מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה.חסויההה03/05/2010
אני מגיעה לאורגזמה רק ע"י גירוי חיצוני בדגדגן...אך בחדירה לא, (עדיין כואב לי , זה הפעמים הראשונות) האם אני לא יגיע לאורגזמה אף פעם בזמן חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויהההה
דניאלה פרייפלד03/05/2010את בסדר רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה מחדירה בלבד.
הן צריכות גירוי על הדגדגן לפני ,תוך כדי או לאחר
את כנראה שיכת לקב' הנפוצה שאינן גומרות כך ולכן לא להגיע לכאב.
שאת מדברת על כאב האם זה ללא קשר להגיע לאורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
חסויההה04/05/2010לא, זה ללא קשר להגיע לאורגזמה..פשוט בגלל שזה עדיין הפעמים הראשונות שלי ממש כואב לי, עדיין =\ מה לעשות? ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/05/2010האם את נעזרת בחומר סיכה על בסיס מים על מנת להקל על החדירה? אפשר להיעזר בגירוי חיצוני בדגדגן בזמן החדירה וכך אפשר לחוות אורגזמה תוך כדי החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויהההה
דניאלה פרייפלד05/05/2010האם את משוחררת,לפני מהחדירה?
האם לך היה מספיק גירוייים לפני החדירה?
האם החדירה נעשת בהדרגה?
שלא כואב לך תגעי בפתח,הנרתיק עם האצבעות ותתני לעצמך מעין מסג' ולמתח ללא כאב!!!
לאחר מכן תכניסי אם את יכולה ושובללא כאב שתי אצבעות ולהפריד בניהן תנועת מספרים
כל זה כד להרחיב, להגמיש את האיזור.
כל זה לא סוטר חומר סיכה.
אם כואב תוך כדי תפסיקו ותתמקדו במין ללא חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-סקס יבשחסויה03/05/2010
אני וחבר שלי עשינו סקס יבש הוא היה בלי תחתונים ואני עם
וכשהוא גמר הוא גמר על התחתון... ואחרי זה עוד שלח אצבעות אבל דרך התחתון האם יש סיכויי להריוןןןן!?
דחוףףףףף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון03/05/2010הסבירות מאוד נמוכה. לך היו תחתונים. אלא אם כן הוא הכניס אצבעות עם השפיכה שלו בתוך פתח הנרתיק, סביר להניח שאין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהאנונימית02/05/2010
שלום
איך אני יכולה להגיע לאורגזמה?
אני לא מצליחה להגיע לאורגמה מסקס עם חבר שלי, כשחבר שלי יורד לי / נוגע לי בדגדגן או בכל אזור אפשרי בפות.
אני לא מאוננת כמעט, אבל גם כשכן זה היה בהרבה אזורים בפות,
ולפעמים כשאוננתי הרגשתי הנאה אבל לא חושבת שזה אורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון03/05/2010אני מבינה ממך שאינך מגיעה לאורגזמה עם עצמך ו/או עם חבר שלך. הניסיונות שלך עם עצמך הנם מועטים לדברייך, נהנית מהם אך לא הגעת לאורגזמה. בעקרון רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן, רק מיעוט מהנשים חוות אורגזמה מהחדירה עצמה. לא ברור לי האם בניסיונות האוננות שלך היה גירוי חיצוני בדגדגן. בכל אופן, אני ממליצה לך לחזור לניסיונות להתחבר לגוךף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. כשאת תגיעי עם עצמך לאורגזמה תוכלי לכוון את החבר שלך על מנת שיעזור לך לענג את עצמך. הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך שאותו ניתן לרכוש בצומת ספרים מאוד יכול לעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וגמירה.נטלי02/05/2010
העם ישנו סיכוי להיכנס להריון כאשר הנערה לוקחת גלולות והנער גומר בתוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי שלום
מירב שרון03/05/2010גלולות הנן אמצעי המניעה הכי יעיל נגד הריון לא רצוי. הנערה מתחילה לקחת גלולות יום יום מהיום הראשון של המחזור באותה שעה בלי פסופוסים, בחודש הראשון של נטילת הגלולות מומלץ גם להשתמש בקונדום, ולאחר החפיסה הראשונה לחכות שבוע ימים, שבמהלכו יש מחזור, ואז להתחיל חפיסה שנייה. בחודש השני אפשר להיות עם ראש שקט שהגלולה מגנה מפני הריון, צריך רק לזכור להקפיד לקחת יום יום באותה שעה בלי פספוסים. חשוב לציין שהגלולות אינן מגינות מפני מחלות מין, רק קונדום מגן מפני המחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..חסוי02/05/2010
שלום..
