מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לגודל איבר המיןאנונימי25/08/2008
אני בן 15 וקצת ובמצב של זקפה יש לי 14-15 ס"מ זה נחשב קטן לגילי לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא איזה קטן !
noam@25/08/2008מה פתאום קטן . נורמלי לחלוטין לגיל שלךךך !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןקארינה25/08/2008
שלום רציתי לדעת מש'ו שאני כבר הרבה זמן דואגת ואני מקווה שתוכלי לענות לי כמה שיותר מהר
אני זוכרת שההיתי קטנה ההיתי מגרדת עם טוש בפתח של הנרתיק לא בתוך החור בפתח יש מצב שהקרום נקרע לי? כי לא היה שום דימום שפצעתי את הנרתיק אפילו לא טיפה זה היה שההיתי קטנה אבל יש מצב שניקרע? כי אני לא רואה שמ'ו קרוע הקרום לבן? אין לי מעל החור לבן
יש לי קרום מהשסוג הזה לפי מה שראיתי
כי אצלי שאני מסתכלת אני רואה חור של הנרתיק ומעל החור ומתחתו בשר כמו בתמונה ששלחתי בצבא חום ורוד אז יש לי קרום? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כל כך הבנתי אבל..
noam@25/08/2008אינמצב שבעולם שאם גירדת למעלה קרה משהו . הקרום נמצא בערך 7 ס"מ לעומק . אם יש כאלה שגם כשמגיעים רחוק יותר לא נקרע, אז אצלך כן בגלל שגירדת למטה ? לא הבנתי את החלק השני של הבשר או משו , בכל מקרה לא נקרע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שכבר עניתי לך לשאלה הזו
מירב שרון25/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשי24/08/2008
שלום יש לי כבר הרבה זמן פצעים קטנים לבנים מתחת לכיפה של איבר המין איך אפשר לטפל בזה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חושב ש..
noam@25/08/2008שאלה סתם פצעונים או חצ'קונים . לא היה לי את זה אף פעם אז אני לא יכול לומר לך אבל אני בטוח שאין שום מקום לדאגה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שלום
מירב שרון25/08/2008מאחר ולא ניתן לאבחן וירטואלית, אתה יכול להגיע לרופא עור ולבקש חוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב....24/08/2008
יש לי שאלה: מימה מגיע הפטריה הוינגלית או איך שלא קוראים לה,איך היא נוצרת,האם זה בא מקיום יחסי מין או מה?זה יעני גרגרים לבנים וגירוד....ואיך אני ניפטרת מזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/08/2008למדי מהאינטרנט על פטריה וגינלית. את צריכה להגיע לרופאת נשים לצורך אבחון וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו
....26/08/2008האם זה יפריע לקיום יחסי מין?האם חבר שלי ישים לב לזה?או האם אני צריכה לספר לו על כך? כי אני נורא מתביישת לספר לו,או לאמא שליי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות לשאלות
מירב שרון26/08/2008ככלל פטרייה בנרתיק (קנדידה) אינה מועברת במגע מיני. לעיתים רחוקות מאד, כאשר עומס הפטרייה גבוה מאוד, וכאשר יש תנאים מיוחדים - עשוי הפין להידבק בפטרייה ואז יהיו תסמינים דמויי "שפשפת". אין כל מניעה לקיים יחסי מין מכל סוג שהוא, ואין מניעה מקיום יחסי מין לא מוגנים כשהאישה סובלת מפטרייה בנרתיק. חשוב למען עצמך שתטפלי בזה ולא תמשיכי לסבול מזה. חשוב שתהיה פתיחות ביניכם ושכן תוכלי לשתף אותו בנדון, מגיע לו לדעת. ע"מ להגיע לרופאת נשים את לא צריכה לשתף את אמא אם אינך מרגישה עם זה בנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
....30/08/2008אוקיי הבנתי,יש עוד משו שרציתי לדעת עליו. הרי יש לי עכשיו את הפטריה ושכבתי עם חבר שליי היום אחרי שבועיים שלא,וכאב לי,שרף לי,האם זה נובע מהפטריה? או שזאת בעיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
מירב שרון30/08/2008קרוב לוודאי שזה נובע מהפטריה, והנה לך מספיק סיבות למה כדאי לך להגיע להיבדק אצל רופא/ה נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףאנונימי24/08/2008
בן 16, ויש לי בעיה - עומד לי מאוד בקלות, וכשאני אומר בקלות אני מתכוון לזה. זה יכול להיות מאוד מביך המצבים מסויימים, כמו שאתם מתארים לעצמכם. איך אפשר להפסיק את זה ? ואל תציעו לי לנקות את הראש וכאלה כי אחרי שזה עומד לא יעזור לך לנקות את הראש.. מה אפשר לעשות עם זה ? בבקשה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
noam@24/08/2008אין לזה טיפול..זה לא שאתה יכול לקחת תרופה וזה יעזור לך ! זה בסדר ונורמלי אתה בגיל ההתבגרות..אני יודע שאתה לא רוצה שנאמר לך לנקות תראש אבל אתה באמת צריך לעשות אתזה, פ שוט לנסות לא ללחשוב על כלום..אצל רוב הבנים בגיל הזה הזין עומד בקלות ! ישר כשרואים משהו או חושבים על משהו הוא עומד..אתה לא היחיד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה@NOAM צודק!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני מודע לבעיה, אבל
אנונימי24/08/2008אין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מ"לנקות את הראש" ? זה פשוט כל כך קשה, וזה כל כך מביך.. רעיון, עצה, תרגיל.. משהו ....??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתנו עצה לא ?
