מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- =[ אני כבר ממש מבואס =[[אביעד <בן>26/05/2008
אני אביעד בן 15
והבעיה שלי היא האיבר מין =[[
האורך זה 9 ס"מ
ואני כבר ממש מבואס עד כדי בכי............
אני לא יודע מה לעשות.. [בכל זאת פאדיחות ליד חברים]
אני יכול לספק העם האורך מבאס הזה ילדה ?
=[[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון26/05/2008אתה עדיין בגיל של צמיחה וזה כולל גם צמיחה של הפין. כמוך יש הרבה שעסוקים באורך של הפין שלהם. קודם כל, כן, עם האורך הזה תוכל לספק אשה אבל האורך זה לא מה שקובע אלא הליטופים, החיבוקים, הנשיקות, המשחק המקדים וכד'. אם כבר מבחינה פיזית, ההיקף של הפין הרבה יותר חשוב מהאורך כי הוא משפיע על מידת החיכוך עם הדפנות של הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני הומו? בן 16יעקב פוקס26/05/2008
הייתי לא מזמן במקלחות של בריכה, באתי להיכנס למקלחת שם ובזמן שחיכיתי שיתפנו המקלחות התפשט בן אדם די מבוגר בערך בגיל 45-50 וזה העמיד לי, הייתי עם מגבת אז אני חושב שהוא לא ראה למזלי כי זה היה מביך..
יש לציין שאני תמיד מתעניין בגודל שיש לאנשים מבוגרים כדי לדעת כמה יהיה לי פחות או יותר כשאני אסיים להתבגר.
האם אני הומו? :'(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעקב, אתה
יפעת מקלר26/05/2008מתאר תופעה שכיחה ונורמלית לנערים ונערות בגילך- של משיכה לבני אותו מין בגיל ההתבגרות. זה עדין לא אומר דבר על המיניות שלך בעתיד. הכל כרגע בשלבי התפתחות, אין עדין גיבוש סופי, והכל עוד פתוח להשתנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההההניר26/05/2008
איפה אפשר לבדוק עם אני יכול להביא ילדים?
מה אפשר לעשות שלא יעלו מחשבות כאלו כי זה קורה לי הרבהה :[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן כמה אתה?
יפעת מקלר26/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ניר26/05/2008אני בן 18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תחפש בגוגל תחת הכותרת
יפעת מקלר27/05/2008ספירת זרע או פוריות הגבר- תקבל "ים" של אינפורמציה בנושא. בכל מקרה- כדאי שתסיר דאגה מלבך- המדע והרפואה מאד מפותחים בשטח זה, והרבה בעיות שבעבר לא היו ניתנות לפתרון, הן אצל הגבר והן אצל האישה, יש להן היום מענה. אתה לא אמור לבוא לקשר, עם תעודת ביטוח בנושא, וגם בת הזוג, לא אמורה ולא יכולה לבוא עם "תעודה" שהיא פוריה, צריך פשוט להמתין עד שזה יהיה רלונטי. (וגם אז, כאמור, אם יש בעיה, סיכוי גבוה שיהיה לה גם פתרון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהההניר26/05/2008
כמה זמן לפני אני צריך לאונן לפני שאני שוכב איתהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין זמן מוגדר
מירב שרון26/05/2008זה יכול גם להיות חלק מהמשחק המקדים, שתאוננו אחד לשני עד שתגיעו לאורגזמה.
ואז אולי יקח קצת זמן לעורר את הזקפה מחדש. אפשר ללכת להתקלח ביחד ואז לחזור למיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהניר25/05/2008
אוקיי.
ויש משו אולי שצריך לעשות לפניי שזה לא יקרה דבר כזהה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדן שלום
מירב שרון25/05/2008אתה יכול גם לאונן לפניכן כדי להפחית קצת את המתח המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהההההההניר25/05/2008
אני וחברה שלי החלטנו לקיים יחסין מיןן
אך כשהיינו עירומים לגמרי אני גמרתי בתוך דקהה מה לעשותתת שזה לא יקרה עוד פעם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבה היחידה שזה קרה היא לחץ :)
טל25/05/2008אז פשוט להירגע... לנשום עמוק.. ולהתרכז
אני בטוחה שלא אכפת לה אם היא אוהבת אותך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון25/05/2008מאוד ייתכן שזה נגרם בגלל כל ההתרגשות מהפעם הראשונה. ממליצה לך לקחת את הדברים באיזי, לאט, לאט. בתור התחלה אני ממליצה שבפעמים הבאות תתמקדו בתחושות ולא בלגמור או לא לגמור. תגיעו למצב של עירום, תתנשקו, תלטפו אחד את השני בלי לגעת באיברי המין. תוריד מעצמך את הלחץ של ביצוע, חדירה ואורגזמה. יהיו לכם עוד הרבה הזדמנויות לממש את האינטימיות ביניכם, בינתיים לאט, לאט, ותיהנו אחד מהשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהספיר25/05/2008
אני וחבר שלי היינו במשחק מקדים והגענו למצב שהוא הוציא את האיבר שלו מהמכנסיים והוא ממש עמד והוא הקריב את האיבר שלו לאיבר שלי...
