מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףף בבקשהההחסויי11/06/2008
נראה לי שהביצים שלי ממש קטנות אני בן 15 וחצי זה קשור לאיזה משהו עם הביצים לא גדולות?
תודה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון12/06/2008אם יש לך ספקות כלשהן אז אתה יכול לפנות לרופא אורולוג לצורך קבלת חוו"ד רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב תשובה בבקשהההחסויי11/06/2008
שלום לכם!
אני בן 15 וחצי ואורך הזיין שלי הוא 13 וחצי סנטימטר האם זה בסדר? זה יכול לספק אישה? ואני צריך להתבייש בזה? בבקשה תעזרו לי....
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון12/06/2008השאלה שלך הכי פופולרית בפורום. הכול תקין אצלך, האורך מתאים לגיל, ואתה עדיין בגיל של צמיחה, זה כולל כמובן את הפין שלך. חוץ מזה, שמבחינה פיזית מה שיותר קובע אם כבר זה היקף הפין ולא האורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מיןשירלי11/06/2008
אני בת 15.
רציתי לדעת כשמקיימים יחסי מין פעם ראשונה בזמן החדירה זה כואב וכמה זמן נמשך הכאב והאם יש דימום בזמן הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום
מירב שרון12/06/2008כשמקיימים יחסי מין בפעם הראשונה זה לא חייב לכאוב ולא אצל כולן יש דימום. מה שיכול לעזור להפחית את הכאב זה להיות מגורה מינית בעזרת הרבה משחק מקדים כולל מין אוראלי על מנת שיהיה רטיבות בנרתיק. אפשר גם להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL. כמו כן, אפשר להרחיב את פתח הנרתיק על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 וכן הלאה, עד לגודל של פין, כדי להקל על החדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה מאודאנונימי10/06/2008
שלום לכם
יש לי איבר קטן אפשר לומר קטן מאוד
ויש לי עודף משקל בגוף
עכשיו אני מאורך חיים יותר וירדתי 10 קילו
אבלי אני לא רואה שום שינוי בגודל
בבקשה תעזרו לי
ואם אפשר אל תשלחו לי את התשובה באימייל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
מירב שרון12/06/2008כאשר יש עודף משקל, איבר המין נבלע פעמים רבות ברקמת השומן ואז זה נראה כאילו שיש פין קטן שלא רואים אותו אלא אם כן מושכים אותו החוצה.
לכן, אני מעודדת אותך ומחזקת את המאמצים שאתה עושה על מנת להרזות, זה יסייע לך לשפר את ההרגשה שלך ואת הביטחון העצמי, את החשק להתלבש ולבלות וזה גם יתרום לתפקוד המיני שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי לציין:מור10/06/2008
זה קרה כמה פעמים וכמעט תמיד רק עם אצבע אחת, היו כמה של שתי אצבעות ואולי פעם אחת שהוא ניסה והצליח להכניס יותר(אולי 4). הפתח שלי אגב נורא קטן. סליחה על כל הפרטים פשוט אני חייבת לדעת מה קורה.. שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
טל10/06/2008קודם כל "בתולים" הוא קרום ששרידיו לפחות מלווים אותנו הנשים כל החיים.
יש נשים שנולדות בלי קרום, יש כאלה שנולדות בלי פתח קטן בקרום ויש להן בעיות במחזור בגיל ההתבגרות, יש כאלה שהקרום נקרע להן מטמפון, או כאלה שנקרע אם הן מבצעות פעילות ספורטיבית הכרוכה במתיחות עמוקות, קרום גם יכול להיקרע רק בלידה ראשונה. הקרום לא באמת נקרע, הפתח שבו פשוט מתרחב זה בעצם כמו רקמה שקצוותיה הן גמישות ושריריות ונראות שונה מדופן הנרתיק. אם תיקחי מראה ותסתכלי סביר שתוכלי להבחין בו.
בכל אופן מה שאני מנסה לאמר לך הוא שקרום זה משהו פיזי שמשתנה בין אישה לאישה והדבר היחיד שמשנה את ההרגשה "בתולית" כביכול הוא הניסיון המיני הראשון. אז כן יכול היות שהקרום נקרע אבל מה זה משנה? עוד לא חווית יחסי מין מלאים הכוללים חדירה מלאה של איבר מין גברי, מבחינת מונחים ונראה לי גם מנטלית את בתולה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל! איזו מקסימה, תודה על הפירוט..
