מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם רק גנטיקה משפיעה על גודל הפין?ש21/07/2008
או שקשורים בזה עוד גורמים מבחוץ? למשל, אני צמחוני, אז יכול להיות שיש לזה השפעה שלילית כלשהי? או שאלו סתם שטויות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה..
דקל אלקובי21/07/2008שאתה אוכל אתה מתפתח בגופך ככל שאתה גודל יותר הזין שלך גדל יותר.. זה גם עניין של תזונה כי גם תזונה משפיע על התפתחותך.. אבל לא בהפרש משמעותי שאתה יכול להיות מודאג..יהיה לך ממוצע רגילל.. אל תאמין למאחלים שאומרים שמגדילים כמו שאומרים שהגט של התמנים מגדילה.. שטויות במיץץ..,תוכאל אוכל בריא תתפתח ויפתח לך עם הגוף.. ועוד נקודה לשחורים אין גדול מלכולם זה סתם שטויות..זה הכול עניין של מצלמה או ניתוחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה חור האישה נכנסת להריון?ספיר21/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תשובה
אנה21/07/2008מפתח הנרתיק. החור הכי בסוף, האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה נכנסת להריון
יפעת מקלר21/07/2008מחדירה לנרתיק. זהו לא החור האחרון. אחרי הנרתיק יש את פי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס וראה במו עיינך!!
ד``ר עידן מיליצ`ר23/07/2008http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/e/e2/Clitoris-he.jpg/300px-Clitoris-he.jpg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעב' 1320/07/2008
אני מאונן פעם בשבוע לפחות אבל לפעמים בכלל לא יוצא לי זרע ולפעמים יוצא לי אני בכלל לא רואה שיוצא אבל בסיום האוננות אני שם את האצבע על ראש הפין וזה דביק אז זה סימן אני בן 13 לא יוצא לי בכלל שפיך יצא לי בפעם הראשונה והשניה כמה טיפות מאז זהו רק טיפה שלא רואים אותה זה בעיה אצלי או טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תנסה להוציא זרע
20/07/2008כאשר אתה מאונן. במקום זה תנסה להנות. אתה עדיין בתחילת תהליך ההתבגרות ומה שאתה מתאר מאוד אופייני לגילך. הכי חשוב שאתה נהנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיווק !
noam@20/07/2008גם כשאני הייתי בגיל שלך פעם ראשונה אני רק אמרתי לעצמי שייצא כבר שייצא כבר.. פשוט תשכב על המיטה או תשב על כיסא [עדיף לשכב על מיטה] ותנסה לעשות זאת לאט ולא לחשוב על הגמירה, תנסה להינות ותירגע :) חוץ מזה, אם יש לך אורגזמה ואתה רואה את הטיפה הראשונה וישר מפסיק אז בטח שיוצאות לך רק 3 טיפות, תמשיך גם אם תירטב קצת בכף היד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה חורים יש לאישה?ב' 1320/07/2008האם יש לאישה 3 חורים כולל פי הטבעת? זה חשוב לי כי זה נראה לי מגעיל להחדיר לפי הטבעת או למנוש נקרא לזה ככה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמה אתה שואל?
20/07/2008גם הפה והנחיריים זה חורים לצורך העניין, לא?!
אם הכוונה לאיזורי המין, הרי יש פתח של פי הטבעת מאחור, ומקדימה בין השפתיים - איזור הכולל שני פתחים - פתח הנרתיק ופתח השופכה (שהוא קטן יותר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן..
noam@20/07/2008לבחרוה יש 3 חורים, כולל פי הטבעת . אם זה מגעיל אותך להכניס לתוך פי הטבעת אז אל תכניס לשם תכניס למקום הנורמלי .. לחדור לפי הטבעת ועוד כל מיני דברים זה נקרא מין אנאלי, לחזור לאיזור הרגיל נקרא מין אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחזור לאיזור הרגיל נקרא אוראלי?
