מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לדעת מתי קרום הבתולין קרועחסוי09/08/2008
החדרתי שההיייתי קטנה יותר אצבעע , ואני מפחדת שהוא נקרע איך אפשר לדעת את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון09/08/2008אין לך ממה לחשוש. קרום הבתולין יכול "להיקרע " מכל מיני סיבות, רכיבה על סוסים, החדרת טמפונים, פעילות פיזית וכד'. להיות בתולה פירושו שטרם קיימת יחסי מין, עד אז את עדיין בתולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה.. בבקשה תענו מהרגיא08/08/2008
שלום, יש לי חברה בגילי (16) ואנו מקיימים יחסי מין באופן סדיר. מדי פעם ובשבועיים האחרונים יותר קורה שלאחר שאנו שוכבים ללא קונדום ואני גומר לאחר מס' דקות השפיך שלי נוזל לה החוצה מאיבר המין. עם חברה הקודם דבר כזה לא קרה מעולם למרות ששכבו באופן סדיר 7 חודשים. שכחתי לציין שאני והיא שוכבים כחודש. מדוע זה קורה והאם זה מסוכן באיזשהו אופן ? תודה מראש, גיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא שלום
מירב שרון09/08/2008זה לגמרי בסדר וטבעי. אני מקווה שאם אתה לא משתמש בקונדום זה מפני שהיא משתמשת בגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס יבש. שאלה.מורן08/08/2008
שלום לצוות! יש לי שאלה דחופה שמלחיצה אותי: לפני כשעתיים חזרתי מחבר שלי (אנחנו בני 17 וחצי) ,התמזמזנו יחד והגענו למצב כזה- אני ירדתי לו, כמה דקות לפני שהוא גמר הוא נגע באיבר שלו ומתי שהוא התחיל להשפיך הוא הזיז את היד וגמר לי בפה. אחרי שהוא גמר הוא סידר את התחתון ואז הוא אונן לי, בהתחלה נגע בתחתונים ורק אחרי מספר שניות הוא החדיר את האצבעות. האם יש מצב להיכנס להריון בדרך שתיארתי? אני נורא חוששת מכיוון שהדברים התגלגלו בבקצב מהיר ולא הייתי אחראית מספיק לבדוק מה קורה, נסחפתי מהר... נ.ב. לא שמתי לב אם היד שלו נרטבה בעקבות השפיך שלו, לכן אני חוששת להריון. תודה על התשובה שתינתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן שלום
מירב שרון09/08/2008ממה שאת מתארת הסבירות היא נמוכה, אבל אם את לא ממש זוכרת בדיוק מה קרה אז אולי עדיף לך לקחת את הגלולה של פוסטינור כל עוד לא עברו 36 שעות מהארוע. ולהבא תשתמשי בגלולות וקונדום. חבל לסכן הריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עצות דחוףאלמונית08/08/2008
שלום אני בת 19 ולפני כ4 חודשים התחלתי לצאת עם בחור הגדול ממני בשנתיים, כשהתחלנו לצאת הוא כולו היה שקוע באקסית שלו שהוא אהב בהתחלה זה גרם לי להרגשה לא נעימה כי היה משווה בינינו ברגעי ריב, כשזה התחיל להציק לי והבנתי מה קורה לו לקחתי לעצמי למטרה לגרום לו לאהוב אותי כמו שלא אהב אף אחת, וזה הצליח היום הוא מאוהב בי, עם הזמן אני גם נקשרתי אליו מאוד, אבל אז התחלתי לגלות את הצדדים הפחות טובים שלו הבנתי שהוא אובססיבי לגביי וקנאי בצורה מטורפת הוא מנסה להשתלט לי החיים להחליט מה מותר ומה אסור לי ללבוש, אם להתאפר או לא אסור לי לדבר אם חברים שלו ואסור שיהיו לי ידידים, הוא התחיל לאסור עליי להיפגש אם בת דודה שלי בגלל שהוא החליט שהיא השפעה רעה עליי, הוא קובע זמני פגישות שלנו ואם חס וחלילה איחרתי יש לנו ריב, הכרתי אותו למשפחה שלי כלומר לאימא ודוד הם לא אהבו אותו בכלל ואמרו לי שרואים שהוא מעליב אותי, בת דודה שלי בהתחלה הייתה ידידה טובה שלו שונאת אותו עכשיו, החברות הכי טובות שלי שונאות אותו, כולם אומרים לי שהוא לא מתאים לי כי אני בחורה משכילה עם עתיד מובטח ולו אין קרקע יציבה מתחת לרגליים כי הוא מחליף כל שבוע עבודה, החברות שלי אומרות