מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהחסויה!!02/02/2010
בערך ביום שלישי הייתי במחזור וביום שבת נגמר לי.
אני לוקחת גלולות מינס אבל פיספסתי כמה (בערך 2) ולא תמיד לקחתי בשעה קבועה...
קיימתי סקס יבש פעמיים עם החבר שלי רצוף ביום שני ובפעם השנייה אני די בטוחה שבכלל לא גמרתי.
שנינו היינו עם תחתון ובנוסף הייתי עם טייצ'.
כשסיימנו גיליתי על הטייצ' כתם מהגמירה ואני מפחדת שזה משלו...
יש סיכוי שאפשר להכנס להריון? זה יכול לעבור אלי?.. להספג?.. כי היה לי גם בתחתון כתם (כנראה משלי)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה!!
דניאלה פרייפלד03/02/2010לפי התאור שלך הסיכוי באמת קלוש מאד שאת בהריון
אך אם לא תהיהי רגועה ,את תצליחי לדחות את קבלת הווסת ו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה!!03/02/2010אולי עדיף לקחת פוסטינור? לכל מקרה
זה עלול לשבש משהו... לעשות לי משהו בגלל שאני לוקחת גלולות מינס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויה!!!
דניאלה פרייפלד04/02/2010לא רצוי לקחת הורמונים כל פעם שיש דאגה....
שוב לפי התאור קלוש הריון
ושוב להירגע ,אם לא תצליחי להירגע, הווסת עלולה לאחר ואז ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןבר02/02/2010
קיימתי עם חבר שלי יחסי מין בפעם הראשונה,
כאלה הוא החדיר את איבן המין נקרע קרום בתולין,אך ירדה לי כמות גדולה של דם.
לא טיפות בודדות.
דבר זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבר שלום
מירב שרון02/02/2010דימום שנגרם כתוצאה מקיום יחסי מין בפעם הראשונה זה טבעי, זה לא מחייב שיהיה דימום, וכמות הדימום כתוצאה מכך משתנה מאשה לאשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בעצם אני חווה פה? זה נחשב כאונס?ב01/02/2010
שלום, אני אציג את עצמי כאנונימי והמייל שכתבתי לכם הוא מייל שכרגע המצעתי.
החודש אני בן 14 וחצי בדיוק, אני מאוד מבולבל בנוגע לזהות המינית שלי ..
אתמול לאחר 4 ימים שדיברתי עם מישהו זר בתוכנת המסרים '' מסנג'ר '' שהוספתי אותו לאחר שראיתי תגובות שלו במקום של פורומים ושהוא מעוניין בצעירים.
הוא גדול ממני ב10 שנים, בן 24.
קבענו פגישה בהסכמתי למטרת מין אוראלי בלבד. לא החדרות !
נסעתי במשך כ3 שעות באוטובוס עד לביתו וכל הדרך תירצתי להורי שאני נוסע עם חברים באוטובוס למקום היחידי שאפשר לצאת אליו בעיר שלי..
כאשר הגעתי ועליתי אליו הרגשתי הכי מוזר שבעולם, השפתיים שלי כ''כ התייבשו שפחדתי שהם ישארו ככה.
ראיתי בחור גבוה שנראה בהתאם לגילו 24, הוא לא הפחיד אותי וראיתי עליו שהוא לא מאלו שיעשו לי רע..
נכנסו לחדר והוא הפשיט אותי והושיל את המכנסיים והתחתונים שלו והחל לאחוז באיבר מיני ולהחדיר אותו לפיו.
הרגשתי צמורמורות ממושכות בכל בגוף ונכנסתי לעולם חדש ופנימי שלא מתקשר עם העולם החיצוני,
לאט לאט בהסכמתי המלאה שתיאמנו לפני כן הוא קירב את איבר מינו אלי וגרם לי לרדת לו בעצם..
לאחר מיכן הוא ליטף אותי בכתף וגרם לי להרגשה משונה ולא נעימה (לא כאב ושהוא הכאיב ועשה רע אלא תחושה פנימית של מוזר) אחר כך הוא אונן לי והלכתי.
