מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה!!ספיר28/07/2008
אם הגיע תאריך המחזור שלי ועדין לא קיבלתי מחזור.. ואני חוששת מהריון.. מה אני אמורה לעשות בשיל לבדוק את העניין? איך אני עושה את זה בלי שאףף אחד ידע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר שלום
מירב שרון28/07/2008את קונה ערכה ביתית לבדיקת הריון. ניתן לרכוש בכל בית מרקחת של ניו-פארם או סופר-פארם. את עושה את הבדיקה עם עצמך, בפרטיות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..עוד שאלה
ספיר29/07/2008מה הם הסימנים להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסימן הראשון הוא כמובן
יפעת מקלר29/07/2008איחור במחזור. סממנים אחרים יכולים להופיע ויכולים שגם לא . כך למשך: עיפות ורצון לישון הרבה (בגלל השינויים ההורמונליים הדרסטיים), גודש בשדיים , גדילתם והפיכתם לרגישים מעל הרגיל. בחילות בוקר (יש נשים שהבחילות מגיעות בשלבים המוקדמים ביותר להריון, ויש כאלה שקצת יותר מאוחר, ויש נשים שלא סובלות מבחילות). נכון יהיה שלא תחפשי סימנים ותתפסי בהם (יש אפשרות שמרוב לחץ את תחושי בהם גם אם את לא בהריון). הכי נכון שאם יש איחור, ויש סיבה, תערכי בדיקה ביתית, כפי שמירב הציעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יפעת.אין מה לדאוג...קיבלתי =]
ספיר30/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלונותב' 1328/07/2008
מה שם החור שמחדירים לאישה? יש פי הטבעת של הצרכים ויש מנוש ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/07/2008אצל האשה זה נקרא הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןגיל27/07/2008
שלום.. אמרו לי פעם שאם נמצא עם מישהי במצב שאנחנו ערומים או שהיא רק עם תחתון ואני גומר ליד האיבר מין שלה יש מצב שהיא תכנס להריון אפילו מרחוק כי יש מצב שהרחם שלה "דורשת" את זה והיא תקלוט את זה גם מרחוק רציתי לדעתי אם זה נכון .. תודה לכל העונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
גיל27/07/2008שאם-> שאם אני נמצא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שכן!!!
שני27/07/2008אפשר להיכנס להיריון גם באמצעות טלפתיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח יצא ילד על חושי חחחחחחחחחחח
דקל אלקובי27/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממממש אבל ממש לא !!!!
noam@27/07/2008היא יכולה להיכנס מהריון אם השפיך שלך ייכנס לנרתיק שלה . מה שאומר שכדי להיכנס להריון הזרע צריך להגיע לביצית, והוא לא יכול לעוף באוויר אז.. בטח חשבת שזה בגלל שיש מצב שהשפיך ידלוף דרך התחתונים וינזל לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך במייל....
ד``ר עידן מיליצ`ר27/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענה גם פה
גיל27/07/2008הייתי ממליץ שתענה על השאלה גם פה כדיי שגם אחרים ידעו זאת כי לפי מה שאני רואה כמעט ואף אחד אינו מודע לתופעה הזאת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו תופעה !?
noam@28/07/2008נוזל המין יכול לחלחל לנרתיק ולגרום הריון . אבל הזרע לא יכול לעוף באוויר איכשהו ולנחות בנרתיק.. מה יש לו חוש שישי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה בנוגע לאוננותno name26/07/2008
אני מאונן כמעת כל יום ואני מפחד שמשהו יקרה עים אני רק בן 13... נעים יכל להיגרם איזשהו נזק כי אני דיי לחוץ בנוגעה לעניין הזה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון*
no name26/07/2008נעים=העים*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יגרם לך נזק!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008בגילך התדירות הזו תקינה ונורמאלית!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור !
