מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני עולה לכיתה י'א......07/07/2009
אני עולה לכיתה י'א ורציתי לדעת בערך עדיין כמה בנות בטולות משכבה של 5 כיתות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה שואל?
מירב שרון08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא ?? חייבת עזרהנטלי פימה07/07/2009
אני ממש בלחץץ... אני וחבר שלי שכבנו...הוא היה עם קונדום אבלל הרגשתי רטיבות וגם יצאו נוזלים מאיבר המין שלי אחרי כמה זמן..
עברו כבר יותר מ72 שעות זאת אומרת אני לא יכולה לקחת את הגלולה שאחרי.. מה אני אמורה לעשות עכשיו?? והאם יתגלה שאני אכן בהריון האם ישנו טיפול בגלולות או משהו? או שזה רק הפלה..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי שלום
מירב שרון07/07/2009אם הוא שם קונדום כמו שצריך קרוב לוודאי שאין לך ממה לחשוש. למרות שגלולות יותר יעילות במניעת הריון. אם לך יצאו נוזלים מהנרתיק זה יכול להיות כתוצאה מעוררות מינית. אם חווית אורגזמה יתכן שזה התבטא בשפיכה נשית, זה לא שכיח אבל זה קורה.
אם יש לך חשש שהקונדום נקרע אז זה סיפור אחר. מאחר ועברו כבר 72 שעות אין באפשרותך להיעזר בפוסטינור, את יכולה לחכות שבוע ימים לאחר המגע המיני שהיה ביניכם ולקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הסיכוי להריון.טל07/07/2009
אני וחבר שלי עושים סקס יבש שזה אומר מבחינתנו שאני עם תחתונים והוא בלי כלום. לפני כמה ימים עשינו את זה והוא גמר מעל האיבר מין שלי כשהייתי עם תחתונים והרגשתי רטיבות במפשעה. השאלה שלי היא אם נוזל הזרע יכול להיכנס לפוט מהצד, כלומר להתפשט מהמפשעה ולהגיע לתוך הנרתיק מתחת לתחתונים ואם כן האם מצב כזה יכול לגרום להריון או שלבישת תחתונים מונעת סיכון כזה? אשמח לתשובה מהירה, אני קצת בלחץ מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל שלום
מירב שרון07/07/2009זרע לא חודר דרך תחתונים, אבל את בלחץ, ואולי בכ"ז התחתונים זזו קצת תוך כדי הלהט של העניינים, מה שכן איפשר מגע של פין ופות, אז למען הסר חשש מה הבעיה לקנות ערכה ביתית ולוודא שאין "פנצ'ר"? כפי שכבר עניתי לך בשאלתך הקודמת ,ולהבא, אם כבר סקס יבש אז יבש עד הסוף, ששניכם תהיו עם תחתונים, או לחילופין להשתמש באמצעי מניעה (גלולות ו/או קונדום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד פעםשלום06/07/2009
אני מאונן הרבה מאוד וכל פעם שאני גומר בדיוק בזמן שאני גומר נכנסים לי כל מיני מחשבות אני חושב על משהו אחך בזמן הזה כמו משחקי מחשב טלויזיה ועד הרבה הרבה מחשבות ואני מנסה לא לחשוב על זה אבל זה לא הולך 1- מה זה אומר עלי 2-מה אפשר לעשות עם המחשבות האלה
ויש לי קצת בעיות בקשב וריכוז
ותשובות שנתתם לי בפעם הראשונה לא עזרו לי אתם יכולים להגיד לי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת לייעוץ מקצועי
מירב שרון07/07/2009באחת מהמרפאות לטיפול מיני שהנן מוסמכות לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותגרשון דקל06/07/2009
אני מאונן הרבה על אשתי כשאני חרמן הסקס ביננו לעיתים רחוקות אישתי לא מספקת אותי מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לטיפול זוגי מיני
מירב שרון07/07/2009במרפאה לטיפול מיני שהנה מוכרת על ידי איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינט התייעצותשירן06/07/2009
לפני מספר חודשים התחלתי שימוש בפמינט
לאחר שזה גרם לי לבחילות והקאות הפסקתי לקחת כי הרופאה הוראתה לי להפסיק מידיית
מה שלא כ"כ הבנתי היות ובחילות זו תופעה כמעט שגרתית לא? וזה לא שהקאתי סופנטנית אלה הבחילות היו כ"כ חזקות עד שגרמתי לעצמי להקיא
אני יודעת שהקאה מורידה את יעילות התרופה וכל עוד יש הקאות אני משתמשת גם בקונדום
אתמול החלטתי לנסות שוב לקחת גלולות ולתת לגוף שלי להתרגל
אבל שוב בחילות
מה לעשות? להפסיק אותם? לתת לגוף להתרגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להקשיב לרופאה שלך
מירב שרון07/07/2009ההנחייה הרפואית הייתה להפסיק עם הגלולות, אז זה מה שתעשי. וכדאי לחזור להתייעצות נוספת עם הרופאה כדי לבדוק אופציות חלופיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתרגל
אורית07/07/2009ברור שזה לוקיח זמן להתרגל לגלולות. לי למשל שהתחלתי עם הפמינט לקח לי חודשיים, היו לי קצת דימומים, אבל רופאת הנשים שלי אמרה לי שזה ממש נורמלי, והיא באמת צדקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היו בחילות עם היסמין
אוסנת08/07/2009כשאני התחלתי עם היסמין גם הקאתי, והרגשתי בחילות נוראיות..