אני מזכיר לא התנגדתי וזה אומר שלא עברתי אונס, אך עדיין לפי מה שאני יודע זה נחשב כאונס גם אם אני מסכים בהסכמה מלאה..
בלילה התעוררתי בבהלה כמו בן אדם עם הפרעות נפש והייתי ממש צמא שלקחתי בקבוק של ליטר וחצי מים קרים ושתיתי אותו ללא עצירה את כולו במשך כ2 דקות, כמו גמל במדבר.
אני יודע טוב טוב מה זה סם אונס ואני זוכר שהוא נתן לי לשתות מים והסתיר את הכוס עם גופו וככל הנראה לי שמתי לב אם הוא הכניס לשם משהו שלא קשור למים..
יום לאחר מכן יש לי התנהגות מוזרה ואני מרגיש כמו מישהו שחווה אונס, אותה הרגשה פנימית ודיכאונית.
כאשר אני חושב על המקרה אני מרגיש בתחושה בתת מודע כאילו זה לא קרה בכלל וחלמתי על זה בלילה כאילו זה חלום עצמו, אני זוכר את זה מורכב כמו חלום שאתה זוכר בבוקר .. אתה זוכר מעורפל ומנסה לזכור עוד..
אני מרגיש שאיבדתי את הביטחון העצמי שלי ותחושות פנימיות משמחות, אני פונה לעזרתכם ואיני מעוניין לפנות אל המשטרה במקרה וזה כן נחשב כאונס או לאגודה תומכת.
אני לא מעוניין בכך שמישהו מהסביבה הקרובה אלי ידע על המקרה איי פעם, אז זהו המקרה שלי.. אני מצפה לתשובה :(
בברכה ב.
לאחר כ5 שעות מרגע שכתבתי את התוכן(כתבתי את זה בפורום אחר):
אני לא זוכר כלום כמעט חוץ מאשר את הנסיעות.
שחזרתי הביתה זכרתי הכל, בבוקר זכרתי הרבה הרבה יותר פחות, בצהרים זכרתי הרבה פחות מהבוקר ועכשיו בלילה אני כמעט ולא זוכר כלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
דניאלה פרייפלד02/02/2010כואב לי עבורך.....אתה מתאר חוויה מאד קשה!!!!
ולא חשוב ,כרגע, איך לקרא לזה ,בחוויה שלך נאנסת.
ואתה לא יכול רק להעזר כאן בפורום אתה חייב לפנות ( אם אתה לא מסוגל להוריך....שזה הרצוי)
תפנה למרכז סיוע לנפגעי/ות תקיפה מינית 03-5179179 או בית לין 02 6448844
אני יודעת שציינת שאתה לא מעונין, אך תשמע לי, בבקשה, אתה חייב לדבר עם משהוא מקצועי!!! אסור לך להיות לבד עם החוויה הזאת!!!!!
אנא ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ב02/02/2010אני לא רוצה לשתף את זה עם אף אחד
לא עם צוות בית הספר, לא עם המשפחה ולא עם החברים ואגודות תומכות
אני מרגיש קצת יותר טוב אבל לא כמו מישהו רגיל.
אני זוכר שהוא פתח לי את הג'קט שהיה עלי, וכל מי שאני רואה שפותח או סוגר את הג'קט שלו נהיה לי צמרמורות ופחד ותחושה של טראומה ,
כאשר אני מבחין באפילו חלק קטן מהתחתונים של מישהו שבולט אני מרגיש אותו דבר כמו עם הג'קט
אני מרגיש הכי צער שבכלל נסעתי אל אותו בן אדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון02/02/2010מצטרפת להמלצתה של דניאלה, על אף הקושי שלך לשתף, מאוד חשוב שתפנה לפחות טלפונית, אתה אפילו יכול להישאר לגמרי אנונימי, יש קו סיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית - 1202. אתה בעצמך מתאר חוויה טראומטית, וככל שתקדים לטפל בעצמך כך ההשלכות לטווח רחוק יותר יהיו פחות מזיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
דניאלה פרייפלד03/02/2010אני מבינה את חוסר הרצון שלך לא לשתף ...באמת
אתה לא אשם במה שקרה!!!!
נכון שיקול הדעת שלך היה מוטעה, אבל אתה רק בן 14 !!!!
