מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות שונותאלמונית19/10/2009
הייתי לוקחת במשך יותר מ 3 חודשים גלולות מסוג מליאן...כעבור תקופה מסויימת הבנתי שזה גורם לי לעייפות רצח אז עברתי לפמינט..השאלה שלי...האם אחרי 3 פעמים שלקחתי פמינט פעם ראשונה זה מגן ישר או זה כמו חפיסה ראשונה בפעם הראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטיות וסטיות .. חייב עזרהירון19/10/2009
שלום
יש לי בעייה שאיתי כבר למעלה מ3 שנים
אני נמשך לגוף של בנות לפנים להכל
שכבתי עם בנות הייתי עם בנות ומתכנן בעתיד להתחתן עם בת כמובן ולהקים משפחה
אני לא נמשך בכלל לפנים או לגוף של גברי
אבל יש לי פנטזייה ענקית לשכב עם גבר!
לרדת לו ולהחדר
להרגיש כמו בת במיטה
אני מת להגשים אותה אבל מת מפחד
מפחד ממש להתחרט אחרי זה
או מפחד שאני יהיה הומו בעקבות זה
ובכללי חושש
מה כדאי לי לעשות?
תודה רבה רבה למי שיעזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
דניאלה פרייפלד19/10/2009בחיים אנחנו מתנסים בהרבה דברים שונים, חלק אוהבים וחלק לא נחזור עליהם ...........
וכך גם בחיים המיניים.
ניתן להתנסות בכל דבר, כל עוד, זה בהסכמה ואינו מסכן חיים שלך או אחרים!!!
פנטזיות זה בדיוק זה המקום שמאפשר לך לעשות הכל לתת לראש "להשתגע".
יש פנטזיות שאדם רוצה להגשים ולהתנסות בהם ויש שלא ניתן להגשימם.....
נכון שלגבי הפנטזיה הספציפית שלך אם תגשים אותו, אולי תהנה ותרצה לחזור עליו שוב, אך הפינטוז והמעשה (אם זה לא חוזר על עצמו רבות)לא בהכרח מצביע על כך שהינך הומוסקסואל, היות ואתה מדגיש שאתה נמשך לבנות.
החשש שתהנה ותרצה להמשיך, אולי מפחיד אותך ,כי אתה לא כל כך בטוח ,וזה גם בסדר כי תקופת ההתבגרות הינה תקופה של בנית הזהות המינית.אם אתה אכן מבולבל כדאי ליצור קשר עם חושן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחור עים הסטיות
ש21/10/2009בן כמה אתה גם אני מוכן לנסות אני לו הומו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לחברה שליחבר דואג18/10/2009
שלום, אני וחברה שלי עשינו משחק מקדים והכל ויצא מצב שהכנסתי רק את הכיפה של איבר המין שלי לנרתיק שלה הכנסתי מה שיכולתי עד שכאב לה קצת והוצאנו בסוף רק הכיפה נכנסה
יום ויומים אחרי זה היא התלוננה שכואב לה באיבר המין ויש קצת נפיחות מאיזה סיבות זה יכול לגרום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חבר
דניאלה פרייפלד19/10/2009לפי התאור אני מבינה שזאת ההתנסות הראשונה לשניכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי18/10/2009
שלום רב !
כואב לי קצת הזין שאני לוחץ עלו למה זה קורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה לוחץ עליו?
מירב שרון19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מירב...
@19/10/2009הרגת אותי מצחוק.
