מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שדי מטרידה אותיבדוי31/05/2008
אני וחברה שלי בני 16, ואנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום.
המחזור אצלה לא סדיר, וכל הזמן מאחר...עכשיו ביום רביעי אנחנו ניסינו חדירה אחת קצרה בלי קונדום - וזה יצא בדיוק לפני שהיא היית אמורה לקבל מחזור( למחרת + - אבל אצלה זה מאחר אז אין לדעת )
עכשיו כבר יום שבת, האם יש סכנה להריון?
אני מה זה לחוץ , ואני מזה מצטער שעשיתי את הטעות הזאת.
מה יש לעשות?תודה מראש
נ.ב
האם כשנכנסים להיריון, תמיד בשבוע הראשון יש תסמינים ותופעות לוואי...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר --
טל31/05/2008להפסיק להיות חסרי אחריות
אם אתם לא אחראים מספיק בשביל לקיים יחסים מוגנים. אל תקיימו.
אני חושבת שכל גניקולוג ובעל מקצוע יסכים איתי שקונדום הוא לא אמצעי למניעת היריון אלא אמצעי הגנה ממחלות.
כדאי שהיא תפנה לגניקולוג מ2 סיבות: 1. גלולות יסדירו לה את המחזור ואני בטוחה שההקלה תהיה גדולה.
2. תקיימו יחסים מוגנים בלי חששות.
כרגע יכול להיות שהיא נכנסה להיריון... גם יכול להיות שלא.
אי אפשר לדעת בשבוע הראשון.. וגם לא בשני. אולי בשלישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שטל ענתה במיידי :)
מירב שרון02/06/2008כי אני רק עכשיו רואה את ההודעה. מקווה בשבילכם שאין פנצ'ר, כי בהחלט יש סיכון. אם אין הריון, חשוב לדעת שבמצבים כאלה יש פוסטינור, גלולה לשעת חירום, שאפשר לקחת אותה עד 36 שעות מרגע קיום יחסי מין. מצטרפת לדבריה של טל, אם אתם בוגרים מספיק בשביל לקיים יחסי מין, אז אתם צריכים להיות גם אחראיים, וזה אומר גלולות למניעת הריון כי קונדום עלול להיקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידה....30/05/2008
שלום
התחיל להיות לי בכוס(סליחה על הבוטות) מן פירורים לבנים כאלה...בתוך הנרתיק ומסביב לדגדגן
מזה יכול להיות?ובבקשה אל תגידו לי ללכת לרופא להיבדק כי זה לא יעזור
תודה מראש ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז מה את רוצה שנענה לך?!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/05/2008גשי לרופא/ה ולפחות תגידי לו מה יש לך אולי יתן לך מזור ללא בדיקה. מה דעתך?!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
....02/06/2008אבל מזה יכול להיות..אני צריכה שמירב תענה לי..
בבקשה זה כבר מטריד אותי כמה ימים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצתו של עידן
מירב שרון02/06/2008ייתכן ומדובר בפטריה וגינלית. בכל אופן אי אפשר לאבחן את זה באינטרנט, אם זה מפריע לך רצוי שתגיעי לרופאת נשים ותבדקי את זה. ממה את חוששת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה/
....02/06/2008אני מפחדת שזה איכשהו יגיע לאמא שלי..
זה איכשהו מתקשר לקיום יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך ממה לחשוש
מירב שרון02/06/2008את יכולה להגיעה לרופאת נשים באופן עצמאי בלי אמא שלך ובלי ידיעתה. ואין כאן דרך לדעת אם מדובר במשהו שקשור בקיום יחסי מין. רק באבחון רפואי תוכלי לקבל חוו"ד וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה/
....03/06/2008קראתי באיזה מאמר שהפטריה מתחילה עם תחילת היריון זה נכון?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
מירב שרון03/06/2008פטריה יכולה להיווצר מכל מיני סיבות. האם את חוששת שאת בהריון מסיבה כלשהי?
....03/06/2008לא עד כמה שידוע לי..אבל נחכה למחזור וניראה..מקווה ומתפללת לאלוהים שלא יהיה בהיריון!!!
