מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זייןשי08/10/2008
שלום. רציתי לשאול: כשאני ערום, ובמקרה איזו בחורה/נערה רואה לי את הזיין, היא לא תצחק עלי? והאם כשבנות רואות זקפה, הן צוחקות? מצפה לתשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאני יודע
מישהו08/10/2008אני לא ממוחה אבל לפי מה שאני יודע יש בנות שכן ויש בנות שלא.. אם בת רואה אותך עירום ורואה את הזין שלך והיא צוחקת אל תיקח את זה קשה אולי היא מתביישת או צוחקת מחוסר התסות בנושא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שלום
מירב שרון09/10/2008אי אפשר להכליל לגבי תגובה של נשים למראה פין של גבר, יש כאלה שיגיבו ככה ואחרות שיגיבו אחרת, אין כאן כללים. אבל זה משהו שמעסיק אותך, למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים???קרין08/10/2008
1. האם יש דרך לעכב מחזור ללא כדורים? (משהו כמו אי אכילה או משהו אחר?) 2. האם החדירה כואבת? מה התחושה של אישה כאשר חודרים אליה בפעם הראשונה? כואב? ומה הסיכוי שירד דם? כמה זה נפוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי שאלתך הראשונה-
יפעת מקלר08/10/2008אין דרך לעכב מחזור ללא כדורים. אם רוצים להתערב בתהליך הטבעי של הגוף צריך להשתמש בהורמונים שלוקחים באמצעות כדורים.
לגבי שאלתך השניה- גם כאן קשה לענות מכיון שזה אינדוידואלי,וכל אחת חווה את הפעם הראשונה אחרת. הדבר תלוי בהרבה גורמים כמו - סף הכאב של כל אחת ואחת, הבשלות הנפשית לקיים יחסי מין, רמת הגרוי המיני שבו נמצאים בזמן יחסי המין, שמתבטאת בין היתר ברטיבות הנרתיק, ועוד.
אי אפשר לתאר במילים מה מרגישים בזמן חדירה. לגבי הסיכוי שירד דם- גם כאן זה תלוי במבנה האנטומי של האישה. יש נשים שקרום הבתולין נקרע בחדירה הראשונה, יש כאלה שרק אחרי מספר פעמים, יש כאלה שמגיעות לחדר לידה עם קרום בתולין.
בכל מקרה-
אם את מתכננת לקיים יחסי מין מה שחשוב שתעשי זאת ממקום שלם,(לא מתוך לחץ חברתי או לחץ שמשהו מפעיל עליך) כשאת מוכנה לזה נפשית,עם בן זוג שטוב לך איתו , ושההתנסות תהיה הדרגתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו קצת לא קשור..מישהו07/10/2008
אני בן 13 בכתה ז', ואתמול ילדה בכתה שלי שאני יושב לידה אמרה לי שהיא אוהבת אותי אנחנו ידידים טובים מאד והכרנו אולי לפני חודש... אני גם אהבתי אותה (התאהבות מהירה למי שמכיר) ואמרתי לה את זה והיא אמרה שהיא רוצה שניהיה רק ידידים אפילו הידידים הכי טובים! עכשיו אני "דלוק" על ילדה אחרת. בקשר לשנייה שאמרה שהיא אוהבת אותי היינו עד לפני אתמול היינו ידידים נורא טובים! ואני מרוצה מזה אבל מה אני אמור לעשות עם הידידה??? נ.ב. צופ קל :P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות שלי
מישהו07/10/2008*צום קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא קשור?