(;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת זרע לבטלהאמיר18/10/2009
יש עבירה כללית נוראה ואיומה! עבירה שפוגמת בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו של האדם,פוגמת בכל האיברים והגידים של האדם מכף רגל ועד ראש, עבירה שכמעט אין ספר מוסר בעולם שלא מדבר על החומרה שלה, עבירה שאין עבירה בעולם שבוראת משחיתים במיליונים בפעם אחת בעבירה אחת כמו העבירה הזאת, עבירה, שימו לב, שכמעט אין מקום בזוהר הקדוש שלא מדובר על העבירה הזאת, עבירה שהזוהר הקדוש אומר עליה שרוב המחלות צרות ואסונות מה שאנשים מתים בקיצור ימים
ושנים ממלחמות ואסונות הרוב עפ"י רוב אומר הזוהר זה בגלל העבירה הזאת! מה היא העבירה הזאת? אדם שמוציא זרע לבטלה! במיוחד עם נשים! אדם שמשחית זרעו לבטלה פוגם בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו - הכל פגום! הרי תראו, מאיפה בא התינוק? מהזרע. הרי לתינוק יש אף, יש לו פה יש לו עיניים יש לו רגליים - הזרע של האדם זה תמצית של כל האיברים והגידים שלו מכף רגל ועד ראש. אם בזרע אין תמצית של כל האיברים והגידים לא יכול לבוא תינוק...או שהוא יבוא בלי יד, בלי רגל וכו'...אז למה לנו לבזבז מתנה שכזו? לא רק מבחינה רוחנית הדבר הזה חמור, שמעתי מהרבה בחורים שדיברו איתי שיש כביכול רופאים שמדברים מדי פעם ברדיו שזה בריא. כולם יודעים שהרמב"ם היה רופא גדול, הרמב"ם היה אבי הרופאים! בואו תראו מה הרמב"ם אומר על זה, אני עכשיו מדבר מבחינה בריאותית. הרמב"ם הלכות דעות פרק ד' הלכה י"ט, שימו לב טוב טוב למילים של הרמב"ם: "שכבת זרע היא כוח הגוף וחייו ומאור העיניים,ככל שתצא ביותר הגוף כלה וכחו כלה
וחייו אובדים הוא שאמר שלמה המלך ע"ה בחוכמתו "אל תתן לנשים חילך", אל תיתן את הכוח שלך, את הבריאות שלך, לנשים. "כל השטוף בבעילה (כל מי ששטוף בזנות, יום ולילה עם בחורות) זיקנה קופצת עליו" - זאת אומרת הזיקנה באה עליו לפני הזמן "וכוחו תשש עיניו כהות" - ראייתו נחלשת, אומר הרמב"ם: "אמרו חכמי הרופאים אחד מאלף מת משאר חולאים והאלף מרוב תשמיש מרוב בעילות לפיכך שאדם ייזהר בדבר זה אם רוצה לחיות בטובה"... אומר הרמב"ם: "שכבת זרע היא כוח הגוף וחייו ומאור העיניים וככל שתצא ביותר כחו כלה, גופו כלה, עיניו כהות" - יש הרבה אנשים שמרוב שהם חוטאים עם נשים הם משתגעים, יוצאים מדעתם. הרי אתם יודעים איפה נמצא הזרע? במוח של האדם שם נמצא הזרע. כמה שאדם חוטא יותר - המוח נחלש יותר. הרי הזרע יורד דרך השידרה מהמוח לברית, כמה שאדם חוטא עם נשים יותר המוח נחלש אם חס וחלילה הוא מגזים הוא משתגע! "לך תעשה חיים" - אתה עושה מוות לא חיים! אני מדבר מבחינה בריאותית עכשיו!
באים רופאים כביכול "תשמע זה בריא, תלך עם נשים", הם בעצמם בעלי זימה וניאוף - אין דבר בעולם שדואג לבריאות של האדם שיהיו לו חיים מתוקנים כמו התורה הקדושה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטפה ומיסונריות
מירב שרון18/10/2009אני מבינה שמבחינת הדת יש מניעה לאונן. מצד שני אלוהים ברא אותנו ייצורים מיניים, וברא אותנו בצלמו ובדמותו. עובר ברחם אמו מאונן, כיום ניתן לראות את זה באולטרה-סאונד. זה הדבר הכי טבעי שבעולם, מאחר ואנחנו מדינה דמוקרטית יש כאן מקום לחופש ביטוי ולהביא דעות שונות כאלה ואחרות אך אנא להשתדל להימנע מהטפות מוסר. מה שנקרא Live and let live ואיש באמונתו יחיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לך מירב!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדם באמונתו יחיה
סתם מישהו..18/10/2009תעשה מה שבא לך!אם אתה לא רוצה לאונן אז אל תאונן אני גם משתדל לא לאונן מטעמי דת אבל שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה!שמעת פעם על הביטוי ,אדם באומנתו יחיה" או "חיה ותן לחיות"?
זה אומר שתעשה מה שבא לך,אבל אל תכפה זאת על אחרים!אתה סתם מפחיד אנשים כשאתה אומר להם עד כמה זה רע! אם אתה רוצה שיעשו זאת אל תכפה עליהם את זה!תבקש מהם,ובעדינות.
