מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה ממש ממש חשוב!!1בן 11 וחצי29/06/2009
אני מאונן די הרבה אבל אף פעם לא יצא שפיך, למה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גש לאורולוג לבדיקה.
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך לגשת לאורלוג
בן 1430/06/2009לא צריך ללכת לאורלוג הוא בן 11 וחצי!! לי התחיל צאת שפיך אולי בגיל 12 וחצי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שקשור לאשכיםאלעד29/06/2009
יש לי צמוד לאשך השמאלי, מן אפונה, מן גולה קטנה, רציתי לדעת מה זה אומר.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי ללכת לאורלוג
בן 1430/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לתשובתו של חברך לפורום
מירב שרון30/06/2009לגשת לבדיקה אצל רופא אורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי28/06/2009
שלום רב !
אני בן 14 ויש לי ביצים קנטנים כאלה זה? בסדר ושמעתי שלמישיש ביצים קטנים אז הוא עקר זה נכון ? כי אני נורא דואג לזה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה חושב שיש לך בייצים קטנות?!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/2009וללא כל קשר אין קשר לעקרות, אלא אם כן יש בעייה פתאלוגית.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודקובי28/06/2009
איך יודעים אם אתה מכור לסקס(סקס או אוננות) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון01/07/2009אתה יודע שאתה מכור כשזה מתחיל להפריע בשאר תחומי החיים שלך, כגון בתחום החברתי, בלימודים, וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפכה ודםאור28/06/2009
שלום אני בת 15 אני אוהבת לאונן אבל תמיד שאני מאוננת אני לא מצליחה להשפיך ויורד לי דם בפוט אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר בנות\ נשים מאוננות
יפעת מקלר30/06/2009אין להן שפיכה. לגבי הדימום כדאי שתפני לרופא/ת נשים, לא ברור מדוע יורד לך דם. האם את פוצעת את עצמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...rugh27/06/2009
מישהו יכול להסביר לי מזה שומני עור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה הייתה לבלוטות שומן
מירב שרון27/06/2009לגבי השאלה של נקודות לבנות על הפין. הנקודות הלבנות האלה שמופיעות על הפין הן כנראה בלוטות של שומן כי הגוף של בני נוער עדיין לא מאוזן הורמונאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףעדי26/06/2009
שלום רב לכם
אני וחברה שלי שכבנו וזאת הייתה הפעם הראשונה של שנינו
ושמתי את הקונדום הפוך והיה קצת מהנוזל זרע בתוכו
שנגעתי בו הוא היה רטוב אני חושב שזה היה מהדם שירד לה
אבל אני לא בטוח..יכול להיות שנזל קצת מהזרע לתוכה?
והאם יש מצב שהיא תיכנס להיריון?
דרך אגב היא הייתה איזה 4 5 ימים אחרי המחזור..
תודה מראש ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדיר שלום
מירב שרון27/06/2009"פנצ'רים" עם קונדום יכולים לקרות כשלא שמים את הקונדום כראוי. במקרה שלכם, דיווחת על כך ששמתם קונדום הפוך. אם יש חשש שנוזל הזרע נזל לתוכה, אז עדיף לא לקחת סיכון ולקנות פוסטינור, גלולה של היום למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאור26/06/2009
שלום אני בן 21 והיה הזה יום שאני וחברים שלי הלכנו למיסעדה ובמיסדה ראיתי נערה כוסית אש שרציתי לזיין אותה אז ניגשתי
אליה והצעתי לה חברות היא עכשיו חברה שלי אבל הבעיה היא שאני רוצה לזיין אותה ואני מיתבייש להגיד לה היא בת 20 אשמח לקבל
תשובה אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל דבר צריך להגיד,
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2009אם אתם חברים אז תחזר, תחמיא, תרגיש אותה, תתקרב, תלטף....וכו'.....אל תמהר...קפיש?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לזרעיםחיים .ק.26/06/2009
האם אשכים קטנים מעידים על כמות הזרעים?
האם זרעים יכולים להתרבות?
האם אוננות רבה יכולה לגרום נזק לזרעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים,
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2009אשכים קטנים לא מעידים על כמות זרעים,
הגוף כל הזמן מייצר זרע,
אוננות לא יכולה לגרום נזק לזרעים
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עידן, ושבת שלום.