הטרואמה שעברת זה שריטה נפשית וגופנית יחד....אם לא תזכור בראש הגוף יזכור ....
אתה חייב לקבל יעוץ מקצועי אחרת ,לצערי, זה עלול לרוב לצוץ ,שתרגיש שאתה רוצה שוב לתת אמון.. וליצור קשר משמעותי ולא תבין למה אתה לא מצליח ....
אז בבקשה תושיט יד לעזרה, לא רק דרך הפורום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם
ב03/02/2010התחושה הדכאונית שהייתה לי נעלמה, העצבות משום דבר נעלמה..
נשאר לי טראומות קטנות כמו שסיפרתי בתגובה למעלה..
שאני מבחין במישהו שסוגר או פותח את הג'קט שלו נעשים לי צמרמורות ופחד פנימית, אותו דבר אם אני מבחין באפילו חלקיק קטן של תחתון של מישהו בולט (אני לומד בבית הספר ולרוב שיושבים המכנס קצת יורד) אני לא יודע להתבטאות במילים, אני ביישן ושקט לא יודע איך לשתף את זה במילים ודרך המקלדת זה עולם חדש שבו אני יכול לעשות הכל ולשתף אותכם בכך, רק דרך הכתב אני מצליח לומר את מה שיושב עלי ובדיבור אני לא אוכל אפילו לנסות להגיע למקרה :\
לא עברתי אונס אני מבין בגלל שזה היה בהסכמתי אך כנראה לא הייתי מספיק בשל בשביל חוויה שכזו :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון03/02/2010כל התגובות שאתה מתאר שקורות לך מאז הארוע הטראומטי, הנן לגמרי נורמליות. חשוב ביותר שפנית אלינו ולא נשארת עם זה לבד. אם בכתב יותר קל לך לשתף, אז תפנה בכתב למרכז סיוע לנפגעי תקיפה מינית ותבקש סיוע באמצעות התכתבות, אולי בהמשך תוכל להרגיש מספיק אמון על מנת להגיע למרכז ולדבר. תאמר לי מאיזה אזור אתה בארץ ואני יאמר לך לאיזה כתובת לפנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ב03/02/2010תודה רבה על התמיכה והסיוע, אני מאיזור המרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב
דניאלה פרייפלד04/02/2010אני מחזקת את מירב
תפנה אליהם בדרך שאתה מרגיש נח ובטוח, רק בבקשה תפנה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון04/02/2010פניתי עבורך למרכז סיוע לגברים נפגעי תקיפה מינית, ביקשתי שיחזרו אליי טלפונית וימסרו לי כתובת כלשהי על מנת שתוכל להתכתב עם מישהו מהמרכז כדי לקבל סיוע בדרך זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כתובת
מירב שרון04/02/2010דיברתי עם רני מקו סיוע לנפגעי תקיפה מינית. לדבריו, לא נותנים סיוע דרך המייל, אך הוא מוכן שתיצור עמו קשר דרך המייל בתור התחלה בתקווה שכן תוכל להגיע אליו בהמשך. כתובת המייל של רני: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אני אפנה .
ב07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימשכת?דפנה :)01/02/2010
יש לי חברה ממממממממממש טובה שאנחנו כול הזמן נוגעות (סתם בציצי כשהוא חשוף..)אחת בשניה,אני נהננת מזה אבל היא בטוח לא בעיניין שלי.. כאילו ניראה לי נהננת היא עושה את זה אבל סתם כדי להציק לי אבל אני לא יודעת אם זה קשור אליה או שזה סתם בדימיו. (אני בת 15.).
ולאחרונה היא העליבה אותי והיה לי ממש קשה לקבל את עלבון אני לא יודעת למה?1 יכול להיות כי אני מאוהבת בה או נימשכת אליה?ובגלל זה יותר קשה לי מהשאר? או שזה סתם בגלל שהיא חברה טובה?למה אני נהננת מזה שהיא נוגעת בי זה אומר שאני נימשכת אליה? ;(
כי אני בדרך כלל לא כול כך קשה לי,יכול להייות שזה קשור רק לזה שאנחנו חברות טובות בלי קשר לאם אני נימשכת אליה או לא..
