מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין....19/08/2008
שלום, אני וחבר שלי כבר שנה וחודש ביחד ויחסי המין שלנו מצויינים.הוא בן 20 ואני בת 16. והוא עשה בדיקות ואין לן כלום הוא נקי טפו טפו טפו.והוא הראשון שלי. רציתי לשאול האם יש מצב של התפתחות מחלה אצל אחד מאיתנו ?כי אננחנו משתמשים בלי קונדום כבר חודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון19/08/2008אני מקווה שזה אומר שאת על גלולות, כי אינכם משתמשים בקונדום. קרוב לוודאי שאם הוא בדק את עצמו ומצא שהכול תקין, והוא הראשון שלך, אין ממה לחשוש לגבי מחלות מין, אך כן צריך להשתמש באמצעי מניעה כלשהו אחרת יש סיכון להריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
noam@19/08/2008אם אתם משתמשים בגלולות-אז זה מונע הריון . לא מחלות מין.. כל עוד הוא נבדק וראו שהכל בסדר אז הכל טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצל מי שלא נבדק זה בטוח
ג20/08/2008לא כל אחד נושא מחלות מין איתו לרוב עושים בדיקות כאלה עקב חשש מסוים (מינימום זה תקופה ארוכה של סקס לא מוגן אם הרבה אנשים שונים שמאמצים סגנון חיים דומה...)בכל מיקרא החשש שלך ממחלות מין קצת מוגזם טוב שאת הולכת על בטוח אבל לא טוב להגזים בשום דבר,אין חשש למחלות מין אין שום בעיה שתמשיכו אם הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקובי18/08/2008
שלום קוראים לי קובי ואני עוד מעט בן 14. כבר שנה וקצת שיש נושא שמטריד אותי מאוד והוא האם אני הומו? לפני כחודש בתחילת החופש ראיתי עם חברי סרט ואני וחברה שלי התמזמנו הלכנו לשרותים וקיימנו יחסי מים אך ממש ללא חדירות (הכל בטוח) כשאני מאונן אני מדמיין את הילדה הזאת ואני אף חולם עליה ועוד על כמה נשים אחרות אבל למרות כל הדברים האלה יש כמה דברים שמעוררים את דאגתי והם: נגיד ואני רואה סרט עם חברים ויש אישה שהיא ממש יפה ברוב המיקרם אני לא נמשך אליה... ונגיד יש לילות שאני חולם חלומות על גברים ודבר אחרון אני ילד נורא רגיש אני לא כמו רוב הילדים בגילי שמה שמעניין אותם זה סקס סקס וסקס אני מאוד אשמח אם תעזרו לי הדבר הזה מטריד אותי כבר זמן רב ואני מקווה שאני לא נחשב להומו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקובי שלום
אלינה18/08/2008קובי תירא אתה צינת שאתה מאוד אוהב את חברה שלך ונימשך אליה ומיקים איתה יחסי מין זה שאתה לא נימשך לאישה היפה מהסרט זה רק מראה שאתה כנירא מסופק מחברה שלך ואוהב אותה.. עכשיו מיצד שני אתה אומר שאתה נימשך לגברים אתה חולם אליהם ושטויות כאלה תירא זה לא אומר שאתה הומו אוקיי אתה ילד ב 13 ואתה מחפש את עצמך שזה בסדר גמור אתה יכול לאהוב גם נשים וגם גברים זה לא בושה וגם להיות הומו זה לא בושה ביכלל עם החברים שלך הם חברים אמיתים אז אין לך מה לפחד מהתגובה שלהם ושים זין על כל העולם זה הכי חשוב..עכשיו עם אתה עדין רוצה לדעת עם אתה הומו או לא תישאל את עצמך עם היתי מוכן לימצוץ לגבר או לקים איתו יחסי מין עם כן את אתה לא בהחרך הומו ועם לא אז זה רק פנטזיות שלך ולפנטז מותר לכולם..אהה בקשר לזה שאתה רגיש אתה צריך להיות גאה בזה אמן כל הגברים היו כמוך ולא רק סקס בראש...שיהיה לך בהצלחה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שנייה ותודה רבה לאלינה
קובי18/08/2008תודה רבה על התשבוה ועל איך אני יוכל להיות בטוח שאני לא הומו כי אני כבר כמה וכמה פעמים התכתבתי בפורום הזה על הנושא הזה אבל אני עדיין לא בוטח בעצמי שאני לא כזה... האם זה עניין של גיל וזה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי זאת שוב אלינה תקשיב
