מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא עונים לי???bobi29/04/2008
השיער שלי בבולבול הוא ג'ינג'י האם אני אמרו להתפדח מבנות?
אני בן 16 וחצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהxyz29/04/2008
מה זה הרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום XYZ הרפס מ A-Z..כנס!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2008http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%A8%D7%A4%D7%A1
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מירית09/05/2010הרפס זהו וירוס. יש כמה סוגים, הנפוץ ביותר הוא סוג 1 ואחריו 2.
1-איזור הפה.2-איזור איברי המין.
כ 90 אחוז מהאוכלוסיה נושאת את נגיף מספר 2
וכ 60 אחוז את נגיף מספר אחת.
אם כי רק ל 20 אחוז יש סימנים גלויים לעין. רב האוכלוסייה נושאית של נגיף הרפס.
שיכול להיות טורדני, ואף מפחיד.
בעיקר משום שזהו נגיף שהולבשו עליו הרבה סטיגמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה חשובהשירי29/04/2008
קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולקחתי פוסטינור...לאחר שבוע בערך קיבלתי מחזור ואני רוצה להתחיל לקחת גלולות (בפעם הראשונה), האם אני יכולה?
או שזה יכול לפגוע או משהו?
תודה (=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן את יכולה בהחלט.
יפעת מקלר29/04/2008את הגלולה לוקחים מהיום החמישי של המחזור (היום הראשון הינו יום הופעת הדימום). בחודש הראשון יש להשתמש באמצעי הגנה נוסף (קונדום). בכל מקרה חשוב שתפני לרופא\ת נשים על מנת שיקחו פרטים על מצב בריאותך ויתאימו לך את הגלולה המתאימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, כנסי
שירי29/04/2008יש לי כבר גלולות פשוט חיכיתי למחזור כדי לקחת...
זה לא יכול לפגוע העובדה שלקחתי פוסטינור לפני שבוע? יותר מדיי הורומונים או משהו?
ולא לוקחים את הגלולה החל מהיום הראשון של המחזור?
תודה(=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון29/04/2008אני מתקנת. חשוב להתחיל גלולות מהיום הראשון למחזור. אם תתחילי מהיום החמישי אז לא תהיי מספיק מוגנת ותצטרכי במקביל להיעזר גם בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא ענית על השאלה שלי!
שירי29/04/2008זה לא מסוכן לקחת גלולות שבוע אחרי שלקחתי פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מסוכן להתחיל גלולות
יפעת מקלר30/04/2008אחרי שלקחת פוסטינור ולאחר שהמחזור הופיע.
- מקבלת את התיקון של מירב: יש להתחיל לקחת את הגלולות מהיום הראשון. (בעבר היה נהוג מהיום החמישי). בכל מקרה בחודש הראשון ,כדי להיות מוגנת יש להשתמש בנוסף לגלולות בקונדום. (אחר כך אפשר כבר בלי הגנה נוספת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבלי לפגוע בחברותי הייתי מציע לך
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2008לפנות לגינקולוג ע"מ לעבור בדיקה והתאמה של גלולות ולקבל הנחיה לא דרך האינטרנט. בנוסף, יחסי מין לא מוגנים עלולים להביא עוד כל מיני הפתעות חוץ מהריון. לכן אני ממליץ לך לפנות לגינקולוג...אפילו דרך "דלת פתוחה" כדי לקבל מידע והכוונה.
אני מבין שיפעת גם כתבה על זה!!!
בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- #@29/04/2008
שלום.
מגיל מאוד מאוד קטן,ועד עכשיו(כנראה זה יימשך כל החיים)
אני מתאהבת אך ורק במבוגרים ממני.תמיד,.(אני בת 14)
אומנם זה לא מפריע לי(למרות שברוב הפעמים הלב פשוט נשבר.הרי הם גדולים ממני,עצם המחשבה
שהם בחיים לא יהיו איתי,לא כולם כן?מישהו שהתאהבתי בו בחיי,לא יעיף אפילו מבט לעברי.)
אך אני רוצה לדעת למה זה ככה אצלי,
כי כמו שאתם יודעים בנות בגילי ,רובם(יש ויש) מתאהבים
בבני נוער בגילינו.
יכול להיות שזה בגלל שאף פעם לא הייתה לי את דמות האב
שאני כ"כ רוצה בבית?(תסביך אב,נראלי קוראים לזה..משהו כזה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה הבחורים שאת
יפעת מקלר29/04/2008מתאהבת בהם מבוגרים ממך? שנתיים? ארבע? עשר? יותר?