אני וחבר שלי בני 18 ושנינו בתולים אנחנו מבצעים סקס יבש ומשום מה הוא לא מצליח לספק אותי ואין לי מושג למה ומפחיד אותי שכשנרצה להתקדם הוא לא יצליח לספק אותי ואני יתאכזב ואני לא יודעת מה לעשות אנחנו עושים משחק מקדים והכל וזה לא עוזר לי אני כבר ממש מיואשת והאמת שגם הוא....וגם בסוף הוא תמיד מתלונן על שכואב לו מה אפשר לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון03/05/2010לא הבנתי מה כואב לו. לגבייך, האורגזמה שלך תלויה בך ולא בו, הוא לא אחראי על אורגזמה שלך, כמו שאת לא אחראית לאורגזמה שלו. חשוב שאת תהי מסוגלת להביא את עצמך לאורגזמה על ידי אוננות, כשאת תדעי איך לענג את עצמך, תוכלי לכוון אותו על מנת שיעזור לך להגיע לסיפוק. הספר "לעצמ- מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך מאוד יכול לעזור לך, ניתן לרכוש אותו בצומת ספרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ליאוריאל01/05/2010
יש לי חבר שנתיים והסקס שלנו ממש טוב
הבעיה היא שכנראה בן הזוג שלי מאוד מתגרה מהמשחק המקדים או מהעובדה שהוא חוזר פעם ב16 יום מהצבא
ואז כשאנחנו מגיעים לסקס אז הוא צריך "לצאת" כדי לא לגמור מהר..
אז הוא מעדיף לגמור ושרק אחרי זה אני אגמור ומשום מה אחרי שהוא גומר ואנחנו ממשיכים אני פחות נהנת..
וגם כשאני נוגעת בו אז זה מדגדג אותו במקום לענג אותו
מה לעשות עדיף שיגמור מהר או פשוט פחות להנות?
או שיש לכם דרך אחרת להציע לי ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את ? יבן כמה הוא ?
רון01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון01/05/2010אפשר היה שתדאגי לאורגזמה שלך לפני שהוא בכלל חודר על ידי גירוי חיצוני בדגדגן בעזרת אוננות מצידו או מין אוראלי שהוא יעשה לך. אם הוא גומר מהר אז הוא יכול ללמוד איך לשלוט על השפיכה שלו בעזרת תרגילי התחל-הפסק שהוא יכול לקרוא עליהם בגוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בזמן יחסי מין.חסויההה01/05/2010
שלום, אני וחבר שלי כבר חודשיים מקיימים יחסיי מין..עם קונדום דורקס. בזמן חדירה תמיד כואב לי מאוד..אני אף פעם לא גומרת, לאחר קיום יחסי מין(24 שעות) אני חשה שיש לי שתן כל מספר ששניות וזה מאוד צורב לי. לפעמים זה עם דם ולפעמים לא (הדם יוצא מהנרתיק). הלכתי לרופאת נשים, והיא הביאה לי כדורים לפני יחסי מין ואחריי יחסיי מין, זה עזר פעם אחת בלבד. ולאחר מכן שוב אותו סיפור...יכול ליהיות שיש לי אלרגיה מסויימת לקונדום? בבקשה מה עליי לעשות?! ..תודה מראש =]. ..(בת 17)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/05/2010אם כואב לך אז בוודאי שלא תגיעי לאורגזמה. בעקרון, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. לפני שאתייחס לנושא הכאב, האם את מגיע עם עצמך לאורגזמה באמצעות אוננות? לגבי הכאב, הייתי מציעה לך לגשת לגינקולוג/ית שהיא/הוא גם סקסולוג על מנת לאבחן את בעיית הכאב ולתת לזה מענה טיפולי. יש אפשרות להגיע למרפאה לטיפול מיני בבתי חולים או דרך הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להכנס להריון מסקס יבש
רחלי02/05/2010במסגרת עבודתי נתקלתי כמה פעמים בהריון לא רצוי שנגרם כתוצר של סקס יבש. הנערות היו בתולות ומעולם לא קיימו יחסים מלאים. הזרע חדר תחתון
אם הזרע נפלט על פתח הנרתיק, ניתו להכנס להריון גם עם תחתון. לזרע יכולת תנועתיות באזור רטוב
באופן כללי, תמיד אמליץ על שימוש בקונדום, גם אם אין חדירה.
