מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לה כאבי בטן אחרי סקס היא בהר?יshalom29/07/2010
אם עשינו סקס ואני לא יודע אם גמרתי בפנים אז איך אני יודע אם היא בהריון כי יש לה כאבי בטן אבל אין לה בחילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי זה קרה?
מירב שרון29/07/2010מתי עשיתם סקס בלי אמצעי מניעה ולמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםניצן28/07/2010
אני בת 17 , אני וחבר שלי יחד כבר חודשיים ועוד לא קיימנו יחסי מין .
אחרי שאני נמצאת איתו ואנחנו עושים דברים שונים במיטה .. כשאני חוזרת הביתה מתחילים לי כאבי ראש ובטן שחוליפם אחרי שעה בערך .
כל עוד אני נמצאת עם חבר שלי אני לא מרגישה שום כאב אלא רק כאשר אני הולכת ממנו .
אני ממש לחוצה ולא מבינה ממה הכאבים נובעים.
אשמח לקבל תשובה .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניצן
דניאלה פרייפלד29/07/2010האם אתם playing ruff
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ניצן29/07/2010כאילו עושים את זה אגרסיבי ?
לא חושבת שבאופן חריג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצן
דניאלה פרייפלד31/07/2010את שותה?
בחום הקיצי מעבדים נוזלים בכל מקרה ובקשר מיני פעיל מזיעים ...
יכול להיות שכאבי הבטן עקב כיווצים של שרירים או הוא חודר כה עמוק שהוא נוגע בדופן פתח הנרתיק וזה יכול לגרם לכאבים של אחרי
אתיעץ ואחזור אליך אם יש רעיון אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניצן
דניאלה פרייפלד01/08/2010התיעצתי נאמר שכדאי ללכת לרופאת נשים להתיעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהחסוי28/07/2010
שלום אני מקיים יחסים בתדירות גבוהה עם חברה שלי . השאלה שלי האם כתוצאה מקיום יחסים בתדירות גבוהה הזיקפה עלולה להיחלש ? שמפעם לפעם הזיקפה חלשה יותר לדוגמא היה מצב שכמעט שכבנו כל יום ואז בפעמים האחרונות הזיקפה היתה חלשה יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון29/07/2010בן כמה אתה? אין קשר בין תדירות הסקס לזקפה ומידת החוזק שלה. מה שכן, השאלה עד כמה הייתה מגורה, זה כן יכול להשתנות מפעם לפעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשימעון28/07/2010
אני וחברה שלי הינו ברגע אינטימי רציתי לדעת אם היא עדיין בתולה אם הכנסתי רק את הכיפה לאיבר שלה ולא כאב לה וכשלחצתי קצת זה כאב לה מאוד והיא הרחיקה אותי , ועוד שאלה זה אפשרי לגמור רק מגירוי הכיפה ומשפשוף הכיפה באיבר שלה בלי להכניס הכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן28/07/2010התשובה שלי לא
בחורה יכלה להגע לסיפוק מיני על ידי אקט מיני מלא
עם העדן חברה שלך מפחדת מי חדירה תוכל לעשות סקס ישב על ידי גירוי חיצוני כנל שאתה יורד לאיבר המין שלה
הסקס בנכם צרך להית רוגע לאט ואחי חשוב מהנאה
כמבן שאתה לא יכל להגע לסיפוק מיני בלי אקט מלא
השעלה שלי למה אתה מסתכן בהריון למה אתה לא לובש קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן?
שימעון28/07/2010לא הבנתי כלום , היא עדין בתולה אם לא הכנסתי הכל והכנסתי רק את הכיפה?
וזה בסדר שגמרתי רק מגירוי הכיפה והכנסתה לאיבר של חברה שלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמעון שלום
מירב שרון28/07/2010אם יש מגע מיני בין פין לפות, ויש נוזל מקדים אז יתכן שיהיה בזה זרע משפיכה קודמת - הסיכון נמוך אבל קיים. כמובן שיש יותר סיכון אם הגעת לשפיכה מלאה גם אם זה רק חדירה חלקית. היא בתולה כל עוד היא לא קיימה יחיס מין מלאים כולל חדירה מלאה. יתכן שטכנית יש התרחבות של הקרום גם מחדירה חלקית. קודם כל, מצטרפת לשאלתו של חברך לפורום, למה אינך משתמש בקונדום ו/או חברתך בגלולות? אם אתם בוגרים מספיק כדי לקיים יחסי מין אז תיקחו אחריות...