לי שהפכתי לסמרטוט שלו, שהוא נראה כמו עבריין במראה ובהתנהגות, ושאני יכולה להשיג אחד שיוריד לי את הירח והכוכבים עם צריך, אבל פה מתחילה הבעיה אני ייודעת שהוא לא מספיק טוב בשבילי ושאין לנו עתיד ביחד אבל נקשרתי אליו כל כך שאני ללא יכולה לחיות בלעדיו אם יום אני לא רואה אותו אני משתגעת כל הגוף כואב לי, הוא כמו סם בשבילי אני לא יכולה לא לשמוע את קולו, אני מבינה שהוא לא מספיק טוב לי אנחנו בתור זוג מהצד לא נראים טוב יחד (וזה לא שאני מתלהבת או משהו) אני בחורה גבוהה יפה ומצליחה את הלימודים שלי סיימתי בהצטיינות היום אני עובדת באחת החברות הגדולות בישראל ומתכננת ללמוד באוניברסיטה לעומת זאת הוא נראה כמו עבריין (הוא בא משכונה מסוכנת מיפו) הוא לא למד אין לו בגרות אין לו עבודה יציבה, הוא נראה כמו ערס מסוכן ועצבני (יש לו בעיה שהוא מאוד עצבני) אבל למרות שאני מכירה את כל המינוסים שלו אני ממש מכורה אליו(בנוסף רציתי לציין שהוא הראשון שלי ובהרבה דברים קיבלתי ממנו תמיכה והבנה) יש ביניו הבנה ותמכיה והיו לנו רגעים מאוד קסומים ביחד אבל אני מבינה שככה זה לא יכול להימשך אני לא יכולה להיפרד ממנו בבת אחד כי אני אסבול איך אני יכולה לנסות ולהתנתק ממנו רגשית אם הזמן? ככה יהיה לי הרבה יותר קל להיפרד... צריכה את עצתכם דחוף (סליחה על החפירה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית (לזאת שצריכה אצות דחוף)
חסוייה08/08/2008לדעתי את צריכה לקחת את הזמן. תיפרדי ממנו, ואם את רואה שאת עדיין סובלת צאי לחופשה וצאי לדיטים עם אחרים. תנצלי את היזדמנות הזאת שאין לך חבר ותנסי לישכוח אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית שלום
מירב שרון08/08/2008מהדברים שתיארת לגבי הקשר ביניכם, את בעצמך מודעת לכך שהקשר אינו בריא, הקנאה שלו, הרכושנות, כיום זה מתבטא בזה...מחר זה יכול להתבטא בדברים אחרים וזה צריך להדליק לך נורה אדומה. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי כדי להבין את עצמך ואת הצורך שלך בקשר הזה, כי רק מהמקום של מודעות לגבי עצמך ומה זה משרת אצלך תוכלי להבין מה את עושה עם עצמך בהמשך לגביכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אלמונית08/08/2008איפה אני יכולה למצוא את היעוץ הזה אולי זה באמת מה שיעזור לי ויתן לי אומץ להיפרד ממנו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירב שרון09/08/2008אפשר לפנות לטיפול רגשי/פסיכולוגי אצל פסיכולוג או עו"ס קליני במסגרת פרטית או דרך הקופה. כמו כן, יש את עמותת על"ם (עמותה לנוער במצבי סיכון) שמציעה ייעוץ מקצועי לבני נוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותחסוייה07/08/2008
האם האוננות מזיקה למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון07/08/2008אין קשר בין המחזור לאוננות. אין שום מניעה לאונן. זה טבעי ולגיטימי. זאת הדרך שלך לגלות את המיניות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפון....07/08/2008
שלום,זאת שאלה בלי קשר לפה אבל אין לי את מי לשאול אז אני פונה אליכם. אני משתמשת בטפונים ועכשיו השאלה היא כשאני רוצה פיפי אני הולכת לעשות כרגיל או איך? כי מהפיפי זה יכול לתמלא בקצה קצת,אז מה אני עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/08/2008אם את מחדירה את הטמפון כמו שצריך, כאשר נשאר רק החוט מחוץ לנרתיק אז אין שום מניעה להתפנות בשירותים לצרכים כגון מתן שתן/יציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעידן מיליצ'ר!ספיר07/08/2008
