מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גניקולוגבת 1512/07/2008
אם אני קטינה יש לי אפשרות ללכת לגניקולוג מבלי שההורים שלי יגלו? והאם הבדיקה תעלה כסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת 15 שלום
מירב שרון12/07/2008את יכולה ללכת לרופאת נשים מבלי שהורייך ידעו. תוודאי שכשאת נרשמת במרפאה, את נותנת להם טלפון נייד ומבקשת שייצרו עמך קשר ולא יתקשרו לבית ההורים. הבדיקה אינה כרוכה בתשלום, צריך לקבוע תור מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון***10/07/2008
שלום, רציתי לדעת אם אפשר להכנס להריון לאחר הביוץ? אם כן, איפה אפשר לעשות הפלה בלי שההורים ידעו על כך. בבקשה תענו לי מהר כי כבר עברו כמה ימים מאז שקיימתי יחסי מין ועוד לא היה לי מחזור והוא מאחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
***11/07/2008אני ממש דואגת בבקשה תענו לי מהר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון12/07/2008אי אפשר לסמוך על "הימים הבטוחים".אם לא עברו 36 שעות מאז שקיימתם יחסי מין, תיקני גלולת פוסטינור. אם זה כבר מאוחר מדי, אפשר לעשות בדיקת דם על מנת לשלול הריון. תפני לרופא/ת נשים בקופת חולים. אם שללת הריון, תדאגי לבקש מרשם לגלולות למניעת הריון כדי למנוע "פאנצ'רים" בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
***12/07/2008תודה לך מירב עזרת לי מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולות.אנסטסיה10/07/2008
אני רוצה להתחיל להשתמש בגלולות נגד היריון אבל אין לי מושג כצד משתמשים בהם מתי מתחילים, מתי לוקחים,כמה הם עולים. אשמח אם תעזרו לי :) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנסטסיה שלום
מירב שרון12/07/2008קודם כל צריך לפנות לרופא/ת נשים ולבקש מרשם לגלולות. הרופאה תעזור לך לבחור את הגלולות שמתאימות לך ותתן לך הדרכה לגבי השימוש בהם. בעקרון מתחילים את החפיסה של הגלולות מהיום הראשון של המחזור, לוקחים כל יום גלולה אחת, רצוי שיהיה בשעה קבועה, זה גם יעזור לך לזכור שהגיע הזמן לקחת גלולה. זה עולה בסביבות 30+ ש"ח למיטב זכרוני כי זה מסובסד מטעם הקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאללהלילי10/07/2008
האם זה משנה אם שוכבים אחרי המחזור או ליפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילי שלום
מירב שרון12/07/2008אי אפשר לסמוך על "ימים בטוחים", לפני מחזור, אחרי מחזור, זה לא משנה צריך להיות מוגנים, גלולות למניעת הריון, קונדום למניעת מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש דחופה!לילי10/07/2008
אתמול הייתי אם ילד והיינו אצלו במיטה ואני הייתי אם תחתונים והוא היה בלי והוא שכב עלי והפין שלו נגע לי מעל התחתונים ואז איכשהו נגע לי גם בפות שלי כמה פעמים אבל הוא לא גמר השאלה שלי האם ישמצב להריון בדבר הזה!? או שלא יכול להיות? בבקשה תענו לי אני ממש חוששת! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
חסוי10/07/2008התשובה היא לא, את לא יכולה..להריון נכנסים כאשר הזרע והביצית נפגשים, אם הוא לא שפך את הזרע איך תכנסי בדיוק להריון ? את צריכה להיות בטוחה ב100 אחוז שהוא לא גמר אפילו על התחתונים כי זה יכול לטפטף ולחדור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיון שהוא לא גמר,
יפעת מקלר10/07/2008ומכיון שאת היית עם תחתונים - אז אין מצב להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפין בגיל 13רוצה להתנדב08/07/2008
גודל הפין שלי בזקפה הוא כ 15-16 ס"מ , אני יודע שזהוא גודל תקין אבל רציתי לדעת האם הוא עוד יגדל ואם כן אז עד איזה גיל בערך או עוד כמה סמ בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול לגדול עד גיל 21
ד``ר עידן מיליצ`ר09/07/2008אצל כל אחד זה אחרת....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- =]=]=]שירה08/07/2008
אני שירה בת 17 הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לברר על גניקולוגית הנמצאת באיזור המגורים שלי ,והאם זה מסוכן לעשות סקס יומיים שלושה לפני המחזור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה שלום
מירב שרון10/07/2008זה לא מסוכן לעשות סקס כל עוד את משתמשת באמצעי מניעה (גלולות למניעת הריון וקונדום למניעת מחלות מין). לגבי איך את מאתרת גינקולוג/ית, זה תלוי, לאיזה קופ"ח את שייכת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניינת..ספיר07/07/2008
אם אני רוצה להתחיל לקחת גלולות ואני הולכת לרופא הוא חיב לשמור על דיסקרטיות? הוא לא יגיד לאמא שלי שלקחתי מרשם לגלולות...אם לא אותו רגע אולי אחרי זה כשאמא שלי תבוא לרופא... ועוד שאלה..הגלולות הם כדור קטן מאוד? כי קשה לי לבלוע כדורים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר שלום
מירב שרון07/07/2008אם את הולכת לרופא/ת נשים, היא מחוייבת לסודיות. כשאת מגיעה למרפאה את יכולה להשאיר להם טלפון נייד ולוודא שאם מסיבה כלשהי הם צריכים ליצור עמך קשר שלא יתקשרו לבית ההורים. הגלולות הן קטנטנות, לא צריכה להיות לך בעיה לבלוע אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :]
ספיר09/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!!!!!!11קובי05/07/2008
בז\מן האחרון הזין לא עומד לי בבוקר אני נורא מודאג ופוחד שקרה לי משהו זה אומר משהוא עלי יש לי בעיה או משהו כזה? חייב עזרה!!! דניאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתי
אור05/07/2008הזין לא חייב לעמוד בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ?
noam@05/07/2008הזין לא חייב לעמוד..ויכול להיות שהתעוררת כמה זמן לפני שקמת וזה הוריד את הזקפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לדאוג!
