מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורית11/08/2010
כשגבר גומר בפנים בלי קונדום השפיך שלו אמור לרדת ? אחרי כמה זמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית שלום
מירב שרון11/08/2010ברגע שאת בישיבה או נעמדת זה מתחיל לנזול החוצה עד שהכול יוצא. אפשר שיהיה נייר טואלט לצד המיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו סקס אנאלי ?אני11/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני
דניאלה פרייפלד11/08/2010מין אנאלי = חדירה של הפין לגבר או אישה מאחורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ סקס יבשרוית11/08/2010
אתמל אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש. אני הייתי עם תחתונים והוא היה עם בוקסר ומכנסי ספורט (שכיידוע יש בהם קצת חורים, זה לא בד לגמרי אטום) אחרי שתי דקות פחדתי וביקשתי שיחליף לג'ינס, והוא באמת החליף. אבל היום ראיתי שכעקרון אתמול היה יום הביוץ שלי. האם יש לי מה לדאוג? הוא כמובן לא גמר כשהיינו ככה. האם יש סיכוי להריון? האם עלי לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה
רוית11/08/2010אני רוצה להדגיש שהפחד שלי הוא בגלל שע"פ החישוב אתמול היה יום הביוץ. שנינו היינו עם תחתונים והוא גם היה עם מכנס ספורט כזה "נושם". זה היה רק לממש 2 דק' אולי אבל זה מלחיץ... בבקשה תענו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליונה (אני מקווה שהיא שם)
מור11/08/2010אם הכנסת זרע לגוף שלך בבליעה או דרך איבר מינך יש לך סיבה טובה מאוד להיות בלחץ אני מחזיק לך אצבעות שלא יקרה לך כלום. ושלא קרה שום דבר מהסקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמההההה? מור צודק/ת?
רוית11/08/2010לפי מה שקראתי כאן בתשובות של המומחים אז אין חשש כל עוד אחד מבני הזוג בתחתונים כיון שלא יכול לעבור הזרע דרך הבד, לא?
אני לא מבינה... אני כבר ממש מבלבלת... אפשר בבקשה תשובה של אחד המומחים?
כיון שזה קרה אתמול בלילה אני עדיין יכולה לקחת גלולת היום שאחרי אבל אני רוצה לדעת אם זה נצרך... בבקשה תענו לי, אני מתחילה ממש להילחץ.
הוא היה מעלי אם זה משנה בכלל, והתחכך בי.
בבקשה תעזרו לי כי אני אשמח לקחת את הגולה אם יש צורך בהקדם כדי שהשפעתה תהיה מירבית. ד"א, אם לוקחים את הגלולה של היום שאחרי, פוסטינור, מה קורה? ישר מקבלים מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תראי
מתיה12/08/2010זרע הוא נוזל כמו מים רק ממש קצת יותר סמיך אם מצצת והרגשת נוזל בזמן המציצה אכלת אותה אם הוא גמר לך בתחתונים וזה אם חורים (בקיצור "נושם") אז יש סיכוי ותזכרי אם מעט נוזל נכנס לשם אני לא רוצה להגיד לך איך הבטן שלך תראה לאחר 9 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה איש תקצוע, האנשים כאן מלחיצים
רוית12/08/2010אני לא מבינה, התחתון שלי הוא רגיל וכך גם הבוקסר שלו רק המכנס שלו היה "נושם" וזה היה הרבה לפני שהוא גמר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות
בן11/08/2010אני לא מומחה רשום אבל עם הרבה נסיון, אין אפשרות להכנס להריון כאשר אתם עם בגדים , גם עם הם קלים, יש גם תחתונים שצריך לעבור... מה גם שהוא בכלל לא גמר ! לכן אין שום סכנה שנכנסת להריון וחבל לקחת סתם את הגלולה שאחרי הכוללת כמות גדולה של הורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד11/08/2010לפי התאור שלך אין סיכון להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאת אומרת "לפי התיאור שלך"
רוית11/08/2010את מתכוונת לכך ש:
1.שנינו עם תחתונים
2. הוא החליף כעבור זמן מועט למכנס עבה יותר
3.הוא לא גמר
אלו הפקטורים המשמעותיים?