נראה לי שזה אח"כ חולף עם הזמן- שרק אח"כ מתרגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול לקרות עם כל גלולה
טליה09/07/2009תסתכלי בעלון, זה יכול להיות תופעת לוואי בהתחלה, אבל אז זה עובר. הנה לי זה גם קרה עם הדיאנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ורד10/07/2009לכמה חברות מאוד טובות שלי זה קרה אבל זה עבר אחרי שהגוף מתרגל לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק לעצה מרגיעהאיל כהן05/07/2009
שלום
אני בן 16.5 ויש לי חברה כבר חודש.
אני וחברה שלי עושים סקס יבש באופן קבוע. מבחינתנו זה אומר שהיא עם תחתונים תמיד ואני לפעמים עם ולפעמים בלי, כשאני עם תחתונים אני גומר וכשאני בלי אני לא גומר. תמיד אני מרגיש שהיא רטובה וחמה.
התנוחה תמיד שהיא למעלה ואני למטה.
היום היא אומרתי שכבר שבוע מאחר לה המחזור האם יש סיכוי שהיא בהיריון?
רציתי להוסיף שהיא חזרה לפני שבועיים מארה"ב. האם טיסה יכולה לגרום לעיכוב במחזור?
מה אתם ממליצים? אנחנו בלחץ!!!! ולא יודעים מה לעשות האם אנחנו צריכים לקנות ערכה ביתית?! או שאין סיכוי בכלל שהיא בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/07/2009אם אין מגע ישיר של פין ופות, אז אין סיכון להריון לא רצוי. אם היא הייתה עם תחתונים, הזרע לא יחדור דרך זה. אבל למען הסר ספק, ולמען השקט הנפשי של שניכם, בהנחה ועדיין היא לא קיבלה מחזור, שווה לקנות ערכה ביתית ולשלול הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דדדדחוףףףלאה.05/07/2009
אני רוצה לקחת פוסטינור והבנתי שאם לא נכנסתי להריון זה מסכן אותי, ויכול לגרום לא לא להכנס להריון יותר ..
ואני חייבת לקחת את הפוסטינור הזה, נשאר לי 48 שעות.. ואני לא יודעת אם אני בהריון.
מה אתה מציע שאני ייקח תפוסטינור , או שאני יחכה בעוד שבוע לעשות תבדיקת הריון ?
ואם היא תצא חיובית יהיה משהו שאני יוכל לעשות חוץ מהפלה כי אין לי 18 וההורים שלי לא יודעים.
בבקשה תעזור לי ..
תוודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא עברו 72 שעות
מירב שרון07/07/2009מקיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה, לא כדאי לקחת סיכונים וכן כדאי לקחת פוסטינור.
לפי הידע הרפואי הקיים כיום, השימוש ב"פוסטינור" לא ישפיע עלייך בטווח הארוך או יפגע בפוריות שלך.
אם תחכי שבוע ימים ותבדקי אם את בהריון ואז תגלי שאת אכן בהריון, המוצא היחיד זה הפלה. אם עברו 72 שעות, וזה מאוחר מדי, תחכי שבוע ימים ותבדקי אם את בהריון. אני מציעה לך לפנות ל"דלת פתוחה" כדי לקבל ליווי ותמיכה אם תגלי שאת אכן בהריון. חשוב מאוד לא לעבור את זה לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי להגיע לאורגזמה בגיל 16שרית05/07/2009
איך יכול להיות שכבר מגיל כזה מוקדם יש לי קושי להגיע לאורגזמה ?
בין אם אני מאוננת לבד ובין אם אני שוכבת עם החבר הקבוע.
בעבר הייתי מצליחה להגיע לאורגזמה דיי מהר (משהו כמו 5-10 דק') , היום אני יכולה לשבת שעה שלמה ולאונן וכלום לא יעזור!
