מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהחוסויי10/03/2008
היי אני בחור בן 18 ו... גודל הפין שלי במצב זיקפה הוא ככה בין 15 ל 16 ובמצב רפוי או מכוווץ הוא בין 8 ל 10 סנטים וגם מכיל 13 לא הייתי מאונן כנראה בצורה נכונה ו...אולי.. דפקתי לעצמי עוד כמה סנטים טובים.. ואןלי גם לא מגיע כמות דם מספקת לפין אני לא יודעעע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בסדר!!! איברך תקין!!
עידן מיליצ'ר10/03/2008ולא פגעת בו באוננות!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואל09/03/2008
היכן נמצא הדגדגן במדויק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון10/03/2008הדגדגן ממוקם בחיבור שבין שתי השפתיים הקטנות בחלק העליון של הפות. כשנוגעים בו ביד, התחושה היא כאילו נוגעים בגרגיר אפונה שנמצא מתחת לכפל של עור. הכפל הזה מכונה עורלה, והוא משולש עור המגן על הדגדגן ומכסה אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ממש דחוףתמיר09/03/2008
הכנסתי את האיבר מין שלי לכוס של חברה שלי אך ללא גמירה וגם יום אחרי שנגמר לה המחזור. יש סיכוי להריון?
וגם עשינו את זה שעתים אחרי זה שוב אחרי שגמרתי בפעם הראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמיר שלום
מירב שרון10/03/2008גם אם לא גמרת בפנים, מספיק שיצא קצת נוזל עם זרע כדי לסכן הריון לא רצוי, לכן אם זה קרה אתמול, כדאי לקחת פוסטינור (גלולה לשעת חירום), ולהבא כדאי מאוד שחברה שלך תיגש לרופא נשים על מנת לבקש מרשם לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאת נשים בפעם הראשונהרונה09/03/2008
יש לי חבר חצי שנה, ואני רוצה להתחיל לשכב איתו. הקטע הוא שאני רוצה לקחת גלולות ומפחדת ללכת לרופאת נשיםץ.. ואני גם לא ממש רוצה לשתף את אמא שלי. אני לא יודעת מה לעשות.. ולא יודעת גם איזה גלולות הכי מתאימות לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבת-חן שלום
מירב שרון10/03/2008קבלת החלטה לקיים יחסי מין מצריכה לקיחת אחריות על עצמך ועל הגוף שלך, ואם את מספיק בוגרת בשביל סקס אז את צריכה להגיע לרופאת נשים ולבקש מרשם לגלולות. אין לך שום סיבה לחשוש מכך. ביחד עם הרופאה תחליטי מה הגלולה שהכי מתאימה לך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת חן
רונה16/03/2008קודם כל, כשאת מתחילה לקיים יחסים עם החבר שלך בלי קונדום הכי חשוב זה ששניכם תעשו בדיקת איידס! לגבי הבדיקה אצל רופאת נשים, אין לך מה לחשוש מהבדיקה. היא קלה ופשוטה. ולגבי הסוג... את פשוט צריכה להתייעץ עם הרופאה מה הכי מתאים לך. אני יודעת שהרבה צעירות היום לוקחות פמינט, אבל הכי טוב זה שתתייעצי עם הרופאה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותאנונימית08/03/2008
האם זה בסדר לאונן ולהחדיר אצבע לאיבר מין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר גמור...כל עוד את לא פוצעת
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2008ת'צמך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשואל08/03/2008
חברה שלי מתביישת ללכת לרופא נשים ע"מ לקבל מרשם לגלולות.
אני לא יודע מה לעשות כדי להרגיע אותה ואולי זה נובע מהמצב שאין לנו מושג בעצם מה החסרונות בגלולות אז לכן אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות מהשימוש בגלולות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות למניעת הריון הם
יפעת מקלר09/03/2008אמצעי המניעה הבטוח ביותר, לכן אם אתם מקיימים יחסי מין חברתך חייבת להתחיל להתשמש בהם!!!. תופעת לואי של אי שימוש בגלולות היא הריון לא רצוי ....