זה ממש לא חייב לכאוב בפעם הראשונה, מה קורה ביניכם במשחק המקדים עוד לפני ניסיון החדירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
שימעון28/07/2010אנחנו משתמשים באמצעים לא הזכרתי שאנחנו בלי אמצעים ולא הזכרתי שאנחנו סיכנו את עצמנו, רציתי רק לדעת איך יכול להיות שלא הכנסתי את האיבר שלי אליה ורק הכיפה נכנסה ובכל זאת גמרתי מיזה, האם זה בסדר שזה קרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון29/07/2010מאוד שמחה לשמוע שאתם אכן משתמשים באמצעי מניעה. ובהחלט יכול לקרות מצב שהגעת לשפיכה רק מהכנסת הכיפה לפתח הנרתיק. הכיפה סופר רגישה מבחינת עצבים ואתה כנראה מאוד התרגשת וחיכית לקראת הרגע הזה והגעת לשפיכה עוד לפני חדירה מלאה, קורה, קרה, לא קרה כלום כל זמן שהשתמשתם באמצעי מניעה. בתחילת הדרך, לא צריך לצפות שהכול יהיה חלק, אתם לומדים אחד את השני, לאט לאט זה תהליך, חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה ביניכם, שתהיה כמה שיותר פתיחות במיטה, שאתה תדע לומר לה איך לענג אותך וההיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא נהנת מהסקסנעמה28/07/2010
יש לי בעיה
יש לי חבר תקופה מסויימת ובכל הפעמים שאנחנו שוכבים אני לא נהנת וזה לפעמיים גם כואב
ואני רק מחכה שהוא יגמור
מה אני יכולה לעשות?
תנוחות שונות יכולות לשנות את זה?
ועוד שאלה אפשר להכנס להריון מהנוזל הזה שיוצא לפני הגמירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנעמה שלום
מירב שרון28/07/2010מה קרה ביניכם עד הקטע של החדירה? במשחק המוקדם? טוב שאת פונה כדי להתייעץ כי אין שום סיבה שבעולם שתמשיכי לסבול מכאבים. לגבי שאלתך השנייה, בנוזל המקדים יתכן שיש זרע משפיכה קודמת, כמובן שזה לא אותו סיכון כמו השפיכה עצמה. ככה או אחרת עדיף לא לקחת סיכונים מיותרים בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני החדירה
נעמה28/07/2010לפני החדירה אנחנו כל הזמן נוגעים אחד בשני ובדרך כלל הוא גם עושה לי ביד לפני ואנחנו דואגים שאני אהיה רטובה ושלו יעמוד,יש פעמיים שאני לא מספיק רטובה.באחת הפעמיים האחרונות לא עמד לו אחרי ששמנו את הקונדום אז עשיתי לו ביד והשמן שהיה על הקונדום נגמר ואז החדירה הייתה כואבת יותר.
וממש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון29/07/2010חשוב להקדיש כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המוקדם, להוסיף מין אוראלי הדדי, זה גם יעזור להגביר את הרטיבות אצלך. כמו כן אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY gel או Love Gel ניתן לרכוש על מדפים בסופר-פארם/ניו-פארם ליד מדפי הקונדומים. מורחים את זה על פתח הנרתיק ועל הפין מעל הקונדום לפני החדירה. אם תנסו את כל זה וגם זה לא מספיק כדי שלא יכאב, תפני לרופא/ת משפחה ותבקשי מרשם למשחה שנקראת esrcain 5% זה מאלחש, מורחים את זה 20 דקות לפני הסקס בפתח הנרתיק, וזה מטשטש את העצבים של האזור כדי שלא יכאב ואחרי 20 דקות למרוח את חומר הסיכה על בסיס מים לפני החדירה. אין שום סיבה שבעולם שתמשיכי לסבול מכאבים בסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהה -סקס יבששירלי28/07/2010
