מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםטל14/09/2008
רציתי לדעת, אם אני לוקחת את הגלולות בצורה מסודרת ואחראית האם אני מוגנת גם בשבוע הפסקה לאחר שנגמר ה"מחזור"? אמרו לי ככה אבל זה לא כל כך נשמע לי היגיוני. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ??
טל15/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל שלום
מירב שרון15/09/2008אם את לוקחת גלולות בצורה מסודרת ואחראית זה אומר שהתחלת לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של דימום המחזור. ואז המשכת לקחת 21 גלולות במשך 21 ימים כל יום בערך באותה השעה. אחרי הגלולה האחרונה, עשית הפסקה של שבעה ימים וביום השמיני התחלת חפיסה חדשה, הפעם כבר בלי קשר לעיתוי הדימום. אם התחלת את החפיסה הראשונה ביום רביעי, למשל, את תסיימי אותה ביום שלישי, שלושה שבועות אחר כך, ותתחילי חפיסה חדשה ביום רביעי שבוע לאחר מכן.
אם אכן את עשית את כל הנ"ל, אז את אכן מוגנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת גלולות כבר קרוב לחצי שנה
טל16/09/2008מקפידה תמיד לקחת בזמן-אז את ההליך אני מכירה.. רק אמרו לי עכשיו שאני מוגנת בימים של השבוע הפסקה. איך יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבוע הפסקה בין החפיסות את מוגנת
מירב שרון16/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,תודה רבה רבה!!!
טל17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה . ממש מבאסת אותי + שאלותיוני14/09/2008
אני יודע שהשאלה ששאולים פה הכי הרבה זה אל איבר מין.. אבל אצלי זה ניראה לי לא תקין בכלל ! תראו אני בן 15 וחצי כיתה י' הבעיה שלי היא שהגודל שלי זה 10ס"מ ואני יודע שזה לא מיתחת לממוצע [הרבה] וגם ליד הברים שהם מרגישים פתוח וזה...... אז אשלה שלי היא האם את\ה מציע\ה לי לעשות משהו בנוגע לזה ? עם יש איזה מששהו לעשות שיצמח יותר מהר ? עם חסר לי איזה משהו [בגוף ? סתם דוגמא נגיד - ברזל, סידן ] ואני יודע זה לא ממש רגילל תודה רבה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני שלום
מירב שרון14/09/2008אתה בעיצומה של התפתחות גופנית והורמונאלית. גודל הפין שלך הוא כבר בטווח הנורמה. חשוב שתדע שאורך הנרתיק הנשי הוא כ-10 ס"מ. ואם כבר מה שיותר קובע מבחינה פיזית זה היקף הפין יותר מאשר אורכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה....14/09/2008
יש לי בעיה...הבעיה היא שמאתמול בערב יוצא לי מן הפרשה בצבע אדמדם וזה נמשך עד היום..אבל היום כבר הצבע התחזק והוא ניהיה בערך חום כזה.. רציתי לשאול מזה יכול להיות...? ויש לי עוד שאלה..יש לי חבר כבר שנה וחודשיים אנחנו שוכבים כבר במשך שנה... ומאז לא הלכתי לגניקולוג להיבדק ביגלל שדיי התביישתי... השאלה היא האם אני צריכה ללכת להבדק ולמה? אני בחורה רצינית ואחראית...וגם החבר שלי כמוני.. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
noam@14/09/2008אני לא יודע בקשר לשאלה הראשונה, אבל בקשר לשאלה השנייה לא כל עוד הכל בסדר אין שום בעיות אין צורך להיבדק אצל גניקולוג..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
....15/09/2008אני מחכה לתשובה אני קצת בלחץ.. ושחכתי גם לציין שנגמר לי המחזור לפני שבוע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון15/09/2008את ציינת שהמחזור שלך הסתיים בשבוע שעבר ועכשיו יש לך דימוש מתמשך מאתמול בערב שהולך ומתחזק. מאחר ולא ניתן לאבחן באופן וירטואלי, אני כן ממליצה לך להגיע לרופא נשים בהקדם לצורך אבחון, בייחוד אם הדימום ממשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....16/09/2008זה לא בידיוק דימום..כשזה מגיע לתחתונית אז זה צבע חום כזה... מה לדעתך זה יכול להיות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