.איך יודעים אם נימשכים אל מישהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמן
דניאלה פרייפלד02/02/2010אז הכל יכול להיות נכון,מבלבל?? אכן כך. את מתבגרת "והקשת" המינית שלך פועלת בשנים אילו בקצב .כן יכול להיות, שיש לך גם קצת משיכה אליה, כי אתן חברות טובות ומשחקות בלגעת....
אך זה נכון להיום לא אומר מי את מבחינת הנטיה המינית שלך....
וזה שאת חושבת שאת יותר ממנה רק מראה שהקשת שלך יותר רחבה ....
הנעים הוא בגלל שזה נעים ולא משנה מי נוגע אם נוגעים נכון....
קשה לשים במילים מה זה משיכה הגוף מדבר, הוא מרגיש ורוצה וחושים משתפים פעולה....
האם את מרגישה משהו מהתואר לבנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכאל01/02/2010
שלום,
אני בן 19 יש לי חברה כבר כמה חודשים ואנחנו מקיימים יחסי מין מלאים ומתנסים בהרבה דברים וזה ממש כיף.
הבעייה שלי היא שכשאנחנו מגיעים לחדירה עצמה אני כבר כל כך מגורה ואני גומר מהר מאד, לרוב תוך פחות מדקה. לפעמים אנחנו מדלגים ועוברים מהר מאד לחדירה וגם אז אני גומר די מהר והיא מאד רחוקה מגמירה. רק לעיתים רחוקות היא גומרת מהחדירה.
בכל אופן, אחרי שאני גומר פעם ראשונה לוקח לזקפה שלי זמן לחזור בייחוד אחרי שאני צריך להחליף קונדום והכל. גם אחרי שחזרה הזקפה ואנחנו ממשיכים, אני בדרך כלל לא מצליח לגמור שוב והזקפה יודרת אחרי כמה דקות ואז כבר אין טעם להמשיך והיא גם מאבדת את החשק.
זה תמיד מאד מאכזב כי אפילו שאני נהנה מהגמירה הראשונה תמיד יש לי חשק לעוד וכשהזקפה יורדת זה מאד מביך.
בכל אופן אשמח אם תענו לי איך אפשר לשפר את המצב שלנו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאל
דניאלה פרייפלד02/02/2010מצב באמת מבאס....
אני קצת מבולבלת מהתאור מצד אחד חודר מהר ומצד שני מתנסים הרבה...
האם היו לך התנסיות לפני החברה הנוכחית?
לגבי גמירה שתדע שרוב הנשים לא גומרות מחדירה בלבד....
האם באוננות אתה גם גומר מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהפיתוש01/02/2010
שאני וחבר שלי שוכבים הוא עושה ביד אבל שום דרך שהוא עושה לא מצליחה לגרום לי לגמור. אחרי כמה זמן כבר מתחיל לי להיות ל נעים ממנו כי הוא ממש מתאמץ.. מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :))
דניאלה פרייפלד02/02/2010קודם לא להגיע ללא נעים ,תבקשי ממנו להפסיק....ולעבור למעשים אחרים שעושים לך ולו טוב..
האם את מצליחה לענג את עצמך...ולגמור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכה אני מצליחה
פיתוש02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד03/02/2010או קיי ..יופי
האם את משוחררת איתו?
האם את נהנת מהמגע איתו בכלל...?
האם את מרגישה די בטוחה ,איתו,לכוון אותו לומר לו תיגע לי כך בסיבוב ולא מעלה מטה ..לדוגמא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
פיתוש05/02/2010אממ אני אומרת לו לפעמים מכוונת אותו לאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד05/02/2010לאן כשאלה ....והכוונה תעשה סיבוב .לא למהר ....ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
פיתוש05/02/2010יותר צעלה למעלה או שתרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד06/02/2010חשבתי על דרך שיכול לעזור לכם
קחי את האצבע שלו בידך...ואת לוקחת את האחריות על האצבע שלו ,ואת מאוננת את עצמך ,עם האצבע שלו, והוא קשוב לתחושת האצבע שלו...
מתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה=))))))))))))
פיתוש06/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
דניאלה פרייפלד06/02/2010בתקווה ש...שמחתי
רק עוד דבר ,אם בכל זאת את מגיעה למסקנה שהוא לא זה שיביא אותך לאורגזמה...
