מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופההההחסויי22/03/2008
יש לי זין באורך 15.5 ועובי 4.
איזה מידה קונדום מתאימה לי??..
אודה אם תענו לי מהר זה דחוףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל קונדום!!
ד``ר עידן מיליצ`ר23/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
חסוי23/03/2008יש גדלים לא???..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל קונדום!!!! יתאים למה שכתבת!!
עידן מיליצ'ר23/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןחיים21/03/2008
אני רוצה לשכב עם חברה שלי ולהכניס את איבר מיני עד הסוף אבל כל פעם שאני מכניס שליש אז כואב לה איך אני יכול לחדור עמוק מבלי שיכאב לה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן והכאב או החשש
יפעת מקלר22/03/2008מכאב, גורם לחברתך להיות מכווצת בזמן יחסי המין . חשוב שתעשו זאת לאט, באופן הדרגתי, כל פעם תתקדם עוד קצת. במקביל חשוב שהיא תהיה נינוחה, רפויה, והכי חשוב- מגורה מינית. הגירוי המיני גורם לרטיבות בנרתיק, מה שעושה את החדירה ללא מכאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרע שליחסוי19/03/2008
הזרע שלי משנה את הצורה שלי כול 20 פעם שאני מאוננן ואז חוזר למצב הקודם ביום למוחורת האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא חדד את שאלתך
יפעת מקלר20/03/2008האם אתה מתכוון שהכמות משתנה? אם לזה התכוונת אז זה בהחלט תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותרז18/03/2008
שלום אני בן 15 ויש לי בעיה כול פעם שאני נמצא אם בנות או קצת נוגע בהם ישר עומד לי וזה פשוט לא נעים וכמה שאני לא מאונן עדין עומד לי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקנה תחתונים עם גומי חזק
18/03/2008שיחזיקו את אלמוני ג'וניור במקום.
זה טבעי לחלוטין ואינך צריך להתבייש. זה מראה שהמערכת אצלך עובדת מצויין. תתגעגע לכך בעתיד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טובטל17/03/2008החבר שלי ואני דיי בוגרים 17-19 ולשנינו ניסיון מיני.
אני נתקלת איתו בבעיה שחזרה על עצמה עם עם שני החברים הקודמים, ולמרות הסבלנות חסרת הגבולות שלו אין היא באה על פיתרונה.
כשאני מאוננת לבד אני מצליחה להגיע לאורגזמות מהר מאוד אבל כשאני איתו אני מגיעה לשיאים של אושר שפשוט אין להם פורקן, ההרגשה במקום מסוים היא לא נעימה כי זה מין תחושה של שניות ספורות לפני אורגזמה אך כעבור מספר שניות פשוט לא.
אני אישית מאוננת בעזרת זרם המים אך גם ממגע ידיו אני נהנית אבל כאמור לא מצליחה להגיע לפורקן.
אני דיי מתוסכלת ומאוד מעוניינת לשים קץ לבעיה. מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטל שלום
מירב שרון17/03/2008מאחר ואת מגיעה לאורגזמה על ידי אוננות, זה אומר שאת מחוברת למיניות שלך אך הקושי שלך להגיע לאורגזמות עם בני זוג יתכן שמשקף איזהשהו קושי להשתחרר מולם, לאבד שליטה בנוכחות בן זוג זה שיא האינטימיות ואולי קשה לך עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי לאמר
טל17/03/2008אני מרגישה מאוד פתוחה ומשוחררת לידו, אך ידוע לי שכאדם יש לי צורך בשליטה כלשהי, אני מניחה שזה משפיע גם על העניין הזה שבחיי למרות שלא ברור לי אם זהו הדבר שאחראי לבעיה
ובכל אופן, מה את מציעה? איך עוברים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירב שרון19/03/2008בתור התחלה אני ממליצה לך לקנות לעצמך את הספר "לעצמך-מיניות האשה" של לוני ברבך שמיועד לנשים שמתקשות להגיע לאורגזמה עם עצמן ו/או עם בן הזוג. האופציה של טיפול מיני תמיד פתוחה בפנייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי לקחתי לתשומת ליבי,תודה רבה
טל22/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצה לצאת הומו!גבי חלוץ17/03/2008לפני כשבוע ראיתי פורנו של הומואים
כל סרט פורנו שראיתי לא התעניינתי באישה
בלילה חלמי על פורנו הומאים (לא השתתפתי בו)
בבוקר מאוד נגעלתי
אני לא אוהב בנים ואף פעם לא נמשכתי לזה
אני מרגיש אהבה כלפי בנות
יש דרך למנוע את זה?(להמישך לבנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום לך
מירב שרון17/03/2008זה שאתה חולם על סרטי פורנו של הומואים לא מעיד שום דבר על נטיותייך המיניות. אתה מציין שאתה אוהב נשים ואינך נמשך לגברים, זה אומר שאתה די סגור על עצמך מבחינת הנטייה המינית שלך. ככל שתתעסק מחשבות/חרדות בנדון זה רק יגביר אותם, אז עדיף "להרגיע".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגיד ואתה הומו מה רע? אל תיגעל
/20/03/2008או תילחם מקסימום זה יעבור זה לא נורא,ליפעמים יש אנשים שמרוב הפחד של לא לחשוב על משהו הם חושבים עליו זה יכול ליקרות לכל אחד.פשוט תירגע זה לא נורא ולא משנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה שיקרע קרום הבתוליןבלה17/03/2008אני רוצה להתחיל לשכב עם חבר שלי אבל אני פוחדת מזה שירד לי דם בחדירה
האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שהקרום יקרע קודם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבלה שלום
מירב שרון17/03/2008זה לגמרי לגיטימי וטבעי שיהיה קצת דימום בחדירה הראשונה. אם את רוצה להקל את החדירה את יכולה להרחיב את פתח הנרתיק באופן הדרגתי על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 אצבעות וכך הלאה. וכדאי להיעזר בחומר סיכה על בסיס מין כגון KY או LOVE GEL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי או מישהו ניסו פעם/15/03/2008
מיסיונרית רק הפוך? כאילו הגבר מפסק קצת רגליו והאישה ניכנסת בין רגליו ושוכבת עליו ומבצעת את החדירה בדיוק כמו במיסיונרית רק שהאישה בתפקיד הגבר מישהי או מישהו פה ניסו את זה? אם כן איך היה?