שלוםם.. אני בת 15 לערך.. לא קיימתי יחסים עדיין אבל לפני כמה ימים שכבתי עם חבר שלי כשאני עם בגדים- גינס ותחתונים והוא היה עם תחתונים וטרנינג, סקס יבש כזה, הוא כמובן עשה תנועות של סקס אבל לא הרגשתי חדירה או משהו כזה.. הרגשתי את איבר מינו אבל לא היו כאבים וכמובן שלא הרגשתי חדירה. כשהגעתי הביתה ראיתי מן רטיבות על התחתון.. לצייין כי רק לפני שבועיים סיימתי מחזור.. ואילו לאחר יום כשזה קרה הרגשתי טיפה כאבים כאלה קטנים מדי פעם ופתאום הרגשה כאילו יוצא משהו ובבדיקה נראה כי זה דם או טיפות ממוזערות של דם/צבע אדמדם חום.. מדי פעם כאמור.. עכשיו אני לא יודעת מה זה בדיוק אומר ואם יש סיבה לחשוש ממנו. סליחה על הבורות אשמח לתשובה. לחוצה במעט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/07/2010לא ניתן להיכנס להריון מסקס יבש שכולל תחתונים, אל דאגה. הנוזל שראית בתחתונים היה נוזל שיצא ממך כתוצאה מעוררות מינית, זה טבעי ונועד להקל על חדירה כשיום יגיע וזה יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפהעידו28/07/2010
יצאתי עם מישהי כמה פעמים, ואתמול בערב ניסינו לקיים יחסי מין. הכל עמד לי כמו שצריך אבל פשוט לא נכנס לפות שלה. היא עזרה לי ודחפנו חזק והכל, אבל עדיין לא נכנס, כאילו חור האיבר שלה ממש קטן או סתום או לא יודע מה הסיבה, כאילו משהו לא נותן לי להיכנס. מה שגרם גם לפין שלי להפסיק לעמוד וככה להפסיק ולנסות שוב באותו ערב.
הבעיה הרצינית היא שזו לא פעם ראשונה, וקרה גם עם בנות קודמות.
מה עשוי להיות הפיתרון? לשים משחת סיכה, משחק מקדים...?!?!?!
אשמח לעזרה. מאוד!. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידו שלום
מירב שרון28/07/2010בן כמה אתה? זה מאוד טבעי שאם אתה מנסה לחדור ואין כניסה, אם זה כי הן מכווצות, באופן לא מודע כמובן או מסיבה אחרת שתהיה היחלשות של הפין. אתה מציין שזה קרה גם בעבר בפעמים קודמות. אני לא יכולה להתייחס למה היה עם הבנות הקודמות כי הן כבר לא איתך, האם אתה עדיין יוצא עם הבחורה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עידו28/07/2010כן. אני עדיין יוצא עם הבחורה הנוכחית. יש לי גם תיאוריה אחרת, שאכן חל אצל הבנות כיווץ כי הן אולי התרגשו, או אפילו להפך לא נהנו מהאקטים. היכול להיות?!
ואני בן 22 עוד מעט... ככה שאלו לא פעמים ראשונות, בעבר הכל הלך חלק לגמרי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/07/2010בוא נתייחס ליחסים עם הבחורה הנוכחית, מה קורה ביניכם במשחק המוקדם, לפני ניסיון החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עידו29/07/2010כל פעם יש לנו משחק מקדים שבסביבות ה-45 דקות - שעה. עד שאנחנו מתפשטים לגמרי ומתחילים בקיום המין. ומה שקורה זה שלפעמים אנחנו יורדים זה לזו ולהיפך, אפילו קצת סקס יבש לפני הרגיל, כל הטקסי נשיקות בכל הגוף וכו'... בוודאות אני גם יכול לומר שתמיד לאורך המשחקים המקדימים עמד לי הפין בצורה איתנה. ורק כשניסיונות החדירה החלו להיות קשים, הפין דעך בתיפקודו...
אז אולי זה בעצם קשור למשחק מקדים ממושך מדי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
מירב שרון29/07/2010נהפוכו, דווקא בגלל שאתה מדווח שבמשחק המוקדם יש זקפה מלאה זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך, ויש קושי ספציפי סביב נושא החדירה. האם חברתך יש לה קושי סביב חדירה באופן כללי? האם אי פעם עברה בדיקה גינקולוגית? האם היא משתמשת בטמפונים? האם היא מאוננת עם עצמה? האם אי פעם החדירה לעצמה אצבע בנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפה בזמן סקסי'27/07/2010
שלום ד"ר,
לאחרונה אני וחברתי מקיימים יחסי מין, עשינו את זה לפחות 4 פעמים.
