מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למירבמתבגרת13/10/2008
היי אני בת 15 וקיימתי בפעם הראשונה יחסי מין עם חבר שלי .. עשיתי הכל כמו שצריך לפי הרצונות שלי לפי ההרגשה אבל באמצע הקונדום החליק והמשכנו בלעדיו . אני ממש מודאגת אני לא יודעת מה לעשות אני צריכה עזרה דחוף! אני גם לא לוקחת גלולות ! תעזרי לי אני כבר לא יודעת מה עושים במצב כזה ! תודה !!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתבגרת שלום
מירב שרון15/10/2008רק עכשיו אני קוראת את ההודעה שלך, אני מקווה שעשית את מה שא. הציעה לך, לקחת פוסטינור, אם לא עברו 48 שעות מרגע קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למירבמתבגרת13/10/2008
היי אני בת 15 וקיימתי בפעם הראשונה יחסי מין עם חבר שלי .. עשיתי הכל כמו שצריך לפי הרצונות שלי לפי ההרגשה אבל באמצע הקונדום החליק והמשכנו בלעדיו . אני ממש מודאגת אני לא יודעת מה לעשות אני צריכה עזרה דחוף! אני גם לא לוקחת גלולות ! תעזרי לי אני כבר לא יודעת מה עושים במצב כזה ! תודה !!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
מתבגרת13/10/2008סליחה ששלחתי את ההודעה פעמיים אני נורא עצבנית בגלל זה ולחוצה אז קצת התעצבנתי על המחשב .! נכנסתי לאתר של פוסטינור האם זו הגלולה לקחת ? כמה יש בכל חבילה כי זה ממש יקר .. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גלולגה - פוסטינור.עד 48 שעות אחר
א13/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי ממשמתבגרת12/10/2008
ידע בעניין אז סליחה אם השאלות יראו קצת דפוקות=] מה זה בדיוק לגמור?כשעומד לגבר הזין ? אפשר לגמור 4 פעמים בשעה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למתבגרת שלום
מירב שרון12/10/2008לגמור הכוונה להגיע לאורגזמה, אצל גבר זה מתבטא בשפיכה ואצל אשה חווית האורגזמה אינדיבידואלית ושונה מאשה לאשה. כשעומד לגבר הפין, זה נקרא זקפה. וכמות הפעמים שגבר או אשה מסוגלים להגיע לאורגזמה משתנה מגבר לגבר ומאשה לאשה. וכן, יש נשים שיכולות להגיע לאורגזמות מרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי אם גבר
מתבגרת12/10/2008יכול לגמור 4 פעמים בשעה? אבל אני מניחה שגם כן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבררוז12/10/2008
אני וחבר שלי עשינו את זה והוא גמר בטעות על המיטה ואני התיישבתי במקום הזה בלי כלום יש מצב שאני יכנס להריון מזה?. והאם יש כזה דבר טיפות אהבה?.. שמעתי אמרו ליי שזה כשעושים את זה אז לפעמים החבר גומר יוצאים לו טיפות של שפיך בלי שהוא מרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ידעתי שקוראים לזה טיפות האהבה...
ד``ר עידן מיליצ`ר14/10/2008אכן לכולנו נפלט מעט נוזל סיכהבלי שנרגיש וללא שליטה על כך. נוזל שעלולים להיות בו זרעים.
מעבר לזה , אין לי יכולת לקבוע האם יש סיכוי או אין להיריון מכך שישבת על הזרע. האם זה היה מיד לאחר ששפך? האם ישבת עם איבר המין או הירכיים?
קונדוםֱ קונדום קונדום!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהרוז12/10/2008
אני וחבר שלי כבר שנה ביחד והתחלנו לקיים יחסי מין לפני חצי שנה השאלה שלי היא כזאת כשאנחנו עושים את זה אני מתחילה לחוש את האורגזמה אבל היא לא נגמרת היא לא מגיע לסוף היא מתחילה ואז כאילו נעלמת אני אף פעם לא מגיע לסוף למה זה קורה?.. ממה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את?
ד``ר עידן מיליצ`ר14/10/2008האם את מאוננת? חווית אורגזמה לבד?