זה לא מחייב שהוא יביא אותך, את תמיד יכולה בתנוחות שונות לענג את עצמך שהוא בתוכך, שאת מעליו למשל או בתנוחה צדדית.
ולא לשכח אורגזמה רצוי אך ההנאה חשובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהמיטל01/02/2010
היום דחפתי אצבעות לאיבר המין שלי ושהוצאתי את האצבעות
יצא לי מין נוזל סמיך כזה לבן עם גושים
זה די מלחיץ אותי..מה זה יכול להיות?
אני ישמח לתשובה תודה מראש..:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/02/2010זה טבעי שלאשה יהיו הפרשות מהנרתיק, אך כאשר מדובר בהפרשות שיש להם מרקם גבינתי כמו שאת מתארת, ו/או אם זה מלווה בגירוד באזור, ו/או ריח חריף במיוחד, יתכן שמדובר בפטריה וגינלית. את יכולה להפנות את שאלתך לפורום רפואת נשים. ככה או אחרת אין לך מה להילחץ מזה כי זה מאוד שכיח אצל כלל או"כ הנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה..
מיטל01/02/2010זה מלווה בריח..אני מזה מתביישת לספר לאמא שלי או ללכת לרופאה
אם יש לי פיטריה זה יכול לעבור לבד?
מה אפשר לעשות? אני מתביישת ללכת לרופאה
תודה לך:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון02/02/2010אם זה פטריה וגינלית זה לא עובר לבד וחבל שתמשיכי לסבול מזה, ניתן לטפל בזה בקלות רבה. את לא צריכה לספר לאמא אם אינך רוצה בכך, את כן צריכה לפנות לרופא/ת נשים לצורך אבחון וטיפול. אני מבינה שאת מתביישת בזה, שוב אומר לך שזאת תופעה מאוד שכיחה אצל נשים במהלך החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליח לגרות את החברהניר31/01/2010
יש לי חברה בסביבות החודשיים, ואני פשוט לא מצליח לענג אותה. כשאנחנו במיטה אנחנו מתחילים להתנשק נגיעות והכל, ואחרי 10 דקות בערך אני מתחיל עם אצבעות באיבר המין שלה. היא אומרת שאני לא נוגע בנקודה (?) ומשום מה היא לא מרגישה כלום והיא לא מצליחה לגמור בשום צורה. ניסיתי לחפש את הדגדגן אבל גם אותו לא מצאתי ואני פשוט לא מצליח לגרום לה לגמור. מה אני יכול לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
דניאלה פרייפלד01/02/2010האם החברה שלך יודעת לאונן, ולגרום לעצמה עונג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנואשתי!!!
נואשת!15/05/2011מה לא ניסיתי;
להתייד עם הטמפון, להכיר אותו, לדבר איתו, לבכות לו? לא עזר!
אני מנסה ומנסה אבל לא מצליחה!
או שאני מחדירה אותו כמעט, או עד החצי או לפעמיים בקושי!
עם מוליך בלי מוליך מוליך קרטון או פלסטיק בכל המידות: רגולר, מיני אפילו אחד מיוחד לנשים בהריון (עד שאמא אמרה לי שזה לא טמפון לגילי).
הנקודה היא שאני לא מצליחה.
כל החברות שלי מחליקות את זה בקלות ונהנות בבריכה הן הולכות עם הטמפון בכיס לשירותים ואני צריכה לארגן מבצע הצלה כדי לסחוב את התחבושת המסורבלת, את החיתול הזה.
גם אני רוצה להרגיש רעננה בזמן מחזור ולשכוח ממנו כמו החברות שלי, אמא שלי והבנות בפרסומות.
אני יודעת שזה לא אמור לשקף את המציאות אבל חברות שלי לא משקרות והן רעננות רק אני מרגישה כמו פילה מטפטפת.
