מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיכלי29/03/2008
רציתי לדעת מה הגיל הממוצע בו בני נוער בישראל מתחילים לקיים יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכלי שלום
מירב שרון29/03/2008לפי משרד הבריאות, המחלקה לאם לילד ולמתבגר, משנת 2005,
הגיל הממוצע להתחלת קיום יחסי מין הוא 14 בקרב בנים ו-15 בקרב בנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןחסוי29/03/2008
חברה שלי טובה בת 14 וחבר שלה הכניס לה אצבעות בחוזקה, והיא לא רצתה ועצרה אותו..
אך כשהגיעה הבית, ירד לה המון דם[ככה היא אומרת] והיא הייתה במחזור אבל בשלב סיום..
ועכשיו היא מפחדת שנקרע לה קרום הבתולין.. תעזרו לי תודה :)
ועוד דבר אחד בשבילי..
חבר שלי נפרד ממני לפני שלושה חודשים ואני עדיין אוהבת אותו איך אפשר לשכוח אותו.?!
ופרט אחד חשוב.. הוא בכיתה שלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי
....29/03/2008דבר ראשון אין שום דבר רע בזה שנקרע לה קרום הבתולין..
אפחד לא רואה את זה..ואפחד גם לא ידע אלא אם היא תספר מה שקרה ..
הממ את פשוט יכולה לא להיתיחחס אליו פשוט שימי עליו איגנור בכיתה וזהו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון29/03/2008אם חברה שלך עברה תקיפה מינית,כדאי שתפני אותה למוקד טלפוני 1202 על מנת לקבל סיוע וליווי מקצועי במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית. אני מבינה שהיא חוששת שעקב הארוע, היא איבדה את קרום הבתולין וזה משהו שמעסיק אותה. יתכן שקרום הבתולין אכן נקרע אבל זה לא משהו שצריך להדאיג אותה, זה גם היה יכול לקרות מרכיבה על סוס. הרבה יותר חשוב זה לעבד את החוויה שהיא עברה בעקבות התקיפה המינית.
ולגבייך, זה טבעי שיהיה לך קשה לראות את האקס שלך כאשר עדיין יש לך רגשות כלפיו, אין מה לעשות, הזמן עושה את שלו ועוזר לרפא את הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהיה קשה
ליהי31/03/2008אבל את תישכחי ואתו גמלי זה היה כימעט ככה ניפרדנו אבל אני עדיין אוהתב ואתו איך שתימצאי מישהו מחליף לוו תיתאהבי בו ותישכחי מהשנייי
תעשי טובה ככה זה לכולם יהיה טוב אל דאגה (;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ליפעתשאלה חשובה28/03/2008
מה זאת אומרת להיות ולהעמיק בנגיעה ובדמיון..???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקראי שוב את תשובתי
יפעת מקלר30/03/2008ובמקביל תרכשי את ספר ההדרכה שהמלצתי עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגיוסי28/03/2008
אני בן 15 וחצי ולדעתי 12 ס"מ בגיל שלי זה לא מרשים במיוחד מה אני אמור לעשות האם זה האורך שאני ישאר איתו כל הזמן? והיו לי כמה אקטים עם בחורות אבל לא עשיתי סקס מלא מהפדיחה של הגודל ! מה עליי לעשות בשביל לשנות את המצב ?? והאם 12-11וחצי ס"מ מספיקים בשביל לספק בחורה בחדירה ? אני מודאג אשש !בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה יוסי אתה בסדר גמור!!
ד``ר עידן מיליצ`ר29/03/2008גודל הנרתיק הוא לא אינ'סופי!! לא צריך יותר ממה שיש לך בכדי ליהנות ממין! אין לי ספק שאם תהייה רגיש לצרכים של הבחורה שתהייה איתה, תהייה תותח!! ותספק אותה!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטטןן רצחח
ליהי31/03/2008אני מכירה מישהי בן 17 ויש לו 22ס"מ וזהה ענקקק
אבל זה גודל אצל בנים עד גיל 18 כניראה
אז תחהכ אם הזמן
ובכללי שים פס על כולם ותעשה מה שבראשש שלך לכולם יש חיסרונות לא ררק אתה!