אלוני21/07/2008רק אם אתה מזיין בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו
דקל אלקובי21/07/2008מחדירים לחור האחרון לפני פי הטבעת נכון?! או הראשון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס ללינק והחכם....
ד``ר עידן מיליצ`ר23/07/2008http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/e/e2/Clitoris-he.jpg/300px-Clitoris-he.jpg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליז תעזרואני20/07/2008אני יחסית צעיר. לפני מלא זמן בערך בגיל 6 או 7 אני וידידה שלי ככה נגענו באיבר המין ו לא היה שם סקס (אפילו לא ידענו את המילה) ומאז כל הזמן יש לי דפחים לאונן ולזיין וחברים שלי כל הזמן מדברים על זה וצוחקים על זה(לא עליי על סקס) ובטוח לא יצא לי לעשות סקס בשנתיים הקרובות (לפחות). אז למישהו יש עצות איך לאונן אבל אם הרגשה ממש טובה כי סתם לגעת בזיין לדעתי (בישבילי זה כלום). טוב בקיצר תעזרו לי עם זה טוב? תודה מראש לעזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבן כמה אתה קודם כל
דקל אלקובי20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון22/07/2008אתה מתאר משחקים מיניים בילדות שזה טבעי ולגיטימי. גם אני מצטרפת לשאלה לגבי גילך. אוננות זה טבעי ולגיטימי בכל גיל. אפשר להיעזר בגירויים ויזואלים כגון מגזינים ולפנטז פנטזיות מיניות תוך כדי אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחדירה.חסויהה20/07/2008שלום,אני בת 17.5. אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני חודשיים. לחבר שלי יש איבר מין ממש ממש גדול והפעם הראשונה ממש כאבה לי לבסוף הוא הצליח לחדור אליי למרות כל הכאבים,הוא הרגיש משו אבל אני לא הרגשתי שום דבר, לא הרגשתי הנאה הרגשתי רק כאלו חפץ גדול נכנס אליי לאיבר המין ויוצא בלי שום רגש עם המון כאב. אני קצת בבעיה כי עדיין כשאנחנו מקיים יחסי מין החדירה כואבת לי ואני לא מגיעה לאורגזמה ולא מרגישה שום ריגוש והנאה. השאלה שלי ממה זה נובע ולמה זה ככה? הפעם האחרונה הוא דחף לי אצבעות גם זה קצת כאב לי וולא הרגשתי שום דבר, אבל.. יצאו לי מים מאיבר המין שלי ,אני חושבת שזו גמירה.אבל מאיפה בדיוק? אם לא הרגשתי שום הנאה ולא הגעתי לאורגזמה כמו בכל הפעמים.. אני ממש מבקשת עזרה שתסבירו לי מה אני עושה בקשר לכאבים ולמה אני לא נהנת ומגיעה לאורזמה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך לשאלה
חסוייה20/07/2008למה לא עונים לי.. ? אני ממש צריכה את עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חלקית
ספיר20/07/2008תראי ניראה לי שאת לא מגיעה לאורגזמה מחדירה מכין שאומרים שנשים לא תמיד מגיעות לאורגזמה מחדירה.. ובקשר לכאבים..ניראלי שבגלל שאת לא נהנת מזה אז זה כואב לך..ניראה לי שזה פסיכולוגי. מקוה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל סבלנות...
20/07/2008דבר שני חדירה לא אמורה לכאוב, ואם היא כואבת עושים צעד לאחור. עושים הפסקה מוחלטת מהחדירה. אם החבר שלך היה כל כך כאוב - הוא היה ממשיך?!
אני לא חושב שזה תלוי בגודל של איבר המין של החבר שלך, כי איבר המין הנשי גמיש ויכול לקבל כל איבר (עד לרוחב של ראש תינוק. חשבת על זה?).
