מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינור על בסיס קבועאני03/07/2009
מסתבר שאני פרנואיד ונלחץ בקלות, האם אפשר להשתמש בפוסטינור אחרי כל מגע מיני גם אם אין חשש להריון ?
הלחץ מהריון מוציא לי את כל הכיף והחשק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
מירב שרון03/07/2009פוסטינור זה גלולת חירום, יש בה מלא הורמונים ואי אפשר להשתמש בה כמו אמצעי מניעה אחרי כל מגע מיני. אם אתה פעיל מינית, תשתמש בקונדום ו'או תבקש מחברה שלך שתשתמש בגלולות. ברור שזה מלחיץ לעשות סקס בלי אמצעי מניעה כי אז יש סיכון להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלות ששאלת אותישלום03/07/2009
אהה כן יש לי קצת בעיות בקשב ובריכוז בבית ספר ועולות לי המחשבות תוך כדי שאני גומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי
מירב שרון03/07/2009האם המחשבות שעולות לך בראש מסיחות אותך ומעכבות את היכולת שלך לגמור? אם כן, אז מאוד יתכן שזה גם קשור בבעית קשב וריכוז שיש לך. מה שיכול לעזור זה שכל פעם שעולות מחשבות, תדמיין מגירה ויזואלית כשצצה מחשבה, אתה מכניס אותה למגירה הדמיונית וסוגר. ואז במקום לחשוב את אותן מחשבות, תשאל את עצמך מה התחושות הפיזיות שאתה מרגיש תוך כדי, איזה סוג של מגע אתה מעדיף? זה יעזור לך להתרכז באוננות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עזרה בבקשה זה קשור לאוננותשלום02/07/2009
אני מאונן הרבה מאוד וכל פעם שאני גומר בדיוק בזמן שאני גומר נכנסים לי כל מיני מחשבות אני חושב על משהו אחך בזמן הזה כמו משחקי מחשב טלויזיה ועד הרבה הרבה מחשבות ואני מנסה לא לחשוב על זה אבל זה לא הולך 1- מה זה אומר עלי 2-מה אפשר לעשות עם המחשבות האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
מירב שרון02/07/2009מה זה אומר שאתה מאונן הרבה, האם תדירות האוננות מפריע לך בחיי היום יום? האם זה פוגע בשאר תפקודי החיים כגון חברים, לימודים וכד'? האם המחשבות עולות אחרי שגמרת? או תוך כדי?
האם יש לך בביה"ס קשיים של קשב וריכוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא רצוי, עזרהבבעייה רציני02/07/2009
אני וחברה שלי שכבנו היום (2.7) בסביבות השעה 1:00 בלילה בלי קונדום.
בזמן ששכבנו, אני ממש לא בטוח אבל יכול להיות שיצא לי קצת זרע. מיד לאחר ש"חשבתי" שיצא לי יצאתי מהכוס שלה.
תחילת הפוריות שלה זה גם היום, מתחיל מה2.7.. אנחנו נתקלנו בבעיה של מה עושים, לוקחים פוסטינור? או שבכלל אין מצב שהיא תכנס להריון..
עזרה דחופה בבקשה! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף פוסטינור !
מירב שרון02/07/2009בהחלט יש סיכון להריון לא רצוי כאשר מקיימים יחסי מין ללא אמצעי מניעה. מאחר ולא עברו 72 שעות, אתם יכולים להשתמש בפוסטינור - גלולת היום למחרת, גלולת שמוגדרת גלולת חירום. להבא, אל תיקחו סיכונים מיותרים תשתמשו בקונדומים ו/או בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשלום02/07/2009
אני מאונן הרבה מאוד וכל פעם שאני גומר בדיוק בזמן שאני גומר נכנסים לי כל מיני מחשבות אני חושב על משהו אחך בזמן הזה כמו משחקי מחשב טלויזיה ועד הרבה הרבה מחשבות ואני מנסה לא לחשוב על זה אבל זה לא הולך 1- מה זה אומר עלי 2-מה אפשר לעשות עם המחשבות האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תענה על השאלות ששאלתי אותך
מירב שרון02/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי חברה ושאלה...בת 1701/07/2009
אז ככה...
לפני חודש וחצי נכנסתי לקשר מיני עם חברה טובה שלי מאותו גיל.
עכשיו... מאז, אנחנו בערך מבלות כל יום ביחד...
אני אוהבת אותה.
עכשיו... קודם לכן, כשהייתי חברה שלה ולא יותר, דיברנו, צחקנו, הייתה כימייה מדהימה,
גם עכשיו יש, אבל, אני מרגישה פיתאום שאין על מה לדבר, שאני עצורה ליידה, או משהו כזה.
שאני מרגישה בלחץ מסויים ומתח באוויר.
תוכלו לעזור לי ולהגיד לי למה אני מרגישה ככה? ואיך אפשר להחזיר את הזרימה שהייתה קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון02/07/2009התשובה לשאלה שלך טמונה בך. מה השתנה מבחינתך שגורם לך להרגיש מתח בנוכחותה? האם זה משהו שאת מרגישה מהכיוון שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה...
בת 1702/07/2009אני מרגישה שאני אמורה להגיד משהו כל הזמן... למלא את החלל...
לא יודעת, לחוצה שמה שאני עושה גורם לה להרגיש לא טוב....
או שמע מה שאני לא עושה באותו רגע גורם לה להרגיש לא טוב.
ואני שואלת כל הזמן אם זה טוב, זה לא טוב וכאלה.
אני מפחדת שאולי היא מצפה ממני לעשות דברים מסויימים, שאם אני לא אעשה אותם, היא תרגיש לא טוב.
