מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יואוו מה נהיה פה ?noam@18/07/2008
אוקיי, מירב ועידן בסדר . הם לפעמים עונים פה על שאלות .. אבל מה עם רפי ? והשניה אנלא יודע איך קוראים לה אבל היא לא חשובה כבר שנתיים היא לא עונה לאפחד . רפי עידן ומירב תענו לי על זה ! למה אתם כבר לה מתמידים כמו פעם? אפילו אני עונה על יותר שאלות ממכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם תודה!! ת'יודע יש לנו גם חיים
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008משלנו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע אבל...
noam@19/07/2008אני מצטער, תסתכל על כל שאר הדפים הראשונים..אתה ענית ראשון כל הזמן ! אני יודע שיש לכם חיים מאוד עמוסים משלכם ואני ממש לא מתלונן..סתם העלתי נקודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבל חיבוק! אני לא כועס! :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008ותודה על העזרה!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשתדל...
20/07/2008נועם תודה על ההתעניינות. הנה אני.
דע לך שגם כאשר אני לא עונה, אני משתדל להכנס לפחות פעם בשבוע לראות מה המצב ולבדוק אם יש איזו סוגייה רפואית.
סך הכל אני מקווה שאתה והגולשים האחרים נתרמים מפורום חשוב זה ומאחל לכם הרבה הנאות בחופש הגדול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח זה בסדר .
noam@20/07/2008לא התלוננתי רק העלתי נקודה . תודה שאתה מביע התעניינות ואני מעריך את זה . גם לך חופש גדול נהדר =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועם
יפעת מקלר20/07/2008מצטרפת לרפי- א. אני משתדלת לעשות כמיטב יכולתי, למרות העומס הימיומי, גם אם לא תמיד זה נראה....
ב. אני נכנסת לאתר מידי כמה ימים, ולפעמים בוחרת באופן מכוון לא לענות וזאת על מנת לתת לכם , הנוער, במה לייעץ ולתמוך זה בזה. ואתם אכן, הרבה פעמים עושים זאת מצוין, לא פחות טוב מאיתנו.
אז שתהיה לכם חופשה נעימה, ואני אשתדל להשמיע את קולי יותר, עד כמה שאוכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח אני שמח
noam@20/07/2008שגם את מביעה את דעתך , את צודקת.. אני חשבתי שאולי הפסיק להיות אכפת לכם וטעיתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה תשובה ממומחה בבקשהטל18/07/2008שלום, אני בת 17 והיה לי חבר שבעה חודשים.. שכבנו, אז כאמור אני לא בתולה for sure נפרדנו קרוב לחצי שנה ומאז לא קיימתי יחסי מין עם איש.. לפני שבוע הכרתי מישהו והוא עשה לי ביד.. וכשהוא הוציא את היד היא הייתה מלאה בדם.. לא התייחסנו לזה והמשכנו אלהה... אתמול עשיתי ביד שוב ושוב פעם זה קרה לי.. אין מצב שהוא פצע אותי כי הייתי מרגישה כאב. אין מצב שזה מחזור כי זה לא התאריך שלי. ואין מצב שזה קרום הבתולין כי לאקס שלי היה מספיק גדול כדי שאני אהיה בטוחה שזה לא הסיפור.. אני קצת דואגת. יש לי ממה? תודה רבה מראש ואשמח לתשובה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעם כל הכבוד לאקס שלך...
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008קרום הבתולים לא בהכרח נקרע בפעמים הראשונות ליחסי מין וגם עם איבר גדול, יתכן ועדיין יש שיירים של הקרום. מעבר לזה ייתכן וכן היתה פציעה קטנה שלא הרגשת אותה.
עידן מיליצ'ר
נ.ב. האוננות שלך היא בדגדגן או בהחדרה לנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עזרה ממש דחוף! איך לספק אותו?אני :)17/07/2008שלום יש לי חבר בערך חודש וחצי והתחלנו לעשות ביד אחד לשני.. הוא תמיד מספק אותי ומגיע לנקודת הג'י שלי כמו שצריך אבל אני לא יודעת איך לספק אותו ואני לא יודעת אם מה שאני עושה מספק אותו איך אני יכולה לגרום לו להרגיש מסופק על ידי שפשוף איבר המין שלו עם היד שלי? באיזה איזור באיבר המין אני יכולה לגעת שהכי ירגש אותו? לקראת הקצה או יותר קרוב לחיבור לגוף? ממש מתוסכלת בגלל זה.. אשמח לקבל תשובה מהר :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוקיי אז ככה...