האם להבא רק תחתונים של שנינו מספיקים?או שאלו תנאים שכולם חייבים להתקיים ע"מ שלא יהיה חשש להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד11/08/2010זרע אינו חודר בד, אך אם בחור גומר ויש נזילה צדדית ליד פתח הנרתיק..
רצוי להימנע מקרבת הפין לפתח הנרתיק בכל מקרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה אחרונה- מצטערת שאני קרצייה(:
רוית12/08/2010להבא-
כל עוד שנינו בתחתונים והוא לא גומר בקרבת מגע עם איבר המין שלי- אין חשש כלל להריון
גם אם קודם התחכחנו האחד בשניה? קל וחומר אם החיכוך הוא כאשר אחד מאיתנו גם עם מכנס בנוסף לתחתון?
לפעמים גברים לא שולטים בפורקן להם, מה קורה אם שנינו בתחתונים והוא כן גומר בקרבת מגע לתחתון שלי, האם אז כן יש סיכון?
אני ממש מצטערת שאני ככה חופרת אבל חשוב לי להבין כמו שצריך.
אשמח לתשובה ברורה בהקדם
תודה רבה, אני כל כך מעריכה את זה. באמת. אין לי את מי לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה...
רוית12/08/2010וכאשר את כותבת "רצוי להימנע מקרבת הפין לפתח הנרתיק" את מתכוונת כשהוא גומר? או בכל מקרה כשאנחנו בתחתונים? או גם כאשר אחד מאיתנו עם מכנס ואנו מתחככים?
למה בדיוק הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד13/08/2010קודם כל תרגישי חופשיה לשאול שוב ושוב ושוב......
זרע לא חודר בד כך שאם הוא גומר לתוך התחתון הנוזל מרטיב את התחתון אך הזרע לא עובר
למה לשמור מרחק פין פתח נרתיק אפילו אם הוא לא גומר,? כי יש פליטה, קטנה אומנם, של טרום גמירה שבחורים אינם מרגישים ולכן לא שולטים בו...
גם אם אתם בתחתונים מי אומר שלא נזל כמות לצדדים ואחוצה ואז את הוא נוגעים ואז האצבע נכנס...
בקיצור להזהר למרות שאתם עם תחתונים לאחר שהוא גומר!!!
תהנו
וסליחה שלקח זמן לחזור אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שחזרת, אבל-
רוית13/08/2010אבל כל עוד הוא לא מכניס לי אצבע אז אז לא בעייתי נכון? כי גם אם ונגיד שנזל לו מחוץ לבוקסר, אן סיכוי שזה יכנס לנרתיק שלי, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם
רוית13/08/2010וגם כל פעם שהואגומר זה רק אחרי שאני עושה לו ביד ואני יושבת לידו או על הברך שלו כשהוא שוכב על הגב במיטה ומיד אחר כך שנינו הולכים להתנקות והוא אף פעם לא הכניס לי אצבע - אז אין שום סיכון נכון? הוא אף פעם לא הכניס יד לתחתונים שלי אז אין שום סיכוי נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי בעצם
רוית13/08/2010כמו שאמרו כאן בפורום אין מגע ישיר בין פין לפות אז אין סיכוי... נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיונה
דניאלה פרייפלד13/08/2010תהני!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש
לא ידוע15/08/2010יש לי כמה שאלות.
1.בת כמה את?
2.חבר שלך גמר?
3.איפה הוא גמר?
4.מצצת?
5.חבר שלך גמר בלי שידעת?
