מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאין לי שם30/06/2008
שלום רב...אני וחבר שלי ביחד כבר הרבה מאוד זמן ושנינו מוכנים מבחינה נפשית לפעם הראשונה של יחסי מין אבל יש לי מספר שאלות: 1- האם מהפעם הראשונה אני חייבת גלולות או שאפשר גם קונדום? 2- האם אחרי הפעם הראשונה בשביל יחסי מין בטוחים צריך רק גלולות או שיש עוד אפשרויות? 3- אם צריך גלולות כיצד ניתן ללכת לרופא אבל שההורים לא יגלו דרך חשבונית שהם משלמים כל חודש נראה לי? אשמח אם תענו לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא משנה מה מהם
66630/06/2008בעיקרון הכי כדי גלולות כי זה פחות יפגע בהנאה אבל את יכולה קונדום אם את רוצה,את יכולה ליקנות גלולות בכל בית מרקחת מכספך האישי מבלי שאף אחד ידע זה לא בעיה וזה לא אמור להגיע אליהם הידיעה הזאת.מקווה שעזרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרת אבל....
אין לי שם30/06/2008התכווונתי בשביל לקנות את הגלולת צריך ללכת לקבל מרשם וללכת לרופא סימן שאמא תראה בחשבונית של קופת חולים שהיא משלמת כל חודש על כרטיס ובלה בלה והתכווונתי לזה....איך לעשות את זה חסוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חייב מרשם אפשר ליקנות גלולות בכל
66601/07/2008בית מרקחת עושים בדיקות כי ליפעמים יש תופעות לווי אם גלולות מסוימות או ביכלל,בעיקרון זה לא אמור להדאיג אותך ואת יכולה ליקנות גלולות בשקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תמשיכי להקשיב ל-666לא תגיעי רחוק
שני01/07/2008חמודה - על מנת לרכוש גלולות את חייבת מרשם מרופא. את חייבת לגשת לרופא נשים על מנת שיבדוק אותך ויתאים לך באופן ספציפי גלולות. באותה הזדמנות הוא גם יערוך לך בדיקה גניקולוגית. גלולות זה לא סוכריות שלוקחים כל מתי שבא. צריך להתאים לך את זה, להסביר לך. זה לא משחק ילדים. עדיף שאמא שלך תדע שאת בוגרת ואחראית מאשר שיווצר פנצ'ר או שתיכנסי להיריון לא רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון03/07/2008את מראה בגרות ואחריות בכך שאת שואלת את השאלות הללו לפני שאת ובן זוגך עושים את הצעד של קיום יחסי מין. אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים דרך קופת חולים לצורך קבלת מרשם לגלולות. קונדום יכול להיקרע וזה לא מספיק בטוח. ההורים שלך לא צריכים לדעת שהגעת לרופא/ה, את מביאה כרטיס חבר של קופת חולים וזה לא כרוך בתשלום, לכן הורייך לא יקבלו חשבונית כלשהי. בבית מרקחת את יכולה לשלם על הגלולות בעזרת מרשם מהקופה, במזומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקטע שמחקת לי את ההודעות?!
66604/07/2008דפוקה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אתה טועה ומטעה
שני04/07/2008ואתה דוחף את האף שלך לכל חור. במילא אין לך משהו חכם להגיד. לכן מחקו את ההודעות שלך. אתר רואה ? אמרתי לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם נוח לך לחשוב כך תחשבי
66605/07/2008רוצה את האמת תיקראי קצת בימקום להגיב תגובות כמו ילדה בת 5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיק לתת עצות אחיתופל
שני06/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח מה לעשות אבל ככה זה
66606/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות29/06/2008
לפני חסי מין בפעם הראשונה מומלץ לדבר על זה עם הבן זוג לפני?? או שכדאי להפתיע אותו ? (שאלת יעוץ )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרעות
noam@30/06/2008מתי שתהיי מוכנה . אם את מרגישה מוכנה עכשיו ורוצה להפתיע אותו אז תפתיעי אותו. אם תהיו ביחד וזה פשוט יקרה אז זה יקרה . זה לא משנה ממש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לדבר....