יש לכן רעיון כיצד להחדיר אותו? כי אני לא חוששת ממנו אלא רק לא מצליחה לעשות את הפעולה! ואל תמליצו לי להרגע כי אני רגועה כשאני מנסה
סליחה על החפירות,
הנואשת מכולן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK16/05/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_נערות' id=link]גניקולוגיה נערות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !שחר31/01/2010
אם אני משתמשת בטמפונים או לא, זה מש]יע על רמת הכאב של החדירה בסקס ראשון?
אם אני אתחיל להשתמש בטמפונים (למרות שאני לא כ"כ מסתדרת איתם) זה יכאב פחות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר
דניאלה פרייפלד01/02/2010לא בהכרך...
הטמפון לא בגודל של פין ממוצע...
זה יכול לשמש "הכנה" לחדירה כי את תכירי קצת תחושה,יכול להוריד את החשש מחדירה...
אפשר לשאול אותך, למה את מראש משערת שיכאב לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט
שחר02/02/2010פשוט בהרבה מקומות באינטרנט, בכל מיני פורומים קראתי שבדר"כ הסקס הראשון הוא לא משו, שהחדירה כואבת ושמתחיל דימום בעקבות קריעת קרום הבתולין.
אני חושבת שזה יכאב בגלל שאני לא מסתדרת כ"כ עם טמפונים.. כל פעם שאני מנסה להחדיר טמפון הוא נכנס רק חלקית. אמא שלי צוחקת עליי ואומרת "תינוק צריך לצאת משם, אז טמפון לא יכול להיכנס?" חח
אבל אני לא יודעת.. אני משתמשת בטמפונים בגודל min לבתולות.. יש לך עצה איך להחדיר טמפון בקלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
דניאלה פרייפלד03/02/2010תוכלי בבקשה לומר לי את גילך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בכיתה י"א.. בת 16 וחצי.
שחר03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
דניאלה פרייפלד04/02/2010או קיי....
נכון שהרבה בנות נהנות יותר להשתמש בטמפון...אך את לא חייבת להכריח את עצמך!!!
לא בכח!!!
עכשיו קחי טמפון ליד תסתכלי עליו תחושי אותו ( מיני למתבגרות ..)ותנסי להבין ממה את חוששת..
לא לנסות להחדיר....(טמפון לא =פין)
גם תשאלי את עצמך מה היתרונות ומה החסרונות שאת חושבת ( לא של אחרות )
יש הרבה בנות שמשתמשות בפדים וחיים טוב מאד איתם!!!
את בת 16 וחצי ,צעירה , ונשמעת לא מוכנה עדין לקיום יחסי מין מלאים האם את מותרדת מזה האם את עומדת בפני לחץ לעשות את זה כבר?
לגבי כאב...
כל אחת עם התחושות שלה וסף הכאב שלה
קיום יחסי מין בפעם הראשונה לא מחייב כאב...
אבל אם בחורה באה למפגש המיני, כבר מראש, עם פחד עם מוכנות לכאב ..הבחורה בלחץ לא יכולה להירגע ולהשתחרר ואז היא מכווצת לרוב יבשה ואז החדירה קשה לזוג ויש כאב...
ולכן אני חוזרת לטמפון אם את חוששת ממנו מצורתו או שלא יצטא או ואו ואו...את מכווצת וקשה לך להחדיר אותו.
אם את בכל זאת מגעיה להחלטה לאחר הרישמה למה כן למה לא....
תסתכי עליו תחושי תני לזה שם מס מפגשים כאילו ואם את "מתידדת" עם הטמפון תחזרי אלי ונדבר על אפשרויות של האיך....וגם אז את לא חיבת החנויות מלא פדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי.. החלטתי
שחר07/02/2010אני רוצה להתחיל להשתמש בטמפונים.. עכשיו השאלה היא איך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
דניאלה פרייפלד07/02/2010או קיי....
קודם תקני טמפונים שהן מיועדות למתבגרות במידה הכי קטנה.
כפי שכבר ציינתי , קחי טמפון ליד, תסתכלי עליו תחושי אותו ,תתני לזה אפילו שם...כל מה שאת יכולה לעשות שלא "תפחדי ממנו"
לא לנסות להחדיר.
לאחר כמה "מפגשים" עם הטמפון תשחקי איתו ליד הכניסה לנרתיק.....תכניסי קצת תוציאי.....
זה הכל תראי איך את מרגישהעם זה....