יתכן ואין מה לדחוק בעיניין ועם הזמן זה יגיע!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס...שאלה חשובהאנונימית..12/10/2008
אני וחבר שלי כבר כמה חודשים ביחד ואנחנו מאד אוהבים ורוצים לשכב ומוכנים לזה. השאלה שלי היא אם זה כזה חשוב לעשות את החיסון נגד צוואר הרחם ולחכות, או שאפשר להתחיל לעשות גם בלי החיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורחת
noam@12/10/2008אם שניכם מוכנים לעשות אתזה אז תעשו את זה.. רק תהיו בטוחים ב100 אחוז ותשתמשו גם בקונדום וגם בגלולות . שמומחה יענה על זה אני לא מבין בחיסונים וכל מיני כאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורחת שלום
מירב שרון12/10/2008אם שניכם ללא ניסיון מיני קודם, אז קרוב לוודאי שאין ממה לחשוש לגבי ה-HPV ולכן החיסון לא צריך לעכב אותכם אם ברצונכם לקיים יחסי מין. רק חשוב שתשתמשו באמצעי מניעה (קונדום וגלולות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאנונימי12/10/2008
שלום, אני בן 14, לפני כחודש אני וחברה שלי (14) התחלנו לקיים יחסי מין עם קונדום. פעם אחת כשקימנו יחסי מין ניקרע הקונדום אך עדיין לא גמרתי. המשכנו "לעשות" בלי קונדום אבל לא גמרתי. "עשינו" קצת והפסקנו כי נגמרו הקונדומים. האם יש מצב של כניסה להריון מביצוע יחסי מין ללא קונדום וללא גמירה? כי לפני הגמירה יוצא נוזל כלשהו אבל זה לא זרע. תענו לי בבקשה כי אני די דואג... תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
noam@12/10/2008ב"נוזל שלפני" יכול להיות שאריות של זרע שנשאר .. בכל מקרה עדיף תמיד לקחת פוסטינור ביום שאחרי . למרות שהסיכויים קטנים מאוד לכניסה להריון עדיך לא לקחת סיכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת =/....12/10/2008
טוב יש לי בעיה קצת מסובכת..ואני ממש צריכה את העזרה שלכם.. חודש שעבר היה לי מחזור כרגיל ואחרי 6 יום הוא נגמר לי,אחרי שבוע ימים התחיל לצאת לי בכמה טיפות כמו מחזור כזה בצבע חום אדמדם אחרי 3 ימים זה עבר לי....והחודש שוב קיבלתי מחזור כרגיל והוא נגמר לי לפני שבוע ובול היום שוב התחיל לרדת לי בטיפות חום אדמדם כמו חודש שעבר.. עכשיו זה התחיל להדאיג אותי ואני לא יודעת מזה ואני אפילו לא מנחשת מה זה..ויש לציין שיש לי חבר כבר שנה וחודשיים ואני כבר שוכבת איתו במשך שנה..אני בת 16 וחצי.. באמת שאני לא יודעת מזה ואני מודאגת נורא ואני לא רוצה לספר לאמא כי היא גם לא יודעת שאני שכבתי עם חבר שלי...אני צריכה את העזרה שלכם..בבקשה תגידו לי מזה יכול להיות.. תודה ושבוע טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/10/2008אי אפשר לאבחן באופן וירטואלי, לכן למען השקט הנפשי שלך, חשוב שתגיעי לרופא/ת נשים לבדיקה וקבלת חוו"ד מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....12/10/2008ואת לא יכולה להגיד לי לפני שאני מגיעה לרופא מזה בערך יכול להיות?למה אני ממש מודאגת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מירב שרון12/10/2008באיזה אמצעי מניעה את משתמשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
....12/10/2008קונדומים..וגם לפני שחבר שלי גומר אז הוא ישר מוציא ככה שאם זה היריון גם אין מצב.. וקונדומים איכותייםם ויקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
מירב שרון12/10/2008קיום יחסי מין אינו אמור לשבש את המחזור, אלא אם כן מדובר בקיום יחסים ללא אמצעי מניעה, שכן אז ייתכן שמדובר בהריון. במקרה שלכם אתם משתמשים בקונדומים, אם משתמשים בהם בצורה נכונה, קונדומים מלטקס יעילים ב-90 אחוז מהמקרים למניעת הריון. אין להם תופעות לוואי והם זמינים ולא יקרים. עם זאת, החבר שלך חייב לדעת להשתמש בקונדום בצורה נכונה. ובכן, חוזרת בחזרה להמלצתי הקודמת, אין ברירה חוץ מלגשת להיבדק אצל רופא/ת נשים.