חצי דקה אחרי שהוא הקריב הוא גמר ליד האיבר שלי...
השאלה שלי היא אם אני יכולה להכנס להריון מזה?ויש לציין שאני בתולה...
אשמח מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן , צר לי להלחיץ אותך,
יפעת מקלר25/05/2008אך כשגבר גומר ליד איבר המין של האישה, יש סיכוי, גם אם הוא נמוך, להכנס להריון. אני מציעה לך שתפני לרופא\ת נשים שייעצו לך מתי לעשות בדיקה ומקביל יתנו לך מרשם לגלולותלמניעת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה בבקשה
ספיר25/05/2008כשנכנסים להריון מרגישים קירקורים כאלה בבטן?
כאילו משהו זז,אולי אני סתם מדמיינת חח
חייבת לדעת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי נתחיל מזה
טל25/05/2008שעד החודש השלישי בהיריון לא מרגישים כלום ונמשיך לעובדה שאם עוד לא עברו 72 שעות תשקלי בכבדות ראש לקחת פוסטינור. למרות שהיא גלולה מסוכנת ולא בריאה! וודאי ודאי שלא אמצעי מניעה!
גשי לרופא ליעוץ כמו שהציעו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לעצתה של טל
מירב שרון25/05/2008לגבי גלולת הפוסטינור. בתקווה שזה עדיין רלבנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחס מיניבן 1525/05/2008
יש לי ילדה מהכיתה שאני והיא ביחסים טובים +++ והיא היתה בבית שלי (היא וחבר שלי) ודיברנו על כול מיני דברים והיא אמרה שאין לה בעיה שניגעה לה בתחת ובציצים ולקחנו תמונות איתה וזה באמת מה שקרה ואני מרגיש מאוד קרוב אליה ואני מוכן ל... ואני לא יודע איך להגיע למצב ולגבי הקונדום מה אני בא לחנות ומבקש לא קצת מוגזם?!?! (דרך אגב חי באמריקה חחח)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/05/2008קונדום אפשר לרכוש בכל בית מרקחת. בארץ זה נגיש לך ואתה לא צריך לבקש, אתה בוחר לעצמך מה שמתאים לך. אני לא יודעת איך זה בארה"ב, אם זה לא נגיש לך, אז כן אתה צריך פשוט לבקש. לגבי החברה שאיתה אתה בקשר אינטימי ומעוניין לקיים עמה יחסי מין, אתה צריך לדבר איתה ולראות מה מידת הנכונות והמוכנות שלה בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגמירהישראל25/05/2008
אני ממש אעריך אם לא תיזרקו מילה או שתיים
ותסבירו ..
איפה וחברה שלי שוכבים בקקרוב
ורציתי לדעת איפה אני אמור ליגמור ?
אל תיזרקו מילה :\ באמת תעזרו
איפה?... בקונדום ? בתוכה? בחוץ ? ואם בחוץ אז איפה?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך בפורום השני!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונה..חסוייה24/05/2008
שלום, אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין פעם ראשונה לפני יומיים זה ממש כאב לי ולקראת הסוף כשאיבר המין שלו חדר לשלי הוא אמר שהוא הרגיש משו אבל אני לא הרגשתי כלום.השאלה שלי האם זה נורמלי??.. שלקראת הסוף לא הרגשתי כלום והוא כן...??....
שאלה נוספת.. מתי מותר לקיים יחסי מין? זה נכון שצריך לקיים שבועיים אחרי שמסיימים את המחזור??
ועוד שאלה.. אם אני לא לוקחת גלולות וחבר שלי שם רק קונדום זה בטוח?? או שאני חייבת לקחחת גם גלולות?!?
בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/05/2008לגבי אמצעי מניעה, רצוי שכן תתחילי לקחת גלולות ולא תסמכי על קונדום כי קונדום עלול להיקרע.