אני מפחד שאם אבקש את זה מחברה שלי אם תיהיה לי היא תחשוב שזה מוזר או משהו מה דעתכם על זה?.תודה למי שיענה לי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר..
....15/03/2008זה סבבה אני ניסיתי את זה וזה יותר כיף מאשר שאתה על הבת..:)בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום בעיה עם זה כל עוד
ד``ר עידן מיליצ`ר16/03/2008זה מתאים לשני הצדדים!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מלחיצהחנן14/03/2008אני בן 16 וחצי. ובזמן האחרון יש בקרים שהיה לי קרי לילה. חשבתי שבגיל 13 זה היה פעם אחת ונגמר. זה הגיוני? מה לעשות?אני עושה ביד כמעט כל יום, אז איך זה שזה עדיין קורה?
שאלה נוספת שלא ממש קיבלתי תשובה ואני ממש לחוץ.
אני בן 16 וחצי והגובה שלי הוא 1.65. האיבר שלי שהוא עומד הוא בערך 9 ס"מ ושהוא רפוי איזה 3 ס"מ. יש מישהו שהייתה לו התפרצות גדילה בגיל כזה? ז"א שפתאום הוא התחיל לצמוח מכל הכיוונים? או שהסיכוי שלי לגבוה ושהאיבר שלי יצמח הוא קטן מאוד? זה ממש מתסכל בשבילי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלות ותהיות
15/03/2008שאלה ראשונה - קרי לילה טבעי בכל גיל. עם הגיל התדירות יורדת, אך זה עדיין יכול להתרחש.
שאלה שנייה - אתה עדיין בעיצומו של גיל ההתבגרות והאיבר ימשיך להתפתח במקביל להתפתחות סימני מין משניים (כגון, צמיחה לגובה, התעבות הקול, שיעור בחזה ובפנים וכד'). סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה...גבי חלוץ13/03/2008שאני ''מתחרמן''
האיבר מיני זקוף אך לא זהקפה מלאה
יש עדיין את שכבת האור שהאיבר בו במצב שאין זקפה
אני בן 12.7 ואני לא מבין זאת....
כאילו ראיתי פורנו וכאלה ואין לאף אחד מה שיש לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכדאי שאחד מהגברים המומחים יענו
מירב שרון13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבי....אני מבין את תסכולך...אבל גם
ד``ר עידן מיליצ`ר14/03/2008אצלי זה לא כמו בפורנו!!! סביר להניח שזקפתך בסדר!!!! אל תשווה!! ואל תצפה גם שכשהיו לך יחסי מין שהחברות שלך יהו כמו בפורנו! אתה בסדר!!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהשואל12/03/2008כשאני מאונן לחברתי, תמיד היא אומרת לי "יותר למטה"
למעשה אני יודע איפה הדגדגן וכשאני עושה לה שם היא אומרת שזה מדגדג במקצת ואפילו לא מדליק אותה. אני בטוח באלף אחוז שאני עושה במקום הנכון, והיא אומרת שאני טועה ושהדגדגן נמצא בקצת מעל פתח הנרתיק[באזור השופכה] ולא בחיבור העליון של השפתיים הפנימיות. אני בטוח שהיא נהנת כשאני עושה לה היכן שהיא רוצה[באזור פתח הנרתיק], אבל השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות שגירוי הדגדגן שלה לא גורם לה כלום? לפיה זה בכלל לא מהנה אלא סתם מדגדג וזה ממש מוזר לי. האם ישנה אפשרות כזאת שאישה לה נהנית מגירוי זה? אני חושב שראוי לציין שחברתי לא התנסתה אף פעם באוננות כי היא רוצה שרק אני אעשה לה את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש למישהו מענה? אשמח לתגובה!!
