מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלעד25/06/2009
שאלה אני רציתי לשאול איך כל שחקני פורנו לא גומרים אחרי 30 דקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תלמד קולנוע....תדע ש...
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2009יש עריכה!!!! כאשר מצלמים אקט אחד בכמה מצלמות מכל מיני זוויות ואח"כ עורכים את זה...אז גם אתה בסרט תגמור אחרי שעה...
קפיש?! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !!!!!!!!אלעד25/06/2009
שלום אני בן 15 ולי יש פצעים קטנים ולבנים בגודל של 1 מילימטר מתחת לזין וגם קצת על הכיפה אני לא יודע מה לעשות ללכת לרופאה עור עכשיו זה ממש פדיחות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן ואלו בלוטות שומן שיעברו
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2009אם זה לא יעבור...אין מנוס אלא לפנות לרופא/ה.
האם אתה מקיים יחסי מין?!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בפעם הראשונהרעות24/06/2009
אם אני רוצה לשכב עם חבר שלי פעם ראשונה איך אני יכולה להרגיע את עצמי? אני ממש מפחדת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז למה למהר?
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2009אם את מפחדת זה סימן שאת לא מוכנה עדיין נפשית. בטפמונים את משתמשת?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רעות26/06/2009אני רוצה אבל בכל זאת -פעם ראשונה זה לא דבר קל במיוחד עם מה שחברות שלי ספרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי מדיטציה תוכל
רררר27/06/2009את יכולה לחפש האינטרנט איך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תשובה הכי דחוף שאפשרעדי24/06/2009
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין הוא הביא איתו שתי קונדומים
הוא שם את הראשון הפוך והוא גמר בתוכו החלפנו לשני
וגם אותו הוא שם הפוך ואני לא יודעת אם הוא נקרע או לא
זה היה לפני יומיים ויש לי בחילות וכאבי ראש ובטןן
האםם זה סימנים ראשונים להיריון?
אםם כן תעעזרווו לי אני לא יודעת מה לעשות
ולא רווצה שההורים יידעעו
תודה מראש מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגיע אותך
אנונימית24/06/2009גם עם נקלטת להריון אין מצב שיהיו לך בחילות או כול מיני סימנים אחרי יומיים כי לבייצית לוכח איזה שבוע שבועיים להישתרש ברחם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין שלום, זה לא בהכרח מעיד
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2009על היריון, ואני לא יודע באיזה שלב במחזור החודשי שלך היית, אך אם את רוצה להיות בטוחה קני ערכה לבדיקת היריון בכל פארם....
נראה לי, ממה שאת כותבת שאין מקום לדאגה, אבל בואי ונהייה חכמים יותר .....אם הרגשתך לא עוברת ואם את לחוצה, תבדקי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אני בן 12אנונימי24/06/2009
1)כשאני מאוננן אני גומר נורא מהר בערך 3-5 דקות זה לוקח זה בסדר?
2)הגודל של הזין שלי הוא 10 סנטימטר וההיקף 11 סנטימטר כשהוא עומד. הגודל מתאים לגיל הזה?
תענו לי על השאלות בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאתה מתאר.... תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל תאוננו, או שתמותו!!!דוס24/06/2009
בגיהנום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי אמר?
ד``ר עידן מיליצ`ר24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר למות בגיהנום?! לא הגיוני..
בן 1426/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
בן 11 וחצי17/07/2009אהבתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוס מה אכיפת לך מה עושים אחרים
קובי26/06/2009קודם תחשוב מה אתה עושה ואחר כך תגיד לאחרים מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה רצינית בטון קצת מבוהל,גברת צעירה23/06/2009
היי, לילה טוב, מה שלומכם?
אני בחורה צעירה בת 18 כבר, כן אני בת 18 ואני בתולה. מפתיע לשמוע, וגם החברים שלי מביטים עליי בעין עקומה בעניין הזה, אבל אני בחורה שהולכת לפי התחושות שלה.