מירב שרון16/09/2008הצבע של דם הופך לחום בתחתונית. אני לא רופאה ואין מקום לנסות לאבחן באופן וירטואלי. אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים לאבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה, אשמח [וזקוק] לתשובהdavid12/09/2008
חברתי ואני מקיימים יחסי מין בערך חמישה חודשים. שנינו הראשונים אחד של השניה, בני 18+. בהתחלה קיימנו יחסי מין עם קונדום ולאחר זמן מה חברתי החליטה שהיא רוצה להתחיל להשתמש בגלולות. היא נגשה לרופאת נשים, עברה בדיקה וקיבלה מספר מרשמים. חברתי מאוד אחראית ואינה מפספסת אף גלולה. לאחרונה היא נראתה מוטרדת וכששאלתי היא אמרה שהיא מוטרדת מהנושא של ההגנה. בניגוד לקונדום בו ההגנה היא פיזית וממשית את הגלולה היא לא מרגישה פועלת אלא פשוט סומכת עליה ש"תעשה את העבודה שלה". שמתי לב למצב בו היא נכנסת אוטומטית למצב חרדה כל פעם כאשר קצת כואבת לה הבטן או יש לה בחילה. היא אינה רוצה לפנות לרופאת נשים שוב מכיוון שזו האחרונה - לטענתה - תגיד לה שזהו מצב נורמלי. אם זהו מצב נורמלי והיא יודעת שזו התשובה שהיא תקבל, מדוע היא עדיין כ"כ לחוצה כל הזמן? איני יודע מה להגיד על מנת להרגיע אותה. היא העלתה אפשרות של שימוש בקונדום וגלולות ביחד, ולאחר שיטוט ממושך באינטרנט הגעתי למספר תשובות: האחת, גלולה מונעת הריון באחוז של 99.9 [בשימוש נכון]. השניה, גלולה היא אמצעי המניעה הבטוח והיעיל ביותר. השלישית, שקראתי תשובות במספר פורומים ביניהם beok, היא שהסיבה היחידה לשימוש משולב של קונדום וגלולות היא למנוע מחלות מין, ולא הגנה מפני הריון. לאחר כל הכתוב לעיל, אשמח לתשובה עניינית ומפורטת, על-מנת להרגיע ולהדריך אותי ובעיקר, אותה. מודה לכן מקרב לב על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדויד
noam@12/09/2008תראה, אפשר להבין אותה, בכל מקרה כשמשתמשים בגלולות אז זה באמת מרגיש קצת חשוף להריון.. שתף אותה במה שמצאת, שזה באמת בטוח ב99.9 אחוז מונע הריון ! אם היא מרגישה באמת חרדה בקשר לעניין הזה, ולא מצליחה להירגע , רק בשביל השקט הנפשי שלה תשתמשו גם בקונדום .. אלא אם כן זה מוריד לך או לשניכם את החשק המיני, אז תנסה לשכנע אותה שחייבים להשתשמש רק בגלולות, וזה באמת אמצעי המניעה להריון הכי בטוח וטוב שקיים ! תרגיע אותה, ותראה לה את מה שכתבת ואני כתבתי פה , שזה בטוח, ואין מה להרגיש לחוצה בקשר לזה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-david שלום
מירב שרון12/09/2008התשובות שמצאת מהחיפוש באינטרנט הן אכן נכונות, גלולות זה אמצעי המניעה הכי יעיל כנגד הריון לא רצוי. קונדום הנו פחות יעיל (למשל עלול להיקרע). ממה שאתה מתאר, נראה כי החרדה של החברה שלך אינה רציונלית ויש מקום להמליץ לה לפנות לייעוץ מקצועי על מנת לברר מאיפה היא נובעת. בייחוד שזה גורם לה לתגובות פסיכוסומטיות של כאבי בטן ובחילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא?רוני12/09/2008
לפני כחודש שכבתי עם האקס שלי הינו קצת שיכורים מה שגרם לשכוח מהקונדום..חשוב לי לציין שיומיים לפני ששכבנו נגמר לי המחזור. הוא לא גמר בפנים אבל אני יודעת על הטיפות שיוצאות לפני הגמירה.חיכיתי שבועים וחצי ועשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית..עכשיו מאחר לי המחזור בכמה ימים מה הסיכוי שהבדיקה לא אמרה תוצאות אמת?ואולי המחזור מאחר כי אני לחוצה..?מה אני צריכה לעשות עכשיו?ואם אפשר לדעת מהן התופעות הראשוניות להריון..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שאת בלחץ...