מה שקורה זה שכל פעם שאנחנו עושים סקס זה שהזקפה פתאום יורדת לי, בלי שאני גומר.... זה מביך ונורא מבאס את אותי.
שלשום לדוגמא הזקפה ירדה לי, וחברה שלי ירדה לי בשביל להחזיר את הזקפה שוב - הפין חזר לעמוד אבל אחרי דקה שוב איבדתי זיקפה.
אני ממש צריך עזרה כי זה כבר מביך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/07/2010זה טבעי שהתחלות בסקס לא יהיו חלקות, מאוד יתכן שבגלל שזה קרה בפעמים הראשונות אז אתה נורא עסוק במחשבות סביב יש זקפה/אין זקפה. מרגע שאתה מתחיל להתעסק במחשבות סביב זה אתה "מתנתק" מהגוף. אני ממליצה לך לחזור לקיים יחסי מין ללא חדירה עם חברתך, להוריד את הלחץ סביב זה, וכך מראש אתה יודע שאין ממה להילחץ. אם אתה מוצא את עצמך עם מחשבות סביב יש זקפה/אין זקפה, תדמיין מגירה תכניס את המחשבות האלה למגירה, תסגור אותה ותתמקדד במחשבות לגבי תחושות פיזיות. מה אתה חש כשאתה נוגע בה ככה או ככה? מה אתה חש כשהיא נוגעת בך בצורה כזאת או אחרת?העור רך, מחוספס, חלק, חום/קור, זיעה, ריחות, בקיצור תחושות פיזיות, לא מחשבות ולא רגשות, רק מחשבות לגבי תחושות פיזיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
י'28/07/2010מירב תודה רבה קודם כל,
ויש לי עוד שאלה...
שאני עושה איתה סקס בתנוחה המסיונרית(הרגילה כאילו) אם אני מתקרב לגוף שלה הפין קצת כואב לי... הוא בצורה בננה כלפי מטה..
יש שיטה אולי שזה לא יכאב כי אני ממש רוצה להיות קרוב אליה בזמן הסקס...
ואולי גם זאת אחת הסיבות שהזקפה יורדת לי..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/07/2010חשוב שתהיה קשוב לגוף שלך, אם יש תנוחות שקשה לך איתם אז לא בכוח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקונדום נקרע באמצענתנאל27/07/2010
לפני כמה ימים זיינתי את חברה שלי אנחנו בני 14 והקונדום נקרע ולא שמתי לב והמשכתי עד שגמרתי בתוך הכוס וכשיצאתי ראיתי שהוא קרוע והשפיך נוזל ממנו והיא היתה כמה ימים לפני מחזור היום היה אמור להיות לה מחזור והיא לא קיבלה רציתי לדעת אם יכול להיות שהיא נכנסה להריון ואם עדיין כדור נגד יכול לעזור לה ואם כן איזה
בבקשה תענו מהר בתודה שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתנאל שלום
מירב שרון27/07/2010אם עברו 72 שעות מאז שהיה ביניכם מגע מיני והקונדום נקרע אז זה מאוחר מדי לקחת פוסטינור. ברור שיש סיכון של הריון לא רצוי. תחכו שבוע ימים, אם היא טרם קיבלה מחזור אז תקנו ערכה ביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי. בתקווה שהיא תקבל מחזור. שניכם מאוד צעירים, למה אתם ממהרים לקיים יחסי מין מלאים, אפשר לעשות הרבה בסקס מבלי שתהיה חדירה, זאת אחריות מאוד גדולה לקחת בגיל כ"כ צעיר, חבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שהכל יהיה בסדר
יעל29/07/2010אני מקוה שהכל יסתדר אצלכם והיא לא תהיה בהריון אבל זה מה שקורה עם קונדומים
אחרי שזה קרה לנו התחלתי לקחת גלולות כי ממש נבהלתי ואחרי שהתחלתי עם הפליים ידעתי שאני מוגנת וגם אם נקרע קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רציניתנתנאל27/07/2010
שלום אני בן 14 ויש לי זין בגודל 17 ס''מ וכשאני יושב בסלון בבית שלי או בבית ספר עומד לי הזין ומאוד קשה לי להסתיר אותו רציתי לדעת עם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שהוא יפסיק לעמוד כל הזמן וכשהוא עומד איך אני יכול להוריד אותו במהירות כי אין לי אפשרות לאונן כדי להוריד אותו