....12/10/2008חבר שלי כן יודע להשתמש בקונדומים הוא בן 20 והוא מנוסה ככה שאני סמוכת עליו.. בכל מקרה תודה רבה לך..ואני אלך להיבדק אבל השאלה היא האם אמא שלי תגלה על כך? ואצלי הבדיקה אצל הגניקולוג תיהיה בפעם הראשונה ככה שאני מתביישת קצת,לא נעים אם את מבינה אותי..ואני גם ככה בן אדם ביישן ועוד להתחיל להתפשט ולפתוח רגלים מול בן אדם זר זה עוד יותר גרוע בישבילי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו...
....12/10/2008ואני יכולה לקיים יחסי מין כאשר יש לי את הבעיה הזאת?זה לא יהיה פאדיחה או יצא לי עוד יותר? וחבר שלי יודע על כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאת מגיעה לרופא/ת נשים
מירב שרון12/10/2008תשאלי אותו/ה האם יש מניעה כלשהי לקיים יחסי מין כאשר יש את הבעיה שממנה את סובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלותייך
מירב שרון12/10/2008רצוי לא להסתמך רק על הקונדום ובאותה הזדמנות שאת מגיעה להיבדק אצל רופא/ת נשים, תבקשי גלולות. אני מבינה שזאת הפעם הראשונה שתצטרכי לעבור בדיקה גינקולוגית ושזה מביך אותך. אין ברירה, את צריכה לקחת אחריות על הגוף שלך וזה גובר על המבוכה. אמא שלך לא צריכה לדעת שהגעת לבדיקה גינקולוגית. כשפותחים לך תיק, את יכולה למסור מס' טלפון נייד למקרה שרוצים ליצור עמך קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונהמור11/10/2008
לאחרונה שאני מאונן יוצא לי זרע כאשר אני גומר אבל פחות הההנאה והתחושה ירדו האם זה בעיה פיזית או זה משהוא אחר אני בן 17 וחצי לא נראה לי שזה פיזי אז ממה זה יכול לנבוע יכול להיות שאני צריך לחכות כמה ימים ואז כאילו אני יהיה יו תר מגורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור שלום
מירב שרון12/10/2008כל כמה זמן אתה מאונן? וייתכן שאתה עסוק מדי בגמירה, זה כמו מעגל קסם משפיע על ההנאה. שווה לך לנסות לעשות הפסקה ולהתעסק בדברים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שיערנטע11/10/2008
אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר בפרופורציה במפשעות ורציתי לשאול אם בתקופה שאני עושה את ההסרה אני אוכל לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה שלא.
יפעת מקלר11/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער במפשעות
שירה15/10/2008היי לך! גם אני רוצה לעבור הסרת שיער בלייזר במפשעות, במיוחד לאור בקשות חוזרות של החבר שלי... תגידי, הטיפול הזה יקר? ואת יודעת איך פרופורציה בקטע הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
שיר15/10/2008למה למהר? אם החבר שלך אוהב אותך הוא יהיה מוכן לראות אותך כפי שאת. אל תעשי ליזר בגלל שהוא לוחץ עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש.תום11/10/2008
אי אפשר להכנס להיריון בסקס יבש כשלבושים לגמרי נכון? גם אם חבר שלי גמר ועדיין הייתי עליו כשזה קרה. אבל היינו שנינו לבושים לגמרי. אני יודעת שלא, אבל מאחר לי המחזור כבר ב6 ימים בערך והתחלתי להלחץ מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון, אי אפשר להכנס
יפעת מקלר11/10/2008להריון כשלבושים לגמרי.האם המחזור שלך תמיד סדיר? יכול להיות שהוא מאחר בגלל מתח נפשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמהמור11/10/2008
לאחרונה שאני מאונן יוצא לי זרע כאשר אני גומר אבל פחות הההנאה והתחושה ירדו האם זה בעיה פיזית או זה משהוא אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה לא פיזי
11/10/2008האם חלו שינויים נוספים? האם שינית תדירות? תכיפות? דרך אוננות? האם אתה יכול לגרום להעלאת ההנאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
