מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מאוד חשובה ,תשובה במיידי בבקשהלולה08/08/2010
אני ובן זוגי מקיימים כבר כמה חודשים יחסי מין ואנחנו לא משתמשים לא בקונדומים ואני לא שותה גלולות ,ואנחנו מקיימים יחסי מין במקלחת (זה דוש )
האם יש סיכוי להכנס להריון במים?
נ.ב
אחרי הפעם הראשונה שלנו לא קיבלתי 42 יום מחזור ואז קיבלתי ולאחר שבועיים קבלתי שוב האם זה בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה
דניאלה פרייפלד08/08/2010אם יש חדירה ,גם במקלחת,יש סיכון.....חבל
יש לא מעט מתבגרות שהוסת עדין לא סדיר.
אם זה מפריע תתיעצח עם רופא/ת נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולותבן 1908/08/2010
עד היום אני וחברתי השתמשנו בקונדומים בזמן הסקס,
לאחר שהחלה לקחת גלולות רציתי לדעת האם ניתן לגמור בפנים?
והאם יש זמן מיוחד בו צריך להשתמש בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 19
דניאלה פרייפלד08/08/2010כל הכבוד על האחריות ההדדית!!!!
אני ממליצה בחודש הראשון של לקיחת הגלולות, בכל זאת להשתמש בקונדום....עד שהיא מתרגלת יש חשש שאולי תשכח...
אם היא חברה קבוע אין צורך בקונדום כל עוד היא על גלולות.
אם נפרדים ...תחזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
בן 1909/08/2010השאלה היא האם מעתה בעת נטילת גלולות שפיכה בתוך
איבר המין הנשי הוא דבר תקין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 19
דניאלה פרייפלד09/08/2010אכן כן ,היא מוגנת כל עוד היא לוקחת באופן סדיר את הגלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי08/08/2010
שלום אני בן כמעט 15 ואני מבולבל כי מצד אחד התאהבתי ונדלקתי על הרבה בנות וגם אני אוהב לדמיין אותי עושה את זה עם בנות ואם אני מדמיין את עצמי עם בנים זה מגעיל אותי אבל מצד שני אני מאונן על גברים ולא על נשים יכול להיות שגברים זו רק םנטזיה שלא תתממש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד08/08/2010תמשיך להינות מהפנטזיות שלך, הן לא בהכרח מצבעיות על הנטיה המינית שלך, בשביל זה הן קימות ולרוב אנחנו לא ממשים אותם ואם כן ,אז מיד יש אחר.....
זה גם מאד נפוץ לגיל ההתבגרות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי08/08/2010
אני בן 12 וחודשיים ואורך ה*** שלי 10 ס"מ ואני פוחד שזה קטן מידי.... זה קטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד08/08/2010זה בסדר גמור, גם אתה וגם הוא אמורים לגדול עוד ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למשהואנונימי908/08/2010
אוקי אז ככה,
משהו שקרה לאחרונה איתי ועם חברה שלי , היה פעם תקופה שאוננתי לה וירד לה דם הרבה אז חשבנו שזה קרום הבתולים וכעבור כמה זמן זה הפסיק והיה בסדר.
עכשיו עוד פעם התחיל לרדת לה דם כל פעם שאני מאונן לה עמוק יחסית - ואני מקפיד שלא יהיה לי ציפורניים בכלל.
יש לכם מושג למה זה יכול לקרות? היא לא מרגישה כאילו פצעתי אותה או משהו ולא כואב לה בכלל והיא לא מרגישה את הדם.
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי 9
דניאלה פרייפלד08/08/2010אני מציעה שהיא תלך ליעוץ אצל רופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי!אנונימית08/08/2010
אני בת 15 וחבר שלי בן 18, הגענו כבר פעם אחת למצב שהתמזמזנו בשכיבה אחד על השני אבל לא יותר מזה, ואחרי זה אני מרגישה שאני ממש מוכנה לשכב איתו, האם הגיל בסדר? זה לא מוקדם מידי? כי אני מרגישה מוכנה, ושתינו בתולים... אז ככה שזאת תהיה הפעם הראשונה של שתינו... ועם כבר אז איך מגיעים למצב שהוא מזמין אותי אליו הביתה כי אצלי תמיד יש אנשים בבית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חח
רון08/08/2010זה עוד מוקדם !!! לאן את ממהרת ? כולה בת 15 מה את חשבה בת 29 ?
חכי קצת אל תהיי פזיזה
פאק איזה נוער הזוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד08/08/2010אני מאמינה לך שאת אומרת שאת מוכנה ללכת עד הסוף,באמת,
אבל!!!! ההמלצה שלי אל תלכי לשם
נכון את מרגישה בוגרת ,אני מקווה שהקשר נבנה,וממשיך להיבנות, ויש אימון ודברים שאוהבים לעשות יחד תמיכה ועד ועוד אך ידוע שנפשית לרוב אתן בגיל 15++++ לא מוכנות יש סיכון שישאר צלקת..
