מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלההחסוי18/01/2010
מה ההבדל בין סקס אנאלי לסקס רגיל??
ועוד אחת האם יש סיכוי של חדירה באמצע סקס אנאלי אני מתכוונת מאחורה שתתבצע חדירה ?? יכול לקרות מצב כזה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלותיים
18/01/2010סקס אנאלי - הכוונה לסקס שמערב את פי הטבעת.
לא הבנתי את השאלה השנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסוי19/01/2010מה הסיכוי שיהיה הריון קיים סיכוי כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/01/2010אין סיכוי להריון לא רצוי אם אין מגע בין פין ופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה...פיתוש18/01/2010אני וחבר שלי ניסו לעשות סקס .. אנחנו בני 15 וקצת. דבר ראשון שלא הצלחנו ממש להכניס לא מששנה מה ניסו זה לא ממש נכנס כאילו זה היה קצת בפנים. הוא חושב שהוא גמר . אנחנו לא בטוחים כי אני הייתי מאוד רטובה וגמ האיבר שלו שהוא יצא ממני . ואחרי ששאלתי אותו עם הוא גמר בפנים הוא אמר שנראלו שלא כי כל השפיך היה על הזה שלו והסברתי לו על כל הקטע של ההריון וידר לו החשק מאוד ואחרי 2 דקות ככה הזקפה ירדה. אנחנו לא ממש בטוחים עם הוא גמר בפנים או שזה ממני... מה אפשר לעשות במקרה כזה? ואיך נדדע עם אנחנו כן הריון? ושמעתי שאת הגלולה היום שאחרי אפשר לרכוש בלי מרשם רופא מגיל 16 זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד שאלה
פיתוש18/01/2010מה לגבי בדיקת הריון? אחרי כמה זמן אפשר לעשות אותה? ואם יתנו לי בלי מרשם רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/01/2010אין צורך במרשם רופא לא לפוסטינור ולא לערכה ביתית לבדיקת הריון. אם לא עברו 72 שעות מאז המגע המיני ביניכם ולא השתמשתם בשום אמצעי מניעה (קונדום/גלולות), בהחלט יש מקום לקחת פוסטינור. אם עברו 72 שעות, צריך לחכות שבוע ימים מהמגע המיני ביניכם ואז לעשות את הבדיקה הביתית על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהדני18/01/2010עד לא מזמן לא הייתה לי בעיה עם שפיכה מהירה. אך לפני חודשים בעת קיום יחסי מין עם חברה שלי (לשעבר) הגעתי לשפיכה מהירה, ומאז אני לא יודע אם זה פסיכולוגי או לא.. אני מגיע לזה הרבה באוננות הרבה יותר מהר וזה מתחיל להטריד אותי.. יש משהו שאפשר לעשות כדי לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדני
דניאלה פרייפלד18/01/2010לפי התאור זה היה אירוע חד פעמי?
ומה זה מהר תוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
דני19/01/2010שכבנו כמה פעמים, ובפעם האחרונה ששכבנו גמרתי מהר. לדעתי זה היה משהו כמו שתי דקות ומאז בכל פעם שאני מאונן אני גומר מהר בין אם זה דקה או שתים אבל לא יותר, ולפני המקרה לא הייתה לי בעיה כזאת וגם בפעמים אחרות ששכבתי איתה זה לא קרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
דניאלה פרייפלד19/01/2010דבר ראשון בבקשה להירגע!!!!
לקחת פסק זמן לא ארוך ולא לאונן ולא קשר מיני עם חדירה.
קח את הזמן שיש במגע מיני,ללא חדירה, להכיר את תענוגי גופכם.
אל תנשה לחדור כי שוב אתה תבדוק את עצמך וזה הנק שבו תכשל ואז תכנס למעגל של כישלון עצמי מרוב חרדה,חשש תגמור מהר....תדע שלא תמיד מחזיקים הרבה זמן ...זה תלוי בגירוי במידת העוררות שלך,תדירות... ועוד ועוד גם עם הגיל...