מצפה לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מגדילים את איבר המיןמתיה11/08/2010
אני בן 13 ואורך אורך איבר המין שלי הוא 9 סנטימטרים!!!!!! למרות שהגמירות שלי בסדר ואני ממש לא מכור לזה(אני עושה את זה לעיתים נדירות כשאני משועמם)אבל יש דרכים להגדיל?כל שיטה היא ברכה.את כל השיטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתיה שלום
מירב שרון11/08/2010אתה בגיל ההתבגרות זה גיל של צמיחה פיזית עד גיל 21, אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות, האורך של הפין שלך מתאים לגילך. אני מבינה שזה מעסיק אותך כמו שזה מעסיק הרבה בנים בגילך, אבל כמו שאני עונה כאן לכולם, לאורך אין שום משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין אני רוצה מכמה סיבות
מתיה12/08/2010הבעיה היא שלחברים שלי ולאח שלי הקטן בן ה11 יש אורך גדול יותר. לאח שלי האורך הוא 12 ולחברים שלי שהם בגיל שלי האורך שלהם הוא בין 13ל-14 אז אני מבקש בכל לשון של בקשה את כל השיטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/08/2010אל תתן לאף אחד "למכור" לך שיש שיטות להאריך את הפין, אין "חיה" כזאת, ובגילך זה טבעי להיות עסוק בהשוואות חברתיות, ובכ"ז אין לך ברירה אלא לתת לטבע לעשות את שלו ולחכות בסבלנות לגדילה ולצמיחה הטבעית שתקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אכפת לי
מתיה15/08/2010אורך איבר המין שלי הוא 8.5 ס"מ כולל זיקפה זיקפה קורת אצלי לעיתים נדירות מאוד אז בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רק בן 13
מירב שרון15/08/2010מה אתה רוצה מעצמך? חבל על כל האנרגיות הנפשיות שאתה מקדיש לנושא הזה, כשהוא כ"כ לא רלבנטי כשברור לך שהמצב ישתנה תוך כמה שנים מעכשיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשו שכנעת אותי תודה
מתיה16/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מירב שרון17/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המיןןןןן =\בן11/08/2010
אלהן קוראים לי בן ואני בן 17 ואני כבר רשמתי פה לפני כמה שבועות בקשר לאיבר המין ורשמתי כמה שאני מתוסכל מגודל (13) והאובי של האיבר שלי ! וזה עדיין מבאס אותי ברמות קשות, ולצערי זה עוצר אותי לפני שאני מגיע לאקט מיני .. יכול להיות מבושה , וזה חבל כי אני ניראה בסדר גמור ויודע להתנהג עם בנות אחלה ... אז למרות התיסכול הזה שלא מרפה ממני רציתי לדעת עם יש איזהשהו דרך להגדלת איבר המין ראיתי קצת מאינטרנט כול מיני שיטות אבל מי יודע עם זה אמין ..
והאם גודל איבר המין משפיע על הסקס ?
אני יעריך את זה מאוד אם תענו לי ..
ואני אופטימי לגבי זה
למרות שאני רשמתי פה למעלה משנתיים על אותה בעיה . לצערי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן
דניאלה פרייפלד11/08/2010כמה חבל שאתה תקוע בגודל.....
אני שומעת הערכה עצמית טובה קשר ליצירת קשרים טובה ...ואתה תקוע..
פעם הפירות בארץ היו קטנים והרבה יותר טעימים והיום יש לנו פירות גדולים אך לרוב חסרי טעם ...
בחורה,לרוב, מעדיפה את מי שנוהג ברכב ולא את הרכב ...
גודל הפין לא קובע את ביצועו אלא אתה "כנהג" רוב הבנות אוהבות גבר שמקיע בהן כולל במיניותן כלומר הזמן שמשקיעים בהן לפני החדירה ,תוך כדי ...השליטה..תנוחות...ואיך אתה מתיחס אליהן אחרי...וכל זה ממש לא קשור לגודל!!!
אז תמשיך עם כל מה שאתה רואה כיתרון אצלך, ותן לבחורה שאיתך להינות...אם תדע להשתמש בך, כולך בסקס,(וגם כחבר) היא אמורה ל"האריך" זאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למה שכתבת (דניאלה )
בן12/08/2010דניאלה קודם כול תודה, ואני באמת אנסה לא להיחס לזה ולזרום ולהנות כמה שאפשר ..
וממה שהבנתי מכתיבתך , זה שאם אני באקט מיני עם בחורה ואני נותן לה יחס ומשקיע היא יכולה להנות ולהיות מסופקת למרות גודל והרוחב של איבר המין שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן
דניאלה פרייפלד13/08/2010אכן כך....זה מה שכל כולך עושה (גם לפני הסקס...)
