מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בננו בן 4 סובל מאסטמה של העורהדס20/09/2012
שלום רב,
בננו בן ה-4 בחל באחרונה לסבול מגרד בעור. לאחר שגירד , המקום הזדהם והוא נזקק לטיפול אנטיביוטי. לפני כשבוע רופא עור אבחן את הבעיה כאסטמה של העור.
בננו מטופל בהידרותרפיה (התעמלות במים) והרופא אמר שהמים בבריכה - מדובר בבריכה טיפולית עם מים חמים - גרמו לבעיה.
האם עלינו להפסיק את הטיפול בבריכה?
אם אפשר ללכת - כיצד עלינו לנהוג? האם יש משחה למרוח או סבון מומלץ?
הבנתי שזו מחלה שתשאר עמנו לזמן רב....
בברכה, הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בננו בן 4 סובל מאסטמה של העור - תגובה
אמיר קלי24/09/2012מים מייבשים את העור ושהייה ארוכה בבריכה בעייתית למי שיש אסטמה של העור.כדאי להתייעץ עם הפיזיותרפיסט ולראות אם ישנן דרכים אלטרנטיביות לטיפול שלא כוללים מים.בנוסף ראוי לציין שאסטמה של העור מטופלת בצורה מוצלחת על ידי רפואה סינית וכדאי לפנות לטיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול משונה על השפתייםשיר17/09/2012
שלום לפני 3 שבועות בערך נהיתה לי נקודה אדומה על השפה התחתונה מצד שמאל.. בהתחלה לא התייחסתי לזה אבל זה המשיך לגדול ולגדול.
בגלל שזה לא גירד לי הנחתי שזה לא הרפס כי זה גם לא נראה כמו שום הרפס שראיתי. לפני שבוע זה ממש גדל והפריע לי והלכתי לרופא משפחה שטען שזה הרפס שהזדהם ונתן לי משחה "פוליקוטן". אמנם ה"גידול" הפסיק להתפתח אבל לא ירד ונראה אותו דבר- אני מורחת את המשחה הזו כבר 5 ימים וזה לא עוזר!
מה זה יכול להיות? האם זו שומה? או אולי גידול כלי דם? זה נראה מאוד רע (ומביך ביותר)
זה בולט כמו שומה וממש אדום, לא מגרד אבל התחלתי לחוש עיקצוצים מעט כואבים אתמול והיום.. (לא משהו רציני זה נמשך כמה שניות ועובר)
תעזרו לי בבקשה
תודה רבה רבה,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול משונה על השפתיים - תגובה
דוד פרלה19/09/2012שלום
נשמע כמו הרפס עקשני .
פני לרופא עור לאבחון נוסף,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טיפוח העורהדס09/09/2012
רציתי לדעת, האם יש מוצרים טבעיים, שיכולים לעזור לטיפוח העור. אני בטוחה במליון אחוד שיש כל כך הרבה מוצרים שעוזרים לעור להיות יותר יפה, משהו כמו גמיש, קורן.. השאלה היא על אלו ויטמנים צריך לשים לב בקשר לעור, והאם יש המלצה על מוצר טבעי או משהו בסגנון שיכול לעזור לעור להראות טוב יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה....?
הדס10/09/2012זה פורום פעיל נכון...? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על טיפוח העור - תגובה
דוד פרלה12/09/2012מור שלום,
ישנם המון חברות טובות עם מוצרי טיפוח לעור,המוצר צריך להיות מותאם לסוג עור שלך -יבש או שמנוני,
ויטמינים חשובים לעור הם A,E,K,D, וביתא קרוטן, ויטמינים אלה אחראיים על שמירת הריריות ויצירת העור בגופינו,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!!ש.ע03/09/2012
בס"ד
היתה לי התקפת כיניי יונים בבית שהגיעו מקן של יונים שהיו על עדן החלון.לאחר ריסוס בבית התברר שעלתה עלי כינה נכנסה לי מתחת לעור והטילה בתוכי ביצים וזאת גיליתי לאחר שבועיים וחצי כאשר הם בקעו ממני!!השתמשתי בסקביצין למשך שבוע חזרתי שוב לרופא עור שאמר לי שזהו אני בריאה ואף הביא לי אישור עבודה למרות שאני התלוננתי על הרגשה מוזרה בגב כאילו משהו הולך שם.ושוב כמו שחששתי הביצים בקעו לאחר שבועיים וחצי וכך עבר לו חודש וחצי שאני עדיין נושאת אותם ומרגישה מצורעת מנסה משחות ללא הועיל עכשיו רופא משפחה הביא לי דואו-סקביל מקווה שזה יעזור!!