חיים27/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאור26/06/2009
שלום אני בן 26 ואני אוהב לאונן אני מאונן הרבה ותמיד אני משפיך מהר וגומר מהר בערך 2-3 דקות מה הסיבה אשמח לקבל תשובה יוגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי אמר לך ש 2-3 דקות זה מהר?
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהrugh26/06/2009
שלום אני בן 15 ולי יש פצעים קטנים ולבנים בגודל של 1 מילימטר מתחת לזין וגם קצת על הכיפה אני לא יודע מה לעשות ללכת לרופאה עור עכשיו זה ממש פדיחות!!!
[לא ני לא מקים יחסי מין ]
אז כמה זמן יקח לזה לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלעד שלום
מירב שרון27/06/2009אם זה מביך אותך ללכת לרופאה אתה יכול ללכת לרופא עור. מאוד יתכן שמה שיש לך זה שומנים על העור, זה גם מאוד שכיח, אבל על מנת לשלול דברים אחרים עדיף להגיע לבדיקה אצל רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קצב הגדילה הממוצע של זין לשנה?בן 1426/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לכל אחד יש קצב גדילה משלו
קובי26/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק החסוי שנתך חסות על התשובה :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר26/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר אבל...
בן 1428/06/2009בגלל שיש קצבים שונים עושים ממוצע...
נכון אז יש כאלה שגודל להם יותר מהר ויש כאלה שגודל להם יותר לאט אבל אני רוצה לדעת מה הממוצע!! זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ממוצע של קצב גדילה,
ד``ר עידן מיליצ`ר01/07/2009מאיזו סיבה אתה כ"כ בלחץ? אפשר לעזור?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מתכוון לענות בקרוב?
בן 1401/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..ליטל25/06/2009
שלום..יש לי כמה שאלות..
מה אורך הזין הממוצע לגבר בן 18 שנים?
במה תלויה ההתקדמות בגודל הזין?כלומר איך הוא גדל?האם זה תלוי בכמה פעמים אני גומר?
למה יש ילדים בני גילי שאורך הזין שלהם יותר ארוך משלי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענינו לא מעט פעמים
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2009על אורך איבר המין בממוצע, האיבר גדל עד גיל 21 ובד"כ יש מרכיב גנטי לגודל. יש ילדים עם איבר ארוך יותר משלך כי יש ילדים עם איבר קצר יותר משלך..יש ילדים גבוהים יותר ממך כי יש ילדים נמוכים יותר ממך....
תשמח עם מי ומה ומה שיש לך!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בן וקוראים לך ליטל?!?!?!!
בן 1426/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה...חסויה25/06/2009
אני בת 13.5 ויש לי ידיד טוב שמכיתה ה' אנחנו ביחד לא חברים אלה ידידים.
אתמול הוא אמר לי שהוא אוהב אותי ובגלל זה הוא התידד איתי ושהוא אמר לי את זה הגבתי לא כל כך נכון וזה אומר שבבכי כי הוא באמת היה הידיד הכי טוב שלי ואני גם מתה עליו אבל אני לא יודעצ עם אני אוהבת אותו וככה הגבתי ואני חושבת שהוא עכשיו מבואס אז מה אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא צריכה לעשות הרבה...פרט
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2009להיות אנושית איתו ולשאול לשלומו עוד מספר ימים....
ומה את חשבת לעשות?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבה -הקטנטונת25/06/2009
תודה על הייעוץ. ברצוני לשאול, אם יש יש דרכים להקל על הכאב של הפעם הראשונה,
אולי באופן מסויים למתוח את איבר המין כדי שיתרגל לעובדה שהוא מכיל משהו וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/06/2009בהחלט יש דרכים להקל על החדירה בפעם הראשונה. חשוב להקדיש הרבה זמן ואנרגיה למשחק המקדים (כולל נשיקות, חיבוקים, ליטופים, מזמוזים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי וכד'). אם יש מספיק גירוי מיני ועוררות מינית, אז יש יותר רטיבות בנרתיק מה שכמובן מקל על החדירה.
כמו כן, מומלץ להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL שאפשר לקנות בכל בית מרקחת של ניו-פארם/סופר-פארם וכד' (זה נמצא ליד מדפי הקונדומים).
לגבי הרחבת הנרתיק, אפשר באופן הדרגתי להרחיב, בעזרת אצבע אחת, אח"כ שניים וכד' עד גודל היקף של הפין ביחד עם חומר סיכה על בסיס מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)