מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עם אחרי ששכבנו ירד קצט דםגולי23/09/2008
אני בהריוןןןןן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ?
noam@23/09/2008אם נזהרתם והשתמשתם באמצעי מניעה אז אין סיבה להריון, לירידת דם יש סיבות שונות כגון פציעה או קריעת קרום הבתולין אבל זה לא קשור להריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!12321/09/2008
אני תפסתי את אבא שלי צופה בפורנו, אבא שלי לא יודע שתפסתי אותו. אני לא יודע מה לעשות וממש רע לי עם זה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תעשה כלום !
noam@21/09/2008זה לגיטימי ונורמלי לחלוטין שאבא שלך צופה בפורנו ומאונן .. רוב המבוגרים מאוננים וצופים בפורנו והמון ילדים, אין בזה שום דבר רע ואתה לא צריך להרגיש רע עם עצמך או עליו בקשר לעניין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הפיןנתי21/09/2008
היי, היום לפי בית הספר עליתי לבית של חבר שלי ואח שלו התאום.. שניהם החליפו את המכנס וכל השטויות לא בקטע של מין, ניסיתי לא להסתכל אבל ראיתי שחבר שלי הרזה איבר מינו יותר גדול מאחשר אחיו התאום המלא מאוד שנראה כאילו אין לו כלום... השאלה שלי היא האם בכלל משקל קשור לצמיחת איבר המין (הפין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא..
noam@21/09/2008אין קשר בין משקל לבין גודל הפין, אבל בכל זאת מי שיותר שמן פחות רואים לו את הפין בגלל השומן, ללא קשר למשקל הגוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאמצעי מניעה...בר21/09/2008
אני מתכוונת להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי (אני-17 והוא-20).בפעמים הראשונות אני די בטוחה שנשתמש רק בקונדום.האם יש אפשרות אמצעי מניעה אחר חוץ מגלולות? כי אני מודאגת מהכנסת הורמונים לגוף וגם עקב ניסיון מר של דודה שלי עם גלולות (הריונות לא צפויים-היא עושה הכל לפי ההוראות...). כי,לפי מה שהבנתי אין אפשרות בגילי להתקן או משהו כזה... תודה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
noam@21/09/2008אין אצעי הגנה אחר חות מקונדום וגלולות, אך עובדה שלרוב לא קורה כלום עם גלולות, ואם את רוצה להיות בטוחה במאה אחוז תשתמשי גם בקונדום וגם בגלולות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר שלום
מירב שרון22/09/2008מצטרפת לnoam@ גלולות וקונדום. ולגבי הדודה, אם היא באמת "עושה הכל לפי ההוראות" לא היו קורים פנצ'רים, כנראה שהיא בכ"ז לא הקפידה על ההנחיות. גלולות מהוות אמצעי מניעה יותר יעיל מקונדום כאשר מדובר במניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 15, גילחתי את השערות באיבר המין.זקוק לעזרה.21/09/2008
שלום, לא אנקוט בשמי אבל אספר בדחיפות על הבעיה שלי.. אני בן 15 ויש לי הרבה שערות שם למטה באזור הפין, רציתי תמיד לגלח שמה אך לא העזתי, אתמול עשיתי מעשה... החלטתי לגלח- לא הכל אבל רק בצדדים ולמטה.. יעאני השערות שיוצאות שמבצבצות מעבר התחתונים. גילחתי- והייתי מאוד מרוצה והכל הסתכלתי במראה זה נראה ממש יפה ככה, אך לקראת הערב של אתמול החלו לי גירודים נוראיים, וגם עכשיו גם היום כל הבה"ס לא הרגשתי בנוח יש לי גירודים לא נורמליים, ועכשיו הבנתי מזה גם, הסתכלתי וראיתי שיש לי זיפים הרבה זיפים קטנים כאלו בצדדים שמתמשכים למתחת הביצים, אני נוגע בהם בזיפים ושוב מתחיל הגירודיים האלו. אני לא יכול לתפקד כבר עם זה.. מה אפשר לעשות??? ;-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה .
noam@21/09/2008אני חושב שאין בדיוק סיבה כלשהי לגירודים, רק בגלל הזיפים שנוצרו לך שם כתוצאה מהגילוח . פשוט גדלו לך קצת השיערות ויצרו זיפים קטנים ומגרדים, כמו בזקן.. הייתי מציע לך לחקות עד שיגדלו קצת השיערות חזרה ולא לגלח עוד פעם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בד"כ צרה של בנות
טל21/09/2008לא נעים. בהחלט לא נעים. בגלל זה אנחנו מורידות בשעווה למרות הכאבים. בכל אופן... אתה יכול לשים קצת אלוורה קרה זה מרגיע אבל לא קרם גוף כי זה יכול לגרום לבלוטות חלב להתנפח ולהזדהם ומוגלה וכו'. ופשוט לחכות שזה יגדל..בינתיים זה יציק בגלל שחם ואתה תזיע.. להבא תשתמש בקצף גילוח ושים אלוורה מיד אחרי זה יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לעוזרים,
זקוק לעזרה.21/09/2008זה בלתי נסבל, אין לי קרם אלוורה אבל יש לי קרם כזה מחו"ל של עקיצות ושמים לכל מיני דברים פצעים שפשפות הכל... זה טוב משחה שפשפשות לשים נגד הגירודים האלו???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך
מירב שרון22/09/2008להפנות את שאלתך לפורום להסרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה || לא עומד לי-זיקפה.יואב20/09/2008
שלום, אני בן 17 וחצי. יש לי חברה כבר חצי שנה שאני איתה והיא בת 15 וחצי. אני מאוד אוהב אותה והכל....אבל מאוד אוהב אנחנו מקיימים יחסי מין...אממ אנחנו אפשר לומר עושים הכל חוץ..מחדירה מלאה.. זה הדבר היחיד שעוד לא עשינו..בכל אופן...אנחנו עושים מין לעתים מאוד...אבל מאוד קרובות. הייתה תקופה שהיינו עושים את זה כל יום...או לפחות 4-5 פעמים בשבוע. אנחנו כל יום ביחד, וכל היום ביחד. אם יש 24 שעות ביממה, 17 מתוכם אנחנו ביחד. בכל אופן, בזמן האחרון בזמן שאנחנו ביחד במיטה כבר בקושי עומד לי... אני לא פונה לכאן סתם....אני יודע בוודאות שאני לא נמשך לאף אחת אחרת.. ובטח שבטח לא לאף אחד אחר. עד היום...עשינו את זה מאחורה ועשינו דברים שונים...אפילו נכנסתי אליה בלי קונדום.. ונחשו מה? לא גמרתי....פשוט לא גמרתי- חצי שנה אני איתה ואף פעם לא גמרתי. והיא בחורה דומיננטית, היא פועלת למען זה שאני כן יגמור וזה כן יקרה, אני מאוד אוהב אותה ומאוד נהנה מכל מה שאנחנו עושים...אבל יש לי איזה קטע פסיכולוגי שזה פשוט לא עומד לי....בזמן שאני איתה במיטה אני כל הזמן חושב על זה שהוא יעמוד ויעמוד...ואם הוא עומד...אז שימשיך לעמוד...אחרי איזה 10 שניות אני בא להכנס אליה לאחורה...ו....הוא יושב לו =[ אז 2 הבעיות בעיקר...זה שלא עומד לי...ואני לא גומר משום דבר... יכול להיות שעצם העובדה שלא עומד לי זה בגלל שאנחנו עושים את זה לעתים קרובות מידי? ויכול להיות גם שעצם העובדה שאני לא גומר, זה בגלל שגם אח שלי לא גומר...אח שלי גומר רק מסקס אמיתי...(מחדירה) והוא אמר לי שרק זה גרם לו לגמור ולא משהו אחר...יכול להיות שזה גנטיקה וגם אני ככה? ~בבקשה תשובה בדחיפות~ זה ממש חשוב לי =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזה שלא חודר חדירה מלאה
לוקולוס22/09/2008חמודי תירגע ואל תזדיין כל יום לא נראה שיש לך בעייה דבר נוסף אל תתעלק על החברה שלך 17 שעות ביממה תן לה חופש ממך תאמין לי שתיפגשו תהייה כמו אריה בין הסדינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה כול הנערים רוצים שימצצו להםסער20/09/2008
