מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמעין22/07/2010
שלום,
אני בת 17, יש לי חבר כבר בערך חצי שנה ומאד כיף לנו יחד. לפני יומיים עשיתי לו ביד בפעם הראשונה, זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את איבר המין שלו. לאחר שגמר נוזל הזרע שלו נמרח על המיטה ועל היד שלי, ולמרות שזה היה קצת דביק ומוזר לא שטפתי את זה ממני והלכנו לישון. רציתי לדעת האם יש סיכוי כלשהי שנכנסתי מזה להריון? אולי איכשהו נוזל הזרע הגיע אל הנרתיק שלי למרות שישנתי עם מכנסיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעין שלום
מירב שרון22/07/2010אין סיכוי שנכנסת להריון. רק אם יש מגע של פין ופות יש סיכון להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה סקס עם גברמיכאל22/07/2010
היי אני בן 19 ואני רוצה לקיים סקס עם גבר אני לא הומו אני רק רוצה לנסות איפה אפשר למצוא מישהוא שרק לפעם אחת אני אבוא יעשה איתו סקס ואלך לא זונה כי זה לא חוקי או לא יודעמ י הבעלים משהוא מסודר או שיש חברה לנערי ליווי? בבקשה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכאל שלום
מירב שרון22/07/2010הפורום הזה לעולם לא יפנה אותך או אף משתתף אחר למכון לנערות/נערי ליווי, אנחנו לא מעודדים סחר בנשים או בגברים. מה שאני כן יכולה להציע זה שתפנה לאתר iggy ותכיר חבר'ה שבעצמם מתמודדים עם שאלות שדומות לשלך לגבי הנטייה המינית שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורי22/07/2010
שלום אני בן כמעט 15 ויש לי אשך אחד גדול יותר מהשני... זה נורמאלי? צריך לעשות משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי
דניאלה פרייפלד22/07/2010אם אין הבדדל משמעותי ..זה נורמלי,לרוב האשכים אינם באותו הגודל,מוריד לחץ החיכוך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר לשכב בשבוע הפסקה?גיא22/07/2010
יש לי יזיזה ושנינו בני 16, אנחנו נבדקנו לפני שהתחלנו לשכב ואני לא שוכב חוץ ממנה עם אף אחת בלי קונדום. היא לוקחת גלולות פליים ובשבוע הפסקה המחזור אצלה פחות כואב ונהיה פחות חזק ככה שאנחנו חשבנו לשכב גם כשהיא לא לוקחת גלולות השבוע הפסקה, מותר לנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן מותר
מירב שרון22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה נורמאלי???אורי22/07/2010
שלום אני בן 14.5 ויש לי סביב איבר המין מין "טבעת" חומה כזאת... זה לא בולט זה רק הבדל בגוון של העור באזור הזה... הוא כהה יותר. זה כאילו באמצע... רק לי יש את זה? זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפנה שאלה לרופא עור
מירב שרון22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מהברית מילה?
....24/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...אנונימית21/07/2010
אני וחבר שלי (בני 17) קיימנו יחסי מין פעם ראשונה אתמול ויש לי כמה שאלות =)
1) ממש כאב לי כשהייתה חדירה, ניסיתי להירגע והכאב כמעט נעלם, אבל אחר כך כאב לי בנרתיק וכבר כמעט לא הייתי מגורה... איך אני יודעת אם אני כבר לא בתולה או שהאיבר מין של חבר שלי לא היה עם זקפה מלאה (קרה בעבר...מלחץ) וקרום הבתולים לא נקרע? רק אם רואים דם? כמה זמן ייקח עד שזה לא יכאב?
2) הקונדום לטענת חבר שלי מנמיך את הרגישות שלו באיבר מין, זאת אומרת הוא מרגיש פחות האופן משמעותי מאשר אם זה בלי קונדום... האם זה משתפר בעתיד עם ההרגל של השימוש בקונדום?
3) אני רוצה לקחת גלולות, אבל יש תופעות לוואי... יש ספוגיות שאין לי מושג מה הקטע שלהן, ראיתי בסיינפלד........ ויש דיאפרגמה שגם אין לי על זה ידע.