noam@25/08/2008נתתי לך עצה .. אני יודע שזה קשה לנקות ת'ראש.. גם כשלי לפעמים עומד אני פשוט מדבר עם אחרים על דברים אחרים מנסה לא לחשוב על זה ואחרי דקה זה כבר ייעלם ! כשתעשה את זה פעם אחת , תדע לעשות את זה פעמים אחרות..פשוט לחשוב על דברים אחרים,להתרכז בדברים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזין גדול
אלונה26/08/2008אם יש לי זין גדול - אין שום בעיה
הבעיה היא כשהוא קטן ועומד רק על נשים מבוגרות או שמנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ?
noam@26/08/2008אוקיי זה לא היה ממש קשור . הוא ביקש עצות להוריד את הזיקפה, אם אתה הולך נורמלי עם זיקפה זה לא בדיוק נראה נורמלי !! אלא אם כן הוא רוצה שיצחקו עליו גם אם יש לו קטן וגם אם גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי עם הזמן??????חסוי24/08/2008
שלום אני ילד בן 13 ואני מאונן וכל זה אבל לפעמים אני רואה סרטונים ממש מגעילים כאילו כוס שנפתח זה פשוט מגעיל אוותי ורק נוח לי עם ציצים למרות שגם אין לי בעיה לראות מישהו מזיין מישהי בכום או בתחת עדיין זה מגעיל לראות מישהו מלקק את הביפנוכו של הכוס. השאלה שלי היא אם אני גם אתגרה מהכום במשך הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לך תדע
noam@24/08/2008אנחנו לא יכולים לומר לך אם תאהב או לא..כל אחד והטעם שלו ! אם אתה לא רוצה ללקק את הכוס של חברה שלך אז אל תעשה את זה..מי מכריח אותך? אני חושב דווקא שעם הזמן אתה תתבגר קצת ואולי לא תהיה לך בעיה עם זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה מגעיל קצת אבל אין מה
(~_~)24/08/2008לעשות אתה תיצתרך לרדת לחברה שלך בסופו של דבר קצת תלקק בדגדגן תכניס קצת אצבעות ולשון בלי להיסתכל יותר מידי היא תגמור וזהו זה עובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון25/08/2008אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות. תןלעצמך עוד כמה שנים על מנת לגבש לעצמך את המיניות שלך ואז תראה איך את המרגיש עם הגוף של האשה ואיברי המין שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר עזרה ודחוףאנונמי24/08/2008
שלום, ד"ר. רציתי לשואל אותך מספר שאלות. 1)אני בן 14 וקצת ויש לי שערות בכמויות באיבר המין שלי רצתי שתגיד לי אם זה בסדר? ואם לא אז בבקשה תגיד לי מה לעשות. 2)האם זה סביר שיש לי איבר בגודל 14 ס"מ בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נווורמלי !
noam@24/08/2008אלה בערך השאלות היכ פופולריות פה בפורום.. 1.כן זה בסדר גמוור ..גם כשאני הייתי בן 13 היו לי הרבה שיערות.. 2.כן,זה בערך ההמוצע..יודע מה?אפילו קצת יותר גדול מהממוצע! תשמח,זה אומר שאתה מפותח וזה בסדר גמווור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
אנונמי24/08/2008אז מה לעשות לחתוך עם מספרים את השערות? כי זה ממש מגיעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחתוך?