בעזרת השם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כנראה מה שיש לך!! פני לרופא!!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר03/06/2008
פטרת MONILIASIS,CANDIDIASIS,YEAST=
שזהו אחד הגורמים השכיחים ביותר לתלונות על הפרשות בקרב נשים. התלונות מתבטאות בדרך כלל בגרד, צריבה, אודם חיצוני, חתכים קטנים בשפתיים הקטנות והגדולות, הפרשה לבנה או צהובה (הדומה בצורתה לגבינת קוטג'), צריבה במתן שתן וכאב ביחסי מין. רק לעתים רחוקות עוברת המחלה מהאשה לגבר, ולכן אינה מוגדרת כמחלת מין. אז למה אנחנו בכל זאת כותבים עליה? משום שהיא הסיבה העיקרית לכך שנשים מגיעות לרופא/ת הנשים שלהן. נשים רבות "מאכסנות" דרך קבע את הפטרייה בנרתיק שלהן, מבלי שהן סובלות ממנה או חשות בה כלל. כדי שתתפתח מחלה ממשית חייבת הפטרייה להתרבות בצורה ניכרת, וזה קורה בדרך כלל בעקבות שינויים באוכלוסיית החיידקים הרגילה שישנה בנרתיק או במעיים. ומתי קורים שינויים כאלה? למשל, בעקבות נטילת תרופות אנטיביוטיות רחבות טווח. כשאשה לוקחת אנטיביוטיקה בגלל דלקת גרון, למשל, ובנרתיק שלה ישנה פטרייה בלתי מורגשת - רבים הסיכויים שהפטרייה תתפתח. גם בזמן הריון משתנה הרכב אוכלוסיית החיידקים בנרתיק, וגם אז עולים הסיכויים לסבול מפיטרייה. נשים חולות סוכרת גם מועדות לסבול ממנה. אבל, לעתים, מופיעה הפטרת ללא כל סיבה נראית לעין.
מה שחשוב לזכור הוא שפטרת אינה זיהום שבא מבחוץ, אלא צמיחת יתר של פטרייה שכבר קיימת בגוף. לכן, אף אחד לא "תופס" פטרייה כתוצאה מקיום יחסי מין, ישיבה על אסלת שירותים או שרייה בבריכה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נשית..לינויה30/05/2008
איך בנות מאוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון31/05/2008בנות מאוננות על ידי שפשוף הדגדגן והפות עם האצבע או היד, על ידי ליטוף כל הגוף ועם זרם המים של השפופרת במקלחת, לפעמים על ידי החדרת אצבע לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצט שערות קטנות על הפיןabcd30/05/2008
יש לי קצט שיערות קטנות על הפין זה אסור ליהיות מה זה??
ומזה הנקודות על הפין??
מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.
חסוי ! :)30/05/2008בן כמה אתה ? גם אם אתה קטן זה רגיל לטלוטין.
זה נורמלי ולכל לכל בן בעולם הזה יש שערות על הפין. כשתגדל עוד קצת זה יגדל לך עוד,בסוף יהיה לך המון זה נורמלי לכל אחד יש שערות על איבר המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני הדברים שאתה מתאר...
ד``ר עידן מיליצ`ר30/05/2008טבעיים לחלוטין!! אין לך מה להלחץ ביייככככלללל!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מירב !??!?!?!?!??!?!אביעד <בן>29/05/2008
אני אביעד [שאלתי שאלה בקשר לאיבר מין. למטה]
תראי אין איזה אפשרות שגודל של האיבר מין יגדל יותר מהר ומשהו כזה.........?
הבעיה שלי היא שאני לא מפסיק לחשוב על זה וזה מכניס אותי לסוג של באסה ועצבנות..
וגם אני מתבייש ליד החברים שאני יודע בבדאות שיש להם יותר "נורמלי" משלי לגיל.
למשל היה לי טיול שנתי לפני 3 ימים והיינו בסלול שהאורך היה 4 שעות. [והיה לי בעיה של השלפוחית שהיא רגיזה משהו כזה.... שהייתי קטן וזה עדין משפיע לפעמים]
ואני מתחילת הטיול הייתי צריך לשרותים ופשוט הייתפקתי עד סוף המסלול בשביל ללכת לשרותים.... וזה ממש מבאס שאני שאני לא כול ללכת אצידה ולהשטין.....