מה כדאי ואיך?
4) אם אני אשתמש באמצעי מניעה וחבר שלי לא ישתמש בקונדום זה יהיה ממש נוראי?
תודה וסליחה על החפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונמית שלום
מירב שרון22/07/20101. מה קרה ביניכם עד הקטע של החדירה? מה היה במשחק המוקדם? אם יש חדירה מלאה אז אינך בתולה, אם את היית מעליו בזמן החדירה אז בוודאות הייתה חדירה מלאה. לא חייב להיות דימום, בייחוד אם הרחבת הקרום נעשית באופן הדרגתי, (אחרי הרבה משחק מוקדם )אפשר להיעזר לצורך כך בחומר סיכה על בסיס מים, ואז להחדיר אצבע אחת, קודם את תעשי את זה, ואח"כ הוא, אח"כ 2 אצבעות וכד' עד גודל היקף הפין. אם זה נעשה באופן הדרגתי זה לא אמור לכאוב.
2. קונדום עלול להקהות את התחושה שלו, אבל חייבים אמצעי מניעה, קונדום בטוח, גלולות יותר בטוחות, עם קונדום יש גם סיכון לפנצ'ר, עם גלולות את לוקחת אחריות על הגוף שלך. זה נכון שיש תופעות לוואי, את יכולה להגיע לרופא/ת נשים ולהתייעץ לגבי אפשרויות שונות של אמצעי מניעה.
קונדום מגן מפני הריון ומחלות מין, גלולות ושאר אמצעי המניעה של נשים מגנים רק מפני הריון ולא מפני מחלות מין. אם לחבר שלך אין ניסיון מיני קודם אז מספיק שאת תשתמשי באמצעי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אנונימית22/07/2010לפני החדירה היה לנו משחק מקדים, אני החדרתי לעצמי 2 אצבעות וגם הוא (לא באותו זמן!!! [: )
בעיקרון אני רגילה להחדרה, אבל זה כן כאב לי. בעצם את אומרת שככל שמתנסים זה כואב פחות גם ללא חומר סיכה? כי באמת לא יכולתי יותר והפסקנו כי כאב לי.
אין לו נסיון מיני קודם אז אני אשתמש בגלולות בלי קונדום! תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/07/2010אולי לא הסברתי את עצמי. כן, כן, כן לחומר סיכה, לא רק זה, אני אפילו מציעה לך לפנות לרופא/ת משפחה ולבקש מרשם למאלחש esrcain 5% משחה למרוח בפתח הנרתיק 20 דקות לפני המגע המיני, זה מטשטש את העצבים באזור פתח הנרתיק כדי שזה לא יכאב, במהלך 20 דקות לעשות הרבה משחק מוקדם, מין אוראלי לעשות לפני שמורחים את המאלחש כמובן. אחרי 20 דקות עם המאלחש לשים הרבה ג'ל חומר סיכה על בסיס מים על הפין ובפתח הנרתיק ( KY או Love Gel יש בכל בית מרקחת ניו-פאר/סופר-פארם ליד מדף הקונדומים). אין שום סיבה שבעולם שאת תחווי עוד חוויה של כאב בזמן חדירה, זה כאילו שאת עושה לעצמך טראומה על טראומה, מאוד לא כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה??
אנונימית22/07/2010בחיים לא שמעתי על זה ששמים מאלחש, הרבה חברות שלי סיפרו לי שכאב להן בפעם הראשונה, בעצם, אצלנו זה ידוע שפעם ראשונה ברוב המקרים הבחור נהנה והבחורה לא....
אולי אני באמת אשים מאלחש, חשבתי שזה רק מלחץ ואחרי שאני אתרגל לרעיון זה לא יכאב...
אפשר גם מאלחש אמלה או שזה הולך רק עם מה שאמרת? יש לי כי אני עושה לייזר.
