מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורך איבר מיןחסוי19/07/2009
איזה אורך נורמאלי בגיל 13 גם בזקפה וגם בלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן חסוי שלום
מירב שרון19/07/2009השאלה שלך היא השאלה הכי שכיחה בפורום הזה. זה מאוד טבעי בגילך להיות עסוק בהשוואת אורך הפין שלך לבני גילך ולבדוק עם עצמך מה נחשב ל"נורמלי".
בילדות הפין צומח באיטיות ובגיל ההתבגרות מתחילה צמיחה מואצת, הצמיחה יכולה להתחיל במוקדם בגיל 10-11 ובמאוחר בגיל 15 או 16. בעקרון הצמיחה הפיזית בגיל ההתבגרות היא עד גיל 21.
הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו, ו- 11.8-13.8 ס"מ בהיקפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנוחותחסוי19/07/2009
אפשר דוגי סטיל בלי קונדום נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן חסוי שלום
מירב שרון19/07/2009אפשר לעשות כל תנוחת סקס בלי קונדום אבל אז יש סיכון להידבק במחלות מין, ואם מדובר בחדירה לנרתיק אז יש סיכון להריון לא רצוי בנוסף לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד ניתן להגיע לשפיכה נשית ?שרית19/07/2009
????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית שלום
מירב שרון19/07/2009לא כל אשה מגיעה לשפיכה נשית. הביטוי של האורגזמה משתנה מאשה לאשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותח'18/07/2009
בני בן 9 וחצי, מצאתי אותו מאונן באמבטיה ואבר מינו במצב של זיקפה. האם זה הזמן?
הוא ישן בחדר יחד עם אחותו בת ה- 8. הוא צעק עלייה שבזמן שהיא ישנה עם כותונת הוא רואה לה את התחתונים. וזה לא נעים לו. איך להתייחס לזה והאם זה לא מוקדם מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון18/07/2009אוננות זה טבעי בכל גיל. עוד ברחם של אמו, העובר מאונן, כיום ניתן לראות את זה באולטרה-סאונד, זה הדבר הכי טבעי שבעולם. אם הוא מאונן בפרטיות שלו אז זה בסדר גמור, רק חשוב שזה ייעשה בפרטיות, למשל בחדר שלו כשהוא לבד או באמבטיה כשהוא לבד. אם זה נעשה בנוכחותך או בנוכחות אחותו, אז חשוב לומר לו "זה בסדר גמור לגעת בעצמך באיברים הפרטיים שלך, זה נותן הרגשה טובה אבל זה חשוב לעשות את זה בפרטיות שלך, כי הגוף שלך הוא רק שלך." אם מפריע לו לראות את התחתונים של אחותו, חשוב לכבד את זה. גיל ההתבגרות יכול להתחיל כבר בגיל 8.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה שינו לי את השם בהודעה שכתבתי?בן 11 וחצי17/07/2009
!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה תקלה טכנית
מירב שרון18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבן 11 וחצי17/07/2009
הציעו לי להצטלם למגזין עירומה, אם אעשה את זה איחשב לזונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי שינו את השם, השם המקורי הוא..
בן 11 וחצי17/07/2009חסויה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון17/07/2009אם מישהו הציע שיצלם אותך בעירום, זה צריך להדליק לך נורה אדומה. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה חשובבן 11 וחצי17/07/2009
אני אוהב לאונן אבל אני לא מצליח/יודע...
(עד לפני שבוע בערך כל פעם שאוננתי לא הרגשתי שום דבר ורק בפעם האחרונה אוננתי באמבטיה 8 וחצי דקות בערך אבל לא יצא שפיך, אומנם הרגשתי אבל שום דבר לא קרה, וגם לא הרגשתי מאוננות רגילה אלא רק כשמעכתי קצת את הפין)
אם תוכלו לעזור לי: שיטות לאוננות, סיבות אפשריות לכך שאני לא מגיע לאורגזמה, הכל!!!