נ.ב בדקתי את העובי של האיבר [לצערי תראי כמה אני מתעסק בזה] והוא גם קטן 9 ס"מ.......=\
אין איזה משהו שיגדיל אותו ומשהו כזה....
תודה רבה לך עם קראת את זה......... [אני מכוה שאת מבינה את הבעיה שמפריעה לי]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב גם אני רוצה תשובה לשאלה הזו
רונן02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לשניכם
מירב שרון02/06/2008זה לגמרי טבעי לגילכם להיות עסוקים בפין ובאורך שלו. זאת השאלה הכי פופולרית בפורום הזה. אתם בגיל של צמיחה וזה כולל את הפין שלכם.
חשוב להיות שלמים עם הגוף שלנו, יש גברים שיש להם פין יותר ארוך, יש כאלה שיש להם פין יותר קצר, יש נשים עם חזה גדול יותר ונשים עם חזה יותר קטן, יש שונות רבה, וזה כל היופי. היה נורא משעמם בעולם הזה אם כולנו היינו נראים אותו הדבר. אתם גם בגיל שמאוד עסוק בהשוואות חברתיות, ומה נורמלי ומה לא נורמלי. אם תאהבו את עצמכם ואת הגוף שלכם תקרינו את זה החוצה וזה הכי מושך שבעולם.
חבל להשקיע בזה כ"כ הרבה אנרגיות. אביעד, כשאתה עם החבר'ה ואתה צריך להשתין, לך הצידה ואל תדפוק חשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שפיכהחסוי ! :)29/05/2008
אחרי כמה זמן בערך אפשר לגמור?
כלומר, מהי הנורמה ? אני לא בדיוק מבין בדברים האלה אז תוכלו לעזור לי ?
נ.ב
יש לי עוד שאלה... מישהו שמבין במחשבים יכול לומר לי איך למחוק את מה שכתבת בגוגל ? כלומר..נגיד שכותבים בגוגל א' [ולא לוחצים עוד אנטר] ואז זה נגיד מוצא כמה תוצאות, אז את התוצאות האלה שמופיעות למטה איך אפשר למחוק ?
אני שואל את זה כי אם אני כותב דברים אז שאנשים אחרים לא יראו שכתבתי את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון29/05/2008אין זמן מוגדר של הגעה לשפיכה. זה יכול לקחת כמה שניות וזה יכול לקחת שעות. זה תלוי במידת העוררות והגירוי המיני. יש גברים שיכולים לשלוט בשפיכה, אבל זה מצריך תרגול. השפיכה עצמה נמשכת מספר שניות.
לגבי המחשב והתשובות שמופיעות בגוגל, כל זמן שאתה מופיע כחסוי אז אתה שומר על הדיסקרטיות ועל האנונימיות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה נקה הסטוריה
ררר30/05/2008ואם לא הולך תעשה delete על מה שכתבת כשאתה שם את העכבר על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהספיר29/05/2008
גודל איבר המין של המתבגר גדל עד גיל מסוים?
או שהוא מפסיק לגדול כשהנער מפותח מבחינה חיצונית..(יש לו שרירים,גבוה והוא בכשר מעולה)
ואז הנער סיים את גדילתו?
איך זה הולך?
ועוד שאלה..
כמה ס"מ גדל איבר המין כשהוא נעמד?
ועוד אחת..
שמעתי שיש קונדומים עם טעמים..הייתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לסקרן
29/05/2008לגבי צמיחת איבר המין - היא בדרך כלל מקבילה לגדילה וההתפתחות הגופנית, וזה יכול להמשיך אפילו עד גיל 21-22 - אם כי לרוב יתרחשו שינויים מינימליים לאחר גיל 16-17.
כאשר איבר מין נעמד הוא יכול לגדול ב- 5-15 ס"מ. יש כאלה שבמצב רפוי הם די גדולים והם מתארכים מעט ובעיקר קשים, לעומת אחרים בבמצב רפוי הם קטנים ובעוררות מינית הם גדלים הרבה (כמו אנטנה).