ועוד משהו אני רוצה לקיים יחסי מין עם חברה שלי רציתי לדעת אם לילד בגילי(14) ימכרו קונדומים ואם זה מסוכן שחברה שלי שהיא גם בת 14 תיקח גלולות אם זה לא מסכן אותה בגיל הזה
בתודה מראש נתנאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
נתנאל27/07/2010קימנו כבר יחסי מין וקיבלתי קונדומים מחברים והם נגמרו זו אותה אחת שאני מפחד שתיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתנאל שלום
מירב שרון27/07/2010אני מבינה שאתה מגיע לעוררות מינית לעיתים קרובות, בגילך זה לגמרי טבעי. זה רק מעיד על כך שהכול תקין אצלך. אין לך ממה להתבייש. לגבי גילך וסקס, לאן אתה ממהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה חיצוניתעדי (בן)27/07/2010
אני נער בן 15, אוכל בריא מתפקד מינית באופן נורמלי לחלוטין, עושה פעילות גופנית מספר פעמים בשבוע בעל משקל ממוצע לגילי. הפטמות שלי מזדקרות לעומת חברי שהן שטוחות. דבר זה נורא מפריע לי. האם זה גנטי או שנתון לשינוי בעזרת משחות וכ'ו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
נתנאל27/07/2010זה לא תורשתי זה יכול להיות בגלל שהחולצות שלך משפשפות את הפטמות שלך אתה יכול לנסות למרוח שמן תינוקות או למרוח משחה הייתה לי את אותה בעיה ואני מרחתי משחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה מפריע לך כ"כ?
מירב שרון27/07/2010מה רע בזה? אם יש שרירים למשל זה גם יכול להיות מאוד סקסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שרירים
עדי (בן)08/08/2010אבל אנשים מסתכלים עליי באופן מוזר וחברים שלי לועגים לי למרות שאני שרירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מן חברים אלה?
מירב שרון08/08/2010חבר יאהב אותך כפי שאתה ולא יצחק עליך, נהפוכו אף יפרגן לך. אולי הם סתם מקנאים? ומה זה אומר שאנשים מסתכלים עליך באופן מוזר? האם יש חבר טוב או חברה טובה שאתה סומך עליהם בלב שלם ושתוכל לשאול אותם מה דעתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותיובל26/07/2010
שלום.
אני וחבר שלי שכבנו עם קונדום,כשהוא יצא הקונדום לא היה קרוע אבל הרגשתי שהוא גמר קצת ,אחרי כמה דקות היה לי תחושה רטובה בתחתון זה סימן שהוא כן גמר בפנים?
אפשר להיכנס להריון מאנלי ?
הבנתי שאפשר להיכנס להריון רק יום אחד בחודש זה נכון ??? ( ימים אחדים לפני מחזור או אחרי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
דניאלה פרייפלד26/07/2010אם הקונדום יצא בצורה הדוקה, ממנו ,ולא נקרע או חור ...אז הסיכוי קלוש שתכנסי להריון.
הריטיבות הוא שלך,כאשר בחורה מגורה ,הגוף מיצר יותר נוזל בנרתיק, בכדי לאפשר חדירה קלה ואת האפשרות של שהותו בתוכך..להנאה
לא ניתן ממין אורלי להיכנס להריון
יש יותר מיום אחד להיכנס להריון וזרע יכול לחיות בתוכך כשלושה ימים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליטה בשפיכהיואב26/07/2010
שלום, אני בן 16 ואני מקיים יחסי מין על בסיס קבוע במשך חודשיים-שלושה עם חברה שלי.
קראתי לא מזמן על שליטה בשפיכה, שפיכה מוקדמת ובכללי על הנושא...
אין לי בעיה מיוחדת של שפיכה מוקדמת (מתחת לכדקה) אבל ישנן פעמים בהן אני גומר יחסית מהר ואחרות בהן הזמן יותר ארוך.
קראתי שעם הזמן לומדים איך לשלוט על תחושת הגירוי הזאת ולהישאר על מה שנקרא "המישור".
האם השליטה הזאת היא שליטה מוחלטת בשפיכה, או שבד"כ היא רק "דוחה" אותה בכמה דקות?
מתי ואחרי כמה זמן בערך אפשר לצפות שאקנה שליטה במידה מסוימת על זה?