הסיכוי לכך אינו גבוה, אך קיים.
באם המחזור יאחר, קני ערכת בדיקת הריון. את תמיד יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" ולקבל מענה טלפוני לשאלותיך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
חסויההה02/05/2010כן אני מגיעה לארגזמה ע"י אוננות. זאת אומרת שאני אף פעם לא יגיע לאורגזמה ע"י חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש הריווקארין01/05/2010
הי אני וחבר שלי עשינו סקס יבש עם תחתונים שנינו והוא בטעות לא שם לב וגמרר ואני לא בטוחה אבל אני חושבת שזה קצת נגע בי, שאלה שלי היא הזרע יכול לעבור דרך התחתון ויש סיכון להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
דניאלה פרייפלד01/05/2010זרע לא יכול לעבור את הבד של התחתון ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להכנס להריון מסקס יבש
רחלי02/05/2010במסגרת עבודתי נתקלתי כמה פעמים בהריון לא רצוי שנגרם כתוצר של סקס יבש. הנערות היו בתולות ומעולם לא קיימו יחסים מלאים. הזרע חדר תחתון
אם הזרע נפלט על פתח הנרתיק, ניתו להכנס להריון גם עם תחתון. לזרע יכולת תנועתיות באזור רטוב
באם המחזור יאחר, קני ערכת בדיקת הריון. את תמיד יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" ולקבל מענה טלפוני לשאלותיך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמההה
קארין02/05/2010מההה?? אנשים מוסמכים פה טוענים שאין אפשרות להיכנס להריון במה את עובדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בקשה
קארין02/05/2010זה נכון מה שרחלי אומרת פה? תענו לי בקשה
באם המחזור יאחר, קני ערכת בדיקת הריון. את תמיד יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" ולקבל מענה טלפוני לשאלותיך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ..איילת01/05/2010
שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, שכחתי לשאול את השאלה
איילת01/05/2010טיפשה שכמותי!!
חבר שלי מאוד רוצה לשכב איתי (אנחנו 8 חודשים ביחד ואנחנו מאוד
אוהבים ומכבדים אחד את השניה, גם יש ביננו אמון ואני סומכת עליו)
אני בת 16, כמובן שעוד בתולה, והוא כמעט 17.
עד עכשיו עשינו דברים אחרים כמו אוננות אחד לשניה וכ'ו....אבל לא הייתה חדירה
עד כה...
אני רוצה לשכב איתו אך עם זאת חוששת מאוד...מה לעשות???...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה את חוששת?
מירב שרון01/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגע ישירקארין30/04/2010
מזה מגע ישיר בין פין לפות?אם שוכבים אחד על השני באמבטיה זה מגע ישיר ? או שזה חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום
מירב שרון01/05/2010מגע בין פין ופות לא מחייב חדירה כדי שיהיה סיכון להריון לא רצוי, למה לקחת בכלל סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש דחוף בעייה מינית (בן 15)חסוי30/04/2010
שלום אני כבר בן 15
ואני לא מצליח להוציא שפיך ואני יודע לעונן אבל לא יודע למה
אך לא יוצא לי אף פעם שפיך..!
מה אני יכול לעשות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד30/04/2010מתי אתה מפסיק אם אין שפיך?
ומה קורה לך בראש?
האם התנאים סביבך מאפשרים לך לאונן בשקט ללא לחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך...