כמו לכל תרופה , גם לגלולות יכולות להיות תופעות לואי כמו בחילות בימים הראשונים. מכיוון שיש בשוק מגוון רחב של גלולות במינונים הורמונליים שונים, תמיד היא תוכל לחוזר לרופא\ה על מנת שיחליפו לה בסוג אחר.(אגב גלולות למניעת הריון יכולות לעזור גם במקרים של פצעי בגרות ושיעור יתר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהשואל08/03/2008
אני אוהב לרדת לחברתי והיא אוהבת שאני יורד לה, אבל יש לי בעיה
בזמן שאני מחדיר לה אצבעות אני מרגיש מין חתיכת בשר [שאני אפילו יכול להוציא החוצה אבל פחדתי מדי] וזה מוזר מאוד ואני לא יכול להחדיר לה יותר מ2 אצבעות למרות שהיא רוצה יותר. אני מרגיש שזה הדוק כזה ואני מפחד לעשות חזק מדי שמא אני אקרע את זה או יכאיב לה ואני גם מפחד לדבר איתה על זה או להגיד לה ללכת לגניקולוג או משהו כי אני לא רוצה שהיא תיפגע.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין בריאים וטובים
יפעת מקלר09/03/2008בנויים על תקשורת פתוחה. לכן מאד חשוב שתדבר עם חברתך ותספר לה מה אתה מרגיש כשאתה מחדיר את אצבעותיך. אולי יחד איתך , בנוכחותך, היא תחדיר את אצבעותיה כדי להבין על מה אתה מדבר, ובמידת הצורך תחליט אם היא רוצה לגשת לרופא\ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאנונימי08/03/2008
לפני כמה זמן צמחו לי שערות על הזין. ז"א ליד הכיפה
זה יעבור לי מתי שהוא? ואיך אני מוריד את זה כי אני לא רוצה כל פעם לגלח שמה כי זה יגדל ככה יותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה לרבים וטובים...
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2008אם זה לא הרבה, פשוט תולש אותן מידי פעם!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהאנונימי08/03/2008
שלןם, אני בן 14 וחצי ויש לי שאלה מטרידה.
לפני כמה ימים חבר שלי ניסה לשכנע אותי לאונן לו.
אני נמשך לגברים ונשים ואני רוצה לעשות את זה, אבל סירבתי לו.
אני מפחד שהוא יספר לחברים האחרים שלי אם אני יסכים,
אבל מצד שני אני מאד רוצה לעשות את זה איתו, ואני תמיד חושב עליו כשאני מאונן.
אז שאלתי היא: האם זה חוקי לאונן למישהו בגילך ולקיים איתו יחסי מין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חוקי!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2008וחוץ מזה הייתי מציע לך לנסות להתחיל את יחסי המין שלך עם בחורות. לפחות כחוויה ראשונית, אבל זו רק הצעה....ת'לא חייב.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולשיט חוקי שמוקי
יואב05/04/2008תעשה מה שבא לך. אם לא תעשה לא תדע מה באמת מוצא חן בעיניך. בא לך לעשות עם בן - תעשה עם בן, בא לך עם בת - תעשה עם בת, ותצפצף על כולם. בסופו של דבר זה החיים שלך, וגם אם תנסה עם בן ותגלה שזה לא מוצא חן בעיניך, אתה לא חייב להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזוב אותך מיזה בישביל מה הוא צוחק
G08/03/2008איתך וגם אם כן הוא רוצה לנצל אותך תיהיה חכם,תיהיה אם בנות מה רע אל תעשה כל מה שמישהו יבקש מימך לעשות איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחקת אותה G
ד``ר עידן מיליצ`ר08/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברתי לא גומרתשי07/03/2008
שלום לכולם ..