מירב שרון08/10/2008אהבה בגיל ההתבגרות מאוד קשור. לדבריך התאהבת בידידה ועכשיו אתה מאוהב במישהי אחרת. אני מבינה שאתה חושש לפגוע ברגשותיה של הידידה אבל ככה זה באהבה - אין חוקים ולפעמים גם חווים פרידות ומתגברים על זה, אפשדר תמיד להישאר ידידים. זה משהו שאתה יכול להציע לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה..מומו07/10/2008
יש לי חברה ואני אוהב אותה אבל אנחנו בני 13 והיא כבר עשה לי ביד זה נראה לי מוקדם מידיי אבל אני לא רוצה להיפרד ממנה מהלעשות?\1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למומו
noam@07/10/2008אני לא חושב שצריך להיפרד ממנה ! קודם כל תגיעו למצב של סקס , אלב רק אם אתם מוכנים ! תעזבו אותכם גיל, כל עוד אתם אוהבים אחד השני ושניכם מוכנים אתם יכולים לעבור לצעד הבא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמומו שלום
מירב שרון07/10/2008אתה רק בן 13 וזה לגמרי לגיטימי שתרגיש שזה עדיין מוקדם בשבילך להתנסות מינית כזאת או אחרת. אני מציעה לך לפתוח את זה איתה ולדבר על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה שהיהמאור07/10/2008
אז ככה יש לי בעיה כבר שנה וחצי אני ככה.. אני בן 17כמעט ואני עדיין בתולל .. היה לי לפני שנה וחצי קשר עם איזה אחת והיא לא ממש יפה בואו נגיד ככה.. אחרי שיכנועים וכל מיני שטיות קבענו להיפגש לפעם הראשונה שלי(היא כבר לא בתולה מזמןןןןן) אני בכלללל לא הייתי לחוץ וקניתי קונדומים ושמתי עליי לראות איך .. עכשיו מתי ששמתי אותו עליי הוא לא עמד עד ששעה עשיתי ביד ואזז עמדד ככה ככה אני משער שזה בגלל לחץ כי עשיתי את זה במק'לט ומלא אנשים באותו זמן היו בחוץ (זה נכון שזה היה בגלל לחץ ?) טוב אז נגייע לעינין באתי למקלט היא גם באה ישבנו דיברנו על זה וכל השטויות האלה ולא היתחרמנו בכלל באותו יום ככה שלא עמד לי בכלל .. שכבר התחלנו אמרתי לה להתפשט ואני התפשטתי והיא היתה עם בגד עליון רק כאילו חולצה ואני הייתי גם עם חולצהה ושאלתי אותה מה לעשות (לא שאלתי ולא בדקתי לפני) אז היא אמרה לי תעשה ביד ואחרי זה נקה את הזין מהשפיך ותשים את הקונדום שהוא נופל כבר קיצר זה מה שעשיתי ומה קרה באתי לשים את הקונדום והוא באמת היה נופל והיא אמרה לי כבר לבוא עליה והוא יתחיל לעמוד קיצר לא עמד לי ואמרתי לה לחרמן אותי לעשות מש'ו והיא לא רצתה לעשות כלום חוץ מלעשות לי ביד שגם לשתי שניות (מטומטמת הלידה) קיצר אני עד עכשיו בחרדות מזה ושחברים שלי קוראים לי לבוא לזיין אני מפחדדד .. שתי שאלות אחי החפירה הזאת ... 1. זה טיבעי שלא עמד לי ואם כן אז בגלל מה זה .. לחץ?בעיה אצלי ?.. משו אחר ? 2.אם זה קרה לי אז זה יכול לקרות לי גם היום (אחרי שנה וחצי)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילבול
מאור07/10/2008וזה לא אותו מאור מהתגובה למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאור שלום
מירב שרון07/10/2008זה בהחלט יתכן שזה קרה בגלל לחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןשיר07/10/2008
רציתי לדעת מאיזה גיל מותר לטול גלולות למניעת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר שלום
מירב שרון07/10/2008ניתן ליטול גלולות כבר בגיל 15 או 16.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות למניעת הריון