בברכת יום טוב,
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלילך18/10/2009
חברה שלי סיפרה לי שהיא התחילה לקחת גלולות כדי להסדיר את המחזור שלה ושזה גם עוזר לה לכאבים, ניסיתי לשכנע את אמא שלי והיא לא מסכימה למרות שאני ממש לא בקטע של לקיים יחסי מין גם אין לי עם מי..
יש עוד דרך להסדיר מחזור לא סדיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך שלום
מירב שרון18/10/2009מאחר וכל מה שקשור במחזור זה עניין הורמונלי, גם הסדרת המחזור נעשית בעזרת פתרון הורמונלי כגון גלולות. אין דרך אחרת להסדרת המחזור. ואני מציעה שתפתחי עם אמא שיחה לגבי החששות שלה, כי הרי ברור שאם היית רוצה לקיים יחסי מין היית יכולה להשתמש גם בקונדום, אז יש כאן סוגיה של אמון, עד כמה אמא סומכת עלייך שתפעילי שיקול דעת בנוגע לקיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חייבת לדבר עם אמא שלך
הדר18/10/2009לדעתי פתיחות בנושא הזה היא מאוד חשובה.
יש הרבה בנות שלוקחות גלולות גם בשביל אקנה, ולאו דווקא בשביל מניעת הריון.
תני לה לקרוא קצת באנטרנט ולהתייעץ עם הרופאים. חוץ מזה שלקחת גלולות זה לא כזה סיפור היום במיוחד כשיש את גלולות הדור השלישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה בדיוק
לילך19/10/2009גלולות הדור השלישי??
אולי אם יהיו לי יותר פרטים שאני אוכל להסביר לאמא שלי בצורה הגיונית אז היא תשתכנע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני לקרוא את הכתבה שבקישור...
דונה19/10/2009כתבה מעניינת בנושא "אמצעי מניעה ויעילותם לטיפולי עור ואקנה" באתר scooper/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה גלולות עם מינון הורמונאלי נמוך
הדר21/10/2009זה גלולות עם מינון הורמונאלי נמוך כמו פמינט, הרמונט וכל אלה..
מה שגורם לפחות תופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאנונימי18/10/2009
האם אנחנו יכולים להשתמש בגלולות בתור תחליף בטוח לקונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי
דניאלה פרייפלד18/10/2009גלולות אם לוקחים אותם יום יום באופן קבוע (לפי הוראת הרופא) מונעים הריון, אך לא מגן בפני מחלות מין.
קונדום מגן בפני מחלות מין למניהם וגם מונע הריון.
חשוב לציין שיש יותר סבירות ל"תקלות" עם קונדום ולכן אניו מונע ב100% כניסה להריון.
אז נשאלת השאלה תחליף בטוח למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד בתולים והריוןאנונימי17/10/2009
יש לי שתי שאלות. שכבתי עם חברה שלי לפני כשבוע בפעם הראשונה.
אני הייתי הפעם הראשונה שלה וכאשר שכבנו הייתה חדירה מלאה ולא ראינו דם (כמו שמספרים שיש כאשר מישהי מאבדת את הבתולים). איך זה יכול להיות?
שאלה שנייה שלי היא, האם זה נורמלי שיהיו לחברה שלי 4 ימים של איחור במחזור מבלי שהיא תכנס להריון ? כי שכבנו עם קונדום אך בלי גלולות והיא גם הקיאה כמה פעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון17/10/2009לא חייב להיות דימום בפעם הראשונה. לגבי שאלתך השנייה, קונדום בדר"כ אם לובשים כמו שצריך והוא לא נקרע אז אין סיבה לדאגה אבל קונדום אינו יעיל באותה מידה במניעת הריון כמו גלולות. אם יש איחור במחזור , וביחד עם זה היא גם מקיאה, כדאי לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהדריה17/10/2009
בעיה בחדירה ,אנחנו לא מצליחים
אני וחברי שנינו בטולים ,וניסינו לשכב כמה וכמה פעמים אבל זה נירא שיש לי חומה ששלא מאפשרות לו כניסה ,מה יכולה להיות הבעיה ?