אלינה18/08/2008יכול להיות מצב שאתה הומו ואתה לא רוצה להיות הומו ביגלל שאתה מפחד מה הסביבה שלך תגיד על זה ויכול להיות שאתה ביכלל לא הומו ואתה סתם אוכל סרטים.. עכשיו עם אתה הומו אתה מיתביש בזה אז אני יגיד לך ככה שים זין על כל העולם ותהיה מה שאתה ותעשה מה שטוב לך כי עם כל החיים תהיה מה שהסביבה רוצה שתהיה אז אתה לא תהיה מאושר ועם תהיה מה שאתה רוצה להיות ותיזרוק זין אז גם תהיה מאושר וגם יקבלו אותך בסופו של דבר ומי שלא יקבל אותך שיחזור לחור שהוא יצא ממנו.. ועם אתה לא הומו אז זה סתם בראש שלך וזה יעבור עם הגיל חוץ מיזה אפשר גם לאהוב נשים וגם לאהוב גברים ולהנות מ2 העולמות החיים קצרים קובי תנצל אותם ושוב אני אומרת לך כדי להיות בטוח תישאל את עצמך ותחשוב על זה טוב עם הית רוצה לקים יחסים עם גבר תדמין את זה בראש תישכח רגע מהעולם החיצוני וככה תענה לעצמךעל כל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיב..
noam@18/08/2008אתה בגיל ההתבגרות . בן 14 זה עוד קטן . אתה מחפש עכשיו את הזהות המינית שלך.. אל תהיה מודאג מזה שאתה הומו . דבר ראשון גם אם כן זה לא נורא בכלל..דבר שני תחכה עוד כמה שנים..עובדה שעכשיו אתה נמשך מאוד לחברה שלך.. אז הכל בסדר :) אל תדאג הכל יסתדר בסוף !! חכה עוד כמה שנים טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/08/2008כפי שכבר נאמר לך כאן ע"י חברייך לפורום, אתה בגיל ההתבגרות, בגיל של בניית הזהות האישית והמינית ויש לך את כל הלגיטימציה שבעולם, לחפש את עצמך, לחוות בלבול בזהות המינית וכד'. זה טבעי, הכול בסדר אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראה מה שכתוב בהודעה
אופק22/08/2008שלום קובי אני גם במצבך רק שלי אין חברה אני מסתכל על בנים חופשי פשוט תיכנס לאתר פורנו תסתכל על סרטון נשים ועל סרטון גברים ותראה למה אתה נימשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השפיך יגדל?חסוי18/08/2008
שלום אני ילד בן 13 ואני מאונן כבר כמה שנים ורציתי לשאול אם כמה שאני יותר אאונן כמות השפיך שלי תגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה משנה
אלינה18/08/2008אתה יכול לאונן עד מחר בבוקר וזה לא יגדל בכלל..אולי כשתיתבגר אז הכמות תיגדל אבל אתה כולה בן 13 וחוץ מיזה מה זה משנה הכמות תהנה וזהו..בהצלחה אחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא משנה
noam@18/08/2008זה מזה לא משנה כמה תאונן . הכמות תגדל כשתבגר יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא! אין קשר בין תדירות האוננות ו
ד``ר עידן מיליצ`ר18/08/2008לכמות השפיך. בגיל מתקדם....יש לך עוד הרבה שנים, אם תאונן הרבה, יצא מעט שפיך. אבל כיום....תהנה!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי18/08/2008
שלום, יש לי פצעים מתחת לכיפה על הפין מין נקודות כאלה לבנות כמו פצעונים האם זה טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יכול להיות טבעי...שומני
ד``ר עידן מיליצ`ר18/08/2008אבל כדי שלא תהייה בלחץ, פנה לרופא עור.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/08/2008קרוב לוודאי שזה שום דבר, אבל למען הסר חשש, מאחר ולא ניתן לאבחן באופן וירטואלי, אני ממליצה לך להגיע לרופא משפחה או לרופא עור על מנת לבקש חוו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך באמת אני יכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים?.17/08/2008
אני בן 17 ובעיה מטרידה אותי עד שאני לא מצליח לישון.