ובכן, העניין הוא שהגעתי לאותה שעה בה תחושת המוכנות צובטת את מחשבותי וחושי. פגשתי את הגבר הנהדר ביותר שיכולתי לפגוש. חייל מדהים, בן 19, והאהבה שלו אליי היא דבר שקשה לאמוד במילים. אנחנו מאוהבים, מאוהבים כבר שנה, או שנתיים, קשה להעריך, והוא אותו הבחור שאני רוצה לחוות קרבה אמיתית מהי עימו. אני יודעת שלא אתחרט גם אם יפרדו דרכינו חודש אחרי האקט, שגם אם הקשר לא יעבוד בינינו, לא אביט לאחור ואומר במרירות - איזו טיפשה הייתי שנתתי עצמי לגבר הלא נכון (ושלא ינדדו מחשבותיכם, הוא מפחד בדיוק כמוני שנשכב, כי הוא חרד להכאיב לי או להרע לי, ומפחד מכך שאחליט החלטה שאין אני עומדת מאחוריה במאת האחוזים).
וכאן אנו מגיעים לבעיה העיקרית בנושא, אני נערה בגובה מטר חמישים וחמש, קטנטונת ורזונת. שוקלת בקושי 44 קילגרמים, והאזור המיני אצלי קטנטן. אין לי מושג, איך למען השם הוא אמור לחדור פנימה, אני מפחדת מכל הסיפור הזה (אפילו טמפון אין נאי מצליחה להחדיר כראוי בלי להכאיב לעצמי) ומבחינה לוגית הדבר נראה לי בלתי אפשרי. אם מישהו מהמומחים כאן יוכל לפחות לשלוף איזו מילה מעודדת, או להסביר עד כמה זה כואב ומה בדיוק יקרה, והאם יש אפשרות שפשוט לא נועדתי לקיים יחסי מין ועוד תגובות בסגנון. בתודה רבה מראש... ^^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטנטונת שלום!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/06/2009אין קשר בין גודל הגוף לגודל איבר המין... כלומר גם אם את 155 ס"מ ושוקלת 44 ק"ג יש מצב שאיבר מינך מספיק כדי להכיל איבר מין של בן זוגך ללא כל קושי. אל תכניסי לעצמך דברים לא נכונים לראש! הכאב עם הטמפון אולי כי אין לך מספיק ניסיון. מכל מקום אם את מאוד חוששת, יהייה נכון ךפנות לייעוץ מיני ע"מ לבדוק האם את זקוקה לתהליך טיפולי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דיי דחופה!..אביטל23/06/2009
הלכתי לרופא שלי והוא רשם לי גלולות והוא אמר לי לחכות עד למחזור הבא שלי, הבעיה היא שאין לי מחזור סדיר והוא מודע לכך ולא אמר לי כלום לגבי זה רציתי לדעת אם זה בסדר אם אני אתחיל בכל זאת את הגלולות(בשם פמינט)ופשוט אחכה בערך שבוע לפני שנשכב ובנתיים נשכב עם קונדום? ואם בכל זאת אני אצטרך לחכות למחזור..האם יש דרך לזרז אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום רפואת נשים
ד``ר עידן מיליצ`ר24/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהרועי23/06/2009
בעבר שהייתי מקיים יחסי מין עם החברה שלי הוא היה עומד שכמה שהייתי צריך אותו
ולא הייתה פעם שהבעיה הייתה שלא עמד לי
היום אחרי גמירה ראשונה אני לא מצליח להעמיד אותו וניסיתי דברים והיא ניסתה לגרות אותי ושום דבר לא עובד
מה יכולה להיות הבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה זה טבעי....
ד``ר עידן מיליצ`ר23/06/2009חכה קצת יותר זמן ועם גירוי מתאים תהייה לך זקפה שנייה. אל תתאמץ כי רק תתחפר....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהעדי23/06/2009
שלום רב לכם
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין פעם ראשונה של שנינו
והוא גמר מהר מדי משהו כמו 2 3 דקות ולא הספקתי להנות אפילו
איך אפשר לגרום לו לגמור לאט יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2-3 דקות זה זמן תקין, לא מזלזל ברצו
ד``ר עידן מיליצ`ר23/06/2009ברצון שלךלהנות אבל נסו להביא אותך קודם לאורגזמה ממגע בדגדגן ואז ליחסי מין מלאים. יתכן וזה יעצים את ההנאה שלך.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוח שערותמולה23/06/2009
אם אני רוצה לגלח את השיערות במפשעה.. (מעל הזין כאילו) ..
פשוט להשתמש במכונת גילוח?