חסוי30/04/2010אני מפסיק אחרי משהו כמו 10 דקות 5 דקות
עולה לי בראש מחשבות של פנטזיות (שאני עושה סקס)
ושום דבר לא מפריע לי
*ויש לי עוד בעייה פיטמה אחת אצלי יותר קטנה מהשנייה בחזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד30/04/2010האםאתה מפעיל לחצים שונים ונוגע בכל הפין?
ולמה אתה מפסיק ..כואב משעמם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך...
חסוי30/04/2010אני מפסיק אחרי משהו כמו 10 דקות 5 דקות
עולה לי בראש מחשבות של פנטזיות (שאני עושה סקס)
ושום דבר לא מפריע לי
*ויש לי עוד בעייה פיטמה אחת אצלי יותר קטנה מהשנייה בחזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי- סליחה שהתעקבתי בתגובה
דניאלה פרייפלד03/05/2010לא ברור לי למה אתה מפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך דניאלה...
חסוי05/05/2010כי זה קשה לעונן 20 דקות..!
זה מעייף...
יש לכם תרופה למחלה שלי משהו שיכול אולי לעזור..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד11/05/2010אוננות אפיול אם יש קושי אינה מחלה.....
הפנטזיות שלך מעוררות מגרות אותך או שאתה מתביש בהם או חושש....
והאם אתה מרקע דתי?
האם נסית עם חומר סיכה ולא רק על יבש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי השאלה שלך דניאלה...
חסוי11/05/2010זה מה שרשמת לי..:
חסוי- סליחה שהתעקבתי בתגובה דניאלה פרייפלד
03.05.10 17:55
לא ברור לי למה אתה מפסיק?
התשובה שלי היא :
כי זה מעייף לעונן רבע שעה מבלי שייצא כלום....
נו מה אני עושה אני כבר בן 15..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא עונה לי..?
חסוי30/04/2010למה את לא עונה לי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי עניתי לך
דניאלה פרייפלד12/05/2010ראה את תשובתי האחרונה אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה..!
חסוי12/05/2010אוננות אפיול אם יש קושי אינה מחלה.....
הפנטזיות שלך מעוררות מגרות אותך או שאתה מתביש בהם או חושש....
והאם אתה מרקע דתי?
האם נסית עם חומר סיכה ולא רק על יבש
מה זה אוננות אפיול?
מגרות ולא חושש או מתבייש
לא דתי בכלל
מה זה חומר סיכה ולא רק על יבש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד13/05/2010סליחה טעות... אפילו
חומר סיכה לדוגמא במקלחת עם סבון או KY ג'ל..
האם קורה שיש לך חלומות רטובים = קרי לילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה...
חסוי22/05/2010" סליחה טעות... אפילו
חומר סיכה לדוגמא במקלחת עם סבון או KY ג'ל..
האם קורה שיש לך חלומות רטובים = קרי לילה?"
לא הבנתי מה זה חומר סיכה אבל אם התכוונת באיזה סבון אני משתמש אז בAXE
קורה לי שנפלט לי שפיך בלילה ורק בבוקר אני שם לב...
וגם לפעמים זה קורה במהלך היום ואני לא מרגיש שאפילו זה נפלט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד23/05/2010אז יש פליטה .
הקושי קיים באוננות.
עם חומר סיכה, שניתן לקנות בבית מרקחת, יכול להיות שיהיה לך יותר קל לאונן ולכך יותר מענג שבתקווה יעזור לך לגמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה דחוף...!
חסוי24/05/2010"אז יש פליטה .
הקושי קיים באוננות.
עם חומר סיכה, שניתן לקנות בבית מרקחת, יכול להיות שיהיה לך יותר קל לאונן ולכך יותר מענג שבתקווה יעזור לך לגמור. "
איך קוראים לזה הכוונה מה להגיד לרוקח שמה יביא לי..?
איך משתמשים בזה?
וכמה כסף זה אמור לעלות בסביבות ה-?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד24/05/2010יש KY ג'ל
יש של חברת דורקס
לא צריך לשאול את הרוקח זה על המדפים
לשים על היד או פין (קודם לבנות את המוזה) ואז תענג את הפין.
תגוון בלחץ ,ביד בכיוון...ובתסריט שעובר לך בראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף..!
חסוי24/05/2010מה יותר מומלץ..?
KY או דורקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי דורקס ו...
