מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרע יכול לעבור דרך טייטס?מרים04/08/2010
שלום....יומיים לאחר שסיימתי מחזור אני הייתי עם תחתונים ומכנסיים צמודים (טייטס) וחבר שלי היה עם תחתונים...בכל אופן הוא היה מעליי והוא גמר...והתחתון שלי היה רטוב וגם הטייטס היה ממש טיפה רטוב האם יש סיכוי שאני אכנס להריון???? אני ממש פוחדת....אני רק בת 18 ההורים שלי יהרגו אותי!! האם לקחת פוסטינור או שאין סיכוי שאכנס להריון?????? בבקשה תענו מהרר...לקחת פוסטינור או שאין שום סיכוי להריון?..אני רוצה תשובה חד משמעית בבקשההה אני כ"כ בלחץץץץץץ....האם אפשרי שהזרע יעבור דרך התחתון של הגבר ויחדור דרך הטייטס שלי ודרך התחתון שלי?....בבקשה עזרהההההההה אני מפחדת...יש לי ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור
רון04/08/2010אני בעד שתקחי בלי לקחת שום סיכון !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה שלום
מירב שרון06/08/2010בסקס יבש, כל עוד את היית עם תחתונים, אין חשש להריון לא רצוי כי לא היה מגע מיני ישיר בין פין לפות, אין צורך בלקיחת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשכנע את חברה שלי לקחת גלולותרותם04/08/2010
אני וחברה שלי בני 16 והחלטנו להתחיל לקיים יחסים (החלטה של שנינו) ובינתיים אנחנו נהנים והכל רק שאנחנו כל הזמן עם קונדום וזה מבאס, חשבנו שאולי היא תעבור לגלולות אבל היא אומרת שגלולות זה משמין והיא מפחדת להשמין. אני לא מכיר גלולות, יש איזה סוג שלא משמין שאני אוכל להגיד לה עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/08/2010אכן, השמנה היא תופעת לוואי ידועה בשימוש בגלולות.
כמובן שמידת העלייה במשקל מושפעת לא פחות מסוג וכמות המזון שאנו צורכים ולכן תופעת לוואי זו, באם תתבטא, תתבטא באופן שונה אצל כל אחת ואחת.
אם חברתך תשתמש בגלולות ותגלה כי עלתה הרבה במשקל באופן שאינו תלוי בכמות המזון שהיא אוכלת כל יום, היא יכולה לפנות לרופא/ה נשים על מנת להתאים לה סוג אחר של אמצעי מניעה, אולי גלולות עם מינון אסטרוגן נמוך יותר. ושוב, מדובר בתופעת לוואי, אין זה אומר בהכרח שהיא תופיע אצלה.
אצל משתמשות בגלולות מומלץ לערוך בדיקות כלליות תקופתיות, הכוללות כולסטרול ותפקודי כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב ..
רויטל03/01/2011אין סיכוי שטיפות אהבה יחדרו לנרתיק??..לקחת בכל זאת פוסטינור?
פשוט אני לחוצה נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןruba04/08/2010
בת 19 בתולה אני והחבר שלי לא עושים יחסי מין מלאים לא רוצים שיהיה הריון בגיל צעיר אנחנו מסתפקים בחיכוך איבר המין שלו בתחת שלי (ישבן) כשנינו ללא תחתונים ללא חדירה עד שהוא גמר על הגב שלי ומייד אני מנגבת האם יש סיכוי להריון מהתנהגות זאת למשל שהזרע יזחל עד פתח הנרתיק ויגרום להריון אני מדגישה שלא היתה חדירה כלל והחיכוך רק מאחורה אבל זה מענג ויפה לשנינו האם אפשר להמשך ללא דאגה מהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/08/2010כל הכבוד לכם על הבחירה שלכם, על הבגרות של שניכם וקבלת ההחלטה המשותפת לקחת אחריות בנושא הזה. כל מגע מיני ביניכם שאינו כולל חדירה לנרתיק, כל מה שנקרא outer-sex כולל מה שציינתם ישמור עליכם מפני הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסוי08/08/2010גם אני וחבר שלי עושים את זה אבל הוא כאן מגיע למצב שהוא גומר בפנים אז לנו יש סיכוי להריון אפשר להמשיך לעשות את זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמצב כזה יש סיכוי להריון
מירב שרון08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..........
חסוי08/08/2010אבל זה נקרא סקס אנאלי לא???אז איך יש מצב להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
מירב שרון08/08/2010אז לא הבנתי אותך. בסקס אנאלי, גם אם הוא גומר בפנים אין חשש להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב שאלה דחופה!!..