2 דק' בפנים, אם היה מגע טוב לפני ,ונהנתם, זה בסדר....הרעיון המרכזי, הנאה....רוב הבנות אינן גומרות מחדירה הן צריכות לרוב גירוי ישיר על הדגדגן אצבע, לשון....כך תוכל לענג אותה לפני תוך כדי (לצאת לגרות חיצוני להיכנס....) זה הריקוד וזה יכול להמשיך הרבה זמן בלי חדירה, עם חדירה נכנס ויוצא....זה יחסי מין לא רק חדירה גמירה....
אז להירגע.....לגעת....ואז "מבלי לשים לב" תכנס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחוף.אנונימית18/01/2010אני פעילה מינית במשך שנתיים.
אם לאחרונה התחיל לרדת לי דם באמצע כל פעם של קיום יחסי מין[בלי שום קשר למחזור]...זה מסוכן?עלי ללכת לרופא נשים לבדוק למה זה קורה?
ולמה זה קורה בכלל????....
אשמח אם תענו לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראנונימית
דניאלה פרייפלד18/01/2010אכן, אני מליצה להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תרחיבי...
אנונימית19/01/2010אבל זה מסוכן ?? ממש באמצע פתאום ירד דם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
דניאלה פרייפלד20/01/2010אני מאמינה שגופינו, מדבר אלינו בכמה וכמה דרכים....
לא אמור להיות דימוים בנרתיק או דרך הנרתיק מלבד הווסת.
הגוף שלך מדבר, יכול להיות שזה ממש לא כלום, וזה קרה ,אך לשם כך צריך ללכת למשהו מוסמך שיבדוק.
חבל, למרות האי נעימות, שיש בבדיקה ,לזלזל בדיבור הגוף....
הסיכון הוא בלא להקשיב לגוף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציכה עזרה -_-פיתוש17/01/2010שלום=)
אז ככה אני וחבר שלי ניסינו לשכב ולא הצלחנו. ניסו להכניס את האיבר מין שלו בכל דרך אפשרית וזה לא עבד. למה זה קורה? ואם יש איזה דרך שכן יהיה אפר להכניס?
תודהה=))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה לך
מירב שרון17/01/2010האם לחבר שלך יש ניסיון מיני קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אני הראשונה שלו
פיתוש18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/01/2010שאלתי כי אני לא יכולה לדעת אם הקושי נובע מהיחלשות אצלו בזקפה מסיבות שלו או כי את מכווצת ולא מאפשרת לו לחדור, לא באופן מודע (לא שאת עושה את זה דווקא). מה קורה ביניכם לפני ניסיון החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאאמממ
פיתוש18/01/2010אני לא חושבת שאני מכווצת והאיבר שלו עומד חזק. אנחנו מצליחים להכניס קצת ואז זה מתחיל לכאוב ופשוט לא נכנס. וניסנו להכניס אצבע ואז שתיים ואז שלוש ובשלוש זה כבר ממש כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה ולפני זה אנחנו מתחרמנים
פיתוש18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון19/01/2010כפי שכתבתי כבר בשרשור קודם למיטל, חשוב שאת תרגישי שיש לך שליטה על מה שחודר לתוכך, לכן אני ממליצה לך באופן הדרגתי לתרגל את עם עצמך, תוך כדי אוננות, החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד גודל היקף הפין. מאוד יעזור לך להיעזר בפנטזיות מיניות ושמן שקדים כדי להקל על החדירה. כאשר את תרגישי שאת עצמך יכולה, אז תוכלי לתת לו לנסות את אותו הדבר עם האצבעות שלו, ומשם אולי יהיה לך יותר קל להתגבר על הקושי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה=)))))))
פיתוש20/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 שאלותדינדינה :P17/01/2010הראשונה היא שאני מתלבטת אם לראות פורנו אני רוצה לדעת בדיוק איך זה הולך-ואני מתכוונת לראות רק אחד אבל אני לא רוצה שזה ממש יהרוס אותי! אני רוצה שזה רק ילמד אותי!