אנחנו לא מצליחים ,וזה כואב לי מאוד , ניסינו אפילו בכוח אני למעלה הוא למעלה ,אני לא יודעת מה לעשות ,וזה מאוד מתסכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדריה שלום
מירב שרון17/10/2009אם אינכם מצליחים להגיע לחדירה אז מה שבטוח אל תמשיכו לנסות בכוח. בת כמה את? האם עברת אי פעם בדיקה גינקולוגית? האם את משתמשת בטמפונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דריה18/10/2009אני בת 19 והוא 20
לא עברתי בדיקות ,לא חובבת ביקורי רופא
ולא משתמשת בהם
בפעם הראשונה שניסינו לפני חודש זה הלך טוב ,כלומר ניכנס כמעט עד הסוף ולא הרגשתי כאב אלא ההפך , אבל עצרתי כי לא הרגשתי מוכנה ועכשיו זה פשוט כואב מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/10/2009אני ממליצה לך להגיע להתייעצות אצל רופא/ה שהיא גם גניקולוגית וגם סקסולוגית לצורך בדיקה והתייעצות. יש 2 כיוונים אפשריים, או שאת סובלת מוגיניסמוס - התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינה מאפשרת חדירה, מדובר בבעיה שהיא אך ורק על רקע פסיכולוגי והטיפול הוא טיפול רגשי קוגניטינבי-התנהגותי. לחילופין יתכן שאת סובלת מוסטיבוליטיס - דלקת מבוא הנרתיק שגורמת לכאבים בחדירה ואז את מכווצת וזה מקשה על חדירה. לרוב גינקולוגים שאינם סקסולוגים לא יודעים לאבחן את זה. כאן מדובר בבעיה שהיא על רקע רפואי ויש לזה השלכות נפשיות לכן הטיפול הוא גם רפואי וגם רגשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דריה18/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עדיין בתולה?ליאת17/10/2009
היי קוראים לי איימי ואני בת 15.
לפני כמה ימים אני דחפתי אצבעות, ואז כשהוצאתי אותן הן היו בדם, זה אומר שאני כבר לא בתולה?
והיה לי כבר מחזור החודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איימי
דניאלה פרייפלד17/10/2009ממש לא!!!
את עדין בתולה וכך תשארי עד ליום, שתחליטי שאת מוכנה לקיים יחסי מין מלאים.
דם על האצבעות לא בהכרך מעיד על תחילת הווסת,האם לאחר מכן המשיך הדימום?
יכול להיות, כשאת הכנסת האצבעות, פצעת את עצמך, או שפתחת את קרום הבתולין קצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה ומבולבלת.לורן17/10/2009
שלום. שמי לורן ואני בת 17 ועדיין בתולה.
ויש לי כמה שאלות שדי קשה לי להעביר למילים .
אז כמו שציינתי, אני בת 17 ויש לי חבר כבר כמה חודשים.
אני חושבת על לקיים איתו יחסי מין מלאים כבר זמן מה, אך חוששת מלא מעט דברים כגון הריון, ומחלות למיניהן.
אני יודעת איך להגן על עצמי מפני הריון אך בכל זאת לא סומכת על קונדום, אבל מפחדת להשתמש בגלולות בגלל התופעות לוואי שקימות [ואני לא חושבת שאני רוצה לקחת סיכון.אבל אולי בכל זאת תספרו לי על זה קצת יותר?]
ובקשר למחלות, עד כמה אפשר להיות בטוחה שקונדום עוזר?
חוץ מזה, אני מרגישה לגמרי מוכנה פיזית ונפשית, אבל בכל זאת יש לי ספקות כמו למשל אם בגיל שלי זה נורמלי להתחיל לקיים יחסי מין?
אני נימצאת בסביבת אנשים, שלא חושבים על מין בתור משהו רע או משהו בסגנון. ורוב החבר'ה לא בתולים, ואף אחד אף פעם לא לחץ עליי או צחק עליי , שלא יהיו טעויות, אבל בכל זאת לפעמים פשוט מופתעים מזה שבחורה שניראת כמוני, ובת 17, עדיין בתולה.
האמת, אני בעצמי לא מבינה מה אני שואלת אבל מקווה שתדעו על מה לענות לי ואיך לעזור לי עם כל הספקות האלה שלי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לורן!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/10/2009אכן נשמע שיש בך רצון ליחסי מין, בלבול...ובעיקר הרבה הרבה שאלות ותהיות לפני שתקחי את הצעד הבא. לדעתי יהיה נכון לפנות לסניף של "דלת פתוחה" הקרוב למקום מגורייך. שבי שם עם בעל/ת מקצוע שיתנו לך הסבר מקיף ויענו לך על השאלות ששאלת ושיהייו לך תוך כדי השיחה.