ד``ר עידן מיליצ`ר13/09/2008אבל אם תוך מספר ימים, לא קיבלת אז גשי לרופא נשים!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחהורד11/09/2008
האים ע"י קיום יחסים עים קונדום בלבד והגבר גומר בחוץ. זה בסדר מבחינת הריון?(לא צריך שימוש בפוסטינור) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורדם שלום
מירב שרון11/09/2008קונדום הנו אמצעי למניעת הריון ולמניעת מחלות מין. הבעיה שקונדום יכול להיקרע, ולכן עדיף לא להסתמך רק על זה ולהשתמש בגלולות. מאחר וציינת שהיה שימוש בקונדום והגבר גמר בחוץ אז קרוב לוודאי שאין סיכון להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהספיר11/09/2008
היי אפשר להכנס להריון מהנוזל שיוצא לפני שהגבר גומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא..
noam@11/09/2008אין בנוזל הזה זרע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספיר שלום
מירב שרון11/09/2008כן, זה אפשרי להיכנס להריון מהנוזל שיוצא לפני שהגבר גומר, על אף שהסבירות פחותה מאשר אם היה מדובר בשפיכה. לפני השפיכה, מהפין משתחרר נוזל, על אף שאין בו זרע, הוא יכול לאסוף זרע חי משפיכות קודמות במערכת הרבייה של הגבר. כמות הזרע הקטנה הזו גם עלולה לגרום להריון וזה קורה כאשר שפיכה או קדם שפיכה שיש בו זרע מגיע לנרתיק או לפות.
גם שפיכה וגם טרום שפיכה יכול להעביר מחלות מין כגון קלמידיה, גונוריה, ואיידס. קונדום יכול להפחית את הסיכון להריון לא רצוי ולמחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....12/09/2008קרו מקרים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
מירב שרון12/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות , מומחים ומומחות את עזרתכם(:שירה11/09/2008
אז יש לי חברה והוא בן 17 ואני 16. כבר שכבנו והוא גם יר לי ודחף לי אצבעות ולא גמרתי. זה מאוד מתסכל אותי ובמיוחד אותי. אני ממש נהנהת שהוא גומר אבל זה מאוד מבאס שאני לא. אני לא יודעת אם גמרתי קודם..אני לא חושבת. מה אני צריכה לעשות? אני מאוד נהנהת כשהוא יורד לי ודוחף לי אצבעות וגם מכמה תנוחות בסקס וכזה קורה פתאום שיורד לי כל החשק. יכול להיות שגמרתי? אולי בלי אורגזמה? אשמח אם תענו לי בהקדם . תודה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כזהדבר לגמור בלי אורגזמה..
noam@11/09/2008בואי נגיד שלו לוקח 10 דקות לגמור, ולך לוקח 15 . אז מה,אם הוא יגמור אז תפסיקו ? לא..תמשיכו לקיים יחסים .. אולי תאונני ותראי כמה זמן לוקח לך להגיע לאורגזמה ואז תדעו להמשיך פעם הבאה.. אל תוותרו ! אין ממש טעם בסקס אם אין את ההנאה הסופית הזאת של האורגזמה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה שלום
מירב שרון11/09/2008אפשר להבין את התסכול שלך. אני ממליצה לך להתחבר למיניות שלך דרך אוננות ולגלות עם עצמך איך את מגיעה לאורגזמה וכך תוכלי להנחות את החבר שלך לעזור לך להגיע לסיפוק במהלך קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםורד11/09/2008
האים ע"י קיום יחסים עים קונדום בלבד והגבר גומר בחוץ. זה בסדר מבחינת הריון?(לא צריך שימוש בפוסטינור) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בטוח
noam@11/09/2008לעשות סקס עם קונדום, כל עוד בטוחים שבאמצע החדירה הוא לא נפל או החליק ולא נכנס זרע לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי על השאלה
מירב שרון11/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת זרעאסי11/09/2008
יכול להיות דבר כזה שמי שמוציא הרבה זרע מקריח יותר מהר ? יש לו ריח רע מהפה? ובקיצור שהזרע הוא ה"כח" של הבן אדם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מה פתאום .