noam@17/07/2008דבר ראשון, יותר מגרה בקצה איבר המין [בין החיבור מגוף הזין לכיפה], דבר שני, פשוט תעשי לולאה עם היד ותניעי את היד מעלה ומטה, אם את באמת רוצה לספק אותו אז תמצצי לו... תלקקי לו את הזין ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתישכבי איתו
ליילת19/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי נכון יהייה לשלאול אותו מה עושה
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008לו את זה?!!!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינוראיילת16/07/2008מחר חבר שלי אמור לחזור מהצבא ואנחנו אמורים לקיים יחסי מין. אנחנו נשתמש בקונדום, אבל אני מפחדת שזה יקרע או יחליק בלא ידיעתינו ואני אכנס להריון אני מעדיפה לקחת בכל מקרה פוסטינור אחרי הסקס זה בסדר נכון? זאת פעם ראשונה שאני אטול פוסטינור...זה לא יפגע לי בפרויות בעתיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתיקחי גלולות אחרות פוסטינור זה
א.17/07/2008גלולות היום שאחרי אם אני לא טועה,ליטול גלולות כאלה באופן קבוע זה מאד לא מומלץ קחי גלולות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..צבע נוזל המיןnoam@16/07/2008שלום, כשאני מאונן וגומר אז השפיך שלי הוא לגמרי שקוף.. אני ראיתי בסרטי פורנו וגם שמעתי שזה אמור להיות לבן .. אבל זה ממש בדיוק כמו מים, נוזלי בדיוק כמו מים ושקוף לגמרי.. זה נורמלי !?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
רון16/07/2008זה ישתנה לך עם הזמן ככה לי זה היה גם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקונדוםאיילת15/07/2008האם אני יכולה לקיים יחסי מין רק עם קונדום וללא גלולות? אני לא אכנס להיריון רק עם קונדום? אני לא רוצה לקחת גלולות ואני וחבר שלי רוצים לשכב אם הוא ישים שני קונדומים אני לא אכנס להיריון למרות שאני לא משתמשת בגלולות?? זה ממש ממש דחוף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך לשאלתי
איילת15/07/2008אם חבר שלי ישים שני קונדומים, עדיף שהוא יגמור בחוץ? מה הסיכוי להיכנס להריון כשמשתמשים בקונדום? אם חבר שלי שם 2 קונדומים והם לא בתוקף, אני אכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
noam@15/07/2008תראי, דבר ראושן אין טעם להשתמש בקונדום שפג תוקפו..זה ממש מסוכן ! קונדום מונע הריון כל עוד הוא לא נקרע... אם בן זוגך מוכן לשים 2 קונדומים שישים אבל זה ממש ממש ילחץ לו על הזין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי
איילת15/07/2008הוא מוכן לשים 2 ויש לו קונדומים בבית אבל אני לא יודעת ממתי .. אם 2 הקונדומים לא יקרעו והוא יגמור בחוץ, אין שום סיכוי להריון נכון? ואם נגיד הוא גומר לי על הסדין של המיטה ואחר כך אני ישנה עליה, אין סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה חזרה
noam@16/07/2008אם הוא מוכן אז סבבה זה בסדר גמור . על עוד זה לא ייקרע . תראי, נכנסים להרין הרי כשנכנס נוזל זרע לאיבר המין של האישה, אם נוזל הזרע שלו ישפך על הסדין [למרות שעדיף שלא כי ככה צריך לכבס והכל, עדיף ישר לנגב עם טישו] וייספג אז לא, אין סיכוי להריון . אבל למה לא ללכת על בטוח ? שייגמורבחוץ וזהו, ואת "השאריות" ינגב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
איילת16/07/2008וואלה תודה. אבל למה המומחים לא עונים בעצמם? הרי זאת כל המטרה של הפורום הזה לא? מוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח צודקת
noam@16/07/2008תראי זה באמת מוזר, בעיקר שרפי ויפעת לא עונים בכלל... רק עידן ומירב ! בכל מקרה, שמחתי לעזור לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
טל18/07/2008תקשיבי.. אני מסתכלת על השאלות שלך מהצד.. ואני באמת ממליצה לך לחכות עם זה טיפה! זה נראה שאת לא מוכנה ושאין לך בכלל מושג על מה מדובר.. עצה שלי מכל הלב.. קחי את הזמן.. ואם הוא באמת אוהב אותך.. הוא יחכה לך כמה שתרצי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קצת מסכים עם טל...
noam@18/07/2008אני חושב שברור שאת צריכה לקחת את הזמן ולהיות מוכנה . אם את מרגישה שאת מוכנה וזה לא מלחץ חברתי או מלחץ מהחבר שלך אז זה בסדר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא ישים את הקונדום
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/2008באופן נכון! כך שלא יפול....אז את מוגנת!