מילדותי אני מרגיש מיכה לגברים רף פעם לא ניסיתי אני נרתע מזה היתי בסיטוטציות מיניות עם אישה לא חדירות אבל היו דברים. ועמד לי עכשיו אני רואה את עצמי אחד כשמשקר כל החים ולא יחשוף את זה בחיים לא להורים לא לאנישם לא לאף אחד וגם לא יהיה עם גבר.
למרות כל הפנטזיות שלי.
אני מודה שההתנהגות שלי קצת נשית ואני פגיע מאוד.
דיברתי עם גבר בטלפון שיחה ראשונה אמיתי אחד לאחד.
והוא אמר לי שאם לא ניסיתי אי אפשר לדעת ויש לו עם זה ניסיון
.איך באמת אנייכול לדעת אם אני נמשך לגברים או נשים?
והאם כולם עוברים את התהליך הזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בגיל ההתבגרות !
noam@18/08/2008זה בסדר שככה אתה מתלבט ! תראה, אפחד לא יכול לומר לך הומו או לא.. אתה נמשך לגברים או לא? מה יותר מפתה אותך באתרי פורנו..סרטוני נשים או גברים ! אני אומר.ץ כשתהיה יותר מבוגר מ17 תתנסה . תהיה ליד גבר במצב אינטימי,אנלא מדבר איתך על יחסי מין רק מצב אינטימי, תראה לאן זה יתפתח אם אתה נמשך או לא. אם אתה כן הומו, אל תפחד לספר לאנשים ואל תתבייש בזה ! יש מליונים בעולם שהם הומואים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומו!!!!!
חסוי18/08/2008אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו! אתה הומו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נחמד
אלינה18/08/2008חסוי זה ממש לא נחמד מיצדך אפילו עם נגיד הוא הומו לא עושים דברים כאלה זה יכול נורא ליבגוע! להיות הומו זה הדבר הכי מגניב בעולם אני תמיד חלמתי על ידיד הומו בהם אפשר הכי הרבה ליבטוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיודעים שמשעמם לך
noam@18/08/2008ממש רואים שמשעמם לך ושאתה חושב שאתה יכול לרדת על אנשים שהם לא במצב הכי טוב בעולם . אני בטוח שאתה לא חיית מין לא מהעולם הזה אז תשתוק ותמשיך לחיות באקווריום שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה בבקשה תעזרו לי..אלינה17/08/2008
שלום אני אלינה אני בת 15 הגובה שלי הוא 161 והמישקל שלי הוא 50. בשבוע האחרון אני כימעט ולא אוכלת ביכלל. אני שוכבת עם חבר שלי ותמיד אנחנו מישתמשים בקונדום. המחזור שלי ניגמר לי לפני שבועים ואתמול הוא התחיל שוב לא נתתי לזה חשיבות גדולה מידי עד שהיום בבוקר שמתי לב למשהו ממש מוזר המחזור שלי בצבע חום בהיר הוא בכלל לא נירא כמו מחזור ולא מריח כמו מחזור אני ממש לחוצה ולא יודעת מה לעשות!! זה מסוכן? זה מחזור? מה זה בכלל ולמה זה ככה?? סליחה על החפירה בבקשה תעזרו לי..אלינה 3>
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרה עוד משהו
אלינה18/08/2008מאתמול לא היה לי זרמים בכלל יש לי בפד כמה טיפות מהדבר החום הזה וזהו אני רוצה לצין שאתמול היתה לי זרימה דיי חזקה אבל רק פעם אחת.. מה זה?? למה זה ככה?? בבקשה תענו לי זה מסוכן?? מה יש לי?? יכול להיות שזאת הפלה טיבעית או משהו? אני ממש לחוצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלינה שלום