noam@26/07/2008גם כשאני הייתי בן 13 אוננתי כל יום ואפילו כמה פעמים . לא יהיה לך שום נזק בבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
no name27/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאבי26/07/2008
אוננות וגמירה יומיומית או גמירה של איזה 3 פעמים ביום ופליטת זרע או יותר זה מסוכן? כי יש שמועות שזה מוריד את "אנרגיית הגבר" או את הכוחות לא יודע, מלבד לעייפות הקלה שמרגישים אחרי גמירה... האם זה כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיל צעיר אין זה מסוכן!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזין שלי נוטה קצת הצידה , נורמלי ?מוזר ביותר26/07/2008
היי.. אממ כבר כמה שנים הזין שלי נוטה טיפה שמאלה..מוזר? יש צורך לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לדאגה
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008אצל רובינו אין סימטריה באיבר המין וכתוצאה כך יש נטיה לכיוון כזה או אחר. במידה ויש לך כאב בזקפה ו/או אינך יכול לקיים יחסי מין בגלל הנטייה, אז יש מקום לדאגה. במידה ולא (ואני מניח שלא) אז אין בעיה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח זה מצחיק גם שלי ככה אבל זה נחמד
דקל אלקובי27/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נורמלי לחלוטין
noam@27/07/2008יש המון איברי מין שנוטים הצידה . שלי אישית לא אבל של הרוב כן.. אין מקום לדאגה כל עוד זה לא משפיע על הגירוי המיני שלך זה בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז למה אני בעצם עושה סקס?רותם26/07/2008
אני בת 21. היו לי מספר מערכות יחסים אולם באף לא אחת מהן הסכמתי לתת את כולי. לא הכרתי לחבר את ההורים ולאורך כל היחסים היה קיים אצלי החשש מיחסים עמוקים וחודרניים. פחדתי לאבד את החופש שלי. אף פעם לא פיתחתי רגשות של אהבה לבן זוגי ונשארתי כי היה לי קל ונוח. בנוסף היחס שלי לסקס הוא קצת שונה. אני לא מפתחת רגשות עמוקים לאחר סקס ומצאתי את עצמי עושה סקס חפוז מסיבות לא נכונות. בנוסף, אני מתעסקת הרבה בניסיון לענג את עצמי- ללא כל הצלחה וכן, ניסיתי הכל. ולעיתים אני אף מוצאת עצמי צופה בסרטי פורנו. רציתי לדעת למה אני בעצם עושה סקס? למה אני מתעסקת כל כך הרבה בסקס? חשוב לי לציין שאני לא גומרת מסקס או מניסיונות לענג את עצמי. מעולם לא חוויתי אורגזמה. חשבתי שאולי אני לא בוגרת די ליחסים מעין אלה.. אולי אני רואה בסקס מענה לצורך אחר שקיים בי. נראה לי נכון לציין שאני בחורה רגילה, חברותית, חייכנית, לומדת, יש לי ביטחון. ניסיתי לחשוב איך סקס נתפש בעיניי- קשה לי לענות על השאלה. אשמח אם תצליח לעזור לי לענות על השאלות הללו שמטרידות אותי מאוד. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותם שלום
מירב שרון26/07/2008את מתארת קשיים ביצירת אינטימיות רגשית עם בני זוג, בניסיונותייך לגלות את המיניות שבתוכך, את מרגישה חוסר שביעות רצון כי אינך מגיעה לאורגזמה לא עם עצמך ולא עם בני זוג. אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך. ניתן לרכוש אותו ברשת צומת ספרים. הספר מיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בני הזוג שלהם. ובכלל הספר מיועד לנשים שרוצות להתחבר למיניות שטמונה בהן. אם אחרי שקראת את הספר ועשית עם עצמך עבודה בעזרתו, את עדיין מרגישה חוסר שביעות רצון עם המיניות שלך, אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני באחת מהמרפאות לטיפול מיני בארץ, בקופ"ח, בבי"ח או באופן פרטי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