ראיתי אותך בטלויזיה בערוץ 22 פעם 3 חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לך ספיר!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/08/2008עידן מיליצ'ר
חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי מהר בבקשה תודה מראש.ענת:)07/08/2008
אני בגיל שכבר מותר לעשות יחסים. ואני ממש לחוצה בנוגע לזה. בנוגע לפעם הראשונה אני מרגישה מוכנה ויש לי חבר כבר שנה שאוהב ותומך בי . הוא לא מלחיץ אותי וממש מכבד אותי אבלאני מרגישה שזה כבר הגיל אני מפחדת אני רציתי לשאול עם זה כואב לכולן בפעם הראשונה ועם לכולן יש את הדם ואיך אפשר להפחית את הכאב?ואולי קודם עדיף לעשות את זה לבד איכשהו בלי שזה יהיה עם בן זוג כי אני מרגישה שזה יהיה לא נעים ואז נפחד להיפתח אחד לשני.?תעזרו לי:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת שלום
מירב שרון07/08/2008מה שחשוב זה לא הגיל אלא המוכנות הנפשית. ואם את עדיין לא מרגישה מוכנה נפשית לקיים יחסי מין, אז בעצמך ענית על השאלה ששאלת. אני מעודדת אותך בשלב זה להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. את יכולה לקנות לעצמך את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך ברשת צומת ספרים.
לגבי שאר השאלות שלך, זה לא חייב לכאוב בפעם הראשונה אם זה נעשה בצורה מאוד הדרגתית. קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. אפשר להחדיר אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד שזה מגיע לגודל של פין. אפשר להיעזר במשחק מוקדם כגון ליטופים, נשיקות, חיבוקים, מין אוראלי על מנת שתהיה מספיק רטיבות בנרתיק ואפשר גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים על מנת להקל על חדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין גיל לסקס זה סתם פיקציה מפגרת!
(~_~)08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה07/08/2008
למה כשאני מנסה להחדיר אצבע לחור אני לא מרגישה הנאה אלא כאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלי לפגוע...האם את מנסה להחדיר
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2008לנרתיק? האם את מקיימת יחסי מין? האם אתמשתמשת בטמפונים? יתכן והכאב שאת חווה הוא תוצאה של כיווץ פתח הנרתיק.
החשוב הוא שהדבר בר חלוף ולא יכאב לך לתמיד. אם אכן כואב לך אל תכאיבי לעצמך....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא..
חסויה07/08/2008אני כולה בת 14.. פשוט סתם ניסיתי להכניס לפתח הנרתיק לדעת כאלו וזה לא היה לי בכלל נוח.... כאלו זה ממש לא מהנה לא הרגשתי שום ריגוש מיני כזה או אחר.. לא, אני משתמשת בתחבושות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי ממליץ לך להמתין עם זה....
עידן מיליצ'ר07/08/2008את עדיין צעירה. תחקרי קודם את עצמךמבחוץ, שפתיים חיצוניות, פנימיות, דגדגן... ולאט לאט תגיעי גם למצב שתוכלי להחדיר אצבע תוך שאת מפעילה את שרירי הבטן כאילו את עושה קיבה... עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה קטנה...חסוייה06/08/2008
מאיזה גיל אפשר לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום
מירב שרון06/08/2008לפי החוק מותר לקיים יחסי מין מגיל 16. רצוי להגיע לבשלות רגשית לפני שמקיימים יחסי מין כי זה מצריך המון קבלת אחריות אישית, לקיחת אמצעי מניעה (גלולות וקונדומים) ואחריות משותפת עם בן הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזבי את החוק הוא לא רלוונטי
(~_~)06/08/2008מתי שמוכנים מוכנים זין על החוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה קטנה....