מכל מקום בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי איבר מיניאלמונית16/10/2009
זה יכול להיות שבמקום שיהיו לי 2 שפתיים חיצוניות יש לי רק אחת?והיא בצבע כחול כזה בקצה?
זה ממש מדאיג אותי.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית שלום
מירב שרון16/10/2009מציעה לך להגיע לרופא/ת נשים על מנת לקבל חוו"ד רפואית לאחר בדיקה גינקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזוראירה15/10/2009
היי, אני בת 18 ויש לי בעיה שמטרידה אותי קצת.
אני לוקחת גלולות פעם שניה. הפעם הראשונה הייתה לפני שנה וחצי כשהיה לי חבר, ושכבנו והכל היה בסדר עד לשבוע הפסקה של הגלולות.
הבעיה היא כזאת: אני תמיד נלחצת בשבוע הזה של ההפסקה בין החפיסות, שאני לא אקבל מחזור.
אני כל הזמן "מתבכיינת" לחברה שלי ומוטרדת מזה שאני לא אקבל מחזור ושיכול להיות שאני בהריון. היא כמובן מרגיעה אותי ואומרת לי שאין מה לדאוג ואני אקבל יום למחרת או עוד יומיים, וזה אכן קורה בסוף.
עכשיו שוב יש לי חבר והתחלתי לקחת גלולות שוב, וביום ראשון (11.10) לקחתי את הגלולה האחרונה בחפיסה. עדיין לא קיבלתי מחזור ואני שוב מתחילה להלחץ ולהכנס לסרטים שאני בהריון.
יש לציין שאני לוקחת את הגלולות כמו שצריך, לא פיספסתי אף גלולה ותמיד לוקחת אותן באותה שעה במדוייק.
אני חושבת שהלחץ נובע מכך שאחותה של חברה שלי (בת 28) נכנסה להריון והיא הייתה על גלולות.
אני ממש מודאגת מהעניין כי תמיד הייתי אחראית בכל מה שקשור לסקס בטוח.
חבר שלי נורא תומך בי מנסה להרגיע אותי אבל אני כל הזמן נלחצת מחדש.
רציתי לדעת אם יש צדק ללחץ שלי או שאני צריכה להרגע ולחכות שהמחזור יגיע...
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/10/2009אם כפי שאת מעידה על עצמך את לוקחת את הגלולות באופן סדיר בלי פספוסים, סבירות גבוהה שאת מוגנת ואין לך ממה לדאוג. יתכן שעצם החששות שלך גורמות לעיכוב במחזור, עיכוב כתוצאה ממתח נפשי. אם את לא סומכת מספיק על הגלולה, מה שאין סיבה שיקרה, את יכולה במקביל גם להשתמש באמצעי מניעה נוסף - קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו..
אירה17/10/2009אני גם מפחדת שהגלולה לא נספגת בגוף מהר..
אני וחבר שלי שכבנו יום אחרי שלקחתי את הגלולה הראשונה- ז''א בלילה שאחרי אבל לפני שלקחתי את הגלולה השניה. פחדתי שהיא לא נספגה בגוף ואני צריכה לחכות עוד כמה ימים.
גם ביום כלשהו הייתה לי בחילה בלילה (כ4-5 שעות אחרי שלקחתי את הגלולה) וממש פחדתי להקיא, שוב מפחד להקיא את הגלולה ולהסתכן בסיכוי להכנס להריון.
