מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידות קונדוםג'22/06/2009
איבר המין שלי באורך 14ס"מ. האורך של הקונדום, כשהוא מגולגל עד הסוף, ארוך בהרבה מזה.
השאלה שלי היא האם חייבים לגלגל את הקונדום עד הסוף, או שאפשר לגלגל עד שלב שהוא פשוט יושב טוב על האיבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלההה
??29/10/2012אני בן 23 ויש לי איבר מין בגודל של 7 ס"מ ואם הוא בזיקפהה האם אתה ממליץ להשתמש במשוה כדי להגדיל אותו או ממומלץ ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל קונדום טוב!
ד``ר עידן מיליצ`ר22/06/2009גלגל אותו עד סוף האיבר גם אם נשאר חלק לא מגולגל עד סופו של הקונדום.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
ג'23/06/2009ואין סכנה בצורה כזו? שהקונדום לא יתגלגל בחזרה למעלה תוך כדי האקט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם חבשת נכון...אל חשש!
עידן מיליצ'ר23/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
ג'24/06/2009שמתי לב שענית למישהו ששאל שאלה דומה, אך לא בדיוק, אז אשמח אם תתייחס לשאלה הזו:
בזמן אוננות, הקונדום עולה ובורח, לא יושב כמו שצריך (גם כשהלחץ שהיד מפעילה אינו גבוה). לא נראה לי שאני לא שם אותו נכון, כי איפה כבר יש מקום לטעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ, אשמח אם תענו, תודה
ג'27/06/2009על השאלה האחרונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תלביש נכון,
ד``ר עידן מיליצ`ר27/06/2009לא ירד בזמן משגל....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףחסוי22/06/2009
אני וחברה שלי עכשיו שכבנו והייתי מעלייה לאחר האקט ראיתי שיורד לה דם וזה אחריי כמה פעמים כבר שירד לה דם ואמרתם שיכול להיות שיש לה קרום נוקשדה ויקח לו זמן להיקרע.. עכשיו היא הייתה בשירותים והיא אמרה לי שלא מפסיק לצאת לה דם והיא אפילו אמרה לי שיוצאים לה גושים כאלה ... ניסיתי להרגיע אותה בכך שאמרתי לה שאילו קרישי דם ... מזה יכול להיות חברה מומחים דחוףף עזרה ואם אני צריך ליצור איתכם קשר טלפוני אין לי בעייה תענו לי ..1!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תגובה
חסוי22/06/2009*קרום נוקשה
כבר שעתיים היא לא מפסיקה לדמם ויורד לה הרבה דם עם גושים די גדולים כאלה. מה זה יכול להיות?<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי22/06/2009למה אף אחד לא עונה?! חברה שלי הפסיקה לדמם אחרי איזה 3 שעות ונראה לי שזה בגלל שאנחנו שוכבים כבר חודש וחצי והקרום שלה עדיין לא נקרע..........והיום הוא כן נקרע אז זה כל הדם שהצטבר שם (כי היא הייתה מדממת קבוע בערך ב-10 פעמים ראשונות שעשינו סקס)????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה וזה ממשיך באופן שאתה מתאר
ד``ר עידן מיליצ`ר22/06/2009גשו למיון. במידה וזה מפסיק...זה כנראה כי קרום הבתולין נקרע...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הפסיק
חסוי22/06/2009יורדות ממש טיפות... אבל למה זה ככה? כנראה שהקרום נקרע אבל למה ירד כ"כ הרבה דם והכי מפחיד המון גושים גדולים כאלה? (ממש ממש גדולים...בגודל של קקי קטן בערך....לא כמו שיוצא במחזור רגיל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעדי21/06/2009
אני וחבר שלי עשינו את זה בפעם הראשונה לפני שעשינו את זה הוא נגע לי בפות והמקום היה לי די רטוב זה היה כמו נוזל כזה שקוף חלקלק כזה האם זה טבעי?
תודה מראש ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי לחלוטין ואפילו רצוי ומבורך!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2009זהו המרקם של ההפרשה הטבעית של הנרתיק בזמן גירוי מיני.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה שתאזרו לי =]דחוף...ללי21/06/2009
יש לי חבר כבר שנה וקיימנו יחסי מין הרבה פעמים עם קונדום כמובן אבל משאלות של אחרים נילחצתי קצת בעניין הקונדום .
גם עם נישפך קצת מהזרע לתוכי במיקרה יש סיכוי להריון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפ נשפך זרע בתוכך...
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2009יש סיכוי להיריון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
noam@22/06/2009אם נשפך זרע לתוכך, אז יש מצב להריון, אומנם הסיכוי הוא לא הכי גדול אבל יש מצב.