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
אנונימית23/07/2010אופסי.. אמלה ממש לא טוב לשים בנרתיק... אני אקנה esrcain ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות
מירב שרון24/07/2010במשך דורי דורות, לא היה את הידע ואת המודעות שיש היום וכן, הרבה נשים נאלצו לסבול בפעמים הראשונות שקיימו יחיס מין. אבל עם מה שאנחנו יודעים היום, למה לא להשתמש בידע ובטכנולוגיה כדי לא לסבול בכלל? אולי אפילו ליהנות? ולגבי הגברים, לא נראה לי שגבר יהנה בפעם הראשונה בעצמו אם הוא רואה שחברתו סובלת, זה ישפיע מאוד גם על מידת ההנאה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן.
אנונימית24/07/2010חבר שלי גאון... קנה קונדום עם יותר חומר סיכה מהנורמל, זה קצת כאב בהתחלה (הוא הפסיק מיד כשכאב לי) השתחררתי וזה בכלל לא כאב, אפילו נהנתי. לא הייתי צריכה מאלחש, נראה לי אם יש את השותף הנכון לפעם הראשונה, אפשר להתנסות בעוד דברים מבלי לפחד מטראומות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
מירב שרון25/07/2010שמחה עבורכם שהקונדום עם חומר סיכה מוגבר זה מה שעבד בשבילכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאביב21/07/2010
אני וחברה שלי כבר כמה חודשים ביחד שכבנו מספר פעמים אני ביקשה ממני לרדת לה מספר פעמים וזה קצת מפחיד ומביך למרות שהיא ירדה לי מספר פעמים וגם לי בא לפנק אותהה רצתי לדעת אך לעשות את זה ומה לעשות תודה מראש אביבבבבב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאביב שלום
מירב שרון22/07/2010חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה, תדבר איתה על זה ותשאל אותה, תבקש שהיא תכוון אותך. אם היא יודעת איך לענג את עצמה באמצעות אוננות, ויודעת איך להגיע עם עצמה לאורגזמה היא תדע גם איך לכוון אותך על מנת שתעזור לה להגיע לסיפוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר מיןאביב21/07/2010
יש לי איבר מין באורך 24 ס"מ אני וחברה שלי קימנו יחסי מין מספר פעמים שבהם לא החדרתי את כולו לפני כמה ימים שכבנו והיא רצתה שאני יחדר את כולו וממש כאב לה רצתי לדעת מה לעשות דרך אגב אני וחברה שלי בני 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדול מדי?! מה לעשות?
23/07/2010שלום לך אביב,
מי אמר שצריך להחדיר את כולו? האם המטרה של יחסי המין שלכם היא החדרת כל האיבר או הנאה של שניכם? לא תמיד זה הולך ביחד. ברור שזה לא צריך להיות כרוך בכאב.
תהנה מכל ס"מ וס"מ של איבר מינך, אך לא כולם חייבים לפגוש את הנרתיק אישית. אפילו אם חברתך רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל....עדן21/07/2010אבל אם בזמן שהייתי עליו וקימנו יחסים אז הקונדום עלה וירד והרגשתי שהשפיך שלו נכנס לי לאיבר המין,
זה לא אומר ככלום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך מענה
מירב שרון22/07/2010אם הקונדום החליק, אז יש חשש לפנצ'ר ויש מצב לפוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות מאז שזה קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר המיןללא שם21/07/2010אני סובל מאיבר מין פיצי.
במצב זקפה הוא 6 ס"מ
במצב רפוי... מי רואה אותו בכלל?
יש משהו שאפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשכחתי להוסיף גיל
ללא שם21/07/201019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזתומרת
שלומי ברון21/07/2010"סובל" מאיבר מין קטן?
האם אתה באמת סובל?
בתול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון22/07/2010ממליצה לך לפנות לרופא אורולוג להתייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
שיפשופים בזין24/07/2010שלום לך יש לי שיפשופים בפין זה נוצר לי מאוננות וזה לא עובר לי יש משחה לזה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירב שרון24/07/2010זמן מרפא, תן לאזור המגורה זמן להחלים לפני שאתה חוזר לאוננות. בהמשך תיעזר בשמן שקדים או בחומר סיכה על בסיס מים בזמן האוננות. עוד טיפ - תנסה להיות עדין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמירה בפנים עם קונדוםעדן21/07/2010אני וחבר שלי שכבנו רק פעמיים ובשתיהם הוא היה עם קונדום.