ולגבי המחזור- קיבלתי אותו ביום חמישי, אבל הוא כ''כ חלש שהוא בקושי יצא- וכשהוא יצא הוא היה בצבע חום כבר ולא אדום, כאילו הוא היה בפנים הרבה זמן...המחזור שלי היה תמיד חלש יותר עם גלולות, אבל לא עד כדי כך.. יש סיבה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/10/2009בעקרון מומלץ להשתמש בגלולות במשך חודש ימים לפני שמקיימים יחסי מין ואז יש יותר מוגנות. את קיימת יחסי מין למחרת הגלולה הראשונה ואולי היה דרגה של סיכון כשלהו . בכ"ז קיבלת מחזור ביום חמישי האחרון אז את יכולה לנשום לרווחה. לגבי הצבע של המחזור לא נראה לי שיש לך מה לדאוג אבל את יכולה להתייעץ עם רופא הנשים שלך בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליםחסוי15/10/2009
אני וחבר שלי לא שוכבים..אבל הוא מחדיר לי אצבעות ולפני כמה ימים ירד לי דם לאחר ההחדרה. היה דימום קל והוא נמשך לפחות חצי יום,(ואני בטוחה שזה לא היה מחזור)האם קרום הבתולים נקרע? ואם לא מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/10/2009מאוד יתכן שקרום הבתולין אכן נקרע מהחדרת האצבעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חסוי17/10/2009הוא מחדיר לי רק אצבע אחת. גם מאצבע אחת זה יכול להיקרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/10/2009קרום הבתולים עשוי להקרע מסיבות שונות: החדרת אצבע, חפץ זר לנרתיק (למשל טמפון), קיום יחסי מין ולעתים אף ממאמץ יתר. אבל כל עוד את לא קיימת יחסי מין מלאים עם חדירה את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהמישאל14/10/2009
אני בן 14 בגובה 1.52 ואורך הפין שלי 11 וחצי ס"מ והוא לא כלכך גדול ועבה וגם אני מרגיש לא מפותח מכיוון שאין לי שערות בבית שחי ויש לי כמה שערות אחידות בפין הייתי רוצה לדעת למה וזה מתחיל להלחיץ אותי מכיוון שיש לי חברה והגענו לסיטיואציה שהיא כמעט מצצה לי ועשתה לי ביד ומשום מה אני מפחד להראות לה את איבר מיני למה הוא ככה ונ.ב אני מצליח לגמור שאני מאונן אבל יוצר לי כמה טיפות של שפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישאל
דניאלה פרייפלד14/10/2009אתה ופינך אמורים לגדול עוד...אתה בסך הכל בתחילת ההתבגרות.
בנים לעומת הבנות גדלים יותר מאוחר ולכן הבנות נראות תקופה מסוימת יותר גבוהות מהבנים.
לכן יש עוד סיכוי שתגדל (אלא אם יש סיבות בריאותיות ,גנטיות שמונעות זאת)
גודל הפינך בטוח הממוצע.
אני שמחה לשמע שיש לך חברה, אני בטוחה שהיא שמה לב לגודל שלך....ובכל זאת היא בחרה בך!!! כי, כנראה שיש לך תכונות אחרות שמוצאות כן בעניה וקשר טוב הוא ההההההההההההה בסיס הכי טוב להמשך הקשר המיני שלכם.
אני מציעה לך פחות להתמקד באיך אני אראה בעניה,כי על מראה כל אחת/ד וטעם שלה/ו.
ולהתמקד באיך לענג אותה/אותך, אם אתם נהנים ,אתם לא מסתכלים ובודקים. לא לשכח שגם היא חושבת מה תחשוב עליה וגם היא מהססת.....אני משארת שאתם לומדים יחד את מיניותכם ותענוגי גופכם בפעם הראשונה....(היא לא תבוא עם זכוכית מגדלת,כפי שאתה תקבל אותה כפי שהיא, כי בניתם קשר!!!)
תנסה לא לחשוב אלא להרגישאותה אותך
תהנה
לגבי השיעור גם מאד אינדיבידואלי יש שעירים יותר יש פחות וגם זה יכול להגיע בהמשך תזכור אתה עדין במסע הגדילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מישאל14/10/2009אני לא יודע עם את יודעת אבל חברתי לא יודעת על גודל פיני מתי אני יוככל ליראות הבדלים בגודל ואין בעיות בריאותיות או גנטיות בהתחייבות ועוד שאלה לי אלייך האם זו בושה כי תמיד שאנחנו מגיעים לסיטיואצים מיניות אז אני מפסיק וכל פעם עם תירוץ אחר וכל זה מכייון גודל פיני מתי אוכל לראות הבדל משמעותי ועוד משו האם אפשר לזיין מישי והיא תרגיש עם פין שכזה בגודל 11 וחצי 12 ליתר דיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישאל
דניאלה פרייפלד14/10/2009האם רק בתחום המיני אתה כזה דאגן או זה אתה?
הפין שלך בסדר גמור!!!!!!
זה לא הגודל שמענג את הנערה או את עצמך אלא מה שאתה תעשה איתו ואם שאר חלקי גופך
כלומר אם האצבעות שלך יודעות ללטף אותה ...הלשון.....
הפין הוא רק חלק מכל "הריקוד" המיני....
ואתה מרוב דאגה גורם לקח שהפין לא ישתף איתך פעולה אם וכאשר תרצה לחדור או....כי מרוב שאתה חושב ודואג לא תצלי להעמיד אותו ותכניס את עצמך למצב שקוראים לו חרדת ביצוע!!!