מירב שרון19/08/2008אם זאת הפעם הראשונה שזה קורה לך, וזה לא משהו שקורה לך בדר"כ אז קרוב לוודאי שאין לך ממה לדאוג. מאחר ואין אפשרות לאבחן באופן וירטואלי אני הייתי ממליצה לך, גם כי את כבר פעילה מינית, ורצוי לבקש גלולות, וגם למען הסר חשש מהדימום הלא סדיר, כדאי לך להגיע לבדיקה גינקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/08/2008אני מציעה לך להגיע לרופא/ת נשים לצורך בירור גינקולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל רגע עוד משהו ממש חשוב
אלינה19/08/2008אבל רגע את יכולה אולי בבקשה להגיד לי מה זה יכול להיות כי זה דיי מלחיץ אותי ואני אוכל סרטים כמו משוגעת פשוט תגידי לי ממה זה יכול להיות ועם זה מסוכן זה הכל !! בבקשה זה חשוב לי!! אני ממש ממש ממש הודה לכם על התשובה זה ממש חשוב לי!! סליחה על החפירה וכל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסכמהשי16/08/2008
שלום. האם כאשר אני רוצה לקיים יחסי מין עם ידידה שלי, והיא אומרת לא, ואני בכח מחדיר לה את הזיין לכוס, אז נחשב לאונס? ומה עלי לעשות כדי לשדל את הידידה שלי לשכב איתי ולקיים יחסי מין? אשמח לקבל תשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי
מירב שרון16/08/2008זה בהחלט נחשב לאונס לקיים יחסי מין ללא הסכמה. אם ידידה שלך אינה רוצה לקיים עמך יחסי מין, אתה חייב לכבד את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
noam@16/08/2008בטח שזה נחשב אונס ! זאת הטרדה מינית מה אתה משוגע !?
אם היא לא רוצה אל תעשה כלום !!! אל תשדל אותה ואל תעשה שומדבר בנידון ! תעזוב אותה בשקט,אם היא לא רוצה אז אל תעשה שומדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסי תעזרי ליsafsf16/08/2008
האם גילוח שיער באיזור לא הכל הפין יכול לגרום לכך שאני יהיה הומו? לא ירדתי מהפסים פשוט זה מה שאני מרגיש היום אחרי הרבה זמן שאני מגלח לפעמים שאני רוצה אחרי שאני מאונן גם קצט שכל הזמן הרגשתי ואהבתי בנות אז פתאום אתמול גם תמונות של בנות ונשים לא עושים לי את זה וגברים יותר. זה מאוד מוזר ואני מקווה שזה יעבור לי.. אני לא יכול להיות הומו פתאום ככה אחרי הרבה זמן שאהבתי בנות?!! (16.5)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראה..
noam@16/08/2008אתה לא יכול פתאם להעשות הומו..זה או שנולנדת ככה או שקרה לך משו בילדות שגרם לך (לא נשמע טוב אבל בכל זאת..).. זה שאתה מגלח לא אומר שום מדבר..פשוט תמשיך לראות פורנו של בנות וזהו אל תיכנס להומואים !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
מירב שרון16/08/2008אין קשר בין גילוח באזור הפין לבין נטייה מינית כזאת או אחרת. אתה בגיל ההתבגרות, בתהליך של גיבוש הזהות כולל זהות מינית ולכן יש לגיטימציה לחיפוש העצמי כולל בתחום המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאנונימית..16/08/2008
שלום... רציתי לדעת משהו אני לא בטוחה שאני יודעת אם גמרתי או ללא.. הייתי מקודם אצל חבר שלי והוא ירד לי [פעם שנייה בסהכ] והרגשתי שמשהו רוצה לצאת אבל לא יכול ממש.. ואחר כך ראיתי על התחתונים הרבה לבן.. זה אומר שגמרתי או לא? לא נראה לי שאני יודעת אם גמרתי או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתה לך אורגזמה?