גם ממחלות מין וגם מהריון!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב חשוב!ספיר14/07/2008אם אני וחבר שלי במיטה..והוא בלי תחתון ואני עם...והוא גמר על התחתון שלי אפשר להכנס להריון?? עוד שאלה.. אם אני לא בטוחה שהזרע נכנס או לא נכנס לבפנים עדיף לקחת את הגלולה שאחרי? היא לא תזיק אם לקחתי אותה סתם? תודה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד שתי שאלות
ספיר16/07/2008לאישה יש שני חורים ? אחד של הרחם ואחד של הנרתיק? או איך זה הולך חח תקנו אותי אם אני טועה אם אני יורדת לחבר שלי והוא גומר לי בפה..זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות..
noam@16/07/2008לא, לאישה יש 3 חורים, אחד קטן ודק יותר [הפות] , השני הוא הפתח לנרתיק, והשלישי הוא הפתח של התחת.. איך זה שאת עושה סקס ולא יודעת את זה ? עוד אין לך מחזור שאת לא יודעת מאיפה יוצא הדם ? ו...לא זה לא מסוכן בכלל שהוא גומר לך בפה.. גם אם תבלעי את זה זה לא מסוכן, אפילו יש בזה המון חלבונים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא עושה סקס
ספיר16/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אוקיי..
noam@16/07/2008אה הבנתי..חשבתי שאם כבר הוא משפיך לך בפה אז אתם גם עוים סקס.. לא משנה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממש ממש ממש חשובהגילי14/07/2008אני בן 14 ויש לי שערות והכול כבר והפין שלי עדיין כמו של ילד בן 10 יש לי 9 ס"מ מתי הוא יגדל כבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה..
noam@15/07/20089 ס"מ זה כמעט הממוצע.. הזין גודל עד גיל 20 אז אינלך מה לדאוג !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה קצת רצינית..שואל13/07/2008אני וחברה שלי כבר שנה ביחד, שוכבים ארבעה חודשים בערך...הבעיה היא שכל פעם במהלך הפור פליי אני מתגרה מאוד ואז אני מרגיש צורך עז להשתין..זה משגע אותי...להפסיק הכל כדי ללכת להתפנות...זה מטמטם אותי..גם אם אני לא אשתה בשלוש שעות לפני שאנחנו נפגשים ואז אתפנה יהיה לי פשוט המון שתן במהלך האקט או לפניו...זה מתסכל אותי בטירוף... עוד משהו, נגיד ואני קם ומתפנה והכל טוב ויפה, אני חוזר, קונדופ והכל, אקט במלואו, אבל אני לא מצליח לגמור. פשוט לא מצליח.. בפעם האחרונה עשינו את זה 3 וחצי שעות ושנינו בעננים, היא גומרת על ימין ועל שמאל ואני פשוט כלום..הדרך היחידה בה אני יכול לגמור היא או שאני מאונן לעצמי או שהיא משתתפת, וגם אז לוקח זמן עד שאני מגיע למשהו... מה לא בסדר? אשמח לתשובה עניינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוד שאלה אם אפשר..
שואל13/07/2008חברה שלי רוצה להתחיל להשתמש בגלולות רציתי לדעת אם הכל יהיה בסדר הכוונה לכך שהיא תיקח את הגלולות באופן קבוע ולא תפספס או תשכח או משהו שישבש את התהליך האם נקיים יחסי מין ללא קונדום ואני אגמור בתוכה האם ישנה אפשרות להכנס להריון? בתודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך תשובות מומחים!! בבקשה תענו
שואל18/07/2008פורום סקס נוער עם ילדים בגילי שעונים על שאלות? אני צריך תשובות מומחים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי אבל...
noam@19/07/2008צריך קודם ללכת לרופא נשים או משו כזה לפני זה שיירשום לה מרשם לגלולות. בכל מקרה, חכה לתשובה של מומחה אני לא מבין בזה בגרוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשואל
noam@19/07/2008דבר ראשון זה באמת מוזר שרק אני פה עונה ולא המומחים [כבר דף שלם שאני עונה !] אבל זה חוסר אחריות מצד המומחים בזה אתה צודק.. בקשר לבעיה שלך-גם אם אתה מרגיש שאתה לא צריך פיפי, תעשה לפני יחסי המין.. בקשר לשפיכה שלך- תנסה לחשוב על איך שאתה גומר, עם האורגזמה, אצלי זה עובד מצוין ! מקווה שתצליח [ושתהנה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשואל...
ד``ר עידן מיליצ`ר19/07/20081)לגבי השתן, נסה להשתין לפני שאתה מקיים יחסי מין.
2)לגבי השפיכה, אני לא יודע איך אתה מאונן, ביד או בחיכוך במיטה. אם אתה מאונן חזק, נסה להוריד את עוצמת החיכוך. יתכן ואז תוכל לשפוך ביתר קלות ביחסי מין.