רויטל01/01/2011שיפשוף איבר המין של הגבר בתחת וחדירתו בתחת יכול לגרום להריון ??
האם קיימת אפשרות ש"טיפות אהבה" יחדרו לנרתיק? ( כתוצאה מכך הריון לא רצוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב עזרה בבקשההה
רויטל02/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנית שלום
מירב שרון03/01/2011אם הייתה אך ורק חדירה אנאלית אז גם אם היו טיפות אהבה, אין חשש להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בחשש של הריונות ! תעזרו לי דחוףדורין04/08/2010
אהלן זאת שוב אני...
וכפי שאת זוכרת לפי הסיפורים וההתייעצות שלי איתך אני שוכבת רק עם קונדום...
אבל הפעם זה קרה בלי...
אני ובן זוגי שכבנו בלי קונדום בתחילת השבוע....
בלילה של יום שבת...(מוצא"ש)
פעם האחרונה ששכבנו זה היה ב7\31
בזמן זה הייתי 12 יום אחרי המחזור...
הוא הסתיים לי ב19 לחודש שעבר 7\19
ועכשיו אחרי קיים יחסי מין בפעם האחרונה לא השתמשנו באמצעי מניעה...
פליטת הזרע התבצע בחוץ...מאז אני מרגישה חלשה כאבי בטן עליונה, אני כמעט ולא אוכלת ,כאבי ראש...
ומן הרגשה שמורגשת כבחילה אבל זה לא בחילה...
אולי בגלל שהוא התגייס ואני מתגעגעת אליו (לבן זוגי)
קבעתי תור לגיניקולוג ביום שישי הקרוב...
אבל רציתי להתייעץ איתך ליפני האם יש חשש להריון או שזה בשל החום הכבד....
אני מודאגת ומוטרדת מאוד
תעזרי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/08/2010אם עבר שבוע ימים מאז שקיימתם יחסי מין ללא אמצעי מניעה ויש לך חשש אז למען הסר ספק, תיגשי לבית מרקחת, תיקני ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. חבל להיכנס ל"סרטים" הלחץ שלך בעצמו יכול לעורר את כל התופעות שתיארת. בתקווה שאין הריון ולהבא לא לקחת סיכונים מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספוגיותמישו04/08/2010
קנינו ספוגיות safe t ורצינו לדעת כמה פעמים צריך להשתמש בקונדם לפני שמתחילים בלי קונדום? ואיך נדע שאפשר בלי קונדום ושאנחנו עושים את זה בסדר?
תודה רבה רבה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום רפואת נשים
מירב שרון04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם לא יכולים לענות?? כילאעונים שם
מישו04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
מירב שרון04/08/2010לא מכירה ספציפית את הספוגיות שציינת אבל כמה מילים לגבי ספוגיות כאמצעי מניעה להריון -
ספוגיות חוסמות את הזרע שלא יחדור לרחם, סופגות וקוטלות את הזרע. על מנת להשתמש בספוגית, צריך להרטיב את זה עם מים שזה יהיה עם קצף ואז מחדירים את זה לנרתיק כך שזה ישב על צוואר הרחם. אפשר לשים את הספוגית לפרק זמן של 12 עד 24 שעות. במשך הזמן הזה את מוגנת במהלך קיום יחסי מין לא משנה כמה פעמים תעשו סקס בזמן הזה. לאחר שקיימתם יחסי מין צריך להמתין 6 שעות לפני שמוציאים את הספוגית. אני מאמינה שבהורואת היצרן של הספוגיות שקנית, רשום הנחיות מדוייקות שמתייחסות לספוגיות הספציפיות שרכשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsafe T לא מרטיבים במים!!!
אין29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציינתי כבר
מירב שרון01/09/2010שאינני מכירה את המוצר הספציפי של safe T אבל תמיד כדאי לקרוא מה כתוב בהוראות היצרן זה הכי בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחן04/08/2010
שלום...אני וחבר שלי רוצים להתחיל לעשות סקס.אני בת 16 וזאת הפעם הראשונה של שנינו.
והבנתי שעדיף גלולות על קונדום.תוכלי להסביר לי על הגלולות ובשבילם אני צריכה ללכת לגניקולוג ולעבור בדיקה? ואם כן אני יכולה לקבוע תור בלי שאמא שלי תגלה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
דניאלה פרייפלד04/08/2010כל הכבוד ששניכם אחראים ושאת לוקחת אחריות על גופך...
זה לא אחד עדיף על השני יש יתרונות גם לקונדום...