עם החבר הקבוע (כבר שנה וחצי ביחד) לא יצא לי לגמור אף פעם והתחלנו לקיים יחסים רק בתקופה האחרונה, וגם לא ממש, כלומר, אנחנו מנסים לחדור אך ללא הצלחה, אני חושבת שאולי אני לחוצה כיוון שזו הפעם הראשונה, ולכן ישנה הפעולה האוטומטית של כיווץ שרירי הנרתיק.
אנא עיזרו לי וייעצו לי כיצד להירגע בזמן קיום יחסי מין עם החבר ומדוע איני מצליחה להגיע לאורגזמה באוננות או בקיום יחסי מין ?
אולי אני לא מרוכזת מספיק ? כי כידוע , על מנת להגיע לאורגזמה אני צריכה קודם כל לנקות את המחשבות בראש מהכול ולהתרכז רק בזה, אולי המחשבות שלי נודדות ואני לא מצליחה להתרכז.
אהה, ועוד דבר: אני רוצה לענג את בן הזוג שלי במין אוראלי אך אני קצת נגעלת ולא יודעת איך עושים זאת. איני רוצה לפשל בפעם הראשונה שאעשה זאת , שלא תהיה לי פאדיחה !
חשוב לציין שאנחנו אוהבים מאוד, ושהוא גומר בכל פעם שאנחנו שוכבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/07/2009את מציינת שבעבר כן הצלחת להגיע לאורגזמה וכיום את מתקשה לעשות זאת גם עם עצמך וגם עם החבר שלך. חוץ מזה בסקס את מתכווצת, מה שלא מאפשר חדירה. מאוד יתכן שיש לחץ סביב הסקס והחדירה, ולכן ההתכווצות הלא רצונית של שרירי הנרתיק. את לא עושה את זה בכוונה. יתכן שאת עדיין לא ממש מוכנ הלקיום יחסי מין מלאים. אני מציעה שתקני את הספר "לעצמך - מיניות האשה". (ניתן לרכוש את הספר בצומת ספרים). מדובר בספר שמיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בן הזוג שלהם. הספר מציע הרבה תרגילים שאת יכולה לעשות עם עצמך כדי להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך. ורק מהמקום הזה אולי תהיי מוכנה לקיום יחסי מין מלאים עם חבר שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון...לאה.04/07/2009
וראיתי את השפיך בחוץ .. והרגשתי משהו בתוכי, האם רוב הסיכונים שנכנסתי להריון ?
ולא הרגשתי שהקרום נפתח רק הרגשתי את איבר המין שלו בתוכי אבל לא בתוך איבר המין שלי.
איבר המין שלו נכנס בחצי אני חושבת...,
חשוב לי לדעת אם אני בהריון תעזור לי בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאה שלום
מירב שרון07/07/2009מספיק שתהיה אפילו חדירה חלקית בשבילך שיקרה "פנצ'ר". לא לסכן, לקחת פוסטינור ולהבא להשתמש באמצעי מניעה גלולות ו/או קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההריון זה מה שמעניין אותי.לאה.04/07/2009
האם פוסטינור מסוכן ?
ואם אני עושה בדיקת הריון אני צריכה לחכות שבוע אחרי ששכבתי עם גבר לעשות תבדיקה הזאת כדי שזה יתפס ולדעת ?
אני לא יודעת מה לעשוות , מה הסיכונים של פוסטינור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על שאלותייך
מירב שרון07/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל היום והלילה את עובדת
עידן מיליצ'ר07/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתדלת לעמוד בקצב
מירב שרון07/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דדדחווווווף שכבתי בלי קונדום .לאה.04/07/2009
אתמול שכבתי עם גבר בלי קונדום והכרום לא נקרע .. וזה נכנס אני חושבת והשפיך נכנס לי וחלק הוא השפיך.. אני לא יודעת מה לעשות....... האם אני נקראת בתולה אם הכרום לא נקרא? כי לא ירד לי דם ולא הרגשתי שהוא נקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לכולן יורד דם בפעם הראשונה ובכלל
ד``ר עידן מיליצ`ר04/07/2009קרום הבתולין יכול להיות גם אחרי זמן רב שמקיימים יחסי מין מלאים. האם זה מה שמדאיג אותך? אם את בתולה או לא? או שאת גם מודאגת מהיריון וממחלות מין?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הבולבולחסוי03/07/2009
לפני כמה ימים אני וחברים שלי עשינו ביד ביחד
הקיצר הוא שהבולבול שלהם היה באותו אורך כמו שלי אבל שלי היה הרבה יותר דק
האם ז קשור לקצב ההתפתחות? והאם יש דרך לזרז את הגדילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון03/07/2009אין דרך לזרז את הגדילה. תן לבולבול שלך לגדול בקצב הטבעי שלו. אתה בגיל של צמיחה עד גיל 21
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלי צופה בפורנורונית03/07/2009
אני בת 16 וחבר שלי בן 19. אנחנו מקיימים יחסי מין מספקים וכיף לנו יחד. לאחרונה הוא מציף אותי בפורנו באיימיל וגם כשאני מתכתבת איתו במחשב הוא תוך כדי השיחה שלנו שולח לי קישורים לסרטי פורנו ואומר לי סרט מעולה תראי וממש שולט בכל הסצינות של הסרטים לא אחד או 2 נגיד אני אומרת לו משהו שנעשה הוא אומר כמו בסרט הזה והזה וישר שולח לי קישור. זה נראה כאילו הוא קטלוג מהלך של סרטים. עד עכשיו לא הפריע לי אבל פתאום כשתוך כדי שהוא מדבר איתי במחשב הוא יושב ורואה זה כבר ממש מעליב. כשדיברתי איתו על זה הוא אומר שאני מגזימה ושהוא כמו כולם אבל דיברתי עם 3 ידידים טובים שלי בנים והם טוענים שהם לא רואים סרטים בתדירות כזו גבוהה במיוחד כשיש להם חברה שמקיימת איתם יחסי מין.