ולשים איזה קרם אחרי זה?
ותוך כמה זמן זה גודל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו =(
מולה23/06/2009דיי דחוף =(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקצר עם מספריים
ד``ר עידן מיליצ`ר23/06/2009לא חייבים לגלח. ניתן לשים כל קרם לחות. ובעיניין כמה זמן לוקח לזה לגדול?....זה מאוד אישי, אצל אחד מהר אצל אחד לאט....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תשובה =] תעזרו לי ..נלי23/06/2009
אני וחבר שלי עשינו את זה .. בלי קונדום
והוא סיים כמעט בתוכי
אך שהרגיש שמסיים מהר הפסיק וזז מימני
אני בלחץ מיפניי שאולי נישפך בתוכי קצת ונכנסתי להריון לא רצוי .
מה מרגישים שבתחילת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך....
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2009חפשי בין תשובותי למטה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאור23/06/2009
שלום אני בת 25 ועשיתי סקס עם חבר שלי ושסיימנו ירד לי דם מהכוס אשמח לקבל תשובה אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לפורום גינקולוגיה-רפואת נשים
עידן מיליצ'ר23/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהחסוי23/06/2009
שלום ,
אני בת 16 עוד מעט ויש לי חבר שנה כבר
אני שיכבתי איתו ואני יורדת לחבר שלי כבר הרבה זמן פעם ב.. ואני מרגישה לא טוב עם זה ...הוא יודע ואמר שנפסיק עם זה עם זה מפריע לי ..שלא תבינו לא נכון זה בא מהאהבה הוא גם יורד לי
ואנחנו אוהבים מאוד אחד את השני הוא הראשון שלי ואפשר להגיד שאני שלו ..
קשה לי עם זה מאוד וחוששת שעם ניפרד לא יהיה לי מישהו שיאהב אותי באמת :/
ויקבל אותי אחרי דבר כזה זה מפחיד אותי מאוווווווווד ואני שומרת על הכבוד שלי מאוד
ומרגישה חרא עם עצמי ברמות מטורפות עם זה
בקיצור זה טבעי בן בני זוג ?בגיל כזה ?....
והאם בנים כן מקבילים בחורה שעברה דברים כאלה אבל לא לוקחים אותה במובן רע או יאלה יש לי בחורה לשכב איתה וכאלה..האם הם לוקחים את זה כטעות שהיא עשתה ועדיין יכולים לסלוח ולקחת אותי רציני ? ......
בבקשה לענות לי בהקדם אני דיי בדיכאון :/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה יקרה!
עידן מיליצ'ר23/06/2009מה שאת מתארת הוא מאוד טבעי ואל לך לחשוש שאם הקשר יגמר, לא יעריכו אותך, יחשבו עלייך מחשבות שליליות ולא יאהבו אותך! אם את עושה את הדברים מתוך רצון ואהבה...זה בסדר גמור!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי אני חייבת שתענו לי מהר...שירלי גל22/06/2009
שלום אני שייירלי ואני בת15...
שכבתי עם חבר שלי...
הוא בתל אותי סבבה אנחנו חברים כבר חצי שנה הוא לא שכב עם אף אחת ולא עשה משההו דומהה...
שכבנו ולא הכי עמד לוו לקח לנו 7 דקות בערך אפילו פחות יש מצה שביגללי לא עומד לו או משההוא ני צריכה תשובה כי אני אל יודעת מה לחשוב...
תודה ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב אני
שירלי גל22/06/2009ויש לי עדו שאלה לא ירד לי דם רק שהגעתי הביתה ראיתי קצת קצת קצת דם על התחתון...
ואמרו לי שצריך לרדת הרבה דם ששוכבים פעם ראשונה הגיוני מה שקרה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרלי שלום,
יפעת מקלר22/06/2009אצל הרבה בחורים בפעם הראשונה שהם מקימים יחסי מין עם משהי, גם אם יש להם נסיון מיני קודם, בגלל לחץ חרדה, התרגשות, חשש שהם לא יתפקדו כמו שצריך- לא עומד. כך שזה ממש לא קשור אליך. מה שאת יכולה מבחינתך לעשות זה לא להראות לו שאת מתוסכלת מהמצב או ממנו. להפך- תתמכי בו ותנסי לענג אותו לגרות אותו עד כמה שאת יכולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)