ואם לך ד"ר יש משהו אחר להציע אני אשמח מאוד כי זה מאוד מאוד דחוף!!
הסימנים לכך הם:חתכים בפרקי האצבעות,עקיצות כמו נשיכות,יובש נקודות שחורות (כך הם נראים) וכמובן גרד
תודה מראש ש.ע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף!!!! - תגובה
אמיר קלי03/09/2012לרפואה הסינית אין מה להציע בבעיה שאת מתארת. צריך להשתמש בחומרים שקיבלת עד הכחדת הכינים לחלוטין .להקלה על הגרד אני יכול להמליץ על מוצר של קאמדיס שנקרא תחליב מרגיע מסדרת topic. אפשר להשיג בבתי מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה?ליאור29/08/2012
איך ניתן לטפל בסימני מתיחה קיימים, אם בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה? - תגובה
דוד פרלה30/08/2012שלום
העבירי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות במפשעהיצחק21/08/2012
אני בן 37
לאחרונה גיליתי מעין גבשושית קטנה במפשעה הלכתי לרופא עור אשר נתן לי
אנבטיביוטיקה רוליד ומשחה היקומיצין או משהו דומה
לאחר 10 ימים של טיפול התופעה לא חלפה ואף הופיעה כמה גבשושיות קטנות חדשות
חזרתי לרופא אשר רשם לי שוב משחה טרידרם
ואמר לי למרוח 10 ימים ושאם המצב יחריף לקחת שוב את הכדורים של רוליד
הגבשושית העיקרית שממנה זה התחיל כעת אדומה למרות שלפני כן היא לא הייתה ואף היא כואבת וזה מפריע
אינני לוקח את הכדורים ולא את המשחה מכיוון שאני סבור שאם הכדורים לא הועילו בפעם הקודמת למה שיועילו כעת ?
למי עליי לפנות ומה עליי לעשות ?
זה מאוד מטריד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות במפשעה - תגובה
אמיר קלי21/08/2012ציסטות במפשעה קשות לטיפול.אני ממליץ לך בכל זאת לקחת את הטיפול שהומלץ לך ובמידה ולא יעזור ניתן לטפל בבעייה בעזרת רפואה סינית (צמחים ומשחות מקומיות על בסיס צמחי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים על העורסמדר21/08/2012
שלום,
לפני כחודש החלו להופיע לי כתמים לבנים על העור באזור האגן ( לא ברורה הסיבה, ייתכם מיובש ומחשיפה לשמש). הייתי רוצה לדעת האם אזומד ג'ל 4% מתאים גם להעלמת כתמי עור לבנים או שמא מתאים רק לכתמי עור חומים? אציין שעל גבי השפורפרת מציין הבהרת כתמי עור חומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים על העור - תגובה
אמיר קלי21/08/2012לשם תשובה יש צורך באבחון של רופא עור.על כל מקרה ברפואת עור משלימה אין לזה מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה מאד לתשובתכםדנה07/08/2012
שלום רב,
לפני חודש בני בן החצי שנה נשרט בפנים.
השריטה היתה מעט עמוקה. לא הזדהמה ולא הותירה צבע שונה אך נותר סימן עומק. כיצד ניתו לטפל בצלקת העומק הזו ולטשטש אותה או להעלימה?
בכל מקום אחר בגוף הדבר היה נחשב למינורי אלא שבפנים הדבר בולט.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה מאד לתשובתכם - תגובה
אמיר קלי12/08/2012אני יכול להמליץ על מריחת שמן אבליפיכה שיש לו השפעה טובה על איחוי וטשטוש צלקות.במקביל כדאי לבדוק עם רופא עור ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה מפני קרני השמששלי02/08/2012
שלום,
לאחרונה התחלתי להקפיד יותר על החשיפה שלי לשמש, לים אני הולכת כבר בשעות אחר הצהריים כשהשמש לא חזקה כ"כ. בנוסף אני מקפידה על שתייה מרובה וגם על מריחת קרם הגנה ביציאה מהבית.