ותומרי לי איך ניסית להכניס עד כה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שחר
naor16/05/2011היי שחר קוראים לי נאור אני אשמח להכיר אותך ולדבר איתך תיצרי איתי קשר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה ! - תגובה
דניאלה פרייפלד16/05/2011שימוש בטמפונים אינו מבטיח איך את תרגישי בזמן החדירה....
היות ואיפשור חדירה, תלוי בעוד דברים כגון...מידת המתח ,חשק ,עוררות ,כמה את רטובה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירז31/01/2010
אני לוקחת גלולות כל כמה זמן גניקולוג עושה בדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
דניאלה פרייפלד31/01/2010אני לא גנקולוגית, אך אני ממליצה לך להיות קשובה לגופך,לתחושות שלו ..ואם את מרגישה שינו כל שהו אז מחכים קצת ואם לא עובר כדאי להתיעץ.
תפני בפורום לרופאי נשים שם יענו לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב לא נעים במין אנאליאנונימוסית31/01/2010
ביצעתי סקס אנאלי עם בחור שאני לאחרונה הכרתי ואנו מבצעים סקס ביחד הוא רצה לעשות את זה מאחורה וכשנכנס יצא מלא צואה ממני גרם לאי נעימות בשבילי ממש
האם יתכן שככה פשוט יצאה הצואה כי ממש ניסיתי להשתחרר כדי שיכנס חלק ולא יכאב ולא הרגשתי שיש לי צואה בכלל
אך כנראה שהשיחרור שעשיתי גרם לצואה לצאת? האם ישנה אפשרות לעצור זאת ולהשתחרר בכל זאת כדי שהחדירה תהיה נעימה ולא כואבת ושלא יקרא מצב של צואה שיוצאת פתאום איך אפשר לשלוט בצואה .?
ומנסיונך ודיבורך עם כל כך הרבה גברים ונשים האם את חושבת שהוא ממש נגעל ממני או שזה משו שקורה לעיתים לאנשים שמבצעים מין אנאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
דניאלה פרייפלד31/01/2010קודם כל, יופי על הפתיחות ההדדית,המינית, ומרצונך ויכולתך להתנסות.
אכן הרבה פעמים במין אנאלי הפין יוצא עם צואה....(ולכן אסור מיד אח"כ חדירה לנרתיק).
אם את מעוניינת ניתן לקנות חוקן חד פעמי שנקרא FLEET ENEMA זהו בקבוק פלסטיק גמיש בעל פיה משומנת שדוחפים בעדינות לפי הטבעת ומרוקנים את התוכן של הבקבוק לתוך פי הטבעת. מתעפקים כחצי שעה ואז לשרותים!!!!!!
לגבי האם הוא נגעל ....כדאי לברר איתו איך הוא הרגיש ואם הוא מעונין להתנסות שוב ( עם החוקן)...
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב לא נעים במין אנאלי
אנונימוסית02/02/2010תודה רבה ,אני די מתביישת לשאול אותו (למרות שאני בחורה מאוד פתוחה וליברלית ) איך הוא הרגיש אבל אני ינסה לזרום מקווה שירצה בכלל שוב להתנסות איתי בסקס כלשהוא אני יקח את נושא החוקן ככה לחיים תודה לא ידעתי שקיים ... תודה רבה רבה עזרת לי מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תגובה
מירב שרון02/02/2010מאחר ומדובר בבחור שהכרת לאחרונה, חשוב להשתמש באמצעי מניעה - קונדום - על מנת להגן על עצמך מפני מחלות מין, שיכולות לעבור כמובן גם כתוצאה ממין אנאלי. חוץ מזה שהקונדום מאפשר גם לשמור על אסטתיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפהיובל31/01/2010
שלום אני בן 15 ואין לי בכלל זקפה...
אני לא יכול לאונן בגלל זה וזה מאד מפריע לי.. אני פשוט לא מצליח להעמיד את הפין!!
לא משנה כמה אני יראה סרטי פורנו וכמה אני יאונן ואפילו כשאני עם חברה שלי אני פשוט אף פעם לא מצליח להגיע לזקפה!! מה לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
דניאלה פרייפלד31/01/2010מה היה עד גיל 15?