העינוג שלך ושלה לא קשורים לגודל הפין!!!!
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמעט מגיע לגיל 15 ועדיין לא גומר...רון טסה11/08/2010
שלום קוראים לי רון טסה אני כמעט בן 15 וניסיתי כבר מגיל 13 לאונן. אני חרמן בטירוף לא מפסיק לחשוב על זה כשאני עם בנות אני חייב להסתכל כשיש נגיעה ביני לבין בחורות אני מתלהב..
עומד לי ממש מהר אפילו אם אני סתם רואה תחת של מישהי ואני מפנטז שנייה מיד זיקפה. בקיצור אני ממש ממש חרמן.
זה הגיע למצב שאני כבר ממש נואש לזיון או אפילו סתם נגיעות ומזמוזים, ואני חושב שאם אני יצליח לגמור זה ירגיע אותי [אחרי שנתיים של חרמנות יתר..]
אני ממש מת לגמור כבר אני מנסה לאונן לפעמים עד 20 דקות וכלום.. אני רואה סרטונים ממש טובים בשבילי ועומד לי בטירוף אבל עדיין- כלום. אני מנסה לאונן מהר, לאט, בקצב אחיד, כלום לא עוזר לי להשפיך! אני כבר מתחרפןן אני כמעט בן 15 לעזאזל!! בבקשה תעזרו לי, תנו לי עצות, כמה שיותר, אני מקווה שאני לא עקר.. תודה על כל עזרה , רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה עד לא בוגר מספק
אילן11/08/2010זה שאתה חרמן זה טבעי זה גיל היתבגרות
זה שאתה מאונן ולא גומר אפשר לעבוד על זה
כמו לאונן עם שמן תינוקות או כל חומר סיכה אחר
אחי שוורה תחתונה על תתחרפן פשוט זה טבעי בגיל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמת ציפיתי לקבל עוד טיפים
רון טסה11/08/2010זה שאני חרמן כל כך ועומד לי בשניות ואני רואה סרטי פורנו טובים וכאלה, ואני לא מצליח לגמור- זה לא מוזר? וגם אם זה לא.. ממש בא לי כבר לגמור להרגיש את הסיפוק אחרי אוננות.
אם אפשר עוד טיפים על איך לאונן כמה זמן צריך לקחת בערך וכדומה.. תודה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
רון טסה11/08/2010גם לא קיבלתי קרי לילה עדיין.. אני קצת חושש מהסיכוי שאני יכול להיות עקר. לראות פורנו גורם לי הנאה מאוד ומעמיד מהר אבל מנסה לפעמים רבע שעה וכלום לא יוצא, וזה מתיש בסוף..
בן כמעט 15 ואני מודע להכל וחרמן וזה אבל למה לא מצליח לגמור?? בבקשה כמה שיותר עצות איך לאונן ועל מה וכאלה. תודה. רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון11/08/2010כפי שכבר ענו לך חברים שלך לפורום, בגיל ההתבגרות זה לגמרי טבעי שההורמונים משתוללים ולכן בגיל הזה יש התעסקות מרובה במיניות שלך עם עצמך ובהמשך עם הסובבים אותך. אני מבינה שאינך מצליח להגיע לפורקן על ידי אוננות. יתכן שמרוב שאתה רוצה "לגמור" את עושה לעצמך "גול עצמי". אני מציעה שבמהלך האוננות, תסגור עיניים ותנסה להיעזר בפנטזיה מינית שתדמיין בראש שלך, משהו שראית שעשה לך את זה, תתרכז בפנטזיה ולא ב"לגמור", כשיצוצו מחשבות שלא קשורות בפנטזיה, כמו האם אני אגמור או לא, אז תדמיין מגירה ותכניס את אותם המחשבות למגירה כי בגללם אתה מתנתק ולא מרשה לעצמך להיות בכאן ועכשיו וליהנות מהחוויה עצמה. חומר סיכה על בסיס מים או שמן שקדים גם יכול לעזור להגביר את רמת העוררות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מירב .. את צודקת
רון טסה11/08/2010אני באמת חושב רוב הזמן על זה שרק באלי לגמור ולא על הפנטזיה, אבל אני כן מצליח לפנטז חלק מהזמן שאני מאונן. חוץ מזה עדיין לא היה לי קרי לילה- אז יכול להיות שאני יצליח לגמור אפילו שלא היה לי קרי לילה? זה מוזר כי יש לי זקפת בוקר תמיד [לא לפעמים= תמיד!]