ומי שתואבב ואתך ולא סתם תהיה בישיבל זיון היא תהנה איתך גם אם היהי לך הכי קטן(;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשאלה חשובה27/03/2008
אני בת 17 אני מאוננת ואני לא מצליחה להגיע לאורגמה ושבנים מכנסנים לי אצבעות זה יותר כיף אבל אני לבד לא מצליחה להגיע וגם לא עם האחרים.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך להגיע לאורגזמה הינה
יפעת מקלר28/03/2008תהליך שלומדים אותו והוא לא קורה ביום אחד. כשעסוקים בלהגיע אליה במקום להיות בחווית העונג והגרוי, זה בד"כ לא מצליח. נסי להיות אך ורק בחווית הגרוי כשאת מנסה להעמיק אותו יותר ויותר דרך הנגיעה ויחד עם הפעלת הדמיון. במקביל אני מציעה לך לקרוא את סיפרה של לוני ברבך - לעצמך מיניותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי26/03/2008
שלום לכם,
יש לי שאלה..יש היום המון מחלות מין מדבקות, ואני לא רוצה חס וחלילה להידבק.
אז בזמן חדירה של איבר המין של הגבר לזה של האישה, אז יש קונדום שמונע מגע...
אבל אם אני רוצה נגיד לרדת לחברה שלי...או סתם למישהי שאני לא סגור בנוגע למה שיש לה?
יש קונדום מיוחד? או שזה כבר מה שבא ברוך הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי שלום
מירב שרון27/03/2008מין אוראלי לא מוגן תורם להפצת מחלות מין. יש קונדומים בטעמים שונים, אפשר לחתוך קונדום לאורך ולהניח אותו על פתח הנרתיק. בארה"ב יש גם מה שנקרא "dental dam" וזה פתרון הרבה יותר אפקטיבי. מצ"ב לינק לאתר אמריקאי שמסביר איך משתמשים בזה ואיך ניתן להזמין את זה -
http://www.iwannaknow.org/prevention/dams.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר?יעל25/03/2008
ישנו בחור שמוצא חן בעיני אך הוא כל הזמן מתעלם ממני. בהתחלה חשבתי שאולי נדמה לי אך כיום אני בטוחה ללא כל ספק שהוא מתעלם. אם אני אגש אליו ואדבר איתו הוא לא יתעלם אלא ישיב לי -לא יפתח שיחה מי יודע מה אך יאמר כמה מילים ואולי השיחה תזרום לאן שהוא. אך אם הוא רואה אותי בהפסקות או נמצא עם חברים ואני פתאום עוברת או שהוא יוצא משיעור ואני בדיוק נכנסת- הוא מתעלם ולא אומר אפילו שלום. אז ברור לי שחלק מכם יגידו שהוא לא מעוניין ושאולי הוא מרגיש שאני מעונינית ובגלל שהוא לא מעוניין אז הוא מתעלם. אבל השאלה שלי היא: למה להתעלם? גם אני לא מעוניינת בכולם ובכל זאת אני מגיבה באופן מינימלי. בנוסף, אם אני יודעת שמשהו דלוק עליי ואני לא עליו- זה דווקא יכול להחמיא לי ולגרום לי כן להגיב לו כי זה מרגש אותי, מאתגר אותי. במקרה שלו נראה לי שהוא כאילו ממש מתעלם בכוונה ואין לי מושג למה. אולי אני טועה בחשיבה שלי וזה לא אומר שהוא לא מעוניין ? או שעכשיו אני משלה את עצמי. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/03/2008אני בטוחה שעבורך זה לא נעים להרגיש שהוא מתעלם ממך, אולי פשוט בצורה דיסקרטית תפני אליו ותבדקי איתו את פשר העניין. מה יש לך להפסיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה כעת?