והאם יש זיקפות בוקר,לילה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם
יובל31/01/2010עד עכשיו אף פעם לא היה וגם לא בבוקר ובלילה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
דניאלה פרייפלד01/02/2010איזה סימני בגרות יש לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
יובל01/02/2010יש לי שיער בפנים, בחזה, בבית שחי וגם בביצים ובפין כבר מכיתה ו'!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
דניאלה פרייפלד03/02/2010האם יש לך פרטיות?
שבא לך לאונן והפין אינו בזיקפה ...האם בכל זאת ניסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
יובל03/02/2010כן כל ערב אני מנסה במקלחת ואני לא מצליח...
זה כבר מבאס..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יובל, אני מבין את מצוקתך אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר04/02/2010בו ונעשה סדר בדברים. ראשית זה שלא ראית זקפות לילה זה לא אומר שאין לך. שנית הפסק לנסות לאונן ולבחון את עצמך באם עומד לך או לא כי זה רק כניס אותך ללחץ. אוטו ששקוע בבוץ לא נותן פול גז כי הוא שוקע יותר. האם יש איזו תגובה באיבר שלך כאשר יש גירוי מיני? האם אי פעם נחבלת האופן כזה או אחר באיבר? האם אתה יודע לאונן ולגרות את עצמך? איזה סרטי פורנו אתה צופה? מאיזה רקע אתה? האם יש לך איזה מחלות רקע? האם אתה נוטל כדורים כלשהם?
אל חשש , אמנם לא דרך הפורום, אבל....זה יסתדר!!!
אנא ענה לשאלות ששאלתי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מן פעם ראשונה-מתי זה מפסיק לכאאורלי12330/01/2010
שלום אני כבר לא ילדה קטנה, הפעם הראשונ של היתה לפני שבוע, ואני בת 22:-)
בקיצור היה נוראה כואב, לא באמת נהנתי, מתי הכאבים אמורים להפסיק?
באיזה תנוחה זה הכי פחות כואב?
הו גםלא הכי מנוסה, כלומר אני הבתולה הראשונה (והאחרונה) שלו, ובהתחלה אני הייתי מלמטה הוא מלמעלה והוא לאהצליח לךהכנס... ואז התחלפנו אני מלמעלה ואז כיוונתי את הזה שלו לחור הנכון.
בקיצור באיזה שלב אני אתחיל להנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/01/2010מה קורה ביניכם עוד טרם החדירה? במשחק המקדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשכים ותחתוניםבן30/01/2010
שלום,
רציתי לדעת מהי השפעת התחתונים על האשכים?
האם זה נורמלי שרוב הזמן האשכים שלי צמודים לגוף ולא רפויים?
יש סיכוי שמידת התחתונים שלי לא מתאימה, למרות שאני בן 15.5 ולא מזמן קניתי תחתונים במידת L שנראים ממש בסדר על הגוף, כלומר לא מועכים את החבילה.
תודה רבה
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
דניאלה פרייפלד30/01/2010אל דאגה ....
רוב גברי העולם הולכים עם תחתונים למניהם...
כל עוד, זה מאד לא הדוק, ואתה מציין שהחבילה לא מועכת ....
תהנה מהL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
בן30/01/2010האשכים שלי כל הזמן צמודים לגוף
ראיתי לחבר שלי ושלו היו תלויים כאלה, מחוץ לגוף (וגם ענקיים :))
האם יש קשר בין התחתונים למצב? לא ענית לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידו
דניאלה פרייפלד30/01/2010אין קשר בין מצב אשכיך לבין התחתונים.
כל גבר ומבנה גופו כולל אשכיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסויייייייי28/01/2010
האם אפשר לקיים יחסי מין ביום השישי של מחזור האישה? במידה וכבר לא יורד לה דם בכמויות כמקודם. אלא רק מידי פעם. באם ישנו סיכוי שירד דם בזמן הסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוייי
דניאלה פרייפלד29/01/2010אם שני הצדדים מסכימים ניתן לקיים יחסי מין בזמן שיש ווסת ...נכון זה מלכלך, ולכן רצוי לשים מגבת מתחת ....יש שנהנים/ות מאד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)