רותם27/07/2008אני בהחלט אקנה את הספר. רק הדבר שמטריד אותי קצת יותר הוא עניין התקשורת הרגשית עם גברים. אני בחורה חברותית מאוד אבל ברגע שזה נוגע לגברים אני "קופאת במקומי", קשה להתנהג כמו שאני באמת, אני עצורה. קשה לי להכיר בן זוג שלי לחברים קרובים לי או למשפחתי. או ליתר דיוק, בנוכחות אחרים, אנשים נוספים קשה לי להיפתח לקשר ולבן זוג- כאילו שזה דבר אסור. אבל כשאנחנו לבד 1 על 1 קל לי יותר, אני יכולה להיפתח אליו ולצחוק איתו. הייתי שמחה לדבר איתך פנים מול פנים. אני גרה ברעננה ואני חברה בקופת חולים כללית + כרטיס מושלם. יש אפשרות ליצור איתך קשר? תודה, רותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מרגישה חרמנית ואת רוצה סקס
א.26/07/2008אין רע בזה ואף אחת לא יכולה לומר שאלה סיבות לא נכונות מבלי לצאת טיפשה אמיתית,כדי לך לנסות להכיר את גופך את הדגדגן ואת נקודת הג' הכניסי שתי אצבעות לנרתיק (לא עד הסוף)וחפשי בליטה בחלק העליון של הנרתיק ותלחצי עליה עד שאת מרגישה נעים שם את יכולה לחפש באינטרנט על נקודת הג'י,חלק שני הוא הדגדגן גם עליו את יכולה ליקרוא באינטרנט,בכל מיקרא תיהי פתוחה אם עצמך ותיתני לעצמך להינות ועל תיתיחסי לכל הסטיגמות המפגרות שכל מטרתן היא להגביל ולהמעיט את מיניות האישה.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמוסות "שיעזרו" לה לדכא את הפעילות
t29/07/2008המינית?? בישביל מה לקחת כמוסה שכזאת או שהתכוונת למשהו אחר??,המוצר הזה מתאים לגברים את בטוחה שזה מתאים גם לנשים?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם לא מבינים..
רותם30/07/2008אין לי בעיה עם החרמנות שלי להפך, אני חושבת שמיניות זה חלק בלתי נפרד מהאישה. הבעיה שאני חושבת שאני אולי לא בשלה מספיק כדי לקיים יחסי מין שהרי אני א. לא גומרת וב. קשה לי מאוד לתקשר עם בנים. או יותר נכון לומר- הזיקה שלי למיניות שלי לא מספיק חזקה. כי הבעיות שלי עם גברים הם יותר חברתיות. אני לא יודעת איך החברה תגיב על זה שיש לי חבר. חח אני לא יודעת איך להסביר את הבעיה שלי בתקשורת עם גברים ואני נשמעת כמו ילדה מסכנה... וכאן אני שואלת, האם אני מקיימת יחסי מין כדי לענות על צורך מסויים? האם אני רוצה להוכיח לעצמי שאני באמת אישה ע"י קיום יחסי מין כי אני לא מצליחה להוכיח את זה לעצמי בפנים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שואלת שאלות מאד מאד
יפעת מקלר30/07/2008חשובות , רציניות ומשמעותיות, וכדי לענות לך בצורה רצינית ומקצועית צריך להכיר אותך קצת יותר, לשאול אותך שאלות ולבדוק איתך דברים. לדעתי הכי נכון יהיה שתגשי לאיש מקצוע בתחום , מטפל זוגי\סקסולוג, למספר פגישות טיפוליות. שיהיה לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה....25/07/2008
שלום. רציתי לדעת מה בידיוק האורגזמה של הבחורה המילה ''גמירה''...ואיך אני יודעת שגמרתי.. האם יוצא משו?אם כן מאיפה זה יוצא...בבקשה תסבירו לי.. תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה נשית
מירב שרון26/07/2008חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה. לפי ד"ר אברמוב, אורגזמה היא תגובת ההתפרקות פתאומית של הריגוש המיני, המתבטאת בסדרה של התכווצויות מהירות, לא-רצוניות ומענגות של שרירי הנרתיק והרחם. בלוטות ברטולין מפרישות נוזל צמיגי שקוף המסייע בסיכת דפנות הנרתיק. תגובה זו תואמת את תגובת פליטת הזרע אצל הזכר. התכווצויות הנרתיק בולטות בעיקר בשליש החיצוני שלו ותדירותן היא אחת לשנייה בתחילת האורגזמה. בהמשך פוחתת התדירות באופן הדרגתי עד להפסקתן המוחלטת של ההתכווצויות. במקביל, הגוף מתקשח ושרירים באיברים שונים מתכווצים ורוטטים באופן לא-רצוני. אצל חלק מהנשים יש שפיכה שמלווה את האורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