תדה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר להודעה שלי
בן 11 וחצי17/07/2009התכוונתי תודה רבה....
ומה שהרגשתי זה דגדוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/07/2009חשוב שאתה לומד להכיר את עצמך ומה מענג אותך. יש אפשרות לחפש בגוגל טכניקות לאוננות. רצוי לא להיות עסוק מדי בלהגיע לאורגזמה, ככל שתהיה עסוק בזה כך יהיה לך יותר קשה להשיג את זה, פשוט תן לעצמך ליהנות מהאוננות ומהתחושות הפיזיות תוך כדי גירוי מיני עצמי. מה שיכול לעזור לך זה להשתמש בפנטזיות מיניות ו/או בגירויים ויזואלים כגון מגזין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהייה נכון שתמתין עוד שנה שנתיים
ד``ר עידן מיליצ`ר22/07/2009כנראה ועדיין לא הגעת לגיל בו הגוף מתחיל לייצר זרע. כך שאל תכאיב לעצמך ותשפשף עד שיצא ריח של עשן שרוף!!!
חכה שנה שנתיים סימני הבגרות יגיעו ואיתם גם ייצור הזרע ע"י האשכים!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבות אחרי קיום יחסי מיןמישהי17/07/2009
שלום,
רציתי לשאול משהו-
תמיד אחרי שאני וחבר שלי מקיימים יחסי מין,
שורף לי נורא באיבר המין ויש לי צריבה חזקה כשאני עושה פיפי..
אין לי דלקת בשתן או משהו כזה.. אנחנו משתמשים לפעמים בקונדום ולפעמים בלי ( אני נוטלת גלולות), והתחלנו לשכב לפני שלושה חודשים בערך,וכמעט כל פעם שאנחנו שוכבים יש לי את זה א"כ .. מה יכולות להיות הסיבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון17/07/2009אני מציעה לך לפנות לרופא/ת נשים על מנת לאבחן במה מדובר מאחר ולא ניתן לאבחן אותך באופן וירטואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה!!שחר17/07/2009
יש לי חבר 3 שנים ובשנתיים האחרונות לוקחת גלולות מסוג פמינט כדי להיות מוגנת מהריון
בעוד חודש אני אמורה להתגייס והשאלה שלי אם אני יוכל לבקש גלולות גם שם????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן אפשר לבקש גלולות גם בצבא
מירב שרון18/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כרום הבתוליןאסי אושר16/07/2009
כל אחד אומר לי משו אחר
רציתי לדעת
כמה סנטימטרים נמצא הכרום בפנים? חלק אמרו לי 4 ס"מ חלק אמרו לי 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה חשובה
אסי אושר17/07/2009קראתי שאורך הנרתיק הוא 10 ס"מ במממוצע
אז למשל איבר מין ממוצע בזקפה הוא 15 ס"מ
אז איך 15 נכנסים אם האורך הוא 10?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
מירב שרון17/07/2009בשעת משגל או לידה, הנרתיק מתרחב לכדי פעמיים או שלוש מכפי גודלו המקורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון17/07/2009לפי ד"ר בני שכטר, קרום הבתולין נמצא כסנטימטר-שניים מפתח הנרתיק תלוי במבנה של כל אישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עוד שבוע עוברת ניתוח !!!מורן16/07/2009
שלום אני בת 18 וחצי עוד כשבוע וחצי עוברת ניתוח שרוול בשל עודף משקל
אני מקיימת יחסים עם החבר כבר בערך 3 שנים ובמשך 7 חודש לקחתי גלולות אורטו סיקלן
החודש הפסקתי לקחת את הגלולות כי אסור לי בגלל הניתוח וכאשר שכבנו השמשנו בקונדום אך הייתה פעם אחת שהוא חדר ללא קונדום במשך אולי 5 שניות ויצא עכשיו כעבור 4 ימים עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי מחזור אחרון שלי היהו בתאריך ה24.6 אך לפני המחזור היו לי המון דימומים קטנים הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי להריון? למרות שמשקלי הוא 130 קילו ורק סיימתי גלולות עם מינון הכי גבוהה של הורמונים ולמרות שהוא לא גמר בכלל ועשיתי בדיקה 4 ימים לאחר מכן?
אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם תודה מורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפנות שאלה לפורום רפואת נשים
מירב שרון16/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להיריון לא רצוי ??שרית15/07/2009
אני והחבר קיימנו יחסי מין ללא קונדום, אמנם הוא לא גמר בתוכי אך היה מעט שפיך על הפין. יש מצב להיריון לא רצוי ? ואם כן מה הסיכויים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
מירב שרון16/07/2009השאלה היא למה? כן, יש סיכון ובתקווה שלא עברו 72 שעות מאז שקיימתם יחסי מין כדאי לקחת פוסטינור (גלולת חירום למניעת הריון לא רצוי). ולהבא נא לא לשחק באש - או קונדום או גלולות, או גם וגם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה.
שרית17/07/2009ואם קיבלתי מחזור יום אחרי ששכבנו ? כבר אין סיכוי שנכנסתי להיריון נכון ?
תודה על תשובתך (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובבה דחווף ??
שרית18/07/2009אם חששבתי מהיריון לא רצוי אך ייום אחרי ששכבנו קיבלתי מחזור, אין סיכוי שאני בהיריון נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם קיבלת מחזור
מירב שרון18/07/2009את יכולה לנשום לרווחה. ושוב להבא, לא לקחת סיכונים מיותרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעיונות לערב בלתי נשכחשוקולית15/07/2009
אני רוצה לתת לחבר שלי ערב אירוטי במקום לא צפוי, משהו שיפתיע אותו ויעשה לו הרגשה נהדרת
(עוד לא קיימנו יחסי מין אבל כל שאר הדברים כבר קרו)
אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות למקומות מקוריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעיונות...
מירב שרון15/07/2009* אפשר לראות ביחד סרט אירוטי, בהנחה ואת זה עוד לא עשיתם ביחד, אח"כ אפשר לעשות אמבטיה משותפת לאור נרות. בהמשך אפשר למרוח אחד על השני שמן שקדים ולעשות עיסויים הדדים. או לחילופין למרוח ממרח שוקולד אחד על השני וללקק את זה מהגוף בכיף. כמובן שצריך מקום שיאפשר פרטיות ואינטימיות, או בבית שלך או בבית שלו כשההורים לא בבית.
* אפשר לעשות פיקניק רומנטי, אח"כ לעשות רחצה לילית ביחד.
* אפשר ללכת ביחד לחוף נודיסטים. או ללכת בחדר בעירום מלא ולדמיין שאתם בחוף נודיסטים.
* אפשר לעשות פעילות ארוטית בחושך מוחלט שתגלו כל אחד את הגוף של השני בלי להיעזר בחוש הראייה אלא בכל שאר החושים.
* ממליצה בחום על הסרט "9 1/2 שבועות של שכרון חושים", לעוד רעיונות ארוטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענוו לליייישני15/07/2009
למה אתם לא עווניםםםם?
יורד לה פחות דם מהמחזוורר ובדרך כלל יורד לה הרבה
אני מזה דואג שהיא לא נכנסה להיריון
בבקשה תענו לי ממהר אני לא יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון15/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףשני15/07/2009
אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין שהיא הייתה במחזור ביום השלישי
לא השתמשנו בקונדום אבל יצאתי לפני שגמרתי אני יודע שיש כמה טיפות לפני
תרגיעו אותי בבקשה האם יכול להיות שהיא תיכנס להיריון?
וגם אחרי זה היה לה כאב בטן אבל היא לקחה כדור ועבר לה
יכול להיות שזה סימן להיריון או שזה כאבי מחזור?!
אני צריך תשובה כמה שיותר מהר
תודה מראש : ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי שלום
מירב שרון15/07/2009לפי ד"ר אבישלום שרון, לא ניתן להרות בזמן הווסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)