noam@25/08/2008אתה רוצה בזה כבעיה !? אתה מפותח זה בסדר ותקין לגמריי ! אולי זה נראה לך חריז כי אתה כולה בן 13, אבל זה בסדר;-) תראה אם אתה חושב שזה מגעיל, אולי שנה הבאה תגלח..יש המון שמגלחים..אני לא ממליץ לך על זה כי אתה רק ילד, אבל בכל זאת אם אתה כלכך נגעל זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין לחלוטין!!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער במפשעותנטע23/08/2008
בקיץ הזה התחלתי לגלח את המפשעות, כדי ללכת בחופשיות עם הביקיני. אבל הגילוח התחיל לעשות לי פצעים וזה מכאיב ומבאס ללכת ככה. חברה שלי סיפרה לי שיש טיפולי לייזר, והתחלתי קצת לקרוא באינטרנט והגעתי לפרופורציה ואני הולכת לפגישת יעוץ. רציתי לשאול אם לייזר באיזור המפשעה יכול איכשהו לפגוע לי בפריון בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פוגע אבל..
noam@23/08/2008אני לא חושב שזה פוגע בפריון .. כולה מפשעות.... אבל זה כואב לאללה . אני ממליץ לא לעשות הסרת שיער בלייזר זה גם המון כסף, וגם ממש כואב . בת כמה את בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 16
נטע26/08/2008אני בת 16... ואיך אתה יודע שלייזר כואב? עשית הסרה בפרופורציה בעצמך? אני בכל מקרה סובלת גם ככה מכאבים שיש לי בגלל הפצעים של הגילוח, כך שאני לא יודעת מה עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אבל..
noam@27/08/2008לא עשיתי ניתוח השרת שיער בלייזר, אבל ראיתי בתכניות וקראתי דברים שאומרים שזה נורא כואב . ואם ראית את התכנית "בהפרעה" בערוץ ביפ,ששם יש משימה שעושים למתמודדים לייזר בבית השחי, והם ממש קופצים מכאב..זה כואב, אני לא יודע אולי תתני לבנות לענות על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי הסרה בלייזר
שירה27/08/2008אני עברתי הסרה בלייזר בפרופורציה, אבל ברגליים ולא במפשעות. בכל מקרה, העניין של הפוריות בכלל לא צריך להטריד אותך, נראה לי שזה ממש לא הגיוני שזה יפגע במשהו שקשור לפוריות. לגבי הכאב, זה ממש לא נורא ואם את עושה שעווה, את תתגברי על לייזר, תאמיני לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נטע28/08/2008תודה רבה... אני התייעצתי מלא עם אמא שלי והחלטתי בתמיכתה כן ללכת להתייעצות בפרופורציה ולבדוק מה הטיפול כולל וכמה הוא עולה. תודה על העצות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות ההודעה שלך
מירב שרון29/08/2008ביררתי עם קוסמטיקאית בנדון ולדבריה הסרת שיער בלייזר זה אכן טיפול כואב, יש לה לא מעט מטופלות שדיווחו לה על כך. לא נעשו מספיק מחקרים ארוכי טווח לגבי ההשפעות של הסרת שיער בלייזר, לא בהקשר לפוריות אלא בכלל, ולכן היא לא ממליצה על זה ללקוחותיה. יש אלטרנטיבה של הסרת שיער באינפרה-רד. זה גם פחות כואב, מקסימום קצת צורב ויש פחות חשש מהשפעות לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שער בליזר לא פוגעת
יפעת מקלר26/08/2008בפוריות. אם שמים משחה שמרדימה את המקום (מישחה מומלצת היא ה- אמלה), חצי שעה לפני הטיפול, לא מרגישים כאב. שיהיה לך בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם שעווה
ד``ר עידן מיליצ`ר29/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבי חמודה
ספיר02/09/2008אני מורידה שיער בכל המפשעה עם שעווה אצל קוסמטיקאית. יש משחה ששמה "אמלה" שמרדימה את המקום ובאמת היא מרדימה..לא מרגישים כלום כלום רק שומעים את הטלישה..כדאי מאוד לנסות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור23/08/2008
לאחר אוננות ראיתי שהשפיף נהיה שקוף ומימי כזה ולא כמו בעבר ,דוקטור אחת אמרה לי באאינטרנט שזה נורמלי ואחד כתב שהוא אורולוג אמר שצרייכול להיות בעיה בבלוטת הזרע,אם האורולוג צדק צריף פשוט להפסיק לזמן מסוים או צריך בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חכייי..
noam@23/08/2008תחכי קצת . אל תאונני יום יומיים ותראי מה קורה . אם קורה אותו הדבר אז תשימי פה עוד פעם הודעה והפעם שמומחים יענו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין! אין צורך בבדיקה!