מור12/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה..מור10/06/2008
שלום, יש עניין שמאוד מטריד אותי.. אני בתולה וחבר שלי לשעבר הכניס לי אצבע עד הסוף ואפילו שתיים ואולי יותר! הוא עשה את זה בהדרגה, זה קצת כאב אבל לא ירד דם בכלל. לצערי חשבתי שזה קשר שימשך להמון זמן אך הוא נפסק ואני ממש אהיה בצער אם בגלל זה איבדתי את הבתולים שלי. בבקשה תנו לי תקווה שלא.. במשפחה שלי ממש לא מקובל לאבד את הבתולים בגיל כזה ורגשית קשה לי עם זה כי אני רוצה שזה יישמר לבחור שיהיה לי איתו קשר רציני מאוד מאוד.. אני גם לא ירצה לשקר ולומר שאני כן בתולה אם הקרום כבר נקרע, יש איזושהי סבירות שלא ושאני יכולה להירגע ולשכוח שזה קרה? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
....10/06/2008מאמי מצטערת להגיד לך אבל מאצבע אפשר לקרוא את קרום הבתולין...
אני רוצה להגיד לך משו שירגיע אותך...יש בנות שאין להן קרום ביכלל...ואת יכולה למשל להגיד שאפחד לא עשית כלום במידה ואם תילכי לגניקולוג..
בכל מקרה זה לא כזה רע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
....10/06/2008שאף פעם****
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בתולה!
עידן מיליצ'ר10/06/2008הקרום הוא גמיש ואינו נקרע בהכרח מהחדרת אצבע או שתיים.
אל חשש!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עידן וגם למגיבה מלמעלה..
מור12/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורי10/06/2008
שלום,
חברה שלי רוצה להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון.
התקשרנו לסניפים שונים של קופת החולים שלה והגענו רק למשבונים ולא לתשובות ממשיות...
אני מתגייס עוד חודש ונשמח מאוד להשיג מרשם לגלולות בהקדם.
אם תוכלו לייעץ לנו איפה ניתן להשיג את הגלולות ועם מי כדאי להתייעץ בהקדם האפשרי נשמח מאוד.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לקבוע תור אצל גניקולוג
טל10/06/2008תתקשרו לסניף הכי קרוב של הקופה תשאלו באילו ימים הרופא עובד ותקבעו תור.
פשוט מאוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורי שלום
מירב שרון12/06/2008אפשר להגיע לרופא/ת נשים ולבקש מרשם ועם זה לגשת לבית מרחקת ולקנות גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזווווווווווור!!מיכל10/06/2008
שלום.
אני בת 14.
קיבלתי מחזור שנה שעברה..וכל פעם בחודש היה לי..לפעמים פעם בחודשים . . .
השנה זה קצת התחיל להיתאזן..
לפני חודשים קיבלתי מחזור ב8ל4
וחודש קודם קיבלתי ב 9 ל5
והחודש לא קיבלתי עוד...
אוננתי גם...האם אוננות מפריעה לקצב המחזור?
אני מפחדת..למה זה לא מגיע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התופעה שאת מתארת נורמלית
יפעת מקלר10/06/2008ומוכרת הן אצל נערות בגילך והן אצל בוגרות מימך. אין מה לחשוש, ולאננות אין כל קשר לתופעה. כל עוד אין אפשרות שאת בהריון אין לך מה לדאוג. אצל הרבה נשים המחזור החודשי אינו סדיר, ואז כשהן לוקחות גלולת זה מסדר את הופעת הדימום. (כשלוקחים גלולות ההורמונים מדכאים את הביוץ ואז הוא "כאילו" מסודר לאותה תקופה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בגיל 15.6עדן09/06/2008
שלום רב
ברצוני לשאול אני נערה בת 15.6 קימתי יחסי מין מלאים . האם יכולים להיות לי בעיות רפואיות כלשהם?
האם עלי לפנות לגניקולוג לבדיקה?
האם לטווח ארוך יכולות להיות לי בעיות פוריות והריונות?
תודה
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
עדן10/06/2008שלום
האם אוכל לקבל מענה לשאלותי?
האם השאלות לא ברורות?
תודה מראש
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה--
טל10/06/2008אין שום סיבה שתהיה לך בעיה להיכנס להיריון כי קיימת יחסים :S
א. כדי שתיפני לגניקולוג להסברה, ואם את מתכננת לקיים יחסים בצורה קבועה לקחת גם גלולות, כי קונדום אינו אמצעי מניעה יעיל ובטוח להיריון בלתי רצוי.
כמו כן רצוי להיבדק עד חצי שנה מהפעם הראשונה לקיום יחסי מין רק כדי לוודאות שהכל תקין.