לגבי הכאבים שחווית בפעם הראשונה שקיימתם יחסי מין - היה ניתן להפחית אותם אילו הייתם עושים את החדירה בצורה הדרגתית (החדרת אצבע אחת אח"כ 2 וכן הלאה) ונעזרים בחומרי סיכה על בסיס מים. להבא רצוי שתעשו את זה. כמו כן, אם הוא יעשה לך מין אוראלי זה יעזור לך בהיבט של עוררות מינית ורטיבות בנרתיק.
לגבי מה שהוא הרגיש בסוף, לעומת מה שאת הרגשת בסוף, לא ממש הבנתי את השאלה. מה בדיוק הוא הרגיש ומה את ציפית להרגיש. האם הכוונה לאורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה מהירהילד24/05/2008
תמיד שאני עושה יחסי מין עם בנות אני אחרי כ 5 6 דקות מרגיש צרך ליגמור מה אני עושה כדי שאני אגמור לאחר הרבה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/05/2008ממליצה לך לרכוש לעצמך את הספר "פז"מ - פליטת זרע מוקדמת" של ד"ר הלן קפלן זינגר ושם יוצעו לך תרגילים שאתה יכול לעשות על מנת להגביר את תחושת השליטה בשפיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מתפקד מצויין!! זה תקין!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסביך....22/05/2008
שלום..
לפני כמה ימי קיימתי יחסי מין עם חבר שלי..
השתמשנו בקונדום והכל והוא לא גמר בתוכי אלא בחוץ בקונדום.לאחר מיכן הוא הוריד אותו ואחרי כמה דק' שוב שכבנו האם יש מצב כזה שנישאר זגע על הפין שלו ויש מצב להיריון?ובפעם השניה היה איזה 1 דקה בלי קונדום ואז לבשתי לו והמשכנו לפעם השניה אבל הוא גמר בחוץ בקונדום.
יש מצב להיריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאת מתארת
ד``ר עידן מיליצ`ר22/05/2008קיימתם יחסים לא מוגנים שעלולים לגרום להיריון.... :-(
לא אומר שאכן זה חד משמעית, אך צר לי להלחיץ......
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין-נסיון ראשוןמתחילה22/05/2008
אני ובן זוגי בני 23 ושנינו לא קיימנו מעולם יחסי מין. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי משום שאנחנו מרגישים אובדי עצות.
אני נוטלת גלולות כבר ארבעה חודשים בצורה מסודרת, משום ששלשלתי מדי פעם במהלך תקופה זאת והבנתי שזה עלול לפגום ביעילות התרופה, החלטנו בנסיונינו הראשון להשתמש בקונדום.
ראשית, הוא היה קשה מאוד ללבישה הייתכן שזה משום שקנינו סוג שהיה בתוספת חומר קוטל זרע? או שזה יכול להיות קשור למידת הקונדום?
שנית, משום שהיה קשה להלביש את הקונדום בזמן הזקפה, זה לקח לנו זמן יקר ועד החדירה הראשונה כבר הזקפה נעלמה והנחנו שזה לא מה שאמור לקרות, כי הקונדום כבר לא יושב טוב, אז ניסינו עם קונדום חדש, ועשינו זאת מספר פעמים אך ללא הצלחה.
והדבר שהכי מטריד אותי בכל הסיפור - כדי להגיע לזקפה הראשונה שלו אני אוננתי לו,
ואז הלבשתי עליו את הקונדום.
השאלה שלי היא: בכל זאת יש נוזל שקוף שיוצא מיד לפני שאני מלבישה את הקונדום והידיים שלי נגעו בנוזל הזה ומן הסתם שהוא הגיע בכמות קטנה גם בצד החיצוני של הקונדום - האם ניתן להכנס להריו מנוזל זה, אחרי הכול הוא מרגיש ונראה בדיוק כמו נוזל הזרע! ואם כן, איך לעזאזל כל מי שמשתמש בקונדום מסתדר עם זה? מה, אם בני הזוג מעדיפים שהאשה תעשה את החלק הזה, איך זה אפשרי אם יש את הסיכון הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/05/2008אי אפשר להיכנס להריון ממגע של נוזל הזרע בידיים אלא אם כן את מחדירה את הנוזל לפתח הנרתיק ואז אולי יש סיכון. מצ"ב לינק לסרט שמדריך איך ניתן להלביש קונדום.
http://www.utube.co.il/view_video.php?viewkey=d40e1af829d1fa82daa1&page=17&viewtype=basic&category=rd* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות חלב על הפין ?ד21/05/2008
בן 18, ולאחרונה מציקה לי התופעה של נקודות לבנות על בסיס הפין.
