מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בסקסמישהי17/06/2008
אחרי שאני שוכבת עם חבר שלי נורא כואב לי, ורציתי לדעת עם יש משהו לעשות עם זה ולמה זה קורה?
אני גם לא יודעת מתי אני גומרת, יכול להיות שיש אצלי בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום
מירב שרון19/06/2008תיארת כאבים אחרי סקס. מה קורה בעת החדירה? האם יש כאבים? האם יש כאבים במהלך הסקס?
שאלת גם לגבי אורגזמה. האם את מגיעה עם עצמך לאורגזמה על ידי אוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההההההה דחוףףף.....!!!!!!!!!!!!!לינויה17/06/2008
אם חבר שלי גמר ביחד איתי בבריכה..יש סיכוי להיכנס להריון?!?!
תענו לי דחווף...זה ח=ש=ו=ב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאילו דה. ברור...
שני17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנבל
אנונימי17/06/2008אם הוא גמר בתוכך יש מצב...אם לא אז זהלא יכול להיות .. הפריה אצל בני אדם וביונקים בכלל לא יכולה להיווצר במים...אם הוא גמר בתוכך אז יש סיכוי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבל שלום
מירב שרון17/06/2008בהחלט יש סיכון, ואני ממליצה לך בחום שאם טרם עברו 36 שעות מאז שעשיתם את זה, תיקחי גלולת פוסטינור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה דבריםמודאג16/06/2008
א. יש לי כל מיני בלוטות על איבר המין ובכל פעם שאני מעונן נראה לי לאחר מכן נוספת לי עוד כמה בלוטות
ב.איבר מיני באורך 12.5 ס"מ וברוחב 2.5 ס"מ שהוא עומד אני בן 12 ו9 חודשים ז גודל נורמלי לגילי?
ג.ייתכן שיוצר לי מחלת מין בלי שאני ייקים יחסי מין עם מישהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו בבקשה תענו לי
מודאג17/06/2008למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחסוי
אנונימי17/06/2008שלום,
א.אני לא בדיוק יוד עלענות על השאלה הזאת אז בבקשה שהמומחים יענו
ב.זה נורמלי לחלוטין ! נורמלי לגילך ואני בטוח שלרוב מחבריך יש יותר קטן.. הרוב נע בין 12 ס"מ לבין 18 ס"מ וזה עוד לאנשים יותר גדולים מגילך ! תשמח זה טוב :)
ג.ממש לא .. מחלות מין כמו השם שלהן -מקבלים אותם רק מקיום יחסי מין אך בהחלט לא מאוננות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נכון ...חסוי16/06/2008
שמעתי פעם שעם יש כבר שערות ברגליים אז מפסיקים להתפתח ?!? האם זה נכון ?
אשמח לתשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממממש לא !
חסוי .16/06/2008ממש לא..גם מבחינת הגוף וגם מבחינת איבר המין-לא מפסיקים להתפתח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי שפיכהאין16/06/2008
אני בן 18 וכבר איזה שנתיים שלוש יש לי לאחר השפיכה כאבים באיבר המין בין אם זה אוננות או קיום יחסים...לא התייחסתי לזה פעם אבל זה נהיה בלתי נסבל זה הפך לי את כל העניין המיני למטרד יש לציין שזה לא מפריע לתפקוד המיני זה פשוט כואב בכל פעם שהאיבר עומד ולפעמים כשרפוי כמו כן זה צורב בשתן לפעמים...מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום,תשובה.
חסוי .16/06/2008אני לא יודע לגבי כאבי השפיכה אבל אני כן עם זה שהשתן צורב. אם תסתכל בתרשימים של איבר המין שלפוחים השתן קרובה מאוד לשלפוחית ההרמונית והשלפוחית שבעצם מייצרת את הזרע . זה בסדר שקצת שורף לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא סתם...
אין17/06/2008האיבר פשוט כואב אחרי...כל פעם שהוא עומד...ולא ראיתי אף א חד שאני מכיר מתלונן על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןרומי14/06/2008
האם צריך להתחיל לקחת גלולות כמה ימים לפני שמתחילים לקיים יחסי מין? או באותו יום או איך זה הולך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???????????????????????????????????