למרות שאין לך מה לדאוג, אם את אחראית ובן זוגך שם קונדום כמו שצריך וקונדום שהוא בתוקף, אין מה לדאוג ! =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותחסויי20/06/2009
תמיד לפני שאני גומר אני תופס את הזין ככה שאני לא יוציא זרע
זה בסדר? זה מזיק או משו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הבנתי נכון את מה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2009שאתה מתאר, אז אין שום נזק במה שאתה עושה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,
noam@22/06/2009אני לא חושב שזה מזיק, אבל למה אתה עושה את זה?
אחת מההנאות בלאונן זה היציאה של הזרע שמוסיפה לתענוג..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש חשובהמשה20/06/2009
גמרתי ויצא לי גם קצט דם.. מה זה אומר? מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם זה קורה שוב גש לאורולוג
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש חשובהמשה20/06/2009
גמרתי ויצא לי גם קצט דם.. מה זה אומר? מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך....
ד``ר עידן מיליצ`ר22/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
חסוי23/06/2009אפשר תגובה בבקשה?
לכולם מגיבים רק לי לא )-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תשובהעדי20/06/2009
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה
לאחר מכן ראיתי שהיה לי דם על התחתון כמות ממש קטנה
ולאחר מכן בבוקר שהייתי בשירותים ראיתי שאין לי דם אבל שניגבתי את האזור
ראיתי שיש דימום והאזור גם קצת כאב
האם זה נורמלי שהאזור יכאב?
ומתי הדימום יפסק?
תודה מראש ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מתארת הוא טבעי,
ד``ר עידן מיליצ`ר20/06/2009ואין לך מה לחשוש מזה. זה אמור לעבור עד מספר ימים. אל חשש.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקונדום מחליק ליאיתי 1620/06/2009
כאשר אני שם קונדום ומביא ביד... כל רגע הקונדום בורח לי כזה עולה כלפי מעלה ולא נשאר בצורתו המקורית... זה קונדום איכותי כך שהבעיה לא בו.
לא יודע מה לעשות מפחד שזה ככה יעלה כלפי מעלה ולא יהיה מסודר כראוי גם ביחסי המין
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אתה מלביש אותו נכון...
ד``ר עידן מיליצ`ר20/06/2009ביחסי מין מלאים הוא לא יברח. יש הבדל בין לחץ המגע בנרתיק לבין היד.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי20/06/2009
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה
לאחר מכן ראיתי שהיה לי דם על התחתון כמות ממש קטנה
ולאחר מכן בבוקר שהייתי בשירותים ראיתי שאין לי דם אבל שניגבתי את האזור
ראיתי שיש דימום והאזור גם קצת כאב
האם זה נורמלי שהאזור יכאב?
ומתי הדימום יפסק?
תודה מראש ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי...
ד``ר עידן מיליצ`ר20/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי20/06/2009
שלום !
אני 14 ואני חושב שהקץ אותי יתוש בזין כי הוא קצת היתנפח בצד ימין זה יכל להיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות ואין לך מה
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2009לחשוש מזה..
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוצאת לחופשה משפחתיתמירב שרון20/06/2009
בשבוע הקרוב לא אוכל לתת מענה לשאלותיכם בפורום בגלל שלא אהיה בארץ, איתכם הסליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהני! :]
איתי 1620/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה סליחה??!תבלי!!! לכולם מגיע חופש!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתביישי לך!
תתביישי לך!22/06/2009חחחח סתם תיהני :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהעדי20/06/2009
אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה[הראשונה של שנינו]..אני לא נוטלת גלולות
אבל השתמשנו בקונדום
הוא שם את הקונדום בצורה נכונה אך לאחר כמה דקות ירדה לו הזיקפה ושוב אחרי כמה דקות שוב הוא הגיע לזיקפה ואז הוא סידר את הקונדום נגע בו כי הוא עלה קצת למעלה
לאחר מכן קיימנו את היחסי מין הוא הרגיש שהוא גומר והוא הוציא אותו מתוכי
והוא גמר בתוך הקונדום ולא היה בו שום חור או קרע
עכשיו השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שנשפך קצת מהזרע לתוכי?!
מה הסיכוי שאני יכנס להיריון?