אבל אני לא רוצה להםפוך לסוטה-הוא תמיד בוטה כול כך?
אני יודעת שפורנו הוא לא ממש אמיתי! ושהרבה מזויף!
אני רוצה לראות רק סקס בין בת לבין לא מעבר כאילו לדעת איך זה הולך ומה השלבים וכאלה.. אני רק רוצה לדעת לא מעבר! מה אתן חושבות שכדי לי או שלא (אני בת 15)
אאני לא רוצה שיחשבו שאני איזה סוטה או משהו כי אני לא אבל אני רוצה לדעת מה הולך שם ואני לא יכולה לדבר על זה עם חברות? אז אתן חושבות שזה היהי בסדר אם אני אראה פרק חד של פורנו!?
עוד התלבטות היא שאני רוצה/צריכה ללכת לגניקולוגית בגלל ריח רע שיוצא לי מאיבר המין ואני חושבת שזה כניראה פטריה
אני אף פעם לא היתי אצל גניקולודגת ואני חוששת מכך שהיא תיראה את איבר מיני :O ותיגעל או משהו כזה?
אני גם לא יודעת אם יש גניקולוגית באיזור לש או שכולם בינים..
אני אף פעם לא הייתי אצל גניקולוגית למרות שאני יודעת שזה ממולץ וכאלה אחרי מחזור ללכת..
יעשו לי עוד בדיוקת?
עוד שאלה-יש לי פצע בפות פצע אדום מעוגל ויכול להיות בעל זיהום הוא גדול יחסית לפצע-אף פעם לחא היה לי אחדכזה. יכול להיות שזה נובע מגילוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון17/01/2010לגבי שאלתך הראשונה, סרטי פורנו לא מייצגים את המציאות אלא מעוותים אותה ולכן עדיף שאם המטרה שלך היא מטרה של חינוך מיני עצמי, עדיף לך לצפות בסרט ארוטי, ניתן למצוא באוזן השלישית מחלקה של סרטים אירוטיים.
לגבי שאלתך השנייה, כדאי שתגיעי לבדיקה אצל רופא/ת נשים כדי לאבחן במה מדובר, אין לך ממה לחשוש, בדיוק בזה הם מתמחים באיבר מין האשה, וכל מגוון הבעיות הגינקולוגיות שיש לנשים כולל כמובן פטריות וגינליות.
לגבי שאלתך השלישית, גם כאן אני מציעה לך לברר עם רופא/ת הנשים במה מדובר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
דינדינה :P17/01/2010אז סרט ארוטי מיצג סקס בין גבר לאישה?או מה?
איפה זה אוזן קשבת?
מה יראו שם?
זה ישמע לחבר שלי רע אם אני אספר לו דבר כזה?
זה לא בוטה מדי נכון?
את אולי יכולה לשלוח לי קישור כי אני לא יודעת מאיפםה זה ואיך להשיג ואיזה בדיוק לבחור וכו' אז בבקשה :O
ותודה רבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/01/2010סרטים ארוטיים הרבה יותר עדיפים על פורנו, זה מעודן יותר, יש סיפור עם תוכן, יש מקום לרגשות, זה לא מציג את האשה כחפץ ומעוות את הסקס כמו שקורה בסרטי פורנו. החנות נקראת "האוזן השלישית", יש אחת בת"א, את יכולה להיכנס לאתר של החנות ולמצוא סרטים כמו" "עמנואל", "סחלב פראי", "ליידי צ'אטרלי" וכד'. יש בחנות גם סרטים כחולים אבל אני מכוונת אותך דווקא לסרטים ארוטיים.
את יכולה בהחלט לדבר על זה עם חבר שלך ואפילו ביחד איתו ללכת ולבחור סרטים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהחסוי16/01/2010שלום רב !