מה הזמן הממוצע של קיום יחסי מין מן החדירה ועד לשפיכה? ומה נחשב לשפיכה מוקדמת?
תודה רבה מראש, יואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואב
דניאלה פרייפלד26/07/2010לפי התאור שלך אתה בגדר בחור ממוצע ...היות וכל פעם המפשג בניכם שונה בעוצמתה, לך וגם לה, כך גם היכולת לשלוט, יכול להיות שהיית כל כך מגורה שפשוט לא "יכולתם" להחזיק כאשר התוסף הגירוי ממנה
גם בנות לא תמיד גומרות באותה אוצמה ובאותה פרק זמן....
בכל מקרה לא להתחיל לדאוג ולחשוב על זה כל הזמן כי כך אתה עלול לשכנע את עצמך שיש לך בעיה וכאן לא נשמע שיש קושי
עם הזמן יבוא גם יותר שליטה תהיה קשוב לעצמך אם אתה מרגיש שאתה קרוב תשנה תנוחה או עוצמת התנועה או תצא ותחזוראו לא עד הקצה זה הריקוד...
גם לפעמים רוצים חזק ומהר..
שוב קשוב לתחושותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכהמאי26/07/2010
שלום שוב אני מאי לא הבנתי מה ענו לי אל שאלתי הקודמת אני בת 25 ויש לי חבר בן 29 היתחתנו כבר עשינו סקס הוא זיין אותי ממש טוב עינג אותי בצורה טובה ממש טובה ונעימה הכניס לי את הזין שלו לתוך הכוןס שלי ואת האצבעות שלו שוב אני שואלת
1. למה כאב לי בהתחלה?
2. בסוף הוא רצה ליגמור לי בפה להשפיך לי בפה אמרתי לו מההה הוא אמר שאני יבלע את השפיך שלו אמרתי לו מההה הוא אמר שזה בריא ובסוף לו נתתי לו שישפיך לי בפנים אלה בחזה האם השפיך הוא בריא שבולעים אותו?
אשמח לקבל שוב תשובות מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ->
אילן26/07/2010כאב בהתחלה בגלל הכרום הבתלין שנקרא
לבי לגמור לך בפה קצת מגעל אבל הזרע אינו רעל ואינו מזיק בכלל
אני די מצא לך להגיד לחתן שלך שהפרנו זה בלוף אחד גדול
וסקס איתך עשים בהאהב ובהנאה ולא לפי הפורנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני שאלתך לפורום מין וסקסולוגיה
מירב שרון27/07/2010כאן זה פורום סקס נוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוףףף!!פליזז עוד עזרהההחסוי25/07/2010
בסקס יבש כאשר אח מבני הזוג עם תחתונים אפשר להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד25/07/2010באופן עקרוני לא,רצוי בכל זאת להימנע מלגמור בפתח הפות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדחיפות!!
חסוי26/07/2010אבל הוא לא גמר בפתח הפות אלא שכבנו אחד ליד השני ואני עשיתי לו ביד ומספר שניות לאחר שהוא גמר הוא נשכב עליי(רק אני הייתי עם תחתונים)...יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד26/07/2010קלוש ביותר!!!!!
להירגע אם אם תהיהי לחוצה הווסת עלול לאחר ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
חסוי26/07/2010מה זה אומר קלוש ביותר??? אפשרי או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התאור...אין סיכוי
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה אחרונה ובאמת דחופההה
חסוי26/07/2010תקשיבו,המחזור שלי מאחר ב3 ימים ואני בלחץ מטורף(גם בגלל שהמחזור מאחר וגם בגלל שאחותי מתחתנת מחר) בכל אופןן אני ממש בלחחץץץ..אני יסביר את המצב מההתחלה ותגידו לי אם יש סיבה לדאגה...אני וחבר שלי שכבנו אחד ליד השני...עשיתי לו ביד ולאחר שהוא גמר הוא נשכב עליי שהיה בלי תחתונים ואני הייתי עם תחתונים ואני לא יודעת אם טיפות מהזרע שיצא קודם נגעו בי בכל אופן התחתון שלי היה יבש לחלוטין...יש ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך ממה לדאוג
מירב שרון27/07/2010את היית עם תחתונים, הזרע לא יכול לעבור דרך התחתונים, תרגיעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)