ואת לא יכולה לדעת אם את מן אילה שלא יהיה להן "טוב" אחרי...( לא שזה פחות מבעס בגיל יותר בוגר)
מיניות הדדית יכולה לכלול כל כך הרבה דברים ללא חדירה מלאה כל גופך וגופו מיני....חיבוק ,נשיקה..
אפשר להתחיל להכיר את תענוגי גופכם במזמוזים מין אורלי הדדי משחקי מין ללא חדירה...
למרות שאם את שואלת אותי הייתי ממליצה לך להשאר איפה שאתם..במיזמוזים.
אבל אם בכל זאת תחליטו ...קונדומים בבקשה
ולידעתך הוא עובר על החוק את בת 15 מותר חוקית רק מ16
ההחלטה בידיך והיא לא קלה להנה או להנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
מור11/08/2010בשבילך מוקדם מאוד גיל 16 זה ממש ממש אבל ממש על הגבול בשבילו זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!חן07/08/2010
שלום מאוד חשוב לי לדעת לפני כמה זמן עשיתי סקס יבש עם חבר שלי עם לבוש מלא....
הוא היה עם ג'ינז ואני הייתי עם מכנס חורף,והוא לחץ לי ממש חזק וכאב לי נורא האם נקרע קרום הבתולין ?
ועוד משו אח"כ הוא ניסה כאילו לאונן לי אנערף מה הוא ניסה לעשות לי והייתי לבושה והוא שפשף ממש חזק וממש כאב לי וצעקתי...זה היה באיזור החור,האם נקרע קרום הבתולין? זה ממש חשוב האם אני בכלל בתולה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
דניאלה פרייפלד07/08/2010את עדין בתולה
כל עוד אין חדירה את בתולה
קרום הבתולין אינו נקרע אלא נמתך כדי לאפשר הכנסת טמפון אצבע...
האם חברך עוצר כאשר את אומרת שהוא מכאיב לך
לא נשמע טוב שאת מגיע לכאב עד צעקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חן08/08/2010אבל זה הגיוני שהוא יגיע לקרום אם היינו לבושים ? הרגשתי כאב והוא הפסיק אבל אם זה הגיע למצב שהוא נמתח אז יש סיכוי שהוא נקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
דניאלה פרייפלד08/08/2010כל עוד אתם לבושים לא יכול להיות שהוא הגיע עד לקרום הבתולין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוי גוףנוי07/08/2010
שלום, אני בת 17 וכעת יש לי חבר שאני סומכת עליו מאוד ומאמינה שארצה לשכב איתו בסופו של דבר.
הבעיה היא שיש לי עניין נורא גדול עם דימוי גוף. הבעיה היא שקיבלתי גנטית בערך את כל הפגמים האפשריים בגוף, וזה ממש מפריע לי.
החזה שלי לא שווה באופן בולט. אני מודעת היטב לעובדה שלאף בחורה כמעט אין חזה שווה לחלוטין, אך אצלי ממש אפשר לראות את זה כשאני בלי חזיה (ובחולצות מסויימות גם כשאני לובשת אחת). אני לא מאמינה שזה משהו שישתנה בעתיד, יש לי עקמת קלה ורופאים רבים טוענים שבגלל זה יכול להיות אי שוויון בולט בין השדיים.
הבעיה השנייה שלי היא סימני מתיחה. בסביבות גיל 13-14 החזה שלי צמח באופן פתאומי והדבר גרם לכמות אדירה של סימני מתיחה. הם התבהרו לפני זמן רב למדי, אך לפני כחצי שנה עליתי במשקל מעט, והם שבו והופיעו, והפעם לא רק על החזה אלא גם על הישבן.
בנוסף, הפטמות שלי נורא מוזרות. הן בהירות, כמעט זהות לצבע העור שלי וגדולות מאוד (בקוטר של כ5-6 סנטימטרים). זה נראה פשוט נורא.
והבעיה האחרונה שלי היא בעיית המשקל. אני מנהלת אורח חיים מאוד בריא אך ניחנתי בגנים לא טובים במיוחד אז אין הרבה מה לעשות. אני לא יכולה לומר שאני שמנה, אבל אני כן מלאה יחסית. זה מגיע למצב שאני ממש מפחדת להרים את החולצה אפילו טיפה ליד חבר שלי, ואני מאמינה שזה לא המצב האופטימלי.
אני לא יודעת מה לעשות עם זה. מצד אחד נמאס לי לנסות להימנע מאינטימיות בגלל דברים כאלה, מצד שני - שכנוע עצמי לא עוזר במצב הזה. באמת שלהגיד לעצמי שכל זה לא משנה - לא מסייע לי בכלום. האם אני יכולה לקבל עצות כלשהן, או מידע, או כל דבר הכי קטן שיכול לעזור לי בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי
דניאלה פרייפלד07/08/2010או קי שמעתי את הרשימה של מה לא טוב
בבקשה לכתוב מה כן טוב בך!!!
וכמה זמן את יוצאת איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כל העניין,
נוי07/08/2010אני רואה באור לגמרי אובייקטיבי את כל החסרונות והיתרונות שלי. זה לא מקרה של שנאה עצמית - אני אוהבת מאוד את האופי שלי ולא חושבת שהבחור יפרד ממני בגלל כל אלו. אבל זה לא הופך את זה למפריע פחות.