noam@16/08/2008אם הייתה לך אורגזמה אז גמרת..לא יכול להיות שפיספסת אורגמזה זאת תחושה מאוד מאוד חזקה כמובן בעיקר אצל בנות..הלבן זה גן יכול להיות הנוזל של מי ששכבת איתו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונה שלום
מירב שרון16/08/2008חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה. זה מתח מיני שמצטבר ומגיע לפורקן אבל החוויה עצמה שונה מאשה לאשה. יש נשים שמגיעות גם לשפיכה בעת האורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנוב15/08/2008
שלום. אני בן ארבע עשרה וחצי, ומאונן בין פעם לפעמיים ביום. לפני כשבוע הופיעה לי מעין נקודה אדומה ודי גדולה על איבר המין. בהתחלה הנקודה גדלה, ואז התכווצה, כאילו זה היה פצע. עכשיו הנקודה כבר בולטת רק קצת מעל שאר העור, אבל מאוד בולטת בצבעה. רציתי לדעת אם תופעה כזו מוכרת, ושיכול להיות שזה רק שפשפת, או אפילו עקיצה, ושזה לא משהו שדורש בדיקות מעמיקות יותר. בתודה מראש, חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון16/08/2008יתכן שזה כלום, אך מאחר ואי אפשר לעשות אבחון וירטואלי, אני ממליצה לך למען הסר חשש, ולמען השקט הנפשי שלך, להגיע לרופא משפחה או לחילופין לרופא עור על מנת לקבל חוו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשואל15/08/2008
שלום, אני וחברתי החלטנו לקיים יחסי מין, שנינו אנשים מאוד פתוחים בנושאים אלו ודיברנו רבות על הנושא אך בכול זאת נשארה שאלה גדולה: שנינו יודעים שאנו רוצים לקיים יחסי מין ובטוחים בכך ויודעים שהשני רוצה אך עם זאת אנו רוצים כי כאשר וזה יקרה זה יהיה בספונטניות (ולא החלטה של לדוגמה: "בוא נעשה את זה מחר בערב") ברור לשנינו כאנשים פתוחים ואחראים כי יחסים אלו יהיו יחסים בטוחים! בשיחתנו על נושא הבטיחות נתקלנו בנושא לא פתור: אני אמרתי לה כי אני מעדיף שנקיים את היחסים עם קונדום ועם גלולות ואילו היא אמרה שהיא רוצה שלפחות בפעם הראשונה (שכמו שהזכרתי אנו רוצים אותה ספונטנית!) נשתמש אך ורק בקונדום וזאת בגלל שברגע שלוקחים גלולות גם אם לא מקיימים יחסי מין ישר אחרי לקיחת הגלולות זה הורס משהו בספונטניות, בגלל כול התהליך של הגעה לגינקולוג לקיחת המרשם ואז קניית הגלולות ולקיחתן יש בזה משהו כבר לא ספונטני וגם בגלל שהיא מעדיפה ללכת לקחת גלולות אחרי שכבר עשינו בפעם הראשונה וברור לנו כי אנחנו נכנסים לתוך מערכת יחסי מין ולא לפניה בשביל לא להכניס סתם הורמונים לגוף וגם בשביל לא להתכונן למשהו שעדיין לא קרה . חשוב לי להגיד כי אני מסכים ומבין את חשיבתה וכוונותיה ותומך בה ואפילו מעדיף את גישתה אבל רק הפחד מן ההריון לא צפוי ולא רצוי! מפחיד אותי וגורם לי לרצות להשתמש בדאבל אמצעי הגנה (קונדום+גלולה) - חשוב להבהיר שגם במקרה הכי ספונטני בעולם אני יחזיק קונדומים ונשתמש בהם ! שאלתי היא : מה אתם אומרים להתעקש על גלולות+קונדום או להתפשר על קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אומר ש..