תודה על העצות חוץ מזה נתן לי תקווה XD
תודה רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון11/08/2010אז תנסה להתמקד אך ורק בפנטזיה! לא כולם מדווחים על קרי לילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאללל!!!!!
רון טסה13/08/2010גמרתי סוף סוף אני מאושררר!!! אני באמת מאושר! את מלכההה מירב שרון עשית לי את החייםםםם!! =]]]]]]]]]]]] אני כל כך מאושר!!!! הרגע השתמשתי בכל השיטות שאמרת - חשבתי רק על הפנטזיה ושמתי קרם לחות כזה והבנתי שאם אני מאונן על הכיפה אז יותר מחרמן אותי וסוףסוףףף אחרי שניייםםם בלי סיפוק השפכתיי D:: אני כלכך מאושר מלכהה אני מאוהב בך עשית לי את החים טובים יותררר איזה כייףףף סוף סוף! אני מקדיש לך את חייי מלכה תודההה איזה אושרר D: D: D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק :)
מירב שרון14/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות שמטריפות לי את הדעתאור10/08/2010
שלום,
אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה שבוע שעבר,
הבעיה היא שהוא גמר לפני שהספקתי להגיע לאורגזמה,
מה עליי לעשות בפעם הבאה כדי לגמור יחד איתו או לפניו?
בנוסף אני מרגישה שבן הזוג שלי משתעמם ממני, איך אני אוכל לגרום לו לחוויה מינית קצת אחרת?
תודה רבה,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
מירב שרון10/08/2010האם את יודעת להגיע לאורגזמה עם עצמך באמצעות אוננות? אם לא אז אני ממליצה לך לתרגל אוננות עם עצמך, ברגע שאת תדעי איך להגיע לאורגזמה עם עצמך תוכלי לכוון את בן הזוג שלך על מנת שידע מה לעשות כדי לסייע לך להגיע לאורגזמה שלך אבל את אחראית לאורגזמה שלך. לא משנה מהוא יעשה, האורגזמה שלך תלויה בך וביכולת שלך להשתחרר עד הסוף עם הפרטנר שלך.
לגבי שאלתך השנייה, למה את חושבת שבן הזוג שלך משתעמם ממך? האם הוא אמר לך כזה דבר?
חשוב מאוד שתהיה בניניכם תקשורת מינית פתוחה, שאת תגידי לו מה את רוצה שהוא יעשה לך כדי לענג אותך וההיפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך אבל..
אור12/08/2010אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה גם שאני מאוננת לבד, זה לוקח לי הרבה זמן...
יש עצות או כל דבר אחר בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי סקס - איחור במחזוראופיר10/08/2010
אני וחברה שלי שכבנו כמה פעמים במהלך השבוע , ואנחנו עושים את זה בלי קונדום .
כל פעם לפני שאני גומר אני מפסיק את החדירה וגומר בחוץ ,
השבוע שעשינו סקס גם גמרתי לה בחוץ והכל היה בסדר , והיא התקשרה אלי היום ואמרה לי שהמחזור שלה התעכב כבר שבוע אני בלחץ לא יודע מה לעשות .
זה לא פעם ראשונה שעשינו סקס השבוע , עשינו גם לפני שלוש שבועות בערך והכל היה בסדר !
היא לא קיבלה מחזור ואני בלחץ שאני לא יהיה אבא , אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי זה דחוף ממש !
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס לא מוגן
warsea10/08/2010כמה פעמים אני רואה את אותה שאלה...
למה קשה להבין כי במהלך הסקס הזרע יוצא גם כן למרות שאתה גומר בחוץ (בקמות כמעת לא נראת לעיין)
תקנה ארקע לבדיקת הריון ומשם אם יש שני קווים שזה 99% של הריון. ממשיכים לשני כיוונים
1) הפסקת הריון. בשלב זה ניתן לעשות זאת ע"י התרופות... אך סתם ככה אף אחד לא יתן לך תרופא זה לכן הולכים לרופא שיתן מרשם... כפי שאני זוכר מלווה גם בבדיקות.