את כותבת שזה לא מפריע לך , ויחד עם זאת את מספרת כיבסופו של דבר את נעזבת על ידם, מה שמשאיר אותך שבורת לב. בהנחה שאת נמשכת לגברים שמבוגרים ממך בהרבה- אני כמעט משוכנעת שאת נעזבת בגלל פער הגילאים, שהוא זה שיוצר מצב שאין במערכת היחסים שפה משותפת של ממש. כל אחד מכם נמצא במקום אחר בהתפתחות, ובגיל שלך פער גדול הוא משמעותי. (בגילאים מבוגרים יותר פערים גדולים הם פחות משמעותיים)
מדוע זה קורה? קשה לתת לך תשובה מעמיקה במסגרת הפורום הזה. יחד עם זאת אני חייבת לומר לך כי קיים חשש שאת נכנסת למערכות יחסים כדי לחפש אהבת אב שחסרה לך, ובעצם את מנוצלת, מבלי לראות זאת, כי יש שם איזשהי אשליה נעימה, שגורמת לך להימשך לשם. אני מציעה שתפני לקבלת עזרה מקצועית, שכן את נמצאת במקום שלא בריא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה#
.29/04/2008מתאהבת בהם מבוגרים ממך? שנתיים? ארבע? עשר? יותר?
את כותבת שזה לא מפריע לך , ויחד עם זאת את מספרת כיבסופו של דבר את נעזבת על ידם, מה שמשאיר אותך שבורת לב. בהנחה שאת נמשכת לגברים שמבוגרים ממך בהרבה- אני כמעט משוכנעת שאת נעזבת בגלל פער הגילאים, שהוא זה שיוצר מצב שאין במערכת היחסים שפה משותפת של ממש. כל אחד מכם נמצא במקום אחר בהתפתחות, ובגיל שלך פער גדול הוא משמעותי. (בגילאים מבוגרים יותר פערים גדולים הם פחות משמעותיים)
מדוע זה קורה? קשה לתת לך תשובה מעמיקה במסגרת הפורום הזה. יחד עם זאת אני חייבת לומר לך כי קיים חשש שאת נכנסת למערכות יחסים כדי לחפש אהבת אב שחסרה לך, ובעצם את מנוצלת, מבלי לראות זאת, כי יש שם איזשהי אשליה נעימה, שגורמת לך להימשך לשם. אני מציעה שתפני לקבלת עזרה מקצועית, שכן את נמצאת במקום שלא בריא לך.
---
בסביבות העשר שנים , ויותר .
כשאמרתי שזה לא מפריע לי התכוונתי בעצם לזה שאני לא נלחצת מכול העניין ולא חושבת שאני לא נורמלית.
ומצד שני -
וזה כן מפריע לי , זה כאב , שאי אפשר לתאר במילים .
כשאני רואה בחור נאה ומבוגר , הלב שלי מתחיל לדפוק בצורה לא נורמלית ,
ועצם המחשבה שהם בחיים לא יהיו איתי , שהם אפילו לא יעיפו מבט לעברי ,
שוברת אותי פשוט . עברתי המון בחיים , וכאב לב כזה לא משתווה לשום סבל שבעולם .
וזה בגלל שאני לא בחורה יפה במיוחד , אפילו " מכוערת מאוד".
"את נעזבת על ידם" מה זאת אומרת ? אף פעם לא הייתי איתם ! להפך אני אפילו מתרחקת מהם .
לא תמיד , אבל יש מצבים . בחיים לא אמרתי להם שאני אוהבת אותם !
זה מוזר מאוד בעייניהם לפחות , שילדה בגילי תתאהב בהם , הם יצחקו לי בפרצוף , תחשבי על זה .
(אני מכלילה את כולם,כי קל לי יותר לכתוב ככה , ולא להזכיר מישהו ספציפית . )
דבר נוסף , אף פעם לא נוצלתי בידי אף אחד , כי כמו שאמרתי , לא אמרתי לאף אחד שאני מאוהבת בהם .
את יכולה לפרט לי מה זאת בדיוק ה-"אשליה הנעימה" הזאת , כי זה מה שאני בעצם מחפשת לדעת .
מחכה לתשובה ..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתשובתך אני רואה
יפעת מקלר30/04/2008כי הבנתי אותך לא נכון. - חשבתי כי יש לך קשרים עם גברים מבוגרים ואחר כך את נעזבת על ידם. ולא כך הדבר מסתבר.
התמונה כעת נראת אחרת: יתכן כי בשל דברים שעברת בחייך, את בוגרת לגילך, מרגישה בשלה לאהבה בוגרת ולכן לא נימשכת לבני גילך. עם קצת סבלנות , בעוד מספר שנים תראי כי אותם אנשים שכרגע לא רלוונטים עבורך יהיו רלוונטים. את נשמעת מאד סקרנית לגבי מה שקורה בתוכך ולכן אני עדין חושבת שכדאי לך להיפגש למספר פגישות עם איש מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,נכון!גם אני חושבת ככה..