הקונדום נותן יתרון של הגנה מפני מחלות שהגלולות אינן אך אם שניכם בתולים אז אין חשש....
בנוסף אם אין בן זוג קבוע ולא יודעים מתי יהיה המפגש המיני הבאה אז לפעמים מעדיפים קונדום הגלולה מאפשרת ספונטניות מתי שאתם רוצים ולא צריכים לדאוג אם יש את הקונדום...ופחות סיכון להריון לא רצוי.ויש גברים שפחות נהנים עם קונדום ..
אני לא אסביר לך על גלולות זה אשאיר לרופא חשוב לקחת אותן באופן סדיר רצוי בסביבות אותה שעה וזה לא רק מבחינה פזיולוגית אלא זה עוזר לא לשכח להכניס את לקיחת הגלולה להרגל....
אני ממליצה גם בחודש הראשון להשתמש בקונדום
יש עוד אמצעי הגנה בשוק כמו הניו רינג ולכן חייבים ללכת לרופא בכדי לברר מה הכי מתאים לך גם בקשר רפואי!!!
כל עוד את בתולה הבדיקה אינה כוללת החדרת הספקטרום זה יותר התסכלות ומגע על הבטן אולי קצת האצבע....זה לא כואב זה רק קצת לא נעים להרים ולפתח רגלים אבל כבחורה יש המון חשיבות לבריאות שלך ללכת מדי שנה ולהיבדק!!!
אמא שלך לא חייבת לדעת, תקבעי טור ותלכי.רק תקח בחשבון שהרבה מרפאות מתקשרות בכדי להזכיר אז תתני מס סל.
בהצלחה
תתחילו לאט לא חייב להיות חדירה ,מלאה,על המפגש הראשון....
להינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה...אנונימי03/08/2010
רציתי לדעת אם זה נורמאלי בגילי לעשות כל יום בשבוע פעם אחת ביד זה תקין לגילי אני בן 15 והאם זה טוב? או שאני צריך להפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
דניאלה פרייפלד04/08/2010כל עוד אתה נהנה זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גדילת איבר המיןמתגייס בקרוב03/08/2010
אני אהיה בערך בן 18 וחצי כשאתגייס, העניין הוא שאני אתגייס ליחידה קרבית מובחרת.
רציתי לשאול אם עקב חוסר שעות שינה והתזונה בצבא דבר זה יכול להשפיע מאוד על גדילת איבר המין אם בכלל, תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האיבר המין הוא גדול כמו כל איבר בגף
אילן03/08/2010אין קשר לשום דבר
אך לאוכל בראי תמיד ממלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה
מתגייס בקרוב03/08/2010כן כמובן שצריך לאכול בריא =]
רק רציתי לשאול את דעתם של המומחים כי למשל תזונה לא טובה, חוסר שעות שינה ולחץ לדעתי יכולים להשפיע אז אני רוצה חוות דעת מהם, תודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקרוב
דניאלה פרייפלד03/08/2010אין ממה חשוש אם הוא אמור גנטית לגדול היא יגדל ...
גיוס טוב ושקט!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לגלולותנל03/08/2010
שלום התחלתי לקחת גלולות לפני כמה ימים איך שהתחיל לי המחזור..
עכשיו ראיתי בהסברים שם שאם יש שלשולים וכאלה את לא מוגנת.
אצלי בזמן המחזור יש המון יציאות אפילו פעמיים ביום..
יכול להיות זה פוגם ביעילות הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נל
דניאלה פרייפלד03/08/2010בבקשה לפנות שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה :)עומר02/08/2010
שלום,
טוב אז ככה, אני בן 16 ותמיד כשאני במצב של קשר עם מישהי אז יוצא שמצב הרוח שלי נקבע לפיה...
למשל אם נגיד הייתי אצלה והכל זרם והיה כיף אז אני מרגיש מצויין, אבל אם היא לא מביעה התעניינות או לא מתקשרת אליי או דברים כאלה, אני נכנס למצב של באסה... יש משהו שאפשר לעשות בשביל לשנות את המצב הזה ולהגיע למצב של "שמחה תמידית" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומר
דניאלה פרייפלד03/08/2010לצערי אין דבר כזה "שמחה תמידית" טבעית, ולא ללכת לדברים חיצוניים כדי לנסות להשיג זאת כי זה לא עובד!!!!
לצערי, לרוב, מאפיין של גיל ההתבגרות הן שינויי במצבי רוח, שלא תמיד מרגישים ששולטים בהם (לא רק בגיל ההתבגרות ,אך יותר).