רציתי לדעת כיצד בנוסף ניתן להתגונן מפני השמש או שמה שאני עושה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני קרני השמש - תגובה
אמיר קלי06/08/2012מומלץ גם כובע ,משקפי שמש ובגדים עם בדים נוחים שמכסים שטחים גדולים של הגוף וכמובן לשבת בצל .משעה 17 הסכנה פוחתת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה מבגד ים?סיגל31/07/2012
שלום,
בתקופה האחרונה שאני הולכת לים או לבריכה או לאיזור מים מתוקים לאחר שאני מורידה את הבגד ים מופיעה כמעין פריחה אדומה בגוף המלווה בגירוד. במשך 3-4 ימים אני מורחת קרם גוף ולאחר תקופה זו חל שיפור ואף הפריחה נעלמת.
האם הפריחה יכולה להיות מהבגד ים? או שזו יכולה להיות מסיבה אחרת.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מבגד ים? - תגובה
אמיר קלי01/08/2012ייתכן שזה בגלל בגד הים ואת מגיבה תגובה אלרגנית לבגד הים המסוים הזה.נסי קודם כל להחליף לבגד ים אחר.סיבה אחרת היא אפשרות של דרמוגרפיה -תגובה אלרגנית לבגדים צמודים המעידה על תגובתיות אלרגנית של המערכת החיסונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף שלא יורדדן31/07/2012
שלום..
שאלה קטנה, אשמח לעזרה :D
הצבע עור "המקורי" שלי הוא די לבן, אבל אני די שזוף.
אני לא נחשף כמעט לשמש כבר מעל לחודש אבל עדיין השיזוף בידיים ובפנים לא נעלם.
בנוסף הבטן והחזה שלי לא שזופים אבל הם לא בצבע העור המקורי שלי (כמו בירכיים לדוגמא)
והבטן כבר לא הייתי חשופה לשמש כבר מעל שנתיים, אבל עדיין העור לא מגיע לצבע המקורי שלו..
יש דרך אולי לזרז את הורדת השיזוף? (בנוסף לאי חשיפה לשמש, מה שאני עושה גם ככה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף שלא יורד - תגובה
אמיר קלי31/07/2012ישנם קרמים של הבהרה טבעיים נסה לבדוק אצל מומחים לרפואת עור אסטטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים מוזרים בידיים כבר 10 שניםאסף29/07/2012
שלום ,
אני בן 66 שסובל כבר 10 שנים מהופעת כתמים שמופיעים ונעלמים בידיים.
כאשר הכתמים מופיעים הם מגרדים וגורמים לסבל רב.
לעיתים הכתם מתפשט על כל היד ונראה כמו כוויה.
התייעצתי עם רופאי עור , ביצעתי בדיקות דם מגוונות , וגם ביצעתי ביופסיה אך הכל יצא תקין ולא קיבלתי אף הסבר או תשובה לבעיה.
אני במשך 40 שנה עישנתי סיגריות.
היום אני כבר לא מעשן , אך הכתמים הופיעו גם כאשר עישנתי סיגריות.
אני מצרף תמונות של הידיים.
אנא עזרתכם.
אני נואש.
תודה אסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים מוזרים בידיים כבר 10 שנים - תגובה
אמיר קלי31/07/2012מכיון שאין הבחנה אין לי אפשרות לייעץ לך מה לעשות.מציע לפנות לרופא עור בכיר לייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסאטופיק25/07/2012
שלום,
בילדותי אובחנתי עם קונטקט דרמטיטיס (עם חשד לאטופיק). כיום אני בצבא, ולאחר בדיקות אלרגיה אובחנתי עם אטופיק דרמטיטיס. התחלתי לבדוק את כל התהליך בצבא כי התחילה לי החמרה משמעותית בעקבות יציאה לשטח, הזעה מרובה, תנאי מחייה וכד'..
לפני תקופה מסוימת התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון. רציתי לדעת האם יכול להיות קשר בין ההורמונים המצויים בגלולות לבין ההחמרה של האטופיק? אני לא יודעת להגיד בוודאות, אבל יכול להיות שהתאריכים מעט חופפים.