רומי15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו יום לא ממש צריך לחכות
ד16/06/2008זה פועל אחרי שבולעים זה לא צריך לעבוד מיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל חפיסה ביום הראשון של המחזור
שני16/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מודאגת מאוד!!14/06/2008
שלום רב,
קרתה לי תקלה עכשיו. בזמן שחבר שלי עינג אותי עם אצבעותיו, וזה לא פעם הראשונה, אך הפעם במהלך המעשה לאחר שגמרתי פעמיים, :), בפעם השניה גמרתי בצורה שהתכופפתי לישיבה מרוב הכיווץ ולאחר מספר שניות , ראיתי דם על ידו של הבן זוג שלי. היה לי דימום די גדול, ולא ברור ממה, כי לא כאב לי שום דבר, ולא הרגשתי שום כאב. חבר שלי אמר שהרגיש שם משהו כמו בועה נפוחה ואחרי שגמרתי הוא הרגיש שהנפיחות שלה ירדה ואז לאחר 10-15 שניות ראינו את הדם. (הוא לא הפסיק כי חשב שאולי זה כמו אצלהם , הגברים, שלפני שהם גומרים כל הדם מתאסף באיבר המין בגלל הלחץ באיבר).
מה זה יכול להיות? והאם זה מסוכן?
אני ביום ה15- של המחזור.
בבקשה זה מאוד דחוף ואני מודאגת מאוד.
האם יכול להיות שזה מחזור או שיש לי בעיה בגוף.
זה גם לא נראה לי כקרום בתולין כי אנחנו כבר חצי שנה מקיימים יחסי מין מלאים. (המקרה הזה היה עם אצבעותיו, ולא יחסי מין מלאים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר --
טל14/06/2008אם יש לו ציפורניים יכול להיות שנפצעת קלות...
וכן יכול להיות שזה הקרום... קרום יכול להיקרע גם רק בלידה ראשונה
בכל אופן.. אם לא כואב לך עכשיו, שורף או שהדימום לא היה מטורף, והיית אצל רופא נשים כבר פעם אחת לפחות מתחילת קיום היחסים והכל היה תקין לא אמורה להיות שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון18/06/2008למען הסר חשש, אני ממליצה לך להגיע לרופא/ת נשים על מנת שתבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ......14/06/2008
שלום..
אתמול היה לי יום אחרון של המחזור(עדיין יצא לי המחזור) יצאו לי טיפות קטנות
אז החלטנו אני וחבר שלי לשכב בלי קונדדום ואז זרמנו..
הוא גמר לי על התחת..יש מצב לכניסת היריון בזמן מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
....15/06/2008בבקשה תענו ליי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
....16/06/2008למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי קלוש להיכנס להיריון בזמן מחזו
שני17/06/2008מה גם שהוא גמר לך על התחת אז איך בדיוק זה אמור לקרות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדול ...אין מצב!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל איבר מין- גדול מדי.איתי 1614/06/2008
היי לכולם... אני בן 14.5 ואורך איבר מיני ממש ממש גדול... זה מפחיד אני ראיתי את של חברים שלי ואת שלי... אז ככה זה באמת ולא בצחוק:
18 ס"מ האורך של איבר מיני... וגם חבר שלי מדד לי (כן זה יישמע קצת הומואי) ששלו 13 ס"מ אבל גם הוא אמר בדיוק 18!!!
אז ככה:
זה חריג?! זה גדול יחסית לגילי?!!?!?!?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב- זה אני מההודעה הקודמת...
איתי 1614/06/2008על הגבות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמני שלום
מירב שרון14/06/2008אורך הפין בזקפה נע בין 15 ל-18 ס"מ. לכן, בשלב זה שלך עדיין בטווח הנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל לגיל 14.5 זה בטווח נורמה?
זקוק לעזרה.14/06/2008זה איפלו יותר גדול מ018 ס"מ מדדתי מלפני חודשיים משהו כזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מני,
אנונימי15/06/2008זה רגיל לחלוטין. זה בערך הממוצע.