....26/07/2008תודה מירב:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשה,עצות וכמה שיותר בבקשה ממכם!דחוףדקל אלקובי24/07/2008
אוקי עכישו יש לי שאלה מאתגרת עבורכם.. ועבורי אבל אני התייאשתי. אני וחברתי כבר שנה ו9 חודשים יחד ו15 ימים. פעם הייית מדברת איתה על לשכב והיא לא רצתה.. גם היום היא לא רוצה עד גיל 16 והיא בת 15 וחצי אח שאנחנו מתחרמנים אחרי זה היא אומרת יל במחשב כמעט רציתי לשכב איתך מה עלותאיך לגעת בה כדי לעורר בה את החשק לשכב? מחר אני הולך אלייה מה לעשות לדחוף אצבעות?[דחפתי 2] סקס יבש?עשינו ירדתי לה אוננה לי עם היד כן..מה עוד מה? וג שאחנו מגיעים למצב מה אני אמור להגיד לה רוצתה לשכב ככה באמצע? עצות בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
....24/07/2008קודם כל מזל טוב על הרבה הזמן תמשיכו ככה. דבר שני בקשר למה שרשמת-אני חושבת שקודם כל לא ללחוץ עליה אל תמהרו לשום מקום זה יגיע וכשזה יגיע זה יהיה הדבר הכי יפה שיקרה ביניכם. דבר שלישי אני אתן לך עצה-פשוט תזרום,אל תשאל אותה לגבי זה,פשוט תזרום אם אתה רואה שהיא לא עוצרת אותך אז תמשיך אבל תזכור תעשה הכל לאט ואיךך שהיא אוהבת.והדבר הכי חשוב אל תשכח קונדום! במקרה ואם היא תעצור אותך סימן שהיא לא מוכנה פיזית לקיום יחסי מין..ובמקרה כזה אל תלחץ עליה בשום פנים ואופן כי אחרי זה,זה רק יפגע בקשר. בכל מקרה אתם צעירים עדיין וכן אני מבינה את ההתלהבות שלכם מזה.. ועוד משו קטן לסיום-תשאל אותה מה היא אוהבת,איך היא אוהבת,ואיפה. בהצלחה!!! מקווה שעזרתי טיפה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.אשמח לעוד עצות?
דקל אלקובי24/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/07/2008חשוב שתכבד את בחירתה של חברתך ושלא תפעיל עליה לחץ, כפי שכבר נכתב לך כאן. כשהיא תהיה בשלה רגשית לקיום יחסי מין מלאים, אז תעברו לשלב הזה. עד אז תיהנו מכל המשחק המוקדם. וכמובן שתנקטו באמצעי זהירות (קונדום וגלולות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו
דקל אלקובי24/07/2008תודה למירב ול "...." אבל אתם לא עונים על שאלתי שאלתי עם אחננו במצב איך אני מתחיל את זה? אורמ לה באמצע שם קונדום או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדקל
....24/07/2008זה פשוט יזרום אתה פשוט יכול מההתחלה לשים את הקונדום מתחת לכרית או מתחת למיטה כדי שלא תצטרך לקום ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל"....."
דקל אלקובי24/07/2008חח הקונדום אצלי בכיס איך אני מוציא אותו אבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אולי לא הבנתי נכון
מירב שרון24/07/2008מה זה "אם אנחנו במצב...". זה צריך להיאמר בצורה ברורה וישירה מצידה שזה מה שהיא אכן רוצה, אפשר לדבר על זה מראש ולא לחכות לרגע שאולי כן ואולי לא. עדיף שזה יהיה ברור מראש לשניכם שזה משהו ששניכם רוצים את זה ואז גם נושא הקונדום יהיה ברור מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי מירב תודה רבה
דקל אלקובי24/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישלי שאלה שקשורה ללאונןלינויה24/07/2008
כשאני מאוננת אני גומרת ממשך מהר..תוך דקה וחצי-2 דקות? זה נורמאלי?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה משנה???
א.24/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבל שלום
מירב שרון24/07/2008זה נורמאלי, קצב הגעה לאורגזמה משתנה מאשה לאשה כמו גם החוויה של האורגזמה עצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמאלי לחלוטין!