תפסיקו עם חדירה והתרכזו בדברים שכן גורמים לך להרגיש משהו ועדיף הנאה. לגבי אורגזמה, דעי לך שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בחדירה, אלא זקוקות לגירוי ישיר על הדגדגן. נסי להכיר אותו. נסי להכיר אותו לבן זוגך. נסו להנות יחדיו מכל הדברים האחרים, כאשר במקביל תחדירו אל איבר המין שלך רק דברים שלא כואבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסויה21/07/2008אוף אני לא יודעת מה לעשות?.. למה זה כואבב אבל ואני לא מרגישה שום הנאה מה שאני עושה גם הוא דחף לי אצבעות וזה לא כאב אבל לאהרגשתי שום כייף.. אין לי רגש שם ללמה זה ככה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי..
noam@21/07/2008זה לא שאין לך רגש שמה.. פשוט את צריכה גירוי בדגדגן.. ההנאה לא באה רק מהחדירה, אלא גם מגירוי חיצוני בדגדגן, אם הגרשת אורגזמה אז כנראה שזאת הייתה סיבת המים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
מישהי24/07/2008את לא אמורה להרגיש כאבים בזמן החדירה, כנראה את לא מגורה מספיק בזמן החדירה לכן חשוב מאוד לפני שאתם מקיימים יחסי מין תתיעצו עם מומחה ותדברי עם החבר שהוא צריך להביא אותך לגירוי חיצוני ''דגדגן'' על מנת שלא יהיו כאבים בזמן החדירה! שתהיי מספיק מגורה את תרגישי הנאה מחדירה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסויה25/07/2008מה הכוונה בגירוי הדגדגן? מה על חבר שלי לעשות כדי שהדגדגן שלי יגורה?.. מה לגעת בו לפני שלפשף? מה ?,לא הבנתי.. תסבירו לי בבקשה על הגירוי בחיצוני שאמרתם פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצה אחת למעלה והשניה קצת יותר למטה?עזרו לי!!!!19/07/2008יש לי שאלה זה בסדר שיש לי ביצה אחת למעלה והשניה קצת יותר למטה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמה בעיות יש לך תלך לאישפוז מין חחח
דקל אלקובי20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלי לגמרי
20/07/2008אצל כולם זה ככה וזה בשביל שלא יתנגשו זו בזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.דקל אלקובי19/07/2008שלום אני דקל אלקובי ויש לי שאלה.. אני מאונן פעמיים ביום האם זה בעיה? ולפעמים יוצא לי עם הצרע יותר משהו כמו מים כאלה.. יש בעיה בכך?חשוב להזכיר אני בן 14 וקצת.. אשמח לקבל תשובה מידית תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזאת לא בעיה
noam@19/07/2008לא בעיה פעמיים ביום . וזה בסדר שיוצא עם זה גם קצת מים..זה לא מים זה זרע אבל זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..תודה נועם אשמח לשמוע עוד תגובות
דקל אלקובי20/07/2008תודה נועם אשמח לשמוע עוד תגובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין לגמרי
20/07/2008העיקר שאתה נהנה. וגם עניתי לך בפורום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רפי
דקל אלקובי20/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה מרופא מומחהתעזרו לי!!!!!19/07/2008אם אפשר לשאול אותך...אם אתה לא אחד מה-4 רופאים האלה אז מי אתה ואתה מומחה??