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/2008הפתעות אפשר גם באופן אחר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכל הנערים הגברים כנסו!איתי 1629/06/2008
שלום לכל הנערים, ולמומחים שלום! אני מסתכל על הפורום חודשים רבים! והשאלה העיקרית פה בפורום בקרב הנערים... שאגב לא רק בפורום אלא בחיים עצמם! והשאלה היא- האם גודל איבר מינם תקין. והצעתי הולכת כך: כל אחד ירשום את גילו ואורך איבר מינו בס"מ- כך כל נער מוטרד יוכל פשוט לראות את כל השאר בקרבת גילו ולהסיר דאגות מליבו. פה ולצדכם תמיד! המלאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגמא:
איתי 1629/06/2008אני בן 17. אורך איבר מיני: 19 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשללווום
noam@30/06/2008אצלי זה לא דוגמה יש לי זין פיצקי..בן 13 5 רגיל ו9 בזקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין....
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לימודאג29/06/2008
אתמול עוננתי כמה פעמים נראה לי 4 (כאילו גמרתי 4 פעמים) ובקיצור עשיתי את זה תוך כדי שאני קורא סיפור סקס (ארוך במיוחד) ובפעם הרביעית התחיל לכאוב לי בזין וחשבתי זה סתם אז המשכתי (עשיתי את זה בכך שחיקחתי את הזין שלי בירך) ושגמרתי גמרתי עם דם וירך ימין שלי הייתה פצועה בגלל ששפפתי אותה הרבה עם הזין עכשיו יש לי קצת פתעים על הכיפה ועם הירך אבל רציתי לדעת עם הפצעים בכיפה/שפיך עם דם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לפרה .
noam@30/06/2008אנלא יודע בקשר לשפיך אך אני חושב שזה בסדר כי לאונן 4 פעמים אחת אחרי השניה זה קצת מווזר.. בקשר לפצעים-זה בסדר, גם לי יש כאלה פצעים מוזרים מין דם קרוש על הזין אחרי שאני מאונן הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסוכן...רק תרגיע כמה ימים...
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...noam@29/06/2008
שלום, אני בן 12 מתל אביב... אני פוחד שאני הומו ! אני תמיד מאונן למרות שעדיין לא יוצא לי שפיך, אך אני עושה זאת בכך שאני מפנטז לפעמים על איזה ילד אחד . אני מדמיין איך הוא בא אלייי ואני נותן לו נשיקה ואז אנחנו עושים סקס וכאלה... גם כשאני סתם מחדר לי טוש לתחת, אני חושב עליו ואם אין אף אחד בבית אני צועק את השם שלו ! אני פוחד להיות הומו כי ככה אבא שלי בחיים לא יקבל אותי, ואני יודע שאם אני כן יהיה הומו אז אני לא אספר את זה להורים שלי.. תודה רבה,ומקווה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשיב
מודאג29/06/2008לפי דעתי (אני ילד בן 13) זה נורמלי אולי בגלל שאין לך בנות יפות בכתה או בשכבה אתה מנסה עם בנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הולך פה בפורומים
66629/06/2008פה?! אחד אם כלבים אחד אם בנים מה הולך??,טוב תפסיק לחשוב על זה אתה יכול לנסות לפנטז על דברים אחרים הרבה פעמים שחושבים על פנטזיה אחת היא מחליפה את השניה נסה אולי זה יעזור, אתה יכול ללכת לגוגל לחפש טיפול בהומוסקסואליות ותימצאה קצת למטה "שירת הברבור השחור" נישמע מוזר אבל הוא מטפל במיקרים כאלה(הוא לא דתי רק שתדע והוא יודע לטפל במיקרים כאלה) אולי יעזרו לך שם ואתה יכול לישאול גם על מקומות אחרים שנותנים עזרה. ועוד עצה אתה יכול להיסתכל באתר DOMINA.COM (אם הדבליו דבליו דבליו כמובן) אחלה אתר ואתה יכול להיכנס גם לאתר MAXSEX.CO.IL אלה שני אתרי סקס מחרמנים בטירוף ואם עידכון יומי כימעט (בדרך כלל).בהצלחה לך מקווה שתירפה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש נו..