.30/04/2008תודה רבה רבה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיים סיכויי להידבק באיידסדורון28/04/2008
האם יש סיכוי להידבק באיידס מירידה לבחורה?.או שבכלל לא קיים סיכוי כזה?..ובכלל במין אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראה את תשובתי לרועי
יפעת מקלר29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי על השאלה
דורון29/04/2008לא ענו לי על השאלה אם יש סיכוי להידבר באיידס מירידה לבחורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נדבקים באיידס מירידה
יפעת מקלר29/04/2008לבחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו עוד מיליונים פה, גם אני...אחד28/04/2008
אני בן 15 וחודשיים, ובמצב רפוי האיבר שלי הוא בגודל של כמה סנטימטרים בודדים, והבנתי שזה נורמלי לגמרי... אבל הבעיה היא בזקפה - בערך 11.5 ס"מ, למרות שכשאני מודד מלמטה למעלה זה קצת יותר גדול (למה?).
ההיקף שלי הוא בערך 12, נראה לי, ועכשיו אני רוצה לדעת - העובי הוא מה שבאמת קובע, אבל מה זה בעצם, איך אני מודד אותו - מדובר ב"צד" של האיבר?
עוד משהו - בזקפה, האיבר שלי אופקי לגמרי, ואין לו נטייה למעלה - זה בסדר?
והאם יש מצב שהאיבר שלי יגדל בכמה סנטימטרים טובים עד גיל 17? אבל כמה סנטימטרים, ולא רק מילימטרים בודדים?
ועוד משהו, אחרון ודי - האם לרוב הגברים יש במצב רפוי פין "כפתורי" שצמוד לגוף, או שאנחנו מהווים מיעוט?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיע הכול נורמלי ותקין אצלך
מירב שרון29/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני בן 16 וחציbobi28/04/2008
והשיער שלי בבולבול הוא ג'ינג'י האם אני אמור להתפדח מבנות אני חייב תשובה
תודהה רבהה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך
מירב שרון30/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין שלי קטןאנונימי!.!.!28/04/2008
איבר המין שלי מאוד קטן יחסית לגילי אני בן 13 בנובמבר והוא באורח 4 סנטימטר בזמן זיקפה וכשה הוא לא זקוף הוא בסביבות סנטימטר 1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל 13 הוא רק התחלת גיל
יפעת מקלר29/04/2008הצמיחה. יש לך עוד מספר שנים להמשך הצמיחה ווההתפתחות המינית והכל עוד פתוח! לא לדאוג! (במקביל- ישנן בנות שהיו "שטוחות" למרות שלחברותיהן צמחו כבר שדיים, והן פשוט התפתחו מאוחר יותר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה שאולי אתם תוכלו לעזור ליטל27/04/2008
היי, חבר שלי ואני אוהבים אחד את השני ונהנים מכל בחינה. לשנינו ניסיון מיני קודם (הוא 19 ואני 18). הוא חבר ומאהב מסור ומאוד סבלני. אני נהנת מהמגע המיני, מהמין האוראלי מהאוננות ההדדית וכו' אבל לא מצליחה להגיע לאורגזמה.
אני לא יודעת כבר מה לעשות, הבעיה הייתה גם עם חברים קודמים אבל אף אחד מהם לא התעקש לפתור אותה, מה גם שלי זה לא הפריע.
אני מסוגלת לאונן ולהגיע לאורגזמות בעוצמות מאוד גבוהות, אבל איתו זה פשוט לא קורה ניסיתי בנוכחותו וגם אז זה לא הלך משהו.
אני מתוסכלת כל כך עד שלא בא לי יותר להתחיל שום מגע פיזי. ומצד שני אני בחורה עם לא מעט חשק.... לא יודעת מה לעשות. אני מתארת לעצמי שאם אני כל כך מתוסכלת הוא על אחת כמה וכמה.
בבקשה תציעו לנו דרך לפתור את הבעיה, אני, אנחנו פשוט נואשים, אנחנו מוכנים לנסות כל דבר.
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון30/04/2008כשאשה מצליחה להגיע לאורגזמה עם עצמה ומתקשה לעשות את זה עם בן הזוג זה לעיתים בגלל קושי לאבד שליטה בנוכחות בן הזוג. בתור התחלה אני ממליצה לך לרכוש לעצמך את הספר של לוני ברבך "לעצמ - מיניות האשה" שעוזר לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בן הזוג. כמו כן, תמיד קיימת בפנייך/בפניכם האפשרות לפנות לטיפול סקסולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר, תודה!