ד``ר עידן מיליצ`ר26/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדקל אלקובי23/07/2008
שפותחים למישהבי בתולים.. זה כואב לה? ואם כן איך עושים שיכאב לה הכי פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/07/2008קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב ואפשר להפחית את הכאב של הפעם הראשונה אם זה נעשה בצורה הדרגתית. חשוב להקדיש הרבה למשחק המוקדם על מנת שתהיה אצלה עוררות מינית ורטיבות בנרתיק. כדאי להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כדי להקל על החדירה. ומומלץ להתחיל בהחדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכד' עד שזה מגיע לגודל של הפין ואז יש התרחבות הדרגתית של פתח הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהרון23/07/2008
שלום קוראים לי רועי ואני בן 13 וחצי. אני מאוננן ומשפיך מפנטז על ילדה אחת כל הזמן בלילה ועומד לי אפילו קיימתי עם הילדה הזאת יחסי מין אבל בלי חדירות (נגעתי לה בציצי והיא נגעה לי וכו'..) ובזמן זה השפכתי. אבל אני עדיין חושש מזה שאני הומו אני ממש לא רוצה להיות כזה ואת האמת אני ממש נגעל מזה. לדוגמא: לפעמים יש לי חלומות שאני מתמזמז עם ילדים וזה מפחיד אותי אני מנסה להמנע מזה ואני לא מצליח. היו פעמים שאפילו התעוררתי מזה. אני רוצה כבר לצאת מכל המחשבות האלה ואני צריך שתתנו לי מידע שלפחות יעודד אותי טיפה... ממש לא בא לי להיות הומו! נ.ב אמרו לי פעם שיש קשר לזה שילד בצעירותו מסתובב רוב הזמן עם בנות לבין זה שכשהוא יגאל הוא יהיה הומו... בבקשה תעזרו לי!! רועי.
מירב שרון23/07/2008במהלך גיל ההתבגרות יש תהליך של גיבוש הזהות כולל זהות מינית ואתה נמצא בשלב הזה. זה לגיטימי לעבור התנסויות מיניות שונות בגיל הזה בתהליך של גיבוש הזהות המינית. אתה מתאר קשר מיני עם נערה שאליה אתה נמשך ועליה אתה מפנטז מה שמעיד על כך שיש לך משיכה לנשים. לצד זה, אתה מבטא חששות לגבי האוריינטציה המינית שלך בגלל שיש לך לפעמים חלומות שאתה הומו. זה שיש חלומות או פנטזיות הומוסקסואליות אינו מעיד על נטייה מינית כזאת או אחרת.
אתה התחלת בגיל יחסית צעיר את הקריירה המינית שלך, ואני ממליצה לך בחום לנקוט באמצעי זהירות כולל קונדומים מצידך וגלולות מצד החברה שלך על מנת להימנע מכניסה להריון לא רצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תעזרו לי בבקשהרון23/07/2008
שלום קוראים לי רועי ואני בן 13 וחצי. אני מאוננן ומשפיך מפנטז על ילדה אחת כל הזמן בלילה ועומד לי אפילו קיימתי עם הילדה הזאת יחסי מין אבל בלי חדירות (נגעתי לה בציצי והיא נגעה לי וכו'..) ובזמן זה השפכתי. אבל אני עדיין חושש מזה שאני הומו אני ממש לא רוצה להיות כזה ואת האמת אני ממש נגעל מזה. לדוגמא: לפעמים יש לי חלומות שאני מתמזמז עם ילדים וזה מפחיד אותי אני מנסה להמנע מזה ואני לא מצליח. היו פעמים שאפילו התעוררתי מזה. אני רוצה כבר לצאת מכל המחשבות האלה ואני צריך שתתנו לי מידע שלפחות יעודד אותי טיפה... ממש לא בא לי להיות הומו! נ.ב אמרו לי פעם שיש קשר לזה שילד בצעירותו מסתובב רוב הזמן עם בנות לבין זה שכשהוא יגאל הוא יהיה הומו... בבקשה תעזרו לי!! רועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי כבר על השאלה
מירב שרון26/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לידקל אלקובי23/07/2008
ד"ר רפי אמר לי שזה בסדר לאונן פעמיים ביום וכך אני עושה ללא חשש אז למה יוצא יל קצת וכמו מים כזה פעם היה יוצא לי מלא לבן ולדליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
דקל אלקובי23/07/2008חשוב מאוד לציין שעומד לי בסדרגמור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך בפורום השני!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהו =>23/07/2008
האם לאחר מין אוראלי שעושים לבת, יכולה להתפתח דלקת גרון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים, אפשר תשובה בבקשה
מישהו23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)