מצטערת על ההודעה הארוכה
אני מקווה שתרגיעו אותי..תודה מראש:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/06/2009אם הקונדום היה מולבש נכון, לא החליק ולא נקרע, קרוב לוודאי שאין לך ממה לחשוש מפני הריון לא רצוי. מה שכן, אם את פעילה מינית רצוי שתתחילי לקחת גלולות כי הן יותר יעילות במניעת הריון לעומת קונדומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היתנפחות הפיןיוסי19/06/2009
כאשר אני מאונן לאחר כמה שעות מיתנפח לי הפין ומקבל צורה מוזרה.. לפני כמה זמן מישהי ירדה לי ועשתה לי ביד וכעבור שעה וחצי בערך לאחר היתנפח לי הפין ממש וגם קיבל צורה מוזרה.
מקווה שתוכלו לעזור לי לדעת ממה זה קורה, האם זה טבעי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי שלום
מירב שרון19/06/2009אני מציעה לך להגיע לרופא אורולוג על מנת לברר במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות דחופותיוחנןד19/06/2009
-אני וחברה שלי(בני 18) עשינו סקס יבש. ז"א היא הייתה עם תחתונים ואני בלי כלום ודחפתי לחור אבל לא הרבה.
שניה לפני שגמרתי קמתי וגמרתי על נייר טואלט.
היא בתולה עדיין.
יש סיכון למשהו?
-אני מנסה לעשות לה ביד ושהיא טוענת שהיא גומרת היא בכלל לא מתרגשת ולא כלום. ז"א אין קולות אין תנועות וכלום. נגמר כלא היה.
הגיוני שהיא גמרה ככה? אני רגיל לבנות שגומרות עם קולות ותנועות ובשבילה זה כאילו לא עשינו כלום לפני שניה, אפילו לא מתנשפת טיפה.
-היא טוענת שאפשר לעשות סקס יבש בזה שהזין שלי יחכך לה את הדגדגן(בתנוחה שאני שוכב עליה) אבל זה לא הגיוני בגלל שכשאני מזיז את הזין שלי אז הוא ישר מחליק מהדגדגן. אי אפשר להיתקע איתו על אותה נקודה.
מה זה בדיוק סקס יבש?
תשובות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/06/2009אם היה מגע כלשהו בין פין לפות אז תמיד יש סיכון כלשהו. הזרע לא יחדור דרך התחתונים.
לגבי אורגזמה, כל אשה חווה אורגזמה בצורה שונה, יש נשים שגומרות עם תנועות ו/או קולות אבל זה לא מחייב ואצל כל אחת זה אחרת. כאן אתה מעלה סוגיה של אמון ביניכם, היא אומרת לך שהיא הגיעה לאורגזמה ואתה בספק לגבי זה וחושב שאולי היא לא אומרת לך את האמת. אולי זה נכון ואולי זה לא נכון, אין לך דרך לדעת חוץ מלהאמין לה. בקשר זוגי הביטחון והאמון נבנים עם הזמן, ככל שיש יותר תקשורת ביניכם, ככל שיש יותר פתיחות וחשיפה אישית.
מה זה סקס יבש? זה מושג שיש לו משמעויות שונות לאנשים שונים. יש אנשים שחושבים שהכוונה לכך שמורידים את כל הבגדים ועושים תנועות של משגל, על ידי התחככות עם איברי המין מבלי להחדיר את הפין לפות. אחרים חושבים שבסקס יבש בכלל לא מורידים בגדים ועושים תנועות של קיום יחסי מין. אם עושים סקס יבש עם בגדים אז אין סיכון של הריון לא רצוי. אם הזכר מגיע לשפיכה כשהוא לבוש אין דרך שבו הזרע יכול לעבור דרך הבגדים ולהיכנס לנרתיק של הנקבה. סוג זה של סקס יבש גם אינו כרוך בסיכון או יש סיכון מאוד נמוך של העברת מחלות מין.
אם עושים סקס יבש בלי בגדים, והזרע בא במגע עם פתח הנרתיק אז בהחט כן יש סיכון של הריון לא רצוי. סוג זה של סקס יבש גם כרוך בסיכון של העברת מחלות מין. זה גם עלול להיות יותר קשה לשלוט על הדחפים המיניים שלך ועל ההורמונים המשתוללים ברגע שהורדת את הבגדים.
ובכן, הרבה יותר בטוח לעשות סקס יבש עם בגדים, וליהנות מבלי להסתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
רויטל30/05/2010אני וחבר שלי קיימנו סקס יבש
ז"א היינו אחד על השני , אבל אני הייתי עם תחתון והוא לא
האם יש מצב להריון
אני לא זורכת אם הוא גמר בתחתון
והוא הוא גם בתחתון שלי יש סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם
מירב שרון30/05/2010בסקס יבש כאשר אחד מהשניים לובש תחתונים, אין מצב להריון לא רצוי כי הזרע לא חודר דרך התחתונים. צריך שיהיה מגע בין פין לפות בשביל שיהיה סיכוי לפנצ'ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)