למה כול הנערים רוצים שימצצו להם את איבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסער שלום
מירב שרון20/09/2008עצם השאלה שלך מכלילה. אולי יש הרבה נערים שנהנים ממין אוראלי אבל, זה לא אומר שכולם מעוניינים בכך. אם את/ה שואל/ת בשם עצמך זה כבר משהו אחר. בכל אופן מין אוראלי, גם לתת וגם לקבל, נכנס לקטגוריה של outer-sex, כלומר כל מה שקשור בקיום יחסי מין ללא חדירה, או מה שנקרא "משחק מוקדם". זה גורם לעונג מיני וניתן בעזרת מין אוראלי להגיע לאורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!אבי20/09/2008
אני בן 16 וכשאני מגיע לזקפה יש לי רק 12 ס"מ ואני מבואס מזה חבל על הזמן, לפני שבוע בערך היה לי קטע עם מישהי ולא המשכתי איתה לאקט מיני בגלל שחששתי מהתגובה שיכולה להיות לה, רציתי לשאול את אחד המומחים האם הגודל הזה עבר בגנים בתורשה וזה ישאר ככה?,ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי לשנות את המצב כי אני מרגיש ממש רע עם עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון20/09/2008גודל הפין שלך מתאים לגילך. כבר כעת אורכו של הפין שלך תקין ונמצא בתוך טווח הנורמה של אדם בוגר ולכן אין לך ממה להילחץ או להלחיץ את עצמך בהקשר לזה. אם כבר מה שיותר קובע בהיבט הפיזי זה היקף הפין מאשר אורכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים באוכל?!??!?!?!?!?!רוצה להתנדב18/09/2008
ראיתי תוכנית תחקיר בטלוויזיה על כך שמוכנססים הורמונים דמויי אסטרוגן לחלב ביצים ובשר בקר, מכיוון שאני ספורטאי בן 14 חלב ביצים ובשר מהווים 90% מהאוכל שלי, אני נורא מודאג כי טוענים שהורמונים אלה יפגעו בהתפתחות המינית שלי, בכמות הזרע שאני מייצר, יפיעו על גודל איבר המין שלי , האם זה נכון? האם עליי לדאוג? לשנות הרגלי תזונה? האם באמת איבר המין לי יהיה יותר קטן מהפוטנציאל שלו? דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין תזונה להתפתחות מינית
מירב שרון19/09/2008זה נכון שהתזונה כיום היא לא מה שהייתה פעם, שמכניסים אנטיביוטיקות, הורמונים וכד'. לגבי סויה למשל ממליצים שלא כדאי לצרוך יותר מ-3 מנות בשבוע לאדם כי יש בזה פיטואסטרוגנים (הורמונים), וזה יכול לגרום להתפתחות מינית מוקדמת אצל בנות ולפגוע בזרע אצל בנים. מאחר ויש יותר מודעות לנושא, זה מאפשר לצרכן לבחור ממקום של ידע. יש אפשרות לקנות אוכל אורגני, ואז אין חשש מהורמונים שמוזרקים לביצים ולבעלי חיים. מה שחשוב זה לאכול הכול במידה, לא להגזים בשום דבר, לצרוך מכול אבות המזון, ולאכול תזונה בריאה ומאוזנת. וכמובן לעשות ספורט, מה שאתה עושה באופן שוטף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה שפיך?נתי18/09/2008
שלום אני מגיע לאורגזמה ויוצא לי 4-5 טיפות קצת לבנות קראתי פה באיזה עמוד שזה הטיפות שלפני הזרע אבל אם כך לעולם לא נתקלתי בזרע של עצמי תמיד אני מקבל אורגזמה ואני לא יכול להמשיך יותר ולאט לאט הטיפות יוצאות השאלה שלי האם זה הזרע? דרך אגב אני בן 13 אם זה יעזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה רק בגיל ההתבגרות !