סס11/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת פוסטינור + דלקת.בבקשה למומחיםשירה10/10/2008אוקי אז אני בת 16 ולפני בערך פחות מחודשיים התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי. לאחר שלושה שבועות בערך הופיעה לי דלקת בדרכי השתן , הלכתי לרופא לקחתי ציפרודקס וזה עבר תוך כמה ימים. כעבור חודש ( עוד פעם , בערך.) בלי כוונה הוא גמר בפנים אז נאלצתי יום אחרי לקחת פוסטינור, ולא היו לי שום בעיוות לא עם המחזור והכל היה כרגיל. עם סיום המחזור השני הופיעה לי עוד פעם דלקת קטנה בדרכי השתן לקחתי עוד פעם ציפרודקס במהלך שבוע והכל עבר. כעבור 15-17 ימים שכבנו שוב והקונדום כנראה זז ממקומו ועוד פעם היה חשש שהוא גמר בפנים , לא לקחתי את הסיכון ונטלתי שוב פוסטינור.( שאגב , זה גלולה אחת). כעבור שבוע התחיל לי דימום קל שכנראה זה מחזור ( והוא לא סדיר בגלל הפוסטינור) ואיתו התחילה לי עוד פעם דלקת בדרכי השתן. זה מה שקורה לי עכשיו ( אני מרגישה שזה שוב פעם חוזר) ברור לי שזה מכוון שהמערכת החיסונית שלי בגוף מאוד ירודה. אך מה אתם ממליצים לי לעשות? אמא שלי יודעת שבערך שכבנו אך לא שנטלתי פוסטינור וגם על דלקת בדרכי השתן היא יודעת. בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראת מתארת מצב שבו התחלת
יפעת מקלר11/10/2008לסבול מדלקות בדרכי השתן מאז שהתחלת לקיים יחסי מין, יחד עם זאת הדלקת לא מופיעה מיד אחרי קיום יחסי המין. (יש נשים שסובלות מדלקת בדרכי השתן באופן חוזר ונשנה, אחרי יחסי מין, בעיקר יחסי מין אורליים, בגלל החידקים שנמצאים ברוק ועוברים לשופכה, ולכן מומלץ להטיל שתן אחרי יחסי המין ולשטוף את האזור). בכל מקרה אני מציעה שתחזרי לרופא שמטפל בך או שתפני לאורולוג מומחה שכן התופעה מתחלה לחזור על עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם הראשונהאנונימית10/10/2008אני בת 16 ואני יוצאת עם מישהו בן 21 אנחנו יוצאים 3 חודשים הוא לא לוחץ עליי לקיים יחסי מין ואפילו אמר לי שנעשה את זה רק שאני יהיה מוכנה.. אבל בכל זאת כשאנחנו ביחד אני מרגישה קצת לא בנוח שאני כאילו "לא מספקת אותו" וכששאלתי אותו הוא אמר שזה בסדר והוא מחכה לי.. ודבר שני, אני כן רוצה לעשות איתו את זה אבל אני מתביישת .. אני לא יודעת איך אני צריכה להיות מה לעשות? אני צריכה לגלח? מה אני אמורה לעשות שם? זאת הסיבה היחידה שאני עוד לא עשיתי את זה.. אני כן רוצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמאמי רוצה עצה?
יוליהה10/10/2008על תישכבי לעולם רק כדי לספק מישהו זה מתכון כמעט בטוח לפגיעה וסבל תישכבי גם בישביל עצמך סקס זה דבר הדדי שנועד לספק את שני הצדדים לכן ליפני שאת שוכבת איתו אם כל אחד אחר לא משנה באיזה גיל תחשבי אם את באמת רוצה בלי קשר לזה שהוא רוצה או כל דבר אחר תיתעלמי מיזה זה אמור לבוא מתוכך בלבד..בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון12/10/2008כפי שיוליהה כתבה לך, חשוב שהפעם הראשונה שלך תבוא ממך ולא בגלל שאת עושה את זה על מנת לרצות את הפרטנר. חשוב שאת תרגישי שיש ביניכם אמון הדדי, ביטחון, וקשר מספיק משמעותי בתור התחלה. אם החבר שלך לא לוחץ עלייך, אז למה את מלחיצה את עצמך? תקשורת פתוחה כולל תקשורת מינית פתוחה זה עוד משהו שכדאי שיהיה, תדברי איתו על מה שאת מרגישה. כשתרגישי שאת מוכנה, ואת רוצה בשבילך, אז רצוי לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיכוב מחזורקרין09/10/2008עם אילו כדורים ניתן לעכב מחזור (מה שמם?) והאם צריך מרשם? אם אני אקח אותם יום לפני שאני אמורה לקבל מחזור האם הם ידחו את המחזור, אן שזה כבר מאוחר מדי? וצריך לקחת כדורים עד שאני "רוצה" לקבל מחזור? כלומר, כדור אחד ליום עד שאפסיק ליטול אותם ואז אני אקבל מחזור (מתי?)? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה שתרצי לעכב את המחזור שלך?
מירב שרון09/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)