שיר08/10/2008אז רגע...למה עוד הגלולות טובות, רק למניעת הריון, או שיש סוגים שונים של גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי גלולות
מירב שרון09/10/2008גלולות יכולות לעזור גם בהסדרת מחזור אם הוא אינו סדיר. חוץ מזה, אם סובלים מאקנה אז יש גלולות דיאנה שיכולות לעזור,(מינון הורמונאלי גבוה). יש מינונים הומרונליים שונים וצריך להתייעץ עם רופא/ת נשים לגבי איזה גלולה תתאים לך. צריך לקחת בחשבון שיש קשר בין גלולות עם מינון הורמונלי נמוך וחשק מיני, יש לא מעט דיווחים של בנות שהחשק המיני נפגע בעקבות שימוש בגלולות עם מינון הורמונאלי נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
שיר11/10/2008לא, אני לא רוצה דיאנה! חברות שלי ממש סבלו ממנה. יש לי חברות שמשתמשות בפמינט, והן ממש מרוצות ממנה. אתה שמעת על הגלולה הזו אולי? מה ההמלצה שלך לגביה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר שלום
מירב שרון11/10/2008מצ"ב לינק לאתר של כללית שמסביר לגבי הפמינט ותופעות הלוואי. כפי שאמרתי מאחר ומדובר בגלולה עם מינון הורמונאלי נמוך, יש סיכון לירידה בחשק המיני. יש כאלה שחושבות שאם יפסיקו אח"כ את השימוש בגלולות האלה אז החשק יחזור אך יש סיכון שהנזק בלתי הפיך. חשוב לקחת את זה בחשבון ולכן מומלץ לבדוק עוד אופציות עם רופא/ת נשים, לווא דווקא דיאנה, לגבי דיאנה ציינתי שזה עוזר כאשר סובלים מאקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס פעם ראשונהמאור07/10/2008
אז ככה אני בן 17 ועוד לא קיימתי יחסי מין מלאים.. בתכלס היו לי הרהב מצבים של מזמוזים עם בחורות אבל הכי הרבה שהגעתי עם בחורה זה שהיא הביאה לי ביד. יש אחת שרוצה אותי הרבה זמן ולסקס אני יודע אתזה מהרבה אנשים. עכשיו אני לעשות את זה אבל היא אחת כזאת מומחית ואני לא רוצה לצאת מעפן... אני מפחד לגמור מהר ואני גם לא הכי מומחה בכל הפרוצדורה איך להגיע למצב ובאיזו תנוחה וכל זה.. מה אתם מציעים לי לעשות איך אני מגיע למצב שאני לא יראה לה כאילו אני בתול .. יש לי בטחון עצמי.. ואיך אני מעקב את הגמירה שלי כמה שיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאור שלום
מירב שרון09/10/2008אני מבינה שאתה בלחץ בגלל שזאת הפעם הראשונה שלך. אבל עצם זה שאתה עסוק בהאם תגמור מהר ואיך לעכב את הגמירה, זה כבר לא מקום שכדאי לך להיות בו. רצוי שהפעם הראשונה שלך תהיה עם מישהי שיש לך קשר משמעותי איתה, קשר של אמון וביטחון על מנת שהחוויה תהיה חיובית ולא תשאיר משקעים שליליים. לכן אני מציעה לך שלא תמהר עם הבחורה הזאת, כן להיכנס לקשר אבל לא למהר, לאט, לאט. וכשתרגיש שיש קשר משמעותי אז תחזור אלינו להמשך המלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזהה דחוףף אנשים !!דודי06/10/2008
קרה לי כמה פעמים שעשיתי בייד וזה בלי חומר כמו סבון וזה .. ככה על כלום .. ונהיה לי פצעים.. מישהו יודע מה אני יכול לעשותת ?? :-( תודה מראשש ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודי שלום
מירב שרון09/10/2008כנראה ששפשפת חזק מדי. להבא עדיף שכן תיעזר בשמן גוף כזה או אחר, סבון מייבש אז זה דווקא לא כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרןאנונמי05/10/2008
מה קורה אם אני בולע את הזרע שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאנונימי
noam@05/10/2008לא קורה כלום ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מהקלוריות...לא קורה כלום!