2) Welcome to fathers community
למה קשה ללכת לרופא שיתן מרשם לכלולות ומשם תעשו סקס לא מוגן כמה שבא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאופיר שלום
מירב שרון10/08/2010אי אפשר לסמוך על "לגמור בחוץ" כשיטה של אמצעי מניעה, זה לא בטוח!!!! פוסטינור לא בטוח יעזור כי לא ניתן לדעת אם יש פנצ'ר בגלל הפעם האחרונה שעשיתם סקסלא מוגן או לפני יותר מ-72 שעשיתם סקס לא מוגן. אם לא מגיע המחזור אז תחכו שבוע ימים מהפעם האחרונה שקיימתם יחסי מין לא מוגנים ותקנו ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שהמחזור יגיע, אם יש הריון לא רצוי אז תפנו ל"דלת פתוחה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...חן10/08/2010
שלום..אני בת 16 וחצי לפני כמה זמן אני עשיתי עם חבר שלי לשעבר "סקס יבש"...וכנראה שלא הייתי מוכנה לזה נפשית וזה קרה...
עכשיו אני הכרתי בחור מקסים שאני ממש אוהבת יותר מאותו חבר שהיה לי ואני רוצה שהוא יהיה הגבר הראשון שלי..
ומשום מה ממש נכנסתי כאילו לסוג של טראומה דיברתי על זה עם אמא שלי והיא אמרה שזה סתם שטויות ואני בתולה וזה לא נקרא בכלל והכל בסדר, וכשאני אגדל ויעשה את זה אני אבין שסקס יבש זה לא באמת לקיים יחסים..אבל אני מרגישה כאילו כמו חס וחלילה אחרי אונס, כאילו אני איבדתי את הבתולים מאי רצון כשבעצם לא איבדתי אותם כמו סוג של תסביך כזה!!!
תעזור לי בבקשה...אני בוכה הרבה אני לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן שלום
מירב שרון10/08/2010אני מבינה שאת במצוקה נפשית סביב החוויה המינית הראשונה שלך שכללה סקס יבש עם האקס שלך. כשאז עשיתם את זה, זה היה בעקבות לחץ מצידו או כי גם את רצית? בעקרון את עדיין בתולה כל עוד לא קיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה. אני מבינה שבפנטזיה שלך היית רוצה שכל החוויות המיניות הראשונות שלך יהיו עם הבחור הנוכחי ויהיו לך הרבה כאלה חוויות תאמיני לי, את רק בתחילת "הקריירה המינית" שלך ויהיה לכם הרבה מה ללמוד אחד על השני, תמיד יש מה ללמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמרים09/08/2010
רציתי לקבל עצה בעוד פורום וקיבלתי תשובה מוזרה מה דעתכם על התשובה שקיבלתי?...אני לא יודעת אם הוא התלוצץ איתי או לא....אשמח שתגידו מה אתם חושבים=]
(עשיתי העתק הדבק מהפורום השני)
אם אפשר לענות בדחיפות... חסויה 20:14 08.08.10
רציתי לשאול אם אפשר להכנס להריון מסקס יבש כאשר האישה לבושה בתחתונים ובמכנס טיייטס והגבר רק בתחתונים?..האם אפשר להכנס להריון?
חפשו בפורום זה
הדפסה שלח לחבר סגור
תשובה ד''ר מיכאל פרידמן
21:25 08.08.10
כן, בהחלט. זו למעשה ה דרך הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד09/08/2010לא ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- .......שלומי09/08/2010
אני וחבר שלי אני בן 13 והוא 12 וחצי אנחנו שכנים ושננו מאוד נמשכים אחד לשני והיה יום אחד שההורים שלו ושלי לא היו בבית אז שכבנו והוא הכניס לי ואני לו ולשנינו מאוד כואב עכשיו במיוחד לו הוא לא מצליח ללכת ברגליים סגורות ועשינו את זה בלי קונדום והשפכנו או איך שאומרים את זה אחד לשני בתוך התחת בין שני ילדים גברים יכול לקרות משהו? ואם נלך לרופא הוא יכול לגלות ולהגיד להורים שלו ששכבנו והם יגלו שאנחנו ביחד? וגם לשנינו יש פצע מאוד מוזר בפה זה יכול לקרות בגלל שהתנשקנו ואם כן איך אנחנו יכולים שזה לא יקרה לנו בפעם הבא?