מה לעשות? פשוט להירגע?
כי בכללי... יש לנו רגעים קסם ביחד, שאני מרגישה שאני בזמן הנכון עם הבנאדם הנכון....
ויש רגעים שאני לא יודעת מה לעשות ומה לא לעשות, (בכללי לא רק במין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היישלום01/07/2009
אני יודע אבל היה פה משהו שעזר לי בתוכנה אז אם אתה יכול לעזור לי עוד פעם אז תגיד לי עם יש עוד תוכנה שמחלקת ככה תשירים לפופ טראנס ועוד תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכה שהוא יחזור, לנו אין מושג!
ד``ר עידן מיליצ`ר03/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עומד לי...רועי01/07/2009
שלום אני בן 18 ושכבתי עם שלוש בנות ב3 השנים האחרונות, שלושתן היו חברות שלי בתקופות מסויימות בשלוש השנים האחרונות.
למעט כמה פעמים יחידות עוד לא נהנתי מסקס מבלי לחשוב על הביצועים שלי.
כי בדרך כלל או שעומד לי בזמן המשחק המקדים ואז אני מאבד את הזיקפה או שאני גומר אחרי זמן קצר של חדירה משהו כמו 5 דקות... מה לעשות ? מה זאת הבעיה הזו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרועי שלום
מירב שרון01/07/2009הבעיה היא שאתה חושב שיש לך בעיה. נשמע שאתה אכן עסוק יותר מדי בביצוע במקום ליהנות מהדרך, מהתהליך, מהכאן ועכשיו. כשאתה עם חברה שלך, חשוב שתתחבר לתחושות הפיזיות שלך במקום להיות עסוק וטרוד במחשבות של "יעמוד לי או לא יעמוד לי, אני אגמור מהר או אני לא אגמור מהר". אחרת זה כמו נבואה שמגשימה את עצמה. וסתם לידיעתך, לגמור אחרי 5 דקות של חדירה, זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשלום01/07/2009
אני לא מצליח להוסיף תשירים לתוכנה ויש כמה שירים שהתוכנה מכנסיה וכתוב oter מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא התחום שלנו...אופסססס
ד``ר עידן מיליצ`ר01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה אף אחד לא עונה??עדי01/07/2009
אני וחברה שלי קיימנו יחסי מין השתמשנו בקונדום וגמרתי
ועדיין המשכתי לחדור אלייה יש סיכון בזה?
ואני הראשון שחברה שלי קיימה איתו יחסי מין ועשינו את זה איזה 5 פעמים
ומאף אחת מהפעמים היא לא גמרה
אין אני יכול לגרום לה לגמור?
אממ ועוד שאלה אם היא עושה בדיקת שתן במרפאה כאילו לראות אם יש לה דלקת
הם יכולים לראות אם היא בהיריון?
אני ישממח אםם תענו לי על הכל תודדה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון01/07/2009לגבי שאלתך הראשונה, אכן קיים סיכון. ההמלצה הבטיחותית לגבי שימוש נכון בקונדום היא שמיד אחרי השפיכה צריך להוציא את הפין מהנרתיק בזהירות על ידי כך שאתה או חברתך תחזיקו את הבסיס של הקונדום כדי למנוע מצב שתהיה נזילה ואז אחרי שהפין בחוץ אפשר להוריד את הקונדום בזהירות.
מאחר ואתם לא עשיתם את זה אז אכן לקחתם סיכון. אם זה קרה רק פעם אחת ולא עברו 72 שעות מאז שזה קרה כדאי שחברה שלך תיקח פוסטינור (הגלולה של היום למחרת שהיא גלולת חירום).
בנוגע לשאלה על האורגזמה של חברה שלך. אתה לא אחראי על כך שהיא תגמור, זאת אחריות שלה. האם היא מגיעה לאורגזמה באמצעות אוננות? אם כן, אז היא צריכה לכוון אותך על מנת שתעזור לה לגמור. אם היא לא מאוננות, מומלץ שתתחיל לגלות את עצמה ואת המיניות שלה.
בבדיקת שתן צריך לבקש לבדוק אם יש הריון על מנת שזה יופיע בתוצאות הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ???עדי30/06/2009
אני ישממח אםם תענו לי על הכל תודדה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלות
מירב שרון01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףעדי30/06/2009
אני ישממח אםם תענו לי על הכל תודדה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על שאלותיך
מירב שרון01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאונןאור30/06/2009
שלום אני בן 13 אני יכול להתחיל לאונן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בא לך ואתה מרגיש צורך
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/2009אז כן. אם זה בגלל שכל החברה אומרים שהם עושים את זה ויש לחץ חברתי....חכה עם זה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכאל30/06/2009
אתם יודעים אולי אזיה משחה או סבון טוב לפצעי בגרות?? אם כן אז איכן אפשר לרכוש אותו וכמה הוא עולה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום רפואת עור
מירב שרון01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהשלום30/06/2009
אני יודע שמה שאני הולך לשארול עכשיו ממש ממש לא קשור לנושא של סקס אבל מי שמבין ויכול לעזור לי שיענה לי תודה רבה מראש לי שי הרבה שירים במחשב ואני רוצה לחלק אותם לתקיות אבל אני לא יודע מה סוג כל שיר אני לא יודע מה זה Dance & Trance & Club ועוד הרבה סוגים איך אני יכול לדעת מה כל סוג של שיר בבקשה תעזורו לי ניסיתי כבר בכל הפורומים של שירים אבל עף אחד לא עונה לי אני עדין מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון
בן 1430/06/2009תוריד את התכנית itunes זה מסדר אוטמטית לפי סגנון השיר(ראפ,פופ,רוק וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)