וכן, יש קונדומים בטעמים.
אתה יכול לקבל הרבה מידע בתחום המיניות בגיל ההתבגרות באתר הדלת הפתוחה: opendoor.org.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה שמטרידה אותי..לינויה28/05/2008לרוב הבנים מתחילים עם הבננות...
עכשיוו מה קורה במצב שבו בת רוצה להתחיל עם מישהו?וזה מבייךך..!
איזה שיטות יש להתחיל עם בנים?!
בתודה....=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכמספר הבנים מספר השיטות!
ד``ר עידן מיליצ`ר28/05/2008הלוואי והיינו יודעים מה מתאים למי. תהיי את עצמך ואל תתביישי להגיד שאת נבוכה אבל מאוד רוצה להכיר את....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בושה בזה?! וזה לא ברירת מחדל
כ29/05/2008תאמיני לי יש הרבה מחכות בנות שמחכות כמו סתומות במשך שנים שמישהו מסוים יתחיל איתם ובסוף הם מיתיבשות בחיבוק ידיים בלי לעשות משהו בנידון,זה לא מביך וזה הרבה יותר טוב מלשבת כמו סנובית מפגרת ולחכות שיתחילו איתך זה ממש לא טוב ומפגר רוצה מישהו תתחילי איתו!!! אין קיצורי דרך!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות .חסוי ! :)28/05/2008אני חדש בנושא כי אני יחסית ילד תמים שעד מלפני קצת זמן לא חשבתי על לאונן.
לאחרונה התחלתי אבל אני לא יודע בדיוק איך ..כלומר... אני צריך לגרות את איבר המין ואז אחרי קצת זמן נשפך נוזל המין ?
אני ממש מצטער על הבורות אבל אני חדש בנושא ואני לא מדבר על כך עם חברי או מישהו שאני מכיר.
אני צריך לעשות סוג לש עיגול עם האצבעות ולהכניס ולהוציא הרבה פעמים את איבר המין שלי ?
אני פשוט לא מצליח לגמור ואני מודאג מכך..
שוב,מצטער על הבורות, אנונימי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
נוני נותן פונ28/05/2008אם אתה רוצה דרך לגמור, פשוט תקח מגזין ותראה תמונה שעושה לך את זה..
או בדרך יותר קלה יש אתרי סקס
תאמין לי לך תצא תביא לך בת שתעשה לך את העבודה ;)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע טבעי לגמרי
29/05/2008בן כמה אתה?
בנסיונות האוננות הראשונים נסה להתמקד בתחושות שלך, להגיע להנאה. אל תנסה לגמור. זה יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה,אני בן..
חסוי ! :)29/05/2008אני בן 13 ועוד מעט 14 כלומר עוד 3 חודשים בערך או חודשיים וחצי.
תודה רבה על התשוובה :), אנונימי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר אבל...
חסוי ! :)29/05/2008אני לפעמים מאונן עד חצי שעה ! ולא יוצא כלום למרות שאני מרגיש תחושת הנאה וכיף מאוד..
פשוט לא יוצא כלום וזה מתסכל אני רוצה לדעת איך זה מרגיש והכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עם איבר המין .חסוי ! :)28/05/2008שלום,אני בן 13 ועוד מעט 14.
גודל איבר המין שלי הוא 4 או 5 ס"מ כשהוא רגיל, ו8.5 ס"מ כשעומד לי.
אני מאוד מודאג מהעניין בגלל קטע של מבוכה וכאלה.
אשמח לתשובה,
ותודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראל דאגה יש לך עוד שנים
ד``ר עידן מיליצ`ר28/05/2008של גדילה תרתי משמע. !
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שזה קצת מוזר לי
אלדן29/05/2008אני רגיל להגיע לאורגזמות אבל יש פעמים שאני פשוט לא מגיע לאורגזמה והסקס נמשך כ"כ הרבה זמן שאני מתעייף,
ואני רוצה להגיע לאורגזמה וזה קצת מטריד אותי שאני לא מצליח,
אין לי בעיה פיזית בכלל אני בחור צעיר ואני בכושר מצוין,
אז אני מניח שזה פסיכולוגי, אז למה אני לא מצליח להגיע לריגוש שיגרום לי לארוגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשוובה..!!ספיר27/05/2008יש לי שאלה...