כל עוד את משתמשת באמצעי מניעה ונזהרת ממחלות הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן שלום
מירב שרון12/06/2008אני רק מצטרפת ומחזקת את המלצותיה של טל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יקרא לך שום דבר רק תהני
כ12/06/2008על תאמיני להמצאות של מתוסכלות כאלו ואחרות! לא סובלים וזה לא משפיע על שום דבר לרעה מין בגיל העשרה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהענבה09/06/2008
האם הכנסת אצבעות לכוס מבתקות את הבתולים.אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/06/2008הקרום גמיש והחדרת אצבע לא בהכרח תבתק אותו.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לערן
ענבה10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף!!!...עידן השם....לא ערן
עידן מיליצ'ר10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא להכנסגדי08/06/2008
שלום אני גדי.
יש לי שאלה קצת טיפשה..אבל אני רוצה לדעת מה הממוצע של היקף איבר המין ? העובי שלי הוא13 ס"מ האם זה מספיק כדי לספק בחורה?..(אני יודע שעובי יותר חשוב מאורך בגלל זה אני שואל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/06/2008שום שאלה כאן בפורום אינה "טיפשה", והתשובה לשאלתך:
היקף פין ממוצע - 12 עד 13 סנטימטרים. ובכן, שלך בממוצע, הכול בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדי, אתה מעל הממוצע!!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה-חסוי-08/06/2008
שלום אני בן 11 ורוב הילדים בכיתתי מדבים על סקס ומין וחלקם עשו את זה.
רציתי לדעת עם מסוכן לעשות בגיל כזה סקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון09/06/2008רוב הילדים בגילך עדיין רק "מדברים על סקס". בגיל הזה אין עדיין מספיק בשלות רגשית בשביל לעשות סקס, זה רק התחלה של בניית הזהות המינית בגיל ההתבגרות, ויש הרבה מקום ולגיטימציה להיות עסוקים בנושא, לחשוב ולדבר על זה, לחקור את הנושא ולשאול שאלות גם כן, אבל מוטב לחכות עוד כמה שנים לפני שעושים את זה. לא צריך למהר לשום מקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 11?!
נירית10/06/2008זה איום ונורא לקיים יחסי מין בגיל כל כך צעיר ונשאר רק לרחם על הילדים בכיתתך. אמנם זה מעניין כל ילד וקשה אפילו בגיל צעיר יותר לא לחשוב על זה, אבל להגיע לעצם קיום היחסים בגיל כל כך צעיר זו בושה וטירוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאין08/06/2008
אני וחברה שלי מתקרבים ל18 והתחלנו לשכב לפני 4 חודשים כשהיא הייתה בתולה ואני לא
הבעיה זה החדירה עדיין כואבת לה והמקום נרגע רק אחרי הרבה זמן וכשהיא הולכת ממני היא מתלוננת על כאבים וזה לא שיש לי איבר של כוכב פורנו או משהו...רגיל כזה
הכאבים האלה מפריעים לנו בקיום היחסים והרבה פעמים אנחנו מפסיקים כי היא לא גומרת בעיקר ולפעמים גם אני בגלל זה
מצב שני יש פעמים שהסקס ענק לשנינו אבל הן מעטות...מה ההגיון שימשיך לכאוב לה אחרי 4 חודשים? היא לא הבתולה הראשונה ששכבתי איתה ולזאת לפניה עבר הכאב תוך יומיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מציעה שתפנו לרופא/ת
יפעת מקלר08/06/2008נשים. ישנן בחורות שסובלות מכאבים בזמן או אחרי קיום יחסי מין. יתכן ומדובר במה שנקרא-וסטיבוליטיס, או שמדובר באיזו פטריה. כדאי בכל אופן לבדוק זאת ולקבל את הטיפול המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שבועות שמח לכולכם!!08/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חג שמח גם לך ד"ר חרותי!
ד``ר עידן מיליצ`ר09/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהחסוי07/06/2008שלום
אני בן 19 וחצי
ויש לי זיין קטן כאילו 10 ס"מ איך אני יכול לגרום לזיין שלי לגדול
ועוד שאלה זה
אני גומר מהר תוך דקה בערך איך אני יכול לעכב את הגמירה נגיד לגמור אחרי חצי שעה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי שלום
מירב שרון07/06/2008אני מבינה שמפריע לך האורך של הפין. רק לידיעתך האורך שיש לך מספיק כדי לענג אשה, הרבה יותר חשוב ההיקף מאשר האורך, מבחינה פיזית. מצבך אינו מצריך התערבות פולשנית/כירורגית. כמו שיש נשים עם חזה קטן/גדול, יש גברים עם פין ארוך יותר או קצר יותר. איבר המין הכי גדול שלנו זה הראש שלנו, ומה אנחנו עושים עם הנתונים שיש לנו במיטה עם בן או בת הזוג שלנו. לגבי שפיכה מהירה, אני מפנה אותך לספר שנקרא "פז"מ-פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר, שם תמצא תרגילים שתוכל לעשות בבית על מנת להגיע למצב של שליטה בשפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)