noam@18/09/2008אם יש לך אורזמה זה אומר שזה כן שפיך . בגיל 13 לחלק מהאנשים עוד אין זרע בכלל, לחלק יוצא הרבה,ולחלק יוצאות כמה טיפות !! זה בסדר גמור, לכל אחד יוצא הזרע בכמות שונה בגילאים מסוימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לשאלה היא כן והכול בסדר אצלך
מירב שרון18/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נמשכת לבעליעילית17/09/2008
שלום. אני נשואה כ 3 שנים ויש לי ילד בן שנה וחצי,מיד אחרי החתונה הייתה לי ירידה בחשק המיני וזה החמיר עוד יותר עם ההיריון והלידה,יש חודשים שאני לא מקיימת יחסי מין ואם זה היה תלוי בי לא הייתי מקיימת בכלל.זה נורא מתסכל אותי ואת בעלי,אני מאוד אוהבת אותו וגם הוא אותי,בתק' שהיינו חברים נמשכתי אליו לצערי היום כבר לא.זה מגיע למצב שאני ממש נגעלת כשהוא נוגע בי. פרט חשוב נוסף-אף פעם לא גמרתי מיחסי מין אני אפילו לא יודעת איך ההרגשה.אולי לאור המצב אני מוצאת את עצמי מפנטזת על גברים אחרים לעתים אפילו שקלתי ורציתי לבגוד בבעלי רק כדי לראות אולי עם גבר אחר אני אוכל לגמור. זקוקה נואשות לעזרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך על השאלה
מירב שרון20/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נמשכת לבעליעילית17/09/2008
שלום. אני נשואה כ 3 שנים ויש לי ילד בן שנה וחצי,מיד אחרי החתונה הייתה לי ירידה בחשק המיני וזה החמיר עוד יותר עם ההיריון והלידה,יש חודשים שאני לא מקיימת יחסי מין ואם זה היה תלוי בי לא הייתי מקיימת בכלל.זה נורא מתסכל אותי ואת בעלי,אני מאוד אוהבת אותו וגם הוא אותי,בתק' שהיינו חברים נמשכתי אליו לצערי היום כבר לא.זה מגיע למצב שאני ממש נגעלת כשהוא נוגע בי. פרט חשוב נוסף-אף פעם לא גמרתי מיחסי מין אני אפילו לא יודעת איך ההרגשה.אולי לאור המצב אני מוצאת את עצמי מפנטזת על גברים אחרים לעתים אפילו שקלתי ורציתי לבגוד בבעלי רק כדי לראות אולי עם גבר אחר אני אוכל לגמור. זקוקה נואשות לעזרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
noam@17/09/2008תראי, דבר ראשון, זה באמת מתסכל שאת צריכה לשכב עם אותו גבר כל פעם וכל פעם . זה מוזר שאף פעם לא גמרת מיחסי מין איתו ! אולי אם תנסי תראי שזה יותר כיף? גם לך וגם לבעלך ! אין להסיק מסקנות אם עוד לא ניסית ! תנסי לגמור מיחסי מין עם בעלך, וכך אני חושב שלא ייקרה מצב שבו תרגישי לו נוח עם קיום יחסי מין עם האיש הכי קרוב אליי וללבך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעילית שלום
מירב שרון19/09/2008את כתבת את ההודעה שלך בפורום הלא נכון, מדובר בפורום של סקס נוער, יש פורום מקביל למבוגרים. בכל אופן, אתייחס לשאלתך, מאחר ואת מציינת שהייתה לך ירידה בחשק המיני מאז שהתחתנת עם בעלך, זה ברור שיש כאן מרכיב פסיכולוגי שקשור אלייך ולדינאמיקה הזוגית ביניכם. כמבון שהריון ולידה, שינויים הורמוניליים, וכד' גם משפיעים על החשק המיני. אני ממליצה לך להגיע עם בן הזוג שלך לטיפול מיני על מנת לאבחן ולטפל בבעיה. כל בעיה בתפקוד המיני הנה בעיה של השניים כי היא משפיעה ומושפעת אחד מהשני. את מציינת שאת מאוד אוהבת אותו והוא אותך אז חבל שתמשיכו לסבול מהבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירב כנסישדגשדג16/09/2008
לפני כמה זמן גילחתי באזור הפין וירד לי קצט דם מאזור אמצע הפין זה גורם נזק כלשהו כי אני מרגיש ירידה בגירוי (וזה לא פעם ראשונה שאני מגלח)???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/09/2008אם יש לך חשש שגרמת לעצמך נזק כלשהו, אני מציעה לך להגיע לרופא אורולוג על מנת לקבל חוו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחהאורטל16/09/2008
שלום לך, אים מקיימים יחסים עים קונדום, והוא לא כלכך חדש. זה מסוכן מבחינת הריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורטל
noam@16/09/2008זה בטוח אם הוא עדיין בתוקף.. אם התאירך שלו עדיין בסדר . כדי להיות בטוחה 100 אחוז מהריון תדאגו רק שלא יחדור זרע להרתיק זה הכל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורטל שלום
מירב שרון16/09/2008כפי ש-noam@ כתב, צריך לבדוק מה תאריך התוקף של הקונדום. מעבר לכך, לא כדאי להסתמך רק על קונדום למניעת הריון, רצוי להשתמש בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה ישמע קצת מוזר אבל אני סקרןיערה16/09/2008
אם אני גומר לאישה בפה והיא בולעת יכול לקרות לה משהו? ואם אני ינסה גם כלומר לבלוע יכול לגרום לי נזק? אני שואל כי אני מאוד סקרן יש לציין שאני לא הומו ויש לי חברה כבר 4 חודשים בני 16 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום
מירב שרון16/09/2008לא קורה שום דבר, אין שום מניעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)