יעל27/03/2008הבנתי שהוא לא מעוניין. מה שאני שואלת ומה שמעניין אותי זה: למה להתעלם? מה הוא מנסה לומר לי בהתעלמות שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך
מירב שרון27/03/2008את יכולה לעשות ספקולציות מכאן ועד הודעה חדשה, אם לא תבררי איתו באופן ישיר, לעולם לא תדעי. ויתכן שגם אחרי שתנסי לברר הוא יתחמק ממך, ואז תביני שלא נותרה לך אלטרנטיבה אחרת חוץ מלהישאר עם ההשערות שלך - אולי פשוט לא נעים לו ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי
ליהי31/03/2008כי אם אתם לא מדברים ולא כלום כניאה שהוא יתעלם אבל אם תדברו והוא ידע לא ניראלי הוא יתעללם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע תגובות מחברי הפורום
יעל01/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי ביעה חמורה!אני25/03/2008
אני נשואה כמעט שנתיים ולא מצליחה לשכב עם בעלי... כל פעם שהוא מנסה לחדור אלי כואב לי נורא ואני פוחדת ניסנו מישחות, ניסינו אחרי ששתינו והשתכרנו, הייתי אצל רופאה והכל תקין. אני לא יודעת מה לעשות אנחנו חסרי אונים אנחנו מאוד אוהבים אבל הקשר נהרס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/03/2008את פונה בשאלה בפורום של סקס נוער, אבל אני אתייחס לשאלתך. את מתארת כאבים בחדירה, ופחדים שהתעוררו בעקבות הכאבים, ולבסוף את מציינת שעל אף האהבה ביניכם, הקשר נהרס. אני ממליצה לך בחום לפנות למרפאה לטיפול מיני על מנת לטפל בבעיה. רצוי שתגיעי לסקסולוגית שהיא גם גניקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה!מודאג25/03/2008
לפני כמה חודשים הופעיו לי על הבולבול נקודות זה לא נעלם ובתקופה של לפני כמה חודשים עוננתי איזה 5 פעמים ביום עכשיו אולי אני מעונן פעם בשני ימים אבל רציתי לדעת זה מסוכן?! אני לא יוכל להביא ילדים או משהו כזה??
בבקשה תענו לי מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/03/2008אין לך ממה לחשוש. אין שום סיכון באוננות כל עוד אתה לא עושה את זה בצורה שפוצעת אותך או בתדירות שפוגמת בתפקוד היומיומי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעשות טיזינגrebeka44425/03/2008
אני מנסה להבין איך עושים טיזינג - איך לא להתחיל אם בחורים אלא לגרום להם להתחיל איתי? איך להיות מפתה וסקסית? איך לשחק את המשחק הזה של החיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיזינג שמיזינג תתחילי ותזיזי את
d25/03/2008עצמך קצת בימקום לשבת על התחת בתיקווה שכולם יקפצו עליך,אני נורא שונא את הגישה הזאת תתחילי שאת לא תשיגי אף אחד שאת רוצה אולי איזה אחד או שניים מהרחוב יסתכלו קצת אבל תשיגי בזה דבר תתחילי ואל תצפי שמי שאת רוצה יעשה את הכל בישבילך זה ממש לא נכון וראיתי לא קצת נשים כאלה יפות ומושכות (היו יפות)בנות 50 שכימעט ולא היו להם בני זוג והם טוענות שאף אחד לא התחיל איתן למרות שהן היו יפות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי היא - למה?
מירב שרון25/03/2008מה רע בלהתחיל עם בחור שאת מעוניינת בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןעצבנית23/03/2008
היי! לפני כמה זמן אני והחבר שלי רצינו לקיים יחסי מין וזאת הפעם הראשונה שלי, ואני מבולבלת. קודם כל, ממש בפתח, כשהוא חודר איזה 1-2 ס"מ אני מרגישה הרגשה ממש לא נעימה (זה לא ממש כאב), אחרי זה כשהוא ממשיך לחדור עמוק יותר ההרגשה פחות או יותר בסדר ואז, כשהוא כמעט כולו בתוכי (איזה 12-13 ס"מ) אני מרגישה כאב שהולך וגובר ככל שהוא חודר עמוק יותר. ניסינו לחדור כמה פעמים באותו יום (די הרבה, תאמת. כי חשבנו שאם נרחיב את זה זה יהיה פחות כואב - ובאמת: כל פעם הוא יכל לחדור קצת יותר עמוק רק שלקראת החדירה המלאה עוד פעם היה הכאב הזה, וגם כן בהתחלה - כמו שאמרתי).