אני וחברתי גם מקימים יחסי מין ..
הבעיה שהיא לא יודעת עם היא גומרת הוא לא ..
יש הרבה פעמים שאני יורד לה ומגיע לה האורגזמה היא רועדת ..
היא אומרת שבא לה להוצאי את זה .. אבל היא מפחדת כי היא חושבת שזה פיפי ..
היא לא יודעת מה לעשות וזה גם מתסכל אותי ..
אך זה אמרו לצאת בהשפרצה ? נוזל ? אנה עזרו לי תודה רבה לכולם
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי שלום
מירב שרון07/03/2008האם חברתך מגיעה לאורגזמה באוננות? חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה. הביטוי של האורגזמה אצל האשה זה התכווצויות ריחמיות באברי המין. יש גם נשים שיש להן שפיכה נוזלית בעקבות האורגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד לה שתשפריץ ותוציא הכל לתוך
G07/03/2008הפרצוף שלך תן לה ליגמור לך בפנים היא תאהב את זה תגיד לה שתשחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהG שמע ילד קטן
שי07/03/2008שמע ילד קטן שלי אנחנו לא בסרט פורנו .. ולך לחבר שלך ותגיד לה שתשפריץ לך על הפנים ..
מירב תודה .. עוד חוות דעת בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיתעצבן מדבר איתך ברצינות לא
G07/03/2008קשור סרט פורנו אנשים עושים את זה ליפעמים,אם אתה לא רוצה שתיגמור בריצפה או איפה שהיא רוצה זה מיתיבש תוך זמן קצר העיקר שתשחרר,אל תיתעצבן ניסיתי לתת לך עצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה.....07/03/2008
בימים האחרונים אני מרגיש שהפין שלי לא עומד, כאילו חסר לו כוח. ניסיתי להתחרמן מפורנו וכאלה וזה לא ממש עבד. דימוי מתאים יהיה כאילו שהבטריה שלו חלשה. העניין הוא שאני לא מבוגר, אני רק בן 19 ווזה די מדאיג אותי, עד כה לא היה בעיה כזו. התפתחתי יחסית מאוחר ולמעשה אני עדיין מתפתח, אז אולי זה קשור.
מה אתם אומרים? יש לי סיבה לדאגה? לא התנסיתי בפעילות מינית עד כה אבל לא היו לי בעיות שכאלה. אני די מפחד. בנוסף אני במסגרת צבאית ורוצה לפגוש מומחה: כשאני יילך לרופא היחידה, איזה רופא מומחה לבקש שמתעסק בבעיות מהסוג הזה? אשמח גם לבקש את סוג הרופא מבלי לספר יותר מידי על הבעיה, זה לא כל כך נעים לי והאמת די מדאיג.
אשמח מאוד לקבל תשובה מרגיעה ואם אפשר - האם יש איזשהם דברים שאפשר לעשות בלי לגשת לרופא, על חשבון עצמי, מה מומלץ לעשות? איך אפשר לבדוק את חומרת הבעיה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון07/03/2008ממה שאתה מתאר זה נשמע שאין לך מה לדאוג, היכולת להגיע לזקפה מושפעת גם ממתחים, ומספיק שהכנסת לעצמך לראש שאולי יש לך בעיה, זה כבר כמו נבואה שמגשימה את עצמה. יש ימים שאין חשק וזה בסדר, זה לא מעיד על בעיה כלשהי, אז אתה יכול להירגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
.....07/03/2008תודה על התשובה. אין ספק שעכשיו זה עוד יותר מדאיג פסיכולוגית, אבל זה כבר נמשך כמה ימים ואני כן מנסה לגרום לו להגיע לזקפה - וזו לא זקפה חזקה, הוא לא מחזיק לבד. זה פשוט לא ממש נתפס ואני מפחד שזה כן משהו שקרה. האם יש סיכוי שזה לא בסדר? איך אני יכול לבדוק את הנושא כדי כן להרגיע את עצמי? בחיים לא הייתי מאמין אם לפני שבוע היו אומרים לי שאני אסתובב באנונימיות בפורום אימפוטנציה... אני מאוד מקווה שזה לא משהו קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירב שרון08/03/2008נראה לי שפשוט תן לעצמך כמה ימים מבלי להתעסק עם זה, תעסיק את עצמך בדברים אחרים, אל תנסה בכוח, זה רק עושה פעולה הפוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזמן אוננותחסוי06/03/2008
שלום שמי דורי אני בן 13 לפני כמה ימים ישבתי לי במחשב דפדפדתי באתרי פורנו, כמובן בזמן שאני מאוננן.