אני גם מרגיש כאילו השפיך שלו בתוך התחת שלי וזה מאוד מציק איך אני מוציא אותו ניסיתי להניס במקלחת את הצינור ולשטוף את זה בפנים אבל אחרי זה בשירותים יצא לי מלא מים מהתחת ושפיך עדיין בפנים איל להוציא אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
מירב שרון09/08/2010אם שניכם לא קיימתם יחסי מין לפניכן אם אף אחד אחר אז אין חשש מפני מחלות מין שגם יכול לעבור בסקס אנאלי לא מוגן. אתם מאוד צעירים, ברור לי שההורמונים משתוללים והכול אבל לאן אתם ממהרים? כמה זמן אתם בקשר? איזה רגשות יש ביניכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות....שלומי09/08/2010
שלום אני בן 15 עוד מעט ויש לי כמה שאלות
1)האיבר מין שלי טיפה עקום כשאני משתין אז הוא משתין עקום ואני מחזיק אותו כדי שהיה ישר זה נורמלי?
2)אני התאהבתי בבנות וגם שהתחלתי לאונן אוננתי על בנות זה היה בערך בגיל 12 והתחלתי לצפות בסרטי גייז ומאז אני מאונן רוב הפעמים על גייז ובזמן החרון התחלתי לחשוב על זה שאני רוצה להפסיק והתאהבתי בילד מהכיתה שלי ובמקביל הייתי מאוהב בילדה מהשכבה שלי מה זה אומר עליי אני הומו דו סטרייט ואני גם מנסה להפסיק לאונן על גברים אבל כל הזמן נמשך לזה בחזרה אני יכול לעשות משהו כדי להפסיק לחשוב על גברים או לעשות משהו כדי לדעת מה אני אוהב?
3)יש לי איבר מין קטן מאוד 11.5 ס''מ ואני רוצה לעשות משהו שיגדל ובבקשה תגידו לי מה לעשות ועל תכתבו לי לחכות ואני בגיל ההתבגרות והוא יגדל לבד אני שמעתי על תרגילים או אם יש משהו אחר לעשות בבקשה תכתבו לי ואין לי בעיה לפנות גם באופן אישי בטלפון לאחד מהמומחים או הגולשים בטלפון
4)אני מאונן המון לפחות פעם פעמיים ביום ורציתי לדעת אם זה מסוכן כי שמתי לב שכשלא מאוננים כמה ימים הצבע של ה''שפיך''(זרע) או לבן ויוצא בקמות יותר גדולה מאשר שאני מאונן כמה ימים רצוף וגם הצבע שלו משתנה לכמעט שקוף ויוצא בקמות יותר קטנה אני צריך להפסיק או שזה לא מסוכן?
5)יצא לי פצע כמו מוגלה מעל האיבר מין והוא התפוצץ ויצא ממנו נוזלים וכל כמה זמן הוא חוזר רציתי לדעת אם כדי לי ללכת להיבדק?עד עכשיו לא נבדקתי כי אני מאוד מתבייש מהאיבר מין הקטן שלי
6)דחפתי משהו מאוד עבה לתחת ובגלל שכאב לי הוצאתי אותו מהר ומאוד כואב לי כשאני מתפנה זה יעבור או לפנות לרופא?
תודה מראש לכל מי שיענה לי
וסליחה על כלכך הרבה שאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אענה לך בתשלומים
מירב שרון09/08/2010כי רשימת השאלות שלך באמת ארוכה. לגבי שאלתך הראשונה, כל איברי המין הגבריים נוטים מעט ימינה או שמאלה. אף פין אינו עומד כשהוא ישר לחלוטין. אז גם אם שלך טיפה עקום זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות...
warsea10/08/20101. אצל כולם זה ככה. כשיהיה לך סקס עם חברה אז תבין (רמז - נקודת ז'י)
ומומלץ לקרא קצת ספרות ואנטומיה בנושא על מנת לא לשאול שאלות כאלא
2. יכול מאוד ליהיות שאתה מהסוג של "בי" כלומר גם נשים וגם גברים ללא הבדל.