בפעם השנייה הוא גמר ולא שם לב לכך וכנראה שזה קרה בזמן קיום היחסים ...
האם יש חשש להיריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבמידה והקונדום היה מולבש כראוי
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2010אזי אין חשש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה!חן20/07/2010שלום,רציתי לדעת, אני וחבר שלי לשעבר עשינו סקס יבש...עם ביגוד מלא שנינו היינו לבושים
האם זה אומר שאני כבר לא בתולה?
וזה נחשב כבר שהיה לי "פעם ראשונה " וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעדי שלום
מירב שרון20/07/2010כל זמן שלא קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חן20/07/2010וזה נקרא בכלל יחסי מין ?
וזה נכנס לקטגורייה של "הפעם הראשונה "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
שלומי ברון21/07/2010זה ממש לא נחשב ל"פעם הראשונה"..
כל עוד לא הייתה חדירה מלאה זה לא סקס אמיתי.
או כפי שאמר המשורר הדגול: "זה לא נתפס, שלא נכנס, כשלא פותחים את המכנס..?."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון22/07/2010זה נקרא outer-sex מה שנקרא כל מה שקשור בסקס שאינו כולל חדירה. זאת הייתה החוויה המינית הראשונה שלך אבל לא הפעם הראשונה שקיימת יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוחותשלום20/07/2010איזה תנוחות נעימות יותר לגבר ?? ואיזה הם הכי מומלצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון20/07/2010אין כזה דבר תנוחות שנעימות יותר לגבר, כל גבר יכול לאהוב תנוחות שונות, זה עניין מאוד אינדיבידואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש משו מומלץ?
מישו21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה ותיווכח!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בלחץדניאל20/07/2010שלום אני דניאל בן 17 ו4 חודשים.. פעם שהייתי מאונן היה יוצא לי כמות רגילה...
לא יודע למה עכשיו שאני מאונן פעם עד פעמיים ביום יוצא לי כמות קטנה וסמיכה.. מדי פעם ממש קצת גושים קטנים מאוד כאלה... ואני מרגיש כאילו יש איזה "פקק" שם וזה מפחיד אותי...
מזה? זה קרה פעם לאנשים? זה משהו שצריך לטפל?
תודה רבה רבה! אני ממש לחוץ מזה וחושב שאולי יש איזה "פקק" שצריך לעשות משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדניאל שלום
מירב שרון20/07/2010אל חשש, המרקם משתנה, אין לזה שום משמעות. גם אין משמעות לכמות של הנוזל, אלא לאיכות שלו מבחינת זרע, ואין סיבה שתהיה לך דאגה בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר המין =\בן20/07/2010רשמתי פה לפני כמה ימים.....
ולצעריייייי הררב איבר המין שלי הוא 13 ס"מ ואני בן 17 .....
זה אמור להפריע ??
והאם יש משהו שאני יכול לעשות שהוא יגדל ? (לאכול איזה משהו באופן קבוע, כדורים )
יאוווו איזה תיסכוללללל !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון20/07/2010אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21 וכנ"ל גם הפין שלך. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ. ס"מ 1 פחות או יותר אין לזה שום חשיבות. זאת שאלה מאוד שכיחה בפורום ואנחנו תמיד מסבירים שהאורך לא קובע, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה ולכן זה לא משנה מה האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה בגלל שאתה סיני???חח סתם
מישו21/07/2010לסינים יש זין קטן ואין להם בעיה לעשות סקס.... אם תנסה תראה שזה לא משנה.. משנה העובי ואיך אתה משתמש בו ואם אתה עושה הרבה משחק מקדים היא תהנה בכל מקרה תנסה מסאג' אירוטי וירידות זה מה שאני עושה והיא מתה על זה:) בהצלחה אחי אל תהיה מבואס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)