חסוי30/05/2010זה לא עזר עוננתי איזה 10 דקות ויצא רק טיפה או שתיםם מהשפיך...
מה אני עושה אני כבר נואש..?
ויש דרך שאני יכול לתקן בה תנזילה שבה מדי לילה יוצא לי השפיך לבד..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עונים יותר..?
חסוי01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתי מעוניינתשירז28/04/2010
הייתי מעוניינת לדחות את המחזור ואני נוטלת גלולות מסוג "פימנט" כיצד אפשר לעשות זאת ? ואיך זה משפיע ?אם יש חסרונות ? ואם אני מוגנת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
דניאלה פרייפלד28/04/2010בבקשה לפנות את שאלתך בפורום אך לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר המיןחסוי28/04/2010
אני חושב שאיבר המין שלי קטן אבל אף פעם לא בדקתי מה האורך שלו
איך אפשר למדוד אותו באופן מדויק?
ואני בן 17 - יכול להיות שהוא עוד יגדל או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/04/2010כיצד מודדים את אורך הפין? מטים אותו מעט מטה, כך שיהיה מקביל לריצפה. כעת מצמידים את הסרגל החל משיער הערווה ועד לקצה הפין. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו. הפין מגיע לגודל מקסימלי בגיל ההתבגרות, ומכאן ואילך נותר בגודל קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הגזמת קצת עם הממוצע?
מישהו מהצד01/05/2010ממוצע 16 נשמע קצת גדול מדי, ותמיד שמעתי ש12-14 הוא טווח הנורמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מירב שרון01/05/2010כתבתי שטווח הממוצע נע בין 14-18 ס"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הציצי שלי קיבל צורה משולשלת לאחר דיאטהרווית27/04/2010
כמה שאלות..
אני הייתי בעברי מממש שמנה אז החלטתי לרדת במשקל וירדתי כ10 קילו,עכשיו הציצי שלי גם קטן ובהרבה,הוא יגדל?כי זה לא פרופורציונלי לשאר הגוף..
הציצי שלי קיבל צורה משולשלת,ראיתי אצל חברות אחרות שלי שהוא יותר למעלה ויותר עגול יש משהו לעשות בקשר לציצי.?לא בקשר לחזיה!
יש לי פלולה בכוס יש דרך להורדי אותה?אולי בגיל 15?
מצפה לתשובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/04/2010בת כמה את? גודל החזה והמבנה שלו זה גם עניין גנטים, תסתכלי על החזה של אמא שלך/סבתא שלך ולפי זה תדעי לאיזה גודל חזה את יכולה לצפות. בת כמה את? לגבי הפלולה זה עניין קוסמטי, אבל האזור רגיש, לא הייתי מציעה להתעסק עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת..
רווית28/04/2010אני בת 15,אז לא כדי שאי אתעסק עם הפלולה?:( גם אם היא ממש מפריע לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/04/2010למה זה כ"כ מפריע לך? מבחינת איך שזה נראה? או מבחינת התחושות הפיזיות, שלא נעים לך/כואב לך וכד'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותאירה27/04/2010
היי יש לי שאלה,
אני לוקחת גלולות כבר יותר מחצי שנה באופן סדיר ואף פעם לא פיספסתי גלולה.
בחודש האחרון לקחתי גלולות ובערב אחד נפלה לי הגלולה, אז לקחתי אחת מחבילה ספר שאני שומרת במיוחד למקרים כאלה. יום למחרת מצאתי את הגלולה שנפלה לי, אז לקחתי אותה בערב. מה שיצא, שהייתה לי גלולה אקסטרה בחפיסה הנוכחית.
את הגלולה האחרונה לפני ההפסקה בת השבוע הייתי צריכה לקחת ביום ראשון, אבל בגלל שהייתה לי גלולה נוספת, מרוב הרגל לקחתי עוד אחת ביום שני. ז''א שלקחתי 22 גלולות ולא 21.
רציתי לדעת אם חוץ מלעכב את הוסת בעוד יום זה יכול ליצור בעיות ביעילות של הגלולות? כי אני כן מקיימת יחסי מין אז נחוץ לי לדעת.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות לפורום רפואת נשים
מירב שרון28/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)