האם אני נורמלית וקטנונית או שזה אמור להפריע לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית שלום
מירב שרון03/07/2009אם הצפייה בפורנו לא באה על חשבון הזוגיות והמיניות ביניכם אז זה לא צריך להפריע. אם תדירות הצפייה שלו בפורנו מפריע לו בתפקודי חיים אחרים כגון בתחום הזוגי, החברתי, בעבודה או בצבא וכד' אז צריכה להידלק נורה אדומה. הכי חשוב שתהיה ביניכם תקשורת פתוחה ואם זה מפריע לך שהוא צופה בפורנו תוך כדי זה שהוא מדבר איתך אז תדברי איתו על זה ותבקשי שיכבד את זה. בבסיס הפירמידה של מיניות חיובית (לפי נאוה לרנר) חשוב שתהיה תקשורת פתוחה וכבוד הדדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלותבבעייה רציני03/07/2009
היי, הייתי מעוניינת לדעת מהו התהליך שעוברים כשעושים הפלה (בבית החולים, אישפוז וכו')
בנוסף אני רוצה לדעת כמה עולה דבר כזה ובאיזה מקומות, בטוחים, ניתן לבצע הפלות מבלי שההורים שלי ידעו דבר. אנא עיזרו לי! :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון03/07/2009את צריכה לעבור ועדה להפסקת הריון - להלן כל המידע הרלבנטי:
ועדות להפסקת הריון - השירות ניתן על פי חוק במרכזים רפואיים המאושרים לנושא : מרכז רפואי רמב"ם – חיפה, מרכז רפואי בילינסון – פתח תקווה, מרכז רפואי שיבא – תל השומר, מרכז רפואי סוראסקי (איכילוב) – תל אביב, מרכז רפואי הדסה עין כרם – ירושלים, מרכז רפואי סורוקה – באר שבע.
ביצוע הפסקת הריון כרוך בתשלום או בהצגת התחייבות כספית מקופת החולים המבוטחת. האשה זכאית לביצוע הפסקת הריון על חשבון הקופה המבטחת כולל התשלום לועדה להפסקת הריון (במידה והפסקת ההריון אושרה על ידי ועדה ובוצעה במוסד רפואי מוכר בהתאם לחוק העונשין 1977) במקרים הבאים:
* נערות עד גי 18.
* הריון נובע מיחסים אסורים לפי החוק הפלילי או מגילוי עריות.
* העובר עלול להיות בעל מום גופני או נפשי.
* המשך ההריון עלול לסכן את חיי האשה או לגרום לה נזק גופני או נפשי.
בבתי חולים פועלת הועדה בדר"כ במסגרת מרפאת הנשים במרפאת חוץ. בעת הפנייה לועדה על האשה להצטייד בתעודת זהות, בתשובת בדיקת האולטרה-סאונד המתעדת את גיל ההריון, במסמכים רפואיים מתאימים אחרים ובאמצעי תשלום עבור פתיחת התיק.
נערה מתחת לגיל 18 יכולה לעבור הפסקת הריון באישור שירותי הרווחה וללא אישור הוריה.
הפסקת הריון כרוכה באשפוז יומי, זה נעשה בהרדמה מלאה. חשוב שמישהו שאת סומכת עליו או עליה ילווה אותך בתהליך ושלא תעברי את זה לבד, אח"כ את צריכה שמישהו יקח אותך הביתה כי את תהיי מטושטשת וחלשה.
אני ממליצה לך לפנות ל"דלת פתוחה" שיכולים ללוות אותך בתהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)