טל30/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייימיכל27/04/2008
שלום,
כשבן החדיר לי את איבר מינו מאוד כאב לי.
שמעתי על חומר שקוראים לו סיכה או משהו כזה,
איפה שמים את הסיכה?ואיפה קונים אותו?
ומה זה אומר שהוא גמר בתוכי?שהזרע ניכנס לתוך איבר מיני?
וגמר בחוץ זה אומר שהנוזל לא נגע באיבר מיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעל
טל27/04/2008בואי נעשה סדר.
סביר להניח שכאב לך כי לא היית מסוככת דיי- כלומר רטובה מספיק.
זה בסדר, זה קורה, ניתן להשתמש בחומר סיכה שאפשר לקנות בבית מרקחת.
חומר סיכה מסככך-מרטיב את המקום ומקל על החדירה.
חשוב לציין שאם אתם משתמשים בקונדום צריך לקנות חומר כיסה על בסיס מים!! אחרת איכות הקונדום תיפגע ואנחנו לא רוצים שזה יקרה.
גמר בתוכך? נוזל הזרע מתעכל בגוף בעיקרון. אלא אם כן השתמשתם בקונדום ואז הוא גמר בתוך הקונדום. אם הוא גמר בחוץ אז הוא גמר בחוץ. רק שלפני שגברים גומרים יוצא נוזל המקדים ל"שפיך" שמכיל גם זרע (רק שהוא נועד במקום לנקות את צינור הזרע). זה הכל בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה ניתן לקנות
יפעת מקלר28/04/2008בכל בית מרקחת . שמים אותו בפתח הנרתיק עד לעומק הרצוי. משתמשים בו כאשר הנרתיק לא מספיק רטוב, וכדי למנוע מצב של חדירה מכאיבה.
כשאומרים "גמר בפנים" הכוונה שנוזל הזרע נשפך לתוך הנרתיק. משם הוא יעשה את דרכו לרחם ולחצוצרות.במידה ויחסי המין התרחשו סביב מועד הביוץ (כשהביצית עבר המהשחלה לחצוצרה), יש סיכוי גבוה להפריה והריון. לכן חשוב להשתמש באמצעי מניעה (רצוי גלולות) כדי מנוע הריון לא רצוי.
כשאומרים "גמר בחוץ" הכוונה שהיתה חדירה אך השפיכה נעשתה מחוץ לנרתיק. יש שמשתמשים בשיטה הזו כאמצעי מניעה, אך בהזדמנות זו חשוב להדגיש שזוהי שיטה מאד לא בטוחה ולא מומלצת, והרבה הריונות קרו בשיטה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין הומוסקסואלירועי27/04/2008
עשיתי סקס עם מספר פרטנרים שהכקתי מהצ'ט לחלק ירדתי וירדו לי בלי קונדום והם אמרו שהם בריאים יש מצב להדבקה?
וחדירות רק עם קונדום אני מודאג אני בן 18 ואני לא רוצה לעשות בדיקות אבל חייבים לא נראה לי שיש משו ולא הרגשתי תסמינים של איזו מחלה גם...צריך לדאוג?נדבקים ממציצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נדבקים באיידס ממין
יפעת מקלר29/04/2008אורלי, אך אפשר להדבק במחלות מין אחרות כמו הרפס. זו הבעיה עם מין מזדמן עם פרטנרים שלא מכירים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון להדבק הוא מזערי אך קיים!!!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2008ידוע כי ברוק קיים אנזים המעכב את פעולת הנגיף ומקשה על ההדבקה. הרקמה הרירית של חלל הפה פגיעה פחות מהרירית שבפי הטבעת/רקטום או בנרתיק. לכן הסיכוי להדבקה באמצעות מין אוראלי הוא קלוש אך לא בלתי אפשרי.
הסיכוי להדבקה ב HIV במין אוראלי הוא מזערי. אם הצד "המוצץ" נחשף לנוזלים המכילים HIV דרך חלל הפה (נוזל הזרע, טיפות זרע מוקדמות, הפרשות נרתיק) אז קיים סיכוי קלוש להידבקות.
ה"נמצץ" אינו בסיכון להידבקות אלא אם כן, לצד ה"מוצץ" יש דימום משמעותי בחלל הפה והוא מדמם באופן ניכר לעין על איבר המין.
מעט מאוד מקרים מתעדים הדבקה ב HIV כתוצאה מקיום יחסי מין אוראליים בלבד.