ד``ר עידן מיליצ`ר24/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא משפיךחסויי23/08/2008
אני כבר בן שלוש עשרה ולפני כמה זמן היית מפריש נוזל שקוף בסוף האוננות עכשיו אני מרגיש את התחושה הטובה בסוף אבל לא יוצא כלום (גם שאני מאונן מול סרטי פורנו ) ואני דואג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/08/2008היכולת להגיע לשפיכה אצל בנים בדר"כ מתרחשת סביב גיל 14, אבל הלו"ז משתנה מאחד לאחר, אצל חלק זה יכול להתחיל כבר בגיל 12 כאשר אצל האחר זה יתחיל רק בגיל 18, אבל לרוב זה קורה בממוצע בין גילאי 13-15. לכן באמת שאין לך ממה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חסויי23/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון קרום הבתוליםשגית22/08/2008
שלום לכם הסיפור שלי ככה עברתי ניתוח איחוי קרום הבתולים אצל גינגולוגית אבל היא לא תפרה לי את כל הקרום היא אומרת שנשאר חלק קטן שלא יכלה לתפור כי במה לתפור אין שאריות קרום כי הקרום עצמו היה לפני שהשתחרר מחובר לחלק הלבלב מתחת לשופכה אז השאלה שלי אני רוצה שהסגירה תהיה מושלמת יש אפשרות לבר את הקרום לצורת הלבלב ויתאחה, ויחזור למה שהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשגית שלום
מירב שרון23/08/2008אני ממליצה לך להפנות את אותה השאלה לגינקולוגית שעשתה לך את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזר מפיתמה...יוני <בן>22/08/2008
שלום... אני בן 15 יש לי גולה בפיתמה כבר כמה זמן, ולפני כמה ימים סמתי לב שהיא ממש גדלה לי. (הרבה יותר ממקודם) וזה קרה באילת.... אז אולי הגיוני שזה בגלל המים המלולחים או משהו ?? ופיתאום יוצא לי מין נוזל דביק כזה מהפיטמה.. כן הפיתמה ממש גדולה .... ויש לי את הגולה רק בפיתמה השמלית. תודה מראש למי שעונה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני שלום
מירב שרון23/08/2008אני ממליצה לך להגיע להיבדק אצל רופא/ת משפחה על מנת לבקש חוו"ד רפואית. לא ניתן לאבחן במה מדובר באופן וירטואלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קורה הרבה
חסוי14/11/2008גם לי ולכל מי שאני מכיר היה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שזה קורה הרבה זה לא אומר
ד``ר עידן מיליצ`ר15/11/2008שאין צורך בפנייה לרופא. יתכן וזה חלק נורמטיבי מגיל ההתבגרות וזה טבעי, אבל בדיקה ובירור לא יזיקו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותשי22/08/2008
שלום. יש לי חבר, שניסיתי לשכנע אותו לאונן לידי רק בבגדים, בלי לחשוף את איבר מינו , והוא לא מוכן אפילו בבגדים, והרי, יש בינינו קרבה אישית די חזקה. אשמח אם תפתרו לי את הבעיה, כדי שהוא יאונן לידי בטבעיות רק בבגדים. אשמח לקבל תשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי שלום
מירב שרון23/08/2008אם הוא אינו מעוניין בכך, אתה צריך לכבד את רצונו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא לא רוצה לא צריך
noam@23/08/2008אל תכריח אותו .. תתקרבו עוד קצת ואז שיעשה את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין קטןחסוי21/08/2008
אני בן 13 ואיבר המין שלי מאוד קטן הוא איזה 4 או 5 סנטימטר במצב זיקפה וזה מאוד מדאיג אותי אני כבר בכיתה ח' אם אתם יכולים לעזור תגידו לי בבקשה כי זה ממש ממש מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי דאגה !
noam@21/08/2008תראה, בלי להדאיג זה יותר קטן מהממוצע לגיל . אבל עזוב את זה..בנאדם יש לזין שלך עוד 8 שנים לגדול ! אתה בן 13 אתה עוד קטןןןן !! הזין שלך יכול לגדול עד גיל 21 .ובגיל 14-15 בערך לפי דעתי הוא גודל הכי הרבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון21/08/2008כפי שכבר נאמר לך כאן, אתה עדיין רק בתחילת גיל ההתבגרות, הגוף שלך עדיין בצמיחה כולל הפין אז בשלב זה אתה יכול להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רק שאלה..סתם מישהו20/08/2008
אני מאוד שעיר (לדעתי) אבל האם זה נורמלי שיש שיער מסביב לפי הטבעת ומסביב לאשכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור
noam@20/08/2008נורמלי לחלוטין . לרוב המבוגרים יש את זה..לילדים לא ממש אבל זה בסדר גם בגיל מוקדם .. זה אומר שאתה מפותח ;)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)