noam@30/06/2008נכנסתי לאתרים האלה..איזה מעפן.. אחי, תכתוב בגוגל "רטוב" ותיכנס לראשון..יש שם להורדה עם כסף אבל רק התמונות עושות לך את זה חבל לך הזמן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה בכסף אם אפשר בחינם
66630/06/2008תמונות בילבד זה לא מספק כמו סירטונים וזה לא יותר טוב מהאתרים שהבאתי,בכל מיקרה לילד בהצלחה לך!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למי שהגיב לי קודם
noam@01/07/2008באתרים האלה שאמרת, אני לא מוצא איפה יש בחינם... אולי תוכל להסביר לי לאן להיכנס ? ועוד שאלה מישהו יודע אם אני נגיד נכנס לאתר רטוב [אתר סקס] ואם אני רואה שם איזה סרט וזה עוהל נגיד 20 שקל, ההורים שלי איכשהו יכולים לראות את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב את האתר רטוב זה בכסף
66601/07/2008וצריך כרטיס אשראי וזה לא עדיף,חפש DOMINA בגוגל כנס לאתר יש שם סירטוני סקס בחינם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר אבל..
noam@02/07/2008איך אני רואה אותם ? כי אני לא מצליח לראות סרטונים..צריך קודם להירשם ? ואם כן איפה נרשמים לשם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנס לאחת הקטגוריות
66602/07/2008כמו שעירות למשל סתם דוגמה ותילחץ על אחת מהתמונות שמראים שם זה יוביל אותך לדף של הסירטונים מאותה התמונה ושם תילחץ על התמונות שמפעילות את הסירטון זה לא מסובך זאת הפעם הראשונה שאת גולש באתר פורנו?,יש סרטים מלאים בכסף ויש חינם האלה בכסף קצת יותר למעלה אל תיתבלבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פעם ראשונה אבל..
noam@02/07/2008פשוט אני לא מצליח להיכנס שם לשומדבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה אוקיי..
noam@02/07/2008אופס אני כתבתי בלמעלה אז זה הביא לי איזה אתר סקס ספרדי מווזר.. חח תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון02/07/2008אתה בגיל של בניית הזהות האישית והזהות המינית. בגיל הזה לגמרי טבעי לחקור את המיניות. ובפנטזיות אין כללים והכול בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאנונימית29/06/2008
האם ניתן להיכנס להריון מבליעת שפיך? אם אני בולעת שפיך אז זה יכול לגרום להרגשה לא טובה או משהו בסגנון? ומה זה בדיוק פטרייה בפות איך מגלים את זה? מה זה עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי על זה.....
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאנונימית29/06/2008
האם ניתן להיכנס להריון מבליעת שפיך? אם אני בולעת שפיך אז זה יכול לגרום להרגשה לא טובה או משהו בסגנון? ומה זה בדיוק פטרייה בפות איך מגלים את זה? מה זה עושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שכן. כאילו דא?....
שני29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שכן. כאילו דא?....
שני29/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
noam@29/06/2008מבליעת שפיך ? ממממש לא..את חיה באשליות ..סתם, אבל בכל זאת כדי להיכנס להריון השפיך צריך להיכנס לתוך הפות...הרי שם נפגשים הזרע והביצית.. לא אין תופעות לוואי מבליעת שפיך, וזה לא מזיק לגוף. אולי זה רק יכול להועיל כי השפיך מכיל המון המון חלבונים . את יכולה לראות אם יש לך פטרייה אך על זה המומחים ידברו לא אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
ד``ר עידן מיליצ`ר30/06/20081)אי אפשר להכנס להיריון מבליעת שפיך
2)יתכן ותהייה הרגשה לא נעימה אך לא בהכרח.