אנחנו ביחד חודש, אבל הסיפור הרבה יותר מסובך ומורכב. אני מכירה אותו הרבה זמן וסומכת עליו בכל מאת האחוזים, ובטוחה לחלוטין שהוא הבחור שמתאים לי עכשיו. אני לא מתכוונת לשכב איתו ממש עכשיו, זה לא בוער, אבל אני יודעת שנישאר יחד זמן רב מספיק בשביל להגיע לשלב הזה.
הנקודה היא שכל זה פשוט מפריע לי ומעורר בי אי ביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוי
דניאלה פרייפלד07/08/2010תראי כמה קשה לך לציין את הדברים היפים שלך בעיניך....
וכבל זאת אשמח לשמע רשימה מפורטת לגבי היופי..
ואני שמחה לשמע שאת בונה איתו קשר שבנוי על הכרות האישיות ההדית....
לא לשכח שהוא לא עיוור ורואה חלק המדברים ברימתך...
מחכה לעמוד מול הראי ולהסתכל על מה טוב ולרשום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה המשך לשאלהמור07/08/2010
בזמן הגמירה לאחרונה כאשר הזרע נפלט אני מרגיש כאילו לא קורע כלום בלי כמעט אורגזמה ממה זה יכול להיות,התכוונתי שממש ,אני מרגיש את האורגזמה לפני הגמירה אבל בזמן ההוצאה כאילו אין כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפנה את שאלתך לד"ר חרותי
מירב שרון07/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאנונימי07/08/2010
האם יכול להיגמר הזרע כי אני מאוננן פעם ביום ואני רוצה יותר אבל אאני מפחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
דניאלה פרייפלד07/08/2010אם אין בעיה רפואית גברים גברים ממשיכים ליצור זרע עד....
ולכן אין לך ממה לחשוש
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהחסויה06/08/2010
אני מטופלת אצל פזיוטרפיסטית לרצפת האגן והיא המצליצה לי לקנות מאמני/מרחיבי נרתיק ואמרה שכל אחד עולה 160 שקל האם אתם יכולים לעזור לי למצוא יותר זול?זה ממש ממש יקרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון06/08/2010יש לי ערכת מרחיבים שכוללת 6 מרחיבים בעלות של 230 ש"ח, תפני אליי למייל או לנייד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
חסויה07/08/2010אוקי תודה מה המייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה אמור להיות ככה???יאיר06/08/2010
שלום אני בן 15 וה"כיפה" של האיבר מין שלי היא כאילו באלכסון כזה... היא לא ישרה האם זה אמור להיות ככה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאיר שלום
מירב שרון06/08/2010זה טבעי שיהיה שונות מ"כיפה" ל"כיפה", כמו שיש שונות באופן כללי בכל שאר חלקי הגוף בין אדם לאדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך לקחת פוסטינור או לא?מרים05/08/2010
תענו לי...אני בלחץ...תגידו לי אם לקחת פוסטינור או שאין שום סיכון במה שקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים?מרים05/08/2010
בבקשה תענו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
בן05/08/2010אין שום סכוי שזרע יחדור דרך הבגדים לכן את לא בהריון. רק במגע ישיר בין פין לפות נכנסים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד
מירב שרון06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
מרים06/08/2010אוקיי הבנתי תודה...יש לי שאלה לידע כללי...ברגע שנוזל הזרע נוגע בבד/בבגד כל שהוא הוא כבר לא יכול להפרות ביצית? זאת אומרת הזרע "מת" כשהוא נוגע בבד?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון06/08/2010שכחתי לציין שמה שאת ראית בתוך התחתונים שלך לאחר סקס יבש זה הנוזל סיכה שלך שנוצר בעקבות עוררות מינית ומטרתו להקל על חדירה. הנוזל שיוצא מהפין לא חודר דרך התחתונים ובעקרון זרע לא מחזיק מעמד יותר משעה מחוץ לגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם בשביל לדעת
מרים06/08/2010הבנתי...בעקרון הנוזל שיוצא מהפין כן יכול להרטיב את הבגד אבל השאלה זה אם הזרע אחרי שהוא נוגע בתחתונים ההשפעה שלו פגה?.ז"א התאים של הזרע מתים ברגע שהוא יוצא מהפין ונוגע בבד?...כי הזרע כן מרטיב את התחתונים של הגבר בכל אופן אבל השאלה שלי היא מה קורה לזרע כשהוא נוגע בתחתונים? סליחה על החפירה זה פשוט מעניין אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נספג בבד
מירב שרון07/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה המשל לשאלהמור05/08/2010
התכוונתי שממש לפני הגמירה אני מרגיש שיש כאילו שפיכה אבל בשפיכה עצמה כאי לו אני לא מרגיש כלום שאני שופך וזה לא היה ככה בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא להעתיק את ההודעה הקודמת
מירב שרון06/08/2010ולצרף ביחד להודעה הזאת, ואדאג להפנות את שאלתך לד"ר חרותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)