noam@15/08/2008תראה, זה מסובך . לך יש את הצד של הביטחון, היא יותר בכיוון של ספונטניות . כל עוד הקונדום תקין, מבחינת תאריך פג תקופה וגודל, אז זה בסדר .. רק צריך להקפיד שהוא לא יחליק בזמן הגמירה כי אז הרי נשפך הנוזל החוצה . אתה נשמע ילד מאוד תרבותי ואני בטוח שאפשר לסמוך עלייך שתעשה את הבחירה הנכונה!אם תקחו גם גלולות לפני,זה יהרוס קצת את חווית הספונטניות..אבל בכך שדיברתם על זה כבר הרסתם את הספונטניות, אתה לא חושב? בכל מקרה, לכו רק על קונדום..פעמים הבאות תקחו גלולות, העיקר שתרגישו הכי נוח והכי מוכנים לזה בגיל שכזה !! המון הצלחה וכיף ואני בטוח שתפתרו את זה בלי שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל שלום
מירב שרון16/08/2008משאלותייך ניכר שאתה מאוד אחראי, ובהחלט צריך לקחת אחריות כאשר מחליטים לקיים יחסי מין. אפשר להבין את הרצון לספונטניות מצידה אבל זה לא סותר כי דווקא כאשר היא תהיה עם גלולות, מוגנת לגמרי, אז יש הרבה יותר מקום לספונטניות. אם כבר, אפשר ששניכם תלכו לעשות בדיקת איידס מלפניכן, ואז אפשר יהיה שלא תצטרכו לעשות שימוש בקונדום, ואז לא צריך לעצור באמצע סקס כדי לשים קונדום, מה שאולי יכול להשפיע על ספונטניות. אם היא לא תשתמש בגלולות, יש סיכון לפנצ'ר כי קונדום יכול גם להיקרע. ואם אתה תהיה עסוק בלחץ סביב זה (מה שלגמרי לגיטימי) אז גם זה יפגע בספונטניות. אם חברה שלך מוכנה לסקס היא צריכה גם להיות מוכנה לקחת אחריות על הגוף שלה כולל לקיחת גלולות. יש מבחר של אפשרויות והיא יכולה לבקש גלולות במינון הורמונלי נמוך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות לגבי...
שואל17/08/2008אני כבן 16 וחצי בדיקת איידס??? הוועד למלחמה באיידס הוא היחיד בארץ שעושה בדיקות חשאיות, ולא שמעתי על הרבה אנשים בגיל שלנו שהולכים לשם. (אני חושב שהבנת ששנינו עושים יחסי מין מלאים פעם ראשונה אחד עם השני - לא היו לנו יחסים קודמים עם אנשים אחרים אז אני לא ממש מוטרד מאיידס אלא עם כן יש מקרות אחרים מהם אנחנו יכולים לקבל איידס?) האם כאשר קונדם נקרע רואים את זה או שזה יכול להיות קרע קטן ולא נראה כול כך ואז אפשר לפספס את זה ? כי אם תמיד רואים שהוא נקרע אז זה לא בעיה היא תוכל לקחת פוסטינור 2 - בהנחה שנקונדום יעיל כמו שהוא אמור להיות אז לא אמורים להיות אחוזים גבוהים לכך... איזה חברה של קונדומים היא הטובה ביותר מבחינת בטיחות נגד קריעה? בתודה השואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזיין!!!!