3)דלקת, מעבר לגירוד ולריח... הרופא יגיד.....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן70027/06/2008
הבן שלי בגיל 7 שנים פעם שניה הוא נכנס לאתר לא מכובד במחשב ומסתכל על תמונות . לי זה לא מקובל ואני הסברתי לו אם יש לו שאלות והוא מעוניין לשאול אני מוכנה לענות לו בהתאם לגיל שלו .יש חשד שהוא ראה מישהוא נכנס לאתרים האלא והוא מחקה.ואני לא רואה אף סימן או שינוי על התנהגות ו.אני מבקשת עזרה .ומה אפשר לעשות.אם יש דבר מיוחד אני מעונינת לדעת בפירוש תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/06/2008בעקרון יש אפשרות לחסום גישה לאתרים שאינם מתאימים לצפייה לילדים, אפשר למשל להתקין Firewall.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדים לומדים מההורים
ענבה28/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? הוא לא הפך ליהיות אנס וסוטה
F28/06/2008ולאנוס ילדות? מה ציפית שיקרא לו בדיוק?,אין שום בעיה שידע את זה לא בגילו ולא בגיל אחר המנהג הזה שלילדים אסור לדעת מה זה סקס ולהסתיר את זה מהם לא בא כדי "להגן" עליהם וגם לא יכול אין שום בעיה שיראה פורנו,אני מאמין שלכל דבר בעולם יש סיבה הגיונית שניתן לנמק אותה אני מוכן לישמוע מה הנימוק שלך לזה שילדים בגיל שלו לא אמורים לדעת מה זה סקס (והוא בטח כבר יודע)וליראות תמונות או סרטונים על זה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים איתך
אני28/06/2008אין שום סיבה שלא יראה בגילו... כל ילד מתפתח בקצב אחר ויש כאלה שכבר בגיל 8 מוכנים לראות סקס. חבל שאת מעבירה לו חינוך מיני שגוי כאילו סקס זה אסור וזה לא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהכן יכול להשפיע עליו אני דוגמה לכך
66628/06/2008ביגלל התאונה בכור הפורנוגרפי נחשפתי לקרינת פורנו ומאז אני לא אותו אדם בכל פעם שאני כועס או מיתחרמן אני הופך ל אנס הכחול!! ומתחיל לאנוס אנשים!! עלול ליקרות לו מה שקרא לי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-F חסוי ו-666
מירב שרון28/06/2008האם של הילד מעוניינת שבנה הקטן יקבל חינוך מיני בהתאם לגילו ולגמרי אפשר לכבד את זה ולהבין אותה. יש הרבה ספרים לחינוך מיני לגיל הרך ומידע באינטרנט שהיא יכולה להיעזר בו על מנת לספק לבנה את כל מה שהוא צריך לדעת בנושא ושוב הדגש הוא "בהתאם לגילו". אתרי פורנו ממש לא משקפים את המציאות, נהפוכו. יש הרבה סרטי הדרכה בנושא של סקס למבוגרים, זה משהו אחר, לא מדובר בפורנו אבל עדיין מדובר בסרטים שפונים למבוגרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל שום סיבה הגיונית למה הוא לא
F28/06/2008יכול ליראות את זה יש הרבה דברים ואפילו סירטי ילדים שלא משקפים את המציאות אבל מישהו אוסר את זה?,מבוגרים רבים חושבים שסקס זה רק בישבילהם ומיתבישים שהילדים ידעו לכן היתפתחה גישה שלילדים אסור ליראות לישמוע ולדבר על סקס לא פורנו ולא שום דבר שקשור לסקס וזאת גישה לא נכונה ביכלל בלי שום קשר לגיל וזה באמת לא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבוי לנו מדעות כמו של F
שני29/06/2008גועל נפש. לכל דבר יש את הזמן שלו. חתיכת אידיוט. ילד בן 7 לא אמור לגלוש באתרי פורנו. קפיש? או שאני צריכה להסביר לך לאט יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא של הילד... כנסי...