אני בן 14 ואני מאונן המון ואני רוצה לדעת אם תאי הזרע יכולים להיגמר כי אני ממש מאונן כמה חודשים ממש מלא אפילו 10 פעמים ביום זה ממש מעצבן אותי כי אני לא יכול להפסיק עם זה מה אני אמור לעשות ועם יכול להיות לי נזק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון16/01/2010אין לך מה לחשוש לגבי כמות הזרע, זה מלאי שמתחדש כל הזמן. כן יש לך מה לגבי תדירות האוננות שלך, נשמע שזה בא על חשבון דברים אחרים בחייך, האם זה בא על חשבון לימודים, חברים, תחביבים וכד'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חסוי16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ראשוןשחר16/01/2010היי, קוראים לי שחר ואני בת 16 וחצי.. יש לי חבר כבר 4 חודשים ואנחנו רוצים לעשות סקס ראשון.
אני יודעת שזה אולי ישמע לכם מוקדם, אבל אנחנו מכירים כבר יותר משנה ובטוחים אחד בשני במאה אחוז.
כבר היו 3 מצבים שהיינו במיטה עירומים אבל לא הייתה חדירה. היה הכל (סקס יבש).
הוא פשוט התחנן שאני אתן לו לחדור ואמר שהוא יעשה את זה הכי טוב שהוא יכול.. הוא אמר שהוא כבר לא יכול להתאפק יותר.
אלה היו 3 מצבים שהיינו עירומים במיטה מתמזמזים, עולים אחד על השני, מדמים חדירה וגם עשיתי לו ביד.
אני ממש מפחדת מהסקס הראשון.. לא יודעת למה. אולי בגלל שזה נראה לי כואב או בגלל שלפני זה מעולם לא השתמשתי בטמפון.. אמרי לו שפעם הבאה זה יקרה.
אז מה בעצם קורה בסקס ראשון? כואב, מדמם, זה קשור לזה שהשתמשתי או לא בטמפונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון16/01/2010אני מבינה שיש לך חששות סביב הפעם הראשונה. בתור התחלה חשוב לנקוט באמצעי זהירות - אמצעי מניעה או גלולות או קונדום. גלולות מונעות הריון אך לא מגינות מפני מחלת מין. קונדום מגן גם מפני הריון וגם ממחלות מין אך פחות בטיחותי מגלולות כאמצעי הגנה מפני הריון. לגבי חשש מפני חדירה, חשוב שאת תרגישי בנוח עם הנושא, לכן מומלץ שאת תגלי את המיניות שלך עם עצמך באמצעות אוננות עוד טרם קיום יחסי מין עם חבר שלך. אם את תאונני, תתנסי גם בהחדרת אצבע לפתח הנרתיק וכך תראי איך את מרגישה עם חדירה בתור התחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי על זה אני לחוצה....לירון16/01/2010שלום,
אני קיבלתי מחזור ואני לקראת הסוף,
חשבתי שסיימתי והייתי עם חבר שלי אבל לא שכבנו ,
היינו בלי בגדים ושפשפנו את איברי המין שלנו אחד בשני
והיו רגעים שבטעות איבר המין שלו חדר לשלי.
בבוקר גיליתי שאני עדיין מדממת,
אני בלי אמצעי מניעה האם יש סיכוי שאני אכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוא גמר?
כעכע16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
דניאלה פרייפלד16/01/2010אכן נשאלת השאלה האם הוא גמר בפנים או האם חדר לאחר שהוא גמר בחוץ
לפי התאור שלך הסיכוי קלוש.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא גמר, הוא גמר בחוץ אחרי הרבה
ליש17/01/2010זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא גמר, הוא גמר בחוץ אחרי הרבה
ליש17/01/2010זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
דניאלה פרייפלד17/01/2010אם לא שחקתם עם נוזל הזרע באצבעות וישר לתך הנרתיק ..אין דאגה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר מתחיל לתסכל אותי תענו לי מהררוני16/01/2010אני בן 16.. בתול ויש לי חברה
יסינו לשכב כבר 3 או ארבע פעמים
עכשיו זה מועלה
רק ש האיבר מין שלי לא עומד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל פעם מחדש!!!!!