3. זה כבר תלונות לאימא. תאכלס עדיין הוא לא מפותח וגודל עד גיל 20-24
תגיע לגיל הזה. אם רצון להגדיל לא אתבטל תעשה ניתוח.
ועוד טיפ - לא משנה הגודל משנה איך משתמשים איתו -יש לי חבר עם 8 ס"מ והוא יכול להוביל לאורגזמה כל אישה לכן עדיף ללמוד אישה מאשר לעשות ניתוח. זה שתגדיל ולשום אישה לא יהיה טוב איתך אפילו אם 40 ס"מ.
4. זה נורמאלי... לי יש סקס בבוקר צהריים ולילה...
5. כן ומייד. על מנת שלא יהיו בעיות בעתיד.
תאכלס להתחלה לאימא כי לבד כפי שאני זוכר עד גיל 18 לא נותנים שירות
6. יעבוד. וכדאי להפסיק לחלוטין על מנת לא לפגוע או ל לתפוס וירוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה 2
מירב שרון10/08/2010בגיל ההתבגרות יש לגיטימציה לחקור את עצמך ואת המיניות שלך עם הסובבים אותך, תאפשר לעצמך את המרחב הזה. מיניות נעה על רצף, רוב האנשים הם לא רק הטרו או הומוסקסואליים אלא איפהשהו שמה על הרצף, גם אם הם לא בהכרח מכירים בזה. זה כמו שאין רק שחור ולבן אלא כל מיני גוונים של אפור באמצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה 3
מירב שרון12/08/2010אני מבינה שאתה לא רוצה לשמוע את התשובה הזאת אבל אין שום דבר שניתן לעשות חוץ מלתת לו לגדול באופן טבעי לגודל שאליו הוא אמור להגיע, עד גיל 21 אתה בצמיחה פיזית כולל הפין שלך. חוץ מזה אין שום משמעות לאורך של הפין, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה אז איזה עוד סיבה יש להתעסק עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמישו09/08/2010
חברה שלי רוצה להתחיל לקחת גלולות אבל היא לא רוצה לספר להוריה שאנחנו מקיימים יחסים האם היא יכולה לפנות לגניקולוג לבד או צריך מבוגר מעל גיל 18 והאם גם בת דודצה שהיא מעל גיל 18 יכולה להחשב למבוגר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישו שלום
מירב שרון09/08/2010היא לא חייבת לספר להוריה והיא יכולה לגשת לבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...חסוי08/08/2010
לי ולחבר שלי אין ניסיון קודם בסקס אנאלי ואני רוצה לדעת איך באמת אני ידע או ירגיש שזהו סקס אנאלי שהחדירה באמת מתקיימת דרך פי הטבעת ולא חודר לנרתיק??
ידוע לי שאיו סיכוי להריון אבל כל אחד אומר לי דעה שונה יש כאלה שאומרים לי שיש סיכוי להריון עם חדר נוזל לנרתיק איך אני ידע שזה לא קרה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון08/08/2010תסתכלי על איבר המין שלך במראה, בעזרת איור של איבר מין האישה מהויקיפדיה, וכך תגלי איפה פי הטבעת שלך לעומת פתח הנרתיק. אם הפין חודר לפי הטבעת, ואז יש שפיכה אין חשש להריון לא רצוי. מצד שני, בלי קונדום יש חשש למחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בשפיכהמור08/08/2010
בזמן האחרון כאשר בגמירה בשפיכה בעצם אז ש הזרע נפלט אני מרגיש כאילו לא קורע כלום בלי כמעט אורגזמה ממה זה יכול להיות,התכוונתי שממש ,אני מרגיש את האורגזמה לפני הגמירה אבל בזמן ההוצאה כאילו אין כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניתי את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)