אתה מכיר איזה דברים שאתה עושה ביום יום עושים לך טוב ספורט, מוסיקה ...וכך שאתה מרגיש באסה כך החלטה ,ולא צריך כל הזמן ,לא לפחד מבאסה...לעשות את הדבר שאתה יודע יעזור לך...
אם אתה מעונין לשמע יותר אולי כדאי לך לפנות בפורום לפסכולוגים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסוי02/08/2010
בשכבה שלי היו לי חברות ואהבתי הרבה בנות. זה הגיוני ונורמלי שבן אדם לא מאוהב במישהי במשך תקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
דניאלה פרייפלד02/08/2010כל עוד אתה לא מעונין,מוכן, בקשר לטווך ארוך ,זה בסדר...ורצוי להימנע מלפגוע ,כלומר לא להוביל שולל, ולעלות ציפיות ,שאתה אכן מוכן לקשר לטווך ארוך ובעצם אתה לא מתכוון לכך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
חסוי02/08/2010אני מאוד רוצה קשר ארוך ועמדתי כבר בקשרים כאלה.. לא כלכך הבנתי את ההסבר שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
חסוי02/08/2010אבל אני כן מעוניין מאוד בקשר ופשוט כמה חודשיים לא התאהבתי באף אחת וזה דיי מציק לי... אז זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לגמרי נורמלי
מירב שרון02/08/2010כשזה יקרה זה יקרה, אל תדאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה בבקשהחסוי02/08/2010
איך אפשר לדעת אם גבר נמשך לבנים בגיל ההתבגרות? 12-18 ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
חסוי02/08/2010מאז ומעולם נמשכתי לבנות ואני הייתה תקופה 0גם טיפה עכשיו) של כמה חודשים פשוט לא התאהבתי באף אחת.... כאילו נעלם הרגש של האהבה.. זה טבעי? זה עובר? אני הומו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון02/08/2010אני מבינה ממך שבכמה חודשים האחרונים לא התאהבת באף אחת ולכן אתה מסיק שאולי אתה לא נמשך לבנות? אולי לא פגשת אף אחת בזמן האחרון ש"הדליקה" אותך זה לא אומר דבר לגבי הנטייה המינית שלך. בכל אופן, בגיל ההתבגרות יש לגיטימציה לחפש את עצמך ולאפשר את המרחב ואת החופש הזה כדי לגלות את המיניות שלך עם עצמך ועם אחרים. מיניות נעה על רצף, רוב האנשים הם לא רק הטרו או הומוסקסואליים אלא איפהשהו שמה על הרצף הזה, כמו שאין רק שחור ולבן אלא כל מיני גוונים של אפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כן שחור ולבן כי זה גנטי...
אני04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקרים מראים
מירב שרון04/08/2010שזה גם גנטי וגם סביבתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונהמור01/08/2010
בזמן הגמירה לאחרונה כאשר הזרע נפלט אני מרגיש כאילו לא קורע כלום בלי כמעט אורגזמה ממה זה יכול להיות,אני מרגיש את האורגזמה לפני הגמירה אבל בזמן ההוצאה כאילו אין כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה
מירב שרון02/08/2010אתה מגיע לאורגזמה ואז יש שפיכה אז מה לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמלי לאונן על בנות בשכבה?ערן01/08/2010
שלום, רציתי לדעת אם זה נורמלי לאונן על בנות בשכבה. אני, בלילה, מדמיין אותי דופק בנות בשכבה חזק. וביום, שאני רואה אותה יש לי רגשות אשם נוראיים.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערן
דניאלה פרייפלד01/08/2010אתה לחלוטין בסדר!
אתה לא הבן היחיד שמפנטז על בת ( לפעמים כמה) בשכבה ומאונן , בדיוק בשביל זה קימים הפנטזיות!!!
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי ביותר
אנונימי27/09/2010זה נורמלי מאוד לאונן על בנות בשכבה אני בן 17 ואני עושה את זה לעיתים קרובות ואתנ לא צריך להרגיש חרטה על זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה מאודחסוי01/08/2010
אני בן 12 וחודש... יוצא לי שפיך כמעט מלפני 3 חודשיםם...
אתמול אוננתי אחרי שלא אוננתי 3-4 ימים ועם השפיך השקוף יצא לי דם... אחרי זה הרגשתי כאבים בכל הזין ומבחוץ כולו חתכים...
שאהיה גדול אוכל לקיים יחסי מין? בעת אוננות או יחסי מין ייצא לי שפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלעד
דניאלה פרייפלד01/08/2010לפי התאור שלך לך להיבדק!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)