לפתע הרחתי דם, (יש לי חוש ריח מפותח) אני מסתכל על הפין שלי ואני רואה דם יוצא מהחור אני נוגע עם האצבע ורואה טיפת דם. ממש נבהלתי!! נגעתי קצת וראיתי שאין הרבה המשכתי לאונן וראיתי שאין יותר דם. לא ממש כאב לי אבל הרגשתי משהו מציק כזה. עכשיו שאני מאוננן אין דימום. אך אני מפחד שמשהו קרה... או יקרה בפעמים הבאות.
תודה מראש.
יום טוב
חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך...
souit06/03/2008תנסה לספר את זה להורים, זאת ממש לא בושה להגיד להם שאתה מאונן.
ותפנה ליעוץ רפואי..אתה לא יכול לדעת מה תהיינה התוצאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה נוספות
חסוי06/03/2008אין מצב שאני מספר להורים שלי דבר ראשון, דבר שני... אני לא אלך לרופא בכל מקרה... אני בטוח שזה היה כי שפשפתי חזק מדי או משהו.
תודה בכל מקרה על זמנך ועל עצתך, אולי מישהו יודע משהו על תופעה זו?
תודה מראש!
חסוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה שד"ר חרותי גם יתייחס
מירב שרון06/03/2008לצערי, אי אפשר לומר לך בוודאות מה פשר הדימום דרך האינטרנט. רק רופא יכול לעשות את זה ואם זה יקרה שוב אז אולי כן יהיה כדאי לגשת להיבדק אצל רופא.
יש כל מיני סיבות אפשריות לדימום. יתכן שפצעת את עצמך במהלך האוננות, יתכן שזה מסיבות אורולוגיות אחרות וזה רופא יכול לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה דבריםטל05/03/2008
שלום,
אני עוד מעט בת 17 והיה לי כבר חבר ראשון.. שכבנו והכל היה בסדר.. כל הזמן הזה ששכבנו (כמעט חצי שנה) לא זכור לי שגמרי ולו פעם אחת.. אפילו כשהוא עשה לי ביד לא גמרי.
גם כשאני עושה לעצמי ביד אני לא גומרת רק כשאני משפשפת את איבר מיני עם משהו, בעיקר עם המיטה אני מצליחה לגמור ולהגיע אפילו לאורגזמות..
אני מודאגת כי אני פוחדת שאני לא אצליח לגמור עם מישהו אף פעם! כי אם אני לא יודעת מה עושה לי טוב בדיוק (עם הידיים) , אז איך הוא ידע?..
אני יודעת שיש ספרים ואתרים שמנחים בדיוק מה לעשות ואיך לעשות את זה לבד.. אבל אני כבר התרגלתי למיטה ולשפשוף בדברים.
אני לא יודעת מה לעשות.. אני מודעת לכך שחברי הקודם לא ידע מה לעשות כי בכל זאת עינייני הסקס חדשים לשנינו.
אבל גם אני לבד לא יודעת איך!
זה מתסכל ואני פוחדת לא להצליח לגמור מסקס וממישו בחיים!..