אשמח אם תענו תעזרו לי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס - תגובה
דוד פרלה02/08/2012שלום,
באטופיק יש מרכיבים סביבתיים רבים שיכולים להחמיר את המצב, לא נפוץ לראות את ההקשר לגלולות אך מבחינת רפואה סינית כול יציאה של הגוף מאיזון במיוחד אם יש היסטוריה של אטופיק יכולה להשפיע על מערכת החיסון והתגובה האלרגית,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור משחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון על ידי מומחה לעור יכולים להקל משמעותית על המצב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי פטרת בגב ולפעמים בבטןעידן20/07/2012
אני אספר ברשותכם על עצמי. בן 18 וחצי, טבעוני מזה שנתיים, רו פודיסט 80/10/10 של ד"ר דאגלס גרהאם 3 חודשים (פירות וירקות חיים בצורותם השלמה בלבד, אגוזים, זרעים ועלים בצירופים נכונים, The 80-10-10 Diet). שומר על הבריאות ומתאמן דרך קבע.
מדדים בבדיקת הדם תקינים לחלוטין נכון ליום ראשון (וכך גם היו תמיד..). כולם (חוץ מויטמין D אבל התחלתי לקחת טיפות, 2000 יחב"ל ליום).
תרופות: פריזמה לטיפול ב-OCD במינון נמוך יחסית (40 מ"ג ליום)
היגיינה: רחצה כל יום וסיבון האיזור.
אין שום בעיה אלרגית עורית. האלרגיה היחידה שלי זה קצת לקרדית האבק, וזה רק כי שלחו אותי מצה"ל לעשותב בדיקות.
בכל קיץ מתחילה לגדול לי מין פטריה על הגב מאז שאני זוכר את עצמי - נקודות אדומות בגדלים שונים במעלי הגב. יש מעט גם באיזור הבטן העליונה. חוץ מהעניין האסתטי, אין גירוד כלל. עד עכשיו הייתי שם הרבה ממשחת "פטריון" (או דומות) שרופא המשפחה היה רושם לי כל פעם שהגיע הקיץ - וגם זה בקושי עזר. אולי העלים 30 אחוזים מהבעיה.
(מעולם לא קיבלתי חוות דעת מרופא עור בנושא, אבל אני קצת סולד מרפואה מערבית)
השאלה שלי היא מה זה. למה זה מופיע ומה הגורמים לדעתכם.
ונוסף על כך, במקום לשים משחות רפואיות שמלאות בכימיקלים, יש משהו אחר שאוכל לעשות?
תודה רבה!
שלכם
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי פטרת בגב ולפעמים בבטן - תגובה
דוד פרלה25/07/2012עידן שלום,
התאור שלך מתאים לפטריות שמש הנקרא גם
פיטיריאזיס ורסיקולור היא זיהום עורי שטחי הנגרם עקב משפחת שמרים בעלת השם האקזוטי Malassezia .(שנודע בעבר בשם פיטירוספורום) מספר זנים של שמר זה בודדו מהחולים,הנפוץ יותר מכונה M. globosa. אבל קיימים עוד אחרים המסוגלים להביא לנגע. שמר זה נמצא לאחרונה כמעורב במספר סוגים של בעיות עור כגון אטופיק דרמטיטיס וסבוראיק דרמטיטיס וקשקשת,י.המחלה לא יוצרת דלקת עורית ,ובעיקר מפריעה אסתטית,
טיפול במשחות רפואיות עם השפעה אנטי פטריאתיות עוזר,
ושילוב של צמחי מרפא סיניים הניתנים לאחר אבחון גם עוזר,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמי פטרת בגב ולפעמים בבטן - תגובה
אמיר קלי26/07/2012פטרת העור היא עקשנית ולא נעלמת בקלות. יש צורך במקרים רבים להשתמש גם במשחות נגד פטריות וגם בטיפול בצמחים בעלי פעילות נוגדת פטרת. שילוב מוצלח יוביל לפיתרון. ננסה לשים שמן עץ התה על האזור .נסה גם לשים משחה אחרת נגד פטרת יכול להיות שמשחה אחרת תעבוד טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלה על צריבה - הרפס זוסטרשמעון19/07/2012
שלום רב,
אבי חלה בהרפס זוסטר באיזור הפנים לפני כחודש. טופל בזובירקס. לאחר שהפצעים נפלו נשארה אדמומיות שצורבת ושורפת. קיבל משחת זובירקס. האם קיים עוד טיפול (משחה, כל דבר אחר) אשר ניתן למרוח על מנת להקל על הכאבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלה על צריבה - הרפס זוסטר - תגובה
דוד פרלה25/07/2012שמעון שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)