שואל13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון13/03/2008בעקרון הדגדגן אצל האשה הנו מאוד רגיש, כמו קצה הפין אצל הגבר, ויש נשים שמגע ישיר בדגדגן גורם להן לאי נעימות, זה רגיש להן מדי ובמקרה של חברה שלך זה אף מדגדג. מה שחשוב זה שהחברה שלך יודעת לכוון אותך לאן שיותר נעים לה ושיש ביניכם תקשורת מינית פתוחה. האם היא אי פעם הגיעה לאורגזמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בהרבה דרכים
שואל14/03/2008כשאני מאונן לה אבל בפתח הנרתיק וכשהיא עליי מתחככת וכשאני יורד לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שיש משהו הגורם לכך....גבי חלוץ12/03/2008שכבת האיבר המין שלי כמו שק כזה במצב שהאיבר לא זקיף
אז גם שהוא זקיף השכבה הזו נמצאת כאשר אני מנסה לעשות ביד
היד שלי מונחת על ה''שק'' הזה אבל לא כל היד ואני מעלה למעלה ולמטה מהר ואיטי
האיבר המין שלי עדיין קטן הוא לא רחב וארוך מספיק כדי שהיד תהיה עוטפת את כל האיבר המין שלי
זו הסיבה?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר...
גבי חלוץ12/03/2008זה אמור להיות תגובה להודעה שלי למטה של המצב .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה ביעוץפלוני12/03/2008שלום.
אני מעונין להגדיל את איבר מיני,
ראיתי הרבה פרסומות על שיתת הזרקת סיליקון טהור לאיבר,
טיפול של 3 פעמים ב"מרפאות התאומים" מה אתם יודעים/חושבים על טיפול זה?
האים יש שיטה טובה יותר ללא ניתוח?
האם כרוכים בכך סיכונים?
אודה לכם אם תענו לי ישירות למייל.
בתודה מראש ,
הפלוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלפלוני שלום
מירב שרון12/03/2008אם אתה רוצה תשובה ישירות למייל אז אתה צריך לפנות למייל של אחד מהמומחים שמופיעים לך בדף הראשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהאנונימי10/03/2008אני בן 14 ואיבר המין שלי קטן ואני לא יודע למה זה ככה אנו תחזירו תשובה למה זה קורה לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאנונימי שלום
מירב שרון10/03/2008הרבה בנים בגילך עסוקים באורך הפין שלהם. אתה לא לבד. לא ציינת מה אורך הפין שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אני יודע שחברה שלי גומרת?גלעד10/03/2008שנינו בני 17 + והגענו למצב שאני עושה לה ביד... אבל אני לא יודע היא גומרת או לא, וזה מעניין אותי כי אולי אני יכול להשתפר או משו כדי שהיא תהנה יותר...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגם אותי
שירה10/03/2008זה מאוד מאוד מסקרן.
אני בת 15וחצי וחר שלי עושה לי בי מעל התחתונים וזהממש ממש נעים וכיף ומגרה אבלל אף פעם אני לא יודעת אם גמרתי.
אני עם תחתונית וכשאני הולכת לשירותים ממש רטוב שם למטה , קצת כמו השיך של הגברים כזה סמיך שקוף. וזה בטח קורה מזה שהוא מחרמן אותי.
שאלתי כבר מישהי והיא אמרה לי כשתגמרי תדעי. זו לא בדיוק תשובה שעוזרת אמח לקבל עוד תשובות או הצעות. תודה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאורגזמה הנשית
מירב שרון10/03/2008חווית האורגזמה משתנה מאשה לאשה. לפי ד"ר אברמוב, אורגזמה היא תגובת ההתפרקות פתאומית של הריגוש המיני, המתבטאת בסדרה של התכווצויות מהירות, לא-רצוניות ומענגות של שרירי הנרתיק והרחם. בלוטות ברטולין מפרישות נוזל צמיגי שקוף המסייע בסיכת דפנות הנרתיק. תגובה זו תואמת את תגובת פליטת הזרע אצל הזכר. התכווצויות הנרתיק בולטות בעיקר בשליש החיצוני שלו ותדירותן היא אחת לשנייה בתחילת האורגזמה. בהמשך פוחתת התדירות באופן הדרגתי עד להפסקתן המוחלטת של ההתכווצויות. במקביל, הגוף מתקשח ושרירים באיברים שונים מתכווצים ורוטטים באופן לא-רצוני.
חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה ביניכם ושחברתך תכוון אותך לגבי מה מענג אותה יותר ומה פחות, האם חברתך מגיעה לאורגזמה באוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת שאין לי מושג
גלעד11/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה התחלה לשיחה חדשה
11/03/2008שגם תתרום לפתיחות המינית בינכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה. תודה לכם
גלעד11/03/2008אני מקווה באמת שאם אני אדבר איתה על זה היא לא תתבייש או משו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)