שני29/06/2008אל תקשיבי לפדופילים שיש כאן בפורום. כפי שהציעה לך היועצת - תעשי חסימת אתרים שלא מיועדים לילדים. למה את מחכה? שיגלוש באתרי סאדו-מאזו K-9 ועוד....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה לך לדעת מה זה K9?!
66629/06/2008את סוטה משהו פחד את ניראת לי גולשת בעצמך באתרים כאלה,ואף אחד פה לא פדופיל וסאדו מאזו זה לא סוטה או רע זה הנאה מינית מכאב או להכות למעשה זה הרבה יותר "צנוע" מרוב הפורנו האחר זה פשוט ניתפס כמשהו "קינקי" ופדופיליה זה לא חוקי וככל הניראה הוא לא יצליח לימצוא כאלה גם אם יחפש ובקשר למה שאמרת גם K9 הוא ככל הניראה לא ימצא תפסיקי לקשקש לה במוח,ובאמת אין שום סיבה שהוא לא יראה הוא ככל הניראה יודע על זה כבר מיזמן על זה וחוץ מיזה את לא קובעת מתי זה "זמן נכון" בישביל ליראות פורנו ואין לך שום טענות הגיוניות שמהם את קובעת מה מתאים ולאיזה גיל כך שהקישקושים שלך שווים לתחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודי - אני להבדיל ממנו...
שני30/06/2008לא בת 7... אני בוגרת ויכולה לגלוש לאן שאני רק רוצה. הבנת את ההבדל..? או שאני צריכה להסביר לך יותר לאט? אגב אם אתה מעודד ילדים בני 7 לגלוש באתרי פורנו - נראה לי שאתה פדופיל. הא? זה עושה לך את זה שילד בן 7 גולש באתרי פורמו. סוטה מגעיל. איחחסססס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר את ממש טיפשה
66630/06/2008תפסיקי לקלל כמו ילדה קטנה וטיפשה ותפנימי אין שום בעיה אם זה יש גם מאמרים שמדברים על זה שאין סיבה לימנוע מילדים בגיל שלו ליצפות ולילמוד על מין אם הייתי פדופיל לא הייתי שולל את עניין הפדופיליה ולא צועק פדופיליה בכל פעם שמזכירים פורנו כמוך (על ראש הגנב בוער הכובע...),תפסיקי לנסות לרדת עליי בימקום לתת טענה הגיונית ולדון בעניין כמו מבוגר את מיתנהגת כמו ילד קטן בעצמך כשאין לילד מה לומר ואין לו איך לבסס את הטענות שלו(לרוב כי הוא דיי טיפש יחסית למבוגר נורמאלי...)הוא מנסה לרדת על מי שחולק עליו בתיקווה שזה יערער את מה שהוא אומר ולכן זה מסתיים כסתם וויכוח מטופש שמבוסס על עלבונות שפלים ולא יותר,לצערך את סתם יורדת לרמה של ילד קטן ומיתנהגת כמו טיפשה אם אין לך משהו יותר טוב לומר עדיף שתשבי בשקט גם אם את לא מסכימה איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני ממש נואש אני אשמח לעזרהאלמומי26/06/2008
שלוםץ....אני לא יודע לאן ללכת עם השאלה הזאת.... אני כבר ממש נואש... אינ מרגיש שאני מכור לאוננות..... אני מאונן כל יום ..לפעמים גם פעמיים ביום......לעיתים רחוקות גם 3....... ואני יודע שהרבה פה יגדו שפעמיים זה לא הרבה ושזה בסדר...אבל מה אם אני לא רוצה לעשות את זה בכזאת תדירות.???....מה אם אני רוצה לעשות את זה פעם בשבוע??... אני לא מצליח להפסיק.... אני חוזר הביתה...אוכל...נח... שאני צריך את זה ושאני רוצה את זה.... איזה דרכים יש לדלל קצת את התדירות ???...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/06/2008אתה מרגיש שאתה מכור לאוננות. אם זה מפריע לך ביום יום ומשפיע על שאר תפקודי החיים שלך(למשל מפריע לך להתרכז בלימודים, משפיע בהיבט החברתי וכד') אז יש מקום לפנות לייעוץ מקצועי בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאנונימי.