תרחישים בהם גובר הסיכון להדבקה
ברוב המקרים שדווחו על הדבקה ב HIV, באמצעות מין אוראלי, נטען כי זרע, או הפרשות נרתיק הגיעו אל חלל הפה. במספר מצומצם של מקרים נטען כי הייתה חשיפה רק לטיפות הזרע המוקדמות.
בשבועות הראשונים לאחר שאדם נדבק ב HIV - קיימת בגוף רמה גבוהה מאוד של הנגיף, רמה הגבוהה בהרבה מזו של אדם החי עם הנגיף ומטופל על ידי תרופות, ולכן המעבר מאדם לאדם קל יותר.
חניכיים מדממות, חתכים או פצעים בפה.
דלקת כתוצאה מזיהומי גרון שכיחים, אלרגיות או מחלות מין כמו זיבה ועוד - מעלות את הסיכון להעברת הנגיף.
דרכים להפחתת הסיכון להדבקה
קיום מין אוראלי רק אם אין חתכים, פצעים, זיהום בפה או בסביבתו.
קיום מין אוראלי בלי שנוזל זרע, או טיפות זרע מוקדמות, או הפרשות נרתיק, מגיעות לחלל הפה. חשוב לזכור שלרוב הגברים והנשים אין שליטה על טיפות זרע מקדימות והפרשות נרתיק.
אפשר להחליט שללקק את בסיס איבר המין והאשכים זה מספיק, ולא להסתכן במעבר נוזלים.
אפשר להחליט שלא לקיים מין אוראלי בזמן המחזור הנשי. בדם רמה גבוהה יותר של HIV ביחס לעומס נגיפי שיש בהפרשות נרתיק.
אפשר להחליט שבגלל הסיכון לא צריך לקיים מין אוראלי בכלל.
אפשר לקיים מין אוראלי עם אמצעי הגנה – השתמשו בקונדומים מגוונים (צבעים ו/או טעם).
לקבוע מראש גבולות לאקט המיני. בלהט האירועים תמיד יותר קשה לעמוד בכוונה המקורית ובמיוחד כשמדובר במין אוראלי.
בכל מקרה מומלץ להימנע מגמירה בפה היות והסיכון להידבק מנוזל הזרע הוא גבוה בהרבה מהסיכון להידבק מטיפות הזרע המוקדמות.
הסיכון במין אוראלי הוא מאוד מאוד נמוך.
ההחלטה כיצד להיזהר שייכת לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?מיכל26/04/2008
שלום.
מאוד מסקרן אותי מה זה מין אוראלי שכולם אומרים?
כל חברותיי מדברות על כך ואני לא יודעת מזה..
אפשר תשובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי
שביט27/04/2008מין אוראלי זה מציצה לבחור שלך
אני מקווה שאת יודעת מזה מציצה "ירידה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה או שאת יורדת לו(מלקקת) או שהוא
G27/04/2008יורד לך דיי דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון30/04/2008מין אוראלי פרושו באנגלית = של הפה.
נשיקות וליקוקים על הפות ומציצות פין נקראים מין אוראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל!!!
ד``ר עידן מיליצ`ר30/04/2008מין אוראלי: יחסים שבהם מעורבים הפה והלשון של צד אחד, ואיברי המין של הצד שכנגד.
בסלנג יחסים כאלו נקראים "ירידה", "מציצה" או "ליקוק".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתם מענייןשולי26/04/2008
האם לבנים עומד כאשר יש להם פיפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
י26/04/2008גבר יכול לעשות פיפי כשעומד לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שכן יש שלא.
ד``ר עידן מיליצ`ר26/04/2008ויש ויש...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהxyz25/04/2008
אם אני עושיתי ביד לחבר שלי והוא עשה לי והיינו עם קונדומים אפשר להידבק במחלה כל שהיא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר להניח שלא
ד``ר עידן מיליצ`ר26/04/2008למרות שאם התנשקתם ויש למי מכם הרפס אז יש אפשרות להדבקה. אבל בגדול אתם מוגנים.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי קרי לילהלירון23/04/2008
לא היה לי אף פעם קרי לילה אני גומר עם אני מאונן אבל לא היה לי קרי לילה אף פעם אני בן 15 וחצי למה אין לי ולמה זה חשוב בכלל? וגם מה לעשות ללכת לרופא או משהו אני לא רוצה ללכת להורים שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל סיבה לדאגה !
יפעת מקלר23/04/2008קרי לילה מתרחש בדר"כ בין הגילאים 10-16 אך זו לא חובה שהוא יופיע. ישנם נערים שלא חוו מעולם קרי לילה והתפתחותם המינית תקינה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)