נ.ב-וואי אל תאמר דברים כאלה אתה מחרמן אותי...כילו יואו הוא מדד לך את הזין ? בנאדם מה נהיה ? יואו אני עוד שניה יש לי פה אורגזמה מזה חירמנת אותי עם זה שהוא מדד לך את הזין..ועוד 18 ס"מ חח בטח הסרגל נשבר.בכל מקרה, יש לי זקפה עכשיו ואני רק עכשיו סובל כי אני מת שמישהו ימדוד גם לי את הזין שלי.תודה מראש,חסוי'שוש מחורמן .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- גבות.איתי 1614/06/2008
היי
הייתי לפני כשנה וחצי פה בפורום שאלתי שאלות ניסיתי ועזרתי לעשרות ילדים...
ויש לי שאלה שממש ממש ממש מטרידה אותי- היא די לא קשורה לפורום אבל אני במצב די נואש ונזכרתי בפורום המדהים הזה...
אז ככה:
היו לי קצת שערות בין החיבורים של שתי הגבות שלי.. פחדתי להיראות חד-גבה מכוער...
אז כאשר התגלחתי (שפם) לקחתי את הסכין חיתוך וגילחתי כזה בין הגבות!!!!
אני כבר יומיים מזה בלחץ... זה נורמלי?! ייגדל לי מוזר?! תיהיה לי עכשיו צמיחה מוזרה?! או שעכשיו אני צריך להמשיך ולעשות את זה תמיד שלא יהיו לי זיפים בגבות או משהו!?!?
אני כבר לא יודע אני ממש לחוץ...
תודה רבה רבה לכל הצדיקים שעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למני שלום
מירב שרון14/06/2008אני ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום של הסרת שיער, שם יתנו לך עצות מקצועיות בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון! רעיון טוב. תודה.
זקוק לעזרה.14/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטותאנונימי13/06/2008
יש לי מין בלוטות קטנות על בסיס הפין ועל האשכים.
הלכתי לרופא עור והוא אמר שככה זה, אבל אני בטוח שמשהו לא בסדר אצלי.
אני מפחד להגיע לאינטימיות בגלל זה, זה מאוד בולט לעין וגם בולט במגע.
הבלוטות אפילו קצת מגיעות ממש מתחת לכיפה. אני ממש רוצה להפטר מזה, האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם מתעלמים
אנונימי14/06/2008מהבעיה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אחי אל תדאג
זקוק לעזרה.14/06/2008גם לי יש כאלו להרבה יש ככה, לא מרגישים את זה במהלך הסקס ותאמין לי ברגע אמת במצב אינטימי לא ממש ישימו לב לבלוטות וגם אם כן זה נורמלי..
הרופא לא סתם אומר.
;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שמים לב...
אנונימי14/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס אחי
זקוק לעזרה.14/06/2008יש לך איסיקיו אחי?
אם כן אז תוסיף אותי ותרשום "זה אני מ-BEOK"
האיסי שלי:
478410175* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי =\
אנונימי15/06/2008תודה בכל אופן... =\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה אחי.
זקוק לעזרה.15/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון18/06/2008בזמנו עניתי על שאלה דומה וציטטתי הצעה של רופא משפחה מארה"ב בשם ד"ר קיט' ברנארד. לדבריו, זה מאוד שכיח אך אם זה מאוד מפריע לך אז יש פתרון. ניתן לבקש להסיר את הנקודות הגדולות יותר בעזרת הרדמה מקומית. צריך לבדוק האם מדובר בטיפול שניתן לעשות גם בארץ במסגרת הקופה. לצורך העניין כדאי שתפנה לרופא שלך ותתייעץ איתו בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היית אצל רופא והוא אמר
ד``ר עידן מיליצ`ר21/06/2008שזה כלום, אזי אלו כנראה בלוטות שומן קטנות ולא מזיקות. יתכן ועם הזמן זה ישתנה. אל דאגה.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש
מודאג28/06/2008גם לי יש אני בן 13 וחשבתי אני חולה במחלת מין או משהו אבל התברר לי (בזכות האתר הזה) שזה נפוץ אל תדאג זה בסדר גמור נ.ב. תודה רבה לאתר ואנשים שבאתר שעוזרים לכל מיני ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאנונימי12/06/2008
יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי על כך
1. מה היחס בין האורך וההיקף של הזין
2. מה זה טמפון?
3. איזה דברים יכולים לשמש כחומר סיכה
4. איך אפשר למצוץ לעצמך
אני יודע שז הרבה שאלות אבל בבקשה תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמ....