noam@11/09/2008כל האגדות האלה לגבי זרע ואוננות וכל השטויות האלה לא נכונות . גם יש שאומרים שאם מאוננים הרבה צומחות שערות על הכפות ידיים ! לא צריך להאמין לכאלה שטויות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסי שלום
מירב שרון11/09/2008אין קשר בין אוננות לקרחת ו/או לריח רע מהפה. יש הרבה מיתוסים סביב אוננות, אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירה באוננותשדגשדג10/09/2008
אני כבר במשך הרבה זמן שאני מאונן אז אני עוצר ולוחץ חזק כדי שלא להוציא זרע או הרבה האם זה בסדר לא גורם לכלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-fasfas שלום
מירב שרון10/09/2008בעקרון זה לא מזיק אבל למה אתה עושה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
שדגשדג11/09/2008כי אני לא רוצה להשפיך הרבה וללכלך אז אני עוצר את זה זה רע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
מירב שרון11/09/2008אתה יכול לאונן במקלחת ואז אתה לא מתלכלך. רצוי שלא תרגיל את עצמך לאונן ולהתאפק כי אח"כ קשה לשנות הרגלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למומחים ..noam@09/09/2008
לפני שעה בערך אוננתי, והכל היה בסדר ונורמלי . אחר כך הלכתי להשתין, ובסוף של הפיפי יצא לי סתם נוזל זרע או לא יודע מה איזה משהו דביק כמו זרע.. זאת בעיה כלשהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכול בסדר אצלך
מירב שרון09/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אח שלי הקטןנתי09/09/2008
שלום זה אני נתי רציתי לשאול משהו יש לי אח קטן בן 10 כמעט 10 וחצי לפני גילו 10 החלטתי לבדוק אותו כתבתי את המילה ס' במנוע חיפוש וזה מצא לי כל מיני הקלדות שהוא רשם התגלה לי שהוא חיפש הרבה מאוד פורנו אתמול אחרי שגלשתי פה איפסתי את החיפוש היום באתי לכתוב סיקורים באנגלית וגיליתי שהוא חיפש סרטי פורנו מה אני צריך לעשות? להתעלם? לספר? לתת לו להמשיך לצפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תעשה כלום שיגלוש
C09/09/2008מה רע?? שיגלוש ויהנה בכיף למה לעצור אותו סתם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שצריך לספר
noam@09/09/2008אני לא חושב שצריך לספר להורים,או לאף אחד אחר . זה בסדר ולגיטימי לחלוטין שהוא יצפה בפורנו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי שלום
מירב שרון09/09/2008גיל ההתבגרות מתחיל מוקדם, כבר בגיל הזה. ואחיך מראה סקרנות מינית שלגיטימית לגילו, על אף שזה קצת מוקדם. הבעיה עם סרטי פורנו שהם כמובן רחוקים מלשקף את המציאות וזה יוצר אצלו תמונה שהנה מעוותת לגבי מין ומיניות. בסרטי פורנו האשה הופכת לאובייקט מיני. אני מציעה לך בתור אחיו הגדול להציע לו שידבר איתך על מה שמעסיק אותו, אתה בוודאי מהווה עבורו מודל לחיקוי. כמו כן, אתה יכול להפנות אותו באינטרנט לאתרים שנותנים מידע שתואם לגילו בנושא של מיניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא דווקא האישה לא הופכת להיות
C09/09/2008אוביקט מיני זה לא קשור מראים שני אנשים שוכבים מין זה לא דבר שמשפיל נשים בין אם זה אם אהבה או סתם סקס אישה היא לא אוביקט מיני בסירטי פורנו דיי להתיחס למיניות כמשהו שמשפיל נשים זה מוטעה לגמרא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפנה אותך
מירב שרון10/09/2008ללינק המצ"ב, חשוב לקרוא את זה:
http://www.haderech.co.il/gavriut3.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש קראתי את הכל אבל מה בדיוק
C10/09/2008את מנסה לומר בזה???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ממש תקרא אז תבין
מירב שרון10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שאלה למומחהלינוי09/09/2008
שלום רב, קיימתי יחיסם עים קונדום והגבר גמר בחוץ. אח"כ הוא נגע באיבר מינו ואז באיבר מיני. האים זה מסוכן מבחינת הריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלה
מירב שרון09/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלינוי09/09/2008
שלום רב, קיימתי יחיסם עים קונדום והגבר גמר בחוץ. אח"כ הוא נגע באיבר מינו ואז באיבר מיני. האים זה מסוכן מבחינת הריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטרד
noam@09/09/2008כל עוד את בטוחה ב100% שאפילו טיפת זרע לא חזרה לנרתיק שלך, אין מקום לדאגה.. אם הפין שלו עדיין היה רטוב מהזרע של עצמו- אז יש מצב שנכנסה טיפה או כמה לנרתיק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב גם כאן noam@ צודק
מירב שרון09/09/2008ואם בכ"ז יש חשש שכן היה מגע של נוזל זרע בנרתיק, אפשר לקחת פוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות מאז קיום יחסי מין. ולהבא רצוי לא להסתמך רק על קונדום, להגיע לרופא נשים ולבקש מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)