במספר חודשים האחרונים התופעה ממש מתגברת ואף עלתה משני הצדדים של בסיס הפין לכיוון הכיפה ואף ישנה קבוצה של נקודות ממש מתחת לכיפה.
הלכתי לבדיקת רופא עור והוא אומר לי שאלו בלוטות חלב וזה מה יש..
בכל מקרה, אני מבחין בשיערות קטנות מאוד שיוצאות מהנקודות הללו וזה מאוד מציק לי.
אין שום טיפול ? באמת שום דבר שיכול לחסל את התופעה הזו ? אני מאוד מתבייש להגיע למצבים פיזיים עם בנות עקב זה (לא רק שזה בולט לעין, זה גם בולט במגע).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון21/05/2008לפי ד"ר קית' ברנרד, רופא משפחה בארה"ב, התופעה שאתה מתאר של נקודות לבנות בבסיס הפין, הנה מוכרת ואתה ממש לא לבד בכך שיש לך את זה ושיש לך בושה סביב זה.
לדבריו יש לא מעט גברים צעירים שנמנעים ממגע אינטימי עם חברותיהם בגלל שהם חוששים מפני מה שהן יחשבו על זה. וזה חבל כי זה ממש לא מזיק, וכמעט לא רואים את זה. הם בדר"כ מופיעים בצבע לבן או קרם כשהם צצים באזור הזה. הם משתנים בגודלם מגודל ממש קטנטן כגודל אפונה או אף גדולים יותר. יש בתוכם מרכיב במרקם גבינתי שעשוי מקראטין וסבום (מה שגורם לעור להיות שמנוני). הם ממש אינם מזיקים ולא ניתן להעביר אותם הלאה לאף אחד אחר. הם לא גורמים לשום בעיות אחרות מלבד בושה, על אף שהגדולים יותר עלולים להגיע לאינפקציה. אבל מה ניתן לעשות כדי לטפל בהם? בתור התחלה להגיע לרופא ולהראות לו אותם. אז אתה עשית את זה וזה מעולה. מה הרופא הציע לך על מנת לטפל בזה? האם הוא הציע טיפול כלשהו?
רוב הרופאים נתקלו במאות כאלה מקרים. הדרך הכי מומלצת להיפטר מהם, באם זה מה שאתה רוצה, זה על ידי כך שאתה מסיר את הגדולים יותר. זאת פרוצדורה פשוטה שנעשית עם הרדמה מקומית והרבה רופאים עושים כאלה ניתוחים כירורגים מינוריים בקליניקה שלהם, כלומר לא חייבים לעשות את זה בבית חולים.
אם לא קיבלת מענה מהרופא שלך, לגבי דרך שבה ניתן לטפל בזה, אולי אתה יכול להגיע לחוו"ד ממישהו אחר ולשאול אותו מה ניתן לעשות על מנת לטפל בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
ד22/05/2008הרופא אמר שאין מה לעשות ואולי בעתיד זה יעלם לבד.
התשובות שלו ממש לא סיפקו אותי, כנראה בגלל שהייתי אצלו בערך 2 דקות והוא כבר מיהר להוציא אותי החוצה.
בקשר לבלוטות, ממה הן נגרמו ?
ואם את אומרת שיש איזשהו ניתוחון קטן, אל מי אני פונה ? וזה לא מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/05/2008אם תשובתו לא סיפקה אותך זה עוד יותר מחזק את ההמלצה שלי שתלך לקבל חוו"ד נוספת מרופא עור אחר והפעם תגיע מוכן עם שאלות מראש כולל אופציה כירורגית אם אכן קיימת בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוחבן 1521/05/2008
אני "רוצה" מעוניין מיתעניין להיתגלח שם *^* ואני גר באמריקה (כאן בערך כולם עושים את זה ומדברים על זה חחח) ואני לא יודע במה זה כרוך ואיך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/05/2008ממליצה לך להיכנס לפורום של הסרת שיער שם תקבל מענה לשאלה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעג
בן 1525/05/2008עשיתי תעות אני כבר עסיתי את זה מיתחרת על היום שנולדתי ואני מעוד מודעג האם זה יחזור להיות כמו שזה היה מיקודם?
זה יהיה רך אותו הדבר???
בבקשה תענו לי אני מאוד מודעג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)