noam@26/06/2008אתה לא יכול להיות ממש מכור לאוננות, הרי זה אתה זה אתה אומר לעצמך לשלוח יד ולאונן..לך תעשה משהו אחר תהיה עם המפשחה שלך או תראה טלויזיה או פשוט אל תאונן ! תעשה דברים שיסיחו את דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום
אלמומי27/06/2008אני אומר לכם שאי חוזר הביתה...אוכל נח..רואה טלווזיה...ומרגיש שאני צריך את זה....יש את הפעם ביום הזאת שאניכאילו "חייב" את זה...... זה לא מפריע לי בלימודים ועם חברים....אני פשוט מרגיש שאני לא יכול להפסיק.... אני מתפקד נורמלי לגמרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הכול בסדר איתך, תרגיע !
מירב שרון27/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים ביום זה הרבה בשבילך?
אני28/06/2008אני לא מבין מה הבעיה.... שאני הייתי בגיל ההתבגרות אני וגם החברים שלי היינו מאוננים 5-6 פעמים ביום רגיל! לפעמים הייתי מגיע גם ל10..... אפילו לפעמים שהייתי הולך לבית ספר ליום ארוך לא הייתי יכול להתאפק הייתי נכנס לשירותים באמצע היום ומאונן ככה זה בנים בגיל ההתבגרות הם כל כך חרמנים D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות-26/06/2008
אני בת 18 כמעט וכמה פעמים ניסיתי לאונן אבל זה כזה מפחיד מגעיל לא יודעת מה.. :-] אני גם לא ממש יודעת איך, צריך להכניס את האצבע ממש בפנים לא? וזה ממש מוזר כזה, זה נראה כאילו עוד שניה משהו עומד לקרות..זה מקום רגיש כנראה..איך עושים את זה בדיוק?האם זה בסדר בכלל?זה לא יכול לגרום לבעיות כלשהן..?
מירב שרון26/06/2008אני מבינה שיש לך רתיעה מאוננות ומצד שני חלק ממך סקרן ורוצה להתנסות בזה. אני ממליצה לך לקנות את הספר "לעצמ - מיניות האשה" של לוני ברבך. ניתן לקנות בחנויות של צומת ספרים. מדובר בספר שעוזר לנשים להתחבר למיניות שלהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה בעצם זה שלח פעמיים, סליחחה
-26/06/2008אפשר בלי הספר הזה?כי ממש לא בא לי לבקש מהורים שלי כסף לספר לאוננות..ואני ממש לא עובדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל
מירב שרון27/06/2008את יכולה להגיד להם שאת רוצה לקנות ספר, את לא חייבת בהכרח לספר להם במה מדובר. באינטרנט יש בלי סוף הצעות לטכניקות לאוננות, תיכנסי לגוגל ותמצאי. הספר "לעצמך" הינו ספר שילמד אותך להתחבר למיניות שלך מעבר לאוננות - הוא מומלץ בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעייה
ענבה28/06/2008אוננות היא טכניקה פשוטה בתכלית..ה גורמת להנאה עצמית לא מבוטלת .יש מס טכניקות העברת אצבעות על הדגדגן ושפשופו או חיכוך הכוס בשמיכה תוך כי תנועות צידיות(הצי התהפכות בקצב מהיר .אפשרות של התזת זרם מים על הכוס זה מגרה שגעון הכנסת שתי אצבעות לנרתיק תוךפנטוז על זין חודר. הסיכוי לאורגזמה גדול יותר בגירוי הדגדגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות-26/06/2008