איך אני יכולה להצליח לגמור קודם כל מעשייה ביד ולא משפשוף.!?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל שלום
מירב שרון06/03/2008אני ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האשה" של לוני ברבך. זה ספר שמיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה לבד ו/או עם בן הזוג ובכלל זה ספר שמאוד עוזר לאשה להתחבר למיניות שלה. זה מאוד חשוב שאת מודעת לכך שכל עוד את אינך יודעת איך להביא את עצמך לסיפוק אז לא תוכלי לכוון את בן זוגך שידע מה לעשות על מנת לספק אותך. עצם זה שאת כן מסוגלת להגיע לאורגזמה על ידי שפשוף זאת התחלה טובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהיעל04/03/2008
אני בת 25 ואף פעם לא הישתמשתי בטמפונים אלא רק בפדים. הבעיה עם פדים זה גם אי נוחות וגם יש חשש להתלכלך בימים שהזרימה היא ממש חזקה. לכן, רציתי להתחיל להשתמש בטמפונים אבל אני מאוד מפחדת מלהחדיר אותם ואני גם לא ידעת אייך להכניס טמפון. שמעתי שצריך להכניס את כל האצבע- זה נראה לי איום. אשמח אם תוכלו הסביר לי אייך מכניסים טמפון- נצא מתוך הנחה שעל החשש מההכנסה עצמה אני אתגבר- אייך להכניס טמפון בלי להכאיב ובלי לגרום לזיהומים?
אל תפנו אותי להוראות שבחבילה כי זה לא אומר לי כלום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשי שלום
מירב שרון05/03/2008יש טמפונים עם מוליך ואז לא צריך להחדיר את האצבע. את יכולה לשכב על הגב ולפשק רגליים ובעזרת מראה לכוון לעבר פתח הנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמודאג04/03/2008
קודם כל פרטים-
אני בן 16, מפותח, גובה 180 (נראה לי שאני לא אגב עוד הרבה) ושעיר בכל הגוף.
1. גודל איבר המין שלי כשהוא עומד הוא בערך 13 סמ' וכשהוא רפוי ממש כמה סמ' בודדים, וזה לא נראה לי נורמלי, אני ממש מתבייש במקלחות וכאלה האם זה נורמלי והאם הוא עוד יגדל?
2. בחלק מהגוף אני שעיר בגדר הנורמלי (רגליים, ידיים) אך בבית השחי ובמפשעה אני שעיר מאוד (אי אפשר להמחיש במילים). השיערות מתפשטות לכל האזור. יש לי שיערות עד אמצע הפין (אני לא מדבר על מס' שיערות אלא על שיערות של ממש). עוד לא שמעתי על דבר כזה אבל אני מתבייש לפנות להורי.
עוד משהו בקשר לשערות-
באזור שמתחת לאשכים ועד קרוב לרקטום יש לי שערות ממש כמו על הראש, וזה ממש לא נעים ומפריע גם כשאני עושה צרכים, איך למומלץ להוריד את השיערות ואיפה (כדי לא להשאיר שיערות)?
3. יש לי פצעים על כל הגב וגם קצת בחזה, פניתי לרופא עור אך אף תרופה לא עוזרת- האם יש לכם המלצה?
תודה רבה אני מודאג אני מקווה שתוכלו לענות על השאלות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 'למודאג שלום
מירב שרון05/03/20081. הגודל הממוצע של הפין במצב זיקפה הוא 14-18 ס"מ באורכו. אז אתה מתקרב לטווח הנורמה ואתה עדיין בגיל של צמיחה. וכשהפין במצב רפוי זה טבעי שיתכווץ.
2. אם יש בעיה של שיעור יתר וזה מפריע לך, אני מציעה לך להיכנס כאן באתר לפורום של הסרת שיער ולברר מה אפשרויות הטיפול.
3. לגבי פצעים בגב ובחזה, יש תרופה שנקראת roaccutane האם היא הוצעה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)