ד``ר עידן מיליצ`ר06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למומחהלינוי05/10/2008
שלום רב, אים היינו אני ובן זוגי עים תחתון וקיימנו סקס יבש והוא גמר יש מצב להריון? תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורטל
noam@05/10/2008כל עוד נכנס לך זרע לנרתיק, אז יש מצב להריון . אם את בטוחה ב100 אחוז שלא נכנס זרע לנרתיק ואף טיפה אחת את מוגנת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניכם עם תחתון
ד``ר עידן מיליצ`ר06/10/2008אין מצב להיריון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורב לי בפות!אורית05/10/2008
היי!! אני שוכבת עם מישהו, כבר בפעם ה17 בפעם ה14 אחרי שעשינו והלכתי לבית ישנתי ובאמצע הלילה התעוררתי כי היה לי פיפי וזה צרב לי כזה.. וזה ממשיך לצרוב. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא/ת נשים
ד``ר עידן מיליצ`ר06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה$ל05/10/2008
יש לי חזה קטן ואני אוהבת סקס אני מתביישת איך אני מתעלה על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בזה שום בעיה !
noam@05/10/2008אין בזה שום בעיה, כל עוד בן זוגך אוהב אותך, החזה הקטן שלך לא יפריע לו ! ורק שתדעי שיש גברים שהטעם שלהם יותר נוטה לחזה קטן מאשר חזה ענקי ונפוח מלא בסיליקון !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
אנונימי09/10/2008את כוסית הייתי מתחרמן עליך ונמרח עליך בטירוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון09/10/2008הדימוי העצמי ודימוי הגוף מאוד משפיע על המיניות של האשה, ולכן מאוד חשוב שתהיי כמה שיותר שלמה עם איך שאת נראית. מי קבע שחזה גדול יותר יפה מחזה קטן? שימי לב לבנות בערוץ FTV , כולן יפהפהיות דוגמניות מסלול והרוב שטוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה קטן
זיו01/11/2008אני אוהב חזה קטן...אם בא לך אפשר לעשות משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה אוהב
חסוי02/11/2008איפה ניפגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאורטל05/10/2008
שלום רב, אים היינו אני ובן זוגי עים תחתון וקיימנו סקס יבש והוא גמר יש מצב להריון? תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב
noam@05/10/2008אם את בטוחה במאה אחוז שלא חדרה אף ולו טיפה אחת לנרתיק שלך אפשר להיות רגועה . בכל מקרה תמיד ליתר בטחון כדאי לקחת פוסטינור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל עניתי לך.....
ד``ר עידן מיליצ`ר06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסאנונימית..04/10/2008
רציתי את דעתכם האם לעשות סקס אחרי 4 חודשי חברות זה נראה לכם קצת או הרבה? אני אוהבת את החבר שלי ברמות מטורפות אבל רציתי לדעת אם זה קצת או הרבה (ואני בת 17 עוד 4 חודשים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
noam@05/10/2008זה בסדר גמור אחרי 4 חודשים וגם אחרי חודש וגם אחרי שבוע, כל עוד שניכם אוהבים אחד את השני ומוכנים לזה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורחת שלום
מירב שרון07/10/2008חשוב שאת תרגישי שאת בשלה לזה מבחינה רגשית. אם לא, אז גם זה בסדר, את לא צריכה להלחיץ את עצמך. ורצוי שמצידו לא תרגישי שמופעל עלייך לחץ לקיים יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אנונימית..04/10/2008
רציתי לדעת מה אני אמורה להרגיש כשאני גומרת. זאת אומרת כשבן מכניס לי אצבעות.. מה קורה לי בעצם בגוף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאורחת
noam@05/10/2008כשאת גומרת את מרגישה אורגזמה . בחלק אצל הנשים גם יוצא נוזל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית..05/10/2008כן,אבל מה זה אורגזמה? כל אחד אומר לי משהו אחר מה אני אמורה להרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאורחת .
noam@05/10/2008בקשר למה זה אורגזמה עצמה זה כבר שאלה למומחים . אמנם אני בן ואני לא יודע אין בנות חוות אורגזמה, אבל זאת הרגשה ממש טובה . הרגשה של הרגשה ממש חזקה, זה סוג של דגדוג כזה, אלב לא בדיוק . אי אפשר להסביר בדיוק.. אם את רוצה את יכולה גם לאונן ולראות איך זה מרגיש , ובנות מרגישות אורגזמה הרבה יותר חזקה מבנים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)