חסוי18/08/2008רק קונדום, אם היא תתעקש על קונדום ואתה על שניהם יכולה להיות מריבה ואז לא תוכל לזיין אותה בכלל שזה יהיה הדבר הכי מבאס בעולם!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך עושים את זה?אני זו אני15/08/2008
איל אני עוזרת לבחור לגמור בטלפון? מה אני צריכה להגיד לו? הוא ממש רוצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידי לו כל מיני דברים..
noam@15/08/2008את תדברי אליו בחושניות בזמן שהוא מאונן, תגידי לו מה את לובשת, מה את עושה עכשיו, תדריכי אותו לגעת בעצמו ותשאלי אותו מה הוא עושה עכשיו.. בקיצור תגרי אותו איכשהו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא באלך לעבוד במשהו יותר נורמאלי??
357M15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר !?
noam@15/08/2008מדובר פה על חברים לא על סקס בטלפון . תחפש מקום אחר לכתוב בו שטויות ולא פה, פה זה פורום רציני עם אנשים עם בעיות אמיתיות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת עובדת בסקס בטלפון
אני זו אני15/08/2008אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל אני באמת עובדת בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש נו באמתתת
noam@16/08/2008רואים שזה אותו אחד . אמרת "הוא ממש רוצה"..אם היית עובדת בזה זה לא היה ככה, את היית אמורה להיות מומחה..אל תנסה להגן זה לא יצליח . אינלי כוח לשטויות האלה
מירב שרון16/08/2008פשוט תשאלי אותו מה עושה לו את זה. ואל תיקחי אחריות על האורגזמה שלו, זה תלוי בעיקר בו וביכולת שלו להגיע לאורגזמה עם עצמו. אותו כנ"ל לגבי אשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה..אנונימית..14/08/2008
שלום, יש לי חבר כמעט חודש, ולפני כמה ימים הוא ירד לי... הוא הראשון שעשה את זה, אבל אני לא חושבת שאני יודעת אם גמרתי או לא... הרגשתי בתוכי שמשהו רוצה לצאת,אבל לא יוצא...כמו התכווצות קטנה כזאת.. מה זה אומר? גמרתי או לא ? תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא,היית בדרך לאורגזמה אבל אם לא יצא
אני15/08/2008הנוזל כניראה שלא גמרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמור זה אורגזמה אז..
noam@15/08/2008אם הרגשת אורגזמה [כשמרגישים אותה יודעים שזאת אורגזמה], אז גמרת . לחלק מהנשים גם נשפך מאיבר המין גם נוזל כשהן גומרות, ולחלק גדול לא ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונה שלום
מירב שרון16/08/2008מאוד יתכן שכן חווית אורגזמה. החוויה משתנה מאשה לאשה. העוצמות משתנות מאורגזמה אחת לאורגזמה שנייה, אבל זאת הייתה חוויה ראשונה בשבילך ולכן אין לך למה להשוות. אני מציעה לך להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך על ידי אוננות - אפשר לרכוש את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך, שיכול מאוד לעזור לך בתהליך. כשתגיעי למצב שאת בשליטה ובמודעות לגבי איך להביא את עצמך לסיפוק גם תוכלי לכוון את החבר שלך ברגע האמת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכולםתודה לכולם14/08/2008
תודה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לכולם
noam@15/08/2008בקשה לכולם [חח סתם]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי בבקשהתודה לכולם13/08/2008
שלום אני בן 15 יש לי שאלה שכבר עניתם לי עליה אבל אני לא מוצא אותה אז בבקשה תענו לי עילה שוב השאלה שלי היא: מתי שאני עושה ביד יוצא לי קצת שפיך זה בסדר ??? ובעתיד בעוד כמה שנים שאני יעשה ביד יצא לי יותר שפיך ממה שיש לי עכשיו???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר..
noam@14/08/2008עוד כמה שנים יהיה לך יותר..תירגע זה נורמלי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכול תקין אצלך
מירב שרון16/08/2008זה לא הכמות זה האיכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)