יכול להיות שהוא נקרע והכאב זה רק כמו פצע כי זה עדיין לא החלים? לא היה דם, אבל כשהלכתי לשרותים אחרי זה "יצא" לי מהנרתיק מין איזשהו "דבר" קטן כזה שהיה בצבע לבן (משהו שדמה לחומר סיכה טבעי רק הרבה יותר סמיך) וחשבתי שאולי זה מה שנשאר מהקרום. או שזה לא יכול להיות? ובכלל, לאן הוא נעלם אחרי שהוא נקרע?
קראתי שכדי להקל על הכאב אפשר להרחיב את פתח הנרתיק (קודם להחדיר אצבע אחת, א"כ שתיים...) אבל לא הבנתי. כל כמה זמן להגדיל את מספר האצבעות))?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
אורי23/03/2008בת כמה את??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורי
עצבנית23/03/2008אני בת 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון23/03/2008קרום הבתולין זה כמו שריר שמתרחב ולכן הוצעה האפשרות של הרחבת פתח הנרתיק בעזרת החדרת אצבע אחת, ואח"כ 2 וכד'. לגבי הכאבים - את מתארת כאבים בעת קיום יחסי מין, בחדירה, בפתח וגם עמוק יותר. חשוב שהחוויה המינית הראשונה שלך תהיה כמה שיותר נעימה עבורך, לכן, רצוי שתהיי מגורה כדי שתהיה רטיבות בנרתיק שתקל על החדירה, אפשר להיעזר במין אוראלי, אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים וכד'. לגבי החומר הלבן, ההפרשה, יתכן שמדובר בפטריה וגינלית וגם זה עלול להיות הגורם לכאבים, אני ממליצה לך להגיע לרופאת נשים לבדיקה על מנת לשלול את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה שיעזרו לי אני באמת לא מבינה!חסויה בת 15!!23/03/2008
לכל מי שמבין בזה אני אשמח אם תענו לי!
אני בת 15 ואני בטוחה שחברות שלי כבר הבינו איך עושים ילד
אבל אני לא הבנתי.
אני יודעת שכדי לעשות סקס צריך שהבולבול של הבן יכנס בין השפתיים אצל הבת וגם יגע בדגדגן
ומזדיינים וממששים זה את זה בכל האזורים בגוף כולל הציצי אבל כאילו... איך הבולבול יכול להכנס שם אצלי? בין השפתיים? ליד הדגדגן? איפה? והפתחים לא כאלה גדולים
אקיצר.. שמישהו יסביר לי איך עושים ילד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מאוד מאוד גמיש
חסוי23/03/2008זה גמיש, אפשר לפתוח את זה יותר ממה שזה נראה,
זה רק נראה קטן, בקיצר הזכר מכניס ת'איבר מין שלו לבחורה,
מוציא ומכניס מוציא ומכניס ואז הוא גומר יוצא זרע ומשם כבר זה עושה תעבודה לבד.
לא למדת חינוך מיני בכיתה ו'?חח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויי?!
חסויה בת 15!!23/03/2008אבל איך יוצא זרע? מה אומר יוצא זרע? מה זה מוציא ומכניס את הבולבול?