אני בת 16..לא עם הרבה ניסיון עם בנים..בגילי...רוב הבנים שנמשכים אליי הם בני 20 + לרוב..
ואיני יודעת את הסיבה לכך..אומרים לי שאני נראת טוב אך אני לא תמיד רואה בזה נכון
ואני יודעת שהרבה רוצים בי אך איני מראה התעניינות...
בתקופה האחרונה היה לי "קשר" עם בחור בן 23 ושהיה גר רחוק ממני..
דיברנו המון בטלפון שעות לא היינו מתנתקים אחד מהשני...
והוא בא אליי מס' פעמים והתחרמנו ועוד כמה דברים מבניהם..
לאחר כשבוע בערך אמרתי לו שאני לא רוצה יותר להיות איתו בקשר..והיינו בקשר של כחצי שנה!
ולא הייתה סיבה לפרידה..סתם ככה הרגשתי לנכון..והוא המשיך לשלוח לי הודעות..
מה זה אומר?
הוא תלותי בי?
או שהוא אוהב אותי באמת?
או שהוא סיתם העביר איתי את הזמן?
חייבת תשובה!
תודה,דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחדדי נא
27/05/2008כתבת שאת זו שהפסיקה את הקשר. מה היא בעצם שאלתך?
טבעי שתרצי ותמשכי אל בני קבוצת הגיל שלך. מהעובדה שהבחור רצה להמשיך את הקשר לא ניתן להסיק אם הוא אוהב או סתם רצה להעביר את הזמן, אבל מן הסתם, כנראה מצאת חן בעיניו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות והריון =)מאיייייייה27/05/2008תוך כמה זמן מרגע שלקחתי את הגלולה הראשונה אני מוגנת בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבחודש הראשון ללקיחת הגלולות
יפעת מקלר27/05/2008בכלל , את לא מוגנת מספיק, ויש להשתמש באמצעי הגנה נוסף (קונדום) החל מהחודש השני את כבר מוגנת מהיום הראשון שאת נוטלת את הגלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח?
מאיייייייה27/05/2008כי כתוב בהוראות של הגלולות (פמינט) שאפשר אחרי שבוע..
ובמקומות אחרים קראתי שאחרי שבועיים..
חודש זה לא קצת מוגזם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך
טל27/05/2008אז למה הרופאים אומרים שמוגנים כבר מהיום הראשון?
הרופא שלי בעל ניסיון רב ומוכר מאוד. אני בטוחה באמינות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהספיר27/05/2008שלום
יש לי מספר שאלות ...
1.האם כשגבר גומר כשהבחורה עושה לו ביד
ולאחר מכן מקרבים את האיבן מין של הגבר לאיבר המין של האישה בלי חדירה
אלא רק שפשוף..יש מצב להכנס להריון?
2.הבנתי שבחורה לא תמיד גומרת מחדירה.האם זה נכון?
3.עניין התקשורת בין בני הזוג באמצע האקט לפעמים מביך אותי.
איך אפשר להתגבר על המבוכה?
4.אני נורא רוצה לנסות "לרדת" לחבר שלי ואני קצת מתביישת,למרות שאני יודעת שאין לי ממה
כי הוא אוהב אותי וגם אני אוהבת אותו אבל בכל זאת יש איזושהי מבוכה כשאני רוצה להוריד
את הראש למטה ...יש לי פחד מזה שלא ילך לי טוב,או בגלל שיש לי שפתיים דקות זה לא יהיה הכי מוצלח...
איך אוכל להתגבר על המבוכה הזאת?
5.האם כשגמר אומר "קמתי מהר" (כשהוא גמר) אפשר להאמין לו? חח נירא לי שלא צריך לסמוך
על אף גבר עם הורמונים!
6.לפעמים כשחבר שלי מוריד את הראש לכיון האיבר שלי הוא מצמיד את השפתיים שלו לפות
וזה מרגיש נעים ואני רוצה שימשיך אבל הוא עולה למעלה..ואני חושבת שאולי יש ריח רע.