כשאני איתה הוא עומד כמו עמוד וזה מעוולה והכל אפשר לעשות איתו הכל אבל איך שאנחנו זורמים לקטע של יחסי מין ואני עומד ללבוש תקונדוםם הוא יורדדדד ואחרי זה פשוט בלתי אפשרי להעמיד אותו לא משנה מהעושים וזה קרה לי 3 פעמים ברציפותת אבל למה לעזזזל זה קורה ליי??!?!?!??!?!?!?!?!?!?
פעם ראשונה אמרתי התרגשות
פעם שנייה עדיין התרגשות סבבה נזרום..
אבל פעם שלישית?!?!?
בבקשה תענו לי אם תשובה מוחכת ומספקת
תודה=\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
בן16/01/2010רוני שלום
אולי תנסה לאונן תחילה, לפני שאתה נכנס ל"קטע" ואז תמשיך כרגיל
מכמה תשובות שראיתי כאן בנוגע לשלאות דומות לשלך - אלה
היו התשובות המקובלות
מקוה שעזרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
בן16/01/2010כמו שכדי שהזקפה תרד - תבצע דברים שיגרמו לבולבול לעמוד
(מחשבות עלדברים מענגים וכדומה).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקוה שעניתי לך רוני
בן16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
דניאלה פרייפלד16/01/2010אני מציעה לך קודם להירגע!!!!
לעצור לקיים כמה מפגשים ללא חדירה
ובנתיים לאונן ולשים את הקונדום להתרגל אליו שהוא עליך.
יכול להיות שעצם זה שאתם עוצרים ,לשים אותו, אתה מאבד את "הדלק" המיני שלך ולכן אם תעשה זאת לבדך תשים יותר לב למה קורה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת אשכים בצו ראשון!,דחוף!חסוי16/01/2010שלום..עוד כ15 יום יש לי צו ראשון ולפי מה הבנתי מהסברים ומחברים הם עושים בדיקות רפואיות.
אחת מהבדיקות הם בודקים איזה משהו באשכים שיכול לגרום לסרטן..
עכשיו אני פוחד שבעת שהרופא/רופאה יגעו לי באשכים יעמוד לי הפין,מה ניתן לעשות?אולי בלילה לפני שאני הולך לישון לאונן מספר פעמים?!
אשמח לתשובה מהירה .
נ.ב
אני לא יודע אם תוכלו לענות לי על זה אבל יש לכם במקרה מושג אם הם נוגעים באיבר עצמו גם?
יום טוב ותודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשחר - מידע אישי
בן16/01/2010שלום שחר,
גם אחי עבר צו ראשון ואת הבדיקה שעליה אתה מדבר
כל שעשו זה הורידו לו את התחתונים ומיששו את אשכיו
בבולבול הם לא נוגעים - אם כי ייתכן שכן
לא תמיד
לאחי עמד טיפה אבל לא קרה לא כלום :)
מקוה שעזרתי
רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
בן16/01/2010את אחי הגדול בדק רופא
בדרך כלל לא נותנים לבנות לעשות ביקות מהסוג הזה
זה משהו בתקנון שלהם
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..עוש אלה..
חסוי16/01/2010כן עזרת תודה רבה)
אך בכול זאת,אין משהו שניתן לעשות למניעת הזקפה באותו זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמתי לב
חסוי16/01/2010לא שמתי לב שאתה לא אחד מהרופאים כן,אמח לקבל תשובה נוספת מהרופאים שנמצאים כאן!
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחי אני בסך הכל מנסה לעזור
בן16/01/2010אני רק רוצה לעזור לך
אני יודע מה החששות שלך כי גם לאח שלי היה אותו סיפור
עד שמישהו יענה לך - התנדבתי בעצמי
שבת שלום גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שמתי לב
חסוי16/01/2010לא שמתי לב שאתה לא אחד מהרופאים כן,אמח לקבל תשובה נוספת מהרופאים שנמצאים כאן!
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל
בן16/01/2010אתה ממשיך עם זה
לפחות תגיד תודה
זה שאני לא רופא זה לא אומר שאני לא יכול לעזור לך
זה ממש מעליב אותי מה שאתה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
דניאלה פרייפלד16/01/2010אין תרופת פלא
אני מסכימה עם התאור של רפאל
אך בכל זאת עוד טיפ אך לא מדעי
שאתה עומד שם ,תנסה לחשוב על דברים מגעילים שדוחים אותך אירוע נכס...כל דבר "שיוצאי" אותך משם ....