ב' 1313/06/2008חומר סיכה-
חומר על בסיס מים
כמו שמן
מים
אמ.. קרמים
סבונים שזה הכי לא מומלץ
אני משתמש במים
אין לגברים אפשרות למצוץ לעצמם רק אם אתה מאוד גמיש ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימי שלום
מירב שרון14/06/2008תשובות לשאלותיך:
1. מה היחס בין האורך וההיקף של הפין?
אני יכולה לתת לך את האורך הממוצע לעומת ההיקף הממוצע של הפין. האורך הממוצע של הפין הינו בין 13-15 ס"מ וההיקף הממוצע הינו 12.3 ס"מ כאשר הוא במצב של זקפה..
2. מה זה טמפון?
טמפון הינו מוצר הגייני עשוי סיבי כותנה דחוסים הניועד להחדרה בנרתיק על מנת לספוג את הדימום של הווסת.
3. איזה דברים יכולים לשמש כחומר סיכה?
אפשר להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL, LOVE GEL, וכד'.
4. איך אפשר למצוץ לעצמך?
אם אתה מספיק גמיש, אז אולי תצליח ואם לא אז לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל...ב' 1312/06/2008
עיבר המין שלי קטן לגילי
הוא בכלל לא סביר
איזה גיל ואיזו תקופה
עיבר מיני יקבל צמיחה
כמו נמשל גובה
שנמוכים
ואז איזו תקופה רק גובהים
אז אתם די מבינים על מה אני מדבר
ידוע למישהו מאיזה גיל ותקופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער
ב' 1313/06/2008מצטער על השגיאות
המקלדת חדשה
**איבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלב'13 שלום
מירב שרון14/06/2008אל דאגה אתה רק בתחילת גיל ההתבגרות ויש לך עוד כמה שנים טובות של צמיחה כולל צמיחה של הפין שלך, אז תשתדל להרגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצוי לענות ומהרחסוי!!!!!!!!!11/06/2008
שמעו אני בן 15 וחצי ואני מתאמן שנתיים בחדר כושר ואני תמיד שוקל אם לאונן או לא כי אמרו שזה יכול לפגוע באימון שלמחרת או שזה לוקח חלבונים מהאימונים וזה מפריע לגדילת השריר ואני רוצה לדעת אם זה נכון שזה ישפיע בצורה כלשהי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מיתוס
מירב שרון12/06/2008אין לך ממה לחשוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפכתי בפעם הראשונה היוםב' 1311/06/2008
היום השפכתי בפעם הראשונה,
יצא לי קצת
זה היה שקוף
חשבתי שזה המים שהרטבתי איתם את היד
זה היה דביק
מיששתי עם האצבעות וזה נעשה לבן
שורף לי באזור איבר המין שלי עכשיו
אני כזה בהרגשה שקרה משהו לא בסדר
אני מבולבל כולי
האם זה בסדר ושיגרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/06/2008הכול בסדר אצלך. האם השתמשת בסבון בזמן אוננות? אם כן, אולי זו הסיבה לכך שהרגשת תחושה של צריבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפך
ב' 1312/06/2008אני מרגיש הרגשה שמשהו לא בסדר
אין לי צריבה
הרגשה מוזרה כזו
של בלבול
ניסיתי היום עוד הפעם
יצא עוד כמה טיפות
זה עדיין היה שקוף ודביק
אהההה ואני משתמש במים לאחר שקראתי במקום שקרמים וסבונים נכנסו לו לתוך פנים איבר המין וזה שרף
אין צריבה זה מים
אם המים היו עושים נזק אז זה היה עושה לי כל חיי במקלחת
אבל אני מדבר על ההרגשה המזורה שאחרי
הבלבולים
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון14/06/2008זה שזה שקוף ודביק זה טבעי אבל אתה אומר שזה שורף לך. אני ממליצה לך לברר את זה עם רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנת אותי
ב' 1315/06/2008כתבתי שקראתי באיזה מקום מישהו שניסה עם סבון וזה נכנס לו לפנים עיבר המין וזה שרף
לכן לא השתמשתי בסבון
הייתה לי תחושה מוזרה ובלבול
זה עבר לי
כי הבנתי שזה בסדר וטבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)