אני בת 18 כמעט וכמה פעמים ניסיתי לאונן אבל זה כזה מפחיד מגעיל לא יודעת מה.. :-] אני גם לא ממש יודעת איך, צריך להכניס את האצבע ממש בפנים לא? וזה ממש מוזר כזה, זה נראה כאילו עוד שניה משהו עומד לקרות..זה מקום רגיש כנראה..איך עושים את זה בדיוק?האם זה בסדר בכלל?זה לא יכול לגרום לבעיות כלשהן..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר עניתי לך למעלה
מירב שרון26/06/2008אבל אוסיף תשובה לעוד אחת מהשאלות ששאלת, זה לגמרי בסדר לאונן, זה טבעי ובריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא ענית לי
-26/06/2008פעם ראשונה שאני שואלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
noam@26/06/2008את לא חייבת לאונן ע"י החדרת אצבע לנרתיק ! ואם את כן מחליטה לעשות זאת כך, אז שלא יהיו ציפורניים ארוכות מידי ותשתדלי לעשות זאת בעדינות... את יכולה סתם לגעת ו"למשש" את הדגדגן או עם הטוש של המים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעניינות באיברי המין - עזרתכם!!שולה25/06/2008
שלום, אני אמא לילד בן 6. חכם מאד ובעל התנהגות נורמטיבית לחלוטין. לאחרונה, אנו נתקלים בהתעניינות רבה מצידו ב"ציצי", טוסיק, פוט...ואף נסיון לגעת בהם אצלי.. הוא עושה זאת, תוך ידיעה שזה לא בסדר, כי הוא מגחך / צוחק כבמעשה קונדס. כל הזמן מחפש ל"הציץ" לאמא ולראות לה את התחתון או החזיה (לעיתים גם לבובות ראווה..). ניסיתי להסביר לו כמה פעמים שזה לא נעים לי, שזה לא יפה וכו'. בד בבד, ע"מ לא להפוך את הנושא למשהו "אסור", ניסיתי להסביר שבאופן כללי, לא "אסור לעשות את זה, הוא רק צריך להיות גדול ושתהיה לו חברה / אישה שתרצה את זה גם... כיוון שההסברים העדינים שלי לא עזרו, הערב, לאחר שליטף לי את הטוסיק כעסתי עליו מאד. הוא נעלב מאד ובכה עד שנרדם. א. אני מתייסרת ופןחדת שהעברתי לו מסר שאסור "לגעת" - באופן כללי. ב. האם ההתנהגות שלו נורמלית? ג. מה לעשות? תודה,
מירב שרון26/06/2008חינוך מיני מתחיל כבר מהגיל הרך וכמו שאת מבינה גם המסרים המיניים שילדים מקבלים מגיל צעיר מעצבים את המיניות שלהם בבגרותם. הסברת לבנך שהנגיעות שלו באיברים האינטימיים שלך אינם נעימים לך, ועל אף זאת הוא המשיך לנסות עד שבסוף כעסת עליו ועכשיו נשארת עם רגשות אשם וחששות. אני מבינה את ההרגשה שלך ואת החששות שלך לגבי אילו מסרים את מעבירה לו. יש מה לעשות על מנת "לתקן", מותר לנו לטעות לפעמים, ילדים לא באים עם ספר הדרכה. אני ממליצה לך בתור התחלה לקרוא את הכתבה המצ"ב:
http://www.keshet-tv.com/ProgramItem.aspx?ProgID=644&ItemID=16771&GroupID=899
יש גם לא מעט ספרים שניתן לרכוש בחנויות ספרים בנושא של חינוך מיני בהתאם לגיל הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוופה !noam@25/06/2008
אם יש איבר מין באורך 5 ס"מ בערך כשהוא רגיל ו8.5 ס"מ כשעומד לי..זה נורמלי לגיל שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון26/06/2008לא ציינת את גילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונהanonimit25/06/2008
שלום, אני וחבר שלי בני 17 ומנסים כבר תקופה לקיים יחסי מין..
הכל תקין והכל אבל האקט עצמו של החדירה לא מצליח... אין בעיה בזקפה, ברטיבות וכו'. פשוט- לא נכנס.