ולא, לא למדנו בכתה ו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאישה מכניסה את האיבר של הגבר לאיבר
d23/03/2008שלה והיא או הוא זזים אם האיבר שלה עד קבלת סיפוק מיני וכדי שיהיה הריון הגבר צריך להגיע לסיפוק שבוא יוצא לו זרע מהחור של הזין (אותו חור שיוצא שתן),גם אצלינו לא לימדו את זה אף פעם זה דיי ברור אצלינו וגם המורים מודעים לזה אף פעם שמעת על סקס או ראית או משהו?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה*שלהם
d23/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון23/03/2008אני ממליצה לך בחום להיכנס לחנות ספרים ולרכוש לעצמך ספר בנושא של חינוך מיני על מנת לקבל מושג בסיסי לגבי סקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות [:חסוי23/03/2008
אני בן 15 עוד מעט,
1) יש לי איבר מין באורך 18.6 סנטימטר, הוא גדול משל חבריי,
אבל כאשר הוא לא עומד, אז הוא מאד,מאד קטן, הוא מגיע ל-6-7 סנטימטר,
וזה מאד,מאד מעצבן אותי, אצל חברים שלי זה לא ככה וההפרש בין
האיבר שלהם שהוא בזיקפה ובין לזה שהוא לא בזקפה זה הפרש מאד,מאד קטן.
של 2-3 סנטימטר, מה לעשות? זה ממש מעצבן ומציק.
2) איך אפשר לגרום לבחורה להתחרמן, הרבה אמרו לי שנגיעות
בידיים וכל זה גורם לזה, אבל משום מה זה אף-פעם לא עבד,
יש דרכים?
3) אני צופה בסרטי פורנו, ואני בטוח בעצמי שאני רוצה לקיים יחסי מין כבר,
אין לי בעיה עם זה וזה לא מפריע לי, אבל הרבה אומרים לי שהאיבר מין
של הבנות זה לא נראה טוב תמיד כמו בסרטי פורנו וכל זה, הם אמרו
שזה מריח רע, ובדרך כלל הם לא מורידים שיערות שם וזה נראה רע.
אז.. יש ריח? הן מורידות למטה?
אשמח לתשובה בהקדם,
תודה מראש,
[:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/03/2008תשובות לשאלות:
1. הרבה בנים מתעסקים באורך הפין שלהם, אתה לא לבד בעניין. למה מעצבן אותך שהפין מתכווץ כשהוא לא בזקפה? זה טבעי ונורמלי לחלוטין. יש כאלה שאצלם הפין מתכווץ יותר ויש כאלה שפחות, הכול לגיטימי. אין מה לעשות עם זה חוץ מלהשלים עם המצב ולהיות מרוצה ממה שכן יש.
2. מה יכול לגרות בחורה? חיזורים, ליטופים, חיבוקים, נשיקות, לחישות באוזניים..
3. לגבי סרטי פורנו - כן, לא כל מה שאתה רואה בסרטים, אתה רואה במציאות, יש פער, ויש בנות שמורידות ויש בנות שמורידות פחות, ולגבי הריח, זה זה גם אינדיבידואלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...חסוי23/03/2008
בת 14
דיברתי עם חברות שלי לגבי אוננות, והן אמרו לי שהן לא מאוננות,
ניסתי פעם אחת בעזרת זרם המקלחת ונורא נהנתי,
אני מרגישה שאני עושה משהו מאוד, מאוד שונה מבנות גילי,
ידידים שלי אמרו לי שזה שטויות ושכל בת מאוננת,
האם לדעתך הן לא אומרות לי את זה מתוך בושה?
זה טיבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום
מירב שרון24/03/2008זה לגמרי טבעי ולגיטימי לאונן וליהנות מזה. ולגבי חברותייך, אולי הן אכן מתביישות לדבר על הנושא, על אף שכיום יש יותר מודעות ופתיחות, עדיין יש הרבה טאבו בכל מה שקשור למין ומיניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והקאהלי23/03/2008
אני לוקחת קבוע גלולות מסוג פמינט, אבל אתמול הייתי חולה והקאתי בבוקר. זה משפיע על תיפקוד הגלולה? האם אני מוגנת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת שאלה מאד חשובה-
יפעת מקלר23/03/2008ואכן כאשר מקיאים או משלשלים בזמן נטילת גלולות, קיים סיכוי שיעילות הגלולה נפגמת. (יתכן והיא ניפלטה מהגוף לפני שהספיקה "לעשות" את תפקידה) לכן חשוב בימים הבאים להמשיך לקחת את הגלולה כרגיל אך במקביל להשתמש באמצעי הגנה נוסף כמו קונדום. תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)