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2008מאיזו סיבה את שואלת?! את רוצה לחלוק איתנו משהו?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במשך לשאלה שלי זה ממש חשובאלינה05/08/2008
הקטע פה שלא רק כואב לי לעשות פיפי כשאני משתינה אני מרגישה גם המין כאב גם בנרתיק ועוברות בי צמרמורות בכל הגוף! אני לא מבינה מה יש לי ואני ממש מיתבישת לפנות לרופאה! אני לא יודעת מה אני עושה =[ בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבין את מבוכתך אבל יהייה נכון
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2008שתפני לרופא/ת נשים!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרכה עזרה דחוףף!!אלינה04/08/2008
אני בת 16 ושכבתי ען חבר שלי פעם ראשונה לפני שבועה, זה נורא נורא כאב לי ומאותו היום עד עכשיו כואב לי לעשות פיפי בצורה מטורפת! אני לא מבינה למה זה ולא זה לא עובר! יש קשר בכלל? מה יש לי? תעזרו בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאנה שלום, אני מציעה שתגשי לרופא/ת
יפעת מקלר05/08/2008המשפחה שלך. יתכן מאד שיש לך דלקת בשלפוחית השתן וחבל שתסבלי במקום לטפל בזה. יש בחורות שיש להן רגישות לפתח דלקת בשלפוחית אחרי יחסי מין (כתוצאה מכך שהחידקים שנמצאים ברוק "מתפסים " לאורך צינורית השתן ) לכן מומלץ למי שרגישה לכך לתת שתן אחרי יחסי מין ולרחוץ את האזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלהרון04/08/2008
רציתי לדעת איך אפשר להגדיל את איבר המין? זה קשור למה שאני אוכל או למספר הפעמים שאני מאונן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון שלום
מירב שרון04/08/2008קודם כל התשובה היא לא, אין קשר בין מה שאתה אוכל או כמה פעמים שאתה מאונן לבין גודן הפין שלך. אני מבינה שזה מעסיק אותך, זאת השאלה הכי פופולרית בפורום, אתה לא לבד בהתעסקות סביב זה. בן כמה אתה? ומה האורך של הפין שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל
רון07/08/2008אני בן 13.5 וגודל איבר המין שלי הוא רק 12...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון! זה הבינוני עוד גדול יהייה!!
ד``ר עידן מיליצ`ר07/08/2008אתה רק בן 13.5 האיבר יכול לגדול עד גיל 21! האם אתה כבר בשיא הגובה שלך? האם אתה כבר מתגלח כל יום? האם בית השחי שלך שעיר לגמרי, החזה?....
בקיצור סבלנות משתלמת!!! זה הבינוני עוד גדול יהייה! תרגיע!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקפת יתר,משונה ביותר!מוזר04/08/2008
כול החופש הזה במשך החודש שעבר וזה עדין ממשיך בכול יום איבר מיני עומד לפחות 5פעמים ביותר זה מחרפן ומביך...אני בן 15 מה כדי לעשות זה קשור אולי לחום וקור? איך אפשר לעצור את זה? זה פשוט ''עולה'' מתי שבא לו,וזה לא שאני חושב על דברים מסויימים פשוט אופ וזה עולה... מה כדי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
מירב שרון04/08/2008זה רק אומר שהכול תקין מבחינה פיזיולוגית. אין לך ממה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החיסונים. ומה שביהנםשירה04/08/2008
אז השאלה שלי היא כזאת- יש לי חבר ( לא בתול) ואני כן. אני בת 16 והוריי אמרו לי שנאי צריכה לעבור את החיסון נגד סרטן צוואר הרחם. אני כן רוצה לשכב איתו וןאני לא אחכה 9 חודשים( כי אמרו לי שאת החיסון לוקחים כל שלושה חודשים ויש שלושה חיסונים). השאלה שלי אם לוקחים למשל חיסון אחד ואז שוכבים לפני החיסון השני? למה זה יכול לגרום? מה ההבדל אם אקיים איתו יחסי מין אחרי השלושה או בינהם? תדודה רבה רבה רבה מראש!! מאוד חששוב לי הנושאץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה שלום
מירב שרון04/08/2008טרם ידוע עד כמה זה יעיל במניעת אותם זנים של HPV (סרטן צוואר הרחם שעבורם יש חיסון) אם מקבלים רק חיסון אחד או שניים ולכן עדיף להשלים את כל הסדרה של 3 חיסונים לפני שמקיימים יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)