מה לעשות? ..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאנונימית,
noam@25/06/2008תשימי בפתח איבר המין שלך חומר שיחליק את החדירה...בסופר פארם יש הרבה כאלה גם על בסיס מים, בכל מקרה שימי משהו שיחליק את החדירה אני בטוח שזאת הבעיה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית שלום
מירב שרון26/06/2008לדברייך, אתם מנסים כבר תקופה לקיים יחסי מין וזה לא הולך על אף שיש זקפה ורטיבות בנרתיק. יתכן שיש לך וגיניסמוס, התכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק שאינה מאפשרת חדירה. בדר"כ זה נגרם בשל סיבות פסיכולוגיות. אני ממליצה לך לפנות לסקסולוגית שהיא גם גינקולוגית לצורך אבחון וטיפול. ניתן לפנות דרך הקופה או באחת מהמרפאות בבתי החולים השונים בארץ. כמובן שישנה גם אפשרות לפנות באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה--
טל26/06/2008אם היא לא מדווחת על כאב בחדירה (בגלל שאין חדירה) אז אין טעם לקפוץ להסקת מסקנות.. בכל אופן שווה לגשת לרופאת נשים- מקווה שאת כבר לוקחת גלולות. פשוט פעם הבאה, תוודאי שהוא נמצא ב"מקום הנכון" נסו להחדיר אצבע אחת או 2 לפני ואם אין שום בעיה תנסו שוב חדירה מלאה.. לפעמים מרוב שרטוב יש צורך להפעיל טיפה לחץ בכניסה- זה קרה לי, שהוא לא יפחד רק שיעקוב אחר התגובות שלך במהלך החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטל
מירב שרון26/06/2008אני לא מסיקה מסקנות, לכן דאגתי לומר "יתכן ש....". כמו כן, לכן אני מפנה אותה לאבחון אצל רופאת נשים אך אני כן ממליצה שזאת תהיה רופאת נשים שהיא גם סקסולוגית כי מדובר בקושי שמשפיע אצלה על קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם הזרעיניב24/06/2008
שלום,
רציתי לשאול מה דעתכם בקשר לבעיה שיש לי...
אני בן 14 והתחלתי לאונן בערך בגיל 10 עוד לפני שהיה לי זרע וכשהתחיל לצאת לי זרע הוא היה שקוף והיה ממש קצת,ובהדרגה זה השתנה לנוזל צהוב ודביק ומגעיל למראה שממש לא מזכיר זרע כמו שרואים בסרטים והוא גם לא יוצא בשפריץ כזה אלא יותר זוחל החוצהץ...ואני גם מרגיש שהזרע כולו לא יוצא מתוך הזין הבגלל שאחרי כמה דקות ארי שאני מאונן אני רואה טיפות על הזין שלי וזה נמשך בערך חצי שעה...בבקשה תעזרו לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
חסוי25/06/2008זה בסדר גמור..ככה זרע אמור להיראות.
בקשר ליציאה של הזרע-זה בסדר גמור גם ! זה יכול להשפריץ וזה יכול לצאת בטיפות אצל כל אחד משהו אחר..
אני לא מומחה אז אני אבקש מהמומחים לעניין לענות על זה ישר ולעניין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני יודע זה לא בסדר דווקא
אני25/06/2008הצבע לא צריך להיות צהוב אלא אם כן יש איזה זיהום זה לפי מה שאני זוכר שמישהו שאל בפורום אורולוגיה. גם בקשר לשפריץ של הזרע יש כאן בעיה (גם זה נשאל בפורום אורולוגיה), הזרע צריך כן לצאת בשפריץ. פנה לאורולוג! זה כל מה שאפשר לעזור לך דרך הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק אבל...
noam@25/06/2008אם השפיך ממש ממש צהוב במידה חריגה תפנה לאורולוג, אלב אני חושב שהשפיכה בסדר אלא אם כן זה באמת חצי שעה..כי כן אצל חלק זה יוצא בטיפטוף וחלק בשפריץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניב שלום
מירב שרון26/06/2008אני אומרת כזה דבר, כשיש ספק אז אין ספק... אם יש לך חששות, כדאי שתפנה לקבלת חוו"ד מרופא אורולוג, מה שכבר הוצע לך כאן על ידי חברך לפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)