תגובה
אמיר קלי04/04/2012בנושא כתמים כדאי לפנות לרופאי עור המתמחים ברפואת עור אסטטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפתדניאל24/03/2012
איזה טיפולים יש לקרקפת שלא מייצרת לחות כמעט ובכלל לשיער? באיזור האחורי של השיער היא לא מייצרת בכלל, לחלוטין לא. בשאר השיער מייצרת מעט מאוד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת - תגובה
דוד פרלה24/03/2012יעל שלום,
נראה שמה שאת מתארת הוא סבוריאה מן הסוג היבש,קרם לחות של קמדיס לקרקפת יכול לעזור במצב זה,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה?! באמת? אבל
דניאל25/03/2012אבל הקרקפת שלי בכלל לא מגורית, אין אדמומיות, וקליפות עור בטח שלא כי כמעט ולא מופרש חלב. מעולם לא שמעתי על סבוריאה "הפוכה". יש לזה שם מדעי? כי אני לא מוצאת על זה חומר באינטרנט.
תודה רבה
אגב, אני מטופלת כבר חודשיים אצל מדקרת ואמנם יש שיפור בשיער, והוא נראה יותר נורמאלי, אבל הוא רחוק מלהיות בריא, הוא יבש כאילו עשיתי לו פנים במשך שלושים שנה בלי מסיכות, ואחר כך גם חטפתי מכת חשמל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה?! באמת? אבל - תגובה
דוד פרלה26/03/2012יעל שלום,
סבוריאה יכולה להיות לא דלקתית כשהיא דלקתית היא נקראת סבוריאה דרמטיטיס ,ומאופיינת ביובש וקשקשת קלה [נפוץ מאוד ]
,יכול להיות שיש לך גם יובש בלי סבוריאה,בכל מקרה הקרם לחות שהמלצתי לך טוב למצבים אלה,וגם שימוש פנימי באומגה שלוש לאורך זמן יכול להקל על המצב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנטיקה
דניאל01/04/2012האם המצב הזה יכול להיגרם מחוסר איזון של הורמוני המין? כי קראתי על זה פה ושם ואצלי יש עודף בטסטוסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגנטיקה - תגובה
אמיר קלי02/04/2012סבוריאה בהחלט נגרמת במקרים רבים מעודף הורמונים אנדרוגניים כמו טסטוסטרון.הטיפול ברפואה סינית מאזן במקרים רבים את עודף ההורמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרית עור בילדה בת 3קרן18/03/2012
שלום רב,
ביתי סובלת מזה כ-3 שבועות מפטרייה עורית באיזור הישבן וכעת
הפטריה מטפסת לגב ולרגליים.
הפטרייה עגולה ובמרכזה לבנה. בולטת בעיקר בזמןרחצה במקלחת.
מה הסיבות להופעת הפטריה ?
האם יש קשר לתזונה?
בהיותה תינוקת סבלה מפטרייה אחרת שהופיעה על החלק האחורי של הלשון שנל.
פטרייה לבנה. האם יש קשר בין המקרים?
תודה רבה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרית עור בילדה בת 3 - תגובה
אמיר קלי18/03/2012האם אובחן בבודאות כפטריה? מי אבחן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי פניםציקי14/03/2012
שלום,
הנני אישה בגיל 65 שומרת על עור הפנים, לעיתים קרובות מופעים אצלני פצעים מתחת לעור, וגם מעט מעל העור. אני חושבת שזה קורה לי בגלל ניקוי הפנים בחומרים לא נכונים
כשאני מורידה איפור. אני אלרגית מאוד(סובלת מאסתמה)אולי יש קשר
אשמח אם תוכל להדריך אותי באיזה חומרים להשתמש, בכללית יש לי עור יבש
מודה לך מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי פנים - תגובה
אמיר קלי18/03/2012מומלץ לרגישות כמו שאת מתארת להשתמש בסבון CETAFIL המיוחד לעור רגיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)