איך אפשר לשפר את הריח של האיזור?אולי למרוח קרם גוף על הפות?אשמח לדעת דרך טובה למנוע את הריח...
אוקייי ניראה ל שחפרתיי חח מצטערת אבל חשוב לי לדעת את התשובות.
מקווה שתענו לי בסבלנות...
תודה רבה רבה
יום טוב =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהרבה שאלות
27/05/2008ואנסה לענות אחת אחת...
1. האם כשגבר גומר כשהבחורה עושה לו ביד ולאחר מכן מקרבים את האיבן מין של הגבר לאיבר המין של האישה בלי חדירה אלא רק שפשוף. יש מצב להכנס להריון? אם יש על איבר המין זרע טרי אז זה בהחלט אפשרי. זרע בפתח הנרתיק יודע למצוא את דרכו הלאה.
2.הבנתי שבחורה לא תמיד גומרת מחדירה.האם זה נכון? ברוב המקרים בחורה אינה גומרת מחדירה. רק מעטות מסוגלות לכך.
3.עניין התקשורת בין בני הזוג באמצע האקט לפעמים מביך אותי. איך אפשר להתגבר על המבוכה? לתקשר, לתקשר ולתקשר. אולי בחושך יהיה לך פחות מביך?
4.אני נורא רוצה לנסות "לרדת" לחבר שלי ואני קצת מתביישת,למרות שאני יודעת שאין לי ממה
כי הוא אוהב אותי וגם אני אוהבת אותו אבל בכל זאת יש איזושהי מבוכה כשאני רוצה להוריד
את הראש למטה ...יש לי פחד מזה שלא ילך לי טוב, או בגלל שיש לי שפתיים דקות זה לא יהיה הכי מוצלח... איך אוכל להתגבר על המבוכה הזאת? דברי איתו על כך. המבוכה טבעית.
5.האם כשגבר אומר "קמתי מהר" (כשהוא גמר) אפשר להאמין לו? חח נירא לי שלא צריך לסמוך
על אף גבר עם הורמונים! לא הבנתי את השאלה...
6.לפעמים כשחבר שלי מוריד את הראש לכיון האיבר שלי הוא מצמיד את השפתיים שלו לפות
וזה מרגיש נעים ואני רוצה שימשיך אבל הוא עולה למעלה..ואני חושבת שאולי יש ריח רע.
איך אפשר לשפר את הריח של האיזור?אולי למרוח קרם גוף על הפות?אשמח לדעת דרך טובה למנוע את הריח... לשמור על היגיינה. יש גם מוצרים מיוחדים לאיזור. לשטוף לפני. לא צריך שטח סטרילי. ושוב... לדבר. לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשליטה על הגמירהאלדן27/05/2008שלום, יש לי חברה ואני מקיים יחסי מין באופן סדיר
אני גומר בד"כ אחרי 10-15 דקות וקורה לי לפעמים שאני ממשיך לקיים יחסי מין עד מעל ל-45 דקות ולא מצליח לגמור עד כמה שאני מנסה, אבל עדיין לא מצליח אז אני פשוט פורש
מרוב עייפות, השאלה שלי היא מדוע אני לא גומר גם אחרי 45 דקות? המין הוא מגוון בתנוחות ויש חיכוך וגירוי של הפין ועדיין במצב הפסיכולוגי אני לא לחוץ ואני רוצה לגמור מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני לא מצליח לגמור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון28/05/2008אתה מציין שבדר"כ אתה כן מגיע לגמירה/אורגזמה אז הכול בסדר. לא תמיד חייבים להגיע לאורגזמה. מותר ליהנות מהסקס גם בלי להגיע לגמירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיהרונן26/05/2008שלום לכם, אני רונן..
ואני אוהב לאונן, יש תקופות שאני מביא הרבה ביד יוצא הרבה זרע, שאני כמעט ולא מאונן ולא יוצא זרע...
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין לך שום בעיה
29/05/2008זה תקין. חז"ל כבר אמרו - איבר לאדם מרעיבו שבע, משביעו רעב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)