יפעת מקלר06/07/2008יכול להיות שזיקפת הבוקר אצלך קיימת לפני שאתה מתעורר. מה שחשוב שיש לך זיקפה בזמן גרוי מיני כמו באוננות למשל. אל תכניס לעצמך חרדות לראש, כי הן אלה שאחר כך יוצרות את הבעיות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו ליי פליזזזחמודי05/07/2008
כדי לכבות את האור בזמן הסקס?? אני שמעתי שעדיף לכבות את האור במהלך הסקס כי ככה הבחורה מרגישה יותר נוח האם ככה גם אתם המומחים חושבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי כדאי לשאול את
יפעת מקלר06/07/2008פי הנערה..... אין כאן חוקים. יחד עם זאת להרבה אנשים נעים יותר לקיים יחסי מין באוירה שהיא יותר מיוחדת, שיוצרת הרגשת רוגע ונינוחות .אפשר למשל שיהיה בחדר אור מעומעם, שאותו ניתן ליצור עם נרות , הדבר מראה גם שהשקעת מחשבה עליה ועל שניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא יודע מה לעשות...ליאור05/07/2008
אני בן 17 ולאחותי יש חברה שקטנה ממנה בשנה ושבאותו הגיל שלי והיא אמרה לי שהיא רוצה לשכב איתי. אני גם אוהב אותה אבל הבעיה היא שאני חושש שזה יפגע בקשר שלה עם אחותי. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשה מה שבא לך
noam@05/07/2008אני חושב שכדאי שתשכב איתה .. אם אתה אוהב אותה והיא אותך אז זה בסדר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור שלום
מירב שרון07/07/2008אתה יכול לשתף את אחותך בחששות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהnoam@05/07/2008
אוקיי לפני כמה דקות אני אוננתי מול תמונות והכל והשפכתי בפעם הראשונה אבל... יצאו רק איזה 3 טיפות כי ישר כשראיתי את הראשונה אני הפסקתי לאונן... זה בסדר שהפסקתי ? או שזה בכלל לא נוז זרע אני לא יודע=\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קרה שום נזק בזה
יפעת מקלר06/07/2008שהפסקת. אני מבינה שנבהלת ולכן הפסקת. כשגבר מגיע לשיא הגרוי המיני , מה שנקרא אורגזמה או בלשון עממית- כשהוא גומר, מיד ישנה שפיכה. אין מה להיבהל, ואין צורך להפסיק. ככה בדיוק זה צריך להיות. אז עכשו כשאתה יודע זאת, בפעם הבאה "לך" עם זה עד הסוף בלי חשש, ובלי לעצור. (וגם אם תחליט שאתה רוצה לעצור,לא יקרה כלום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנו לי בבקשה רעיונות לסקס בלי חדירהרומי04/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לקרן-סקס ללא חדירה
noam@05/07/2008פשוט תשכבו במיטה עירומים ותטלטפו אחד בשני..את תמצצי לו והוא לך [אם זה בסדר מבחינתך..]... תתחכחו אחד בשני וכאלה לא חייבים חדירה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן שלום
מירב שרון05/07/2008מצטרפת לעצתו של אנונימי ומוסיפה שאפשר לעשות ליטופים/עיסויים הדדים בכל הגוף (אפשר עם הידיים, עם השפתיים, עם הלשון...), אפשר עם שמנים, שוקולד, קצפת... מין אוראלי הדדי, אוננות הדדית, מקלחות משותפות...השמיים הם הגבול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מתוך התעניינות.....04/07/2008
אם חבר שלי יגמור לי בתחת יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא!
שני04/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדויק!
יפעת מקלר06/07/2008אומנם הסכוי קלוש, אך עדין קיימת אפשרות להכנס להריון ממין אנאלי , עד כמה שזה נשמע מוזר. הזרע שנשפך החוצה יכול "לטייל" שם באזור ולטפס לאורך הנרתיק. לא כדאי לקחת סיכון ופשוט להשתמש באמצעי מניעה (גלולות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לאיבר מין =\\\ . תיקון !יוני04/07/2008
קוראים לי יוני אני בן 15 והבעיה שלי זה איבר המין שלי...... אני יודע שאיבר המין שלי הוא יחסית קטן משל אחרים (חברים).. הגודל : (10 הרוחב : 9..........) 1) אז השאלהה היא שהגיוני ש אולי תוך חודשים או חצי שנה הגוד פיתאום יגדל? 2) אני יכול לספק ילדה עם הגודל הזה? 3) ובקשר לגודל מה את\ה מציע\ה לי לעשות ??- אולי כדי שיגדל או יתרחב...... תודה רבה לעונים......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למתעניין
noam@04/07/2008כן בטח שזה יכול לגדול..שלי גם גדל בכזה אורך זמן .. אמנם לא בהרבה אבל כן . חוץ מזה,הגודל בסדר גמור !, אתה אומר 10 כשעומד לך או לא !? אם כן וגם אם לא, זה יכול לספק ילדה בכל מקרה אם תגיע לנקודת הג'י שלה שנמצאת בערך כ5 ס"מ מפתח הנרתיק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך כבר על אותה השאלה
מירב שרון07/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)