ואני מקווה שזה בסדר לשאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתמיד בסיידר לשאול
20/07/2008את מי שאלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונת אליי ?
noam@20/07/2008אני לא מומחה.. ובכלל לא מתעניין בנושא הזה אבל... אני תמיד שמח לעזור :) זה מספק מאוד..מה זה משנה מומחה או לא, העיקר שכל התשובות שלי נכונות ושאני יכולה להרגיש שאני עונה לך התשובות ומקל עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאג מאוד מעקרותתעזרו לי!!!!!18/07/2008יש עוד בעיה שאני מודאג ממנה מאוד מאוד אבל אני מדבייש לדבר על זה ההורים שלי אני ראיתי הרבה תוכניות על אנשים עכרים שלא יכולים להביא ילדים ואני מפחד מאוד מאוד שזה גם לי איך אני יכול להיות בטוח שהכל בסדר ???????תודה רבה למי שעוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאממ..
noam@19/07/2008אם אתה רוצה לדעת שאתה עקר אתה צריך לעשות בדיקות רפואיות בדיקות של שפיך והכל... עזוב נו אתה עדיין צעיר מה אתה צריך תשטויות האלה !? אל תהיה מודאג !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה עדיין צעיר וכנראה חרד לדברים
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008טרם זמנם. מכל מקום ניתן לבדוק איכות זרע בבדיקה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מה להגיד פשוט תודה תודה תודהתעזרו לי!!!!!18/07/2008אין לי מה להגיד פשוט תודה תודה תודה רבהההההה לכם ממש תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבקשה..
noam@19/07/2008מוזר שאני אומר לך בבקהש כי אני עניתי לך על השאלות אבל כדאי מאוד שהמומחים יתבישו בעצמם !!!! רפי כמובן לא עונה בכלל [שלא נדבר על יפעת], מירב עונה הכי הרבה ועידן לפעמים כשמתחשק לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1תעזרו לי!!!!!18/07/2008ועוד משהו אין לי הרבה שערות זה בסדר?? ואיך אפשר לגרום להם לצמוח מהר יותר אני אני רוצה כבר לעשות את זה אבל אני מדבייש שהבת תצחק אלי שאין לי הרבה שערות בבקשה תעזרו לי אני מאווד מאווד מודע לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה..
noam@18/07/2008לא רק שזה בסדר, אתה צריך לשמוח..זה אומר שאתה תתפתח יותר בעתיד ! זה בסדר שאין לך כל כך הרבה שיערות, ואם הבת אוהבת אותך אז אל תדאג לזה היא לא תצחק עלייך..יש בנות שגם מעדיפות חלק מאשר שעיר ובגלל זה יש המון בנים שגם מגלחים !קודם אתה צריך להיות מוכן זה יותר חשוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורך איבר המין לגיל 15תעזרו לי!!!!!18/07/2008שלום אני בן 15 והאורך של הזין לי הוא 14 זה בסדר???
בבקשה תענו לי
ועוד שאלה האם את יכולה לדעת מי אני????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר..
noam@18/07/200814 ס"מ זה בסדר גמור... ולא אי אפשר לדעת מי אתה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל תקין!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה ?חסויה18/07/2008כאשר זוג מקיימים יחסי מין,מתי ההנאה של הבת מתחילה?והאם יש בנות שעל הפעם הראשונה הן נהנות?ואם לא אז מתי בערך היא תתחיל לחוש את ההנאה הזו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסויה שלום
noam@18/07/2008אצל כל אחת זה שונה, כלומר מתי מגיעה האורגזמה [מתי שאת גומרת].. וכן על הפעם הראשונה בטח שיש אורגזמה ושאפשר לגמור, בדיוק כמו פעמים אחרות.. את מגיעה לאורגזמה כשאר בן הזוג נוגע בנקודת הג'י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה האורך של הפין בגיל 14?תעזרו לי!!!!!18/07/2008מה האורך של הפין בגיל 14?
ועם יוצא קצת שפיך זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
noam@18/07/2008הממוצע נא בין 12-16 משהו כזה.. אם יש לך 10 ואפילו 8 זה בסדר הזין גודל עד גיל 20 ! וכן אם יוצא קצת שפיך זה בסדר..אבל אתה צריך לדאוג כמובן להמשיך להניע את היד כלפיי מעלה ומטה כדי שהוא ימשיך לצאת..אם תפסיק ברגע האורגזמה יצאו רק איזה 3 טיפות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)