גיוס נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
חסוי17/01/2010קודם כול רפאל ההודעה השניה הייתה בטעות יצא ככה שאתה חושב שלא התייחסתי אלייך
כן התיחסתי אלייך וכן ענית לי תשובה לעניין פשוט רציתי חוות דעת גם מרופא ותודה לך.
ד"ר,תודה רבה על התושבה =]
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
בן17/01/2010הייתי רוצה לדבר איתך
יש לך מייל?
רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין אחרי מחזור... שאלה חשובה..לירון16/01/2010שלום,
אני קיבלתי מחזור ואני לקראת הסוף,
חשבתי שסיימתי והייתי עם חבר שלי אבל לא שכבנו ,
היינו בלי בגדים ושפשפנו את איברי המין שלנו אחד בשני
והיו רגעים שבטעות איבר המין שלו חדר לשלי.
בבוקר גיליתי שאני עדיין מדממת,
אני בלי אמצעי מניעה האם יש סיכוי שאני אכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרללירון שלום
מירב שרון17/01/2010למען הסר ספק, מציעה לך לחכות שבוע ימים מרגע קיום יחסי מין, לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון ולשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון חוץ רחמיאינשם15/01/2010יש לי שאלה טיפה מוזרה
האם הריון חוץ רחמי יכול להתקיים גם אם נוטלים גלולות או משמתמשים באמצעי מניעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראינשם
דניאלה פרייפלד15/01/2010אני מעדיפה שתפני/ה שאלה זו בפורום לרופאי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, קונדומיםעידו15/01/2010שלום, אני בן 16 ... יש לי חברה כבר חודשיים והיא קצת יותר גדולה ממני. הסכמנו לקיים יחסי מין אבל אני בתול ולפני זה לא הייתי עם ילדה. אנחנו רוצים לעשות את זה אבל אני לא יודע איזה קונדום לבחור, איך בוחרים קונדומים, איזה מידה ואיזה טוב או רע ... אין לי גם אבא אז אין לי את מי לשאול.
צריך קצת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעידן
דניאלה פרייפלד15/01/2010כל הכבוד שאתם מתנהגים באחריות!!!
כל קונדום שקונים בבית מרקחת אמורה להיות מחברה מהימנה,אך תמיד יש לבדוק תאריך הפוגה!
כל חברה עושה את הקונדום אחר אם זה באובי,עם או בלי חומר סיכה ,בטעמים....( אפשר לשאול אותה אם בא לה בטעם...)
לגבי הגודל ...אתה מכיר את גודל הפין שלך ....רוב האוכ ממוצע אז אולי כדאי לקנות בינוני.....
אני ממליצה להתרגל לבד עם הקונדום ,לפני ההתנסות עם החברה.
תתרגל ל....איך לשים (שיכול להיכנס למשחק המקדים בהמשך..ושגם היא תוכל לשים לך..) לתחושה של קונדום על הפין....וזה יאפשר לך לראות אם הגודל מתאים לך.
אסור חזק מדי ולא רפוי ,אם אתה שם את זה בכח, זה עלול להיקרה ולכן כדאי להתרגל לבד.
לא לשכח שכל הגוף מיני ולהשקיע בלהכיר את תענוגי הגוף ההדדים.
אם לאהולך החדירה בפעם הראשונה לא נורא!!זה קורה!!!
להירגע ולנסות שוב
תזכור הנאה היא המטרה, לא מי והאם גמרנו....
אתם לומדים ריקוד מיני זוגי, טייק יור טיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני גומר הזרע נוזל ולא עףחסוי15/01/2010כשאני גומר השפיך נוזל ולא עף .
זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחסוי
דניאלה פרייפלד15/01/2010זה בסדר....
למה אתה חושב שזה צריך לעוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)