3)לגבי הגלולות. רק ע"י מרשם מרופא!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לאיבר המיןרועי13/07/2008כשהפין שלי בזקפה הוא עולה למצב של 90 מעלות אבל חצי הפין הקיצוני נוטה קצת כלפי מטה במקום כלפי מעלה (כמו שאמור לקרות בדרך כלל). רציתי לדעת אם זה נורמלי ואם יהיה לי בעיה בגלל זה לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלרועי שלום
מירב שרון13/07/2008יתכן שיש דרגה כזו או אחרת של עקמת בפין. אתה יכול להגיע לרופא אורולוג על מנת לבקש חוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי אוננותקובי13/07/2008אתם יכולים להמליץ על דרכי אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה...
אנונימי13/07/2008יש לי 4 דרכים להציע לך ! א. קח יד אחד תלפף אותה סביב הזין ותתחיל להעלות למעלה ולמטה, אני ממליץ לך לעשות זאת יחסית לאט כי לי לפחות זה משפר את האוננות. ב.זהתלוי בגודל-אז אם יש לך זין ארוך מספיק זה מצוין והרבה יותר מגרה מינית--כמו הראשון רק עם שתי ידיים לתתחיל להעלות למטה ולמט ג. קח שתי אצבעות ושים אותן נגדיות,כלומר באותו קטע של הזין אך בצדדים שונים,ותתחיל להעלות למטה ולמעלה ד.קח 2 כריות[וקח בחשבון שאם אתה גומר על הצפיות זה לא יהיה נורא כל כך או שלפני שאתה מרגיש שאתה גומר תויא את הזין מבין הכריות] ותצמיד אותן ותתחיל לעלות עם האגן כלפי מעלה ומטה, אני לא ממליץ על זה כי זה פחות מספק.. תעשה את א' וב' ...הם הכי מספקים ומענגים:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל שלום
מירב שרון13/07/2008יש אפשרות לחפש בגוגל טכניקות של אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בכמה נושאים שעלו זמן האחרוןקובי13/07/2008א) לזין שלי יש שיפוע לצד שמאל איך מפסיקים את זה? ב) איך יודעים אם אתה הומו בגלל שקיימתי עם ידידה שלי יחסי מין בלי חדירות והכל הלך מצוין השפכתי וכו' וממש נהנתי אבל הקטע הוא שלפעמים יש לי פחדים שאני הומו וזה מעסיק אותי כל כך הרבה זמן ונמאס כבר ולמרות כל זה אני מקיים יחסי מין ונהנה בהם עם בחורה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה לדניאל
אנונימי13/07/2008הנה התשובת שלי אלייך: א.אי אפשר לעשות עם זה משהו, אין זין שהוא מושלם נוטה בדיוק 90 מעלות..כולם למעלה וחלק גדול גם נוטים לצדדים...זה בסדר גמור ! העיקר שזה לא מפריע לגירוי המיני שלך . ב.זה בסדר אם אתה חושב שאתה הומו, אם אתה רואה בן וחושב על דברים סוטים לעשות איתו [מה שקורה גם לי] זה בסדר..אי אפשר לדעת אם אתה הומו או לא אתה צריך להרגיש את זה בעצמך אף אחד לא יכול לבדוק את זה ! אם אתה רוצה להתנסות אם גבר אז תתנסה אבל אם אתה נהנה עם נשים אז זה בסדר גמור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קובי13/07/2008אנונימי תודה רבה לך אתה כל הזמן פותר לי את הבעיות מחדש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרהה דחוףחסוי12/07/2008היי שלוםם אני בן 17 קיימתי כבר סקס בעבר ותמיד זה היה אם קונדום ואתמול עשיתי את זה בלי קונדוםם כי זה היה סקס מזדמן אנייי ממש דואג למרותת שהרגשתי שלא גמרתיי ואם אפשר לשאול אם בחורה יכולה להיכנס להריון רק שהיא מבייצת וכמה ימים..? אתםם חייבים לעזור לי בכל זאת ת-ו-ד-ה ר-ב-ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבימים שלפני הביוץ כ-3
ד``ר עידן מיליצ`ר12/07/2008וביום הביוץ הבחורה יכולה להכנס להריון.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אנאלי הוא מסוכן?עידן12/07/2008אני עדיין לא הבנתי, קראתי בכל מיני מקומות ולא הבנתי בדיוק תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמין אנאלי אינו מסוכן אלא אם כן
ד``ר עידן מיליצ`ר12/07/2008מחדירים דברים שעלולים לפצוע את פי הטבעת ו/או את החלחולת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה..חסוי12/07/2008שלום יש לי שאלה, האם 10 דקות לגמירה זה נורמלי ? ועוד שאלה- האם זמן הגמירה הוא תמיד קבוע או כל הזמן משתנה בין אוננות לאוננות ? זה תלוי במשהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזמן של 10 דקות הוא נורמלי
ד``ר עידן מיליצ`ר12/07/2008וכן הזמן משתנה מפעם לפעם.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)