אז שוב הפין בגודל הנכון...הנרתיק גמיש ועל הנערה לכווץ עוד הסבר שהגודל לא קובע .הפין לא אמור לחדור עד הסוף ולהשאר שם, אתם בתזוזה, עלייות וירידות,מהירויות שונות ..תנוחות שונות..
וכלן רק תנשה להרגיש את עצמך ואותה ולא לחשוב עליו כל הזמן.
אם וכאשר לא לשכח קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמשך...
מישאל14/10/2009יש בכלל קונדום למידה שלי?
ואני מפחד להגיע למצבים יותר מדי מינים שהיא לא תצחק או משו האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישאל
דניאלה פרייפלד14/10/2009תחזור על התשובות שלי ,אל תמהר...... תחשוב....
כל עוד שיש הסכמה מצידה/ך אפשר להתקדם הלאה
השאלה שמתבקשת ......האם אתה!!! מוכן ללכת הלאה
השאלות והחששות הן אולי ,פעמון הצלה ובעצם אתה מנסה, לומר לעצמך ,ש"אני ממהר ועדין לא מוכן לסקס".....
זה בסדר, אפשר להשאר במצב, שאתם נהנים להיות ביחד ויש מזמוזים +
אולי תשב ותראה מה היא רוצה, יש אפשרות שהיא מתוחה כמוך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
מישאל15/10/2009אני יודע מה היא רוצה והיא רוצה להתחיל במין אוראלי [למצוץ שאני יעשה לה פרפר לעשות לי ביד]
וזה לא שאני לא רוצה הקטע הוא שאני מתבייש מגודלו של איברי השאלה היא שאני דוחה אותה ולא רוצה מכיוון גודל איבר מיני האם זה בסדר שאני חושש או שאין במה להתבייש בגודל איברי אם אפשר גם תגוובות של בנות כאן יעזרו אני מזכיר גודלו הוא 12 ס"מ בערך האם זה נורמלי לגילי ולגובה שלי שהוא 1.52??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יותר מדי לחוץ
חסוי15/10/2009תיהיה בטוח שזה לא רק מה שהיא מסתכלת על הגודל שלך..
אתה סתם לחוץ ובנות נהנות מהרבה דברים אחרים חוץ מחדירה
והגודל לא קובע!!והכל תקין אצלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לי אלייך...
מישאל15/10/2009מתי אוכל לראות גדילה של הפין שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
מישאל15/10/2009האם זאות בת??.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חסוי15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
מישאל15/10/2009בת כמה את סתם כדאי לדעת עם את מבינה עניין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19
חסוי15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19
חסוי15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה19
חסוי15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מישאל15/10/2009אז הפין שלי יגדל מ12 הבנתי אבל מתי אני כבר בן 14..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
חסוי15/10/2009אתה עדין בהתחלה זה בסדר.. אל תלחץ וגם עוד משהו היא בטח בערך בגילך אני בטוחה שהיא לא כלכך מבינה עדיין עד כמה גדול או קטן הגודל שלך.. ותיהיה בטוח בעצמך ואל תתביש כי הכל בסדר אצלך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב תודה כפרה שעזרת לי (:
מישאל15/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף :)
חסוי15/10/2009ובאמת שהכל בסדר אצלך ותפסיק לפחד! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישאל15/10/2009את אומרת שאם יתבצע חדירה עם חברה שלי היא תרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
חסוי15/10/2009לא הבנתי את השאלה שלך.. היא תרגיש תגודל? כאילו שהוא קטן כמו שאתה חושב?
או תרגיש שיהיה לה כייף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לה כיף
מישאל16/10/2009וחוץ מיזה אני בן 14 ואני יודע שאני עוד יגדל וגם הפין אבל עדיין את יודעת אני כמה פעמים הגעתי למצבים שכמעט התבצעה חדירה אבל אני לא רציתי בגלל שיש לי 12 ס''מ אז את אומרת שזה יכול לספק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה יכול..
חסוי17/10/2009ואתה יכול גם עם אצבעות זה גם יהיה לי כייף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלה********
חסוי17/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי פה משוו...
מישאל18/10/2009איך זה יהיה לך נעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
חסוי18/10/2009התכוונתי לה.. תיקנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מישאל15/10/2009אז הפין שלי יגדל מ12 הבנתי אבל מתי אני כבר בן 14..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)